ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם ספק Liberty 400W של Enermax. הספק הגיע עם שתי יציאות מתח ושני כבלים שהם, לפי חוברת ההדרכה, מיועדים ל-PCI-E בלבד. (מוציאים 12V, ונועדו לשפר את ביצועי ה-PCI-E). יש לי לוח אם Gigabyte GA-p35-s3 וכרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GT. לאן אני אמור לחבר את הכבלים האלה? (לא ראיתי חיבור על לוח האם, יכול להיות שהוא פשוט לא תומך בזה?) תודה, יניר
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לספק כוח או ללוח אם? או שאין משמעות תודה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה גבולי? עריכה: מדובר כמובן בספק של חברה איכותית ולא סתם ג'נרי השאלה היא תאורתית ולא מעשית (כלומר אני לא מתכוון לקנות עכשיו ספק/כ"מ [בינתיים] אני פשוט רוצה לדעת מה הדרישות שלו )
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בעבר יכולתי לקנות ספק כח פשוט ב-70 ש"ח גם באייבורי ו-KSP. היום אני רואה שהספקים הכי פשוטים עולים אצלם הרבה יותר.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, לא ביקרתי כאן שנים, מחפש לרכוש ספק חדש לבן שלי, בפעם האחרונה שהייתי פעיל פה, ספקי SEASONIC היו המומלצים/טובים ביותר אז מה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את האופצייה בין שלושת הספקים הבאים במחירים הבאים : Enermax PSU 353W PFC Bulk $35 FSP300-60GRA Redundent Dual PSU $10 FSP350-50BR2 Redundent Dual PSU 2U HotSwap $10 מה לדעתכם עדיף !?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בדיפדוף באינטרנט ראיתי מישהו שפירסם את התמונה הבאה http://jpg.co.il/view/512e269e3abec.jpg/ התמונה ניתן לראות שהוא חיבר מאוורר 140 צמוד לכלוב של הכוננים הקשיחים ואחד לריצפת המארז, לא הצלחתי לחבר מכיוון שלא הצלחתי להבריג את הברגים לשום חור ואין שם חורים שניתן להבריג אליהם את המאוורר האם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד ניתן לבצע זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי אותו שננה וחצי ואני רוצה לקנות HD4870 אליו עכשיו אמרו לי שהוא יכול לא להיכנס בגלל תיבת HD. לבן דוד שלי יש את הכרטיס הזה אז ביקשתי ממנו לבדוק אם הוא ייכנס הכרטיס נכנס כלומר באורך ורוחב הבעיה בו שהוא לא נכנס היכן שהיציאות DVI אמורות לצאת כלומר מקדימה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום. האם זה נכון מה ששמעתי שהמארז הזה מגיע עם מנעול משהו כזה בצד ובדלת האם זה נכון,שאני מדבר על הדלת זה אומר שכדי שאני נגיד יכניס דיסק למפרץ 5.25" אני צריך לפתוח את הדלת עם המפתח האם זה נכון,והאם זה נכון שאם נגיד אני רוצה לפתוח את הצד אז אני יצטרך גם לפתוח עם המפתח. האם זה נכון. תודה נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי UPS 850 VA וכרגע היתה אצלנו נפילת מתח (שהחשמל נכבה שניה ושוב נפתח) הוא השמיע צפצוף שניה ואז המחשב נכבה ונדלק שוב בקיצור הוא לא "סחב" את המערכת...התקשרתי לחנות שקניתי ממנה את המחשב ואת ה UPS והמוכר אמר לי ש UPS זה לא 100% וגם אצלו המחשב כרגע נכבה(החנות בעיר שלי ) למרות שיש לו אל פסק עכשיו הוא אומר שב70-80 אחוז מהמקרים הUPS יבצע כיבוי או משהו כזה לבד..מה אתם אומרים? נכון? או שמשהו לא בסדר? הUPS מחובר עם כבל לחשמל והכבל של הספק מחובר ל UPS..זה סוג החיבור נ.ב המערכת שלי נמצאת בצד ימין ליד השם אם זה רלוונטי(ונראה לי שזה רלוונטי) אגב יש איזהשהיא תוכנה שתתאים לUPS שלי ? משהו אוניברסלי כי מה שהביאו לי לא תומכת בויסטה(משום מה) ה UPS הוא של חברת CALTEK והדגם רשום 850VA-S
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעקבות הסערה אני רוצה לקנות אל-פסק. ראיתי שניים שאני מתלבט לגבייהם : Advice PRPC750 Advice SMB650 שניהם בערך אותו מחיר . הספק הוא - OCZ ModStream 450 Watt ( לא יודע אם זה pfc ) . מה אתם מציעים ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
איך הוא נחשב ? שימוש עיקרי משחקים כבדים . אין עליו סיקור אצלכם פשוט ....
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני קונה מחשב ואני קונה אותו עם המארז Lian-Li PC-7FW, אני מעוניין להוסיף לו מאוורר אבל אני לא יודע אם אני יכול ואיפה אני יכול לשים, עשיתי המון חיפושים ברשת וכלום לא מצאתי, עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף מאווררים למארז? אם כן עד כמה? באיזה מקום? ובאיזה גודל כל מאוורר, תודה לעוזרים וסופ"ש נחמד.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המארז Transformer Sunbeam מי שרוצה לראות תמונה זה האתר http://img.clubic.com/photo/00097391.jpg השאלה שלי אני שמעתי שמקבלים את המארז עם מאוררים מאורים. האם זה נכון שמקבלים את המארז עם מאוררים מוארים . ואם מקבלים עוד דברים במארז אז תציינו ותגידו לי. נתנאל קורן שבת שלום לכולם
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הפוסידון לLEXA חוץ מהיופי. איך המארז. האם הוא גדול. האם הוא רועש . האם הוא מקרר טוב.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מארז חדש וראיתי מארז שווה בטרוף http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6348#detailed השאלות שלי הם. האם הוא מארז ששווה את המחיר האם הוא רועש והאם הוא גדול כדי להכניס את ה8800 GTX האם הוא יותר טוב מהפוסידון הוא מאירורה של ג'יגבהייט ומה שמו של המארז
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יותם הבאת לי במפרט את ספק enermax liberty elt400awt 400w . במה הוא חזק אם הוא 400w .? הוא ספק יותר חזק מספקים אחרים שיש להם יותר מ400w ובכלל עולים פחות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה העם קיים ספק כוח שיש לא יותר מחיבור אחד לכרטיס מסך הכוונה לחיבורים 8 פינים השאלה נובעת מזה שבמסגרת האחריות לכרטיס שלי החליפו לי כרטיס מסך לכרטיס ווגה 56 ניטרו + עם 3 חיבורים של 8 פינים לי יש ספק של החברה fsp hydro g 750w מצורף קישור לספק https://www.fsp-europe.com/hydro-g-650750850w/ העם ניתן לחבר כבל אחד של PCIE לשני חיבורים של 8 פינים בכרטיס או שעלי לקנות מחבר של מולוקס ל 8 פינים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף למארז הזה מהמארז fractal 3000 (מחפש רק מארזים קטנים) https://www.amazon.com/Cooler-Master.../dp/B00ID2FBU6 ואני לא כל כך מבין אם הרכיבים יכנסו או לא ,אלו הרכיבים gtx 1060 6gb מיני. i5 4570 3.2ghz. לוח אם Gigabyte B85M-D2V. ספק כוח 600w hyper. 8gb ddr3 kingston. האם זה יתאים? ואם לא יש מארזי מיני שמתאימים לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי צהריים טובים קניתי את המפרט הבא מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪679 עכשיו שדרגתי לכרטיס מסך לעיל ורציתי לשאול האם הספק יצליח לסחוב או שאצטרך לשדרג את הספק תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אותו ספק שמחזיק לי מערכת בOC כולל הכרטיס מסך ( ראו בצד ) יחזיר לי GTX 275 ללא OC ? למי שמתעניין - המחיר שלו ירד ואני כנראה יקנה אותו + מסך 24 אינץ' כי הגיע הזמן להתחדש כבר אני אם 19 " תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אני רוצה להישתמש במחשב ללא מארז אבל אז הבנתי שאני לא יהיה מסוגל להדליק אותו כי הרי הכפתור נמצא במארז. איך אפשר להדליק אותו בכל זאת? האם קיימים עוד חסרונות שאני לא מודע עליהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה לחבר radeon x1300pro. נתוני המחשב: core 2 duo two gb ram וספק כוח שאצלי מספק לפי הרשום עליו 500 וואט. אבל הוא ג'נריק. וחבר שלי אומר שעל כאלה יכולים סתם להדביק מדבקה עם הספק גבוה כשבעצם הספקם נמוך בהרבה (אפילו חצי מזה, הוא קרא על זה כתבה). הוא ממליץ לי להחליף ספק כוח לפני שאני מחבר את כרטיס המסך. לי זה נראה מיותר לגמרי. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המערכת שמבפרט בצד, כולל המארז שעושה רעש של לפחות מטוס סילון. אני כרגע משדרג את המערכת ולכן אני רוצה להחליף ספק. בקרוב אני מוסיף למערכת כרטיס בסגנון 4890/5850 ולכן צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת ,עדיף אם אפשרות לעוד שדרוגים עתידיים (אוברקלוק למעבד/מעבד חדש) בנוסף אני מתלבט אם להחליף מארז או רק להחליף מאווררים שכנראה הם המקור לרעש הבלתי נסבל. התקציב לכל העניין 600-700 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-