עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולםת יש לי שאלה למי שיש לו את המארז הזה או שראה איפהשהו באינטרנטת איך מורידים את הפנל הקדמי של המרז הזה? אני רוצא להחליף מאוורר לאחד אחר ואני מפחד לשבור משהו לכן אשמח לשמוע הצעות בנוגע לעניין. דבר נוסף, האם אפשר לשים למארז הזה פנל צדדי של ARMOR שבא עם מאוורר ענק? תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by hellforce,

שלום... החלטתי לקנות מארז חדש.. וראיתי את הchakra הזה... נראה מארז מאוד יפה בתמונות . וגם מחיר לא יקר מידיי . יש לי כבר ספק כוח איכותי כך שאני צריך רק מארז בלי ספק . הנה המארז : http://skypc.co.il/pl_product~ECA3052-BL~38~0.htm רציתי לדעת האם הוא משתלם מבחינת מחיר וכו . וגם העיניין של שקט מאוד חשוב לי . תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  3. אוקי שלום לכם. אני תאמת עשיתי טעות וכבר קניתי את המחשב ביום חמישי אבל יש לי עוד אפשרות לשנות רציתי להתייעץ איתכם.... אני בהזמנה הזמנתי את המארז RAIDMAX SAGITTA 2 ולא יודע למה אני מעדיף לקחת מארז יותר איכותי ויותר טוב שישמש אותי גם למחשבים הבאים ... כי בכל זאת מארז אין צורך לשנות כל הזמן ולקנות חדש ... עדיף להשקיע תעוד כסף ולא לשנות יותר.. הסגיטה עולה 360.... אני שם עוד 200 שקל ז"א יש לי 600 שקל לקנות מארז איכותי.. אגב קניתי את המחשב מ SKYPC אז אם אתם ממליצים לי אז שיהיה מהחנות הזאת .. יש לציין שהמארז צריך להיות גדול וש TUNIQ TOWER יכנס בו. אגב בחנות שביצעתי את ההזמנה הוא אמר לי המוכר שלא יכנס ב SAGITTA 2 הטוניק אז אמרתי לו שיוריד את המאורר..... בכל זאת אני רוצה לשנות למאר…

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by shemiraz,

מהספק כוח יוצאים כמה מתחים מישהו יכול לומר לי מה מזין את מה? זאת אומרת מה לוקח חשמל מהמתח 5 וואט מה לוקח חשמל מהמתח 3.3 ומה מה 12? ומה המתח שיוצא מהכבל 6 פינים של הכרטיס מסך? (אצלי בספק אין כזה חיבור אז שמו לי מתאם למולקס הרגיל...) וכמה חשמל מוציא המולקס הרגיל ??? סליחה על הרבה שאלות זה פשוט ממש חשוב לי לפני שאני קונה היום ספק חדש

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  5. Started by b0nzZ,

קניתי מחשב לפני חודש + ואני ממש לא מרוצה מהמארז שלי (Lian-Li PC-7B Plus Black) והחלטתי שבשביל השקט הנפשי שלי אני עושה עוד השקע קטנה וקונה מארז חדש שיספק אותי לעוד הרבה שנים אחרי המון השוואות החלטתי ש P182 יעשה את העבודה קראתי ביקורות בכול מיני מקומות על האנטק P182 והבנתי עם אני רוצה מארז שקט ואיכותי עם זרימת אויר טובה אז שווה להשקיע קצת ולקנות את האנטק P182 עכשיו יש לי כמה שאלות שדיי מציקות לי 1)המארז לא בא עם מאורר קידמי.. אני יצתרך להוסיף ? (לא ממש בעיה כי קניתי 2 מאוררים שקטים למארז שיש לי עכשיו השאלה עם זה יפגע בשקט של המארז?) או שזה לא אמור להפריע ? והמאורר העליון מפצה על הקדמי ? 2)השאלה הכי חשובה.... המארז באמת עד כדי כך שקט ? אני ממש לא ישמע את המחשב ע…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ראיתי תמארז הזה באתר של חנות מסוימת ומהתמונות הוא ניראה יפה ורציתי לשאול מישהו ראה אותו במציאות? הוא באמת יפה במציאות? מה איכות הבניה שלו? איך המתחרים באותו תווך מחיר? הוא שקט? קל להתקין בו רכיבים? בקיצור אני רוצה לדעת כמה שיותר אליו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Baridy,

יש לו איוורור טוב ? יש לו כפתור ריסט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by arkadur,

אני מעוניין בקצת מידע על המארז הנ"ל, שלצערי לא הצלחתי למצוא ברשת- ולכן אני מאוד אשמח אם תעזרו לי 1. בחלקו העליון של המארז, היכן שיש מקום ל4 מאווררי 120MM, האם ניתן למקם שם 2 רדיאטורים של 120MM, בקלות או שצריך לעשות שם מוד כלשהוא, כדי שהם יכנסו? 2. האם יש מקום ייעודי לספק נוסף? (בשביל המערכת השניה של לוח הMINI ITX)? 3.עד כמה המארז שקט? (ללא 10 מאווררים כמובן..), בהשוואה למארזים כמו P182, והאיורקה של TT? 4. אשמח לשמוע דברים נוספים (לטוב ולרע) על המארז, שלא אמרתי..

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by ac1240,

האם המארז EZCOOL 500 REAL שווה משהו ? והאם הספק של EZCOOL של 400 W פחות טוב ממארז עם ספק מובנה של ANTEC SONTA 500W? והאם המאוורר EZCOOL 250CM הוא טוב ?עדיף על EZCOOL 120MM? האם זכרונות של KINGSTON יהיו פחות עדיפים מזכרונות של TRANCENDED או שגם קינגסטון זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. כמה כוננים קשיחים אפשר לחבר עליו ? הדלת (הקידמית) נפתחת רק 90 מעלות או יותר ? הדלת הצדדית היא עם רשת או סגורה ? (לא בדיוק הבנתי) תודה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  11. הוא נראה באמת מרשים אבל אני ראיתי אותו רק בתמונות ויש לי שלושה דברים שלא הבנתי . 1האם בכל פעם שאני רוצה להוציא דיסק מהcd או להכניס אני צריך לפתוח את הדלת של המארז,זאת אומרת האם ראיתי נכון שהמארז חוסם את הסידירום? 2 ומה לגבי המאווררים מקדימה הדלת לא חוסמת אותם?מאיפה בדיוק הם מקבלים אוויר? (שמהתמונות נראה שהדלת חוסמת גם אותם) 3 מה לגבי כפתורי ההדלקה וריסט האם גם אותם הוא חוסם?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אוקיי אז הספק שלי התחיל להגזים עם הרעש שהוא עושה, ואני מתכוון לקנות חדש יחד עם מארז כדי להקטין את החור בראש. יש לי כמה שאלות, אודה למי שיוכל לעזור לי: קודם כל, כרגע יש לי מע' עם ATHLON 64 3000, לוח DFI עם 2 ג'יגה זיכרון ו RADEON 9800, יש גם 3 הארדיסקים שמסתובבים להם, ובכללי דיי רועש לי. כרגע יש 2 מאווררים במארז שפועלים אחד מקדימה על ההארדיסקים ואחד על המעבד, וזה מספיק כדי לשמור על טמפ' של 38 מעלות (עם אוברקלוק) מה שאני מחפש זה מארז שיהיה כמה שיותר גדול ומרווח (אפילו עד גודל TOWER), אבל כמה שיותר שקט. ממבט ראשון ה AC Silentium T5 Pro נראה לא רע ודיי בתקציב שלי, אבל אני הוא נראה לי דיי קטן. לא מצויין באתר שלהם בשום מקום הגובה שלו. אם למישהו יש אותו ויוכל לעלות תמונות של…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות את הP-180 אך למען האמת אין לי ממש מושג אחד עליו..אז לפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם הוא באמת מאלומיניום (ראיתי חלק שאומרים שהוא מיוצר ש3 שכבות של חומרים) עם מה הוא אמור להגיע (בקופסא עם בנדל או ערום בלי כלום כאילו הגיע מפחח ) והאם בשביל מארז בינוני הוא מכיל מקום סביר. וכמובן שאלת השאלות...במחיר שלו אפשר להשיג מארז יותר טוב?. וספקים...בעיה קצת לצערי כי הליברטי 500 כמעט בלתי ניתן להשגה למרות שאפשר להזמין אבל זה כבר מוסיף לסיפור. אז כמה שאלות - יש ספק 500 וואט שבערך זהה במחיר (680-700) ויכול להוות כתחליף או אפילו יותר טוב? (המליצו לי על אנטק הם באמת טובים?) תודה רבה לכל העונים

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. שלום אני קונה חשב חדש ואני רוצה מארז יפה עם חלון למחשב החדש, יש לי כמה שאלות על המארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=4240 1. יש מקום לצורב DVD כי אני לא רואה שיש מקום 2. המארז הזה בא עם חלון? 3. איך המארז? איכותי? מאוורר? יפה? 4. אם יש מקום לכונן DVD איפה אפשר להשים אותו כי אני לא רואה שיש אפשרות מקדימה. 5. כמה יציאות USB יש בו<?

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by DanielHatuka,

מה זה ATX וBTX ומה ההבדל? האם המארז ‏HEC Compucase CI-6A21 הוא מאוורר ושקט מאוד וכיצד? האם המארז ‏Thermaltake Soprano VB1000BWS‎ מאוורר טוב(לא שקט לפי מה ששמעתי כאן...)? תודה

16. Started by STINGERX,

1. אם הבנתי נכון אז מגן ברקים בסגנון כזה http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=219&pid=19880 הוא בנוי מנתיך חד פעמי שבזמן שיש "ספייק" בזרם החשמלי הוא נשרף (לוקח על עצמו את הנזק) 2. האם קיים מגן ברקים שמתקינים בלוח החשמל הראשי במקום להתקין בכל מכשיר חשמלי?, לדעתי זה יהיה יותר זול ויותר יעיל להחליף מגן ברקים\נתיך בלוח החשמל מאשר בכל מכשיר חשמלי בנפרד. זה ממש לא נראה לי ייעיל ודיי פרנואידי להתקין על כל שקע מתקן שכזה. 3. והאם המגנים האלה הם לא חד פעמיים? זאת אומרת שאפשר לפתוח אותם ולהחליף רכיב אחד (נתיך אולי?) לא מזמן טכנאים של אלקטרה שיכנעו אותי להתקין אחד כזה במזגנים שבבית שלי, כל מזגן 1 כ"ס, זכור לי שראיתי בכמה מזגנים תלת פאזיים שבשקע התלת פאזי גם יש מתקן…

• 6 תגובות
    • 16.1k צפיות
  17. Started by mwalker03,

יש לי I7, אני רוצה לעשות לו אוברקלוק וגם לשים קירור מים, יש לי כמה שאלות: 1. האם יש קשר בין הספק לקירור מים ? 2. יש לי ת'מארז הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811112250 האם יכנס בו כל הקירור מים, או שהרדיאטור יהיה חייב להיות בחוץ בגלל הגודל? 3. על איזה ספק אתם ממליצים, שיהיה חזק מספיק לאוברקלוק - וגם שיהיה כמה שיותר קטן כדי שיהיה מקום ... האאא והכי חשוב, שקט. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tombraider,

שלום חברים , מה ההבדל בין ACTIVE PFC ל PASSIVE PFC מה עדיף עבור משחקים כבדים????? ומה אתם אומרים על המארז הזה?? http://www.thermaltake.com/product/chassis/midtower/armorjr/vc3000sna.asp איך הוא לדעתכם ? האם למשהו יש כזה ?????? אני שוקל להרכיב עליו HD4870 של חברת ספאייר האם הוא יתאים ???? בתודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by Aterial,

האם ספק זה יוכל להחזיק את המערכת הבעה... http://img132.imageshack.us/img132/5165/photo0159kj.jpg amd 4200 2gb ram HD 4670 ואם לא, מה הספק החי זול שיחזיק את המערכת הזו + 4770? חנות http://tms.co.il תודה מרוש.

20. Started by Cons,

רכשתי ספק מהדגם "SS-760XP2" , הינה קישור לעמוד באתר היצרן עם כל הפרטים על הספק http://www.seasonicusa.com/Platinum_Series_XP2.htm יש לי את כל החלקים למחשב ועוד לא קניתי מארז הכל עדיין בקופסאות.. זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם ספק רציני, ואין לי ממש ניסיון וידע בכל מה שקשור לתשתיות חשמל יותר מדיי. לגביי הספק , העניין הוא שהתקע של הספק לחשמל לא מתאים לשקע בבית שלי ואין לי מושג מה לעשות.. בנוסף ראיתי שהצריכה של הספק משקע החשמל (AC Input Range) היא ~100-240V לצד 9.5-4.5A לצד 50-60Hz ובנוסף לכל זה היה גם את המידע הזה: AC input & DC output voltages Full Rang: 100-240V (Max 90-264V), 50/60Hz חוץ מזה, אני רוצה לציין שאני גר בבניין לא בדיוק הכי חדש מבחינת התשתיות של החשמל…

• 26 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. שלום, במחשב לי ספק HEB-300 שהגיע עם המארז Compucase הידוע (משהו עם 6 I... שכחתי את שמו) עד אתמול, היו לי HD הבאים במחשב: 20 ג'יגה + 20 ג'יגה + 13 ג'יגה + 80 ג'יגה + 160 ג'יגה עכשיו יש לי 160 ג'יגהה + 80 ג'יגה + 80 ג'יגה + 80 ג'יגה. בעבר המחשב לא היה כבר סתם... עכשיו קורה שהוא לעיתים כבה. האם זה קשור להחלפת ה HD? יתכן כי כעת נדרש מהספק יותר כח ?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by avidan28,

לפני הכל.אני לא בא לעשות פה מסחרה אני רק רוצה הערכה. אז לא לנעול לי את התרד מי שרוצה בפרטי בבקשה. ולעניין.יש לי SVIKING עם כמה שיפוצים מינורים 4 USB מובנים במארז עצמו - ממש 4 חורים שאני עשיתי חור לחיבור טורי חור לחיבור לג'ויסטיק הכל לפי שירטוטים שלי ודיוק די טוב.אני מבקש פה הערכה כמה אפשר למכור אותו. מאווררים של AC חדשים (המקוריים בצד עם המארזים הסגולים שלהם) עם רגלי גומי להפחתת רעש. חשוב לציין שבקרת מהירות המאווררים כבר לא עובדת כי זה רק עושה סתם רעש.אז הכפתורים בחזית סתם ליופי.אפשר להפעיל אותה מחדש עם מאווררים של TT עם החיבור המקורי.מי שירצה...אני ויתרתי. זהו - מחכה לתגובות והערכות של המומחים פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. שלום לכולם, כמה שווה היום המארז הבא כולל ספק כח? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by almog1620,

היום מצאתי במחסן בית הספר ארגז שבתוכו 5 ספקי כוח מימי המעבד "INTEL PENTIUM". אמרו לי שאני יכול לקחת אותם. הם ניראים במצב טוב ואני מניח שרובם\כולם פועלים. כמה הם שווים???

25. בעקבות הפוסט http://hwzone.co.il/community/threads/529585-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%93-1500-%D7%A9%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%94 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים