עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by tenana,

אני מנסה להבין פשוט על בסיס מה כל חלק במארז פועל, כלומר, לאן יחוברו הכוננים הקשיחים, לאן מאווררים, לאן הלוח אם ועוד ועוד.. כאשר מעבד מחובר במחשב, הוא מקבל את החשמל על מנת לפעול, מהלוח אם? והלוח אם מהספק? אם כן, מאיזו מסילה הלוח מקבל את החשמל? כלומר, כרטיסי המסך, ממסילות ה12V, אבל השאר לאן מתחבר? מקווה שלא הסתבכתם מדי מהשאלה תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. מדובר בשני מחשבים ומסך. מחשב אחד 1GHZ PENTIUM III שתפקידו לא לעשות כלום. מותקן עליו UBUNTU והוא משמש כ FIREWALL, שרת FTP לעת מצוא ולעתים אני מקמפל עליו דברים שונים. הוא רץ שנים עם ספק 350W. מחשב שני ATHLON 64 +3200 VENICE CORE עם כרטיס מסך RADEON 600 PRO שמשמש לגלישה ועבודה בפוטושופ. המסך הוא PHILIPS 2007PES שצורך 50W. אני מעריך (האם אני טועה ?) שכולם ביחד צורכים כ 400W. נראה לי חשוב שה UPS יהיה LINE INTERACTIVE כך שהמחשבים יהיו מבודדים לחלוטין ממערכת החשמל. אני מכוון למערכת שתיידע את שני המחשבים שאספקת החשמל נפסקה ותתן להם שהות לרדת באופן מסודר. חשוב גם שהמערכת תהיה טובה גם כהאובונטו יעבור ל ATHLON, הפוטושופ למחשב חדש והפנטיום 3 לפח. אחרי שאני אדע מה הדרישות מ UPS שיכול …

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  3. אני מתעניינת במחשב pc עם מעבד אינטל ליישומי גרפיקה (מפרטים מצורפים למטה). חשוב לי : 1. שיהיו בו מחברים נוחים וקדמיים ל - usb וכן ל-Firewire 2. מחיר נורמלי - עד 500 ש"ח 3. שיהיה קל ככל היותר 4. איכותי ברמה בינונית ומעלה השאלה היא : - איך לפענח את המפרטים השונים? - איך אני אדע מה מתאים לרכיבים ולפירמות שאני מזמינה? - האם כל המארז צריך להיות עשוי מאלומיניום או פאנל בלבד מאלומיניום יכול להיות מספיק איכותי? להלן 2 מפרטים שאני מתלבטת ביניהם, וקיבלתי באתר זה: מ פ ר ט מ ס' 1 : מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA 65 לוח אם LGA775 Intel945G - A…

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לשים פילטר מאולתר אישית על המאוורר בקידמת המארז, הבעיה שלי היא .. איך אני יכול לפרק את הפאנל הקדמי שלו על מנת להגיע ובעצם לעבוד עם המאוורר?? בנוסף מישהו יודע אם יש לו גם גריל? אם לא האם יהיה לי שם מקום להוסיף גריל ואיפה אפשר לקנות גריל של 230 מ"מ? תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. ^ איפה ניתן לרכוש והאם יש יותר שקטים ממה שמקבלים עם המארז עצמו (מה שקיבלתי). כמה טכנאי אמור לקחת על החלפה של 4 מאווררים + החלפת משחה טרמית? תודה!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  6. קיבלתי את המארז , לפי מה שנכתב עליו כל ארבעת המאווררים הם בעלי שלושה settings של מהירות. משום מה לא הצלחתי להבין איפה השליטה במהירות , האם דרך תוכנה? או האם צריך לחבר את האוורור למקור חשמל עם שליטה חיצונית? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. שלום יש לי מארז ג'נרי ואני מעוניין לפרק את הפאנל הקידמי לצורך ניקוי. אם אני מנסה למשוך את הפאנל החוצה, הפאנל מתעקש להישאר בפנים (כמובן שלא ניסיתי למשוך חזק כדי לא לשבור משהו). לא ראיתי שום דרך ברורה כלשהי לפירוק הפאנל הקידמי. הערה: אם זה קשור איכשהו - הפאנלים הקידמי והעליון אינם ישרים אלא מעוגלים כך שלא ניתן לדעת במדויק היכן ההפרדה ביניהם. כפתורי ההדלקה והריסט נמצאים למעלה. תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. המממ.. כותרת

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הממ.. כורתת.. ואיזה ספק לקחת למפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ASUS M2N-E Western Digital 1600AAJS 160GB G.Skill DDR2 2048 (1024X2) 800MHZ CL5 LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E LG GSA-H44N X18 NXZT Apollo ספק כח [במסקסימום 450 ש"ח]

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  10. שלום, השארתי את המחשב דלוק כהרגלי, ואז כשחזרתי אליו שמעתי את כל המאוררים פועלים על העוצמה הכי גבוהה, כולם כולל המאורר של המעבד. חשבתי שזו תקלה זמנית, עשיתי ריסט, כיביתי והדלקתי, ניתקתי מהחשמל והחזרתי וכלום לא עזר, איך שמפעילים את המחשב כל המאווררים פועלים על העוצמה הכי גבוהה ושום דבר לא קורה. התחלתי לנתק רכיבים וכאשר ניתקתי את כרטיס המסך, הכל הסתדר (ניתקתי רק את הכבלים של החשמל ולא מהPCI. איך אני יכול לדעת אם הבעיה בספק/כ.מסך/לוח אם ? תודה לכל מי שיכול לעזור.

11. שלום אנשים המצבר של הUPS שלי התקלקל ומזל שיש לי אחריות שנגמרת עוד חודש הפקידה של השירות אמרה לי שאסור לכבות את הUPS לעיתים קרובות - אמרתי לה שאני מכבה את המחשב ואת הUPS פעם או פעמיים בשבוע זה נכון? כל כמה זמן אפשר לכבות את הUPS כדי שינוח ולא יתקלקל? בתודה מראש UPS-PRPC650 של ADVICE

12. Started by none77,

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by billlgoldberg,

כל מחשב חייב ספק כוח??? איפה הוא נמצא בכלל??? אני לא יכול פשוט לחבר לחשמל?? אני מסתכל במחשב שיש לי עכשיו ואני לא רואה ספק כוח!! אני פשוט רואה חוטים מחוברים לחשמל... אם אני רוצה מחשב חדש אני חייב ספק כוח???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מארז ג'נרי וכל מתי שאני נוגע במארז בחלק העליון בצד השמאלי והימני אני מקבל זרם חשמלי בידיים. זה קורה גם בכל מקום שאני נוגע בתוך המארז כמו למשל מתי שאני נוגע בהרדיסק. למה זה קורה? יכול להיות בגלל שזה מארז ג'נרי?

• 27 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by idodos,

כלום למחוק.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  16. שלום, רכשתי ספק כח זול והעמסתי את המחשב אליו הוא חובר באמצעות PRIME 95, לאחר חצי שעה המחשב פשוט כבה ולאחר מכן כאשר בדקתי את הספק עם כלי בדיקה שמודד מתחים, ראיתי שמהצמה הראשית שיוצאת מהספק כבר לא מגיע מתח של 5V - הספק הלך תוך יום אחד. השאלה שלי היא האם קיים כלי שבאמצעותו אוכל לבדוק ספק כח לפני חיבורו למחשב? כלומר לדמות העמסה של דרישת זרם גבוהה מהספק למשך חצי שעה עד שעה ולראות אם הוא עומד בזה. זאת כדי למנוע מזק לרכיבים המחוברים אל הספק בעת הבדיקה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by pergola,

במסילה של 12V

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. המערכת שאליו אני מתכוון לשדך את הספק: E6300 945SP3 זכרונות 2*512 800MHZ (לא החלטתי עדיין של מי) EXPERT VISION 7300GT SONIC DDR3 WD HD 250GB צורב DVD אני מתכוון לעשות OC רגוע יחסית 350-400 FSB (בשביל לא להשקיע בקירורים ספק ולוח אם יקרים מדי שכבר אוכלים בעצם את כל מה שאני חוסך ב-OC) אז מה דעתכם, יחזיק או לא? ואם כן האם בצורה בטוחה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני צריך UPS שייצב מתח וימנע נזקים למחשב במקרה של קצר או ברקים זה יספיק ? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=895&category_id=36380fe71b60edf11377ffdd4db684f7& לוח אם: ‏ ASRock 4CoreDual-SATA2 מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 + Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסקים קשיחים: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT מארז : compucase 6A19 Midi Tower

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by psxr,

אני רוצה לקנות UPS שיחזיק לי שני מחשבים + מסך LCD 17 + מודם + ראוטר המחשבים הם amd xp2500 עם ספק של hec (מה שמגיע במארז קומפיוקס 6A19 לא זוכר את הדגם) ופנטיום 3 עם ספק ג'נרי

21. Started by Atom Mother Heart,

אני צריך אלפסק למערת amd DC ספק 400 ג'נרי וכרטיס משולב ומה יקרה אם האלפסק לא יהיה מספיק חזק? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Psychopath,

Asus Striker Core 2 Duo E6400 Asus EN8800GTS 320MB GeiL DDR800Mhz 4-4-4 2x1GB אני רוצה לקנות את ה-Enermax Liberty המודולרי האם 400W יספיקו ?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by psybrain,

כמה watt צריך ספק בשביל כרטיס של geforce gtx 580 בשביל שיעבוד בצורה הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם זה הסכום של 2 המסילות ( 29A ) או פחות? עריכה: שאלה נוספת: ביצוע OC למעבד, ללא שינוי מתחים, יגרום לו לצרוך הספק רב יותר מאשר בסטוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז קניתי לי מארז HTPC ורציתי להעביר אליו מחשב ישן. אבל הספק PC P&P 500W שהיה לי במחשב ההוא, מכיל מאוורר 80 מ"מ מאחור, מה שלא יאפשר לו למשוך אויר במארז הצפוף. מצד שני, יש לי איזה ספק TZAG עם מאוורר 120 מלמטה, כך שהוא יכול למשוך אויר. אבל הוא שוקל שליש מהספק השני. אני לא חושב שזו בעיה לכל ספק להחזיק מחשב AMD עם 3 ליבות, כונן HDD, צורב ובלי כרטיס מסך. אבל אם מישהו חושב שזה מסוכן... שיגיד. עוד בעיה היא שהכבל 4 פינים שלו לא מספיק ארוך. אולי למישהו יש מאריך ספייר?

דיונים חדשים בפורומים