עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הספק שלי הוא 460W של COOLER MASTER והוא החזיק לי מצויין את ה-GTS 250 1GB שלי, השאלה שלי האם הוא יחזיק לי את הכרטיס GTX 660 (ללא TIׂ ) בלי בעיות ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by Okopel,

הציעו לי במפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444926.0 ספק כח HEC מחובר עם המארז. מה הייתרונות והחסרונות בזה שהמארז והספק כח נרכשים כגוף אחד?(מבחינת תקלות ואפשרות שדרוג וכו') 2.מה באמת אתם אומרים על הספקים כח והמארזים שנתנו לי? HEC 6T10 300W CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN Seasonic SS-350ET 350W+++++++++++++++++CoolerMaster Elite 335(בנפרד) איזה מהם הכי עדיף?יש הצעות אחרות למשהו יותר איכותי בפחותאו יותר אותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by leda,

האם הספק הזה מספיק לכרטיס?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by BarM,

אני עומד לקנות מחשב חדש עם GTX 660 ככרטיס מסך וG640 כמעבד,2 סטיקים של DDR3 ודיסק קשיח יחיד ואולי בעתיד SSD בנוסף. השאלה שלי היא האם ספק 450W של אנטק (VP450P) יחזיק את המערכת. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מארז חדש התקציב שלי הוא בערך 600 ש"ח. מה שהכי חשוב במארז שיהיה שקט, ובלי לדים (או לדים שאפשר לכבות, אני ישן איתו בחדר וזה מפריע לי) עדיפות גבוהה לtooless. עוד דבר חשוב זה פילטרים לאבק, כי יש לי המון ממנו בחדר =\ קראתי קצת וחשבתי על ה Antec 3700. המפרט הוא שלי הוא לוח אם: GA-M51GM-S2G של GIGABYTE מעבד: AMD Athlon 64 X2 DualCore 3800 כ. מסך: Leadtek Winfast 7600GTX TDH זכרונות: Crucial Technology Ballistix 2 GB PC2-6400 DDR2 זהו פחות או יותר, האוורור של הכ. מסך הוא המקורי שבא איתו על המעבד יושב בלוק קירור פסיבי ומאוורר 80MM גנרי תודה מראש לעוזרים. אה. אני רוצה להחליף מארז כי לאחרונה שלי התחיל להרעיש בצורה די זוועתית בצורה אקראית (המארז עצמו רוטט, דופן שמאלית …

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by שאול1,

שלום, מחפש ספק כוח מומלץ למפרט קיים: לוח: Intel DH55PJ זכרונות: 4GB DDR3 כרטיס מסך: GTX560Ti דיסק קשיח אחד. תקציב: בגבולות 400 ש"ח גמיש תודה, שאול

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by constantine16,

ma daathem al amaaraz aze hu beseder?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום חברים, בזמן הקרוב אני מתכנן על בנית מחשב חדש והשאלה שלי היא האם הספק הקיים שלי (Seasonic S12-430) יעשה את העבודה עם המפרט המתכונן. המפרט המתוכנן: מעבד: Intel i7 3770K לוח אם: אינטל תואם למעבד כרטיס גרפי: ללא (אנצל את יכולות המעבד בתחום) מארז: Antec Solo/SonataII כוננים קשיחים: WD 1TB + Intel SSD תודה!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  9. נשבר לי החלק שמכניסים אליו את האוזניות והUSB שבקדמת המארז הוא נשבר כשהיו מחוברים אוזניות זזתי עם הכיסא וזה פשוט עקר את כל החלק הירוק של האוזניות והן לא עובדות יותר בקדמת המכשיר זה החלק : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us אפשר לראות שהירוק שבור , והחזרתי אותו כשניסיתי לסדר בכל מקרה אפשר לרכוש את החלק הזה אפשהו ?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by LRa,

שלום, אני מחפש תחליף לספק הישן שלי, FSP Epsilon 450W שמת. חשוב לי שיהיה שקט ולא יקר מדי. המעבד שלי הוא e8400, שני הארד-דיסקים SATA, ארבע גיגה זיכרון וכרטיס מסך gainward hd4850 gddr5. תודה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  11. או שיש מארז יותר טוב ממנו באותו סכום. השבוע אני קונה ובנתיים אני נעול על הסופרטלנט השחור רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב ממנו מבחינת קירור וכל זה באותו סכום כספי תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  12. Started by avihai007,

שלום, אני מתלבט בקניית מארז+ספק במחיר של 750 ש"ח מפרט המחשב הוא: E6300 2Xkingston 1GB 677 GA-965P-DS3 GeForce 7600GT Sonic WD WD2500KS SATA2 אני מחפש מארז שיהיה שקט ואיכותי(לא צריך ממש חרישי), ושיהיה מקורר טוב. חשבתי אולי לכיוון של טריטון של גיגהבייט. ולגבי הספק חשבתי על הליברטי 400, מה דעתכם? והאם הוא מספיק חזק גם בשביל OC וגם אם בעתיד אני ירצה לשדרג לכרטיסי ה-DX10(אני מאמין שיותר לכיוון של 8600 כשיצאו מאשר ה-8800) וגם יש סיכוי שאולי אני יחליף את הכרטיס מסך לכרטיס מיוחד של עריכת וידאו, האם גם אז הספק יחזיק? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by Vincent,

אני רוצה לקנות אל פסק למחשב עם ספק 530W ומסך 22 אינץ' (2443BW). האם האל-פסק RPC 650 יספיק למערכת כזאת? או לקחת את ה- RPC 750 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by sAXIn,

שלום , אולי למישהו יש ניסיון איפה אפשר להשיג סליל ראשי גדול ( 4 זוגות רגליים ) לספק של HEC AR300 TF הוא נשרף והייתי רוצה להשיב את הספק לחיים, ד"א הספק החזיק שרת קטן ביתי במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות . תודה .

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by omerz90,

איך המארז NZXT ZERO 2?, איך הוא מבחינת שקט, קירור, סידור כבלים, זרימת אוויר. הכרטיס מסך שהולך להיות בו הוא ה5850.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  16. המפרט שאני מתכוון לקנות הוא Q9300+FREEZER7 PRO ABIT IP35 2GB DDRII 800 CL4 כנראה 9800GTX בינתיים יש לי 250GB KS של WD מארז APPOLO וצורב של ASUS (לדעתי זניח) אני מניח שהספק שיש לי (FSP 350W GLN) לא יחזיק את המפרט, נכון? הספקים שאני מתבלט לגביהם: OCZ 600W StealthXStream, CORSAIR VX 550 SeaSonic S12II-430 430W PSU, TT TP 600W וכל ספק אחר בתקציב.. [בעיקרון OCZ יוצא לי הכי זול במסגרת המבצע של נועה מחשבים] מה הכי מומלץ?

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by hellforce,

חברים שלום, אני מעוניין לקנות ספק כוח : corsair tx950 מפרט טכני של הספק : כאן ספק מיועד למחשב : C2Q 6600 + GTX 480 עם OC חזק! מה דעתכם על הספק? מה טוב\לא טוב בו? ובבקשה אני לא מעוניין לשמוע על המלצות לספקים אחרים של 550-750 וואט , אני צריך ספק של 850-1000 W שיספיק לי ל3-5 שנים קדימה ויאפשר לי לשדרג חלקים במחשב ללא מחשבה על החלפת ספק.. תודה לכל העוזרים

18. Started by zniibidl,

החדש עולה 980 והישן עולה 800

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by mizhar,

בוקר טוב לפני שנה רכשתי מחשב של פוג'יטסו. ספק הכוח שלו הןא של 250W. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, ולכן גם את ספק הכוח (אל מעל 500W) בעיות: - הספק הוא יעודי למחשב / חברה עם 16 פינים.... - המקום לספק במארז הנוכחי מצומצם. ככל הנראה יכנס מאוורר 80 ממ ויהיה תפוס ע"י שני ברגים ולא ארבעה. רעיונות מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by ofer40,

היי אני רוצה להחליף את המחשב הישן שכבר עושה בעיות וההתלבטות הראשונה שלי איזה מארז לבחור. אני מחפש מארז מידי עם איורור מעולה כי המחשב נמצא בחדר יחסית חם בעיקר בקיץ. באיזה מארז כדאי לבחור? אם המארז גם כולל ספק טוב אז לא צריך להוציא עוד כסף. המחשב מיועד לשימושים סטנדרטיים וגם HD. תודה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by Men7a,

שוב שלום אצלי בבית יש יותר מידי הפסקות חשמל [אפשר להגיד שבממוצע 1-2 בשבוע] מה שממש ממש לא בריא למחשב שלי אני מעוניין לקנות אל פסק , לא משהו יקר מידי [אני לא יודע מה המחירים אבל לא יותר מ600 שקל...] מה שחשוב לי זה שמתי שיהיה הפסקת חשמל , הוא יכבה את המחשב בצורה טובה ונכונה ולא יפיל מתח ויסכן בשריפת ספק או רכיב אחר במחשב תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  22. היה לי קירור מעבד מקורי אבל החלפתי אותו ועכשיו אני שם לב שהמאוורר גבוה ולכן אי אפשר לסגור את המארז אלא אם אוריד את החלק שאמור "לשאוב" החוצה את האוויר מהמאוורר. המארז יכול להיסגר אבל אני מרגיש שצריך להפעיל כח ואני חושש שהוא יעוות את המאוורר במידה ואכן הוא מתנגש בו. הבעיה מוכרת לכם?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by spektor,

התקציב הוא 800 ש"ח בערך Core i5 2500k 3.3Ghz Z68XP-UD3 S12II-520 Crucial m4 128GB SSD 2TB Barracuda 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 hd6950 2GB אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by matvey99,

קיבלתי היום את המארז ANTEC P182 ולפי מה שאני יודע , טוב נו זה עובדה.. יש מקום ל 2 מאווררים בצד הקדמי של המארז אבל לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר מאוורר ( מאוורר תחתון ) למארז כי אין שם חורים לברגים ובכלל המאוורר לא נכנס למן מסגרת כזאת מברזל.. וניסיתי בכל הדרכים!$@!!! ניסיתי לדחוף קצת למטה ואז לדחוף למעלה , ניסיתי מלמעלה למטה ואני פשוט לא מצליח!! BTW יש לי מאווררים 120MM של NOCTUA .. ואני לא יודע אם זה קשור אבל ראיתי שבמאוורר העליון יש מן מעמד כזה שחור ובתחתון אין אז זה קשור? בבקשה !! אני צריך תעזרה שלכם! למי שלא הבין על איזה מאוורר אני מדבר אז על המאוורר שהפתח שלו פתוח לגמרי בתמונה ( תחתון )

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by Overlocker,

איך המארז והספק ? http://www.tms.co.il/product/12961

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.