ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מה הבדל בין מארז mini tower midi tower full tower איזה מארזים הם סטנדרטים ? תודה
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
או שיש מארז יותר טוב ממנו באותו סכום. השבוע אני קונה ובנתיים אני נעול על הסופרטלנט השחור רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב ממנו מבחינת קירור וכל זה באותו סכום כספי תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז בסיסי אבל די שקט כדי שאוכל להעיף את הגרוטאה שיש לי היום. אשמח לקבלת המלצות על דגמים ואולי טווח מחירים אם ידוע לכם. מחפש בטווח של מאות שקלים. האם יש דרך פשוטה להשקיט מארז (בסגנון "עשה זאת בעצמך")? לא מצאתי כתבות/מדריכים בנושא. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי אם קיימים הסברים על זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד E8200 באוברקלוק @3.5GHZ 5850 SAPPHIRE ספק של HEC (Herolchi) WIN-550UB 20/24 pin כרגע הספק מחזיק את המחשב על הקצה. אם אני עושה אוברקלוק למעבד ל3.7 המחשב לא עולה. משדרגים אותי בחנות איזה ספק כדי לקחת? Enermax MODU82 625W או להשקיע ב Corsair1000W Active PFC שיהיה לי גם למחשב הבא בעתיד. בקרוב אני רוצה לעשות OC רציני לכרטיס מסך.האם הENERMAX יעשה את העבודה ב100% למישהו יש ניסיון אם הדגם הזה?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז למחשב גיימיניג. התלבטתי בין ה antec 300 לבין ה CM690. התקציב למארז הוא באיזור ה 350 ש"ח. אם יש משהו אחר מומלץ (אפשרי עם חריגה לא מאוד גדולה), אני אשמח לשמוע את דעתכם. חשוב גם שלא ירעיש המון, כלומר לא צריך להיות חרישי, אבל אם שקט אז מה טוב. המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A01 - זמין במלאי ₪1217 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX ₪1026 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1212 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 w/o…
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חברים שלום, אני מעוניין לקנות ספק כוח : corsair tx950 מפרט טכני של הספק : כאן ספק מיועד למחשב : C2Q 6600 + GTX 480 עם OC חזק! מה דעתכם על הספק? מה טוב\לא טוב בו? ובבקשה אני לא מעוניין לשמוע על המלצות לספקים אחרים של 550-750 וואט , אני צריך ספק של 850-1000 W שיספיק לי ל3-5 שנים קדימה ויאפשר לי לשדרג חלקים במחשב ללא מחשבה על החלפת ספק.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
נא המלצתכם על מארז עד 500 שח מקסימום המיועד לחדר ילדים, ולכן מן הסתם גם צורתו בעלת חשיבות מירבית. מיועד להיכנס בו INTEL I5 כרטיס מסך 6870 ספק SEASONIC M12 520 WATT הדגש הוא על צורה ועל שקט - שקט כמה שאפשר במסגרת התקציב. משהו בסגנון הזה (מה דעתכם? האם הוא שקט): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1267 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
באוברקלוק.נט ראיתי מישהו שבנה מחשב פשוט מדהים עם המארז הזה...אחרי ש"גיליתי" את המארז הזה והתחלתי לחשוב על קירור מים הבנתי בעיה שיש עם הפרקטל R3 וזה שבעייתי לעשות לו קירור מים בלי לעשות מודינג כלשהו למארז ואני לא כזה חובב של מודינג שכולל חיתוך של המארז. :\ שתי בעיות: 1. הסילברסטון מאד מאד יקר (פי 3 המחיר של הפרקטל) 2. היבואן הפלגמט לא מביא את הדגם עם החלון (נו באמת...) בקיצור, אני חושב להחליף את הפרקטל במארז הזה. עוד תמונות: http://www.hardwarecanucks.com/forum/case-mods-worklog-gallery/51291-forever-alone-build.html אחרי שראיתי את זה, התאהבתי במארז.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי די הרבה בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש אני מחפש מארז די פשוט לא משו מושך את העיין בעל אוורור או יכולת קירור טובה (לא ממש מעניין אותי הטמפרטורה אלה השקט) (אשמח לכמה מאוורירים של 150 מ"מ או 200 מ"מ בשביל השקט..) חשוב יציאות usb 3.0 קדמיות אוזניות ומיקרופון לא מעננים אותי אז עדיף בלי שיוכל להכיל כרטיס מסך 12 אינצ' ולא הכרחי אבל יועיל אם הוא לא יהיה גבוה (לא כמו מה שיש לי עכשיו (50 ס"מ) ) כמובן שאם קיים מארז שממש מתקרב לדרישותי והוא עובר פחות או יותר את התקציב אמשח לבדוק אותו תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ברשותי הספק הבא - EG425P-VE http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=75 תהיתי אם אוכל להשתמש בו ללא בעיות במערכת כזו: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 או GA-MA790X-UD3P AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition וכרטיס מסך של ATI 3850 או 4870.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש מארז סופרנו שאני לא ממש מרוצה ממנו , מחפש משהו יותר איכותי ומאוורר שיתאים ל 6 דיסקים קשיחים וגם בעתיד לכרטיסי 8800 וכו מה הייתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
רציתי לקבל ייעוץ לגבי ספק כח למחשב איזה כדאי ועל איזה חברות אפשר לסמוך.כמו כן אני מחפש משהו במחיר סביר יחסית למחשב שאני קונה ושיחזיק את המחשב טוב ושיהיה כמה שיותר שקט.צריך הצעות של דגמים טובים.כמו כן שיתמוך ב SLI לעתיד אם ארצה.לשיקולכם. המערכת: Q9300 4GB ddr2 800mhz 8800 gts 512 או 8800 GT (לא יודע עדיין מה יותר טוב מבינהם) תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום , אני כרגע משדרג את המחשב שלי [כרטיס מסך חדש , מעבד ,זכרונות , לוח אם] רציתי לדעת איך המארז הזה? כרגע יש לי את המארז Raidmax Sirius ואני לא ממש מרוצה ממנו , הוא צפוף ולא איכותי בכלל... אני מעוניין לקנות את הNZXT Tempest "AirFlow King" ורציתי לדעת אם כדאי לקנות או לא מה שאני מחפש במארז החדש שלי הוא ככה[מסודר לפי עדיפות]: -שיהיה מרווח וקר ושיהיה מתאים לסידור כבלים בצורה הטובה ביותר -חלון בצד[יש לי הרבה קטודות וכל מיני שטויות שאני רוצה לשים] -שיהיה איכותי -עד 500 שקל תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן..אני צריך את הספק הכי זול מKSP [חובה משם] שיחזיק : E7200 4GB 640GB X2 HD4850 CF יש לי עכשיו TT 450W שהבנתי שהוא לא יחזיק עוד כרטיס [אני כרגע עם 4850] 2. במידה ואני מוכר את ה4850 וקונה כרטיס בודד 4850X2,הספק יספיק? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA והחיבור חשמל פשוט לא מספיק ארוך כדי לחבר את הכל. יש אפשרות לקנות כבל מאריך לחיבור חשמל של ה-SATA? ראיתי כבלים ממולקס ל-SATA אבל זה לא יעזור לי פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני יכול להשיג בפחות או יותר אותו מחיר את המארזים הללו, איזה עדיף מביניהם?? antec nine hundred two או lancool PC-K60 ???
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
מתוך התקציב של המפרט נשאר 500 ש"ח לטובת ספק כוח ומארז המערכת בעיקרה היא: amd athlon II x3 450 gigabyte ma78 lmt us2h 4gb 1333mhz radeon HD 5570 1GB gddr3 אני צריך ספק איכותי שיחזיק יפה את המערכת הזאת [לא יודע כמה צריך? 300 400 500 וואט? תגידו אתם] ומארז איכותי, לא חייב משהו מפואר או תכונה מיוחדת רק שיהיה איכותי. המחיר סה"כ של שניהם צריך להיות 500 גג 600 ש"ח ועוד שאלה- איזה חברות של מארזים מהבאות נחשבות לאיכותיות בתחום? antec cooler master Tzag huntkey thermaltake gigabyte codegen acase xigmatek zalman aerocool hec yeong yang enermax silverstone neo cfi raidmax arctic cooling nzxt lian li 3r system foxconn rackmount frontier
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
-
-
אהלן, קיבלתי עכשיו את ה-R4 ויש לי שאלה לגבי כמה כבלים שנמצאים בו. צילמתי אותם. שניים מהם אני מזהה - חיבורים של מאוורר. אבל לא ברור לי למה משמשים השניים האחרים. התמונה מצורפת. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קילבתי המלצה חמה על ה470 וואט של חברת TT TR2 ויש לי להשיג אותו בערך ב320 ש"ח.. השאלה שלי היא: 1.האם אפשרי להשיג אותו ביותר זול. 2.האם יש ספק אחר שיענה לי על דרישות המערכת שלי(ראו חתימה לדרישות) 3.יש לי כרגע HEC 380W שאני לא ממש ממש מרוצה ממנו כי אני רוצה ספק עם חברה יותר טובה וכמובן יותר חזק.. תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז טוב במחיר עד 400 ש"ח שיהיה יפה אבל זה לא הכי חשוב הכי חשוב זה שהוא יהיה מאוורר שתיהיה זרימת אוויר טובה ומאווררים טובים... ועוד משהו איך אני ידע שהמארז יתאים לי ואיך לפרק את הלוח אם ? תודה רבה !!!!! עריכה: המחשב שלי : Intel p4 3.0 GeForce 6600 GT 1.5GB RAM לוח אם ASUS P5SD2-X SERIES
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היום בבוקר התחיל לצאת רעשים קטנים של חשמל כאלה מהספק כוח מה יודע מזה ואיך פותרים אותה? ספק כוח מ2008 CORSAIR VX 550 PSU
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, באזור בו אני גר ישנן הרבה 'קפיצות' חשמל בחורף שמספיקות לכך שהמחשב יחיל את עצמו מחדש. התופעה, כמובן, מעצבנת למדי. לכן, אבקש המלצה לאל-פסק למחשב שמופיע במפרט. חשוב לי שתהיה בו יכולת של כיבוי אוטומטי ובטוח במקרה הצורך - כאשר אני לא נמצא בבית, למשל. תצוגת נתונים על גבי המכשיר היא נחמדה, אבל בהחלט לא מהווה שיקול. כמו כן, רצוי שטווח המחירים יהיה סביר, נניח סביב האלף ש"ח. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-