ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול לקנות ספק כח 520W TRIPLE RAIL SLI Corsair HX Series???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
תראו איזו בעיה מוזרה יש לי. יש לי הארדיסק SATA מסויים שבמחשב אחר עובד מעולה, ובמחשב השני הוא אמנם עובד, אבל הוא מקרטע לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום, למרות שהמחשב האחר הוא נחשב ליחסית טוב ולא לישן. מה שעוד יותר מוזר הוא שבמחשב השני, שיש בעיה עם הארדיסק SATA, הארדיסק של IDE פועל מצויין גם במחשב השני, והוא לא מקרטע בכלל. מה יכול להיות ההסבר שבמחשב אחר הארדיסק פועל מצויין, ובמחשב השני הוא מקרטע לגמרי? אני חושב שהספק כח במחשב האחר פגום. כי הוא גם עושה רעשים מוזרים כשמדליקים את המחשב. לכן אני חושב שהספק כח לא מזרים מספיק מתח להארדיסק ה-SATA דרך החיבור SATA של החוט בספק כח. איך ניתן לבדוק אם הספק כח תקין או לא? והאם זה גרם נזק להארדיסק במידה והספק כח לא סיפק מספיק מתח להאר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הייתי בחנות מחשבים (לא משנה איזו) ואחד מן העובדים אמר לי "אתה תצטער אם תיקח ספק עם הספק X כזה, היה פה מישהו שלקח משהו דומה לפני חודש ואחרי שבוע חזר אלינו כי חשבון החשמל שלו קפץ פי כמה" מה אתם חושבים על זה? נכון? בוא נניח שיש אדם שאומר "ואללה אין לי בעיה גם להוציא 2000 שקל על ספק" והולך וקונה ספק של 1200W גם, ואחד שיש לו נצילות של 82+ אחוז. אכן הוא ישלם יותר בחשבון חשמל שלו מאדם עם ספק של 550W ונצילות דומה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה בניתי מערכת חדשה הייתה לי כוונה להשתמש במארז הקיים שלי (TZAG) וקיבלתי המלצה שווה זהב ממבין עניין כאן (אחראי הפורום) להחליף את המארז למארז שמתאים למע מסוג כזה: 1. מעבד E6600 + קירור Tower Tuniq 2. לוח: GA-965P-DS3 3.3 3. כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W יש כוונה ל-OC בעתיד ובעקבות ההמלצה חזרתי לפורום מפורום קירור ו OC , אני צריך המלצה בבקשה למארז מתאים ושקט בתקציב של כ-500 שח תודה מראש למתייחסים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם אני בונה מערכת HTPC והומלץ לי על המארז : NZXT Duet No PSU 1. העניין הוא שהתלהבתי מהשלט וה- VFD של IMON http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=685 אבל, למארז דלת אלגנטית שמגינה על הכוננים ולהוריד אותה יהיה להרוס לו את הצורה. הבנתי שניתן למצא את הסט בנוי במארזים ובינתיים המארזים הזולים ביותר (ועדיין בגודל מלא ) שהצלחתי למצוא הם באך ומוצארט . לינקים לאתר החברה: מוצארט - vc4001 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp באך - vc8001 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/bach/sns.asp אולם 1. ממה שקראתי פה אני לא בטוחה לגבי איכות המארזים. 2 המארזים מגיעים עם מאווררים קטנים מידי ואנ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
החוברת לא מוסברת וסתם ככה זה לא יוצא באופן שאני לא אשבור אותם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הפוסט http://hwzone.co.il/community/threads/529585-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%93-1500-%D7%A9%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%94 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה התקציב הוא באיזור ה1200... כמה דגשים שאני מחפש... חייב להיות מסוגל להכיל ספק PS2...(בגודל רגיל)... רצוי בצבע שחור... רצוי עם שלט... קירור יעיל... רצוי כונן 5.25 רק אחד חיצוני... ורצוי שלא יהיה כונן 3.5 חיצוני... נראה לי שזהו... המאז הזה היה נראה לי מתאים....מה אתם חושבים? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18607
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד רק עם מעבד חדש שרכשתי אתמול אטלון 640 X 4 אתמול לאחר ההרכבה של המעבד המחשב חדל מלעבוד לאחר זמן עבודה קצר והנורה בלוח אם החלה להבהב והמחשב לא נדלק מאז לפי תגובות שחיפשתי ברחבי הרשת לגבי המקרה הנ"ל הבעיה ככל הנראה או מהספק או מהלוח אלך לחנות לוודא שזה הספק ובמידה וזה הוא אבקש את המלצותיכם לספק כמה שיותר זול ושקט למפרט הנ"ל אם אפשר עד 250 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד לפני ההחלפה, יש לי ספק שקיבלתי מחבר. איך אני יודע אם הוא מתאים למחשב שלי? תודה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי את הP182 על הזמן אמרו לי עוד שבוע , עוד שבועיים , עד שפניתי לזיגזאג שאמרו לי את האמת , הוא יגיע בסוף אוגוסט(דרך אגב הם ממש נחמדים). אני צריך הצעות למארז עד 1000 שקל , אני יקנה אותו מחר או מחרותיים כי יש לי את כל החלקים מחכים בחנות...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה בשעה טובה מחשב חדש שאפרט מייד את נתוניו שאלתי היא באיזה ספק לבחור Enermax Liberty 500W או 620W השאלה היא האם ה500 יחזיק לי את המערכת והאם הוא יספיק או ללכת על ה 620W שלא יהיו תקלות לא עושה OC !!! ?Core2 Duo E6600 ASUS - P5B Deluxe Kingston - 2GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-6400 800MHZ ASUS - GeForce 8800 GTS Dell 2007FP WD Caviar SE16 250 GB SATA Hard Drives Antec 900
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מרכיבי המחשב המתוכנן : מעבד - E8XXX או Q6XXX זכרון - 4GB בתדר 1066 או 800 HD אחד צורב DVD כרטיס מסך מבוסס 4670 של ATI האם הספק יתאים למחשב עם הרכיבים העיקריים הבאים או שצריך משהו חזק יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה בבחירת ספק כוח לפחות 450W עד 300 ש"ח תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מאוורר קידמי בגודל 120 מ"מ מתאים למארז זה יש לי מאוורר קידמי של COOLER-MASTER אבל הוא לא ניכנס האים צריך מאוורר דק יותר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בעקבות המלצות על המארז Thermaltake Eureka ובעקבות זה שלא מצאתי מארז מספיק טוב ומאווורר שיכניס בפנים את GeForce 8800GTS, קניתי את המארז הנ"ל, ואני קצת מאוכזב. המארז נראה פשוט מדהים, עם האור הכחול בחושך. (+Zalman CNPS9700 LED שמזרים עליו גם אוויר עם אור כחלחל...) מרווח בצורה מוגזמת. זרימת אוויר וטמפרטורות מעולות ביותר. אבל... הזמזום הזה הורג אותי. זה לא ממש רעש, אבל זה כמו שעוברים ליד ארון חשמל, ושומעים זמזום כזה, אבל טיפה יותר חזק. המאווררים שקטים לחלוטין, ואני כמעט בטוח שזה לא משם. זה גם לא מהכרטיס מסך, שמום מה הפתיע אותי לטובה עם השקט שלו. (המאוורר עובד על 70%) אולי זה הדיסק קשיח? הספק?(הוא אמור להיות חרישי במיוחד) זכרונות עושים רעש בכלל??? השאלה שלי האם ערכת השקטה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק למחשב עם ספק 530W ומסך 22 אינץ' (2443BW). האם האל-פסק RPC 650 יספיק למערכת כזאת? או לקחת את ה- RPC 750 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת מחשב קומפלט של HP, שזה נותן לי סיבה להאמין שהספק הוא לא הזבל הכי נוראי שיכול להיות ולפחות על הנתונים שעל המדבקה אפשר לסמוך. http://bitzotech.com/images/B5509L.jpg E5300 MSI MS-7525 (Intel G31 Express) 1GB DDR2 800mhz WD3200AAJS - 320GB צורב DVD והשאר לא מעניין: כרטיס רשת אלחוטי :Edimax EW7128G מאוורר: FoxConn DC brushless Fan Model#: PV902512L DC12V 0.16A It's 3-5/8 in. (92mm) square x 1 in. (25mm) זו המדבקה שיש על הספק (מצאתי בגוגל איז חיסכון ענק): http://bitzotech.com/images/B5509L.jpg ע"פ הנתונים הרשמיים באתר HP, צריכת החשמל המקסימלית היא "300 וואט לכל היותר" השאלה שלי כמה עודף חשמל עוד נשאר לי ומה הסדר גודל של כרטיסי מסך שהמערכת תוכל להחזיק. נ.ב כ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מאוורר חדש, 80 על 80, 20 דציבל אבל הרעש שלו ממש חזק הוא אמור להיות שקט. יכול להיות שיש עוד סיבות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ליפני יומיים קיבלתי מחשב חדש הרכבתי אותו הכל עבד נהדר ושקט במיוחד הספק הוא HEC RAPTOR 450 יום למחרת הדלקתי אותו והוא התחיל להרעיש ולעשות רעש לא רגיל אני רוצה להחליף אותו תנו לי הצעות לספקים טובים ושקטים המפרט הוא: E8400 EP43-DS3L AC 7 PRO ANTEC SONATA III 4GB 800 750GB HD HD 3650 512 MB HEC RAPTOR 450 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה , אז נעים להכיר. לא מזמן קניתי כמה חלקים ובניתי מחשב די חזק ( i5 2500k @ 4.5ghz / gskill 16gb 1700mhz / antec sli psu 900w / Noctua DH-14 / GTX 570 @ 860 stable / Asus P8Z68-gen3 ) . בתכלס אני חייב מארז חדש גם מבחינת קירור וגם מבחינת אסטטיקה ואיכות , חשבתי על HAFX של CM ויש גם את ה CORSAIR 800D שהוא נראה מעולה אבל קצת יקר :\ יש להתחשב בזה שאולי ארצה להחליף את הקירור משום שהוא חוסם לי מלא מהלוח אם ואת הזיכרונות ( אולי ב H100 ) . אשמח להצעות למארזים איכותיים וטובים! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במידה ונשים את עיניין המחיר בצד, מה דעתכם על המארז הנ"ל ? מבחינת קירור ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-