ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
האם יש בעיה מיוחדת עם חיבור שני ספקים במארז אחד.
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהה יש לי ספק כח שהמחשב מחובר אליו באון רגיל השאלה היא אם אני יכול לקנות ספק פשוט לחבר אותו לחשמל ולהשתמש רק בפינים של הארבע כלומר כדי לחבר עוד מאוררים ... זה יעבוד או בגלל שאני לא מחבר לו את היציאות של הלוח אם זה יתקע?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים העברתי את המחשב שלי חדר ולרוע המזל התנגשתי בטעות באחד הקירות עם המחשב. מה שקרה למחשב זה שהכניסות USB הקידמיות פשוט נבלעים לתוך המארז ברגע שאני מנסה לחבר אליהם USB. אני חושב שמשהו בפנים נשבר, ניסיתי לראות אבל המארז שלי לא מאפשר זאת מכיוון שהוא קטן ועמוס בכבלים. אז רציתי לשאול אותכם אם אפשר לקנות לוח קדמי חדש ואיפה. שכחתי לציין שגם הכניסה לאוזניות והמיקרופון נבלעים, יש לי מקדימה שתי חיבורי USB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הספק ANTEC VP700P אתם יכולים לראות את החיבורים בקישור הבא http://www.antec.com/pdf/flyers/VP700P_Flyer_EN_20140320.pdf כותבים שיש לו שם 4x8(6+2)-pin PCI-E האם הוא יתמוך בכרטיס מסך שצריך 8 פינים ו6 פינים של PCIE נ.ב הכרטיס הוא R9 290 TRIX
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין ספק חדש למפרט שבצד(כנראה liberty 400), ולהחליף בעצמי חבל סתם לשלם עבודה רק רציתי לוודא איתכם מה בדיוק חייב להיות מחובר: -חיבור ראשי ללוח אם הרחב הזה -חיבור למעבד+ חיבור למאוור של המעבד אם אינני טועה -חיבור pci-e לכרטיס מסך -כוננים וקשיחים זה הכל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום,יש לי ANTEC NEO HE 550W בשביל לחסוך במקום,חיברתי את המאווררים,הצורב ההארד דיסק על כבל אחד(וגם קטודות), זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אז ככה התקשרו אליי היום מהחנות שהתחילו להריכב את המחשב אבל יש בעיה אחת - הקירור Ultra 120 Extreme לא נכנס במארז שלקחתי שהוא Thermaltake Armor Plus MX Aluminum Silver לפי המוכר, יש אפשרות להכניס את הקירור, כשמורידים את המארז 12 על החלון בצד הוא גם אמר שדבר כזה יפחית מהאפקטיביות של הקירור במארז אז יש לי בעיקרון 4 בחירות בין מארזים - Thermaltake Armor Plus MX Aluminum Silver - בלי המאוורר על החלון בצד Antec 900 Antec P182 Cooler Master 690 למען האמת, אמרתי לו להרכיב כבר עם ה-Antec 900 אבל הבנתי שיש לו כמה חסרונות כמו בעיית אבק מוגזמת והבעיה הגדולה מכל - הרעש! הוא נשמע ממש כמו טרקטור, ושמעתי סירטונים ביוטוב דברים כאלה משגעים אותי אז באיזה מארז אתם הייתם ב…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
צריך אל פסק טוב עד 400-450 שיכבה לי תמחשב נורמלי בהפסקת חשמל/קפיצת חשמל בבית תודה מראש לכל העוזרים!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בכלליות, המפרט שלי כולל: לוח אם של אינטל GA-P55US3L, מעבד i5, כ. מסך radeon 5850 1gb, הארד דיסק אחד של 500GB זיכרון RAM של 4GB, וספק של 600W. אני מחר הולך להזמין את המפרט, זקוק למארז שיספק קירור (אוויר?) כמו שצריך. הציעו לי Sagitta 2, אני חשבתי על ANTEC NINE HUNDRED II. מה אתם מציעים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
המחשב עומד להגיע לי עוד יומים ואני צריך לדעת איך המארז הבא אם הוא שווה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718053 בבקשה חייב חוות דעת של אנשים שמבינים האם הוא מקרר טוב וכמה מאוורים יש לו אם מישהו יודע [br]פורסם בתאריך: 11.10.2009 בשעה 21:42:23 בבקשה חייב תגובהה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם אחרי שחיכיתי Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR הוא הגיע מקולקל ולכן אני חייב לבחור ספק אחר ולהודיע מחר בבוקר מה אני רוצה חשוב שיהיה שקט ויעיל (80+) ושיהיה בערך 500W חובה מ"נעה מחשבים" www.noacomp.co.il והיתי שמח לכמה הצעות שונות ככה שיהיה סיכוי שהוא במלאי תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OK אז כל החלקים הגיעו... והגעתי לקחת אותם א-ב-ל המארז שרציתי (THERMALTAKE SOPRANO) לא קיים אצל מי שאני קונה ממנו... בקיצור, הבחור הפנה אותי לאתר הזה http://www.mono-mode.co.il ואמר לי שאבחר מה שאני רוצה.... אז כמו שאתם מתארים לעצמכם... אני לא מבין בזה כלום... אז מה לבחור ? המפרט של המחשב הוא : מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: PALIT 2600XT- 256MB DDR3-RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב שהמרפט שלו הוא : מעבד אינטל q6600 4 ליבות כרטיס מסך ג'יפורס Evge 8800 GT SuperClocked קיצר אני צריך מארז חזק כדי שבעתיד אני יעשה אוברקלוקינג .... עד 500 שקל עם 2 מאווררים רצוי ..... תנו מחיר וחנות בבקשההה תודה חברים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המיפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3700+ לוח אם ASUS A8N-E זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך גיפורס 6600 ספק HEC-425VD-PT (לא חושב שהוא ג'נרי ) ואני רוצה לעשות שידרוג קטן למחשב שלי אני ישדרג את המעבד ה זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17677 וכרטיס מסך 9600GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 אז השאלה שלי היא האים הספק שלי יחזיק את המערכתאחרי השידרוג ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צמצמתי את מה שאני צריך לשתי המארזים האלה הSonta II של אנטק שבאה עם ספק הכוח smartpower 2.0 450W ולטריטון של של gigabyte שאני אאבזר בספק hec ace 480W. שני הוריאציות עולות באזור ה740 ש"ח אני חייב עזרה להחליט איזו מהן לבחור כי שניהן נראות לי מיד-ריינג' ++ שזה מה שאני מחפש. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כנראה מחר אני יקנה משם מחשב, חייב מKSP כי זה קרוב לבית. המפרט E8400 P35-DS3L 250GB SEAGATE 8400GS - שדרוג עוד כמה חודשים.. 2GB 800MHZ Kingston ASUS x20 DRW-2014L1T Chieftec CG-01B-B-OP Midi-Tower ,No PSU עכשיו אין שם מבחר גדול של ספקים ואני צריך ספק משם... אני לא יכול להרשות לעצמי את ה HEC והאנרמקס שם כי זה יקר ולא נכנס בתקציב אז יש שם ToPower 290 שקל - 500W TruePower Low Noise, Dual 8cm Fan 320 שקל - 550W TruePower Low Noise, Dual 8cm Fan JSP-TECH 150 שקל - PS-800 BIG FAN 450W (12cm Fan) (24pin) Chieftec 215 שקל - 450W , Active PFC, PSU 12cm Fan, (24pin) 290 שקל - 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) Thermaltake 199 שקל - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) מי מבי…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת ספק כוח ישן ב thermaletake litepower 700W חיישן המעבד שלי פשוט מציג טמפרטורה כפולה ושגויה. יש לי חיישן פיזי של kamameter שמחובר לתוך צלעות המעבד והוא מציג לי טמפ' תקינה של 40 מעלות צלזיוס. אך הביוס ותוכנות אחרות מראים לי טמפ שגויה של 87 מעלות רק לגביי המעבד.טמפ' הדיסק הקשיח, לוח האם וכרטיס המסך מוצגות בצורה תקינה. כל מערכות המחשב עובדות בצורה תקינה המאווררים עובדים כראוי עם מהירות סיבוב תקינה כולל המעבד. מדובר בלוח אם של msi neo2 combo. מצ"ב תמונה של הטמפ בביוס כולל המתחים. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לחלץ את החיבורים של ה 24 פינים בספק?? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש לעבודה משרדית וצפייה בסרטים בלבד. (מעבד i3, כרטיס מסך on board, שני זכרונות 4GB, כונן קשיח רגיל אחד, ו-SSD אחד) לפי מחשבון שמילאתי בו פרטים באינטרנט, הוא העריך את צריכת החשמל שלי כ-180W. (אני משער שכדאי לשים טווח ביטחון, ולתת לפחות 300W) אני מחפש מארז עם אוורור טוב מאד, בעקבות טראומה בעבר, למרות שההתחממות לא אמורה להיות משמעותית, שיראה טוב, ומשקל לא כל כך פקטור מבחינתי. (המחשב לא יזוז בשנים הקרובות לשום מקום, ואין לי בעיה להרים 10KG במהלך ההתקנה) ידית נשיאה זה בונוס, אבל לא קריטי, כי הוא כאמור לא אמור לזוז ממקום למקום. אהבתי את הביקורות על Nanoxia Deep Silence 2 ועל Fractal Design Define R4, למרות שהם בלי ספק Overkill למטרה שלי, אבל אם הם לא כוללים ספק …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם החישוב הבא של ההספק של המפרט הבא תקין: E6600 - 65Watt HD 320GB - 15Watt 8800GTS 640 - 270Watt GIGABYTE DS3 - ??? LG DVD_RW - 45Watt זיכון - זניח (1.5 - 2 וואט לאחד) כמה בעצם צורך הלוח אם? האם נכון לחשב ככה את ההספק?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
** התסדרתי, אפשר לנעול או לסגור את הנושא ** שלום לכולם, רציתי לדעת איזה ספק אני יכל לקחת מהחנות KSP למערכת שלי: Core I5 2500K Asus P8P67-M Pro G.Skill 2x2GB 1600MHz Ripjaws X GIGABYTE GTX560TI OC 1GB Samsung 1TB SpinPoint F3 Cooler Master V6 CPU Cooler CM Storm Scout / Coolermaster CM690 II Plus אני רוצה שאני יוכל להכניס מינימום 8 מאווררים למארז (לייתר ביטחון) ועם לד. יהיה בעתיד גם בקר למאווררים עם מסך ובקר טמפ'. וקטודה אחת שתאיר את כל פנים המארז. חשבתי על 600 או 620 WAT אבל אני רוצה להיות בטוח שזה יהיה בסדר. עריכה: חישבתי כמה אני צריך באתר של Enermax וזה מה שיצא: אבל אני לא יודע אם זה נכון, אז אם תוכלו לתקן אותי זה יהיה מצויין ! אז איזה ספק לקחת ? (רק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! השתמשתי במחשבון שבאחד הקישורים כאן עם מעבד AMD ATHLON 4800 X2 לוח AMD 690G דיסק קשיח אחד 7200.11 500GB DVD RW LG 1 GB 667MHZ סטיק 1 וכרטיס מסך GEFORCE 9600GT יצא לי שהעומס על המסילה הוא כ 10A וצריכת המערכת ב LOAD היא כ 200 W . האם זה הגיוני? אם לא מה החישוב הנכון? תוכלו לומר לי כמה אמפר כל רכיב צורך (בעיקר כ.מסך 9600GT ומעבד ) אני רוצה לדעת אם אני צריך לשדרג את הספק... תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני צריך UPS כולל הגנת ברקים לחיבור של: 2 מחשבים ניידים (על ספק הכח של המטען כתוב 4.5 A) מסך LCD 21 מודם ADSL ראוטר אלחוטי מהו ההספק הנדרש? מישהו יכול להמליץ על מודל (עד 500 ש"ח)? הערה: לפני שבועיים אחרי קפיצה פתאומית רגעית במתח החשמל, כל הגדרות החיבור נמחקו מהמודם. תודה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני לא ידעתי לאיזה פורום לפנות,אבל בגלל שהשאלה שלי נוגעת לחשמל שהמחשב צורך,מן הסתם פניתי לפורום ספקים ומארזים. אממ..איך אני יכול לחשב כמה המערכת שלי צורכת כל שעה ? מפרט: פנטיום 4 פרסוקט 478 3גיגה הרץ לוח אם asus e-800 deluxe כרטיס מסך 5500FX נוידיה זכרונות 1 גיגה 2 צורבים אם זה משנה הארד דיסק סיגייט בראקודה 120GB יש לי במחשב 3 מאוורים, 1 של 80 מ"מ ושניים של 120 מ"מ. ספק כוח 300 W של HEC אממ..כן אני יודע מחשב די ישן,אבל אני משחק יותר בקונסולות .. תודה לכל מי שעוזר(אני לא חייב בדיוק,אבל משהו מוערך)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי אל פסק Advice PRPC750 שנרכש במרץ 2008 במחיר של 450 ש"ח ברשת אייבורי. לאחרונה הוא התחיל לזייף (בזמן הפסקת חשמל מחזיק פחות מ- 10 שניות ומפיל את כל המערכת). האמת שאני די מעמיס עליו, חיברתי אליו את המחשב שלי, את המודם אינטרנט של הוט (מסוג טריון), את המודם טלפון של הוט (מסוג טריון, אף הוט), את השנאי של מצלמת הרשת שלי שמקבלת חשמל דרך השנאי ולא דרך יציאת ה- USB כמו שאר המצלמות, את המגבר תשתית של הוט (שנאי שמחובר לכבל RF ומגביר את העוצמה ב- 10db) ואת המסך שלי מסוג ASUS VW222U שאין לי מושג למה המחיר שלו קפץ כך (קניתי אותו ביוני 2008 במחיר של 1,275 ש"ח). מצ"ב תמונה של התוכנה של האל-פסק, כפי שניתן לראות הוא 23% עמוס. אני יודע שכאשר המסך כבוי הוא 10% עמוס. בכל אופן, מ…
-
- 49 תגובות
- 22.1k צפיות
-