עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. איך השילוב של המארז והספק הבאים (מיועד למחשב בעל מעבד E6600 + כרטיס מסך 8600GT של LEADTEK מארז: COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3 : RC-532-SKR1 + 380W CM PSU ¤450 ספק כוח: HEC 350ART - 350W - 20/24 PIN - ATX 1.3 ¤190 ומה ההבדל בן הספק הנ"ל לבן הספק הזה. HEC 350W : 350TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 התקציב המקורי שלי למארז+ ספק היה 500 שקל אבל אני לא מוצא מארז יפה במחיר הזה. אני אוהב עיצוב פשוט ולא מצועצע. המחשב יקנה מה-IQPC. אשמח לתשובה מהירה.

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש (מסך LCD 17" + מארז עם ספק כח EZCOOL450W + אינטל E6300 + לוח GA945P3S + כרטיס 7300GT + דיסק 160GB + זכרון 1GB....) אם אני רוצה להגן על המערכת שלי מברקים ושינויי מתח בחשמל ונזקים אפשריים, אני חייב UPS או שאפשר להסתפק במייצב מתח? למשל של SWEEX 2020. אם אני חייב UPS אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  3. אני יכול לדעת איזה ספק כוח יש לי לפי אוורסט? ואם כן באיזה קטגוריה אני מוצא אותה

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by ydob,

מישהו יכול לומר לי איזה ספק אמין יותר? Enermax MODU82+ 525W או Thermaltake Though Power 750W שמתי לב שבטרמלטייק יש פחות אמפרים למסילות ה 12V. האם ההבדל יהיה משמעותי בין שני הספקים בשל האמפרים ומי יתן לי תמורה טובה יותר לכסף? וכמעט שכחתי.... לאנרמקס 5 שנות אחרייות ולטמלטייק 3. כמובן שאני צריך לשלם יותר בשביל הטרמלטייק...

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by bay,

חחבר שלי קנה את הthermaltake shark והינה חוות הדעת שלנו ציון 4 מתוך 10 חסרונות 1)קירור גרועה רק שני מאווררים 2)המאוורר הקדמי רועש כמו מקדחה 3)לא שווה את הכסף 4)ללא חלון צד 3)המארז נראה יפה בתמונות אך החיים הוא ממש מכוער יתרונות 1)כל ממש 2)פתיחת המארז מתבצעת בקלות ניסיתי להסביר לו שה thermaltake shark הוא מארז גרוע ושכדי לקנות את lexa blackline nzxt apollo או את הthermaltake soparno dx אך יש לו עוד חבר (אחד שהוא מכיר הרבה זמן) שהוא כעילו מבין במחשבים והוא בתך בו יותר וכנה את הthermaltake shark עכשיו המסכן בוכה על הכסף (עגב הוא ניסה לעסות אוברקלוק לזיכרונות ונשרף לו 1 גיגה ) אני כותב את ההודעה הזאת בתקווה שאף אחד לא יחזור על טעות זו

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  6. SeaSonic 860W Platinum יתאים ויכנס במארז שלי? המארז שלי הוא: Thermaltake Commander MS-I Snow Edition כרגע יש לי במארז את הספק כוח HEC WIN+ 550W והוא נכנס ומתאים למארז שלי, גם SeaSonic 860W Platinum יתאים ויכנס במארז שלי? בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה לקנות והוא לא יתאים תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  7. אני רוצה לשדרג מ E8400 ל Q9550 המערכת שלי היא זו לוח אם MSI P43 NEO 4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM GTX260 ZOTAC כרטיס מסך SPIRE 550WTN-IR ספק FREAZER PRO 7 קירור למעבד WIN7 ULTIMATE X64 1TB WD 32BM BUFFER 0.5TB WD 32MB BUFFER מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול השאלה אם המחשב לא יפול בגלל המעבד החדש לא ניראה לי שאני יעשה O.C ואם כן אולי רק להקפיץ ל 3GHZ

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  8. שלום, ראיתי למכירה מארז של MUSTIFF עם הספק FSP ATX400-PNR, אני יודע ש-FSP מומלצים פה בפורום, אבל לא ראיתי את הדגם הזה של הספק באתר שלהם. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by xcalibur,

דרישות: - מתאים ללוח ATX. - זרימת אויר מקסימלית. - מקום ל-AIO בגודל 360. - מסנני אבק איכותיים. - פרקטי. תקציב: נראה לי שבאזור ה-800 זה סבבה אבל גמיש. כל הקשקושציה של חלונות מחוסמים, פן קונטרולרים, RGB - לא מעניין.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  10. היי, קיבלתי מחבר את האל-פסק הזה ,חיברתי את כבלי החשמל והכל ניתקתי את החשמל ,על מנת לבדוק אם עובד ,ולהפתעתי המחשב כבה. אז יש לי 2 שאלות: א.האם האל פסק לא תקין?(או שאולי צריך לתת לו זמן להיטען או משהו?) ב.איזה כבל אני צריך לחבר למחשב על מנת להשתמש בתכנה שמגיעה עם האל פסק? אה ועוד שאלה קטנה. ג.למה יש באל פסק יציאה וכניסה של כבל רשת? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  11. קניתי ספק חדש אתמול. HEC 350 AR-TF. בקיצור שניה לפני שאני מרכיב אותו אני רק רוצה להיות בטוח שהוא מכוון לרשת החשמל בארץ (פעם כבר נשרף לי ספק ככה). יש מאחורה את הדבר הזה שמזיזים מצד לצד כדי לבחור את המתח שעליו הוא יפעל, ורואים את ה230 זה בסדר נכון?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by netanelam,

היי חברה אתה מכירים את המארז הזה: POWER LOGIC Quatro 200

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  13. Started by itayshar,

שלום ברצוני לדעת איזה מבין המארזים טוב יותר(איכות,שקט וכו')- נימוק מלא בקשה.. שניהם באותו מחיר בערך.. תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

משום מה שאני מחבר מאוורר אל הזלמן המנורה מהבהבת שאני שם של 80 מ"מ זה בסדר http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?Idx=207

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  15. שלום לכולם, 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הספקים הללו (ומי מהם יותר טוב), SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 SeaSonic 400W SS-400ET- OEM ניסתי למצוא את המפרט של 400W SS-400ET- OEM ללא הצלחה 2. מה עדיף יותר ולמה: SeaSonic 400W SS-400ET- OEM 284 שח יחד עם מארז Raid max Apex w/o (לפי מה שאני מבין אין במארז אופציה למאוורר קידמי) 155שח או antec NSK4480 380W earthwats psu - (אופציה למאורר קידמי של 8 ס"מ) זהו ספק ומארז יחד ב 437 שח בכל מקרה התקציב שלי לקניית ספק +מארז ב 440 שח מקסימום מ iqpc בתודה.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by butz10,

שלום לכולם מבקש חוות דעת על המארז הבא: http://www.jsp-tech.com/index.asp?ind=b2&type1=5&id=96 מגיע עם ספק כוח של 400W תודה

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by lyadz,

אהלן חברים כדי לסגור את קניית המחשב אשמח לשמוע את דעתכם על שני המארזים. אני יודע שמדובר במארז תקציבי (200 ש"ח), והקנייה מוגבלת ל-KSP כך שאין יותר מדי מבחר. לא הצלחתי למצוא ביקורות על השארקון ואין לי בסיס להשוואה עם ה-344. למי לדעתכם פוטנציאל להיות שקט יותר ולצבור פחות אבק? חג שמח

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  18. מעבד 6750 לוח אם- p35-ds3l 2 גיגה זיכרון gigabyte 8800 GT אני צריך משהו לא ג'נרי(שמעתי שזה לא טוב) ושיהיה מארז לא מכוער :\ המארזים של קומפיוקס מאוד "פשוטים" מבחינה חיצונית.. התקציב-בסביבות ה500 ש"ח(גג 600) תודה.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  19. e8400 ‏gigabyte EP35-DS3L gigabyte radeon 4870 ההתלבטות היא בין:‏enermax PRO82+ 525W Active enermax MODU82+ 425W או ‏TR2 Power W0101 550W של Thermaltake

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  20. אז ככה התקציב הוא באיזור ה1200... כמה דגשים שאני מחפש... חייב להיות מסוגל להכיל ספק PS2...(בגודל רגיל)... רצוי בצבע שחור... רצוי עם שלט... קירור יעיל... רצוי כונן 5.25 רק אחד חיצוני... ורצוי שלא יהיה כונן 3.5 חיצוני... נראה לי שזהו... המאז הזה היה נראה לי מתאים....מה אתם חושבים? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18607

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, אני קונה מפרט (כנראה מRSM, אולי מTMS) ונשאר לי בערך 400-500 שקל למארז... עכשיו ככה, אין לי בעיה להשקיע במאווררים נפרדים של זלמן לדוגמה, העיקר שהמחשב יהיה שקט במצב רגיעה ואפילו במצב עומס עליו (גיימינג)... אני מתכנן שהוא יהיה בחדר וכדומה אז מאוד חשוב השקט ויעילות המאווררים. לכן החלטתי שדווקא עדיף להשקיע במארז שבא עם מאווררים איכותיים מראש במקום סתם מארז שאני קונה לו מאוורים בנפרד. לא מדבר על קירור מים ושטויות כאלה, אלא רק על מאווררים שקטים... אשמח להמלצות, תודה.

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by ArtCore17,

חבר'ה אני זקוק לעזרה בקניית ספק כח.. המחשב נקנה לפני כ3 שנים - עבד מצויין עד שהיו לי מס' נפילות חשמל ומאז המחשב לא נדלק - רוב הסיכויים שהלך הספק.. מפרט המחשב שלי הוא כזה: -מעבד: e8400 -לוח אם: biostar TP43D2 -זיכרון: G.Skill 4gb ddr2 -כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות) -קשיח: Samsung 500gb sata2 -מארז: NZXT Tempest -ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET אשמח לעזרה: כמה המערכת צורכת? האם כדאי לקנות 500W או שאפשר לקנות פחות..?(עדיפות לספק איכותי וזול שיתאים למערכת בלי שיפגע בה) אשמח להמלצות..

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by eranisra,

שלום יש ברשותי את הספק הזה: http://skypc.co.il/Product.asp?Pid=RS-460-PCAR-A3&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=0 כרגע תצורת המחשב היא i3 עם 4 גי'גה זכרון ושני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך GEFORCE 260 האם הספק הזה יוכל להחזיק כרטיס GEFORCE 560?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  24. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3114 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3258 שניהם באותו מחיר בערך... ושניהם דיי יפים השאלה איזה כדאי?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by astricks,

אני מחפש מארז עם ספק (מפרט ניתן ליראות כאן - http://ben.uptime.co.il/comp.htm). כמו שאתם רואים, אני גם ככה חורג מהתקציב. אמרו לי שה"Foxconn" זה דבר מפחיד לקנות, אולי לא יהיה אמין אנאעראף- לי אישית בחיים לא היו בעיות עם ספקים אבל אני לא שולל שום אפשרות. קיצר אם אתם חושבים שהספק לא מתאים (אם הוא מתאים ויחזיק את המערכת, אני במש לא מחפש לשדרג) אשמח להצעות, אם אפשר, זולות P: תודה מראש מידע על הספק שקיים ברשימה - http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/case_detail.aspx?id=en-tt0000014

• 3 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.