ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
במחשב של הבן שלי - כשנה וחצי על הכביש - הלכו שני הדיסקים. אחד מהם, דיסק חדש שנקנה רק לפני כ-3 חדשים - טוטאל לוס. תמונות רבות של הבן שלי וצילומי הווידאו המשפחתיים מהחודשים האחרנים כנראה שהלכו. :'( הספק (IQPC) טוען שלדעתו מדובר בהרס מרשת החשמל. עכשיו מתקרב אלי מחשב חדש ומשוכלל שקניתי לעצמי, בכ-15,000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה ואני ממש לא מעוניין שתהיינה בו בעיות. שאלתי - האם כדאי לי לקנות אל פסק למחשב החדש, ואם כן - איזה? נ.ב. - שכחתי לציין שהמחשב היה מחובר לחשמל דרך מגן ברקים ונחשולי מתח יתר TECH 3 בעל תו תקן. ממש עזר.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם ספק (מפרט ניתן ליראות כאן - http://ben.uptime.co.il/comp.htm). כמו שאתם רואים, אני גם ככה חורג מהתקציב. אמרו לי שה"Foxconn" זה דבר מפחיד לקנות, אולי לא יהיה אמין אנאעראף- לי אישית בחיים לא היו בעיות עם ספקים אבל אני לא שולל שום אפשרות. קיצר אם אתם חושבים שהספק לא מתאים (אם הוא מתאים ויחזיק את המערכת, אני במש לא מחפש לשדרג) אשמח להצעות, אם אפשר, זולות P: תודה מראש מידע על הספק שקיים ברשימה - http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/case_detail.aspx?id=en-tt0000014
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אזז ככה לחבר.. מארז +ספק 400w בסביבות ה700 ש"ח אממ הוא אמור להחזיק Conroe 2.4 ati x1950xtx או 7950gx שתי זיכרונות Vdata/twinmos 667 הרדיסק אחד וזהו בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם!! למחשב שאני מתכנן כרגע יש את הנתונים הבאים: כרטיס מסך: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E ?Powercolor לוח אם: 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 590 1 590- ?GIGABYTE? מעבד: Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל זכרונות: 2*- 512MB Kingston DDR II 667?-? דיסק קשיח: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II? Western Digital?- ? צורב ו די וי די: LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, רמקולים: TEAC X20 2.1 כונן תקליטונים: Teac/SONY 1.44 (Black) מסך: SAMSUNG-1090- ? ?740N 17'' LCD 8ms? רציתי עזרה בבחירת ספק כוח מתאים למחשב ..... תודה.....
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתי מחשב מסקיי פי סי.. ורציתי את המארז coolermaster c690 לא היה להם אותו במלאי. אז לקחתי מארז Three Hundred של אנטק.. למשהו יש נסייון עם המארז הזה? איך הוא? הוא בא לפי מה שהבנתי עם 2 מאווררים של אחד 120 אחד 140.. והוספתי לו עוד שני מאווררים של 120 של ארטיק קולינג af מלפנים עשיתי את הבחירה הנכונה? המפרט לידע כללי q9400 gigbyte p43 g-skills 4 giga cl4 800 mega h samsungs 1000 gb conncect3d 4850 sissonic 500 v antec 300 smsung dvdrw artic cooling 120X2 af mugen 2
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי יש לי ספק hec zeyphyr 750 750W ועל פי חישוב צריכת חשמל באתר: http://support.asus.com/PowerSupply.aspx?SLanguage=en יצא לי שאני עושה שימוש ב 500W עכשיו קנו לי אל פסק של ADVICE prs650 650va שהבנתי שמספק 650W השאלה אם הם יעבדו לי ביחד או שאני צריך להחליף? אני צריך אל פסק שרק ישאיר לי את המחשב לדקה כדי שאני אוכל לשמור ולסגור את המחשב.... האם זה מספיק לזה או שאני צריך לקנות אחד אחר? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מארז פתוח משתי הדלתות עכשיו אמרו לי זה לא יקרר לך את הבפנים של המארז זה יהיה יותר גרוע ... כי האווויר יוצא .. מה אתה ממליציים לי לסגור את המארז ? או להשאיר ככה? מה יותר יקרר?
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מחשב עם לוח אם שתומך ב-sli וכרטיס מסך פשוט ב-100 שקל עד שיצאו ה-g90 של ניווידיה. שיצאו הכרטיסים החדשים אני יקנה אחד ואחרי שנה אני יקנה עוד אחד שהמחיר יהיה זול יותר ואני יחבר אותם בו זמנית איזה ספק יהיה טוב לחיבור שתי כרטיסי מסך של ניוידיה בו זמנית ובנוסף יהיה גם מעבד q6600?
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ה-Quadstellar הוא מארז מדליק שתרצו להשוויץ בו ולשים במקום הבולט ביותר, במקום להחביא בפינה נסתרת - אך הוא יעלה לכם בהתאם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב בן שנה עם ספק כוח 700W של antec. כשאני מחבר אותו לחשמל בפעם הראשונה הוא מקפיץ לי את הממסר פחת. אחרי שאני מרים בחזרה את הממסר פחת, המחשב עובד בצורה תקינה, וכל עוד המחשב מחובר לחשמל (גם כאשר הוא מכובה) הכל תקין. ניסיתי לבדוק את המחשב בנקודות חשמל אחרות בבית וזה משתחזר לי כל הזמן, בתנאי שהמחשב היה מנותק מהחשמל לכמה שעות. לקחתי את המחשב לחנות שקניתי אותו ממנו והסבירו לי שזה תופעה צפויה בספקי כוח גדולים. ברור שבספק יש קבלים עם קיבולת גדולה שנטענים בחיבור ראשון לחשמל וזה מה שגורם לממסר פחת לקפוץ. ועדיין, האם מדובר בתופעה רגילה או שבכל מקרה מדובר בספק דפוק? תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2655&products_id=19392 הזמנתי את הספק דרך האתר. מה דעתכם על הספק, והאם כדאי להחליפו, התקציב שלי בסביבות 400 ש"ח נועד בשביל כרטיס מסך ATI Radeon 4850 בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן.. לא מזמן קניתי משהו שהוא בעצם אל פסק קטן כזה שמתחבר לקיר של GPT.. בחנות אמרו לי שהוא מגן במשך 4 דק'.. אבל יש לי שאלה האם אני חייב לחבר אותו לקיר או שאני יכול לחבר אותו למפצל.. ???(מפצל של 9 שמתחבר לקיר ולחבר את האל פסק הזה לאחד מהחיבורים שבמפצל ולחבר אליו את המחשב והמסך..) עשיתי את זה וניסיתי לנתק את המפצל מהחשמל וזה היה כאילו האל פסק לא עובד...ועכשיו אני בלי שום מגן ואני קצת מפחד.. אני לא יכול לחבר את האל פסק הזה ישר לקיר כי אז הכבל של המחשב לא מגיע לשקע בכלל.. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור לי, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי Intel Core 2 Quad Q8300 כרטיס מסך :GDDR5 Radeon HD 5850 1024MB ספק כוח קיים : 500 W = של חברת COLORSIT זיכרון 4GB 800MHZ דיסק קשיח : 700GB SATAII 7200RPM איזה ספק כוח חזק ויציב מתאים למחשב שלי , והאם כדאי לשדרג ל CORE i7 860 מעבד !
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3114 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3258 שניהם באותו מחיר בערך... ושניהם דיי יפים השאלה איזה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
עבור מערכת i7 X58 עם לוח של גיגבייט, יש צורך במחבר 2*4 במקום 2*2 הישן שנותן 12V. האם זה הכרחי, או שבנתיים אפשר להשתמש במחבר 2*2? מה צריך להיות כתוב על ספק כח חדש שאזמין, כדי שיהיה לו את המחבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אפשר מדריך\וידאו לאיך לעשות חור למאוורר בגג המחשב.. ואיך אני אמור לחבר אותו.. בלי שייפול? תודה
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ה- nzxt עולה 520 ומהצד השני של הזירה 480 ... מי מקרר יותר טוב ? מי בנוי יותר טוב ? מי יותר שקט ? ובכללי מי יותר איכותי ?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, נכון לרגע זה, מהו הבאנדל ספק+מארז (או לא באנדל) הכי משתלם למחשב משרדי ללא כרטיס מסך חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
nzxt phantom 410 או fractal design R4 מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בסלון מזה 3-4 שנים, השבוע הלך לעולמו הספק כח. אני מחפש משהו שקט שיעשה את העבודה עד מחיר של 250. (אם יש בפחות אז עדיף). הספק שהיה עד היום הוא 300W ג'נרי. אני לא זוכר בדיוק את המפרט אבל מדובר במחשב עם לוח MIN ATX, מעבד AMD סטדרטי לאותה תקופה (לפני 3-4 שנים). 4G זיכרון, כונן HD אחד, וכונן DVD אחד. כרטיס מסך נובנה בלוח אם. אין כרטיסי נוספים. המארז קטן לכן יש מגבלה לגודל של הספק: תמונה של הספק הישן: מחיפוש באינטרנט מצאתי את אלו: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=250-FN-2RX&affiliate=ret http://www.ret.co.il/products/107056-%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%97-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-seasonic-ss-250tfx.aspx האם הספקים האלו 250W אמורים לה…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
צריך המלצה על מארז ב300 שקל בערך אני חבתי לקנות אפולו ב320 שקל מה דעתכם הוא שווה? אשמח לעוד המלצות מחפש שיהיה מספיק שקט וגם יקרר מספיק כרטיס מסך שלי נכנס לכל מארז וגם כמובן לא מכוער כמו של HEC איך האפולו? אמרו לי שהאלפה באותה רמה איתו
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הבית שלי סובל מהפסקות חשמל תדירות.. כנראה שאחת הפאזות בעייתית ולמרות שגם חשמלאי היה וגם חברת החשמל - עוד לא הושג פתרון מלא. יש לי מחשב חדש שמחובר לפאזה הזו וכבר סבל לפחות 3 פעמים מהפסקות החשמל הללו - מה שהעלה לי הרעיון שאולי אני צריך אל פסק. אז דבר ראשון - האם זה באמת מוצר כדאי עבור מחשב ביתי (ספק corsair 750tx) ואם כן.. אז על איזה אל פסק הייתם ממליצים? דבר שני - האם מגן מתח / ברקים יכול גם לעשות עבודת הגנה ראויה?.. בסך הכל יש הבדל תקציבי עצום בינהם ואין לי חשש של אובדן מידע על המחשב - אלא רק לא רוצה נזק פיזי לחומרה. תודה..
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי אני נמצא כרגע בבירורים עם אודיולאב לגבי מחשב אודיו בסיסי לבית, ורציתי לוודא איתכם לגבי הספק. למחשב יש ספק 350W מיוצב ושקט עם תקן 80+ (לא מצוין חברה או דגם והם לא אומרים) והטכנאי שם אומר שהספק מתוכנן להספיק לכל שימושי המחשב עם טווח ביטחון נאה. המחשב כנראה יהיה i5 עם 4GB זיכרון ו2 דיסקים של 500GB כל אחד (אולי אחד של 1TB) שימושי המחשב הם לעריכת אודיו בייתית - CUBASE5 + REASON4 ציוד חיצוני שיהיה מחובר למחשב בלי מקור מתח נוסף: עכבר ומקלדת, כרטיס קול - DC9V 500mA, מיקרופון ZOOM H2 - DC9V 300mA, מקלדת שליטה M-Audio AXIUM 61 DC9V 500mA האם לדעתכם ספק 350W יכול לסחוב את כל זה עם טווח ביטחון? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קניתי ספק חדש אתמול. HEC 350 AR-TF. בקיצור שניה לפני שאני מרכיב אותו אני רק רוצה להיות בטוח שהוא מכוון לרשת החשמל בארץ (פעם כבר נשרף לי ספק ככה). יש מאחורה את הדבר הזה שמזיזים מצד לצד כדי לבחור את המתח שעליו הוא יפעל, ורואים את ה230 זה בסדר נכון?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור בקרוב למעבד מרובע ליבות (עם ירידת המחירים ביולי) ואולי עם איזה שדרוג לכ.מסך כרגע, כפי שניתן לראות בחתימה, אני עובד עם NEO 430 שכבר מזמן אני מרגיש כאילו הוא צועק עלי שאני מאמץ אותו בכל אופן, יש לי אפשרות לקנות את הספק הנ"ל מאיביי במחיר מאוד נמוך (כ 600 ש"ח) השאלה שלי היא, האם הוא נחשב מוצלח (כסידרת ה NEO או NX של CORSIAR) או שכמו הספקים החלשים יותר של TT - הוא לא מומלץ ? תודה ואשמח לשמוע דעות עריכה: ישנם שני דגמים, אחד מודולרי והשני לא בשביל המודולרי, המחיר יעלה בכ 150 ש"ח יותר..
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-