ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
והאם תא הדיסקים הקשיחים נשלף? אשמח לתשובות מבעלי מארז זה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש מצב שכל הספק שקיבלתי אינו מתאים למתח החשמל בארץ.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , חשבתי על לשדרג לאחי מארז ויש כמה אופציות אחת היא NZXT Tempest EVO NZXT HADES CoolerMaster CM690 CoolerMaster StormScout כולם בתקציב שלי, היה יפה לדעתי זה הטמפסט והSTORM מה עדיף מבין כולם ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כוח טוב עד 300 ש"ח יש המלצות? אני מחפש גם מארז טוב ושקט עד 200ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר ביקורת עליו? חפשתי בגוגל ולא מצאתי, ואני לא מתמצא באתרי חומרה. מה אתם חושבים עליו ביחס למארזים אחרים? כמו למשל GIGABYE AUORA CM690?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מעבד E4400 אולי נחליף באותה הזדמנות למעבד אינטל חדש (למשחקים) לוח אם P35 כנראה שגם יוחלף (או לוח אם או מעבד) HD4870 כרגע יש לי Thermaltake ToughPower 600W שמתחיל לשבוק חיים. אני רוצה ספק חדש יותר שקט (כן כן... אני עדיין שומע אותו) אני מוכן להשקיע 300 ש"ח אפשר גם בפחות, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז כזה חדש. איך מוציאים את הפילטר בלבד בשביל לנקות אותו, בלי להוציא את הפאנל ? תודה *** - ועוד בעיהת פחות קשור: הלוח אם Gigabyte 945P-S3 לא מזהה טמפרטורה של מעבד(מראה מעלה אחת) ושל לוח אם, או שזה מזהה על 10 מעלות ונעלם אחרי שנייה. אולי לא חיברו משהו טוב בחנות ? - ויש במארז את המסילה הזאת בצד שמגיעה ישירות על המעבד: אני ללא אוברקלוק, אז השארתי את העיגול הזה בלי להאריך אותו, כי אין שם פילטר אז שזה יכניס משם כמה שפחות אוויר. יש לי מאוורר 12" מקדימה מכניס ו- 12" מאחורה מוציא. המאוורר 12 שהוספתי מקדימה עושה הרבה רעש, אבל חוץ מזה זה טוב, נכון ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היות ואי אפשר לשלוח משום מה את ה REVOLUTION 1250 לארה"ב, אנרמקס הכינו משהו במקום. 9.9 אצל ג'וני נראה שלאט לאט אנרמקס משתלטים על ההובלה של השוק מבחינת איכות http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=145
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש, עד עכשיו היה לי מארז ג'נרי לאט לאט התחלתי לשדרג את המחשב. כרגע המפרט שלי: intel i7 2600k gigabyte ga-68x-ud3h g-skill ripshaw x 1666mhz 2x4GB evga gtx650 ti 2GB seasonic s12ii אני מחפש מארז מקורר וסולידי עד 350ש"ח כרגע יש לי 3 התלבטויות 1) corsair 200r 2)thermaltake commander gs-III 3)fractal design 3000 core הקנייה תתבצע בIVORY, החנות נמצאת מתחת לבית שלי. בנוסף אני אמור לקבל מערכת קירור נוזלי (corsair h100i) הרדיאטור והמאווררים יכנסו למארזים האלה? כנראה את הרדיאטור אני ישים בחלק העליון של מארז תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם. במחשב שלי מורכב ספק כח של HEC בהספק של 500W עם שתי מסילות של 12V אחת עם זרם של 25A והשניה עם זרם של 20A, האם הספק יחזיק כראוי כרטיס מסך HD4890? במחשב מורכבים בנוסף: כרטיס קול עם DRIVE BAY שצורך מתח מעבד E8400 ללא OC 3 דיסקים קשיחים במהירות 7200RPM 2 כונני CD 6GB זיכרון DDR2 ב- 4 סטיקים 2 מאווררי 12cm אני בכל מקרה מתכוון דרך ה- OVERDRIVE להוריד את המהירות של הכרטיס.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.לגבי ספק כח: חשבתי על הבא, עם 600W: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9534 אבל המליצו לי ללכת על זה של THERMAL TAKE עם 500W בטענה שחלוקת המתחים שבו טובה יותר...: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9713 האם זה נכון? האם שווה לקחת את ה-500, למרות שאני מפספס פה 100W? [אני מודע לכך שזה לא אומר ש-600W יותר טוב...ולכן אני שואל :] סה"כ יהיו 2 הרד דיסקים במחשב+כ.מסך [לא נראה לי שאעשה SLI בעתיד]+צורב...הכל כרגיל. 2.לגבי מארז: האם לדעתכם המארז הבא מספיק בסדר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=4227 חשבתי על המארז הבא, אבל הוא יקר יותר...ונראה לי קצת יותר מידי..עם כל ה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות ספק חדש ולהשאר עם המארז הג'נרי הישן שלי או כבר לקנות מארז+ספק. התקציב הוא עד 300ש"ח ומדובר במחשב משרדי מבוסס Athlon X2 עם כ.מסך onboard. יתרונות בקניית מארז+ספק: במארז החדש יהיה לי סופסוף USB בחזית. המארז החדש יהיה יפה יותר מהישן המצהיב. (ממש לא חשוב לי למען האמת, אז זה לא ממש יתרון...) יתרונות בקניית ספק בלבד: הספק יהיה איכותי יותר. הספק יהיה זול יותר. במידה ואני מחליט לקנות מארז+ספק, אני מניח שאני אלך על אחד מאלה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1942 (יש לו USB 1.1 אז זה קצת בעייתי) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 במידה ואחליט לקנות רק ספק, יש הרבה אופציות: Cooler Master eXtreme Power 38…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק(JSP 500W), הוא טוב ? ב KSP הציעו לי אותו... זה אמור להחזיק כנראה משהו כזה: מעבד : 3HT PROSCOTT ,וגם כנראה יהיה לו את הביג טייפון... דיסקים קשיחים: דסקטר של היטאצ'י 80 ג'יגה ואולי אני אוסיף העתיד אחד של 160... כונן אופטי : קומבו של LG, עושה הכול פלופי כ.מ : כנראה 1950 PRO EXTRAME של POWERCOLOR אין כ.ק זכרון: 2 של 256 שעובדים בדאול צ'אנל ,ועוד אחד של ג'יגה וכולם עובדים ב- 533 חשב להזכיר שאני רוצה כמה שיותר זול אבל לא מוכן למשהו גבולי, אני רוצה משהו שיחזיק ב120 % את המערכת...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכמה וואט צריך להיות גדול ההספק שספק הכוח שלי מייצר מהצריכה של כלל הרכיבים במחשב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Thermaltake designed the Mozart TX - 729 coolermaster stacker stc-01 - 891 ANTEC NINE HUNDRED - 717 אני יודע את החסרונות והיתרונות של כל מוצר , אני גם רוצה בעתיד להוסיף קירור מים, מה עדיף ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני מספר ימים מחשב וכעת אני מחכה להגעתם של כל הרכיבים, עד שהם יגיעו אני מעוניין לקנות גם UPS שיחזיק את המערכת בהפסקות החשמל הרבות שפוקדות אותנו בארץ.. :\ המפרט שלי הוא: Intel Core i7 920 2.66GHz Gigabyte GA-EX58-UD4 G.Skill DDR3 6144MB 1600MHz Samsung 1TB 32MB HD103UJ Western Digital 320GB 16MB WD3200AAKS Gigabyte NVIDIA GeForce 9800GT 512MB Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Corsair VX Series 550W CMPSU-550VXEU Scythe MUGEN II CPU Cooler Arctic Cooling AF12025L 120mm Case fan x 2 מסך Dell 24" 2408WFP. גם במחשב הקודם שלי היה ספק 550W והיה לי UPS של IPPON שמכרו לאבא שלי בלוג'יק, הדגם הוא 800VA אבל רשום שהוא תומך עד 480W. גם הספק נקנה מהם וה-UPS נקנה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא בצד והוא ממש לא דורש ספק חזק אני פשוט רוצה אחד שקט כמה שיותר. אתמול לקחתי מברג וקרעתי את החוטים של המאוורר של הספק כדי להשתיק את רעש הטרקטור שהוא עשה ועכשיו הוא מתחמם מאוד :-[ באתר אינטל רשום לגבי הלוח שלי: What kind of power supply do I need for the D850MV desktop board? The D850MV desktop board requires a power supply that complies with the ATX12V Power Supply Design Guide Version 1.1. The ATX12V power supply required for the D850MV desktop board has the standard 20-pin ATX Main Power Connector, and a 4-pin +12V auxiliary power connector. An optional 6-pin auxiliary power connector is required only when AGP Pro50 is used. The new 4-pin +12V power connecto…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הם כמו טרלמטייק ? יותר איכותים מגנרים אבל לא טובים כמו FSP\ENERMAX .... ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב משהו קטן לא למשחקים מטורפים.. מנג'ר, פרו אבולושין. הוא רוצה לקנות את המפרט הבא: E2180 2.5GHZ לוח של אינטל 2GB 667MHZ ATI X1300 HEC COMPUCASE 6A198 HD 200GB וספק HEC 300W עכשיו השאלה שלי אם הספק הזה יצליח להחזיק את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
nzxt phantom 410 או fractal design R4 מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! מבקש המלצה למארז בכותרת. כרגע המחשב שלי נמצא בתוך מארז מהסדרה HEC 6AXX אשר עבר השקטה, אבל ת'אמת נמאס לי קצת ממנו ובעיקר מהעיצוב שלו (הוא נראה מאד מצ'וקמק ליד K60 במחשב השני שעומד לידו) ומחוסר אפשרויות בסידור כבלים בתוך המארז. הייתי הולך מבלי לחשוב על עוד K60 אבל כרגע אין אותם במלאי ולא ידוע עם יחזרו אליו מתישהו. חשבתי אפילו ללכת על K56 אבל בעיקר חסר לי שם הפילטר מתחת לספק הכח. המארז הולך לעבור השקטה, כל הכונה היא לקבל כמות רעש מאווררים מינימלית, כי המחשב משמש לפעמים להקלטות קול. כמו כן, כפי שכתבתי בכותרת, חשוב לי שהמארז גם יהיה מאוורר טוב ( עבור מחשב ללא OC) וטמפרטורת החלקים תהיה נמוכה - המחשב עובד הרבה שעות ביום. מה הייתם מציעים בתקציב עד 500 ש"ח, בעדיפות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי רשת קטנה של פיירוול, מתג, NAS ומחשב. אחרי כמה פעמים שנפל המתח בבניין שלי הגעתי למסקנה שהציוד שווה יותר מדי כסף בשביל לתרום אותו לחברת החשמל. אחרי קצת מחקר ברשת הגעתי למסקנה שאני צריך UPS שהוא ON LINE בגלל כל ההפרעות שיש באזור שלי (בת-ים) והמתח הלא יציב המגיע לדירה (רואים את זה בנורות ליבון לרוב). התקציב יעד הוא עד 2000 שקל, הציוד שצריך גיבוי: פיירוול CISCO ASA5505 עם כרטיס SSC-5 (דיי מתחמם=צורך חשמל) מתג CISCO 2960G שמונה פורטים NAS של SYNOLOGY עם שני דיסקים והזבל של הוט (הוטבוקס) הדגש הוא על ייצוב המתח כדי שהציוד לא יפגע וזמן גיבוי של כמה שעות לציוד התקשורת, עמדת העבודה לא צריכה גיבוי של שעות אלא רק דקות (כיבוי אוטומטי בעת נפילה-פיצ'ר רצוי). תודה לכל …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פנטיום 4 AGP לדעתי Enermax ליברטי יהיה מושלם לא?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile כדוגמא ezcool s-360 ? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבו? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-