ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
האם יש מצב שכל הספק שקיבלתי אינו מתאים למתח החשמל בארץ.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במארזים עם ספק תחתון ניתן להתקין את הספק ב 2 אופנים : 1. המאוורר כלפי מטה : היתרון אויר קר מגיע מבחוץ אל הספק, החיסרות לעיתים קרובות פתח האויר נחסם באופן חלקי או מלא בגלל פילטר שצובר אבק, שטיח וכ"ו, שערות ובמיוחד של בעלי חיים מגיעים למאוור והורסים אותו... יותר לכלוך מגיע אל הספק מהריצפה. 2. המאוורר כלפי מעלה : יתרונות פחות לכלוך וגופים זרים עלולים להגיע אל הספק ולקלקל את המאוורר ולאבק את הספק וזרימת האויר טובה יותר חסרונות האויר חם קצת יותר מאויר מבחוץ... מה דעתכם בנושא ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון התחלתי להתעניין ברכיבים מאוד שקטים למחשב (כרטיסי מסך פסיביים, קירורים שקטים למעבד, מארזים שקטים וכו'), זה בעיקר לאחר שמאסתי ברעש שמפיק המחשב הנוכחי שלי. בימים האחרונים התחלתי להשתעשע ברעיון של מחשב 100% פסיבי, ללא שום מאוור - כלומר, 0 רעש (טוב נו, אולי חוץ מההארדיסק, וגם זה יפתר ביום שבו כונני SSD יגיעו למחירים הגיוניים). ולכן אני פונה אליכם בעניין ספקי כוח בעלי קירור פסיבי. מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי שיש מעט דגמים כאלה בשוק, אבל לא הצלחתי להבין מה טיבם, כמה אמינים הם, האם הם לא מסוכנים למערכת כולה וכו' וכו'. למישהו יש ידע כלשהו בעניין או לחילופין דגמים ספציפיים מומלצים? תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אולי למישהו יש ניסיון איפה אפשר להשיג סליל ראשי גדול ( 4 זוגות רגליים ) לספק של HEC AR300 TF הוא נשרף והייתי רוצה להשיב את הספק לחיים, ד"א הספק החזיק שרת קטן ביתי במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי THERMALTAKE SWING VB6000SNS ATX COMPUTER CASE, הבעיה היא שמזה זמן מה כפתור האיתחול לא פועל. האמת, שזה מתחיל להיות כל כך מעיק שבא לי רק בגלל זה להחליף מארז. אבל תכלס זה אחלה מארז ואין לי גרוש. מישהו פה מבין מספיק כדי להסביר לי מה לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה לחבר שלי יש פנטיום 4 לא חדש יום אחד נישרף לו הספק היה לו גינרי 350וואט החלפנו לו לגינרי אחר 300 ועבד אחרי שבוע נישרף הספק השני הוא כבר לא בטוח אם ללכת לקנות חדש או שהבעיה נובעת מהלוח אם או מהשקע , אין מספיק כוח לספקים הגיוני??? גינרי??? עד אז הספק הראשון עבד 5 שנים..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצוני להחליף את ספק-הכוח הנוכחי שברשותי (כ-70%~ יעילות-המרה), בספק-כוח יעיל יותר (גבול תחתון : 83% יעילות-המרה, בעומס 175W DC). המתמודדים הנוכחיים הנם ה-Antec NeoPower 500W, וה-Enermax PRO82+ 525W (ה- Enermax MODU82+ 525W וה-Corsair HX520 חורגים ממסגרת התקציב).
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המארז Silverstone KUBLAI SST-KL03B מומלץ? איך הוא בהשוואה למארזים כמו CoolerMaster CM 690 או NZXT Tempest או Tagan Twin-Engine?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי ספק חדש אתמול. HEC 350 AR-TF. בקיצור שניה לפני שאני מרכיב אותו אני רק רוצה להיות בטוח שהוא מכוון לרשת החשמל בארץ (פעם כבר נשרף לי ספק ככה). יש מאחורה את הדבר הזה שמזיזים מצד לצד כדי לבחור את המתח שעליו הוא יפעל, ורואים את ה230 זה בסדר נכון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו המערכת שאני רוצה לרכוש בזמן בקרוב : מעבד:INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1591 לוח אם:GIGABYTE GA-EX58-UD5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1434 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪2482 דיסק קשיח:SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪302 צורב DVD:SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪125 זיכרון:G.SKILL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-6GBPK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪880 מארז:COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪365 ספק כוח:COOLERMASTER EXT…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה חשב חדש ואני רוצה מארז יפה עם חלון למחשב החדש, יש לי כמה שאלות על המארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=4240 1. יש מקום לצורב DVD כי אני לא רואה שיש מקום 2. המארז הזה בא עם חלון? 3. איך המארז? איכותי? מאוורר? יפה? 4. אם יש מקום לכונן DVD איפה אפשר להשים אותו כי אני לא רואה שיש אפשרות מקדימה. 5. כמה יציאות USB יש בו<?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי רשת קטנה של פיירוול, מתג, NAS ומחשב. אחרי כמה פעמים שנפל המתח בבניין שלי הגעתי למסקנה שהציוד שווה יותר מדי כסף בשביל לתרום אותו לחברת החשמל. אחרי קצת מחקר ברשת הגעתי למסקנה שאני צריך UPS שהוא ON LINE בגלל כל ההפרעות שיש באזור שלי (בת-ים) והמתח הלא יציב המגיע לדירה (רואים את זה בנורות ליבון לרוב). התקציב יעד הוא עד 2000 שקל, הציוד שצריך גיבוי: פיירוול CISCO ASA5505 עם כרטיס SSC-5 (דיי מתחמם=צורך חשמל) מתג CISCO 2960G שמונה פורטים NAS של SYNOLOGY עם שני דיסקים והזבל של הוט (הוטבוקס) הדגש הוא על ייצוב המתח כדי שהציוד לא יפגע וזמן גיבוי של כמה שעות לציוד התקשורת, עמדת העבודה לא צריכה גיבוי של שעות אלא רק דקות (כיבוי אוטומטי בעת נפילה-פיצ'ר רצוי). תודה לכל …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעיקרון אני רוצה מארז שיהיה אסתטי במראה - לא מפלצתי שיקרר כמו שצריך והדבר הכי חשוב - שקט המארז העתיק שיש לי כרגע הוא sunbeam transformer http://www.xoxide.com/sunbeam-transf...ase-black.html תקציב: 300-400 חנות: לא משנה העיקר שהיא אמינה חריגה מקסימלית: 100 שקל מעבד: Intel core 2 duo e4500 לוח אם: Gigabyte GA-945GM כ. מסך: radeon x1600 מה עדיף מבחינת קירור midi או full ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איזה ספק אמין יותר? Enermax MODU82+ 525W או Thermaltake Though Power 750W שמתי לב שבטרמלטייק יש פחות אמפרים למסילות ה 12V. האם ההבדל יהיה משמעותי בין שני הספקים בשל האמפרים ומי יתן לי תמורה טובה יותר לכסף? וכמעט שכחתי.... לאנרמקס 5 שנות אחרייות ולטמלטייק 3. כמובן שאני צריך לשלם יותר בשביל הטרמלטייק...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המארז לפני כמה ימים ובהרכבת הקשיחים שמתי לב שאפשר להרכיב את הקשיחים רק בכיוון אחד, שהחיבורים שלהם פונים לדלת השמאלנית של המארז במקום לימנית כמו שרציתי. האם יש דרך לעקוף את המגבלה ? תמונה להמחשה : http://www.xsreviews.co.uk/images/Lian-Li-PC-B25F/small/Lian-LI-PC-B25F-21.jpg
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב הפוסידון או הTITRION מיבחינת קירור וגודל?
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני קונה מפרט (כנראה מRSM, אולי מTMS) ונשאר לי בערך 400-500 שקל למארז... עכשיו ככה, אין לי בעיה להשקיע במאווררים נפרדים של זלמן לדוגמה, העיקר שהמחשב יהיה שקט במצב רגיעה ואפילו במצב עומס עליו (גיימינג)... אני מתכנן שהוא יהיה בחדר וכדומה אז מאוד חשוב השקט ויעילות המאווררים. לכן החלטתי שדווקא עדיף להשקיע במארז שבא עם מאווררים איכותיים מראש במקום סתם מארז שאני קונה לו מאוורים בנפרד. לא מדבר על קירור מים ושטויות כאלה, אלא רק על מאווררים שקטים... אשמח להמלצות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד רק עם מעבד חדש שרכשתי אתמול אטלון 640 X 4 אתמול לאחר ההרכבה של המעבד המחשב חדל מלעבוד לאחר זמן עבודה קצר והנורה בלוח אם החלה להבהב והמחשב לא נדלק מאז לפי תגובות שחיפשתי ברחבי הרשת לגבי המקרה הנ"ל הבעיה ככל הנראה או מהספק או מהלוח אלך לחנות לוודא שזה הספק ובמידה וזה הוא אבקש את המלצותיכם לספק כמה שיותר זול ושקט למפרט הנ"ל אם אפשר עד 250 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מ E8400 ל Q9550 המערכת שלי היא זו לוח אם MSI P43 NEO 4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM GTX260 ZOTAC כרטיס מסך SPIRE 550WTN-IR ספק FREAZER PRO 7 קירור למעבד WIN7 ULTIMATE X64 1TB WD 32BM BUFFER 0.5TB WD 32MB BUFFER מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול השאלה אם המחשב לא יפול בגלל המעבד החדש לא ניראה לי שאני יעשה O.C ואם כן אולי רק להקפיץ ל 3GHZ
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ה- nzxt עולה 520 ומהצד השני של הזירה 480 ... מי מקרר יותר טוב ? מי בנוי יותר טוב ? מי יותר שקט ? ובכללי מי יותר איכותי ?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
יש לי ספק (חדש) HEC 450TE. אתמול הוא החליט לזמזם בצליל גבוה מעצבן שמשגע אותי אם אני יותר מידי קרוב אליו. מה יכל לגרום לו להתחיל לזמזם? איך אפשר להפסיק את זה? מפרט: E5200/EP31DS3L/2G 800MHZ/ 9600GT/ מארז APEX
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וכל מה שנותר לי זה לבחור מארז. התקציב: 300-500 עם חריגה מקסימלית של 50 שקל. אני מחפש מארז שקט, בעל איכות בניה גבוה, יחזיק לעוד הרבה שנים, מקרר כמו שצריך עם מספיק מקום למפרט החדש שלי. (וכמובן יפה P:) מפרט חדש: מעבד - i5 4670 קירור למעבד - Scythe Grand Kama Cross 2 לוח אם - Gigabyte GA-H87-D3H כרטיס מסך - Gigabyte Geforce GTX 760 זיכרונות - Crucial 8GB 1600 x1 ספק - Enermax ELT500AWT 500W אחרי הרבה חיפושים פה וברשת הגעתי לשני מארזים אפשריים: - http://www.skypc.co.il/pl_product~931533~6~0.htm NZXT Phantom 410 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792219 - coolermaster cm 690 II Advanced עריכה 1: ראיתי כמה המלצות על Antec 900 - http://www…
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם הספק הזה יעבוד טוב ויחזיק עם המפרט שיש לי בצד? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2551 או שיש המלצה לספק יותר טוב בתקציב של 300 ש''ח תודה לעוזרים,אופיר
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הקיט הזה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A2384&affiliate=zap
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-