ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי את הלוח שבחתימה שיש בו את חיבורי הכח הסטנדרטיים: 20 פין + 4 פין הרגילים ועוד כניסת מולקס שיושבת בחלקו התחתון של הלוח אם. כרגע המחשב עובד מבלי שהחיבור התחתון יהיה מחובר, והוא עובד בסדר למעט מקרים שבו הלוח מתחיל לצפצף צפצופי אזהרה מבלי סיבה מסוימת, בחוברת של הלוח חברת אביט ממליצה לחבר את הספק לחיבור הנוסף לטובת יציבות מירבית של סביבת העבודה, יש לציין שיש לי כרטיס מסך מסוג X850 PRO שגם צורך כח מהספק והמערכת שלי עמוסה למדי: 2 דיסקים קשיחים, 2 כוננים אופטיים, כרטיס קול לא מובנה, כרטיס מסך זללן כפי שצוין וזהו בערך. להלן ציטוט מהחוברת של הלוח: The auxiliary 12V power connector [POWER1] provides an additional power source for devices added on PCI Express slot…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, קיבלתי היום מחשב חדש עם הספק Coolermaster Thunder 450W יש לי כרטיס מסך Raedon HD6850 כדי לחבר את הכרטיס אני צריך 2 חיבורים של 6 פינים, לפי מה שאני רואה יש רק 1 של 6 פינים. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. במארז דגם MAG VAMPIRIC 100R יש לחצן ייעודי המאפשר שליטה על גוון הלדים קישור למארז: MESH CERTIFIED MAKES IT WORK (msi.com) השאלה שלי להיכן לחבר את המאוורר הקיים במארז בחוברת ההדרכה (עמוד 12 יש ציור שמסביר דרך מסוימת ( חיבור המאוורר הפנימי ללוח האם ) וגם ואזהרה לא לחבר. כיצד לחבר את המאוורר? אודה לעזרתכם הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרי לחבר מערכת של מעבד i5 4670K, קירור D14, לוח אם Asrock fatal1ty killer z87 וזיכרונות לספק ג'נרי (נראה לי של EZCool) של 500 או 550, ללא כרטיסי מסך רק לצורך בדיקה? לראות שעולה והכל תקין?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לוודא שאני עומד לחבר נכון את ספק הכח ללוח האם ולא לשרוף שום דבר בטעות לוח האם DH67CL של אינטל וכאן מפורט חיבורי הכח שלו http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006631.html ניתן לראות שיש לו כניסה של 2X2 ספק הכח הוא Antec VP600P ואלה החיבורים שלו http://www.antec.com/connectors.php?ProdID=11282 אני מניח שאני אמור להשתמש בATX 4+4 ולחבר אותו ל2X2 אבל באיזה צורה? האם לשים את הרביעייה הימנית, האמצעית או השמאלית? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי ואיך לחבר לאל פסק שלי סוללות נוספות כדי להגדיל את זמן העבודה שלו יש לי אל פסק של חברת advice 1500va תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לוח GIGABYTE GA-MA78GM-S2H, התברר לי שניתן לחבר אליו ספק עם 24 פינים. לצערי יש לי שני ספקים עם 20 פינים, אחד של HEC 300 AR-TF ואחד של CM שקיבלתי עם המארז. יש מה לעשות? או שצריך לקנות ספק?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברשותי ספק ENERMAX 500W ואל פסק 350 של ADVICE האם חיבור לאל פסק הנחות יותר יכול לגרום נזק לספק במקרים של הפסקות חשמל ? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי להרכיב לוח אם M2A-VM HDMI למארז HEC 6A-21 הכולל ספק מקורי של HEC 400W. הבעייה בה נתקלתי היא בחיבור 4 פין של הספק ללוח האם. צבעי הכבל הם שחור, צהוב, כתום ואדום. מישהו יודע מה מהצבעים הוא אדמה ומה 12V? הפלסטיק שבור והכבל יכול להכנס במספר כיוונים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש את הספק הזה שמתאים לרכב: http://www.mini-box.com/M4-ATX?sc=8&category=13 הוא מקבל מתח בין 6v-30v האם לפי מה שרואים בנתונים שלו: http://resources.mini-box.com/online/PWR-M4-ATX/PWR-M4-ATX-manual.pdf האם ניתן לחבר לו בצורה פשוטה ונוחה יחסית שנאי כזה: http://www.mini-box.com/110w-12v-8-5A-AC-DC-Power-Adapter?sc=8&category=13 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלאחרונה הלך לו ספק הכח. יש לי ספק כח חדש לחלוטין FSP 350-60GLN. הבעיה היא שבמחשב יש לוח אם Asus P3V133 ישן עם חיבור של 20 פינים, בעוד שהחיבור של הספק הוא של 24 פינים. אני לא רוצה לקנות ספק אחר כי חבל לי על הכסף. האם יש מתאם כלשהו שאפשר לקנות ? חשבתי גם להוציא את החוטים מהחיבור החדש ולחבר אותם לישן, אבל אני לא יודע איך לנתק את החוטים מהחיבור בלי לגרום להם נזק... אשמח לקבל המלצות
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הבנתי שה8800GT מפונק וצריך לחבר אליו חיבור ישיר מהספק כוח? אם כן האם לHEC 400W TRT 2 יש חיבור כזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן של antec 420w, רציתי לחבר אותו למחשב אחר שיש לי בבית כי הבאתי gtx 650 ti. באמצע ההתקנה אני מגלה שיש חיבור שונה ללוח אם במחשב השני (חיבור 14 פינים). רציתי לשאול מה הסטנדרד היום? ה14 פינים או כמו שיש לי במחשב הישן עם ה24 פינים.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר כרטיס מסך חיצוני (760gtx) ללפטופ שלי בעזרת המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/EXP-GDC-Beast-Laptop-External-Independent-Video-Card-Dock-Mini-PCI-E-Version-/111682179200?hash=item1a00c6d080 הכרטיס מסך נדלק אבל אני חושב שלא מגיע אליו מספיק חשמל מכיוון שהספק (חיצוני) שאני משתמש בו הוא סטנדרטי (420W) ולא מכיל חיבורים יעודיים לכ.מסך הספק ישמש להפעלת הכ.מסך בלבד ככה שנראה לי שלא תהיה בעיה, השאלה היא מבחינת חיבורים, האם זה בסדר להשתמש במתאמים מולקס ל6\8 פינים ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי ספק כוח אשר הוזמן מאמאזון ומיועד למחשב החדש. עוד לא הרכבתי אותו אבל לפני שאעשה את זה רציתי לשאול אתכם.. כמו שתיארתי לעצמי החיבור הוא לא חיבור אירופאי רגיל שמתאים לשקעים בישראל. השאלה היא אם אפשרי להשתמש בכל כבל אחר שמחבר בין ספקי כוח לשקע בקיר, אין עם זה שום בעיה? מקודם גיליתי שיש לי איזשהו מתאם (לדעתי מבודפשט) שמתאים לחיבור של הכבל שקיבלתי עם הספק, אבל אני עדיין מתלבט לגבי זה בגלל כל הערכים שרשומים עליו למשל 250V, ואני לא רוצה לגרום איזשהו נזק או חלילה קצר, לכן אני מצרף כאן תמונות. זה הכבל שקיבלתי עם הספק (זה הספק) וזה המתאם שיש לי: אפשר להשתמש במתאם ובכבל? עדיף כבל אח…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי ספק כוח בארה"ב, והגעתי איתו לארץ. HX650. האם לחברו על ידי מתאם רגיל ופשוט? כרגע המתאם שיש לי הוא מתאם רגיל [לא מבין בזה כלום], שאיננו אקטיבי או משהו כזה [עלה 5 שקלים], והוא בעל שני פינים. הספק בעל שלושה פינים. על הכבל של הספק כתוב 125V 10A האם פשוט לחבר את הספק למתאם זה? לא ארצה לגרום נזק למחשב שאליו הוא חובר תודה!
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ספק כח של 20 פינים ללוח של 24 פינים? האם הוא יעבוד או שלא ידלק בכלל או שיעבוד ויהיה נתון למצב של סיכון המערכת.
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי ספק מסוג TAGAN BZ900W ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם DFI LANPARTY UT NF4 בנוסף, המעבד הוא AMD4200 כפול ליבה, עם קירור מים , מארז אורורה של ג'יגהביט 3 HD של WD 2 צורבי DVD כרטיס קול XFI כרטיס מסך 7800GTX 2 ג' זיכרון של קרוסייר ניסיונות להבין מטאגן ומDFI לאן מחברים מה, עלו בתוהו. ככל שאני מבין יש חיבור של 20 פינים ללוח האם ועוד חיבור של 4 פינים לצידו (מולק רגיל) בנוסף יש חיבור FDD שלא ברור לי אם יש צורך לחבר אותו כ"כ, חיבור הארקה, שעד כמה אני מבין, מתחבר לבורג בין הלוח למארז. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם; קניתי במזל טוב את ה-8800GTS, וליברטי 400, ניסיתי לחבר אותו לספק הג'נרי שהיה מותקן, אבל כמובן שהוא לא הצליח "לסחוב" את המערכת. אבקש להסביר כיצד להחליף ספק במערכת, וכיצד לנתק את הנוכחי. תודה לעוזרים, רון
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי את הבאנדל מחנות tms בצבע שחור במחיר של 650 שקלים זה הקישור http://www.tms.co.il/product/12097 המארז הוא Fractal Design Define R3 והוא מגיע עם ספק של Seasonic 500W עכשיו מבחינת החיווט וכל החוטים והכבלים אין לי בעיה והכל עובד ובסדר השאלה היא האם לחבר את הספק כאשר המאוורר שלו פונה כלפי מעלה או להפוך אותו ולחבר כאשר המאוורר פונה כלפי מטה לכיוון הרשת של המארז(זה יוצא קצת בעייתי כי כל האוויר של הספק יוצא מהמארז לכיוון מטה לשולחן וזה קצת חסום כי זה פונה למדף של השולחן שעליו מונח המארז?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קודם כל הUPS בכוונתי לרכוש הוא prd650 של אדוויס, צילום החלק האחורי שלו: הצרכנים שאותם אני יחבר: 1. מחשב HTPC, לשקע גיבוי 2. NAS בעתיד, לשקע גיבוי 3. טלוויזיית פלזמה 4. מודם/ראוטר משולב 5. סביץ' גיגה 6. סט רמקוים אקטיבים 7. ממיר יס מקס טוטאל 8. טלפון DECT,חיבור זמני בלבד כמו שאתם רואים יש 3 שקעי גיבוי, ו2 שקעי הגנה בלבד, מכל הצרכנים, המחשב הכי קריטי, כי לא ניתן לדעת מתי ילך הדיסק הקשיח (יש אומנם SSD למערכת, אבל במדיה על HDD רגיל), גם יחובר NAS בעתיד הלא קרוב. איך אבל לעזאזל אני אמור להסתדר אם 2 שקעי הגנה חשבתי לעצמי? אבל יש הרי רב שקע שאפשר להרכיב לו כבל מתאים ובכך לפתור את הבעיה, חשבתי עולי כדי לחבר את הפלזמה בנפרד, ואת הצרכנים הקטנים על רב שקע? יש…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיושב בתוך מארז z3 mid atx zalman: i5-4440 עם מאורר freezer 13 של arctic cooling , לוח אם micro atx ספק כוח 400w של antec כרטיס מסך geforce 750ti דיסק קשיח 7200rpm דיסק ssd רגיל פרט לזה אין כוננים או כרטיסים נוספים. המחשב נמצא בסלון, והוא די מכער אותו. הוא נמצא בצמוד לשידת טלויזיה עם הרבה מקום פנוי (אבל לא מספיק כדי לדחוף את המארז הגדול פנימה 9. אני מתלבט בין האופציה הפשוטה של לקנות מארז htpc, לבין לחבר את החלקים ישירות לחלק פנוי בשידת הטלויזיה ואז להסתיר את הכל מקדימה עם איזו רשת שתראה דקורטיבית אבל תעביר אוויר. אפשר לעשות משהו כזה? אני מוטרד מ: 1. קירור אפקטיבי. 2. רעש מוגבר כי הרכיבים לא בתוך מארז. 3. פגיעות יותר גדולה של הרכיבים (לדוגמה הדיסק הקשיח). תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, יש לי מארז ANTEC P183 וספק כח ANTEC 620W. אני לא בטוח איך מחברים את הספק למארז הזה , כלומר האם המאוורר אמור להיות כלפי מעלה או מטה ? (מבחינת הברגים ניתן לחבר בשתי הצורות). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין לבסס פרוטוקול לגביי הפרוצדורה הנכונה לחיבור שני ספקי כוח שיספקו כח למחשב יחיד לצורך חיבור SLI או CROSSFIRE. כולי תקווה שיחד ובעזרת המומחים מ_HWZONE נוכל לחשוב על דרך בטוחה לממש חיבור כנ"ל. נדון על הכללים ונסכים על איך ומה ולבסוף בתקווה נוציא מסמך מסודר. כל פידבק יתקבל התסייגות יתקבלו בברכה. govner
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-