ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים אמא התלוננה שלא נדלק לה המחשב, הלכתי וניסתי לבדוק ובאמת לא נדלק, משום מה ברוב טיפשותי החלטתי לשחק עם הזרם מאחורה ולהעביר ל 115V איך שהעברתי היה פלאש / ניצוץ בספק ניסתי להפעיל את הספק ללא המחשב לבדוק את התקינות שלו לפי המדריך שיש בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2535055#msg2535055 ואין קול ואין עונה מהספק לכן אני חושש שהוא הלך ואני יצטרך להביא לה ספק חדש מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני עם ENERMAX NOISTAKER 425 ששירת אותי באמת באמת מצויין !!! יציב שקט ! לא שומע את המחשב בכלל .... מה שקורה זה ככה בשבוע האחרון המחשב התחיל לזייף בהדלקה או שלא נידלק או שנדלק נכבה נדלק נכבה ...נתתי לו קצת מנוחה בלי חשמל 10 דקות ואז נידלק כמו גדול אני חושש שהבעיה היא בעצם בהדלקה (כמו סטרטר של מכונית) כי כאשר הוא כבר דולק המחשב עובד מצויין גם אם משאירו כמה ימים .... ניסיתי לנתק הכל ולנסות או שלא קורה כלום או שהמאוורר מסתובב מעט חצי שניה והכל נעצר . ניסיתי עם הבטריה איפוס לביוס איך אני יודע שזה או ספק או לוח בעצם ? לוח יש לי אחריות ספק לא . ואם זה כן ספק מה מומלץ בסדר גודל מחיר הגיוני ? אני עם E8400 על 3800MHZ 2 הרדיסקים צורב ו 4850 ב OC גם ... זקוק למעל 400 ? 4…
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לפני שנה, כשקניתי את המחשב, התעניינתי רק בחלקים "החשובים" ולא התיחסתי לספק הכוח ולמארז. המוכר דחף לי משהו שנראה לי בסדר. מארז Midi ATX W/Front USB שכנראה כולל ספק כוח מובנה. מה שמעורר חשד היום זה: 1)חברה לא מוכרת בשם Tzag Elita 2)מחיר של 130 ש"ח בלבד 3)על הקופסת קרטון כתוב Pentium 4 Solution בקיצור יש לי הרגשה שלקחתי זבל מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הנ"ל? למישהו יצא להתעסק איתו קצת? קישור: http://www.silverstonetek.com/products-lc16m.htm יש רק בעייה מרכזית אחת שנראת לעין. אין מקום להכניס כרטיסים מסוג: GeForce 6800/7800 series and ATI X1800/X1900 series הצעות אחרות יתקבלו בברכה. (גם מארז אחר וגם הצעה לכרטיסי מסך טובים שנכנסים למארז). המחשב יחובר ל- LCD 37" של TOSHIBA בתקווה לשחק גם קצת משחקים בסלון ;D חשוב לציין שאיכות המארז צריכה להיות מעולה. (זה יושב בסלון) תודה! ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסנני אבק שלי מלוכלכים רצח ואני לא מצליח לפתוח אני מפחד להפעיל יותר מדי כח כאילו יש 2 לחצנים לעלה ולמטה אין כלום אני לא יודע אם ללחוץ עליהם למשוך אותך להרים אותך מה לעשות לעזאזל.. זה כזה דפוק ומביך שאני ניתקע בתופעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
משום מה שאני מחבר מאוורר אל הזלמן המנורה מהבהבת שאני שם של 80 מ"מ זה בסדר http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?Idx=207
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי ספקי כוח של מחשב, יש לי 2 ספקי כוח של 300w כל אחד ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותם ביחד כדי לקבל 600w אם כן אז איך עושים את זה? לחבר במקביל? בטורי? או בכלל שיטה אחרת? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן! יש לי ספק כוח 650W ויש לי במחשב 2 כרטיסים מסך 7600, 2 HDD, וכמובן מעבד לוח אם וכל הדברים הנלווים וזה בנוסף ל-5 מאווררים. חשבתי לעצמי רגע וראיתי שזה לא מספיק 650W (או שאני טועה) וחשבתי לחבר עוד ספק של 400W שהוא יתחבר ל-HDD ולכל המאווררים הבעיה היא, שאני מחבר את הספק לחשמל והמאווררים וה-HDD לא פועלים אז הבנתי שאו שצריך לחבר את הספק השני גם ללוח אם כמו הראשון, או שפשוט אי אפשר שיפעלו 2 ספקי כוח על מחשב אחד. אם למשהו יש רעיון\פתרון לבעיה שלי אני אשמח בברכת שנה טובה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום אספתי את ה Palit HD4870 Sonic הוא צורך 2 חיבורים של 6PIN , לספק שברשותי יש CORSAIR VX550W יש חיבור אחד של 6PIN ועוד חיבור של 6+2PIN , אז לפי מה שאני מבין אני אמור לכחת את חיבור ה 6PIN מה(6+2) , ולחבר אותו לכרטיס, נכון?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר 6 מאוורים בצמת MOLEX אחת ?? עם מפצלים כמובן.. זה לא יכול ליצור עומס? הספק שלי זה SEASONIC M12 620' BRONZE חצי מודולרי תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GB לקולנוע ביתי , יש שם חיבור 24PIN סטנדרטי וחיבור 8PIN , נאמר לי שאפשר לחבר שם גם חיבור 4PIN אבל זה יכול לגרום לחוסר יציבות , השאלה היא האם להשיג ספק 8 או 4 ...
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק D-BOX.. אני מחבר אותו למפרט הנוכחי אבל אין לי יציאת COM במחשב. יש דרך לחבר את כבל הCOM לחיבור אחר באפשרות מתאם ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי UPS שמחובר אליו מודם בזק +ראוטר שלי לטובת הגנה ובמקרה נפילת חשמל המשך גלישה. חשבתי לחבר את הטלויזיה (כרגע מחוברת למגן ברקים) מסוג LED TV 55" לטובת הגנה יותר טובה ואספקת זרם סדירה ונכונה (והגנה במקרה של הפסקת חשמל). האם נכון לחבר אותה לUPS (דגם 800ADVISE) רק לטובת הגנה בעת הפסקת חשמל? האם מגן הברקים הייעודי שמגיע איתה מספיק לטובת הגנה בעת קפיצת חשמל (SPIKE) למינהם בחורף? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הי לי עד היום במחשב ספק של ציפטק 550 שלא הייתי מרוצה ממנו כל כך לכן החלפתי אותו ל TT 550 הבעיה היא שבאנטק היה לי חיבור ללוח שנקרא P3 בעל 8 פינים ולא כמו הרביעיה הסטנדרטית P2 (כבל צהוב שחור) של 4 פינים ובלוח יש שמיניה. חיברתי את ה TT בעל הרביעיה ללוח (הרבעיה נכנסת חלקית לשמיניה)והמחשב עובד השאלה אם זה תקין לטווח הארוך והמתחים שהלוח מקבל יציבים ללא השמיניה המלאה???
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שיש מספר ספקים (למשל ZALAMAN), שמגיעים עם חיבור SATA. רציתי לשאול למה זה נועד? אם אני מחבר את זה לדיסק הקשיח, איך הלוח בכלל ידע שיש לי דיסק קשיח? הרי זה יהיה רק לספק (חשמל)?? סליחה על הבורות... תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
שאלה - איך מחברים את הפאנל הקדמי של מארז בו יש USB3 ללוח אם בו אין USB3? החיבור זהה? (הפאנל הקדמי יעבוד אך במהירות של USB2) או שיש צורך במתאם כלשהו? (כמו שמצויין שמקבלים עם המארז Antec One:י "USB 3.0 with included USB 2.0 adapter")
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה זה החיבור הבא במארז: יש לי אותו אבל הוא לא מחובר למארז. האם כדאי לחבר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שלי מחובר לספק המחשב, כך שכשאני מפעיל את המחשב, גם המסך נדלק. אם אני אחבר את המסך ישירות לתקע החשמל, האם אני אוריד לחץ רב מהספק או שזה שולי? מכיוון שיש לי ספק ג'נרי ואני רוצה להכביד עליו כמה שפחות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי CC 6a21 + HEC 300artf תסבירו לי על החיבורים של הספק למחשב (כוננים, לוח אם וכו'). יש את הכבל הגדול לMB, ועוד אחד מרובע לMB. יש עוד כמה כבלים של (אדום-שחור-שחור-צהוב) -יש להם שמות? איך מחברים ומה עושים עם המפצלים?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי 2 יחידות אל-פסק 1500VA/900W , אחת מחוברת למחשב והשניה מחוברת למסך מחשב+טלוויזיה+רסיבר. תוכנת הניטור שהגיעה איתם היא UPSilon 2000 ובה אני משתמש. בתוכנה ניתן לצפות רק ב- UPS אחד בכל פעם, ז"א שאם אני מחבר את 2 כבלי ה- USB של ה- UPSים יחד למחשב, מוצגים בתוכנה רק הנתונים של האחרון שחובר. אני מעוניין לצפות ולנטר את שניהם בו-זמנית. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הקורסאיר 550W וכשפתחתי אותו ובדקתי את החיבורים ראיתי שבחיבור 24pin אחד מה 24 חיבורים חסר. האם זה תקין או שזה פגם בייצור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה תקע של ארה"ב http://img362.imageshack.us/img362/4466/img1809nc0.jpg וגם בליברטי שחלפתי היה תקע כזה , מה עושים ???
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קניתי מארז ולוח אם חדשים.בלוח אין יציאת Firewire אבל התקנתי כרטיס PCI. איך אני מחבר את היציאה הקדמית על המארז לכרטיס? במארז ליציאה יש כבל שבסופו מחבר שחור שטוח שנקרא 1344 אבל בכרטיס אין מחבר דומה. המארז הוא GIGABYTE 3D AURORA 570 תודה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שאלת חיבורי חשמל למחשב HTPC. הבעיה האקוטית שיש לי במזנון הינה בעית עומק (עומק נטו 38 ס"מ). מצאתי מארזים בעומק 33 ו-35 ס"מ. הבעיה המסתמנת הינה כי שקע חיבור כבל החשמל למארז הינו בגודל 7 ס"מ. האם ניתן לחבר את כבל החשמל ישירות למחשב ולוותר על השקע והתקע? האם יש חיבור חשמל פנימי? האם יש תקע חשמל קטן יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-