ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
מספר שאלות בנוגע לספק הכוח מבית NZXT, ה- PP500W (power performance 500W) לא מצאתי שום ביקורת עליו ברחבי הרשת, ופיסת המידע הנגישה היחידה היא המידע המסופק באתר היצרן: http://www.nzxt.com/products/pp500/ אם כי לחברה יש אינטרס להציג את מוצריה באור חיובי ולכן מעדיף שלא להסתמך על מקור זה. 1. מישהו התנסה עם הספק הנ"ל ויכול להביע דיעה בנושא? 2. הוא רועש או מתחמם בהשוואה לספקי מיינסטרים אחרים? # באתר מצויין שמותקן בספק חיישן טמפרטורה בכדי לווסת את מהירות המאוורר (120 מ"מ) 3. כמה יעיל הוא (החיישן)?, כי שמעתי על חיישנים כאלה בספקים מסויימים שרק מזייפים. 4. באתר לא מצויין תג ה-"80+", אני אמור להסיק שהספק לא מגיע לניצול כזה? אם כך, מה הניצולת? * אין צורך להציע לי ספקים חלופיים, גם אם …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברי היום הבאתי את המארז החדש של g דגם setto 142 פתחתי לראות מה התכולה ולבדוק הכנה נפשית להתקנה ואז בפרוספקט שיש בתוך המארז יש פירוט כל החלקים ובדקתי שיש והכל בסדר אבל בסוף יש שני פריטים שלא מצויינים בפרוספקט טבעת ממתכת ועוד איזה פלסטיק מרובע עם מדבקה מאחורה מי יודע מזה ולאן מתקינים אשמח לסיוע התעלומה :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק(JSP 500W), הוא טוב ? ב KSP הציעו לי אותו... זה אמור להחזיק כנראה משהו כזה: מעבד : 3HT PROSCOTT ,וגם כנראה יהיה לו את הביג טייפון... דיסקים קשיחים: דסקטר של היטאצ'י 80 ג'יגה ואולי אני אוסיף העתיד אחד של 160... כונן אופטי : קומבו של LG, עושה הכול פלופי כ.מ : כנראה 1950 PRO EXTRAME של POWERCOLOR אין כ.ק זכרון: 2 של 256 שעובדים בדאול צ'אנל ,ועוד אחד של ג'יגה וכולם עובדים ב- 533 חשב להזכיר שאני רוצה כמה שיותר זול אבל לא מוכן למשהו גבולי, אני רוצה משהו שיחזיק ב120 % את המערכת...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , חשבתי על לשדרג לאחי מארז ויש כמה אופציות אחת היא NZXT Tempest EVO NZXT HADES CoolerMaster CM690 CoolerMaster StormScout כולם בתקציב שלי, היה יפה לדעתי זה הטמפסט והSTORM מה עדיף מבין כולם ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, המליצו לי על המארזים האלה: Cooler Master 690 2 Advance Black Cooler Master Storm Sniper Black Antec One Mid Tower Gaming Black Case לאלו מביניהם שיש מסנני אבק, האם מסנני האבק הללו ניתנים לפירוק וניקוי? האם המארזים הללו נחשבים לקרירים ושקטים? בעיקרון אם אתם יודעים על מארזים עדיפים מבחינת קירור שקט וסינון אבק עד~ 500 ש"ח אעריך מאד אם תמליצו לי עליהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גמח"ת וצום קל לכולם מה עדיף : HEC 6A19 כולל הספק HEC 6A21 כולל הספק או COOLER MASTER ELITE 330 כולל הספק מ SKYPC
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז בצבע לבן עם ספק כוח בעלות של 400-450 ש"ח. הבנתי כי Antec nsk4480 הינו מארז שקט ואיכותי אך יש אותו רק בצבע שחור. המחשב מיועד לעבודה משרדית וסרטים וחשוב שיהיה שקט... אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לספק כח שלי יש תופעה שונה משאר ספקי הכח שיצא לי להשתמש בהם. בד"כ ברוב המחשבים כאשר יש קפיצת מתח/הפסקת חשמל ברגע שהחשמל חוזר, המחשב עדיין נשאר כבוי. בספק הנוכחי שלי, ברגע שהחשמל חוזר המחשב נדלק מחדש. האם המצב הזה תקין? זה הספק: FSP 500 WATT 60APN
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
במפרט הרב תכליתי ב5000 ש"ח שבאתר מומלץ לקחת את השילוב Antec Sonata III + Corsair CX400. איזה יתרון יש לספק הזה על הספק שבא עם הסונטה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה. דבר ראשון אציין שהמחשב הוא לא שלי, P4 2.8, עם ספק ג'נרי. מה שקורה שהמחשב נכבה מדי פעם, באופן אקראי, לפעמים אחרי פעילות ממושכת, לפעמים אחרי מעט פעילות ואז צריך לנתק את הספק מהחשמל, לחכות, להחזיר ורק אז הוא מסכים להדלק שוב והוא יכול לעבוד פתאום 12 שעות כמו שצריך. אני בטוח ב99 אחוז שזה הספק, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין עוד בעיה לפני שאני מחזיר אותו. חוץ ממכשור אלקטרוני שבודק ספקים (שאין לי) יש עוד דרך לבדוק תקינות? נכנסתי לבדוק את המתח בביוס והוא קצת נראה לי לא תקין אבל זו רק השראה, הוא השתנה כל כמה שניות והיה נמוך מהרגיל. אשמח לדעת אם יש תוכנה או איזושהי דרך לאמץ את הספק ולבדוק תקינותו. תודה לעוזרים, כרגיל יש על מי לסמוך.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה חשב חדש ואני רוצה מארז יפה עם חלון למחשב החדש, יש לי כמה שאלות על המארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=4240 1. יש מקום לצורב DVD כי אני לא רואה שיש מקום 2. המארז הזה בא עם חלון? 3. איך המארז? איכותי? מאוורר? יפה? 4. אם יש מקום לכונן DVD איפה אפשר להשים אותו כי אני לא רואה שיש אפשרות מקדימה. 5. כמה יציאות USB יש בו<?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מוכר Xaser III חדש ב700 ש"ח השאלה שלי היא אם כדי לקחת או שעדיף להוסיף קצת ולקחת AURORA 3D ? בכל מקרה לא חשוב איזה מהם אני יקח הוא יעבור "קצת" מודינג השאלה היא איזה מהם הוא יותר טוב ? יותר משתלם ? ומתאים יותר למודינג
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות ספק חדש ולהשאר עם המארז הג'נרי הישן שלי או כבר לקנות מארז+ספק. התקציב הוא עד 300ש"ח ומדובר במחשב משרדי מבוסס Athlon X2 עם כ.מסך onboard. יתרונות בקניית מארז+ספק: במארז החדש יהיה לי סופסוף USB בחזית. המארז החדש יהיה יפה יותר מהישן המצהיב. (ממש לא חשוב לי למען האמת, אז זה לא ממש יתרון...) יתרונות בקניית ספק בלבד: הספק יהיה איכותי יותר. הספק יהיה זול יותר. במידה ואני מחליט לקנות מארז+ספק, אני מניח שאני אלך על אחד מאלה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1942 (יש לו USB 1.1 אז זה קצת בעייתי) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 במידה ואחליט לקנות רק ספק, יש הרבה אופציות: Cooler Master eXtreme Power 38…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני קונה מפרט (כנראה מRSM, אולי מTMS) ונשאר לי בערך 400-500 שקל למארז... עכשיו ככה, אין לי בעיה להשקיע במאווררים נפרדים של זלמן לדוגמה, העיקר שהמחשב יהיה שקט במצב רגיעה ואפילו במצב עומס עליו (גיימינג)... אני מתכנן שהוא יהיה בחדר וכדומה אז מאוד חשוב השקט ויעילות המאווררים. לכן החלטתי שדווקא עדיף להשקיע במארז שבא עם מאווררים איכותיים מראש במקום סתם מארז שאני קונה לו מאוורים בנפרד. לא מדבר על קירור מים ושטויות כאלה, אלא רק על מאווררים שקטים... אשמח להמלצות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, הייתי נעול על הסיסוניק מההתחלה אבל עכשיו ל IQPC יש גם את ה OCZ המפרט יהיה Phenom II X3 720 MA770-UD3 Sapphire 4870 Toxic מה יותר כדאי? או שעדיף לחסוך 50 ש"ח ולקחת את ה Seasonic SS-500ET שיותר ישן מ S12II
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספק כוח של SHUTTLE FLEX ATX, הוא פשוט נדפק בהדלקה הראשונה של המחשב... פתחתי אותו ואין שום סימן למשהו שרוף אבל הוא לא מתפקד, ניסיתי לחפש ספק כוח חלופי שיתאים למארז אבל פשוט אין בשום מקום בארץ ספקים במידות FLEX ATX של 250W ומעלה... אם מישהו מכיר חנות/בנאדם אמינים שיודע לתקן (תקציב של 150+-) ספקי כוח זה מאוד יעזור לי! או לחלופין אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא ספק כוח חלופי שיתאים. תודה! אוהד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הלוח אם שלי הוא m-ATX. אין לי כונן DVD, לא כרטיס מסך יעודי, ואני משתמש ב SSD. אם כן, מדובר בחבילה די קטנה אני מחפש מארז קטנטן, זול, שיאגד החומרה. היש כזה? לא ממש בא לי להזמין מארז "רגיל" (שהרי אלה לרוב גדולים - גדולים מדי אם תשאלו אותי).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך 20 אינצ' של lg מעבד : 7400 , לוח אם אינטל Q43 , כרטיס מך שאני עומד לרכוש : HD8450 איך הספק הזה בשביל הכרטיס מסך הזה: COOLERMASTER EXTREME POWER 500W יחזיק את המערכת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא בצד והוא ממש לא דורש ספק חזק אני פשוט רוצה אחד שקט כמה שיותר. אתמול לקחתי מברג וקרעתי את החוטים של המאוורר של הספק כדי להשתיק את רעש הטרקטור שהוא עשה ועכשיו הוא מתחמם מאוד :-[ באתר אינטל רשום לגבי הלוח שלי: What kind of power supply do I need for the D850MV desktop board? The D850MV desktop board requires a power supply that complies with the ATX12V Power Supply Design Guide Version 1.1. The ATX12V power supply required for the D850MV desktop board has the standard 20-pin ATX Main Power Connector, and a 4-pin +12V auxiliary power connector. An optional 6-pin auxiliary power connector is required only when AGP Pro50 is used. The new 4-pin +12V power connecto…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט 4850 HD ורציתי לדעת מה עדיף? האם 450 יספיק או שכדאי 500?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם. במחשב שלי מורכב ספק כח של HEC בהספק של 500W עם שתי מסילות של 12V אחת עם זרם של 25A והשניה עם זרם של 20A, האם הספק יחזיק כראוי כרטיס מסך HD4890? במחשב מורכבים בנוסף: כרטיס קול עם DRIVE BAY שצורך מתח מעבד E8400 ללא OC 3 דיסקים קשיחים במהירות 7200RPM 2 כונני CD 6GB זיכרון DDR2 ב- 4 סטיקים 2 מאווררי 12cm אני בכל מקרה מתכוון דרך ה- OVERDRIVE להוריד את המהירות של הכרטיס.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו המערכת שאני רוצה לרכוש בזמן בקרוב : מעבד:INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1591 לוח אם:GIGABYTE GA-EX58-UD5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1434 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪2482 דיסק קשיח:SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪302 צורב DVD:SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪125 זיכרון:G.SKILL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-6GBPK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪880 מארז:COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪365 ספק כוח:COOLERMASTER EXT…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! מבקש המלצה למארז בכותרת. כרגע המחשב שלי נמצא בתוך מארז מהסדרה HEC 6AXX אשר עבר השקטה, אבל ת'אמת נמאס לי קצת ממנו ובעיקר מהעיצוב שלו (הוא נראה מאד מצ'וקמק ליד K60 במחשב השני שעומד לידו) ומחוסר אפשרויות בסידור כבלים בתוך המארז. הייתי הולך מבלי לחשוב על עוד K60 אבל כרגע אין אותם במלאי ולא ידוע עם יחזרו אליו מתישהו. חשבתי אפילו ללכת על K56 אבל בעיקר חסר לי שם הפילטר מתחת לספק הכח. המארז הולך לעבור השקטה, כל הכונה היא לקבל כמות רעש מאווררים מינימלית, כי המחשב משמש לפעמים להקלטות קול. כמו כן, כפי שכתבתי בכותרת, חשוב לי שהמארז גם יהיה מאוורר טוב ( עבור מחשב ללא OC) וטמפרטורת החלקים תהיה נמוכה - המחשב עובד הרבה שעות ביום. מה הייתם מציעים בתקציב עד 500 ש"ח, בעדיפות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-