ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום, קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W) קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) . לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל, והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e . אך קראתי משהו נוסף מעניין. הינה מידע שקראתי : במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה : מכאן- האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה. או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב - עד 400 שקל מארז MID TOWER , שיגיע לפחות עם 2 מאווררי 120mm , שיהיה שקט זה דיי חשוב.. אבל מעניין אותי אם יש כאלו איכותיים + מסנני אבק , ובמחיר שפוי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה חשב חדש ואני רוצה מארז יפה עם חלון למחשב החדש, יש לי כמה שאלות על המארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=4240 1. יש מקום לצורב DVD כי אני לא רואה שיש מקום 2. המארז הזה בא עם חלון? 3. איך המארז? איכותי? מאוורר? יפה? 4. אם יש מקום לכונן DVD איפה אפשר להשים אותו כי אני לא רואה שיש אפשרות מקדימה. 5. כמה יציאות USB יש בו<?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המארז ANTEC P182 ולפי מה שאני יודע , טוב נו זה עובדה.. יש מקום ל 2 מאווררים בצד הקדמי של המארז אבל לפי מה שאני רואה אין אפשרות לחבר מאוורר ( מאוורר תחתון ) למארז כי אין שם חורים לברגים ובכלל המאוורר לא נכנס למן מסגרת כזאת מברזל.. וניסיתי בכל הדרכים!$@!!! ניסיתי לדחוף קצת למטה ואז לדחוף למעלה , ניסיתי מלמעלה למטה ואני פשוט לא מצליח!! BTW יש לי מאווררים 120MM של NOCTUA .. ואני לא יודע אם זה קשור אבל ראיתי שבמאוורר העליון יש מן מעמד כזה שחור ובתחתון אין אז זה קשור? בבקשה !! אני צריך תעזרה שלכם! למי שלא הבין על איזה מאוורר אני מדבר אז על המאוורר שהפתח שלו פתוח לגמרי בתמונה ( תחתון )
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
השבוע קניתי את ה- nzxt phantom 530 ושמתי לב שהפאנלים הצדדיים שלו לא נסגרים בצורה חזקה אלא רועדים קצת במקום (עדיין לא חיברתי את מערכת המחשב למארז כך שאני לא יודע אם הפאנלים ירעדו כשהמחשב מופעל), האם זו בעיה במוצר או שככה זה וזה לא ממש קריטי? אני אשמח לשמוע תשובה גם ממי שיש לו ניסיון במארז הזה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם מגיעים עם מאוור גדול בצד.. מה לגבי 2 מאווררים קטנים? וכדאי לי ללכת על הצ'אקרה ECA3052 הזול יותר מה-Uber?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט של מארז+ספק עד 600ש"ח צריך שספק יהיה 450V-נקי מינ' ומארז עם עיצוב יפה עם לפחות 2 מאווררים תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה היגיע לארץ הספק HEC ZEPHYER 650W במחיר די אטרקטיבי : 690 ש"ח עים אחריות שנה. אשמח לקבל חוות דעת עליו כי אני ליפני רכישת ספק חדש שילווה אותי לפחות 3 שנים. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2081 דן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספק כוח של SHUTTLE FLEX ATX, הוא פשוט נדפק בהדלקה הראשונה של המחשב... פתחתי אותו ואין שום סימן למשהו שרוף אבל הוא לא מתפקד, ניסיתי לחפש ספק כוח חלופי שיתאים למארז אבל פשוט אין בשום מקום בארץ ספקים במידות FLEX ATX של 250W ומעלה... אם מישהו מכיר חנות/בנאדם אמינים שיודע לתקן (תקציב של 150+-) ספקי כוח זה מאוד יעזור לי! או לחלופין אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא ספק כוח חלופי שיתאים. תודה! אוהד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז טוב במחיר עד 400 ש"ח שיהיה יפה אבל זה לא הכי חשוב הכי חשוב זה שהוא יהיה מאוורר שתיהיה זרימת אוויר טובה ומאווררים טובים... ועוד משהו איך אני ידע שהמארז יתאים לי ואיך לפרק את הלוח אם ? תודה רבה !!!!! עריכה: המחשב שלי : Intel p4 3.0 GeForce 6600 GT 1.5GB RAM לוח אם ASUS P5SD2-X SERIES
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני אקנה מארז Gladiator 600 Black ATX Case יהיה מקום לקירור Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
hello i am going to buy the antec 900 case next week and i like to be 100% sure the mb psu and g-card fit it to it asus p5n32-e sli asus 8800gtx corsair hx 620w it looks like a really good case but giving the gtx is so big want to by sure it all fit in there:) thx.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מפרט משרדי סטנדרטי, ואני מעוניין להשקיע קצת כסף למארז שקט עם סירקולציה טובה. ברור לי שצריך גם להשקיע ביחידות הקירור ובספק עצמו כדי שהכל יהיה שקט ויציב, אבל כרגע לא זאת השאלה. הציעו לי מארז Thermaltake Soprano DX, ואני חשבתי שיכול להיות שה CM 690 II Advance הוא גם אופציה. למישהו יש נסיון עם המארזים האלו? איזה שקט יותר? מה אתם הייתם מעדיפים לקנות (ולמה)? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני המארזים האלה ורציתי לדעת איזה מארז עדיף מבחינת: 1)קירור 2)מודלריות ישמח לשמוע גם הצעות אחרות עד 800ש"ח(עם חריגות קטנות) מ-tms. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סורי על הניסוח, לא מכיר את המונחים המדויקים. יש לי ספק כוח, יחסית חדש. יש לו יציאה אחת של החשמל החדש הזה, פס שחור דק עם מין וו קטן, כמו ר' כזה (נדמה לי שקוראים לזה sata). כאמור - רק יציאה אחת. אני מנצל את זה בשביל הדיסק הקשיח. הוספתי כונן BluRay למחשב, שם זקוק לחשמל כזה, אבל אין לו יציאה נוספת כזו. יש לספק יציאות של ה-4 פינים בשפע. השאלה, האם קיים מתאם בין שני אלו שיכול לסדר לי את הבעיה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי בע"ה לקנות מחשב חדש ומפאת חוסר בתקציב כל חודש אקנה חומרה +- 900 הזמנתי אנרמקס ליברטי 400 וצורב lg וקיבלתי אותם לפני כ שלוש שעות התקנתי אותם והיו לי שתי בעיות : 1.פעם הייתה בעיה בפנטיום הזה שהיינו צריכים ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב אבל שלחנו בזמנו לתיקון כללי ותוקן הדבר - משום מה חזרה הבעיה איך שהחלפתי לאנרמקס - ואני צריך ללחוץ כמה פעמים על הפוואר כדי שידלק המחשב 2.המחשב זיהה את הצורב אבל את ההרדיסק לא זיהה(גם בביוס) עשיתי שתי נסיונות : א.ניתקתי את ההרדיסק וחיברתי את הצורב לפריימרי - המחשב לא זיהה את הצורב (גם בביוס ) ב.חיברתי את ההרדיסק והצורב לסקנדדרי ג'מפרתי סלייב ומסטר והפלא ופלא המחשב עובר כמו תותח השאלה שלי יכול להיות הגיוני שמהתקנה אחת נהרס …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים מארז בעל אותן איכויות של ה-P182 או טובות יותר באותו טווח מחירים? 1000 +- ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי קודם אני אביא את המפרט של המחשב כדי שתוכלו לדעת מה אמור להכנס בו שימו לב לקירור ולכרטיס מסך..(שאני עדיין מתלבט עליו) אני קונה את המחשב הזה בעיקר למשחקים ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם טוב.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX+ PCIe 512MB ¤1062 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק Antec Nine Hundred ¤609 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 525W ¤488 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 גריז טרמי Arctic …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך ספק כול שיחזיק את המערכת בפרופיל שלי +כרטיס מסך 4850 הכי זול שאפשר לא יותר מ250 שקל
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיוני שהזמנתי ספק ולא קיבלתי איתו כבל קוקמום? http://www.tms.co.il/product/11545 ^זה הספק שהזמנתי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מספר שאלות בנוגע לספק הכוח מבית NZXT, ה- PP500W (power performance 500W) לא מצאתי שום ביקורת עליו ברחבי הרשת, ופיסת המידע הנגישה היחידה היא המידע המסופק באתר היצרן: http://www.nzxt.com/products/pp500/ אם כי לחברה יש אינטרס להציג את מוצריה באור חיובי ולכן מעדיף שלא להסתמך על מקור זה. 1. מישהו התנסה עם הספק הנ"ל ויכול להביע דיעה בנושא? 2. הוא רועש או מתחמם בהשוואה לספקי מיינסטרים אחרים? # באתר מצויין שמותקן בספק חיישן טמפרטורה בכדי לווסת את מהירות המאוורר (120 מ"מ) 3. כמה יעיל הוא (החיישן)?, כי שמעתי על חיישנים כאלה בספקים מסויימים שרק מזייפים. 4. באתר לא מצויין תג ה-"80+", אני אמור להסיק שהספק לא מגיע לניצול כזה? אם כך, מה הניצולת? * אין צורך להציע לי ספקים חלופיים, גם אם …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה של הספק כח דווקא לא ראיתי ביקורות האם הוא טוב? http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3686 EXTREME RS-460-PCAR-A3 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על המארזים האלה: Cooler Master 690 2 Advance Black Cooler Master Storm Sniper Black Antec One Mid Tower Gaming Black Case לאלו מביניהם שיש מסנני אבק, האם מסנני האבק הללו ניתנים לפירוק וניקוי? האם המארזים הללו נחשבים לקרירים ושקטים? בעיקרון אם אתם יודעים על מארזים עדיפים מבחינת קירור שקט וסינון אבק עד~ 500 ש"ח אעריך מאד אם תמליצו לי עליהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-