עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, נכון לרגע זה, מהו הבאנדל ספק+מארז (או לא באנדל) הכי משתלם למחשב משרדי ללא כרטיס מסך חיצוני?

2. Started by Yehudaa,

האם הם כמו טרלמטייק ? יותר איכותים מגנרים אבל לא טובים כמו FSP\ENERMAX .... ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W) קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) . לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל, והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e . אך קראתי משהו נוסף מעניין. הינה מידע שקראתי : במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה : מכאן- האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה. או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון . תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

מה אתם הייתם לוקחים משניהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. בוקר טוב וחג שמח לכולם. במחשב שלי מורכב ספק כח של HEC בהספק של 500W עם שתי מסילות של 12V אחת עם זרם של 25A והשניה עם זרם של 20A, האם הספק יחזיק כראוי כרטיס מסך HD4890? במחשב מורכבים בנוסף: כרטיס קול עם DRIVE BAY שצורך מתח מעבד E8400 ללא OC 3 דיסקים קשיחים במהירות 7200RPM 2 כונני CD 6GB זיכרון DDR2 ב- 4 סטיקים 2 מאווררי 12cm אני בכל מקרה מתכוון דרך ה- OVERDRIVE להוריד את המהירות של הכרטיס.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Bengo5,

אפשר מדריך\וידאו לאיך לעשות חור למאוורר בגג המחשב.. ואיך אני אמור לחבר אותו.. בלי שייפול? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום. אני צריך ספק כול שיחזיק את המערכת בפרופיל שלי +כרטיס מסך 4850 הכי זול שאפשר לא יותר מ250 שקל

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yotamavi,

רציתי לדעת במארז עם מסנני אבק על המאווררים באמת לא נכנס אבק בכלל למארז? ובסביבות איזה מחיר עולה מארז הכי זול עם מסנני אבק ? (שיתאים לחומרה שרשומה במפרט שלי + כרטיס מסך DX11 )

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות ספק חדש ולהשאר עם המארז הג'נרי הישן שלי או כבר לקנות מארז+ספק. התקציב הוא עד 300ש"ח ומדובר במחשב משרדי מבוסס Athlon X2 עם כ.מסך onboard. יתרונות בקניית מארז+ספק: במארז החדש יהיה לי סופסוף USB בחזית. המארז החדש יהיה יפה יותר מהישן המצהיב. (ממש לא חשוב לי למען האמת, אז זה לא ממש יתרון...) יתרונות בקניית ספק בלבד: הספק יהיה איכותי יותר. הספק יהיה זול יותר. במידה ואני מחליט לקנות מארז+ספק, אני מניח שאני אלך על אחד מאלה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1942 (יש לו USB 1.1 אז זה קצת בעייתי) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 במידה ואחליט לקנות רק ספק, יש הרבה אופציות: Cooler Master eXtreme Power 38…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Overlocker,

איך המארז והספק ? http://www.tms.co.il/product/12961

11. אז הייתי בחנות מחשבים (לא משנה איזו) ואחד מן העובדים אמר לי "אתה תצטער אם תיקח ספק עם הספק X כזה, היה פה מישהו שלקח משהו דומה לפני חודש ואחרי שבוע חזר אלינו כי חשבון החשמל שלו קפץ פי כמה" מה אתם חושבים על זה? נכון? בוא נניח שיש אדם שאומר "ואללה אין לי בעיה גם להוציא 2000 שקל על ספק" והולך וקונה ספק של 1200W גם, ואחד שיש לו נצילות של 82+ אחוז. אכן הוא ישלם יותר בחשבון חשמל שלו מאדם עם ספק של 550W ונצילות דומה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. וכמובן מאורר וקריר ככל האפשר. תודה מראש וללא ספק.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מסך 20 אינצ' של lg מעבד : 7400 , לוח אם אינטל Q43 , כרטיס מך שאני עומד לרכוש : HD8450 איך הספק הזה בשביל הכרטיס מסך הזה: COOLERMASTER EXTREME POWER 500W יחזיק את המערכת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. סורי על הניסוח, לא מכיר את המונחים המדויקים. יש לי ספק כוח, יחסית חדש. יש לו יציאה אחת של החשמל החדש הזה, פס שחור דק עם מין וו קטן, כמו ר' כזה (נדמה לי שקוראים לזה sata). כאמור - רק יציאה אחת. אני מנצל את זה בשביל הדיסק הקשיח. הוספתי כונן BluRay למחשב, שם זקוק לחשמל כזה, אבל אין לו יציאה נוספת כזו. יש לספק יציאות של ה-4 פינים בשפע. השאלה, האם קיים מתאם בין שני אלו שיכול לסדר לי את הבעיה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by iX1911,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא כזה: Е4400 GA-P35-DS3L Radeon 6770 אני משער שיותר מ400 אני לא צריך נכון לעכשיו, בעתיד אני אשדרג למשהו כמו i5 ואולי כרטיס קצת יותר חזק. ראיתי כמה ספקים מ2 החברות שתמיד ממליצים פה - כולם נראים טובים ואשמח לשמוע אם כדאי ללכת על הפשוט ביותר או שעדיף להשקיע קצת יותר. אין הבדלים גדולים בין ההספקים הסופיים וגם המחיר לא קופץ בהרבה. בחרתי בחנויות אלו בגלל הקירבה לבית שלי. Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1726 SeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze - OEM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1579 SeaSonic - 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&ui…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, 1. משום מה ה-PWR_LED של המארז(6A19 הידוע) הוא ברוחב 3 פינים, כאשר רק 2 החיצוניים באמת ממולאים בפין. בלוח האם שלי, הוא דורש חיבור ברוחב 2 פינים בלבד. אני יודע שאני יכול לשבור את ה-PWR_LED של המארז וככה "בכוח" לשים את 2 הפינים, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר. יש מתאם פשוט מרוחב 3 פינים ל-2 פינים? 2. בלוח שלי ראיתי שיש חיבור אחד למאוורר(מלבד המעבד)- SYS_FAN, אבל אני רוצה לחבר 2 מאווררים למערכת שלי(אפילו םא היא לא צריכה 2, אבל כבר קניתי מאוורר 12 ס"מ) וכרגע אני לא יודע איך לחבר את המאוורר הקדמי שלי. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כותרת תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם!! למחשב שאני מתכנן כרגע יש את הנתונים הבאים: כרטיס מסך: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E ?Powercolor לוח אם: 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 590 1 590- ?GIGABYTE? מעבד: Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל זכרונות: 2*- 512MB Kingston DDR II 667?-? דיסק קשיח: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II? Western Digital?- ? צורב ו די וי די: LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, רמקולים: TEAC X20 2.1 כונן תקליטונים: Teac/SONY 1.44 (Black) מסך: SAMSUNG-1090- ? ?740N 17'' LCD 8ms? רציתי עזרה בבחירת ספק כוח מתאים למחשב ..... תודה.....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מעבד E4400 אולי נחליף באותה הזדמנות למעבד אינטל חדש (למשחקים) לוח אם P35 כנראה שגם יוחלף (או לוח אם או מעבד) HD4870 כרגע יש לי Thermaltake ToughPower 600W שמתחיל לשבוק חיים. אני רוצה ספק חדש יותר שקט (כן כן... אני עדיין שומע אותו) אני מוכן להשקיע 300 ש"ח אפשר גם בפחות, מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, האם הספק הזה: fsp 400-paf או fst atx400-PNR יספיק למפרט הזה: DVRW NEC 7200S X 20 SATA BLACK 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT X2 ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 INTEL E8200 2.66GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX CASE BRIZA 6097 Gigabyte 8800GTS תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by M-a-T-a-N,

בלי חריגות אני לא מבין בעיניין הזה אני רק רוצה שיחזיק את המערכת הזאת מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 40GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מארז - ANTEC P180

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

אהלן, אני עובד מהבית מהמחשב: i9-9900 32 גיגה זכרון כרטיס מסך מובנה ספק כוח סילברסטון 700W חרישי לחלוטין (המאוורר לא מסתובב אף פעם כי הוא פועל רק כשהמתח מעל 210W והמחשב אף פעם לא מגיע לזה) הכל מחובר לטלוויזיה 70״ של LG הבעיה הפסקות וקפיצות חשמל קוטעות לי את העבודה, שלא לדבר על זה שאני חושש לחיי הרכיבים. מחפש אל פסק חרישי לחלוטין שייתן לי כמה דקות לכבות את המחשב כשקפיצות כאלה קורות. מה אומרים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי מחשב ישן שמשמש כשרת https מזה שנים. אנחנו מדברים על מחשב בן 10, מעבד Athlon 1GHz ולוח בהתאם וכו'. מזה זמן מה ספק הכוח החל להרעיש (אם עוצרים לרגע את המאוורר, הרעש יורד מאוד משמעותית מתחת לרמה הסבירה מבחינתי). אני רוצה להחליפו - כאשר הדרישות שלי הן שקט, ואני מקווה למצוא משהו במחיר נמוך. הגבלת 250 ש"ח היא השאיפה שלי - אחרי הכל זה מחשב ישן מאוד - אבל אני מניח שיש לי גמישות אם זה ממש מקטין את הרעש. הערות/שאלות: - לפי המחשבון כאן, הצריכה שלי היא עד 250W ומומלץ לי 300W. בפועל זה כנראה יותר נמוך כי לא מופיעים במחשבון הזה מעבדים ישנים כמו שלי. - גם למעבד יש מאוררר, אני לא חושב להחליף אותו. - המארז הוא ישן ופשוט, לא משהו שממסך רעש, אבל הצלחתי לחיות עם זה עד לאחרונה. - המארז נ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shmil.t,

היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by vipnisim,

חבר שלי מוכר Xaser III חדש ב700 ש"ח השאלה שלי היא אם כדי לקחת או שעדיף להוסיף קצת ולקחת AURORA 3D ? בכל מקרה לא חשוב איזה מהם אני יקח הוא יעבור "קצת" מודינג השאלה היא איזה מהם הוא יותר טוב ? יותר משתלם ? ומתאים יותר למודינג

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים