ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה היגיע לארץ הספק HEC ZEPHYER 650W במחיר די אטרקטיבי : 690 ש"ח עים אחריות שנה. אשמח לקבל חוות דעת עליו כי אני ליפני רכישת ספק חדש שילווה אותי לפחות 3 שנים. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2081 דן
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות ספק חדש ולהשאר עם המארז הג'נרי הישן שלי או כבר לקנות מארז+ספק. התקציב הוא עד 300ש"ח ומדובר במחשב משרדי מבוסס Athlon X2 עם כ.מסך onboard. יתרונות בקניית מארז+ספק: במארז החדש יהיה לי סופסוף USB בחזית. המארז החדש יהיה יפה יותר מהישן המצהיב. (ממש לא חשוב לי למען האמת, אז זה לא ממש יתרון...) יתרונות בקניית ספק בלבד: הספק יהיה איכותי יותר. הספק יהיה זול יותר. במידה ואני מחליט לקנות מארז+ספק, אני מניח שאני אלך על אחד מאלה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1942 (יש לו USB 1.1 אז זה קצת בעייתי) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 במידה ואחליט לקנות רק ספק, יש הרבה אופציות: Cooler Master eXtreme Power 38…
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרגע ספק ג'נרי גרוע ורועש בטירוף על המחשב ואני מעוניין להחליפו בספק כמה שיותר שקט ושיהיה לא יקר מדי... עד 300 שח וכמה שפחות יותר טוב הנה המרפט: מעבד C2D E6300 לוח GB 965DS3 כרטיס מסך X1950PRO וזהו פחות או יותר
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מותג ה-ROG לא מפסיק להתפתח לרגע, וכעת בתפריט - גם קירורי מים וספקי כוח משוכללים במיוחד, עם מסכי OLED! לכתבה
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הם כמו טרלמטייק ? יותר איכותים מגנרים אבל לא טובים כמו FSP\ENERMAX .... ?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום. הלוח אם שלי הוא m-ATX. אין לי כונן DVD, לא כרטיס מסך יעודי, ואני משתמש ב SSD. אם כן, מדובר בחבילה די קטנה אני מחפש מארז קטנטן, זול, שיאגד החומרה. היש כזה? לא ממש בא לי להזמין מארז "רגיל" (שהרי אלה לרוב גדולים - גדולים מדי אם תשאלו אותי).
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הי חברי היום הבאתי את המארז החדש של g דגם setto 142 פתחתי לראות מה התכולה ולבדוק הכנה נפשית להתקנה ואז בפרוספקט שיש בתוך המארז יש פירוט כל החלקים ובדקתי שיש והכל בסדר אבל בסוף יש שני פריטים שלא מצויינים בפרוספקט טבעת ממתכת ועוד איזה פלסטיק מרובע עם מדבקה מאחורה מי יודע מזה ולאן מתקינים אשמח לסיוע התעלומה :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מה דעתכם מארז טוב יותר ? אני מחפש מארז עד 350 ש"ח בלי חריגות (10~20 ש"ח גג). כרטיס מסך יהיה 6850 של SAPPHIRE .
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז חדש עד 350 ש''ח רק מאייבורי או KSP. היופי או הרעש ממש לא חשוב לי מה שחשוב לי זה: איכות בנייה טובה. Screwless או במקרה הגרוע Thumbscrews. סידור כבלים נוח & פילטרים למאווררים שניתן להוציא ולשטוף. ספק בתחתית. יציאה קדמית לeSata ו-USB 3.0 זה בונוס אך ממש לא חובה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המעבד הוא amd Athlon x2 250 3.0 ghz מתוכנן אוברקלוק עליו לסביבות ה 3.6 מקסימום 3.8 אם זה לא בעיה. חשוב מאוד עם 4 פינים שיתאים ללוח אם החדש שקניתי כי הקודם היא רק 3 ובעקבות זה לא היתה שליטה עליו והיה רעש של סילון מגיע מהמחשב. מדובר בתושבת am3/+ אם אפשר לחסוך ולקנות רק מאוורר (80mm) בלי ה heatsink ויצא יותר זול ומשתלם אז מצוין אני גר בלוס אנג׳לס כך שאתרים אמריקאים זה אופציה בשבילי. תודה רבה רבה.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בלי חריגות אני לא מבין בעיניין הזה אני רק רוצה שיחזיק את המערכת הזאת מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 40GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מארז - ANTEC P180
-
- 14 תגובות
- 974 צפיות
-
-
זה מאוד חשוב לי כי אני קונה מחשב חדש הינה הלינק למארז עצמו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3651 אשמח לתשובות (ברשימה שלהמארזים בהודעה למעלה לא מצויין) +++נערך:שיניתי את הכותרת למארז בתקציב עד 800 שח+++
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איזה מארז אני יכול לקנות הכי טוב ל650 שקל?? חשוב לי שיהיה קר מאוד ולא כמו הפשוטים שיש 100 מעלות בפנים הכי חשוב קור לא חשוב היופי רק שיהיה קר גם בקיץ... תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז אחרי כל מיני דעות ששמעתי פה בפורום וגם אחרי חיפוש קטן בדיונים קודמים וקריאת ביקורות כאלה ואחרות החלטתי ללכת על המארז הזה.. ואני לא אוהב שאנשים אומרים שזה זבל וחרא של מארז וכאלה דברים . אין לי בעיה שאומרים דעות אבל אפשר להוסיף נימוק ולא להגיד סתם . כי מערכת הקירור שם צריכה להיות טובה היות המאווררים הגדולים וכמובן שיש אופציה להוסיף עוד מאורר מאחורה וזאת אחת מהשאלות שלי .. רציתי לדעת קודם כל מי שיודע וקנה או מכיר מישהו שיש לו את המארז מה אני אמור לקבל עם המארז .. איזה לדים או מודינג למאווררים , משהו .. זה חשוב . על מנת שאני אדע אם אני צריך לקנות או לא . לגבי העיצוב אין מה להגיד עיצוב סוף וקירור זה אף פעם לא בעיה תמיד אפשר להוסיף מאוררים או מערכת קירור למעבד , ולכן לדעתי ה…
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט 4850 HD ורציתי לדעת מה עדיף? האם 450 יספיק או שכדאי 500?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הספק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=2564 יחזיק את הכרטיס הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2639&CatCode=529 יש לו את כל החיבורים המתאים ?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
קניתי ספק כח חדש, ולהפתעתי גיליתי שאני לא יכול לחבר אותו ללוח האם כי בלוח האם יש - חוץ משקע ה- 24 פינים - שקע קטן נוסף ונפרד של 4 פינים (לוח ישן), הבעיה שאין לי שקע 4 פינים בספק הכח. מותר לי להכניס צמה של 6 או 8 פינים על שקע 4 פינים? אם לא, אפשר לקנות מתאים לדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי לכולם, חייב עזרה בבחירת אל פסק, נשרף לי כרטיס מסך 980 TI עקב הפסקת חשמל! מחשב שלי כרגע: Corsair 900d Rog extreme 5 Intel 5960x Noctua NH D15 1660 TI Corsair 1000 80+ Platinum Benq XL 2430T כרגע חושב על 3 אופציות אבל אני צריך משהו בלי מאורר (שקט), חיי סוללה טובים, כיבוי אוטומטי החשיבה שמחשב יתכבה אוטומטי או ידני שיש הפסקת חשמל או קפיצה בחשמל, לדעתי 10-15 דק יפסיקו. Advice AIN1200 Aviem Pro 1200VA - PLUS Eaton 5E 1100 לא בטוח אם יש להם מאוררים או לא אבל מעדיף שלא יהיה וגם יש מצב שבחרתי יותר מידי גדולים... אשמח אם יש הצעות, חייב את זה דחוף! תודה רבה! @About:blank …
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם ספק כח של 500W. ברשותי אל פסק של ADVICE דגם H65, הסתכלתי על המדבקה שלו כתוב שם 300W - לא יודע אם זה הספק. האם אני צריך לשדרג גם את האל פסק? ואם כן למה כדאי לי לשדרג? המפרט של המחשב החדש: מעבד: CORE I3 503.2GHZ זכרון: 2X2048 DDR3 1333MHZ לום אם ASUS H55 דיסק: 640GB 7200RPM SATA3 כ.מסך: GEFORCE GT430 1024MB DVDRW 20X SATA WIN7 PRO 64BIT
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
והאם תא הדיסקים הקשיחים נשלף? אשמח לתשובות מבעלי מארז זה.
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב האם ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק הזה , יתאים לי למערך 2 כרטיסי מסך 6970 2 GB ? או שאני צריך לקנות WATT 1000 ? אשמח לקבל תשובה ממבין דבר בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לא הבנתי למה כל הזמן אתם אומרים שהמארז Thermaltake Suprano VB1000SWS לא טוב קניתי אותו ולפי דעתי הוא מצויין יש לו 2 מאוררים של 12 ומאוורר של 9 ויש לו גם צג שקוף,וגם לא קשה לסגור אותו אז מישהו מוכןם להסביר לי מה הבעיה איתו?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק(JSP 500W), הוא טוב ? ב KSP הציעו לי אותו... זה אמור להחזיק כנראה משהו כזה: מעבד : 3HT PROSCOTT ,וגם כנראה יהיה לו את הביג טייפון... דיסקים קשיחים: דסקטר של היטאצ'י 80 ג'יגה ואולי אני אוסיף העתיד אחד של 160... כונן אופטי : קומבו של LG, עושה הכול פלופי כ.מ : כנראה 1950 PRO EXTRAME של POWERCOLOR אין כ.ק זכרון: 2 של 256 שעובדים בדאול צ'אנל ,ועוד אחד של ג'יגה וכולם עובדים ב- 533 חשב להזכיר שאני רוצה כמה שיותר זול אבל לא מוכן למשהו גבולי, אני רוצה משהו שיחזיק ב120 % את המערכת...
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הקיט הזה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A2384&affiliate=zap
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-