ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר? (של cooler master) המארז הזה טוב? יותר או פחות טוב מה CM690 ? מבחינת קירור / שקט / נכנסים בו כרטיסי GTX ? הנה קיצור דרך לאתר היצרן http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=6564
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הי חברי היום הבאתי את המארז החדש של g דגם setto 142 פתחתי לראות מה התכולה ולבדוק הכנה נפשית להתקנה ואז בפרוספקט שיש בתוך המארז יש פירוט כל החלקים ובדקתי שיש והכל בסדר אבל בסוף יש שני פריטים שלא מצויינים בפרוספקט טבעת ממתכת ועוד איזה פלסטיק מרובע עם מדבקה מאחורה מי יודע מזה ולאן מתקינים אשמח לסיוע התעלומה :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קניתי את הספק hec Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מה שאמרו לי בחנות לא יודע למה ודברתי אתמול עם מישהו והוא אמר לי שזה חרא ספק והוא לא יעמוד במאמץ יש לי את המפרט הבא מעבד Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel כרטיסי מסך HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים Cosmos 1000 ספקי כוח Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular ארד דיסק 2x 500 giga וצורב של lg מה אתם אומרים להחליף לספק אחר ?? זה קצת דחוף
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בכמה וואט צריך להיות גדול ההספק שספק הכוח שלי מייצר מהצריכה של כלל הרכיבים במחשב?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז למחשב חדש, שיכלול בתוכו בהמשך 8800gts 320mb תקציב שלי הוא בין 300 ל350 שקל פלוס מינוס. מה המארז הכי טוב שניתן למצוא במחיר הזה (במחינת ויסוט האוויר בפנים, שקט המאווררים וכ"ו...) בנוסף יש לי שאלה, ספק של 500 יספיק ל8800 gts? תודה
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ספק שקט למפרט בצד - עדיפות עליונה לשקט !!. אם אפשר שגם יוכל להחזיק בעתיד -.C2D E6300+X1950PRO שוב, השקט כאן הוא הדבר הכי חשוב לי !!
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לאחרונה היגיע לארץ הספק HEC ZEPHYER 650W במחיר די אטרקטיבי : 690 ש"ח עים אחריות שנה. אשמח לקבל חוות דעת עליו כי אני ליפני רכישת ספק חדש שילווה אותי לפחות 3 שנים. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2081 דן
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי את המארז של ג'יגה בייט אאורורה 570s 3D אבל משום מה הלדים שנמצאים מאחורי המאווררים מהבהבים! ה2 מאחורה וה1 מקדימה מהבהבים בלי הפסקה וזה מעצבן. למישהו אולי יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם היום בבוקר התחילו לי בעיות בשני אל פסק של Advice.. אני יודע שהם לא משהו אבל הם משרתים אותי יפה כבר 3+ שנים. מדי פעם הם מתכבים ברנדומליות, ממש כאילו כיביתי אותם בעצמי מה שגורם לקריסה של כל המחשב. מצד שני יש גם בעיות עם חברת חשמל, מדי פעם האל פסק מפסיק לקבל מתח וגם האור בחדר מהבהב כזה. מישהו נתקל בבעיה דומה ?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מארז של ORIGEN דגם S21T כמו בקישור. אני בטוח שחלקכם מכירים ויודעים. הבעיה שלי היא שהמחשב מזהה שיש מסך, והמסך נדלק אך לא מציג תמונה. האם מישהו יכול להפנות אותי לחנות\טכנאי או כל מקום אחר שיוכלו לעזור לי לטפל בבעיה? אשמח גם לעבוד עפ"י הנחיות של אנשים יודעי דבר ולתעד את כל התהליך און ליין עד לפתירת התקלה. תודה רבה מראש ויום מקסים לכולם =]
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
זה מאוד חשוב לי כי אני קונה מחשב חדש הינה הלינק למארז עצמו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3651 אשמח לתשובות (ברשימה שלהמארזים בהודעה למעלה לא מצויין) +++נערך:שיניתי את הכותרת למארז בתקציב עד 800 שח+++
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
סורי על הניסוח, לא מכיר את המונחים המדויקים. יש לי ספק כוח, יחסית חדש. יש לו יציאה אחת של החשמל החדש הזה, פס שחור דק עם מין וו קטן, כמו ר' כזה (נדמה לי שקוראים לזה sata). כאמור - רק יציאה אחת. אני מנצל את זה בשביל הדיסק הקשיח. הוספתי כונן BluRay למחשב, שם זקוק לחשמל כזה, אבל אין לו יציאה נוספת כזו. יש לספק יציאות של ה-4 פינים בשפע. השאלה, האם קיים מתאם בין שני אלו שיכול לסדר לי את הבעיה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה עדיף? Thermaltake - ToughPower W0103 600W PFC (24pin) או הליברטי 500W? הTT יותר זול ויותר W..והבנתי שגם יותר טוב..נכון?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W) קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) . לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל, והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e . אך קראתי משהו נוסף מעניין. הינה מידע שקראתי : במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה : מכאן- האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה. או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון . תודה.
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ספקים: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817153023 40$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817104935 67$ מארזים: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811129154 115$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811233003 140$ -------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------- או שאני לוקח את הCOOLER MASTER עם הספק הראשון (ר-ק עם הספק הראשון) או שאני לוקח את הP180 ואז אני יוכל לקחת את הספק הראשון או את השני(יהיה קצת קשה מבחינת הכסף אבל אפשרי) או שאם שתי הספקים הנ"ל לא מש…
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום יש לי UPS מדגם Ippon Backpower Arista 850VA לפני כשלושה חודשים התחיל לצפצף פעם בחודש, כל פעם בזמן משחק. כשאני יוצא מהמשחק הוא נרגע תוך דקה בערך. לפי תוכנת הבקרה של הUPS יש נפילת חשמל. לפני חודש כשזה קרה החלפתי את הסוללה לחדשה מאותו סוג והיום זה קרה שוב. ניסיתי לחבר את כבל החשמל לשקע אחר ולא עזר (הוא מחובר ביחד עם עוד UPS למפצל חשמל והחלפתי ביניהם). את הכבל עצמו לא ניתן להחליף מכיוון שהוא מחובר מבפנים. ניתן לעשות איתו משהו, מעבר ללקנות חדש? (נגמרה האחריות) תודה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה בבחירת ספק ומארז שהיו שקטים ככל הניתן, בתקציב של בין 600-1100 ש"ח כמובן שעדיף בטווח הנמוך, אבל בו בעת יחזיקו את המערכת הבאה: (אשמח לשלוש אפשרויות בחירה לפי מחיר). Core i7 920, s1366, 8MB Box 1 P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 זכרונות DDR III 1600Mhz 3x2GB OCZ Reaper HPC Edition Triple Channel 1 ASUS GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 2 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA 2 חשוב לי לציין שאם אפשר לכוון אותי לדברים שנמכרים ברשת איבורי, כיוון שהיא קרובה לביתי, תודה מראש, נועם.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אפשרי לחבר מערכת של מעבד i5 4670K, קירור D14, לוח אם Asrock fatal1ty killer z87 וזיכרונות לספק ג'נרי (נראה לי של EZCool) של 500 או 550, ללא כרטיסי מסך רק לצורך בדיקה? לראות שעולה והכל תקין?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי אמנם אני כרגע מחכה שיהיה מארז אפולו בתחילת אוגוסט אבל אם לא יהיה בתחילת אוגוסט אז יש לי אופציה לקחת את ה SAGGITA במקומו והוא כולל מאווררי 120 מ"מ ב 320 שקל. איך הוא בהשוואה לאפולו מבחינת מרווח פנים ואיוורור? האפולו יותר מיוחד אבל אי אפשר לחכות יותר מידי. האם כדאי לי לקחת את ה SAGGITA? תודה
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK Thermaltake מה ההבדלים בינו לבין הARMOR+ והאם ההבדלים שווים את התוספת? איך הARMOR בכללי? אני רוצה לקחת את מארז החוד של Thermaltake תודה!
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם הם כמו טרלמטייק ? יותר איכותים מגנרים אבל לא טובים כמו FSP\ENERMAX .... ?
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מערכת שאני רוצה להרכיב: לוח אם: P5GL-MX שזה MICRO ATX. מעבד פנטיום 4. זיכרונות כמובן. ספק כוח שייכנס בקלות. הארד דיסק צורב וקרירור סטוק של אינטל. האם לא תהיה בעיה להכניס את החלקים הנ"ל? וגם שתהיה לי אופציה לשדרוג לעוד נגיד כרטיס מסך עם פרופיל נמוך או עוד הארדיסק... אין לי מושג כמה זה אמור לעלות. אני צריך שזה יהיה כמה שיותר קטן כי יש לי בעיית מקום! תודה רבה למגיבים... אם טעיתי בניסוח הנושא אנא תגידו לי...
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז מאורר היטב (מקום ל120 ומקדימה ו120 מאחורה מספיק לדעתי) + ספק למפרט הזה: E6300 ConRoe X-Fire TwinMOS 1GB 667 * 2 X1950Pro WD 250GB S-ATA2 Nec 5170A תקציב כולל של 300-350 ש"ח, אין צורך במארז מפואר ויקר ולא מתוכנן OC.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אזז ככה לחבר.. מארז +ספק 400w בסביבות ה700 ש"ח אממ הוא אמור להחזיק Conroe 2.4 ati x1950xtx או 7950gx שתי זיכרונות Vdata/twinmos 667 הרדיסק אחד וזהו בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-