עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ronoz,

שלום רב, מבקש המלצה לאלפסק שיסחוב מחשב ושני מסכים בתקציב של פלוס מינוס 500 ש"ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני קונה בחנות ליד הבית שלי והמארז הזה לא נמצא ......... המארז הזה נמצא בחנויות בודדדות (CM690) איזה מארז אחר אפשר לקנות ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפי מה שכתוב פה: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/3073-evga-8800gt-512mb-superclocked-edition-review.html במאמץ הוא מגיע לכמעט 350W! איזה ספק צריך בשבילו? אני מניח ש LIBERTY 400W לא יספיק... (במערכת: AMD X2 4200+, 2GB DDR, 3HD's)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by omerz90,

צריך חוות דעת על הספק VANTEC ION2+ 600W. הוא אמור להחזיק את המערכת הבאה: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪603 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 : PSD34G1333KH ₪476 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1418 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪416 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪244

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום! אני מתלבט בין שני המארזים האלה ורציתי לדעת איזה מארז עדיף מבחינת: 1)קירור 2)מודלריות ישמח לשמוע גם הצעות אחרות עד 800ש"ח(עם חריגות קטנות) מ-tms. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by udi1704,

מחפש ספק ישראלי עם ספק ATX מוזן מתח DC (בסטוק) להפעלה ברכב כבד. לא מעוניים לעלות ל 220V.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, חבר טוב עובר לכמה שנים לארה"ב והוא לקח איתו את המחשב האישי שלו. יש לו מחשב שהוא הרכיב לבד וזה כולל מן הסתם גם ספק כוח שמתאים לישראל. הספק הוא 750 וואט של טרמלטייק. השאלה היא מה הוא צריך לעשות בכדי שהמחשב יעבוד כמו שצריך בארה"ב? האם רק להחליף את ספק הכוח לאחד שמתאים לארה"ב? תודה לעוזרים!

8. Started by גד :),

טוב? לא טוב? מסכן את המערכת, סביר, או יעיל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by p-o-i,

טוב אז ככה אני מתחנן במהלך החודש הזה כבר לקנות מחשב חדש הוא יכלול בתוכו AMD כפול ליבה ג'יגה זיכרון 160GB צורב..(דבריים בסיסיים ביותר מבחינת צריכת החשמל לא?!) וכרטיס 7900GT (או GS...) אז ככה אין איזה מארז טוב שבא עם ספק חזק ויציב דיו בישביל לתמוך במערכת כזו כי אין לי חשק לקנות מארז ב200 שקל ואז להוסיף לו ספק ב400..אז יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BoOoM2008,

איך המארז הזה http://www.symbol-computers.co.il/images/1692%20B.jpg הוא נראה לי די נחמד האם הוא מספק את הסחורה ביחס למחיר 200 שקל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן חברה. אני עומד לקנות מחשב חדש, חשבתי לחסוך קצת ולהשתמש במארז שלא בשימוש אצלי, בכל זאת להשקיע איזה 200 שקל סתם כבד קצת עלי(חייל) , אז פירקתי את כל החלקים ממנו, היה לוח של Elitegroup P4VMM2 וספק של 300W. המארז לפי המדבקה שיש בתוכו משנת 2002 בערך. הבעיה העיקרית זה שאני לא יודע אם ספק 500W יכנס בפנים ואם לוח אם חדש יתאים לחריצים שיש מאחורה, המפרט שאני לוקח הוא בערך כזה: אני מצרף כמה תמונות של המארז. האם לוח אם חדש יתאים לכאן? והאם ספק 500W ייכנס? [attachment deleted by admin]

12. Started by OldNavyפלאפון,

היי אני אשמח לקבל המלצה לספק כוח של חברה מוכרת ואמינה. הספק אמור להחזק את המערכת הנוכחית+אופציה לOC בעתיד. I7 3.4GHZ G.SKILL GB16 DDR3 -1600 WD 1TB NVIDIA GTX480 גבולות התקציב הם עד 500-600 שח(כאשר אפשרי להזמין גם מחול אם המחיר משתלם כמובן).

13. Started by YH,

צריך להחזיק E6600 BFG 8800 GTS 640MB OC gigabyte ga-965p-s3 חשוב שקט וקירור, מה דעתכם??? please:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by jazzman,

היי אני נמצא כרגע בבירורים עם אודיולאב לגבי מחשב אודיו בסיסי לבית, ורציתי לוודא איתכם לגבי הספק. למחשב יש ספק 350W מיוצב ושקט עם תקן 80+ (לא מצוין חברה או דגם והם לא אומרים) והטכנאי שם אומר שהספק מתוכנן להספיק לכל שימושי המחשב עם טווח ביטחון נאה. המחשב כנראה יהיה i5 עם 4GB זיכרון ו2 דיסקים של 500GB כל אחד (אולי אחד של 1TB) שימושי המחשב הם לעריכת אודיו בייתית - CUBASE5 + REASON4 ציוד חיצוני שיהיה מחובר למחשב בלי מקור מתח נוסף: עכבר ומקלדת, כרטיס קול - DC9V 500mA, מיקרופון ZOOM H2 - DC9V 300mA, מקלדת שליטה M-Audio AXIUM 61 DC9V 500mA האם לדעתכם ספק 350W יכול לסחוב את כל זה עם טווח ביטחון? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by btree,

יש לי מפרט משרדי סטנדרטי, ואני מעוניין להשקיע קצת כסף למארז שקט עם סירקולציה טובה. ברור לי שצריך גם להשקיע ביחידות הקירור ובספק עצמו כדי שהכל יהיה שקט ויציב, אבל כרגע לא זאת השאלה. הציעו לי מארז Thermaltake Soprano DX, ואני חשבתי שיכול להיות שה CM 690 II Advance הוא גם אופציה. למישהו יש נסיון עם המארזים האלו? איזה שקט יותר? מה אתם הייתם מעדיפים לקנות (ולמה)? תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חשבתי על זה בבית , על 3 רעיונות לפיתוח חדש של מארזים . הרעיון הראשון זה ליצר מארז חשמלי . זה יהיה מארז אטום לגמרי וחסין נגד רעש שיהיה אפשר לחבר אותו לחשמל ויהיה בתוך המארז מערכת קירור משל עצמו . ככה אפשר להינות גם משקט מוחלט ומקירור טוב . הרעיון השני הוא דומה לראשון אך קצת שונה זה לבנות מארז עם מערכת לקירור מים מובנת . כאילו שיהיה מארז עם מערכת מים שזה לא יהיה בנפרד . ככה , הם יוכלו לעצב את המארז בצורה יפה . ויהיה אפשר לעשות את כל המערכת שקטה. ואפשר גם שיראו בצדדים מים וזה , לעשות את זה יפה . הרעיון שלישי זה לבנות את כל המארז ממאווררים . שיהיה ככה : 3 מלעמלה מכניסים עם מסנני אבק שיהיה אפשר לנקות בקלות . 3 מלמטה מוציאים 4 בצד מכניסים עם מסנני אבק 4 בצד מוציאים 3 מקדימה מכ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום. הנה בקשה מוזרה: עבור אדם שגר באזור מאובק, ודווקא מעוניין שתהיה כמה שפחות תנועה של אוויר אל תוך המארז, איזה מארז מומלץ? כמובן, מכיוון שזרימת האוויר תהיה מוגבלת, אני מניח שצריך קירור-מעבד טוב (טוב יותר מהרגיל, לכל הפחות). אבל האם יש לכך השפעות על רכיבים אחרים גם כן? האם התשובה היחידה לדרישה כזאת היא ערכת קירור מים? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. משהו שאפשר להשיג ב-KSP. עדכון למה שאני מחפש בהודעה מס' 3. אני שונא לראות אבק בתוך המארז שלי ולכן אני חייב פילטרים (גם יש לי הרגשה שזה מקצר את אורך החיים של הרכיבים). האם יש אפשרות לשים פילטרים לבד שיהיו מוצלחים כמו הפילטרים במארזים טובים (משהו לא מסובך. אני לא הטיפוס של Modding). מיועד ללוח אם - Gigabyte GA-880GM-D2H ללא כרטיס מסך נפרד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=574

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם.. קילבתי המלצה חמה על ה470 וואט של חברת TT TR2 ויש לי להשיג אותו בערך ב320 ש"ח.. השאלה שלי היא: 1.האם אפשרי להשיג אותו ביותר זול. 2.האם יש ספק אחר שיענה לי על דרישות המערכת שלי(ראו חתימה לדרישות) 3.יש לי כרגע HEC 380W שאני לא ממש ממש מרוצה ממנו כי אני רוצה ספק עם חברה יותר טובה וכמובן יותר חזק.. תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. סיפור קצת ארוך: לפני איזה חודש-חודשיים, הייתה לנו הפסקת חשמל בבית, וכשהדלקתי את המחשב אחריה, גיליתי שהקשיח של ה-320GB של WD מת (חשבתי שהוא מת בגלל שלא ראו אותו בביוס, וחיבור מחדש גם ל-SATA וגם לחשמל לא עזר). קיבלתי עליו אחריות מ-IQPC, חיברתי את החדש והוא עובד. עכשיו, לפני חודש בערך הדלקתי שוב את המחשב, וראיתי שרק הקשיח החדש מופיע בעליה, ולא ה-80GB של Western Digital ולא ה-500 של Seagate. אמרתי לעצמי "אחד מת - קורה. שניים מתים באותו זמן - לא הגיוני". פתחתי את המארז, וראיתי ששני הקשיחים שנראו לי מתים מחוברים לאותו כאבל ולספק הכוח. הזזתי את הכאבל למקום אחר בספק (הספק מודולארי) שאליו אפשר לחבר את הכבלים של ENERMAX, וכשהדלקתי שוב את המחשב הוא ראה את כל הקשיחים. כרגע מאוחר מדי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by RaeNye,

התחדשתי בספק FSP350-GLN למחשבי הקשיש (Northwood 2.6) כדי שאוכל לישון בשקט. אחרי שניסרתי כהלכה את חיבורי ה-ATX (יופי MSI, טוב ששמתם קבלים משני הצדדים גם של ה-12 וולט וגם של המחבר הארוך, למה לא ), חיברתי הכל, הדלקתי ו... לא עובד. חיבורי 12 וולט עבדו (מאווררים, CDROM) וגם ה-AGP קיבל מתח אבל המערכת דממה אף ללא צפצוף של רוגז. שעת משחקים של חיבורים הואילה לגלות שהבעיה נפתרת אם ורק אם הספק מקבל מתח רשת רגיל ולא דרך ה-UPS (קשקוש ישן בשם everpower, אולי 500 VA). ראוי לציין שהספק הישן (גנרי) לא מצמץ איתו בכלל. עכשיו הכל עובד (עד הפסקת החשמל הקרובה) אבל מעניין אותי לדעת למה זה קורה. רעיונות? ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by DarkLloth,

במלה אחת , וואו ! אהבתי את הרעיון בחיבור הישיר של הדיסקים הקשיחים , מהפכני משהו http://www.3dgameman.com/content/view/13105/103/ מן הסתם צריך למשכן את הבית בשביל מארז כזה ...

24. Started by Enthalpy,

המחיר של שניהם די דומה ותהיתי איזה מהם עדיף לקניה. מבחינת אמינות הHX נראה טוב יותר אבל לtrio נראה כאילו ישנם יותר חיבוריי מתח שונים (2 pci-E, חיבורים למאווררים יועדיים וכולי...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם , יש לי מחשב שמחובר למערת מסויימת המערכת מקבלת מתח ומופעלת ע"י מפסק משלה , אני מעונין לגרום למחשב לפעול ע"י לחיצה על הפתור החיצוני ( הפתור של המערכת ) . חיפשתי ב BIOS אפשרות של הפעלה אוטומטית בעת קבלת מתח ולא מצאתי אני גם דיי בטוח שצריך לסדר משהו על מנת שזה יקרה , האם למישהו יש פתרון ? קובי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים