ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אני זקוק להמלצה לספק חדש ואשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. 650+ 2. 80 plus bronze לפחות 3. מודולרי (לא חובה, אבל מוכן להוסיף על זה קצת כל עוד זה לא בא על חשבון דברים אחרים) 4. אמינות ושמירה על המחשב בתיעדוף ראשון 5. תקציב 600~ (גמיש) בעבר הומלץ לי על seasonic x-650, אך לצערי נמנע ממני לרכוש אותו. אשמח לדעת אם יש המלצה חדשה כעת או שהוא עדיין המומלץ תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על הספק הזה : http://ksp.co.il/?uin=17066 המפרט שלי : Core I7 3960 4*4 16 GB RAM hyperXblu Intel SSD Drive 240 GB Seagate 320 GB Evga 460GTX 1 GB X2 DX79SI אני מתכוון להחליף את הספק למה הנוכחי פשוט מזמזם בצורה נוראית וגם כי הוא טיפה ישן Enrmax 620W liberty וגם מה דעתכם על הספק הזה ? http://ksp.co.il/?uin=9813
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקציב הוא 400 עד 550 ש"ח, עדיפות לחברה שנותנת אחריות בבית הלקוח(לא זוכר איך קוראים לה), מפרט בצד. רצוי שיחזיק גם את הרמקולים והנתב. אשמח לפירוט מה טוב בדגם שעליו ממליצים. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד. הצרכים שלי הם פשוטים. כל מה שאני צריך הוא הגנה על החומרה מפני ברקים ונחשולי מתח, וכמובן גם מהפסקת חשמל. אין לי צורך לעבוד עם המחשב כשיש הפסקת חשמל, אלא רק לכבות אותו בצורה מסודרת למניעת נזקים לחומרה. אשמח לקבל המלצה לאל פסק שיעשה את העבודה במחיר הכי נמוך שניתן. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, האל פסק הישן שלי (Advice e-com) כבר לא עובד כמו שצריך - הוא לא מחזיק את המחשב בהפסקות חשמל. הבנתי שלא משתלם כלכלית להחליף מצבר ושכדאי לקנות אחד חדש - האם זה נכון? במידה וכן, אני זקוק לאל פסק חדש. אשמח לקבל המלצות לגבי דגמים מומלצים. מבחינת תקציב - אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף, אבל אני אשלם כמה שצריך בשביל שיהיה לי אל פסק סביר שמחזיק את המחשב כמה דקות בהפסקת חשמל. רשמתי בתקציב בכותרת עד 400 ש"ח סתם כדי שיהיה משהו כתוב, וכי ראיתי משהו באיזור המחירים האלה. אני אשמח לשלם פחות, אבל אם אין ברירה וצריך לשלם יותר אז אני אשלם. במילים אחרות - התקציב גמיש. נכנסתי לאייבורי (כן, אני יודע מה הדעה לגביהם, אבל פתחו סניף חדש ממש ליד הבית שלי...) ויש להם את Advice PRPC650 (עולה 360 ש"ח…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין בקנייה של אל-פסק (הדחיפות לקנות עלתה מאתמול והתחזקה היום רק בגלל הפסקות החשמל הלא יזומות של חברת חשמל ה**** הזו שגרמו לי גם אתמול וגם היום להתעצבן ולקלל את האמ* ואותם לשווא ולאבד מידע שכתבתי במסמכים ולא שמרתי אותם, וגרמו לי להתקשר לפני 5 דקות ולצעוק ולדרוש מהטלפנית הסברים מה זה אמור להיות רק בגלל הקריז שחטפתי. תמיד אמרתי לעצמי נקנה כשאני אקנה מחשב חדש, גם ככה ההפסקות בדרך כלל בלילה ואני לא על המחשב בלילה. אבל כנראה שאני אקדים תרופה למכה ונקנה אל-פסק שיגן על המחשב וימנע ממני התקפי קריזות.) אני לא מבין כמעט כלום בנושא. אני מעוניין באל פסק שיתחבר למסך ולמחשב (רמקולים אין צורך כמובן) בתקציב הנ"ל 300-500. מסך CRT דגם- LG FLATRON F700B 17'' ספק כח של המח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר. אני צריך לבחור מארז - שאם הוא בא כבר עם מאווררים אז שיהיה שקט. וספק - 500W - שקט. אם המארז שאתם ממליצים לא בא עם כל המאוורים אני אשמח אם תמליצו לי גם על מאווררים מתאימים למארז (ושקטים). זקוק להמלצות. בנתיים ראיתי את האפשרויות האלה ואם מישהו מכיר אז בבקשה שירשום חוות דעת - http://www.skypc.co.il/pl_product~GZXA1CASTB~6~0.htm - מגיע עם 2 מאווררים. אמור להיות שקט, לא ? אני אצטרך להוסיף לו ספק ואין לי מושג איזה. או המארז הזה שמגיע עם ספק ומאוורר אחד בלבד- http://www.skypc.co.il/pl_product~0761345-08142-9~6~0.htm יש לו אופציה לעוד מאוורר מלפנים שאני אצטרך להוסיף. אבל המארז הזה נראה לי בעייתי וקטן מדי. הוא לא צפוף מדי ויגרום לרכיבים ל…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב השבוע המפרט די סגור חוץ ממארז,ספק,מאוורר למעבד. התקציב הכללי שלי הוא3200+. דרישות: מארז HTPC - *שקט כמה שיותר הדבר הכי חשוב לי-אם יש צורך להחליף מאווררים אין בעיה *יציאת USB 3.0 מקדימה (אם יש USB2 ואפשר לקנות חלק למרה לUSB 3.0 מEBAY אין לי בעיה) *אפשרות לשליטה על ידי שלט (הרמוני) (יש לי שלט אוניברסלי אינפרה אדום Harman Kardon TC 30 http://www.harmankardon.com/resources/Brands/harmankardon/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/OwnersManual/TC30%20OM%20rev4-7-06.pdf ) -גם פה אם יש צורך לקנות חלק כדי שזה יפעל על XBMC מאייביי למשל זה גם בסדר. עשיתי קצת חיפושים וantec NSK 2480 או Fusion Remote נורא לטעמי וגם silverstone GD06 .מה אתם אומרים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם שקלתי לרכוש את ה ANTEC SONATA III אולם התברר לי שאין לו חיבור פיירוויר (אני מעדיף קדמי). לוח האם שלי הינו Asus P5QL-E ואני רוצה לנצל בו באופן מקסימלי את החיבורים הבאים הכלולים בו: 2 חיבורי IEEE1394- (י 1 במידבורד(פנימי) ו- 1 בפנל אחורי). חיבור אחד ESATA בפנל אחורי. כמו כן רשום 1 חיבור ESATA ב- pcle storage controller (לא ברור לי מה זה בדיוק). המארז שאני מחפש צריך להיות בקבוצת האיכות של האנטק סונטה 3 (שקט וקירור) ובקבוצת המחיר שלו (אם אין אז אוסיף עד כ- 100 - 150 ש"ח) הערות:1. מאחר ואיני מבין גדול רציתי לשאול האם חיבור ה- IEEE1394 במידבורד זה החיבור שהולך לפנל הקדמי במארז? 2. האם חיבור ה- esata ב- pcle storage controller ישמש אותי בפנל הקדמי או שזה בכלל לא קש…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות את המפרט הבא: E6400 (אולי E6300) 7600GS או 7600GT (תלוי בתקציב הסופי) 2GB זכרון פנימי. יהיו לי: דיסק קשיח (או 2 עם הזמן) כונני CDRW וגם DVDRW אני מחפש מארז וספק או מארז משולב כבר עם ספק, כאשר התנאים שלי הם: - שיהיה בעל פאנל קדמי סגור (היופי החיצוני חשב לי) - לא מתכוון לבצע OC כך שקירור מאסיבי לא חשוב לי אבל חשוב שיהיה קירור טוב, זה כן - מחיר. כן המחיר.... הייתי מעדיף לסגור את הסיפור בכ600 ש"ח, אבל הבעיה היא שמה שמצאתי עד כה עולה יותר למשל ANTEC TX1055 או משהו דומה לזה בשם הכולל ספק של 480W איתו. לא יודע מה טיב הספק אבל המחיר הוא כ900 ש"ח. האם יש המלצות טובותלא פחות וזולות יותר? THERMALTAKE או משהו כזה.... כמעט וא ראיתי מארזים עם …
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני בתהליך הרכבת מחשב, מבוסס על 6850 או Q6600 (עוד לא החלטתי), כנראה עם 8800GTS. אין דרישות חומרה מיוחדות - המחשב הולך להיות תחנת עבודה לווב (כלומר צריך להריץ Eclipse+photoshop+flash ביחד), אבל השאיפה היא שהמחשב יסחוב 4 שנים+ (המחשב הולך להחליף Athlon 64 מפני 4 שנים שעבד אחלה). אני מחפש מארז יציב, קריר, לא גדול מדי, בלי כל מיני אורות ושטויות שאמורות לגרום לו להראות קול. שקט יהיה יתרון. המוצארט של thermaltake הגניב אותי, אבל אני מניח שזה לא מה שאני צריך בנוסף אני צריך ספק שיסחוב. תודה שולגי
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בספק כוח איכותי ולא גנ'רי ומארז איכותי. מדובר על המחשב הבא: 3GB DDR2 CPU E5200 Dual Core,Intel 2 צורבי DVD כרטיס מסך NVIDIA 9500GT לוח אם G31 של גיגהבייט סוקט 775. יש עדפות לספק מודולרי אם אפשר, וספק עם אחריות שהיא למשך יותר משנה. מארז בצבע שחור בלבד. יש עדיפות לSKYPC אבל לא שולל גם RSM או K.S.P וכו' תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למארז שמתואר בכותרת..נא להתחשב בנקודות הבאות: *הוא חייב להיות בצבע שחור. *כמה שיותר מאוורר ומרווח. *4870X2 צריך להיכנס בתוכו. *רצוי גם בעל מראה אלגנטי אם אפשר,כדי שתהיה אפשרות לשים אותו בסלון בפינה צדדית אם ארצה בכך,לכן מגושם ומכוער מידי לא רלוונטי. תודה מראש לממליצים.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בחודש חודשיים הקרובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש (הרכיב הכי גדול שלו אני מניח הוא כ"מ 2070s אם מידות חשובות) העניין, כמצויין בכותרת, שיש לי שתי חתולות שמשילות שיער באופן טבעי שמן הסתם עולה לרגל למכה של השערות. המארז של המחשב הקודם שלי, Nanoxia Deep Silence, עשה את עבודתו נאמנה עם הפילטרים אבל הוא קצת יקר למפרט שלי ואני לא מוצא אותו בשום חנות (ונראה לי גם כדאי קצת לחדש...). תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
זקוק להמלצה על מארז עד 400 ש"ח, עם יציאות USB קדמיות עליונות וספק טוב
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז עד 750 ש"ח שיחזיק את ה-HD 4850X2 שלי, הן מבחינת קירור והן מבחינת אורך הכרטיס, כרגע הוא הארוך בעולם. שאלה נוספת, האם ה- Cooler Master CM690 יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למארז עם הדרישות הבאות: 1. קירור. שיבוא כבר עם קירור מספק (מעדיף לא להתעסק עם מארזים של "יש לך אופציה לשים עוד 50 מאווררים פה ושם" אלא אחד שמגיע כבר מקורר עם המאווררים המצורפים) 2. שקט. אני מאוד מעוניין בלוח אם נשלף. בנוסף, אני מעדיף מארז מאלומיניום, אבל מוכן להתפשר על כך בשביל מארז שעונה על כל שאר הדברים. לא רוצה מארזים שנראים כמו חללית או נגמ"ש. מעדיף עיצוב חלק ואלגנטי כמו האנטק 182. תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה של מי שמתמצא. אני רוצה לקנות אל פסק לקראת החורף, לאחר שהחורף הקודם היה מלווה בנפילות מתח קטלניות. יש לי מחשב בן פחות מחצי שנה, המפרט שלו הוא בערך כך ( אני מניח שרובו לא רלוונטי ): מארז Compucase עם ספק כח של HEC 400 מעבד AMD Phenom 2 920 X4 זיכרון 4GB כרטיס מסך OnBoard, אבל בעתיד אולי ישודרג לכרטיס ברמה בינונית. למחשב מחוברים סורק ב - USB ( לוקח חשמל מהמחשב ), מדפסת ( חיבור משלה לחשמל ), ראוטר / מודם אם צריך עוד אינפורמציה אשמח לספק מבחינת מחיר, לא הייתי רוצה להשקיע יותר מדי, אם אפשר עד 300-400 ש"ח זה יהיה טוב...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
המפרט: מעבד e8400 לוח ASUS P5Q זכרון 4GB DDR2 800 כ. מסךpalit 4870 512mb הארד דיסקים WD 320gb antec 300 Arctic Cooling freezer 7 pro מתכוון לעשות OC.... אם אפשר זול אבל שיחזיק את המפרט תחת הOC. והרעש לא מטריד אותי במיוחד כי המחשב בחדר משלו תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני עדיין לא יודע מה בדיוק יהיה המפרט אבל בטוח אני הולך על GTX... ובמחשב בטוח יהיה לפחות 3 הארדיסקים... אני לא מתכנן OC והמעבד כנראה יהיה ה E6600... לפי מה שקראתי פחות או יותר בתחום של ה 500W הליברטי לא ממש מומלץ? למה? (ה-400 מומלץ כל הודעה שניה וה-500 בכלל לא?!) מה אתם מציעים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר עוד שבועיים בצבא, חזרתי הביתה וגיליתי שהמחשב לא עובד \: ברגע שמדליקים אותו הוא נדלק ונכבה נדלק ונכבה ( כל כמה שניות, לפני שעולה משהו על המסך בכלל ). לאחר בירור קצרצר, שמתי לב שהכבל 4 פינים ( הריבוע ) שמחובר ללוח אם, נשרף קצת ( 2 פינים צבועים בצבע חום ). ברגע שניתקתי את הכבל, אין את הבעיה שהמחשב נדלק ונכבה, אבל כמובן ששום דבר לא עולה על המסך. בכל אופן, לדעתי הבעיה היא עם הספק כוח ( HEC 400W TRT ) ולא עם הלוח אם ( אלא אם כן ניראה לכם אחרת? ). ועכשיו בגלל שהמארז שלי דפוק פצצות, אמרתי שזו אחלה הזדמנות להחליף גם אותו. המפרט דיי ישן, אבל בגלל שאני בצבא אין לי הרבה זמן על המחשב ככה שאני לא רואה סיבה לקנות מחשב חדש... המפרט: P4 3.0 1G RAM 7900GS הדרישה היחידה זה …
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב, לצערי לפני כשבוע ספק הכוח של המחשב הנייח שלי שבק חיים. מדובר היה ב-ThermalTake TR2 500W מהסדרה הישנה (2007). נכון להיום בשל אופי המערכת אין בכוונתי לתכנן שדרוג משמעותי למעט אולי הרחבת זיכרון או החלפה לכרטיס מסך מעט טוב יותר. להלן מפרט המערכת: זיכרון -1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original כונן קשיח - WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II כונן אופטי - Sony’s Double Layer(DWQ120AB) - BLACK - DVD±RW x 16 - Bulk מארז - COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE לוח אם - GIGABYTE GA-M55S-S3 (nForce 550) - ATX מעבד - AMD Athlon 64 (3800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL כרטיס מסך - ASUS RADEON X1950 PRO HTDP 256MB D…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אקנה בקרוב את המפרט הזה- E6300 P43 DS3L GTX260 CORE 192 כונן קשיח של 500GB 4G ראם איזה צורב רגיל~ אני זקוק לספק כח מתאים שיחזיק את המערכת הזאת + OC של המעבד ל-3.5GHZ. עדיף שיהיה מהחנויות IQPC / SKYPC. אם אפשר אני ממש ממש מעדיף שיהיה עד 400 שקל כי אני מוגבל בתקציב. אם אין ברירה אז כמובן תציעו משהו שעובר את התקציב הזה אבל בכל זאת. אני שואף לפחות מ-400. לבינתיים מצאתי את הספק הזה http://skypc.co.il/pl_product~EPS8500~24~0.htm האם הוא יחזיק את המערכת שלי?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איזה ספק נראה לך שיספיק לי למפרט הבא: intel core i7 960 3.2GHz gigabyte GA-X58-USB3 לוח אם WD1002FAEX - דיסק קשיח 1 טרה 2x2GB DDR3 1600MHz G.Skill LG Sata DVD X22 Asus GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 כמה וואט ואיזה דגם??
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים. לרגל השידרוג של הכרטיס מסך שלי, מרדאון 9800SE, לרדאון X1600PRO של SAPPHIRE, אני מחפש ספק נורמלי, במקום הספק 400 וואט הג'נרי של GYRO שיש לי כעת. המפרט שלי הוא: מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ, לוח אם אינטל D845PESV, זוג הארד דיסקים, אחד 40 גי'גה של WD ושני 30 ג'יגה של מקסטור. צורב של נק, וסידירום של LG. וכמובן הכרטיס החדש שהוא כאמור SAPPHIRE X1600PRO 256, כמובן שהוא AGP. איזה ספק אני צריך, כלומר איזה הספק? 350 וואט? 400? 300 לא יספיק? של איזה חברה? אני חייב שיהיה אותו במלאי בחנות שממנה אני אזמין, מכיוון שהרכישה הנ"ל דיי דחופה לי. ד"א איזה חיבורים אני צריך שיהיו? כרגע מהספק הנוכחי יש לי מעין חיבור מרובע כזה עם 4 חוטים, ועוד חיבור ארוך עם 20 חוטים, בצורת מל…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-