עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Or94,

היה לי עד עכשיו ספק כוח של 300W של HEC אבל הספק נשרף ואתמול אבא שלי קנה לי ספק חדש והיום הוא הרכיב לי אותו. הייתי בבית ספר בזמן שהוא הרכיב את הספק ולא ראיתי איזה ספק זה. עכשיו אני רוצה לדעת איזה ספק זה: איך אני יכול לדעת חוץ מלפתוח אם המחשב כי את זה אני לא כל כך יודע לעשות? הדבר היחיד שאני יודע זה שיש איפה שהספק יש מלא חורים ויש עליהם מדבקה שכתוב עליה AC 220V 50 HZ. אני חושב שהספק הוא של EZCOOL.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by Kurt,

התחדשתי במחשב חדש ואיבדתי את המפרט המדויק שלו, את שאר הרכיבים כבר גיליתי ונשאר לי רק המארז והספק כוח נראה לי שהם באו ביחד כי פתחתי את המחשב ועל הספק רשום CM650, בכל מקרה אם אפשר לזהות את הדגם המדויק אני אשמח.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם , זכיתי ב-enermax infinity 720w ב-ebay ב -51$. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110468377964&ssPageName=STRK:MEWNX:IT הספק הוא חדש באריזה , מה דעתכם על הספק האם המחיר שווה אותו? האם הוא יוכל להחזיק 260GTX? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by DrStyle,

יש לי CM690 ופעם בשעה-שעתיים הוא מתחיל לזמזם קצת, לא משו נורא אבל עדיין מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון לא יותר מידי מסובך?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by DrStyle,

יש לי את המחשב בערך 3 וחצי חודשים ועד עכשיו לא היה לי את ה"זמזום המפורסם" של CM690 לפני יומיים בערך ניקיתי את המארז וחיזקתי את הברגים של המאוורר שבדלת ואז חיברתי ויש את הזמזום.. ניסיתי לשחרר קצת לא עזר .. ניסיתי לשנות את הצד של המאוורר ואז בכלל היה רעש מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by #ELad#,

שלום! ברשותי אל פסק של חברת Ippon. דגם: BackPower PRO 800VA. האל פסק כבר בן שלוש, המצבר שלו מת, והוא משמיע זמזום מעצבן (גם כשהוא כבוי). אני לא זוכר אם הזמזום היה מההתחלה. כרגע אני מתלבט אם להחליף את המצבר או את כל המכשיר. יש סיכוי שהזמזום מתרחש רק בגלל שהמצבר שלו מת? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, יש לי תופעה מוזרה של זמזום מהספק כוח, הזמזום נפסק כל עוד המעבד מתאמץ (הפעלת תוכנות, גרירת חלונות וגלילה מעלה ומטה באינטרנט) מדובר על ספק Corsair VX450w חדש יחסית. אודה מראש על כל תשובה, מכיוון שאני ממש קרוב להשתגעה טוטאלית. בן.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

כל הזמן הספק שלי מזמזם קלות (כשהמחשב דולק לא שומעים את זה בגלל הרעש של המאווררים, אבל כשמכבים אותו שומעים זמזום קטן המגיע מספק הכח.. האם זה תקין, ומה אני יכול לעשות אם זה לא תקין?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by tronado,

מישהו יודע מתי המארז השחור יחזור למלאי?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  10. צריך מארז שיכיל בתוכו את הכרטיס בלי דאגות, שיהיה איכותי כלומר מארז לא ג'נרי של חברה לא מוכרת. במידה ואין כזה מארז אני מעדיף ל קנות את ה AURORA החדש ולקנות GTS במקום. מה אתם חושבים.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:43:18 אני מצטער שאני צריך להקפיץ. :-\העניין הזה ממש דחוף אני צריך את העזרה שלכם ואת התשובות היום. מצטער בשנית.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by lompy,

הי אני מתכננן לקנות מחשב חדש וזקוק להמלצה המחשב יהיה מבוסס AMD 955 ו HD6850 זה הולך להיות מחשב שצורך הרבה חשמל וגם סביר להניח שהוא מאד יתחמם. אני זקוק למארז מתאים אבל לא מעוניין להוציא יותר מ 200-250שקל על מארז. בהתחלה בחרתי במארז הזה שנראה לי בסדר CoolerMaster Elite 335 No PSU http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6924 אבל המוכר בחנות טען שזה לא מומלץ לאור המפרט שלי והציע במקום את COMPUCASE CI-66RC http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6991 שיש בו מספיק מרחק בין המעבד לכרטיס מסך והספק שם נמצא למטה ולא למעלה האמת אני לא מבין בזה הרבה ומארז שמוכר הציע נראה לי מכוער אז חיפשתי מארז זול אחר ומצאתי את זה Thermaltake V4 Black Edition Mid-ATX http://www.noaco…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Fir3^StorM,

שלום, יש לי UPS Advice 500VA אין מצב שהוא יחזיק מחשב עם Corsair HX520 נכון? המחשב בצד ימין נ.ב.<פתחתי את הדיון פה כי בפורום חומרה אחרת וציוד היקפי בדיון שליאור פתח שם על פתיחת תת הפורום כתוב " פתיחת פורום מארזים וספקי כוח (גם UPSים)"> אז לא יודע אם זה הפורום המתאים או לא אבל נראה לי שכן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני זקוק לאל-פסק איכותי עד 500 ש"ח, אני צריך שיחזיק את המערכת שלי (שנחשבת חזקה יחסית, עם מתח גבוה ממתח של מחשב ממוצע) כ-10 דקות, ושיבצע כיבוי אוטומטי במקרה שאני לא בבית. כבר היו לי איזה 6-7 הפסקות חשמל, וזה בלתי נסבל.. פעם אחת הייתי צריך להחליף כונן קשיח ופעם אחרת boot mgr נמחק לי.. אבל הכי גרוע? שלוש שעות של השקעה ב-prototype נעלמו כלא היו.. אשמח להמלצות, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. שלום לכולם ברשותי מארז מסוג fractal design define s וקניתי דיסק קשיח נוסף של 3.5 בשביל לשים אותו בתושבת של המארז צריך ברגים מיוחדים. צירפתי קישור להסבר אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג ברגים כאלה אני ממש אשמח. http://support.fractal-design.com/support/solutions/articles/4000055181-define-s-install-2-5-and-or-3-5- עריכה הסתדרתי הזמנתי מהאתר שלהם ישירות לארץ בקישור: https://www.fractal-design-shop.de/Define-S-Accessory-Kit למקרה ומישהו גם ייתקל בבעיה כמו שלי הוא יכול להיכנס לאתר שלהם ולהזמין.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, בהתחלה תכננתי על האורורה, אבל נמאס לחכות שיגיע למלאי והמחיר מופקע! אז במקום החלטתי לרדת במארז וללכת על ליברטי 500 בשביל כרטיסי DX10 הקרובים... מצאתי שני מארזים שבמחיר בהחלט מצויינים בשבילי(400 לריידמאקס, 340 לקופוקייס), מבחינת מראה, וכמובן גודל: Raidmax Smilodon Compucase 6920 רציתי לבקש מכם דעות עליהם (ובהחלט חשוב לציין שקראתי במספר מקומות שאומרים שהריידמאקס הזה הוא לא כמו השאר, והחברה התעלתה על עצמה איתו) מאוד התרשמתי מהביקורת הזו: http://www.3dgameman.com/content/view/4286/48 תודה רבה לעונים

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Gadgets4all,

http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html המארז מכיל 5 מאווררים, לדיסק הקשיח, מאוורר קדמי ואחורי גדולים, מאוורר לכרטיסים ומאוורר שנמצא באמצע החלון השקוף מול המעבד, בנוסף הוא ניפתח לשני הצדדים בקלות בעזרת 2 קליפסים. הייתי אמור לקבל את המארז של GIGABYTE 3D AURORA, אבל הזמנתי לאח שלי מחשב עם המארז של RAIDMAX SMILODON והתאהבתי. היום יש לי מארז של COMPUCASE CI-6a19, האם כדאי לי להחליף? אני לא צריך להוסיף כסף.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, ברשותי ספק כוח מהדגם הבא: "SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU S12II-620" וכרטיס מסך מסוג r9 280x. את המחשב הזמנתי בנפרד, ואת כרטיס המסך הזמנתי בנפרד. בכרטיס המסך יש 16 פינים (8x2) של PCI-E, והכבלים שיש לי מספק הכוח (לפחות אלו שנראים לעין ורלוונטיים) הם: אחד של 6+2pins מסוג PCI-E, רשום על הכבל PCI-E והאות C מוטבעת על הפלסטיק. בנוסף, יש לי עוד כבל עם 6 פינים, נראה כמו PCI-E, אבל לא רשום עליו PCI-E כמו הכבל של ה-6+2, והאות המוטבעת עליו היא J. ללוח האם מתחבר שתי כבלי כוח עם סימון דומה, J של 4 כפול 2, שלא ניתן לחבר לכרטיס מסך - אחרי קריאה אני מניח שזה כבל מסוג EPS. העניין הוא שאני פשוט לא מוצא כבל נוסף של PCI-E, ובדף המוצר של ספק הכוח, לפחות על פי הבנתי,…

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. המפרט כרגע לא סגור אבל בכל מקרה יהיה לשימוש משרדי קליל, גלישה ובעומס נמוך. מעבד כפול ליבה כלשהו, דיסק בודד וזהו. לא צפוי כל שדרוג. מחפש ספק בתקציב נמוך ככל האפשר שעדיין מומלץ ויתן שלוות נפש. תודה.

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  19. שלום לכם, בימים אלה אני מבצע קניה של מחשב, אשר יכלול בסופו של דבר : Gigabyte GA-965P-DS3 revision 3.3 Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4MB 1066MHz Box 2 x Kingston 1GB DDR2 667MHz Non-ECC CL5 DIMM Seagate Barracuda ST3320620AS 320GB SATA2 16MB, 7200 RPM Pioneer DVR112DBK X18 Bulk (Black) - DVR112DBK ייתכן שיתווסף HD נוסף. Leadtek PX8800 GTS TDH (nVIDIA GeFORCE 8800GTS 640MB ,Dual DVI) קיבלתי המלצות על ספק HEC 550W (לא זוכר את הדגם לצערי), וספק Corsair HEX 520W. מה דעתכם על הספקים האלה ? כמובן שאשמח לקבל המלצות לספקים אחרים שעונים על הדרישות. תודה רבה!

• 69 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. מדובר במחשב ישן core 2 duo , כרטיס מסך מאד בסיסי , כונן סידי, שני HD וזהו פחות או יותר. המחשב נכבה באופן פיתאומי אפילו כשהספק מחובר רק ללוח אם ונכנסים לביוס. המתחים במולקוס מתחילים לרדת לאט לאט עד שמחשב נכבה מעצמו. כשחיברתי ספק ממחשב אחר הוא לא נכבה והמתחים יצבים ככה שאני די בטוח שזאת הבעיה. עד היום היה למחשב ספק ישן של HEC 350V , אני צריך ספק טוב ומשתלם שיחליף אותו ואם אפשר גם אחד שיוכל לשמש אותי בעתיד למערכת יותר רצינית. אני רואה המון ספקים במחיר של בין 150-250 שהם לא גנריים אבל אין לי מושג איזה מהם לקחת. לא חושב שיש טעם השקיעה בספק יותר מזה אבל אם יש משהוא שממש ממולץ וחורג אז גם אפשר. אודה למי שיכול להמליץ לי על ספק , עדיף …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. צריך את עזרכתם בבחירת מארז לבן, עד 450 ש”ח מ-KSP. KSP נמצאים באיזור שלי לכן אני בוחר מהם. כעיקרון אני צריך מארז ללוח ATX, וכרטיס מסך שיוכל להיכנס. המלצות? אם הייתה אפשרות להזמין מארז טוב במחיר נורמלי כולל משלוח זה היה מצוין אבל משלוח של מארז נראה לי יעלה יותר. תודה בכל אופן!

22. שלום, זקוק לספק 550W ומעלה ומארז שקט, לא צובר אבק, פשוט אך בעל יציאות USB כמובן בפרונט. רצוי שהמארז יהיה לא כבד במיוחד לנשיאה. חובה שיהיה ניתן לרכוש את השילוב ב KSP או איבורי בלבד. תקציב נתון 500-700 ש"ח, עדיפות לכמה שפחות כמובן תודה רבה,

23. Started by mokisho,

מעוניין ב UPS טוב שיחזיק מחשב במפרט הנ"ל מעבד E6600 לוח אם P5W DH זכרונות קרוסייר 6400C4 2*1024 כרטיס מסך X1900XT ועוד 5 מאווררים של 120 ממ אני צריך UPS שיצליח להחזיק את המחשב ולבצע יציאה מסודרת של וינדוס תודה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין בהמלצה לאל פסק בתקציב של 500-600 ש"ח זה המפרט שלי: Intel Core I5 2500K Asus P8Z68-V 2X4G samsung 1333mhz SSD CRUCIAL M4 128GB SAMSUNG F3 1TB EXTERNAL HARD DRIVE SEAGATE 1.5TB Power Color Radeon HD5850 1GB CoolerMaster HAF 932 Seasonic M12II-620 Bronze 620W MicroLab SOLO6C Razer BlackWidow Razer DeathAdder Dell U2311H LCD יש אולי אל פסק טוב בתקציב הזה? חוץ מזה, בחברה שאני עובד קונים בכמויות אל פסקים של חברת AVIEM http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-ups&db178108=2770249 אני מאמין במחיר זול יותר ממה שמוצג בזאפ אז אם יש להם אל פסקים טובים בשביל המערכת שלי אני יברר בעבודה בכמה אני יוכל לרכוש אותו תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SteelCat,

מפרט: Intel C2D 6600 Sparkle OC Calibre 8800GTS מסך "17 LCD ספק Enermax Liberty 400W ראוטר בנוסף חייב שיהיה כיבוי אוטומטי במקרה של הפסקת חשמל ממושכת כי רובם מתרחשות בלילה כשאני ישן. תודה!

• 6 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים