עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם יש לי את המחשב פה בצד ויש לי את המארז cm690 נכון שהמארז הזה הוא אחלה מארז אבל יש לו בעיה במאוורר צד שלו... היום פתחתי את הפאנל הקידמי של המארז כדי לנקות את הפילטר שם וחשבתי אולי אני יעביר אותו לצד... החלפתי בין שני המאווררים ובמאורר צד שמתי את הפילטר שהיה בתחתית המארז(אבל לא יודע אני מצליח לתפוס את הפילטר רק עם בורג אחד וראיתי שאנשים אמרו שאפשר לתפוס אותו עם 4 ברגים) ולפי מה שאני חושב זה פחות רועש ממה שהיה קודם....ולדעתי גם יותר יפה שהמאוורר led יושב בצד של המארז... אני מקווה שזה יפתור לכם את הבעיה..!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by dekken,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=RC-690&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE טוב אז כיוון שהמארז שיש לי כרגע(THERMALTAKE SOPRANO) מממממממממממממששששששששששש גרוע בשביל לסדר את הכבלים...לא נוח ואין מקום לזוז. אני מחפש מארז לא יקר, שיהיה קל לסדר את הכבלים, ושהדלתות יהיו בלי חלונות וכל מיני דברים כאלה, כי אני מעוניין לעשות מודינג בעצמי לפי מה שקראתי בכמה פורומים אומרים שCM690 הוא אחד מהמארזים היותר נוחים בשביל CABLE MANAGMENT מה דעתכם? האם יש משהו במחיר של 300-400שקל שמהווה תחרות למארז הזה? מצידי שיהיה איזה מארז מגושם שיראה הכי מגעיל בארץ העיקר מלא מקום לזוז, נוח לסידור הכבלים מאחורי הלוח-אם, בלי חלונות ושטויות פשוט נקי.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by smack,

centurion 590 black case זה המארז שאני שוקל לקנות למחשב חזק להרצת תוכנות ומשחקים די כבדים אם אפשר לשמוע קצת תגובות...

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. קניתי לפני כמה חודשים מחשב מאוד יקר (עלה לי 6500 ש"ח) ועוד מסך LCD 22 אינצ' ורציתי לקנות אל פסק טוב שיחזיק את המחשב והמסך לכמה דקות כדי שאני אעשה כיבוי מבוקר והבנתי שגם האל פסק הוא מייצב מתח שאת זה באזור שלי צריך בדחיפות יש הרבה ירידות מתח וכו' אז על מה הייתם ממליצים אני חשבתי על זה מה אתם אומרים COBRA EXTREME UPS 500VA

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by danieltrt,

אני רוצה להזמין מחשב ואני עדין לא יודע איזה מארז כדי לי לכחת ??? יש לי כמה אפשרויות אם אתם רוצים אתםיכולים להציע או ואם לא אז תגידו לי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד Enermax Chakra http://skypc.co.il/pl_product~3052BS~6~0.htm Antec three Hundred http://skypc.co.il/pl_product~THREE-HUNDRED~6~0.htm Thermaltake M9 http://skypc.co.il/pl_product~TT-VI1000BNS~6~0.htm אני צריך עזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by idan_1995,

לANTEC 300 יש סירקולציה טובה ??

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by yossi314,

שלום לחברי הפורום, אני מחפש מארז שקט מאד. כרגע אני משתמש ב-CM690 והוא אינו שקט דיו, ולכן הוא עובר לאחי הקטן. החומרה שתכנס למארז היא: מעבד - E5200 לוח אם - P43-UD3L (לא, זו לא טעות) כרטיס-תצוגה - ATI HD4850 ספק-כוח - Corsair 450VX גוף קירור - Mugen II המארז חייב להיות מתוך המבחר של חברת KSP מחשבים. (באתר: www.ksp.co.il) אשמח לשמוע הצעות.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by KF,

שלום לכולם, האם הספק הבא יוכל להחזיק את המערכת ללא שום בעיות ? http://tms.co.il/product/6108 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden sample כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  9. שלום, אחרי שעברתי על כל הסטיקי וחיפשתי תשובות (אך לא מצאתי) אני שואל כאן: (במידה ויש תשובות ופיספסתי , אני מתנצל מראש ואודה להפנייה לתשובות) 1.אחרי שעברתי מפרטים רבים של ספקים לא הבנתי איך מחושבת כמות הזרם שהספק מוציא (אמפרים) במסילות 12 וולט , ראיתי מספר ספקים שיש להם 2,3,4 מסילות של 12V+ כאשר נניח שלכל אחת יש 18 אמפר ,הסכום הכולל אינו כפולה של האמפר במס' המסילות אלא פחות. 2.ראיתי באתר של PCP&C שהם נוקטים בעמדה אחרת טוענים שמסילה אחת יציבה ומרוכזת עדיפה על מס' מפוצלת (משיקולי ניצול של המערכת). אם כן , מה עדיף? מס' מסילות מפוצלות או מסילה אחת? (כאשר ההשוואה היא על אותה כמות זרם שיוצאת בסה"כ) 3.בנוסף באתר של PCP&C , הם מציינים שמודולריות של ספקים למרות הנוחות היא ח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! אני מתכנן שדרוג למחשב שלי(מפרט בצד) מה שיוחלף זה המעבד ל3800*2 שאני אעשה לו OC והכרטיס מסך יוחלף ל9800GT ככל הנראה זה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/11639/cat/34 שהוא בOC גבוה. האם הספק יחזיק? ואם הוא לא יחזיק את הכרטיס, האם הוא יחזיק רק את המעבד 3800*2? אריאל

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המפרט מחשב הוא(את המחשב כבר קנו ממזמן ולא הוא לא שלי ) מעבד - Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לוח-אם - ASUS P5KPL-CM כונן קשיח - Western Digital 250GB SATA2 16MB זיכרון - Kingston DDR2 1024MB 800MHz ספק כח - JSP-Tech EZ-Cool 300W Real רציתי לדעת אם הוא יחזיק כרטיס מסך כמו Twintech NVIDIA GeForce 9400GT 512MB DDR2 http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=244 אני שואל את זה בגלל שבאתר היצרן רשום Minimum 350W PCI Express compliant system power supply זה יהיה גבולי :-\? עדיף לרדת בכרטיס מסך(לא שיש למה לרדת מתחת לזה) :-\? או שהספק יחזיק בלי בעיה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by YANIV286,

שלום לכולם היתי מעוניין לדעת האם ספק כוח הג'נרי שלי מספיק כדי להפעיל את הכרטיס מסך הזה GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 ואם לא איזה ספק כוח מומלץ לקנות רצוי בתקציב עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. ? ומה עם זה: Corsair CMPSU-450VXEU 450W שווה תוספת של 150 ש"ח? לגבי מארז, מהוא המארז הכי זול שיחזיק את הכרטיס? זה יעבוד: Raidmax Apex 166 ש"ח? תודה על התשובה, (המערכת E8400 P43 4870 HD 500GB)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Rafi921,

אני רוצה לקנות UPS למחשב עם המפרט הזה: Amd 4050E Gigabyte 740G 3gb kingston valeu 800mhz HD3650 512MB DDR2 WD 160gb aajs WD 500gb aaks windows vista home premium 32bit sp1 Zalman 360W PS Winfast pxdvr3200 המטרה היא לאפשר כיבוי מסודר ואם אפשר אוטומטי במקרה של הפסקת חשמל תודה

15. Started by zeus_the_king,

מה דעתכם על המארז הזה ? האם הוא מתאים להגדרה של מארז שקט ? האם הוא ייתן לי שקט מבחינת הקירור הפנימי (סירקולציה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  16. סתם שאלה שעיניינה אותי.. נכון שלרוב הכפתור הזה לא באמת נמצא בשימוש אבל אפילו הפעם הזאת בחודש שכן צריך את הכפתור הזה וכבר שווה שהוא יהיה שם.. אז למה חלק מהמארזים אפילו היקרים פשוט מוותרים עליו?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by Crash5,

שלום חברים, אני מחפש מארז שיענה על הדרישות הבאות: תקציב: 600 ש"ח +/- (ניתן לחרוג אם קיימת סיבה מוצדקת) גודל: Midi Tower דרישות מיוחדות: 1) מארז שקט שלא שומעים על קיומו 2) צבע שחור 3) עיצוב סולידי ולא מצועצע מדי תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by Max00,

כותרת

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by Bengo5,

המארז הזה מתאים לגיימרים? הוא מאוורר? קר? והמחיר שווה או שאני יכול להשיג משהו יותר טוב עם חריגה קטנה http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1819#Tab1 זה עושה לי בעיה עם הלינק.. המחיר הוא 385 ש"ח... עם חריגה קלה אני אוכל להשיג משהו יותר טוב? או משהו יותר טוב במחיר הנוכחי?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by MooShoo,

לוח Gigabyte Ga-EP45-UD3L מעבד Q9400. מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Gigabyte HD 4670 דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GEIL מחפש מארז וספק למחשב הנ"ל - לא יקר (עד כ-400 ש"ח). שקט, שחור, מעוצב בפשטות. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם . לחבר שלי יש ספק ג'נרי שעושה לו רעשי חפירות בזמן עבודה על המחשב . התקציב שהוא מוכן להשקיע על ספק לא עלום שם משהו טוב מבית טוב ושיעשה את העבודה כראוי ויחזיק כמה שיותר והכי חשוב שקט ! התקציב הוא 150-200 יותר נוטה לכיון ה- 150 . המחשב המדובר P4 2.4GHZ ו..GeForce 6600 אשמח אם תיהיה האפשרות לרכוש את הספק מחנויות שקרובות לאזור שלי [אשדוד] . ככה שאם המשלוח יתעכב בכמה ימים תיהיה אפשרות פשוט לקפוץ ולקחת . תודה רבה לכולם .

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  22. שלום , ראיתי שהעלו כאן מס' דוגמאות לספקים עם PFC וראיתי גם כאלה עם AFC . 1.איזה סוג שליטה מומלץ להמאוור של הספק כח?. 2. יש לי ספק עם שליטה על המאוורר, שנמצאת בגב הספק ואני שן אותו על הרמה הכי נמוכה כדי להשתיק למינימום את רעש המאוורר..האם זה לא מסוכן לספק מבחינה שהוא יתחםמם יתר על המידה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by omri09,

הוצאתי את 2 הברגים בצד ימין, והדלת לא זזה. יש מעל הבורג הימני התחתון מן פותחן אפור כזה כמו של פחית, אולי עושים איתו משהו?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by tamir245,

שלום רב, לאחר כ-6 שנים עם מארז ג'נרי מלא אבק,רכשתי שבוע שעבר מערכת מחשב חדשה. קניתי את הCM690,לאחר שפתחתי אותו מאוד התרשמתי מהפיצ'רים הנחמדים בתוכו ואני חייב לציין שהוא די שקט יחסית למחיר. הבעייה היחידה שמאוד מפריע לי היא - מאוורר הצד מזמזם לי באוזן,השאלה האם יש משהו לעשות?אולי להעביר אותו למיקום אחר או לעשות משהו ולהשאיר אותו במקומו? בקיצור,יש מספיק אנשים עם המארז הזה ובטוח נתקלו בעניין זה..מחכה להצעות. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אוקיי אז זה המפרט שאני קונה מחר אחרי הרבה התייעצויות....אני רק לא סגור על עצמי באמת אם הספק הזה יחזיק את המערכת כשהיא תריץ משחקים כבדים + אולי OC קטן.... אין לי יותר חריגה במחיר ככה שאני לא יכול להחליף את הספק הזה למשהו יותר יקר אפילו ב 20 ש"ח....רק באותו מחיר או יותר זול ( 340 ש"ח) Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E OCZ Platinum 2X2GB 1066mhz PC8500 HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 CM 690 Black Tomahawk 450W Active PFC 12cm תודה רבה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים