עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Tagan EL-DIABLO 25cm+36cm fans תמונות: ככה הוא נראה מקדימה + המאוורר הענקי שלו: http://lib.store.yahoo.net/lib/xoxide/tagan-aplus-diablo-2.jpg ככה הוא נראה מהצד עם המאוורר הפשוט עצום שלו: http://www.xoxide.com/lib/xoxide/tagan-aplus-diablo-3.jpg מאחורה: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/Tagan/ElDiablo/images/Back3.JPG הוא נראה לי מאד מפחיד ויש לו מקום לעוד מאוורר 12ס"מ מאחורה.... [move]מחיר: 620 ש"ח[/move] הנה פרטים עליו: Enormous 360mm side panel fan and 250mm front intake fan for incredible airflow rates Tool-less drive bay, expansion card, and rear fan installation External water cooling system hose holes Front and side panel Blue LED illuminated fans …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eliXir,

שוב אני :-X עדיין מתלבט בין מארזים למחשב החדש שאני מזמין. הציעו לי את המארז הזה: Yeong Yang 5704 : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_25_362&products_id=3280 לא מצאתי עליו אף לא ביקורת אחת בגוגל, והבנאדם שהמליץ לי עליו אמר שהוא טוב כמו ה Compucase אך יותר זול (בלי הספק הוא עולה 180) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Liran_a,

המחשב שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte P35-DS3L RAM DDR-2 SDRAM 4GB SAPPHIRE HD 7770 Ghz Edition 1GB GDDR5 128Bit Antec VP450 450Wat מסך Mag 22' בתכנון לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך. (רכשתי גם קירור ]ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket יש בעיה כלשהי בבית שאנחנו כרגע לא מצליחים לפתור. הפקק הראשי קופץ. לא ברורה הסיבה - אולי עומס (בגלל המזגנים והתנורים) או אולי משהו מקצר. בנתיים, אני רוצה לרכוש אל פסק אשר יתמוך במחשב לכמה דקות, כדי שאני יוכל לסגור אותו בצורה מסודרת. אני מחפש משהו זול, שיחזיק מס' דקות, ושיוכל לתמוך במחשב המצויין למעלה. [יש משהו כזה ב 300-400 ש"ח ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ofir38,

האם הספק הזה יעבוד טוב ויחזיק עם המפרט שיש לי בצד? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2551 או שיש המלצה לספק יותר טוב בתקציב של 300 ש''ח תודה לעוזרים,אופיר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לקנות ספק חדש ודיי לחוץ בתקציב לכן התקציב קטן. כמו כן אחרי קריאה של המידע על הספקים בתרד שלמעלה ברור שאני מעדיף שהפסק לא יהיה ג'נרי. אבל אין לי שום מושג מה לקנות. אני אשמח להמצה על דגם מדוייק שאני אוכל להשוות בכמה חנויות ולקנות. המפרט: P4 1.7 GH Gigabyte GA 8SIML WD 160 GB 1600 JB 2 כוננים אופטיים (צורב, ו CD ROM) 2 חיבורי USB (רגיל) 512 RAM Geforce 2 MX 400 זהו... (מפרט צנוע) כמה W יספיקו לכזאת מערכת? עוד שאלה חשובה: הספק שיש לי עד עכשיו הוא של 300 W, והוא ג'נרי. בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות קולות משונים מהמאוורר שלו ולכן אני רוצה להחליף אותו. ומאתמול המחשב שלי לא מצליח לעלות, זאת אומרת הוא טוען את עצמו אבל במקום להגיע למסך שבו כתוב לבחור את המשתמש שלך ו"ברוכים …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Danny6,

מה ההבדל בין הספקים ‏PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan‎ ‏MUDO82+ 625W Active PFC 12cm Fan‎ האם יש הבדל בנצילות בין שני הספקים? או שההבדל היחידי ביניהם הוא אפשרות הוצאת הכבלים מהספק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, המארז שלי כרגע זה HEC 6C11 (הדלת הצדדית שונה מהתמונה והיא לא ננעלת על קליפסים אלא ברגים) הוא אצלי בערך שנתיים ובתור אחד שמנקה את המארז פעם בחודש אני נתקל בלא מעט קשיים לנקות אותו ולהרכיב עליו מאווררים או פילטרים. ראיתי קופון שעלה באייבורי. שמוכרים את הThermaltake V4 ב159 ש''ח ואמרתי זה הזדמנות נהדרת לשדרג. מביקורות שראיתי, המארז נראה אחלה ובאמת עונה על הדרישות שלי. מה דעתכם? המארז שווה את המחיר? אשמח לחוות דעת. ובכלל לכל מארז שטוב ממנו עד 200 ש''ח ללא מאווררים או ספק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dd7,

יש לי ספק כח של אנטק Antec TruePower 2 430w האם הוא יוכל להחזיק dx10 עם מעבד e6300 ו-2 ג'גה של ocz? אם לא... אז איך הספק הזה למערכת הנ"ל http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3744

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Schaap,

למערכת i5. אני יודע שאתם חושבים שזה אוברקיל, אבל בכל זאת. מה מבין הבאים, או המלצה אחרת? FSP 700W Scythe Kamariki 4, 650Watt SeaSonic HT 650W Silverpower 650W Scythe Kamariki 4, 650Watt,Modular Seasonic 650Watt Active PFC PCPOWER 610W Antec EarthWatts 650W תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום . אני קונה HD 2900 PRO האם ספק Enermax Liberty 400W Active PFC יחזיק אותו? *האם הוא מסוגל להחזיק אותו ? *יחזיק אבל בצורה לא מספיק טובה ? * יחזיק טוב מאוד? תודה רבה על העזרה שלכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הייתי רוצה מאוד לדעת איזה ספק יתאים לכ. מסך תוצרת GIGABYTE hd4850 512mb שמופיע באתר IVORY עם מעבד phenom II x3 710 או Athlon X2 250 (עדיין לא בטוח לגבי איזה מחשב אני הולך לקנות)? [br]פורסם בתאריך: 31.08.2009 בשעה 17:59:40 מישהו? זה חשוב לי...ניתן לשדרג באתר לOCZ 450W... זה מספיק טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רציתי לדעת כמה אני משלם על חשמל כל חודש....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת רצוי ספק כוח שמסוגל להחזיק בלי בעיות את המפרט (אפשר לחרוג קצת במחיר 50-70 ש"ח) ומארז שיתאים למפרט ולא ירעיש כמו טרקטור בסביבות ה 600 ש"ח (חשבתי אולי ה AURORA 3D של GIGABYTE) מפרט מחשב : מעבד INTEL Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות 667 2X 1GB Kingston כרטיס מסך GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II תודה (:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by xcalibur,

דרישות: - מתאים ללוח ATX. - זרימת אויר מקסימלית. - מקום ל-AIO בגודל 360. - מסנני אבק איכותיים. - פרקטי. תקציב: נראה לי שבאזור ה-800 זה סבבה אבל גמיש. כל הקשקושציה של חלונות מחוסמים, פן קונטרולרים, RGB - לא מעניין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by HairyAss,

יש לי ספק 250W של איזה חברת מדבקה עלובה כזאת (EverPower). למערכת הרגילה אני חושב שהוא יכול להחזיק (6200FX, 512M,160GB,pentium) קניתי 8800GT ועוד 1G זיכרון. מה יקרה למערכת עם הספק לא יחזיק? איך זה יתבטא? פחות ביצועים? תודה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TaZeR,

עכשיו גלשתי באתר של אנטק, וגיליתי שה p190 יצא... הוא יצא מזמן?! קישור: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81900#

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by emmanuel,

שלום לכולם יש לי מערכת שלמה שבניתי חסר לי רק הספק אשמח לשמוע המלצות לספק עד 600 ש"ח שיחזיק לי מערך של קרוספייר 4780 לפי דרישות ati צריך 4 יציאות של 6 פינים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eegg,

מה לדעתכם מארז טוב יותר (זרימת אוויר , קירור, משקל, איכות וכו) מחפש פול טאוור עד 300 שח עם חלון צידי חשבתי על sunbeam transformer או ?Supertalent CA-601UFK Black?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Q6600 GB P35C 2GB 800MHZ TWINMOS 2900XT 512MB CORSAIR 520 HX SEAGETE 320GB 16MB TUNIQ TOWER רציתי ללכת בהתחלה על ה NZXT LEXA BLACKLINE אבל הבחור מ IQPC אומר שהוא לא ממליץ עליו כיוון שהוא לא מרווח מספיק ועוד כמה דברים , בכל מקרה הוא המליץ לי ללכת על GB AURORA 570 או ANTEC P180 או ANTEC NINE HUNDRED אשמח להמצלה שלכם בנושא . כמו שאמרתי בכותרת , חשוב לי מאוד השקט והיופי של המארז , לא רוצה שהוא יכער לי את החדר ... תודה ויום טוב , אריק .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התקציב הוא עד 300 שקל. במערכת יש מעבד athlon 2400 וכרטיס gf4 4400 ועוד כמה דברים שאני לא זוכר תודה מראש :]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ראשית מצטער שהנושא לא במקום המתאים, רק כאן אני מניח שאקבל תשובה הוגנת ומקצועית כי פורום 'ספקים ומארזים' פשוט מת בלי דניס ודור. ברשותי מחשב עם הנתונים העיקריים הבאים : מעבד אינטל סלרון 2.4, זיכרון פנימי 2*256, דיסק קשיח, 2 כוננים אופטיים, וכרטיס מסך מיועד GeForce 6660. אני לא יודע כמה צורך המעבד והכרטיס מסך יצרכו(החלקים העיקרים שצריך להתחשב בהם, המעבד אני יודע שדיי חלש), ולכן ארצה לדעת האם ספק כחHipro 200W שנותן 15A על המסילה של ה12V+ יוכל להחזיק את המחשב הנ"ל. תודה, אופיר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ברוס לי,

ואיך הספק הזה ספציפית: http://www3.hardwareversand.de/articledetail.jsp?aid=40345&agid=1628 רק אל תגידו זה יקר כי ספקים באירופה יקרים יותר מישראל בכללי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. איזה ספק כוח מומלץ - או כמה W - עבור מערכת שמיועדת עבור שני כרטיסי HD 6990? בהתחשב בכך שמדובר בכרטיס מסך כפול ליבות [כפול GPU], אני מדברים על 4 יחידות עיבוד גרפיות. שאר המערכת סטנדרטית לחלוטין. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by moshel7,

האים ספק כח זה יכול להחזיק כרטיס מסך מידגם: INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E או INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E זה נורא חשוב לי אני ליפני קניית כרטיס מסך וכל זאת במיסגרת תקציב דל מאוד חחחחחח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ovid,

שלום, אני רוצה לקנות את הספק Seasonic Platinum Series 400 Fanless X-400FL2 http://www.seasonicusa.com/Platinum_Series_FL2.htm אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת האם הוא יספיק ויתאים למערכת הבאה: i7-6700 - מעבד Asus Z170i-Pro Gaming (mini-ITX - לוח אם SSD + HDD - בינתיים זה מבחינת אחסון. בעתיד אולי יתווסף עוד SSD או M.2 Fractal Design Node 304 - מארז מבחינת כרטיס מסך , אני לא מתכוון לרכוש כרטיס ייעודי , מספיק לי ה HD530. (אבל כן אשמח לדעת עד איזה רמה של כרטיס מסך אפשרי יהיה להתקין במערכת כזאת עם הספק הנ"ל)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים