ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי שאלה. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כרגע אין לי מפרט מדויק אבל התכנון הוא על מעבד i7, 4GB זיכרון. בנוגע לכרטיס מסך שלי אני בינתיים אשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי GTS 250, גם ככה כל משחק עובד בו, אז חבל לשדרג ברגע זה... והארד דיסק נוסף של 1TB (+ עוד 2 הארדיסקים שיש לי מהמחשב הקודם) עכשיו יש לי ספק כוח יחסית חדש שקניתי לפני כחצי שנה Chieftec 550W, ועכשיו מה שאני רוצה לדעת האם הספק כוח הזה יספיק לי למערכת המחשב החדשה שאני מתכנן עליה? או שאני אצטרך להחליף ספק כוח למשהו יותר חזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז מאוורר מספיק לעבודה עם Crossfire עם שני כרטיסים חזקים )sapphire radeon HD5770( מעבד Core i5 חשוב מאוד: יהיה אוורור Scythe Mugen II Rev.b למעבד. לא חייב לנצל את כל הסכום. החשיבות העיקרית מבחינתי היא מארז מאוורר היטב על מנת לקבל: 1.מצב שבו הרכיבים לא יתחממו. 2.מחשב שקט. חשוב שיהיה בו מקום להשמה של כרטיס גרפי גדול או שני כרטיסים גרפיים ב-CF (כמו שרשום למעלה). תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי Gigabyte GA-B85M-D3H Intel Core i5 4570 TENM , XTREEM DDR3 2133 4GBX2 , 11-11-11-28 וכרטיס מסך GTX 550TI שגם אותו אני רוצה לשדרג חבר המליץ לי על msi gtx750ti oc 2gb , אבל אשמח לקבל עוד המלצות ... היה לי ספק כוח של COUGAR -550 RU 550W שנדפק אחרי שנתיים חשוב לי שהספק יהיה טוב ואיכותי ויחזיק בלחץ ולהרבה זמן לפי מפרטי המחשב באתרכם אתם ממליצים על Seasonic S12II-620W or FSP Raider 650W or Antec Neo-Eco 620c תקציב עד 1500ש אשמח לקבל עוד המלצות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעש חזק ממש. הרעש אינו קבוע, לפעמים שומעים אותו ולפעמים לא. פתחתי את המארז כדי לנסות למצוא את מקור הרעש, ווידאתי שזה לא המאווררים עצרתי אותם עם עפרון לשנייה והרעש עדיין נמשך. אני כמעט בטוח שמקור הרעש הוא בספק. יש לי מארז מסוג CoolerMaster Elite 342 וספק כוח Elite Power 460 גם של CoolerMaster. השאלה שלי היא האם לקנות ספק חדש ואם כן איזה ספק יתאים לי? אני לא מחפש להשקיע פה אני צריך משהו שיעשה את העבודה ויהיה שקט. האם שווה לתקן דבר כזה או שיהיה לי יותר זול לקנות חדש? ואם לקנות אז איזה ספק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המארז הזה : http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html אבל שמעתי מאנשים שונים שהוא די רועש ואין לי מושג מדוע ,האם זה בגלל שהפח שלו דק או שבגלל שהמאווררים שמגיעים איתו לא איכותיים (בעיה שניתן להתגבר עלייה בקלות באמצעות החלפת המאווררים האוריגינליים במאווררים שקטים בתוספת מחיר לא גדולה). אבקש לקבל את התייחסותכם לבעיית הרעש של המארז שאת הלינק אליו הבאתי קודם+ המלצות למארזים אחרים באותו סגנון. הערה : לא מעוניין במארזי אלומיניום ,היות והם גם יקרים יותר וגם רועשים יותר. עדיפות למארזים שנותנים אפשרות לשים את המאווררים הגדולים ביותר (120 מילימטר ) גם מקדימה וגם מאחורה וגם מהצד (כך שיש תעלה בצידו הפנימי שמאפשרת "לזרוק " אוויר קריר מחוץ למארז ישירות על המעבד ).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, זה המארז שלי : Coolermaster HAF 932 Black בחלק העליון של המארז (הגג שלו) יש מאורר גדול. תמיד הוא עשה קצת רעש אך לאחרונה זה נעשה ממש מציק, בדרך כלל כשאני רוצה לסדר את זה אני נותן כמה מכות בחלק העליון של המארז ואז הוא משתתק. הרעש זה כמו מלא "טק טק טק טק טק טק טק" מהיר כזה ומעצבן. מה ניתן לעשות? האם זאת תקלה שאני יכול לפתור אותה בעצמי? או שאני צריך לשלוח לתיקון? בעיקרון אני פתחתי את המארז הסתכלתי אני לא רואה משהו שמפריע לו, בנוסף לכך ניסיתי לקחת שואב אבק ולנסות לשאוב אבק הוא נראה יחסית נקי. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה רוצה להחליף את המארז שלי ועכשיו נראה לי שמצאתי תחלופה: http://ksp.co.il/?select=.1041..130..307..1218..382.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23638&txt_search=&buy=&minprice=380&maxprice=650 מה אתם אומרים עליו מבחינת הקירור הגודל שלו והחומרים? שווה להחליף אותו תמורת ANTEC THREE HENDRED??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. אני עוד לא סגור לגמריי מה הולך להיות פנים, אבל המעבד יהיה מרובע ליבות של I5, ככל הנראה ללא OC. וכ.מסך כנראה משהו בסגנון 6850 אולי קצת יותר טוב 6870 או GTX 560 הסתכלי קצת על הצריכה והבנתי שספק 400W יספיק למערכת, מפה שאני רוצה לקנות ספק איכותי ולא בעל הספק גבוה. בנתיים יש 3 ספקים שאני שמתי עין עליהם. + S12II-520/M12II-520 של SEASONIC + HCG-520 High Current Gamer של ANTEC + Enermax Pro 82+ 425Watt מי מהם עדיף לדעתכם? מי יהיה הכי שקט? * יש עכשיו גם את ה S12II-620 במבצע שעולה כמו ה520W אבל אני די מפחד שבעומס קל הנצילות שלו תהיה לא טובה. נ.ב מי יודע איפה אפשר לקנות את Antec TruePower New TP-550 550W במחיר שפוי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם האל פסק הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7323 אמין,האם יש לו חיבורי USB ? אשמח לפרטים עליו..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למערכת הבאה : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX GIGABYTE GA-P35-DS3 GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 איזה מהמארזים יותר איכותי? חשוב לי שהוא יהיה מרווח מבפנים,ושהספק יחזיק OC. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הם מבחינת רעש וביצועים? שווה להחליף אותם או שאסתדר? הייתי גם שמח לדעת עם כמה מאווררי 140MM וכמה מאווררי 120MM הוא מגיע.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את שניהם אחד ליד השני ופשוט לא שומעים את ה p280 בכלל גם כאשר הוספתי לו מאוררים וכולם עובדים בכל העוצמה. בניגוד אליו ה titan הוספתי לו מאוררים והוא עושה רעש יותר שאפשר לשמוע אםאין בחדר הרבה רעש. עד שקניתי את ה p280 לא הבנתי בכלל כמה בידוד רעש הוא חשוב למארז. האם אפשר להתקין בידוד רעש למארז כמו titan ורשתות נגד אבק כמו שיש לי ב p280? עשיתי למארז הזה כבר כמה שינויים שאין ב titan רגיל חשוב לומר.אני גם הולך להחליף לו את הפאנל הקדמי,כי אחת מ 3 שיניים שלו כבר חצי שבורה. שאלה לגבי ה p280,איפה אני מוצא בקרי מהירות נוספים לחלק האחורי שלו וכיצד אני מתקין עוד שני מאוררים אחרי הכוננים הקשיחים, כאשר הופסתי כבר שני מאוררים כבר לפני הכוננים הקשיחים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מכשיר טוב שהמחשב או המסך לא ישרפו.. אני לא יודע איזו חברות טובות יותר. אז אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק D-BOX.. אני מחבר אותו למפרט הנוכחי אבל אין לי יציאת COM במחשב. יש דרך לחבר את כבל הCOM לחיבור אחר באפשרות מתאם ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני עורך שדרוגון למחשב שלי. המערכת בפנים תיהיה די סולידית - CORE I5 750 , עם 8800GT וספק 600W של סילברסטון. כרגע יש לי מארז של סילברסטון שאני לא מרוצה ממנו גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש: http://silverstonetek.com/products/legacy_product.php?pno=tj04&area= בעוד הוא נראה פשוט מדהים - הוא פשוט מרעיש מדי , לא מאוורר מספיק (הכניסת אוויר היא מלמטה - והיציאה היחידה מאחורה) ואין לו פילטרים ברי ניקוי נורמאלים לאבק. הדרישות: א. עדיפות למאווררים גדולים ושקטים על פני קטנים - אני רוצה מארז שקט (זה חלק ממה שמאוד אהבתי בELEMENT S שהייתי נעול עליו) ב. פילטרי אבק (עדיף ברי פירוק וניקוי) ג. חובה - ללא דלת קדמית! (הייתי נעול על ELEMENT S - ירד מהפרק רק בגלל הדלת) ד. סגנון ויזואלי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המארז הזה למחשב החדש שלי... אבל הבנתי שכרגע הוא לא נמצא במלאי בארץ עכשיו יש לי כמה שאלות: האם זה טוב בכלל שהלוח אם, הכרטיס מסך, והספק כח יושבים הפוך כאילו למעלה? הבנתי שהם הינדסו אותו ככה בכוונה כי ככה זה יותר מקרר, אבל זה בריא בכלל למחשב? והאם יש למארז הזה גם גירסה שהחלון והמבנה של המארז הוא מצד ימין או שזה רק בא מצד שמאל? ויש מצב לראות אותו בארץ מגיע עם חלון? כי ממה שראיתי הוא היה מגיע בלי החלון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חג שמח לא מזמן נשרף לי הספק ושמו לי בנתיים ספק פשוט, לא מחזיק את המערכת במשחקים פשוט מכבה את המחשב. המפרט שלי הוא : i5 750 9800gtx gigabyte h57 אני חושב שאלו הרכיבים הקובעים. כמו בכותרת התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח אם יש ספק ממש טוב ששווה עוד תוספת אני מוכן לראות. חשבתי על SEASONIC M12 520W http://ksp.co.il/?uin=9816 מתאים ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חשב מולטימדיה שמחובר לטלויזיה בסלון, בגלל שאני לא מעודכן שנות אור בכל נושא החומרה במיוחד מארזים אני צריך את עזרתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium E6300 Wolfdale 2.8GHz 2MB L2 Cache LGA 775 65W Dual-Core Processor לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 (ATX form factor; 305mm x 190mm) כרטיס מסך: ASUS EAH4670/DI/1GD3/V2 Radeon HD 4670 1GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card ספק כוח: ENERMAX Liberty ELT400AWT-ECO 400W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready מה אני מחפש?: 1. שקט (הכי חשוב) 2. נוח מבחינת לחצנים 3. קל להרכבה (לא מחייב מאוררים, למרות שהמלצה גם למאוררים שקטים תהיה מבורכת) 4. עדיפות לשלט 5. תקציב עד 100$ קנייה מהאתרים הללו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הCM690 גירסת NVIDIA? CoolerMaster CM 690 NVIDIA Edition מחיר 545 ש"ח יש בו משהו מיוחד מלבד הפרסומת לNVIDIA? שווה את העלות? איך העיצוב השונה? ttp://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22669
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[move]Your Recommended Minimum Power Supply [/move] לא ראיתי את המחשבון הזה בסטיקים לכן אני מוסיפה קישורית אליו. לא יודעת עד כמה הוא מדוייק (מקווה מאוד שמגזים, אחרת אני בול על הואט) בכל מקרה, בשבילכם http://support.asus.com/PowerSupplyCalculator/PSCalculator.aspx?SLanguage=en-us
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: פנטיום 4 2.4 כ.מסך GEFORCE 6200 דיסק קשיח SATA 80GB 2 מאווררים של 40mm זיכרון 1.5GB DDR איזה ספק הכי מתאים למחשב כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש ספק למחשב P4 2.8 Prescott Radeon 9800 Pro ושני דיסקים כמובן עלות נמוכה ביותר שאפשר (אבל עדיין משהו סביר ולא זבל) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, בכוונתי להמיר מחשב ישן ל - HTPC. לצורך העניין אני מתכנן לקנות מארז וחשבתי על ה DUET - http://www.nzxt.com/products/duet/ יש לכם מושג אם בתוך המארז הזה יהיה אפשר להכניס כרטיס מסך AGP? יש לי את ה leadtek 6600GT ולוח אם ATX סטנדרטי של אינטל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מתלבט בין שלושה מארזים: Antec P110 Luce Corsair iCUE 4000X RGB Be Quiet! Pure base 500 Window. הכי חשוב לי מארז עמיד וחזק שעשוי מחומרים טובים. איכות בנייה זה האספקט הראשון שאני מסתכל עליו. יש מארז טוב יותר בתקציב של עד 350 ש״ח?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז, כי שלי רועש מאוד וממש מכוער! חשוב שיהיה מאד שקט ועם אוורור ממש טוב ואין צורך בספק כי אני אעביר מהישן. חשוב גם שכל היציאות/כניסות יהיו מקדימה. אני שוקל אחת מהאופציות הבאות: http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bws/bws.htm#logoInfo או http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00600# או http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=51 מה דעתכם? אשמח להצעות אחרות...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-