ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה להעביר את המערכת הקיימת שלי למארז זול אך שקט ככל הניתן. תקציב 250-300 ש"ח. רצוי גם שיצטבר מעט אבק בתוך המארז, אך השקט חשוב יותר. יש לי כרגע לוח אם micro-ATX עם מעבד E8400 וקירור מעבד Freezer 7 Pro. בעתיד אולי ארצה לשדרג ללוח אם ATX. דרך אגב, האם ישנו פתרון לסלוט שנשאר פתוח בצד האחורי אחרי הסרת כרטיס הרחבה ? למשל, האם אפשר לקנות סט של כיסויים פשוטים לסלוט ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המערכת שאליו אני מתכוון לשדך את הספק: E6300 945SP3 זכרונות 2*512 800MHZ (לא החלטתי עדיין של מי) EXPERT VISION 7300GT SONIC DDR3 WD HD 250GB צורב DVD אני מתכוון לעשות OC רגוע יחסית 350-400 FSB (בשביל לא להשקיע בקירורים ספק ולוח אם יקרים מדי שכבר אוכלים בעצם את כל מה שאני חוסך ב-OC) אז מה דעתכם, יחזיק או לא? ואם כן האם בצורה בטוחה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הנ"ל? http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=NSK1380 הצליחו לדחוס את הכל (כולל מקום ל-3 הארד דיסקים) בנפח מינימלי. השאלה אם זה לא פוגע באוורור וכו'? השקט לא מאד חשוב לי במארז. המפרט שאמור להכנס לתוכו הוא משהו בסגנון: http://tms.co.il/preview/spec/fmabl2ej ולא מתוכנן ביצוע OC. עריכה: ראיתי עכשיו מארז נוסף שנראה נחמד מאד - Aerocool M40 (אם כי גדול מעט יותר ויש מקום רק לשני הארד דיסקים). הוא גם זול יותר (287 ללא ספק) ועם LCD לטמפ' (לא באמת שימושי אבל יפה). http://www.skypc.co.il/pl_product~2070~6~0.htm מה אתם אומרים עליו? יותר/פחות טוב מהשני? קיימים עוד מארזים בגודל דומה ובמחיר לא יותר גבוה מזה שלא ראיתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חג שמח לא מזמן נשרף לי הספק ושמו לי בנתיים ספק פשוט, לא מחזיק את המערכת במשחקים פשוט מכבה את המחשב. המפרט שלי הוא : i5 750 9800gtx gigabyte h57 אני חושב שאלו הרכיבים הקובעים. כמו בכותרת התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח אם יש ספק ממש טוב ששווה עוד תוספת אני מוכן לראות. חשבתי על SEASONIC M12 520W http://ksp.co.il/?uin=9816 מתאים ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מארז נחשב היום לאיכותי ממש מבחינת המרכיבים שלו וכן מבחינת גורמי רעש (חשוב שיהיה שקט מאוד) סידורי כבלים אבק קירור וכו בנוסף איזה ספקים היום של SEASONIC מעל 500W נחשבים לטובים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק טוב ואכותי ולא ספק ג'נרי - עד 150ש שיחזיק תמערכת הבאה - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel היה לי ספק: 500W NEOTech - התקלקל כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הספק בעל ניצולת האנרגיה הכי טובה וכל מנגנוני ההגנה הכי טובים ושיחזיק לי את הדיסקים קשיחים בלי בעיה בתקציב של עד 300 ש"ח מכירים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך עזרה לגבי בחירת ספק כוח amd phenom 2 X3 710 gigabyte : ma770-ud3 am2 am3 770 chipset 2GB HD 4850 512MB 500GB 32MB LG GH22ns black sata elite 341 black micro והספק כוח שאני רוצה לקנות הוא http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ רשמים Antec LanBoy Air - למישהו יש נסיון? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק הזה? מקרר ? לא מרעיש ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיאור המוצר: מארז CoolerMaster HAF 922 מפרט טכני מתומצת: מצב המוצר: חדש / מצויין / טוב / סביר / גרוע / מחודש. מחיר: 380 ( מוכן להיות גמיש לגבי רציניים ) תמונות: http://desmond.yfrog.com/Himg508/scaled.php?tn=0&server=508&filename=dsc02562g.jpg&xsize=640&ysize=640 איזור מכירה: חיפה והקריות . יצירת קשר: הודעה פרטית (מומלץ) ובמייל : korensalmany@gmail.com הערות נוספות בנוגע למוצר: את המוצר קיבלתי מספונסר אישי , ולא נעשה בו שום שימוש , המוצר חדש באריזה עם הקלקרים ולא שומש פעם אחת כמו חדש . אני מוכר אותו במחיר די מצחיק בגלל שאני חייב את הכסף במהירות , מחיר רגיל בחנות Ivory עומד על כ 470 ש"ח . מוכן להיות גמיש צרו איתי קשר רציניים בלבד .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב לשימוש בסיסי ביתי, רכיבי הליבה יכללו: AMD Athlon II X3 445 Box Gigabyte GA-MA78LMT-S2 G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT LG GH22 SATA x 22 Black Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 אני מתלבט איזה מארז-ספק-קירור לקנות. רמת השקט המבוקשת היא: 8 +/- וברצוני מערכת יעילה אנרגטית וחסכונית. חשבתי ללכת על: ANTEC Sonata III no PSU Seasonic SS-350ET 350W Cooler Master Hyper TX 3 אמרו לי שזה קצת יקר לשימושים שלי ואולי כדאי לי לחפש משהו יותר זול, יש לכם המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני דיי חדש פה. אני בונה מחשב חדש ואני סגור על ספק Be Quiet הגרמני. לפי הביקורות הוא באיכות ממש טוב. אני לא מוצא חנויות בארץ שמוכרות את הספקים האלה. האם יש בארץ יבוא של החברה הזאת? ואם לא... אז האם אני יכול ליבוא באופן אישי ספק? האפ זה יעבור מכס ללא בעיות? (היו לי בעיות עם משרד תקשרות כאשר הבאתי הזמנתי ראוטר מארצות הברית) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני בונה מחשב עם i7 6700k מתוכנן oc עד בערך 4.7ghz וגם שני כרטיסי gtx 1070 (gigabyte g1) בנוסף שני SSD ושני HDD האם ספק כח איכותי של 700w יספיק לי? יש טעם בלהשקיע יותר? Fsp/evga 700w יעלו בערך 350-400 וספק 750w יעלה עוד כ200₪ וזה הרבה חשוב לי לציין שכרגע מתוכנן רק כ.מסך אחד והשני בעתיד בעוד כשנה אולי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם יש לי על המחשב כרגע 3 דיסקים WD250 ואני רוצה להוסיף עוד 3 מסוג RAPTOR למי שמכיר אני מפחד שהספק שלי לא יוכל לטפל בכל העומס הזה מישהו מכיר איזה תוכנה או דרך לבדוק את הניצול של הספק ולראות עד כמה אני יכול להוסיף להעמיס עליו ???? אם צריך מפרט של המחשב רק תגידו ואני ארשום. תודה לכול העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הם מבחינת רעש וביצועים? שווה להחליף אותם או שאסתדר? הייתי גם שמח לדעת עם כמה מאווררי 140MM וכמה מאווררי 120MM הוא מגיע.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בדיוק מישחקים אבל גם ASRock 990FX Extreme4 G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX Sapphire ATI Radeon HD6970 2GB DDR5 - WHITE BOX עכשיו מעבד AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box AMD Phenom II X6 1055T Box זה הספק שאני בחרתי האם הוא מספיק חזק ? האם הוא ניחשב לספק טוב? מה זה ActivePFC pcie 6 pin למה זה משמש ? Thermaltake TR2 - 1000W -S-ATAx10 EPS - 80 PLUS - PSU
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במפרט מיום הרכישה כתוב לי רק: מארז לפנטיום 4 USB ידית כסוף. הסיבה שאני שואל היא שאני צריך לקנות מאוורר חדש למארז ואני רוצה לדעת איזה סוגים/גדלים של מאוורריים אני יכול לקנות. אני רק יודע שהמארז תומך בשני גדלים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (מתלבט בין 9800gt (שהוא גלגול של 8800gt) לבין 9800GTX+), ואין לי ספק שמה שיש לי עכשיו לא יסחוב, במיוחד בגלל שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח על מסילת ה-12v. אז קצת שיטטתי באינטרנט ומצאתי CoolerMaster 500w Extreme power plus, במחיר מסקרן של 220ש"ח. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268 המחיר הזה בערך זול ב-150-200 ש"ח משאר הדגמים המקבילים, ולכן במקום להסתכן אני רוצה לשאול את דעתכם. הגיוני? אתם ממליצים ללכת על זה? אני מתכנן רק החלפה של כרטיס מסך, אבל אני לא מתכנן SLI בעתיד. *מצורף בצד המפרט הקיים אצלי במחשב (כולל פרטים כלליים על הספק הנוכחי)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כרגע אין לי מפרט מדויק אבל התכנון הוא על מעבד i7, 4GB זיכרון. בנוגע לכרטיס מסך שלי אני בינתיים אשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי GTS 250, גם ככה כל משחק עובד בו, אז חבל לשדרג ברגע זה... והארד דיסק נוסף של 1TB (+ עוד 2 הארדיסקים שיש לי מהמחשב הקודם) עכשיו יש לי ספק כוח יחסית חדש שקניתי לפני כחצי שנה Chieftec 550W, ועכשיו מה שאני רוצה לדעת האם הספק כוח הזה יספיק לי למערכת המחשב החדשה שאני מתכנן עליה? או שאני אצטרך להחליף ספק כוח למשהו יותר חזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני עורך שדרוגון למחשב שלי. המערכת בפנים תיהיה די סולידית - CORE I5 750 , עם 8800GT וספק 600W של סילברסטון. כרגע יש לי מארז של סילברסטון שאני לא מרוצה ממנו גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש: http://silverstonetek.com/products/legacy_product.php?pno=tj04&area= בעוד הוא נראה פשוט מדהים - הוא פשוט מרעיש מדי , לא מאוורר מספיק (הכניסת אוויר היא מלמטה - והיציאה היחידה מאחורה) ואין לו פילטרים ברי ניקוי נורמאלים לאבק. הדרישות: א. עדיפות למאווררים גדולים ושקטים על פני קטנים - אני רוצה מארז שקט (זה חלק ממה שמאוד אהבתי בELEMENT S שהייתי נעול עליו) ב. פילטרי אבק (עדיף ברי פירוק וניקוי) ג. חובה - ללא דלת קדמית! (הייתי נעול על ELEMENT S - ירד מהפרק רק בגלל הדלת) ד. סגנון ויזואלי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את ה7600GT ל7900GS במחיר אפסי והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהספק שלי לא יחזיק.. לפי מה שבדקתי באינטרנט ההבדל מבחינת צריכת החשמל בין הכרטיסים הוא קטן ביותר עד לא קיים(ראיתי על 7900GT לעומת 7600GT ועוד לקחו ל7900GS 4 צינורות ככה שזה מוריד את הצריכה בדיי הרבה) המחשב שלי כולל : Venice 3500@2750mhz 1.55V dfi infinity nf4 standard @ 306HTT 2x samsung uccc 512mb @ 460mhz 2.5-3-3-5 40GB+60GB(2 hdd's) כמה מאוררים קטודה צורב דיוידי ו7600GT באוברקלוק ל610/1630 ביום יום כל זה עובד על 400W ג'נרי שמחזיק את זה יפה מאוד - המחשב יציב מאוד. האם ה7900GS שהולך להיכנס כאן יהווה בעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעש חזק ממש. הרעש אינו קבוע, לפעמים שומעים אותו ולפעמים לא. פתחתי את המארז כדי לנסות למצוא את מקור הרעש, ווידאתי שזה לא המאווררים עצרתי אותם עם עפרון לשנייה והרעש עדיין נמשך. אני כמעט בטוח שמקור הרעש הוא בספק. יש לי מארז מסוג CoolerMaster Elite 342 וספק כוח Elite Power 460 גם של CoolerMaster. השאלה שלי היא האם לקנות ספק חדש ואם כן איזה ספק יתאים לי? אני לא מחפש להשקיע פה אני צריך משהו שיעשה את העבודה ויהיה שקט. האם שווה לתקן דבר כזה או שיהיה לי יותר זול לקנות חדש? ואם לקנות אז איזה ספק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-