עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. צריך במהירות את עזרתכם בבקשה להמלצה למארז קריר ושקט בתקציב של עד 1000 ש"ח. לא מתוכנן OC . המפרט: מעבד e6600 MB ASUS NV8800 GTS 640 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W OCZ 800 (2*1024 נ.ב. איך ה: Enermax Chakra ECA5001 ועד כמה עדיף עליו ה: P182 ובמה (כי יש הבדל משמעותי ביותר במחיר!!!)? תודה מראש לכולכם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nineball,

ערב טוב לכולם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג ספק מיקרו ATX? גם 150W מספיק, אני לא צריך יותר- אבל לא ממש משנה לי כמה וואט זה. לא משנה לי המחיר, רק שיהיה X: -שימו לב רק שאני לא מתכוון לספק FLEX ATX כמו ה HEC250SRT, אלא מיקרו ATX תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gabriel,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (מתלבט בין 9800gt (שהוא גלגול של 8800gt) לבין 9800GTX+), ואין לי ספק שמה שיש לי עכשיו לא יסחוב, במיוחד בגלל שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח על מסילת ה-12v. אז קצת שיטטתי באינטרנט ומצאתי CoolerMaster 500w Extreme power plus, במחיר מסקרן של 220ש"ח. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268 המחיר הזה בערך זול ב-150-200 ש"ח משאר הדגמים המקבילים, ולכן במקום להסתכן אני רוצה לשאול את דעתכם. הגיוני? אתם ממליצים ללכת על זה? אני מתכנן רק החלפה של כרטיס מסך, אבל אני לא מתכנן SLI בעתיד. *מצורף בצד המפרט הקיים אצלי במחשב (כולל פרטים כלליים על הספק הנוכחי)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by davido,

יחזיק מערכת כזאת? מעבד דור ישן 2.4 כרטיס מסך G FORCE סידרה 7\6 1 G זיכרון בנתיים יש לי ג'נרי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by etbk,

היי מעבד: AMD athlon x4 635 קירור למעבד: arctic cooling 7 pro GPUד: gigabyte 4890 1G hdש: wd 1t DDR2 2X2G 800 mhz ועוד 2 מאווררים פשוטים נאמר לי שהספק HEC 425W שלי לא יסחוב את המערכת (מסילת 12V של 17A) חשוב שיהיה שקט ואם נכנס בתקציב אז גם מודולרי המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kzer-Za,

הי, יש לי כרגע ספק גנרי INWIN בשרת אחסון שכבר תקופה ארוכה אני רוצה להחליף. הספק הנוכחי כבר ממש מרעיש וגם סביר שלא נותן נצילות טובה מידי. מה גם שהוא לא מספק אריכות חיים לשאר הרכיבים. במחשב יש דיסק SSD, כונן 1TB, שלושה כונני 2TB, וכונן אופטי. (המפרט המלא מימין - תחת Desktop-NAS) הייתי מאוד מעדיף ספק מודולרי (בשביל חיווט מושלם ככל האפשר) אבל החשיבות היא על נצילות חשמל (כי הוא דולק כמעט רצוף) ועל שקט. חשבתי על ה-Seasonic S12II-430 430W שההספק והמחיר עונים על הציפיות. אני תוהה אם קיים ספק מודולרי עם נצילות קצת יותר טובה בתחום ההספקים הזה. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. הבעיה שלי שקניתי דיסק קשיח חדש וגיליתי שאין לי שום אביזרים למארז . משמע, אני לא יכול להרכיב דיסק קשיח חדש כי אין לי אפילו מסילה אחת נוספת. אודה מאוד לכל אחד שמוכן לעזור לחבר לפורום ולמכור או לתרום לי מסילות שהוא לא צריך שיתאימו. אני פשוט אובד עצות ???, אשמח לכל עזרה והצעה תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by llnakash,

שלום לכולם, אני שוקל לרכוש אל פסק שלהם, ואם כבר אז שיהיה גל סינוס טהור אני חושב. מומלץ שהתקציב יתכנס לאיזור ה- 1200 שקל. מס' שאלות: 1. חשבתי על SL-800. מספק 800VA וכן 480W. יש לי במחשב ספק של אנרמקס 400W. אל-פסק כזה לא יכול "לסחוב" גם מסך LCD שמחובר אליו נכון??? (אגב מאחורי המסך רשום שהוא לוקח 1 אמפר) 2. מישהו יודע מה אורך-חיים של מכשיר כזה - כמה זמן מחזיק המכשיר עצמו, וכמה זמן מחזיקה הסוללה? 3. כמה עולה סוללה למכשירים הללו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ady,

שלום לכולם. יש ברשותי ספק כוח: Thermaltake LIGHTPOWER 80 PLUSE 80ֵ EFFICIENCY 500W ואני רוצה לקנות לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 האם צריכה להיות בעית תאימות? בתודה מראש. עדי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by David_K,

לקראת יום ההולדת שלחתי את הדוד "טכנאי המחשבים" לקנות לי ספק חדש כי בכול זאת הגיעה הזמן להחליף את ה300W המסכן של HEC שיושב אצלי במערכת ,הוא עבר על כול חנויות המחשבים בבאר שבע ובשום מקום לא וכרים את ה Seasonic S12II Bronze 520 מהחנות הוא מתקשר אליו ומציעה את הספק של OCZ ,בכול מקרה אחרי תגובות דיי חיוביות על הספק ובנוסף זה שאני לא הולך להעמיס על המערת אלה רק להוסיף איזה GTX460 וOC לא מוגזם על המעבד הגעתי למסקנה שהוא יספיק לי , עכשיו את הספק קיבלתי ,אחרי קריאת ביקורת הסתבר שכבלים יחסית קצרים בספק הזה משום מה לעומת דגם ה400W ששם הכבלים ארוכים משמעותית ,40 ס"מ לעומת 50+ . אני מתכנן בימים הקרובים להחליף את המארז הג'רני שלי לאיזה CM690 II נחמד ואני חייב להיות בטוח בזה שהכבלים ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. המערכת הינה E5300 עם אוברקלוק ל3.5-4 ג'יגה. כרטיס מסך HD4350. שימו לב, ואני מבקש לא לפתוח דיון מיותר בנושא, שאני מעדיף לקבל מארז אסתטי(בעיניי) כמו ה - NZXT Apollo עם חלון, מאשר ה-CM הזולים למיניהם. איכות הבנייה ושאר הפרמטרים בהחלט מספיקים לי בדגמים הללו, מניסיון רב. בקצרה, הצרכים הם כאלה: 1. ספק שיחזיק (אם ניתן פחות מ-400W, אז בסדר. אם האוברקלוק הופך את הנושא לגבולי, אז עדיף לשלם יותר). 2. מארז אסתטי - חשוב בהרבה עבורי מאיכות בנייה או שקט. 3. מחיר. כמה שיותר נמוך אך לא על חשבון רכישת ספק שלא יחזיק, או חרא ג'נרי. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חברה תגיבו כל מארז שאתם חושבים שהוא טוב\טוב מאוד נ.ב-ישהיה ניתן להשגה בארץ(אני שונא להזמין מחו"ל)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by amihiphsihi,

שלום, אני מחפש להחליף את הספק הרועש שלי וחשבתי על Seasonic S12II-430 430W. אבל לספק אוורור מלמעלה (או למטה) ובמארז שלי פתח לאוורור מאחור. האם אפשר להתקין כזה ספק במארז שלי או האם מומלץ ספק אחר למשל איך http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8928 Seasonic SS-350SFE 350W תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RDS,

טוב תראו... אני רוצה לשדרג את המערכת... אבל הדבר הראשון זה להחליף ספק (כרגע יש לי ג'נרי). המערכת כרגע: AMD 3800X2 twinmose 1G 667 1950PRO Gigabyte s3 m55s (נדמה לי ככה קוראים לו) זהו בגדול.... אני מתכוון להוסיף 1G זיכרון, וכנראה להחליף כרטיס מסך למשהו סביב ה- 8800GT ומטה... ותכנון כנראה לOC קטן למעבד... אז אם אפשר הצעה לספק כח שיחזיק את המערכת כמו שצריך... תקציב- משהו בין 200-350, כמובן כמה שפחות עדיף... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש אחר מארז בעל מאורר 25 ס"מ ומאוררי 12 ס"מ בקדימה ובאחורה של המארז. מצאתי רק אחד בארץ שנמצא באתר "מחיר חדש" אבל אין אותו במלאי http://newprice.shopy.co.il/products/41645 אנא עיזרו לי למצוא מארז שכזה חשוב שיהיה עם סירקולציה טובה כמו שציינתי, וללא ספק ! לא חייב את הדגם הספציפי הזה אבל גם לא דגמים שיעלו על מחיר ה500 ש"ח. המון תודה לעוזרים, ירון

16. Started by lev-27,

מפרט: i5 2500K Asrock Z68 8GB DDR3 SSD X 2 + HDD X 2 קירור - 6 מאוררים ספק נוכחי Enermax 500W מלפני 4 שנים כרטיס מסך 460GTX איזה ספק יתאים לי? מעבד לא נמצא ב-OC. בעתיד ארצה לעשות OC לכרטיס מסך ומעבד. תקציב: 700 שקל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yonir,

צריך גם לכלול ספק של כ-300W. לוח האם המתוכנן הוא GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (מיקרו ATX) יכיל שני כוננים קשיחים (ושיהיה אפשרי להכניס עוד אחד למקרה של הרחבה בעתיד) לא מתוכנן OC או שימוש בכרטיס מסך חיצוני (בכל מקרה לא כרטיס מסך חזק) רצוי מארז קטן ושיראה טוב. (לא על חשבון פגיעה משמעותית באיוורור) רצוי כמובן שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה לא מאד קריטי. (הוא לא יהיה בחדר שינה/ סלון) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by MoMo-P,

שלום, יש לי אל פסק D-BOX.. אני מחבר אותו למפרט הנוכחי אבל אין לי יציאת COM במחשב. יש דרך לחבר את כבל הCOM לחיבור אחר באפשרות מתאם ?? תודה

19. הספק שלי עובד כבר ארבע שנים (נותרה עוד שנת אחריות אחת). זה המפרט שלי: CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200,@3.6GHz OC Cooling: Schyte Shuriken cooling MOB: Gigabyte GA-73-PVM-S2H (socket 775) SDRAM: G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB DVD RW: LG GSA H42N X18 PATA DVD GPU: Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 PCI: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit PCI-e x 1: NEC Chipset Card, 2 USB3 Ports Host Controller CASE: ANTEC SOLO Fans: 2x80mm front, 1x120mm back PSU: Enermax modu 425 watt זה השדרוג: SSD 128gb של SUMSUNG מסדרת 830, וכונן קשיח 7200RPM 3Tb של seagate. יתווספו …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by STi,

שלום אנשים, אני בונה מחשב, יש לי לוח M2N-SLI DELUX (תושבת AM2) אני בעתיד מאמין שאני ישתמש ב-SLI ואני רוצה שהמחשב לא יהיה מוגבל בכוח, שיהיה לו ספק יציב ואיכותי, בהוראות של הלוח רשום שעדיף ספק של -600W עכשיו הבעיה היא שאין לי ממש תקציב, אז ראיתי ספק של קולר מאסטר ב414 ש"ח http://zap.co.il/fs.asp?PID=211141051&sog=C-PowerSupply הנה קישור, תגידו לי מה אתם חושבים ואם יש לך הצעה שהיא דומה במחיר ונתונים קצת יותר קצת פחות אבל הספק אני מעדיף שיהיה 600W בנוסף אני גם מחפש מארז אלומיניום טוב ויפה! עם חלון ועדיפות לצבע שחור במחיר סביר. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי ספק כח חדש, ולהפתעתי גיליתי שאני לא יכול לחבר אותו ללוח האם כי בלוח האם יש - חוץ משקע ה- 24 פינים - שקע קטן נוסף ונפרד של 4 פינים (לוח ישן), הבעיה שאין לי שקע 4 פינים בספק הכח. מותר לי להכניס צמה של 6 או 8 פינים על שקע 4 פינים? אם לא, אפשר לקנות מתאים לדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום יש לי מפרט מחשב שהרכבתי וכמעט נסגרתי עליו עשיתי סבב קטן לפני והבנתי שהמארז שלקחתי הוא קצת רועש.. אני מחפש מארז שקט בתקציב של 300 שקל בערך אם אפשר אפילו פחות אבל שלא יעבור את ה300 אולי עם חריגה של 10 שקלים לא יותר מדי.. וכמובן שיוכל להכיל את כל המוצרים שיהיה מרווח.. המפרט הוא זה.. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪518 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 Scythe Katana 3 Rev 2 AMD AM2/AM3 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ori ZEE7,

מסוג השאלות שאני לא אוהב לשאול אך אני בהתלבטות. אני מבין שיש הרבה קריטריונים לבחירת מארז. מה שמעניין אותי זה שקט ובנייה איכותית.וגם קצת העיצוב. מתלבט בין הבאים. NZXT Phantom 410 Define R4 Corsair Obsidian 350D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AlphaAndOmega,

שלום רב, בנוגע למערכת הבאה יש לי שאלה(לא הוספתי את החלקים האחרים של המחשב כי זה לא ממש משנה...): מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤541 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe ¤1205 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44010 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2166¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il האם הספק יחזיק את החלקים הללו בסדר? אם לא אז אילו ספקים כן? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. היום קיבלתי מחשב חדש ויחד איתו מארז CM690 II, על המארז יש בחלק העליון כפתור שמאשר לך לכבות את הלדים של המאווררים. הבעיה היא שהוא מכבה רק לד של מאורר אחד, אז מה עשינו בזה? יש אפשרות לעשות שהוא יכבה את הלדים של כל המאווררים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.