ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום, ראיתי פעם בפורום ששאלו על הספק של מערכת ונתנו לינק לאיזה אר שבו אתה בוחר את המערכת שלך והוא אומר לך כמה הספק הוא צורך. אפשר לקבל את האתר הזה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מסקיי פי סי עם ספק סיסוניק 650W [מפרט מלא למטה] אין להם אותו במלאי ולא יגיע בחודש הקרוב , ראוי לציין שבאתר של ATI רשום שהמינימום של הכרטיס הוא 500W אבל לי יהיו מספר הרדיסקים (אני מוסיף עוד מהמחשב הנוכחי) וכרטיס קול על PCI-EXP, אז אני מעדיף לא להתקרב למינימום. איזה ספק עדיף : אני מצרף רשימה שהמליצו עליה בחנות אבל אני לחלוטין פתוח להצעות בתחום שבין 400-550 שקל (אם אין יתרון אינני מעוניין סתם לזרוק כסף) אגב, יש אפשרות ב 60 שקל יותר לקנות את הדגם המודולרי של אותו הספק שבחרתי המלצות סקיי פי סי: ספק כח Chieftec A-135 650W ₪453 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APS-650C ספק כח Antec EarthWatts 650W ₪454 כמות:1 ספק כח FSP Everest 600W ₪441 כמות:1 [url'&…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Compucase 6A19 ללא ספק כח, שצריך להוסיף לו ספק איכותי, או, antec sonata 2 עם הספק האיכותי 450W? האם ההבדל ביניהם הוא רק שאלה של מחיר או יש דברים נוספים? ידוע לי שלשניהם יש מסילות גומי להפחתת רעשים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך גם לכלול ספק של כ-300W. לוח האם המתוכנן הוא GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (מיקרו ATX) יכיל שני כוננים קשיחים (ושיהיה אפשרי להכניס עוד אחד למקרה של הרחבה בעתיד) לא מתוכנן OC או שימוש בכרטיס מסך חיצוני (בכל מקרה לא כרטיס מסך חזק) רצוי מארז קטן ושיראה טוב. (לא על חשבון פגיעה משמעותית באיוורור) רצוי כמובן שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה לא מאד קריטי. (הוא לא יהיה בחדר שינה/ סלון) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת חדשה לפי המפרט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר.אשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900GS (עוד לא סגור...) מארז: Antec Performance One P180 או Antec P182 או אחר ספק: איזשהוא 600W (?) דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5, בנוסף 3*250GB SATA בחיבור RAID5 ועוד אחד של 160GB SATA אני רוצה לבצע OC רציני למערכת כך שהשיקול הראשוני שלי בבחירת המארז הוא קירור והמישני הוא שקט. המארזים שניראים לי מתאימים למערכת שלי הם:Antec Performance One P180 או ה-Antec P182 1. האם ה- Antec P182 יאפשר לי קירור טוב של לוח האם (אחרי OC רציני) ושל הדיסקים? 2. האם ה- Antec P182 עדיין …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקראת יום ההולדת שלחתי את הדוד "טכנאי המחשבים" לקנות לי ספק חדש כי בכול זאת הגיעה הזמן להחליף את ה300W המסכן של HEC שיושב אצלי במערכת ,הוא עבר על כול חנויות המחשבים בבאר שבע ובשום מקום לא וכרים את ה Seasonic S12II Bronze 520 מהחנות הוא מתקשר אליו ומציעה את הספק של OCZ ,בכול מקרה אחרי תגובות דיי חיוביות על הספק ובנוסף זה שאני לא הולך להעמיס על המערת אלה רק להוסיף איזה GTX460 וOC לא מוגזם על המעבד הגעתי למסקנה שהוא יספיק לי , עכשיו את הספק קיבלתי ,אחרי קריאת ביקורת הסתבר שכבלים יחסית קצרים בספק הזה משום מה לעומת דגם ה400W ששם הכבלים ארוכים משמעותית ,40 ס"מ לעומת 50+ . אני מתכנן בימים הקרובים להחליף את המארז הג'רני שלי לאיזה CM690 II נחמד ואני חייב להיות בטוח בזה שהכבלים ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ לקנות בשביל כרטיס מסך geforce leadtek 8800 gts 640mb ??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הייתי היום ב KSP ורכשתי את הקרוסייר HX650W החדש , ורציתי גם אל פסק שיחזיק את מהערכת ל2 דקות ... המוכר הסביר לי שאני חייב אל פסק עם טכנולוגיה של - For Psu With Active PFC הוא אמר לי שאל פסק אחר לא יפעל בעת הפסקת חשמל... והמחיר - 1175ש"ח ו 980ד"ח לגדם הזול.... הוא צדק? אני חייב אל פסק כלכך יקר???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי UPS די מזמן . הדגם Advice PRV650 משום מה גוגל נותן לי את זה שאני מריץ את הדגם http://goldtop.kivi4us.com/ups/al-psq-aintraqtib-advice-partner-digital-prv-650-600va-ups.html אבל הוא נראה ככה: http://www.advice.co.il/Productdetails.aspx?PID=2527&PcatID=905 ( השמאלי) 1. מה דעתכם עליו ? 2. איך אני יודע מה אפשר לחבר אליו? ז''א מה הוא יכול להחזיק? 3. לדוגמא חיברתי אליו מחשב, הוא שולח אליו מספיק מתח כמו ששהוא היה מקבל משקע רגיל? 4. NAS עם 4 כוננים קשיחים (שניים כאלה) + רסיבר + מחשב, יכול להתחבר אליו ביחד ? (יש לו 4 חיבורים) - הכוונה מבחינת עומס. אני צריך עזרה בלמצוא מתאם בין הNAS לUPS. זה החיבור בUPS http://i44.tinypic.com/20fylqo.jpg זה החיבור של …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי מארז SilverStone Kublai KL-02, בן 5. את דגם הספק שלי איני זוכר בע"פ, אעדכן בערב. מותקנת אצלי במארז בערך אותה חומרה לאורך כל התקופה (לפני שנה הוספתי כונן קשיח נוסף וזה הכל): מעבד AMD עם מאוורר stock, גרפיקה on-board, לוח ללא מאוורר (וזה כל מה שנוגע לאוורור ורעש). על כל פנים, מזה כחודשיים-שלושה אני נתקל בתופעה של רטט מכאני מרעיש: תדירות אחת של כמה עשרות Hz נדמה לי, ומעליה תדירות של 0.2 Hz בעוצמה. כאשר אני מזיז קצת את המארז, או לפעמים סתם טופח עליו, הרעש מפסיק; ולאחר זמן מה (יכול להיות חצי שעה, או שעה, או יותר) מתחדש בהדרגה. מה יכולה להיות הסיבה לכך, לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי המליצו לי על המארז הזה > http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1645 ועד היום אני חולם לקנות אותו ולא יוצא לי ,השאלה האם הוא עדיין נחשב להכי טוב לתקציב שלו? (לפני כשנה וחצי הוא עלה בסביבות 650 ש"ח)או שיש לכם להציע משהו אחר טוב יותר. אני רוצה מארז לא פחות גדול מהמארז שלי 6a19b ולא ענק מידי . חשוב לי איוורור טוב ,פירוק נוח בעיקר, מארז שלא מתלכלך מהר עם הרבה מסננים (ממש חשוב לי),וגם שיהיה יפה,ואמין. זכור לי שהמארז הנ"ל ענה לי על הדרישות השאלה היא אם הזמן אם לא יצא משהו טוב יותר. ואגב אין לי עניין להשקיע כלכך הרבה כסף אם יש מארז זול יותר שעונה לי על הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק שלי עובד כבר ארבע שנים (נותרה עוד שנת אחריות אחת). זה המפרט שלי: CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200,@3.6GHz OC Cooling: Schyte Shuriken cooling MOB: Gigabyte GA-73-PVM-S2H (socket 775) SDRAM: G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB DVD RW: LG GSA H42N X18 PATA DVD GPU: Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 PCI: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit PCI-e x 1: NEC Chipset Card, 2 USB3 Ports Host Controller CASE: ANTEC SOLO Fans: 2x80mm front, 1x120mm back PSU: Enermax modu 425 watt זה השדרוג: SSD 128gb של SUMSUNG מסדרת 830, וכונן קשיח 7200RPM 3Tb של seagate. יתווספו …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת שאליו אני מתכוון לשדך את הספק: E6300 945SP3 זכרונות 2*512 800MHZ (לא החלטתי עדיין של מי) EXPERT VISION 7300GT SONIC DDR3 WD HD 250GB צורב DVD אני מתכוון לעשות OC רגוע יחסית 350-400 FSB (בשביל לא להשקיע בקירורים ספק ולוח אם יקרים מדי שכבר אוכלים בעצם את כל מה שאני חוסך ב-OC) אז מה דעתכם, יחזיק או לא? ואם כן האם בצורה בטוחה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הספק בעל ניצולת האנרגיה הכי טובה וכל מנגנוני ההגנה הכי טובים ושיחזיק לי את הדיסקים קשיחים בלי בעיה בתקציב של עד 300 ש"ח מכירים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, בשביל צפייה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו. אני מתכנן על הQ9300, עם GF 8600 ו 2x2GB RAM 800Mhz כל זה ב P182 (שששש....) עכשיו מה שאני מחפש הוא ספק כמה שיותר שקט וכמה שיותר יעיל בצריכת חשמל שלו, מטעמי סביבה וחיסכון. מאחר ובמערכת לא מתוכנן שום OC (זה רועש) אין צורך בוולטאז' גבוה בכלל. התקציב, בהתאמה, לא גבוה (הכל הלך על המארז) ואני לא יכול לעבור את ה 500. יש הצעות? תודה אסף
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מארז ואני מתלבט בין המארזים CoolerMaster Cosmos II RC-1200-KKN1 Midnight Black Full Tower ATX לבין Corsair Obsidian 900D תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחר את המפרט הבא שבנה לי עידן מהפורום: 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 290 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 439 ₪ - * מבצע * - CoolerMaster K280 + FSP Raider 550W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO דיברתי עם המוכר והוא אמר שיש אפשרות לעשות באנדל של ANTEC THREE HUNDRED TWO עם הFSP. במקור עידן בנה לי את המפרט עם ה302 אבל שינה בגלל שלא היה להם במבחר באנדל. אני חושב שה302 עדיף על הK280 אבל רציתי לשמוע את דעת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בספק רב מאוד שאבצע מערך של SLI (ואם כן אז בטח שלא בשנתיים הקרובות). שקט זה לא משהו קריטי מהמעלה הראשונה. מעדיף לחסוך בחשמל ככל שאפשר למען איכות הסביבה והחשבון החודשי. מתכנן לבצע המהרה למעבד (3750k), כרטיס מסך (GTX660) ולזיכרון (כולם ברמות סבירות ולא משהו מטורף שמצריך קירור מטורף). סיכוי לא רע בכלל שבעתיד יצורפו דיסקים קשיחים נוספים (כרגע יהיו רק SSD אחד ורגיל אחד). Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail שעולה 610 ש"ח ועם תקן 80+ gold או Corsair TX650M 650W Modular Active PFC 14cm Fan שעולה 580 עם תקן 80+ bronze (כל האחרים אלו מאווררים של 12CM ולא אכפת לי שיהיה מאוורר גדול מזה) אם אין ספק שגם ספק 620W יספיק (לפי המחשבון ולפי ההמלצות של לקחת רמה או 2 מעל קיבלתי שכדאי ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: i5 2500K Asrock Z68 8GB DDR3 SSD X 2 + HDD X 2 קירור - 6 מאוררים ספק נוכחי Enermax 500W מלפני 4 שנים כרטיס מסך 460GTX איזה ספק יתאים לי? מעבד לא נמצא ב-OC. בעתיד ארצה לעשות OC לכרטיס מסך ומעבד. תקציב: 700 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק-הכוח הראשון הנו "ג'נרי", ב-"הספק מירבי 450W", וספק-הכוח השני הנו ה-HEC 300AR-TF האיכותי, בהספק 300W. הבדיקה נתבצעה כאשר בדקה הראשונה המעבד מצוי במצב-סרק ("Idle"), ולאחר מכן (ועד תום ההרצה) נתון בעומס מירבי. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , לצערי היום הלך לי הספק, לכן אין ברירה וחייבים לקנות חדש. אני מתכוון לקנות מ- KSP, ואני חושב שסכום בסביבות ה-300 ש"ח יספיק לא? יש הצעות לאיזה ספק (לא יותר רועש ממה שהיה לי) שיחזיק לי את המערכת הנוכחית + אולי עוד איזה הארדיסק או שניים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת הינה E5300 עם אוברקלוק ל3.5-4 ג'יגה. כרטיס מסך HD4350. שימו לב, ואני מבקש לא לפתוח דיון מיותר בנושא, שאני מעדיף לקבל מארז אסתטי(בעיניי) כמו ה - NZXT Apollo עם חלון, מאשר ה-CM הזולים למיניהם. איכות הבנייה ושאר הפרמטרים בהחלט מספיקים לי בדגמים הללו, מניסיון רב. בקצרה, הצרכים הם כאלה: 1. ספק שיחזיק (אם ניתן פחות מ-400W, אז בסדר. אם האוברקלוק הופך את הנושא לגבולי, אז עדיף לשלם יותר). 2. מארז אסתטי - חשוב בהרבה עבורי מאיכות בנייה או שקט. 3. מחיר. כמה שיותר נמוך אך לא על חשבון רכישת ספק שלא יחזיק, או חרא ג'נרי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק טוב ואכותי ולא ספק ג'נרי - עד 150ש שיחזיק תמערכת הבאה - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel היה לי ספק: 500W NEOTech - התקלקל כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-