עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היי, יש לי מארז Antec NSK6500. יש בו את הספק SU-430, שהגיע עם המארז. כיום יש לי 6600GT ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך GTX260 הוא 26.7 ס"מ לפי מה שקראתי, אך במדידה עם סרגל, יש לי מקום של 26 ס"מ בין תחילת הכרטיס ועד תחילת כלוב הכוננים הקשיחים... מה אפשר לעשות בנידון? האם אפשר לנסר חלק מהכלוב? אשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nondos,

שלום, ברור לי ששני הספקים יחזיקו את המפרט שלי (q6600, 8800gt, 1HD 500gb) השאלה היא מי מבניהם עדיף ומי ייתן תמורה יותר טובה לכסף בסה"כ המחיר שלהם די דומה ואני צריך להחליט מה לקחת? חשוב לציין שהמחשב משמש למשחקים כרגע לא מתוכנן OC אבל אני רוצה לשמור את האופציה לעתיד ושאלה נוספת האם אולי שווה להשקיע בכלל ב Enermax Liberty 500W תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Adir207,

שלום ראיתי בכמה מקומות באינטרנט פדים שתורמים לסדר ולבידוד של סאונד מהמחשב. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג או בכלל, מה לחפש? זה נראה כמו פד צמר מוזר כזה.. הינה כמה תמונות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by moloko29,

יש אפשרות לסדר את הרעש איכשהו ? הוא שצריך לקנות ספק חדש זה רעש שמשגע אותי ואני ישן ליד המחשב מפרט מחשב מעבד כפול ליבה 6100 אינטל כרטיס מסך nvidia 7600 gs לוח אם של אסרוק 775 כ2 כוננים קשיחים כל אחד 80 ג'יגה כרטיס קול אונבורד מסך 19 אינץ של סמסונג

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by skullfacer,

יש לי CROSAIR 620 שניראה לי שהתעייף והגיעה הזמן להחליף אותו . עכשיו אני רוצה ספק כמה שיותר איכותי לא חובה מודלרי אבל שהכבלים שלו יהיו מספיק ארוכים אני חולה על סידור כבלים. אני צריך הספק יעמוד בעומס של שני כרטיסי 570 או 580 עם OC עם מעבד 2500K וOC ל4.5 4 ארד דיסקים קרוסאייר H50 תקציב:1000 ש''ח מוכן לחרוג קצת אם תהיה סיבה תודה רבהה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

אני מתכנן לקנות מחשב שמבוסס על: INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz ASROCK Z77 EXTREME4 / GIGABYTE GA-Z77X-UD3H G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X GTX680 או 7970 או 7950 CF בעתיד. דיי ננעלתי על המארז FRACTAL DESIGN DEFINE R3. האם המארז הזה גדול מספיק בשביל המערכת ומאוורר מספיק? או שצריך לקחת FULL TOWER? ומה דעתכם על הספק הזה: SEASONIC M12II 750W האם הוא יחזיק את המערכת עם OC לכרטיס מסך ולמעבד + CF או SLI? אם לא, תמליצו לי על מארז וספק בתקציב של כ-1300 ש"ח שיתאימו למערכת הזו. אני צריך מארז שקט, מאוורר ושספג כמה שפחות אבק. ספק חשוב שיהיה מודולארי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. המפרט מחשב הוא(את המחשב כבר קנו ממזמן ולא הוא לא שלי ) מעבד - Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לוח-אם - ASUS P5KPL-CM כונן קשיח - Western Digital 250GB SATA2 16MB זיכרון - Kingston DDR2 1024MB 800MHz ספק כח - JSP-Tech EZ-Cool 300W Real רציתי לדעת אם הוא יחזיק כרטיס מסך כמו Twintech NVIDIA GeForce 9400GT 512MB DDR2 http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=244 אני שואל את זה בגלל שבאתר היצרן רשום Minimum 350W PCI Express compliant system power supply זה יהיה גבולי :-\? עדיף לרדת בכרטיס מסך(לא שיש למה לרדת מתחת לזה) :-\? או שהספק יחזיק בלי בעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זאת המערכת שאני רוצה לקנות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 מחיר: ¤1438 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤466 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 מחיר: ¤1285 אני צריך מארז MID גדול מספיק וקר מספיק בשביל המערכת הזאת ובשביל OC, וספק כוח מספיק חזק שיחזיק הכל. בקשר למארזים אני די מתלבט בין CHAKRA,RAIDMAX O2, RAIDMA SAGITTA 2 אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תגידו (הכל חוץ מ534\532, אל תגידו אפילו שאני ינסה ללכת לכיוון של זה כי אני לא ) בקשר לספק, הציעו לי HEC 500TRT אבל אני לא כל כך בטוח ש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by cool2200,

אני מעוניין לקנות ספק שלהם מאיביי והמחירים שלהם יחסית זולים אני צריך ספק חזק 550w עד 700w האם הם חזקים ואפשר להעמיס עליהם כרטיס מסך חזק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין המארז NZXT ZERO 2 לבין המארז ANTEC 300. אני רוצה שהמארז יהיה קריר, שקט, שיאפשר סידור כבלים טוב ושיהיה גדול ושיוכל להכניס כרטיסי מסך ארוכים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי על איזה מארז אתם ממליצים ולמה?. אם יש לכם מארז אחר להציע לי בתקציב של עד 300 ש"ח אשמח שתציעו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, האם יש הבדל משמעותי באיורור במארז שרכשתי (מפרט בצד) בין זה שהדלת לסגורה לבין זה שהדלת פתוחה ? גם שהדלת סגורה יש פתח איורור מכל הצדדים (בקדמת המארז מורכבים שני NOCTUA NF-S12B-FLX 120mm שניהם בעוצמה בינונית ) אני שואל זאת כי כשהוא פתוח הוא די שואב אבק (שמתסבר על המסננים) ושהוא סגור מן הסתם יש הרבה פחות אבק שמצטבר במסננים. אבל יחד עם זאת חושש לפגיעה בביצועי הסצירקולציה והאיורור של רכיבי המחשב (בזמן שהמחשב מתאמץ זמן רב) אז מה אתם אומרים ? שהלדת פתוחה לגמרי: שהדלת סגורה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gil28,

אני רוצה מארז אחר עד 600 ש"ח שיהיה מקורר טוב ושנראה טוב (האורורה מכוער לדעתי) וכמובן מספיק גדול לגוף קירור איכותי למעבד... תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לצורך גיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: GIGABYTE GA B75M D3H זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD אני מעוניין במארז וספק במחירים עד 400 ש"ח (כל אחד בנפרד) שיתאימו לצרכים שציינתי. כרגע קיבלתי הצעות לצרכים אלה משתי חנויות שונות: ANTEC 300 ו- GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 עבור מארזים, ו-THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W ו- ANTEC NEO ECO 620W עבור ספקי כח. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים שציינתי ובמידת הצורך המלצות על רכיבים שונים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by fx-57,

לדוד שלי נשרף הספק כוח הגנרי שלו. יש לו מפרט די סביר. P4 2.8HT ASUS P4P800 512+256 DUAL CHANNEL X1300PRO 512MB LG 4167 DVD-RW LG 52X32X52 SAMSUNG 120GB SATA OPTICAL MOUSE KEYBOARD MULTIMEDIA GENERAIC 350W עכשיו יש לי TT 430W W0069 ולא אכפת לי לתת לו אותו . אז להחליף לו? כי הספק שלו ממש זבל וכל הזמן נשרף.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by saphisto,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי לדבר הבא מ 8800gts 326 ל sapphire 5770 מ 2 gb זיכרון ל 4 מוסיף כונן קשיח samsung f3 1tb קירור למעבד mugen 2 הספק שיש לי כרגע הוא ספק ג'נרי ezcool 450 רציתי לדעת, איזה ספק כוח מומלץ לי לקנות? אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד (אולי אפילו דיי רציני) תודה לעוזרים, אה ועוד משהו, יש לי מארז thermaltake armor התעניינתי לגבי ה antec 900 האם הוא מומלץ מהמארז שיש לי? אם לא איזה מארז כן מומלץ בסביבות המחיר של ה 900? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מרכיב מחשב חדש i3 550 gigabyte h55m-d2h kingstone 2x2GB samsubg 500GB F3 וחסר לי רק מארז + ספק שהתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. לא איכפת לי שהמארז יהיה פשוט (רעש הוא לא גורם קריטי) אבל אני לא מעוניין בספק גנרי. יש המלצות? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שניהם כמעט באותו המחיר בארץ. ה-SCYTHE עולה 460 והסיסוניק עולה 466 ש"ח. במיידי ברור שלסיסוניק יש יתרון ברור של היותם חברה ידועה ומובילה וכו'.. אבל אולי צריך לתת צ'אנס לבחור צעיר שהרים את חב' SCYTHE (הוקמה בגרמניה לפני כשנה כמדומני) והמוצרים שלהם (לפחות בקרור וכאלה) מובילים בתחומם. אודה לכל מי שמכיר ומוכן לתרום מהנסיון שלו לגבי הספקים האלה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by artyom,

כרגע יש לי את הAURORA 3D והוא מעצבן אותי מאז שקניתי אותו, אני מרגיש שעשיתי טעות שקניתי אותו. המארז רועש מדי לטעמי, מאוורר אך מכניס הרבה אבק בגלל סירקולציה לא מאוזנת (2 מאווררים שמוציאים ו1 שמכניס), גבוה ומצועצע מדי. יכול להיות שכל זה נובע מזה שהטעם שלי טיפה השתנה אז החלטתי לקנות מארז חדש. הדרישות: -צבע: עם עדיפות גבוהה לשחור -איוורור סביר עם עדיפות מיקום המאווררים מקדימה ומאחורה מאחר והמארז יעמוד בתוך תא בשולחן העבודה. -איזולציה טובה מאבק (כמה שיותר טובה) -הכי שקט שאפשר (האאורורה נמצא 120 סנטימטר מהמיטה על שולחן העבודה והמארז החדש יעמוד ממש צמוד למיטה ככה שהשקט היא התכונה הכי חשובה לי) -חומר: עדיף אלומיניום -מראה: לא מצועצע, בלי לדים או חלונות ושגובהו לא יעלה על 49 ס"מ. (…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idans94,

יש לי מחשב HTPC ישן שהספק שלו החל לגמגם ולכן אני צריך המלצה לספק מינימלי שיעשה את העבודה. המפרט של המחשב: P4 Northwood 3.4GHz HT MSI 848P Neo-V שני סטיקים DDR 400 ג'יפה 6200 AGP שני מאוררי 80MM שני הרדיסקים IDE מארז thermaltake bach עם מסך הVFD בקיצר גורטאה תודה לכל עוזר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. משהו מוזל קורה למחשב שלי. כל חודש בערך קורה לי הארוע שמתואר בכותרת. המחשב נדלק בדיוק לחצי שניה (הנורה נדלקת ונכבית ישר), נכבה ואז לא נדלק יותר לכמה דקות (הנורה לא מגיבה בכלל). ואז אחרי כמה דקות הוא פשוט נדלק רגיל כאילו כלום לא קרה. למישהו יש מושג מה הכיוון? האם זה הספק? (HEC 400W) ניסיתי להחליף כבל חשמל, אך התופעה עדיין נמשכת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי 2900XT+Liberty 400W יש מצב שהמחשב שלי לא מחזיק את המערכת ??יש לציין שעד לפני חודש המחשב שלי החזיק 8800GTX על המערכת שלי יש בנוסף 2 HD Q6600+קירור בסטוק צורב ASUS לוח P35 של גיגהבייט המחשב שלי נכבה מנסה להדלק ושוב נכבה ורק שאני מנתק אותו מהשקע לאחר כדקה הוא חוזר ומצליח לעלות מה שמוזר לי שכל זה קורה דווקא כשהמחשב נמצא במנוחה מישהו ניתקל בתופעה כזאת ??? יש לציין שלפני 3 שבועות היה לי בעיה בספק וסידרו לי אותו מה זה יכול להיות?? אני מנסה להבין אם הבעיה עם הספק או שפשוט הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד עם הספק תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dolev16,

אוקיי אז ככה הזמנתי תודה לאל היום מחשב לאחר שנתיים של בירורים והתלבטויות אז הנה המפרט ואני צריך את עזרכתם אני סגור על הכול רק בנוגע לספק כוח מתלבט אם להשאיר אותו או ללכת עלMUDO82 או CORSAIR HX 520W PSU-שקט חשוב מאודד!! מעבד- q6600 קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FAN לוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3L ספק כוח- TOUGHPOWER QFAN 500W כרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800 דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MB כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV מארז- P182 מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP המוכר טוען שזה תהיה מערכת שקטה ביותר ההתלבטות שלי היחידה היא האם ללכת על ספק אחר.. עוד עניין למי שמבין במארזים הבנתי ש9800GTX למשל לא ניכנס…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yaron965,

יש פה פורום למזגנים או לוחות פיקוד (כרטיס) של מזגנים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה עדיף ?? מארז של CollerMaster ה CM690 + ארבע מאווררים שקטים וחזקים של Scythe . ב- 650 ש"ח . (שזה יוצא סך הכל 7 מאווררים במארז) או : מארז של CollerMaster ה HAF932 ב- 680 ש"ח . מבחינת כל הבחינות . ביופי, בשקט, באיכות, בקירור וכיו"ב . ואם יש לכם מארז אחר להציע שהוא יותר טוב בפחות מ 700 ש"ח, אז תציעו ! תודה עריכה : אני צריך את המארז ל SLI של 275 GTX + Core I7 + UD4P + אוברקלוק ואהה ושהוא נמכר ב KSP !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ליילה/ בוקר טוב אנשים. אני בונה HTPC מבוסס לוח ATX ומחפשת מארז איכותי ושקט מתאים. הצעתם לי בעבר בפורום את הדואט (אם כי הבנתי שהיו שטענו שהוא לא מספיק איכותי ושקט) אולם לדאבוני כרגע הוא חסר אצל היבואן וצפוי להיות עוד כ- חודש לפחות . בעקבות זאת פתחתי בחיפוש אחר מארז חלופי. הדרישות כאמור הן : - תואם ATX - מקום לצורב. רצוי גם מקום נוסף אליו אוכל להוסיף במהשך כונן Blu-Ray או HD-DVD. - מקום ללפחות שני קשיחים, עדיף יותר כדי שאוכל להוסיף היה וארצה - מינימום 2 USB 2.0 קדמיים (עדיף יותר) - כמובן שיציאת אוזניות ומייק. פייר-ווייר יתקבל בברכה - קורא כרטיסים אופטיים יכול להיות נחמד. לא חובה.. חייב - להיות איכותי מאוורר טוב ושקט. אם יגיע עם ספק איכותי שמסוגל להחזיק מחשב חז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים