עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Radeon38,

דגם PS5251-2dFS בהספק 250 וואט האם זה שווה משהו למערכות עכשוויות והאם זה 250 אמיתי או סתם ספק ג'נרי של דל?? הוא כסוף לא מודלורי וניראה פשוט למדי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kleppy,

היי, רק שאלה זריזה. קניתי מחשב אתמול והדלת של ה-182 לא נפתחת עד הסוף איך שהיא אמורה, אלא רק עד האמצע כמו בסונטה. האם זאת בעיה ידועה? זה לא קריטי אבל עדיין זה מציק..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by huhxd,

מה יותר מומלץ מבחינת מארזים בין 2 החברות האלה? תנו סיבות. האם טרמלטייק היא חברה טובה למארזים? משתלמת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by פיני1805,

אנשים מישהו יכול לומר לי איך הספקים של EZCOOL? יכול להיות שספק 350W יהיה חזק יותר מ-500W? יש סוגים של ספקים מבחינת ההספק האמיתי שהם מוצאים? האם יכול להיות שההספק הרשום הוא לא באמת מה שהספק מוציא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by t-mac1,

מה הולך..? אני עוד מעט מביא מחשב חדש ואני רוצה להביא מארז קטן (אפילו מיקרו או מיד טאוור). חשוב לי שהוא יהיה שקט ושיהיה אפשרי להרכיב בו כ.מסך 5870 שעכשיו עולה במחיר טוב..... בקשר לספק שיהיה שקט גם כמובן ושיוכל להחזיק טוב תכרטיס מסך ותמעבד (כנראה מביא AMD)... תודה מראש לעוזרים..!! מה אתם אומרים על המארז הבא?? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2151

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by idans94,

יש לי מחשב HTPC ישן שהספק שלו החל לגמגם ולכן אני צריך המלצה לספק מינימלי שיעשה את העבודה. המפרט של המחשב: P4 Northwood 3.4GHz HT MSI 848P Neo-V שני סטיקים DDR 400 ג'יפה 6200 AGP שני מאוררי 80MM שני הרדיסקים IDE מארז thermaltake bach עם מסך הVFD בקיצר גורטאה תודה לכל עוזר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי 2900XT+Liberty 400W יש מצב שהמחשב שלי לא מחזיק את המערכת ??יש לציין שעד לפני חודש המחשב שלי החזיק 8800GTX על המערכת שלי יש בנוסף 2 HD Q6600+קירור בסטוק צורב ASUS לוח P35 של גיגהבייט המחשב שלי נכבה מנסה להדלק ושוב נכבה ורק שאני מנתק אותו מהשקע לאחר כדקה הוא חוזר ומצליח לעלות מה שמוזר לי שכל זה קורה דווקא כשהמחשב נמצא במנוחה מישהו ניתקל בתופעה כזאת ??? יש לציין שלפני 3 שבועות היה לי בעיה בספק וסידרו לי אותו מה זה יכול להיות?? אני מנסה להבין אם הבעיה עם הספק או שפשוט הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד עם הספק תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Coldmetal,

יש לי ספק כוח EZCOOL 450W ואני רוצה לקנות את הHD4870 RADEON......... האם הספק כוח הזה יוכל לסחוב או שעליי להחליף? תודה מראש.

9. Started by מיכאל9375,

שלום, יש ברשותי ספק ומארז שנקנו לפני 5 שנים, הספק הוא של Corsair TX 650W והמארז של Cooler Master CM 690. התכנון הוא להרכיב מחשב חדש ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בספק שוב ובמארז ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, במקום עבודתי מעוניינים לבצע רכישה של מחשבים. כרגע אנחנו מתלבטים לגבי המארז (כלומר אנו לא יודעים איזה מארז לבחור) מבחינת תקציב אין מחיר כי המחיר שאנו מקבלים שונה מן המפורסם. בנוסף מידת רוחב 19 ס"מ ושאר הדברים כמו Atx Mid Tower. תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ngc224,

מה ההבדל בין סוגי המארזים האלה ? Tower, Midi Tower ו BTX ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by java7,

אני צריך רק ספק הכרטיס מסך Leadtek GeForce PX9500 GT 512 MB בגלל שאני הולך לעשות מודינג הספקJSP-Tech EZ-Cool הספק 400W צבע כחול קסם לי יש לו לד במאוורר אבל היתה לי הרגשה שהבחור מאיורי ניסה לידחוף לי אותו יש לי תקציב עד 200 שקל אז בבקשה המלצות לכל ספק אחר בגבולות התקציב תודה.

13. Started by almor12,

היי, קניתי את הספק כוח seasonic ss-250su והוא הגיע עם שני חיבורים. אחד שהולך ללוח אם ושני הוא לא מוכר. יש לי תמונה: (זה החיבור עם המוקף בעיגול) אני רוצה לחבר עוד שני מאווררים , הארד דיסק וכונן דיסקים. איזה מתאם אני צריך לקנות? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by fenix5545,

אלהן אני צריך המלצה למאווררים ואיך להרכיב אותם במאז (סתם דוגמא מאוורר אחד של 23 מקדימה ו2 של 14 למעלה) לא ידעתי בדיוק היכן לשאול זאת לכן אני שואל פה כי ההיתעסקות פה היא במארזים וספקים יש לי מארז thermaltake chaser mk-i ו2 המאווררים שבאים איתו (שניהם 23) מתו ובאופן כללי רציתי להחליפם יש לי בארז עוד מאוורר 23 שקניתי בניפרד הוא נימצא למעלה במארז ותפקידו הוא להכניס אוויר למארז וישנו מאוורר 14 מאחור שבא עם המארז והתפקיד שלו הוא להוציא אוויר (כמו בכל מארז), אני רוצה מאווררים (ואם אפשר גם הצעות לאיך לשים אותם במארז) שישמרו על המארז קר ככל האפשר הרעש לא כל כך חשוב לי (מלכתחילה מארז רועש) פשוט שהמחשב יהיה קר ככל האפשר מבחינת תקציב אני לא כל כך מוגבל אבל לא רוצה להיתפרעה יותר מידי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Netanel o_0,

איך המארז Compucase 6a21? יש לי לוח אם asus p4s800d, החיבור של הMB למארז הו פשוט? רק כמה ברגים? או שיש יותר מזה? איך הספק? (למחשב הבא: p4 presscot 3.2GHz , asus p4s800d, radeon 9250, 1 GHz DDR 400mhz) - מחשב לא חדש. מה ההבדל בין הספק HEC 300art ל HEC 300 AR-tf? עוד משהו: המאווררים 120MM של המארז עושים רעש? כי בינתיים אני עם מארז ג'נרי עם 3 מאווררים 80MM שעושים רעש של מכסחת דשא.. יהיה חלש יותר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המעבד וכרטיס המסך שהם הזוללים העיקריים יהיו QX9650 ו-9600GT. המסך כרגע הוא LCD 20". נראה לי ש-UPS בסדר גודל של 800VA יחזיק כזה דבר בכיף (לא חשוב לי זמן ריצה ארוך, רק שייתן מספיק זמן לכבות בצורה מסודרת). עם זאת, כדי להשאיר מקום לשדרוג לכרטיס מסך חזק יותר או מסך גדול יותר בעתיד - אולי יש טעם ללכת על קיבול גבוה יותר? יש עדיפות לחיבור USB למחשב (לא COM, שכן COM לא קיים כבר בלוחות החדשים). כמו כן, רצוי חיבור pass-through לייצוב מתח בלבד. בשום פנים לא ארצה להוציא יותר מ-1000 ש"ח על ה-UPS, ועדיף בכלל משהו בסביבות 600-700. ראיתי ש-Advice מומלצים ויש להם 2 סדרות - ה-PRPC וה-PRD שיקרים משמעותית בקיבול נתון. מה יש להם שמצדיק את ההפרש במחיר? פתוח להצעות נוספות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה: (המפרט בלי מארז וספק) 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 410 ₪ - Gigabyte GA-B85M-D3H LGA1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1950 ₪ - *מבצע* NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 *מבצע* 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* 95 ₪ - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 85 ₪ - Corsair Air Series SP120 Quiet Edition High Static Pressure 120mm Fan השאלה שלי אליכם היא איזה ספק כוח אני צריך? של כמה W ? (של כמה וואטים?) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yossi314,

האם הספק הזה מספיק להחזיק כרטיס כמו 260GTX ? (עם E5200 ו-2HD) מה בערך הגבול העליון שהספק יכול להחזיק?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by S L I P Y,

אני רוצה לקנות UPS למחשב...(E6400,x1900xt512,liberty500) ומסך CRT 19" מצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32117 האם הוא מספיק לי ? האם אני יוכל להסתפק ב750W ? (שלא יהיה "צפוף" לשדרוגים נוספים) האם הוא מכבה את המחשב אוטומטית בהפסקת חשמל ? תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by brsv,

HEC COUGAR 215 ש"ח 6T10 עולה 135 ש"ח אני מתקין לוח אם Micro-ATX , אין כרטיס מסך , דיסק אחד. אני רוצה שמארז יהיה שקט ולא יותר מדי יקר. מה עדיף או שיש אופציות יותר טובות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש דרך להאט את מהירות מאוורר הספק? כדי שיהיה יותר שקט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם אני לפני הרכבת מחשב לצורך תיקלוט (dj) המחשב יהיה לרוב מחוץ לבית בנסיעות.. המפרט הוא : asus p8z68-v intel i3 2100 (זמני עד שיגיעו ה ivy-bridge) patriot 8gb kit 1600 HD103SJ M12II-620 מסך סמסונג קיים 226bw ... רציתי לדעת קודם כל אם המחשב לא צורך את כל הוואטים מהספק, הצריכה נמוכה יותר? או שעדיף לקנות ספק חלש יותר למפרט הזה כדי לחסוך ב ups חלש יותר... ... שימוש ה ups יהיה בעיקר לכל מיני הפסקות חשמל שמתרחשות במועדונים לפעמים.. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by orgabay87,

במהלך החיפושים הלא פוסקים באתרי האינטרנט אחר הרכיבים למחשב החדש אותו אני מתכנן נתקלתי בסגנון חדש של מארזים קטנים כדוגמאת: Thermaltake Armor A30 וכדומה שמתוארים כמארזים לגיימינג. במארז הנ"ל יכול להכיל את כל כרטיסים המסך הקיימים לכן בעיה של גודל אין לו השאלה העיקרית היא הקירור. אין אפשרות לקירור מים דבר שהיה פותר את ההתעסקות עם הזרימת אויר. השאלה אם מארז כזה יותר להכיל רכיבי גיימינג מתקדמים כמו מעבד i7 3930K וכרטיס מסך GTX 680 2G או שניים ולהפיק קירור יעיל או שמה עדיף לרכיבים כאלו ללכת על מארז גדול ועם אופציה של קירור מים. ההתעקשות על המארז הקטן היא כי הוא יכול לשבת גם בסלון וגם בחדר ולא לתפוס מקום רב אך השאלה של הקירור מטרידה אותי מאוד. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://www.thermaltake.outervision.com/Power מחשבון W נחמד של TT די שימושי אני אישית צורך בשיא (מה שלא קורה כמעט בחיים) לפי המחשבון 342W מה שאומר שהVX450W שלי מכסה אותי ב100W... טוב לצרכים עתידיים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by reyrey_200,

שלום, בימים הקורבים אני מתכנן לקנות מחשב HTPC לסלון כמובן,מטרת המחשב היא להריץ סרטי FHD ,ואחד מהמארזים שנורא אהבתי הוא המארז של ANTEC NSK2480. הבנתי שהמארז מגיע עם ספק של 380W. יש לי 2 שאלות: 1.האם הספק שקט מספיק בשביל שאני לא אשמע אותו בזמן סרט? 2.האם הספק יחזיק את המערכת הבאה: מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים