ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
אנשים, אנשות, ואם יש פה משהו באמצע, שאלה לי אליכם: לגבי המארז הבא: http://www.tomshardware.com/2003/04/28/spring_case_madness/page28.html נראה לכם שהוא יכול להחזיק מערכת עם X1300 (לא פרו), הארדיסק אחד, מעבד AMD3200 AM2 ולוח DFI Infinity AM2? הספק הוא רק 200 וואט, אבל מצד שני, גם המערכת לא תובענית במיוחד. יש דעות? *הספק נותן 10 אמפר על ה 12 וולט תודה מראש לעונים עריכה- ה X1300 לא פרו דורש בערך 25 וואט, מה שאומר 2 אמפר על ה 12 וולט. http://xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27_5.html שימו לב, זה הפרו. צורך 30 וואט. קיצצתי 5 וואט, זה ההבדל שאני משער ביניהם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני מחפש מארז HTPC מרווח,הNZXT Duet קטן וצפוף מידי..אם אפשר משהו בכיוון,כי ממש אהבתי את המארז,רק טיפה יותר מרווח מבפנים זה יהיה מעולה.. יש הצעות? הממ תקציב? לא גבוה 450 ש"ח או 700 ש"ח כולל ספק כוח אם יש משהו מעניין :-\ תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מארז אחר עד 600 ש"ח שיהיה מקורר טוב ושנראה טוב (האורורה מכוער לדעתי) וכמובן מספיק גדול לגוף קירור איכותי למעבד... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה טוב מבין השתיים?? מבחינת עיצוב הVIPER יותר יפה אבל מי מבין השתיים יותר טוב מבחינת הסידור של המארז המרחב הקירור וכו'? וגם הוייפר אלומניום והM9 פח מה כדי ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב לקנות לבת 'שלי מארז יפה ומיוחד (לא סתם קוביה) רצוי שקוף אבל לא חייב.. אפילו חשבתי על השבלול של Lian Li (יש בארץ?) טכנית הוא צריך להכיל לוח ATX ספק של ANTEC (-+) 480W (יש לי) וכרטיס מסך לא חייתי. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בהמשך למפרט שבדיון הזה. אני מתכוון לרכוש את המחשב היום בערב ככל הנראה. אשמח לקבל פידבקים על הספק שבחרתי- Antec 450W Active PFC 80+ Neo Eco 450C PSU (בתקציב של כ-250-300 ש"ח) ועל המארזים של KSP בתקציב של כ- 150-200. בחרתי את Sharkoon VS4-S אם כי יש להם כל מיני מארזים באותו טווח מחירים. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.outervision.com/Power מחשבון W נחמד של TT די שימושי אני אישית צורך בשיא (מה שלא קורה כמעט בחיים) לפי המחשבון 342W מה שאומר שהVX450W שלי מכסה אותי ב100W... טוב לצרכים עתידיים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, כמו הכותרת: מחפש המלצה למארז איכותי וספק איכותי במחיר של עד 750 לשניהם. מעודכן בהודעה האחרונה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! כבר כמה שנים יש לי HEC+compucase 6A19 ואני מרוצה ממנו מאוד. הוא בנוי טוב, שקט, זול יחסית ועושה את העבודה. (לא צריך מודינג או קירור עצבני) הבעיה - אני עובר לחו"ל (אוסטרליה) ורוצה להעביר את המחשב אבל מטעמי חסכון במקום ומשקל אני לא לוקח את המארז והמסך אלא אקנה שם. רציתי לקנות בדיוק את אותו המארז, אבל אני מברר באינטרנט, ואף חנות לא מוכרת compucase בכלל (למה?!). ולשאלה: איזה מארז+ספק שעונה לצרכים שתיארתי קודם מתאים ודומה ברמת האמינות למארז שלי? תודה רבה לעוזרים! אני רואה שיש רשימה ארוכה של יצרנים שכן מוכרים שם: Accent, Intel, Acces, Inwin, Antec, KME, AOpen, Lian, Li, Asetek, Macron, ASUS, Maxtron, CaseArts, Microtech, Chenbro, PCI, Case, Chieftec, Power, PC, Co…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיהיה מתאים ללוח בגודל 30.5x24.4. ושיהיה מקום לפחות ל8 דיסקים קשיחים 3.5, ולעוד לפחות 2 של 2.5.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם המארז של NXZT , Gaurdian 921 הוא מארז שקט וטוב?.. אני מעוניין לקנות אותו עם המפרט של core I7 ורציתי לדעת אם הוא יהיה טוב עבורי ועבור הרכבה של קירור נחושת עבור המעבד. אני גם מחפש ספק כוח שקט , לא אכפת לי כמה כוח יהיה לו העיקר שיהיה שקט ויוכל להתמודד עם core i7 920 , 3GB וכרטיס מסך 9800GTX+
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC ישן שהספק שלו החל לגמגם ולכן אני צריך המלצה לספק מינימלי שיעשה את העבודה. המפרט של המחשב: P4 Northwood 3.4GHz HT MSI 848P Neo-V שני סטיקים DDR 400 ג'יפה 6200 AGP שני מאוררי 80MM שני הרדיסקים IDE מארז thermaltake bach עם מסך הVFD בקיצר גורטאה תודה לכל עוזר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2900XT+Liberty 400W יש מצב שהמחשב שלי לא מחזיק את המערכת ??יש לציין שעד לפני חודש המחשב שלי החזיק 8800GTX על המערכת שלי יש בנוסף 2 HD Q6600+קירור בסטוק צורב ASUS לוח P35 של גיגהבייט המחשב שלי נכבה מנסה להדלק ושוב נכבה ורק שאני מנתק אותו מהשקע לאחר כדקה הוא חוזר ומצליח לעלות מה שמוזר לי שכל זה קורה דווקא כשהמחשב נמצא במנוחה מישהו ניתקל בתופעה כזאת ??? יש לציין שלפני 3 שבועות היה לי בעיה בספק וסידרו לי אותו מה זה יכול להיות?? אני מנסה להבין אם הבעיה עם הספק או שפשוט הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד עם הספק תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, פעם ראשונה שאני נעזר בשירותי הפורום יש ברשותי את המערכת הבאה i7 960 3.20 12gb ddr 1333 nvidia gt420 רציתי לשאול מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות שהספק כוח הנוכחי יחזיק? (אני כרגע דל תקציב ואם אני אצטרך לשרדג את הספק כוח זה יפגע באופן משמעותי ברמה של הכרטיס מסך שאני אקנה) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני קונה 2 מחשבים הראשון Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2 יחידות 2GB Kingston 1333mhz X2 HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA והמחשב השני הוא אותו מפרט ללא כרטיס מסך... עכשיו חסר לי ספק יחסית זול ואמין שיחזיק את המפרט הזה ומארז סבבה שיגיע אפילו עם מאווררים אני צריך כמה הצעות.. אין לי ממש תקציב אבל ננסה ללכת על משהו זול אפשר כמה הצעות? אם אפשר מהאתר של KSP כי כנראה שאני אקנה מהם עריכה.. שכחתי לציין שאחד מהמחשבים יהיה עם קירור למעבד freezer 7 pro ואחד מהם עם Alpine 11 פשוט..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי ספק הזה: Rosewill 530W Bronza בגלל שאיני מכיר את החברה אשמח לשמוע האם היא מומלצת.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בספק הכוח שלי (Enermax Noistaker II Model EG-425P-VE) יש חיבור לוח אם 20-פינים המסומן כ-MAIN. באותו כבל יש חיבור נוסף של 4-פינים המסומן ב-M1 (אלו הם שני החיבורים היחידים הנמצאים על הכבל הזה). כאשר אני מחבר את חיבור ה-MAIN לחיבור המתח של לוח אם התומך בחיבור של 24 פינים החיבור הנותר (M1) מתאים לארבעת הפינים הנותרים. השאלה שלי היא: האם החיבור הנ"ל הוא באמת חיבור מתפרק ל-24 פינים, או שמא זה חיבור נפרד שרק במקרה מתאים לשם? הערה: על החיבור הנ"ל יש מדבקה שרשום עליה בגדול "Not for CPU". אנא, עזרו לי לא לטגן את המחשב החדש שלי עוד לפני שהספקתי להדליק אותו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז, שיהיה חרישי! אני ממש רגיש בקטע הזה של לשמוע את המחשב. כרגע יש ברשותי מארז Tagan EL Diablo, שמוצע למכירה [550], מכוון שאינו מספק אותי מבחינת שקט. התקציב 700 ש"ח, אבל להגיע לסכום כזה רק אם באמת יהיה הבדל משמעותי. חשבתי על Antec 900, מה דעתכם עליו ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים צצה לי שאלה בראשי והיא מה ההבדל ואיזה מארז יותר טוב Cooler Master RC-690 או Cooler Master Centurion 590, בקיצור אני רוצה שתגידו לי מה ההבדל בין שני המארזים ואיזה מארז יותר טוב, תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את המפרט הבא במארז HTPC כלשהו [מעדיף את הMOZRT SX של THERMALTAKE] גם אם זה כולל מוד כלשהו: -לוח-אם:Asus P5K Pro -מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 -כ.מסך:BFG nVidia GeForce 8800GT OC2 -זיכרון:OCZ 2GB 800MHz -ספק כוח:520HX [לא זוכר של מי...] -כ.קול: Asus XONAR D2X במידה וישנה אפשרות לשים את החלקים על לוח-אם אחר או לעשות מוד כלשהו, או אפילו הוראות לבניית מארז HTPC באופן עצמאי אשמח לקבל עשות ודעות. בתודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:bash: :bash:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב היה לי מארז ישן של אייבורי וקניתי מארז CM690,עכשיו אני רוצה להפרק ולהרכבי את החלקים החדשים על הCM690 ואני צריך מדריך. ישלי נסיון בזה נאי יודע להרכיב בין חקלים פנימיים אבל אף פעם לא באמת ניתקתי דברים כמו כונן תקליטורים או הארד דיסק,אשמח למדריכון תודה מראש=]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הספק TruePower Trio 550 מפרט טכני http://www.antec.com/specs/TP3_550_spe.html http://www.antec.com/Believe_it/product1.php?Type=Mg==&id=NjE= הוא מגיע עם 5 שנות אחריות עולה 310 ש"ח אני רואה שיש לו 13 מסילות של 18A זה לא נמוך 18A? זה אמור להתחבר למערכת i5 2500 כרטיס מסך לא משהו רציני בכלל 4 כרטיסי זיכרון דיסק קשיח וצורב ועוד כמה מאווררים מה זה נותן לי שיש 3 מסילות של 12V ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק עד 450 ש"ח שירזיק בקלות את ה HD4850 או HD4870 וE8500 מ ww.iqpc.co.il
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-