עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Born2Kill,

שלום, הציעו לי ספק הזה: Rosewill 530W Bronza בגלל שאיני מכיר את החברה אשמח לשמוע האם היא מומלצת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שניהם כמעט באותו המחיר בארץ. ה-SCYTHE עולה 460 והסיסוניק עולה 466 ש"ח. במיידי ברור שלסיסוניק יש יתרון ברור של היותם חברה ידועה ומובילה וכו'.. אבל אולי צריך לתת צ'אנס לבחור צעיר שהרים את חב' SCYTHE (הוקמה בגרמניה לפני כשנה כמדומני) והמוצרים שלהם (לפחות בקרור וכאלה) מובילים בתחומם. אודה לכל מי שמכיר ומוכן לתרום מהנסיון שלו לגבי הספקים האלה.

3. Started by moloko29,

יש אפשרות לסדר את הרעש איכשהו ? הוא שצריך לקנות ספק חדש זה רעש שמשגע אותי ואני ישן ליד המחשב מפרט מחשב מעבד כפול ליבה 6100 אינטל כרטיס מסך nvidia 7600 gs לוח אם של אסרוק 775 כ2 כוננים קשיחים כל אחד 80 ג'יגה כרטיס קול אונבורד מסך 19 אינץ של סמסונג

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by man-of-God,

בוקר טוב, קצת על המפרט : לוח אם : Gigabyte P55A-UD3 כרטיס מסך ati 4870 toxic 1gb קירור למעבד MUGEN 2 מארז נוכחי : Sonata 3 של Antec המארז עצמו מכיל 1. מאוורר אחד , להוצאת אוויר, מהמארז לבחוץ. 2. מאוורר השייך לקירור מעבד 3. מאוורר הכרטיס מסך 4. מאוורר הספק כוח אני לא יכול להוסיף מאוורר להכנסת אוויר להרדיסק (בגלל הגודל של הכרטיס מסך ) כך שעדיין לא החל הקיץ ואני רואה עלייה של כ 10-15 מעלות C בממוצע בכלל רכיבי המחשב - CPU , דיסק קשיח , כרטיס מסך . לכן ברצוני להחליף מארז שיכלול יותר כניסות אוויר, ישמור על רעש במידה סבירה יחסית , יאפשר שידרוג למערכת קירור מים בעתיד עדיפות גם למסנני אבק תג מחיר עד 500 ש"ח אפשרות לחריגה עד 100 ש"ח במקסימום עדיפות מאייבורי / KSP הם אלו שה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום חברים יש לי שאלה בקשר לספק כוח. ברצוני לקנות ספק כוח של OCZ שהמודל שלו הוא: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU הינה הוא פה עם מידע : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_ תגידו זה ספק כוח שיוכל להריץ 8800GT אחד כזה + מערכת קירור מים + כפול ליבה E6600? ועם שני כרטיסים של 8800 GT+ כפול ליבה E6600 הוא גם יריץ אותו? עוד דבר התקציב הוא עד 600 שקל עוד דבר הייתי רוצה שתגידו לי חוות דעת על המארז הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3537 והאם הוא יוכל לאחסן בתוכו מערכת קירור מים של SWIFTECH..? תודה חבר'ה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את המפרט הבא במארז HTPC כלשהו [מעדיף את הMOZRT SX של THERMALTAKE] גם אם זה כולל מוד כלשהו: -לוח-אם:Asus P5K Pro -מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 -כ.מסך:BFG nVidia GeForce 8800GT OC2 -זיכרון:OCZ 2GB 800MHz -ספק כוח:520HX [לא זוכר של מי...] -כ.קול: Asus XONAR D2X במידה וישנה אפשרות לשים את החלקים על לוח-אם אחר או לעשות מוד כלשהו, או אפילו הוראות לבניית מארז HTPC באופן עצמאי אשמח לקבל עשות ודעות. בתודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by EITANPP0,

אני מחפש ספק עד 450 ש"ח שירזיק בקלות את ה HD4850 או HD4870 וE8500 מ ww.iqpc.co.il

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. צריך לדעת אם הוא יכול לחזיק 285GTX Q6600 OC@3.6GH 3 יחידדות של HD 1צורב וזיכרונות שגם הם באוברקלוק האם ישאר לי רזרבות מהספק הנ'ל ? האם הוא איכותי ? והאם יש ספק משתלם יותר עם עוצמה זהה + בברכה ארז נ.ב מקווה שהפעם יענו לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by puGs,

טוב היה לי מארז ישן של אייבורי וקניתי מארז CM690,עכשיו אני רוצה להפרק ולהרכבי את החלקים החדשים על הCM690 ואני צריך מדריך. ישלי נסיון בזה נאי יודע להרכיב בין חקלים פנימיים אבל אף פעם לא באמת ניתקתי דברים כמו כונן תקליטורים או הארד דיסק,אשמח למדריכון תודה מראש=]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אהלן לכולם. אני בשלבי סיום בניית המחשב החדש שלי שיהיה מבוסס i5 עם 4 ליבות. מיועד בעיקר לעבודת יום-יום, קצת תכנות וסרטים. ללא OC. ====לגבי המארז==== מה שחשוב לי בבחירת המארז הוא שקט מוחלט ושייראה טוב. דווקא כל ה"לדים" וה"אורות" פחות עושים לי את זה ודווקא הצורה של המארז יותר חשובה לי. בהתחלה נדלקתי על המארזים של thermaltake, אבל קיבלתי המלצה שלא לקנות אותם עקב איכות חומרים והרכבה נמוכה. לכן, נשארתי עם CoolMaster ו Antec. נברתי היטב בפורום ועברתי על 20 העמודים האחרונים ויש כמה מסקנות. מבחינת איכות מארז, ה CM690II הומלץ רבות. לדעתי הוא גם נאה למדי. מאידך, ה Antec Two Hundred נראה אפילו יותר טוב לדעתי ופחות מצועצע מבחינת LEDים. השיקול שעומד על הפרק (מלבד המחיר כמובן) הוא השקט …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by stingeR-,

הספק מיועד למערכת בצד Q9450 @ 3.8 EP45-UD3P 4 DDR2 sticks 6 HDD HD5850 באוברקלוק חשבתי על זה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817341019

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי 2900XT+Liberty 400W יש מצב שהמחשב שלי לא מחזיק את המערכת ??יש לציין שעד לפני חודש המחשב שלי החזיק 8800GTX על המערכת שלי יש בנוסף 2 HD Q6600+קירור בסטוק צורב ASUS לוח P35 של גיגהבייט המחשב שלי נכבה מנסה להדלק ושוב נכבה ורק שאני מנתק אותו מהשקע לאחר כדקה הוא חוזר ומצליח לעלות מה שמוזר לי שכל זה קורה דווקא כשהמחשב נמצא במנוחה מישהו ניתקל בתופעה כזאת ??? יש לציין שלפני 3 שבועות היה לי בעיה בספק וסידרו לי אותו מה זה יכול להיות?? אני מנסה להבין אם הבעיה עם הספק או שפשוט הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד עם הספק תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by naord,

אני רוצה לקנות את הספק TruePower Trio 550 מפרט טכני http://www.antec.com/specs/TP3_550_spe.html http://www.antec.com/Believe_it/product1.php?Type=Mg==&id=NjE= הוא מגיע עם 5 שנות אחריות עולה 310 ש"ח אני רואה שיש לו 13 מסילות של 18A זה לא נמוך 18A? זה אמור להתחבר למערכת i5 2500 כרטיס מסך לא משהו רציני בכלל 4 כרטיסי זיכרון דיסק קשיח וצורב ועוד כמה מאווררים מה זה נותן לי שיש 3 מסילות של 12V ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חברים, בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מחפש מארז עד 700 ש"ח עם קירור טוב, התקנה מהירה של כוננים, FULL TOWER ומקום ל8800GTS אני צריך לבחור מארז עד יום ראשון

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כבלים כאלה : יש לו כבלים כאלה לספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5241

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי את המארז הסטנדרטי של אייבורי עם הידית, מפרט בצד. איזה ספק יש לי, מה הנתונים שלו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני רוצה לבחון את האפשרות לעשות מערך sli אבל בשביל זה אין ספק שאהיה צריך לשדרג את הספק כוח שלי. כרגע יש לי corsair 550W, אני לא זוכר את הדגם הספציפי שלו. הסתכלתי כמה נושאים אחורה ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה למה שאני מחפש, גם כן שאני לא רוצה לעשות החלטות כאלה מבלי לקבל ייעוץ מאחרים. בכל מקרה, מתוכנן בקרוב לקנות מערכת שתכלול את הi5 3570K יחד עם OC בינוני. ואני בודק את האפשרות להרכיב שני כרטיסי GTX 660 במערך sli. הבנתי שיהיה צריך בשביל זה ספק של 700W. נכון? אז יש לי שאלה, במצב שכזה, הספק יצרוך באופן קבוע 700W? מה יכולה להיות צריכה ממוצעת של מחשב בOC יחד עם מערך SLI? ממה שהבנתי, הספק הזה יכול לענות לדרישות שלי? http://www.tms.co.il/product/7943 במידה והמחיר לא יהיה בחריגה מוחל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת איך המארז COOLERMASTER CENTURION5 CAC-T05-WW שימו לב שלא מדובר בגרסא הרגילה אלא עם החלון, ורציתי לדעת האם היא כמו הגרסא בלי החלון ובכלליות האם המארז הזה טוב לסביבת מחיר של 400-450 ש"ח. תודה למגיבים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני יודע שהוא בא עם 3 מאווררים של 120,הלוח שישב בו יהיה P5B DX והמעבד יהיה E6400 והמערכת אמורה לעבור אוברקלוק רציני ( השאיפה להגיע לאיזור ה - 3.4-3.5 GHZ ),כמה שאלות : 1. האם יש שליטה על המאווררים ואם כן איזו ? אם לא האם יש איזה פאנל שליטה מומלץ ? 2. האם שלושת המאווררים יספיקו ויספקו סירקולציה מיטבית או שעדיף לנצל את אפשרות ההוספה ( עוד 2 מאווררים אחד 120 והשני 80 ) ? 3. מכיוון שבלוח המיועד יש אפשרות לחיבור של רק 3 מאווררים האם זה יגביל אותי במקרה שארצה להוסיף עוד מאווררים ? 4. עד כמה המארז באופן כללי אפקטיבי מבחינת מניעת רעשים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ניתן לחרוג מעט בתקציב אך האם שווה בכלל להשקיע סכום כזה במארז? אולי כדאי לצמצם עלויות של כל המפרט ע"י השקעה נמוכה יותר במארז? המליצו לי על הקולרמאסטר סטקלר 830 ב-1500 שקל האם הוא כ"כ טוב ושווה את ההשקעה? ומה בקשר לג'יגהבייט אורורה (690) או אורורה570 (890) ובכלל, מה צריך להיות במארז איכותי? האם הוא חייב להיות עשוי מאלומיניום? כמה מאווררים צריך?... (בעיקרון המחשב מיועד לאוברקלוק)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חברים, יש לי שאלה. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כרגע אין לי מפרט מדויק אבל התכנון הוא על מעבד i7, 4GB זיכרון. בנוגע לכרטיס מסך שלי אני בינתיים אשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי GTS 250, גם ככה כל משחק עובד בו, אז חבל לשדרג ברגע זה... והארד דיסק נוסף של 1TB (+ עוד 2 הארדיסקים שיש לי מהמחשב הקודם) עכשיו יש לי ספק כוח יחסית חדש שקניתי לפני כחצי שנה Chieftec 550W, ועכשיו מה שאני רוצה לדעת האם הספק כוח הזה יספיק לי למערכת המחשב החדשה שאני מתכנן עליה? או שאני אצטרך להחליף ספק כוח למשהו יותר חזק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, אני מנסה להבין האם הספק הזה תומך ב- crossfire? אני מנסה להבין באתר של ANTEC, אבל כתוב רק שזה SLI Certified. מישהו יכול להסביר לי האם הספק הזה תומך ב- Crossfire? מצורף לינקים של הספק - http://www.antec.com/Believe_it/product.php?Type=MQ==&id=MTE4Mg== http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1174 אני מפחד לקנות את הספק הזה אם הוא תומך רק SLI ולא CROSSFIRE. אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום. מחפש 4 כאלה עבור המארז העירום שלי (: מתגורר בארה"ב וכמו תמיד, תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by KoM,

תודה על העזרה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים