עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by assaell,

ב"ה שלום אנשים טובים, ספק הכח שלי התקלקל (HEC500TD-TF) ואני מחפש ספק חדש שיתאים למערכת הבאה: לוח אם ASUS P5QC מעבד INTEL E8500 כרטיס מסך ATI RADEON HD4850 512 MB זכרונות 2x1G 800 + 1x2G 800 כוננים קשיחים 2x WD Cavalier green 500 GB אציין כי לכרטיס המסך ישנה כניסת 6 פינים שבלעדיה הכרטיס לא עובד (ניסיתי להחליף לספק כח אחר שיש לי) כמובן שהכי פשוט מבחינתי להזמין את אותו דגם של ספק, אך אשמח לדעת אם ישנן אופציות טובות יותר. אודה מאוד על עזרתכם, יום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב לכולם במפרט שלי כרגע הוא: qx9770 +Gigabyte ep45-ds3l 4gb kinkston 800mhz X2 wd 250gb hdd ati 4670 רוצה להחליף את הGPU לGigabyte gts 450 אין OC על שום רכיב כרגע ולא מתוכנן גם לעתיד האם הספק יסחוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BulTree,

האם הספק לעיל הינו טוב ויחזיק את המערכת הבאה, והאם ישנם ספקים טובים יותר בתקציב הנ"ל, ואם כן במה הם עדיפים: e600 abit ap9 pro tuniq tower 120mm w.d 250gb 16mb sata2 gforce 8800 gts 640mb dvd rw asus sata ThermalTake armor g.skill 2gb(1*2) ddr2 800mhz תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by moloko29,

יש אפשרות לסדר את הרעש איכשהו ? הוא שצריך לקנות ספק חדש זה רעש שמשגע אותי ואני ישן ליד המחשב מפרט מחשב מעבד כפול ליבה 6100 אינטל כרטיס מסך nvidia 7600 gs לוח אם של אסרוק 775 כ2 כוננים קשיחים כל אחד 80 ג'יגה כרטיס קול אונבורד מסך 19 אינץ של סמסונג

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by גולדי,

ידוע לי על מארזים שמגיעים עם ספק כוח, אני רוצה לדעת אם יש כאלה המגיעים גם עם מגן מתח? האם למגן המתח הזה ניתן לחבר מכשירים חשמליים נוספים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי ספק כח ושמתי לב לפחות כרגע שהמאוורר שלו פשוט לא פועל כרגע. ( יש לציין ששמתי לב לזה ביום קפוא - היום אחרי שהמחשב היה כבוי כשעה שעתיים) הוא לא מתחמם גם אחרי פעולה והטמפ' הכללית במארז טובה ואין תקיעות וכו. רציתי לדעת האם יש מצב שהוא פועל לפי חיישן כלשהוא או שעדיף שאני אבדוק מה הענינים עם המאוורר. הספק - סילברסטון 475 <---

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Leo101,

השאלה בכותרת.... המפרט: intel e8400 3.0 Ghz @3.8 GIGABYTE GA-P35-DS3L GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro WD 320GB AAKS LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS NZXT HUSH ENERMAX LIBERTY 400W אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל חשוב לי לוודא שהוא יחזיק בקלות...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בבקשה שהרבה יגיבו ויתנו את דעתם, זה חשוב לי מאוד. \היי כולם. אני קונה מחשב חדש, וזה המפרט שלו: E8400 קירור למעבד: Thermaltake V1 Asus P5Q Pro 4GB - 800MHz: Kingston כרטיס מסך: HD4850, 512mb ספק כוח: Crosair 550W ------------------------ יש לי אפשרות לבחור אך ורק מארזים של Thermaltake. אל תשאלו למה. בנתיים אני די סגור על ה Soprano DX (VE7000BWS) אבל ראיתי כמה ביקורות רעות וכמה טובות, וזה די בילבל אותי.. אם אפשר, תנו את חוות דעתכם פה עליו. תקציב שאני מוכן להשקיע במארז: 600 ש"ח מקסימום. מה חשוב שיהיה למארז: שיהיה עם כמה שיותר לדים (רציני) עדיף שיהיה מבריק ומעוצב יפה, ועדיף עם חלון. -- שיהיה שקט ומקורר היטב, ושתהיה עם זרימת אוויר טובה. - עדיף שיהיה מרווח ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לבחון את האפשרות לעשות מערך sli אבל בשביל זה אין ספק שאהיה צריך לשדרג את הספק כוח שלי. כרגע יש לי corsair 550W, אני לא זוכר את הדגם הספציפי שלו. הסתכלתי כמה נושאים אחורה ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה למה שאני מחפש, גם כן שאני לא רוצה לעשות החלטות כאלה מבלי לקבל ייעוץ מאחרים. בכל מקרה, מתוכנן בקרוב לקנות מערכת שתכלול את הi5 3570K יחד עם OC בינוני. ואני בודק את האפשרות להרכיב שני כרטיסי GTX 660 במערך sli. הבנתי שיהיה צריך בשביל זה ספק של 700W. נכון? אז יש לי שאלה, במצב שכזה, הספק יצרוך באופן קבוע 700W? מה יכולה להיות צריכה ממוצעת של מחשב בOC יחד עם מערך SLI? ממה שהבנתי, הספק הזה יכול לענות לדרישות שלי? http://www.tms.co.il/product/7943 במידה והמחיר לא יהיה בחריגה מוחל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי לוח אם שיש לו מחבר מתחים המיועד ל24 פינים. ידוע לי שיש ספקים עם תקע של 20 פינים וצמוד אליו עוד תקע של 4 פינים. מה ההבדל בין ספק של 24 פין לספק של 20 פין והאם יש אפשרות להשתמש בספק של 20 פינים ללוח של 24 פינים? מה תפקיד התקע הנוסף של ארבעת הפינים?(לא התקע של ארבע פינים שהולך ליד המעבד)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nestt8,

לאחרונה קניתי את המארז shakroon t9. השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף לו עוד מאווררים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by JSK,

שלום, אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 Sunbeam Transformer Black CONNECT3D Radeon® X1900XT 256MB ARCTIC COOLING AF8025 X2 ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm Western Digital WD1600JS תכננתי לקחת את ה 400THN, אבל אבא שלי מתעקש לקחת ספק של 500W מכיוון שהוא שאל מישהו שעוסק במחשבים בעבודה שלו וככה הוא המליץ לו. ה 400THN יחזיק? בכל מקרה אני מבקש הצעה של ספק (לא ליברטי בגלל תקציב) שיחזיק את המערכת (500W בגלל האבא העקשן שלי). תודה הליברטי 400 יחזיק נכון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Nadav1,

האם ל- Sonata III יש חיבור USB 3 ? מישהו מכיר מארז שקט למחשב רב תכליתי עם חיבור חיצוני של USB 3 ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בוקר טוב מעלה תמונה של ספק כח לדוגמא. עם 2 מאווררים איך משפיעים המאווררים על הסירקולציה במארז? התחתון יונק מבפנים החוצה והאחורי דחוס מבחוץ פנימה ? אם זה כך , זה מתבצע במקביל ? כי אם כן אז זה יכול להוות בעייה בסירקולציה כי האוורי החם שהוא יונק מהאוורר התחתית לא מוצא דרכו החוצה כי יש זרם אוויר שנכנס בו זמנת פנימה מהמאוורר שבג הספק. או ששניהם יונקים החוצה ואז זה שבתחתית יונק לחלל הספק וזה שבגב הספק בעצם ממשיך את הפעולה ויונק החוצה לחלל החדר? שאלה שניה,אצלי בספק EG365P-VE ENERMAX , ישנו כיוון מהירות למאוורר הספק (כפי שמופיע בתמונה מצורפת) . הבעוצמה מקסימלית הוא נשמע היטב ואז אני מעביר אותו למצב הכי נמוך שם הוא שקט להפליא. זה לא פוגע בספק עצמו ? הרי המאוור הזה יונק החוצה …

16. Started by Mesatla,

שאלה טיפשית אבל אני חייב לדעת כי יש לי אפשרות לחליף את המארז 3 חודשים ועוד מעט תגמר התקופה של ההחלפה אז אני רוצה לדעת אם להשאיר או לא? כמובן מדובר ב 6A19 שחור כרגע המארז בשמש כי החלון פתוח כל היום ואין וילון וחם בחדר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Wunderbar,

היי חברים, תוכלו להגיד לי האם למפרט בתמונה המצורפת יש צורך בספק כוח חזק יותר או מאוורר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by menahem,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות אל-פסק של APC, לפי האתר שלהם אני צריך לפחות 1200va, במחשב שלי השקעתי בשביל שיהיה חרישי. האם גם ה אל-פסק חרישי? ראיתי שיש מאווררים, מתי הם פועלים? תודה מנחם (פוסט ראשון, מזל טוב לי )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by vipnisim,

מחפש ספק טוב עד 600 שקל למפרט אני מתכוון להזמין מחר או יום שני תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by galmsi,

מישהו יודע מתי המארז nzxt phantom יגיע לישראל ? ואיכן יהיה ניתן לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by danvis,

כמו שכולכם עד עכשיו כבר בטח יודעים הזמנתי מפרט חדש מ-IQPC עם המארז הזה. ועוד משהו ששכחתי לציין בשאלה הקודמת עליו.. הבחור שהולך לבנות לי את המארז אמר לי שהוא מעדיף להוציא את התפסנים המקוריים שה-CM690 בא איתם, ובמקום זה לתפוס את החוטים עם אזיקון. לפי דעתו זה סתם מיותר. מה דעתכם? שווה לבקש ממנו במיוחד להשתמש בתפסנים המקוריים או שתפיסה שלהם ע"י אזיקון יכולה להיות יעילה לא פחות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז אחרי שרות נאמן של בערך 5 שנים הסוללה של הUPS כבר לא מחזיקה אז קודם כל רציתי לדעת איפה אפשר להשיג סוללות חוץ מאצל היצרנית(אדוויס אינג'ניריינג)? ושאלה נוספת היא האם אפשר לחבר סוללה חזקה יותר או שזה מצריך שינוי של כל המכשיר גם כן?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yoav1,

המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא כזה i5 2300 מעבד intel h67blb3 לוח אם ddr3 1333mhz kingston 4gb זכרונות כונן dvdrw של סמסונג כונן של טרה 7200 rpm שלסיגייט מארז pc xin 630 usb w/500 psu עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש gtx 560 לא ti ואני לא יודע עם הספק הגנרי הזה מספיק המחשב כבר בן שנה בערך ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק בו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by wewe1,

מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום וברכה, הייתי רוצה לנהל דיון "באוויר" בנוגע לשדרוג מחשב ביתי המשמש לניגון סרטים, מוזיקה וגלישה. כאשר מתעורר צורך עתידי בתמיכה בסרטי HD, ואולי פזילה למשחקים.. המפרט הנתון הוא: *מארז מיקרו טאוור - כלשהו.. עם שני מאווררי 80מ"מ, אך המארז יודע לקבל במקומם גם מאווררי 92מ"מ. *ספק כוח - Thermaltake tr2 rx 500watt http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w0136/w0136.asp *לוח-אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2691 *מעבד - Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8400 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=slapl *זיכרון - 2x2gb 800mhz *שני הארדדיסקים sata, 160gb+250gb *צורב - dvd. *…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים