עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המערכת הזאת? Gigabyte EP45-DS3 E8400 עם אוברקלוק ל3.7 בערך (אין לי מושג אם זה קשור לספק כוח אני לא מבין בחשמל חח) 2X2GB DDR2 8800gt 1TB של סמסונג ומארז Tempest תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך HD4870 של PALIT. קניתי ספק של COLORMASTER 600W והוא ממש מרעישששש..איך אני בודק כמה DBA עכשיו הספק עושה?. למי שיש את הספק הזה(CM600W) שיגיב פה אם הוא מרעיש.. והשאלה גם האם CROSAIR 620W יותר שקט מ COLORMASTER 600W בהרבה??

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by rafip77,

הבנתי מקריאת הפורום כאן וההמלצות שספק איכותי הזול ביותר הוא מחברת FSP אך מה בדיוק הדגם הוא הכדאי לקנייה? יש לי מחשב בסיסי עם P4 3GHZ צורב, כרטיס מסך GEFORCE 8600 לוח אם GIGABYTE איזהו הדגם השקט והשווה לקניייה של FSP? תודה

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by cobmetal,

שלום ! החלטתי לקחת את המארז הנ"ל , הבנתי שמארז מגיע עם 6 מאווררים , ואחד המארזים הטובים ביותר בשוק במחיר הנ"ל , מצד שני חשוב לי שגם יהיה שקט , השאלה שלי האם המארז הזה רועש , או שהרעש הוא די מיזערי , במידה והוא באמת רועש , איזה מארז הייתם ממליצים במחיר שלו ( בערך 450 ש"ח) , שיחס של שקט/קירור , יהיה באמצע ? תודה !

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. כבלים כאלה : יש לו כבלים כאלה לספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5241

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ראיתי לאחרונה באיזה מחשב ספק כוח ועליו האותיות KSP, בפונט וגרפיקה בדיוק כמו הלוגו של KSP שכולנו מכירים. הסתכלתי טוב יותר והנה, המדבקה בדיוק כמו זו של EZ COOL רק במקום האותיות EZ COOL יש האותיות KSP. כל שהאר בדיוק אותו דבר, גם המכשיר נראה זהה. רק מה, חברת KSP רשומה במקום EZ COOL כמותג. וכעת לשיקולכם והשערה שלכם, מי יותר נפגע במוניטין שלו, בחיבור המוזר הזה . לא יכלו לפחות לשנות קצת את צורת המדבקה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

חבר'ה להצביע.. אני עומד לשדרג את שלי ואני ממש לא בטוח לאיזה מהם כדאי לי.. קור הכי חשוב לי, אחרי זה שקט, אחרי זה השאר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שלום, מפרט קיים: GIGABYTE Poseidon BLACK FSP 400W 24pin SATA 12cm PN Noise Killer DFI LanParty DK P45-T2RS Plus Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 6MB Scythe Infinity OCZ DDR2 4096MB Reaper HPC Edition Dual Channel 1066MHZ 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB DVDRW Pioneer DVR-212 18X SATA Dual Layer BLACK DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK PNY GeForce 8800GT 512MB GDDR3 PCI-E אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך הקיים (8800GT 512MB) ל-4890 ולכן אני רוצה לשדרג לספק אחר. יש לציין שאני מתכנן OC. אני מתלבט בין הספקים האלה: SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2180 PCPOWER&COOLING S…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by CRT,

מגלישה רגילה באינטרנט עקב הדיון ספקי כח KSP ?? טוב, יש להם חוש הומור.................. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415915.0 יצא לי לראות שיצרנית FSP Technology Inc. בעלת המספר הרב ביותר של ספקים עם תקן 80 פלוס. וליתר דיוק יש להם 161 ספקים עם תקן 80 פלוס שזה מספר שמכפיל כמעט את Sparkle Power עם "רק" 94 עמידות בתקן. עכשיו מעניין אותי למה חברה שלא כל כך נחשבת פה בארץ ובפחות או יותר בעולם בעלת מספר רב ביותר של ספקים עם תקן זה...??? האם היא מייצרת עבור חברות אחרות והם רק מדביקים מדבקה שלהם ומשווקים תחת השם שלהם??? אם היא כזאת מוצלחת בכמות תקנים למה לא להשאיר את הטוב לעצמה. עכשיו הפירוט: PLUS 80=== 77 PLUS 80 BRONZE=== 68 PLUS 80 SILVER=== 14 PLUS 80 GOLD…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אז ככה יש לי את המארז והחלק הקידמי שלו איפו שיש את שתי המאווררים עם הלד הקידמיים אז יש כמו מיכסה קידמי כמו סוג של מסנן (אני מתכוון החלק הדימי איפו שהצורב dvd) ושהייתי ב ksp הם הצליחו לישלוף לי את החלק הקידמי ולא ממש שמתי לב איך הוא עשה זאת,אני פשוט חייב להוציא ולנקות כי יש מלא אבקק

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by a1a1a1a,

איזה ספק לקחת, אני יכול לקבל אותם באותו המחיר בערך? phenom 2 x2 940 gtx 260

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

לקחתי את המארז RC690 של CM במקום הANTEC 300 שהוצע לי האם עשיתי בחירה חכמה? או שה300 עדיף.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by DrStyle,

יש לי את המחשב בערך 3 וחצי חודשים ועד עכשיו לא היה לי את ה"זמזום המפורסם" של CM690 לפני יומיים בערך ניקיתי את המארז וחיזקתי את הברגים של המאוורר שבדלת ואז חיברתי ויש את הזמזום.. ניסיתי לשחרר קצת לא עזר .. ניסיתי לשנות את הצד של המאוורר ואז בכלל היה רעש מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by liorp,

מה אתם אומרים ולמה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Seasonic,

זה : SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL או: Pcp&Cooling Silencer 500W אותו המחיר!

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by cobmetal,

אני בונה מערכת אשר מבוססת על CI7 וכרטיס מסך 4870 , אני מחפש מארז בתחום של 400 ש"ח , שיהיה שקט ויקרר טוב , הספק שאני מתכוון להשתמש הוא CORSAIR VX 550 , במידה ויהיה צורך במאווררים נוספים אשר אינם מגיעים עם המארז , אנא ציינו זאת , תודה .

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by The Ball,

ברשותי המארז הנ"ל ויש לי בעיה. נעלם לי הכונן הנשלף של הפלופי ואני מחפש חדש כזה. מאיפה אני יכול להשיג..?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. מחשב הולך להחזיק Q9550 וכרטיס מסך פשוט, לפחות 3 דיסקים קשיחים, לא מעט חיבורי USB ו-FW. הצרכים: חיבור FW קידמי, איוורור טוב לקשיחים שיעמדו בעומס גדול מהרגיל ושקט במידת האפשר. רוצה לקנות מTMS או SKY. ראיתי מארז נחמד של LIAN-LI ב340. עוד אחד של ג'יגהבייט שיכול להתאים. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shemiraz,

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=173&id=3738 ספק של חברת coolermaster האם הוא זבל או שווה משהו כי הוא יחסית זול לספקים מקבילים של חברות אחרות... 250 שקל

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by yarkoni,

שלום יש לי את הספק extream power 650 w והוא פשוט רועש מאודדד...... הוא עושה את כול הרעש במחשב ישש דרך להשתיק אותו??? החלפת מאוורר אולי? שימון לא יודע כול דבר רק שיהיה שקט

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  21. מחשב שעשה הרבה צרות- התברר שהלוח אם נשרף, ספק היה תקין. תוך כדי נסיונות להפעיל את המערכת עם רכיבים חדשים אחרים (לבודד את הבעיה), המחשב נכבה פעמיים. עכשיו המצב כזה- מחברים את הספק לחשמל, נדלק הלד בלוח, נסיון הדלקה - המאוורר נדלק לשנייה ונכבה- מחשב לא נדלק. בדקתי גם המחשב אחר זה אותו דבר עם הספק הזה. הספק הוא ENERMAX eg425p-ve , ספק של 420W. הספק נשרף ? האם יש לו נתיך ? אשמח להמלצה למשהו אחר מחנות לוגיק- מספיק 400W , מחיר נמוך. http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00184 תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, קניתי אל פסק של גמאטרוניקס 750VA התקנתי אותו לפי ההוראות שימוש הכל טוב ויפה עד שעברתי לשלב של התקנת התכנה. התקנתי את הדרייבר ומחשב כתב לי שהדריבר נמצא ומוכן לשימוש והתקנתי את התכנה שמגיעה עם האל פסק upsilon 2000 היא כאמור אמורה לתת לי נתונים על האל פסק יש בה כל מני מדדים והכי חשבו לי שברגע של ניתוק הוא מכבה את החשב באופן מסודר. אז היא פשוט לא פועלת מראה לי שהיא לא מחוברת כלומר לא מזהה את האל פסק או לא ידוע מה למראת שהמחשב מזהה אתה דרייבר. אולי מישהו יוכל לעזור לי עם הפעלת התכנה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים, בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני מחפש מארז שיחזיק את המחשב כולל OC (לא משהו אקסטרים), יהיה מאוורר יחסית ויהיה לא רועש. ישנם כמה מארזים שהסתכלתי עליהם ואני אשמח להמלצה שלכם: CM690/590 - הבנתי שמאווררים היטב אבל רועשים. NZXT Hush - הבנתי ששקט אבל רותח. CM sileo 500 - שמעתי שהוא מעט יותר טוב מה-HUSH גם בשקט וגם באוורור. Antec 300 - יש לו מאווררים שיכולים להיות שקטים אבל במצב הזה הם בקושי דוחפים אוויר. בנוסף אמרו לי שהוא לא משתיק כל כך את הרכיבים שבפנים. המערכת שהמארז אמור להחזיק בכללי היא: AMD 720BE Gigabyte 790X-UD4 Palit 4870 sonic 1gb SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 אני אשמח להמלצות שלכם... ואם יש לכם מארזים טובים שלא נכללים ברשימה כמובן …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by java7,

אני צריך רק ספק הכרטיס מסך Leadtek GeForce PX9500 GT 512 MB בגלל שאני הולך לעשות מודינג הספקJSP-Tech EZ-Cool הספק 400W צבע כחול קסם לי יש לו לד במאוורר אבל היתה לי הרגשה שהבחור מאיורי ניסה לידחוף לי אותו יש לי תקציב עד 200 שקל אז בבקשה המלצות לכל ספק אחר בגבולות התקציב תודה.

25. Started by מודרמן,

ספק טוב? לא טוב? (מלבד זה שהוא קורסאייר כמובן) למישהו יש ניסיון איתו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים