ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם: יש לי שאלה שאני רוצה לקבל תשובה מקצועית. חבר של קרוב משפחה קנה מחשב של HP מבוסס על מעבד i5760 ובמארז ראיתי שהספק הוא של 300W עם מדבקה של HP המיפרט הוא: מעבד I5 760 עם קירור OEM של HP (בעהה) לוח ללא שם (במקור של MSI שהפשיטו אותו מהכל) ועשה בעיות וכרגע הוחלף לM4A88T-M 2*2GB DDR3 1333 2 HDD של 500 מהסידרה הירוקה של WD כרטיס מסך פשוט ATI של ה200 שקל שיש כיום (לא זוכר דגם נמדוייק) צורב DVD ומאורר 80MM במארז האם HP באמת רציניים שהם מרכיבים במיפרט כזה ספק 300W (ניראה ממש ג'נרי) כי הבנאדם מיתלונן שהרבה פעמים הוא מקבל ארורים ותקלות בזמן שעובד ? פשוט אני רוצה לדעת מה HP חושבים לעצמם...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי את הנ"ל כחלק ממפרט חדש. כשקיבלתי את המחשב התאכזבתי לגלות שהמארז מאוד רועש יחסית למחשב שלא במאמץ. אז גיליתי את הכפתור מקדימה שמשנה את מהירות המאוורר בין 3 מצבים. במצב הנמוך המארז אכן שקט מאוד. השאלה שלי היא, על איזה מאוורר בדיוק שולט הכפתור הזה? (5V, 7V, 12V) ? המאווררים היחידים שיש לי במארז הם של המעבד, הכרטיס מסך ועוד מאוורר אחורי שלפי דעתי אין אפשרות לשלוט עליו.. ייתכן שהוא שולט במאוורר של הספק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המאורר הצדדי יפריע לקירור של המעבד? מדובר בקירור V8 של COOLERMASTER או מוגן 2 ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי מתלבט בין ספקים - המפרט שלי הוא כזה I7-6700k Gigabyte z170x-gaming3 16gb ddr4 2666 NZXT H440 ------------------- הכרטיס מסך שארכוש הוא כנראה gigabyte gtx980ti g1 gaming המחיר שהציעו לי לקנות הוא 3200(חייב את דעתכם על המחיר) והספקים שאני מתלבט בניהם הם fsp aurum 92+ pt-650m 80 650W PLUS platinum במחיר 500 שקלים או Seasonic 750W 80+ gold G750 ב 585 שקלים מ ksp כל המפרט מיועד להרצת משחקים ב 4k
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ממליצים? 8600GT 4800X2 250GB צורב זהו מה מומלץ? ועד כמה 400W THERAML TAKE שונה בין הגירסת PFC שלו לרגילה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כמחשב HTPC בסלון. יש לי חריץ של 16 ס"מ מאחורי הדלפק הראשי (מכיוון שהוא נשען על קיר צף - למי שמכיר). כך שהייתי מעוניין לדחוף את המחשב לשם. כמובן שיש את כל המארזים הקטנים (לדוגמא: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1829) אבל שמתי לב שאין להם ספק מספיק חזק (המיירבי שראיתי 250) וחיסרון נוסף ומאוד רציני שלהם הוא נושא המקום. פשוט לא נראה לי שיש שם מספיק מקום להוסיף הארדיסקים כשאצטרך (ואני מאמין שאני אצטרך). דבר נוסף הייתי מעוניין לשים כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ משחקים (גם לא הכי חדשים) באופן סביר. בקיצור רצוי מארז בגודל סטנדרטי פשוט צר. יש חיה כזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי ישיבה ממושכת בהתאם לעמידה בתקציב (550 ש"ח) אני מתלבט בין שני מארזים עיקריים שהוזכרו פה כמה פעמים ע"י יועצי מפרט: המארז של GIGABYTE POSEIDON - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9246 המארז של CoolerMaster Centurion - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8329 במידה ואתם יודעים בוודאות על מארז טוב יותר בתקציב הנ"ל אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו אל-פסק חדש. ספק כוח אחד כבר נדפק לי בגלל הפסקות חשמל ואני רוצה להיות שקט יותר. לפי איזה פרמטרים אני צריך לחפש אל-פסק טוב ומה טווח המחירים? מה ההבדל בין אל פסק זול ג'נרי לבין הטובים יותר אגב?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש לקנות עוד שעה מארז למחשב HTPC אנחנו לא קונים מארז שוכב כי הוא לא מתאים לסלון שלנו, אנחנו קונים מארז של מחשב רגיל ומחביאים אותו דרישות: 1. שיהיה שקט - במינימום משהו נגד ויברציות מהארדיסק 2. שיהיה יפה - עדיפות לדלת קידמת שמסתירה את הכל (כמו RS101 TT) עדיפות לגודל מארז שהוא לא FULL TOWER (קוראים לזה מיד-טאוור אני חושב) עדיפות למארז שלמכירה ב KSP תודה על כל עזרה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הציעו לי בחנות מארז וספק ANTEC nsk6580 EARTHWATTS 430W במפרט המחשב- מעבד Q9550 וכרטיס מסך QUADRO FX570 אני יודע שANTEC נחשבת לחברה טובה, אבל לא מצאתי הרבה חומר על הדגמים האלו... יש למישהו מושג איך המארז והספק הזה? האם הם יחזיקו את הצריכה של המעבד והכרטיס מסך?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת מארז אמין, מאוורר היטב ושקט (רמה 8-9) עם פילטרים לאבק. מתלבטת בין: 1. SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W 2. Fractal Desing Define R3 עם ספק PSU 620W Active PFC 80+ Retail בנוסף, ראיתי של- TMS יש מארז חדש שעוצב במיוחד עבורם. איך הוא ביחס אליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לקרוא ביקורת שכתבתי באתר hometheater על מארז הNAS של חברת Chenbro, הES34169 http://goo.gl/gLM5Y
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אמנם כבר שאלתי שאלה דומה בפורום כרטיסי מסך, רציתי לשמוע עוד דעות מפורום ייעודי, האם כדאי לי "להסתכן" ולהריץ את ה-7970 עם הספק הקיים או לשדרג. זאת החומרה הקיימת: ספק SeaSonic SS500ET 500w מעבד AMD 955 לוח אם Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 והוזמן sapphire 7970 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט בצד, אני שוקל לשנות את כרטיס המסך ל GTX 970, האם הספק יספיק? לא מתכוון לעשות שום OC והמאמץ הגדול ביותר שלו יהיה Battlefield 4 או 5 בעתיד מחוברים גם: SSD & HDD אחד מכל אחד. Intel i5 6600EVGA GTX 960HyperX DDR4 16GBsitting on MSI H170 PC-MATEsupplied by Corsair 430W Modularin Fractal Design Define R5
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה בקשר לספק כוח. ברצוני לקנות ספק כוח של OCZ שהמודל שלו הוא: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU הינה הוא פה עם מידע : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_ תגידו זה ספק כוח שיוכל להריץ 8800GT אחד כזה + מערכת קירור מים + כפול ליבה E6600? ועם שני כרטיסים של 8800 GT+ כפול ליבה E6600 הוא גם יריץ אותו? עוד דבר התקציב הוא עד 600 שקל עוד דבר הייתי רוצה שתגידו לי חוות דעת על המארז הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3537 והאם הוא יוכל לאחסן בתוכו מערכת קירור מים של SWIFTECH..? תודה חבר'ה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לרכוש אל פסק נוסף. המובילים הם של Advice : דגם: PRPC750 תכונות: שיטת עבודה Line Interactive מייצב מתח AVR מערכת בקרה חכמה, מבוקרת מיקרו מחשב. איתור אוטומטי של תדר כניסה (50-60Hz) פונקציית התנעה קרה (ללא מתח AC) מגן בפני נחשולי מתח וברקים הגנה בפני קצר ועומס יתר ניהול מצברים חכם ומתקדם (ABM) כולל תוכנת ניהול והורדה מסודרת למחשב. תקשורת USB (תוכנת הורדה) בדיקה ובקרה עצמית אוטומטית הגנה על קו המודם, טלפון וקו התקשורת (RJ-45) מצבר נטען אוטומטית גם כשהמכשיר כבוי (מחובר לשקע) תיעוד היסטוריה לנפילות מתח (Log Fail) תצוגה מפורטת של מתח ומצב האל פסק על צג המחשב בעזרת תוכנת ההורדה. דגם:PRD750 תכונות: עבודה בשיטת Line Interactive …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ספק של Antec EA-500D 500W בין 3 ורציתי לדעת האם הוא יהיה טוב למערכת חדשה מבוססת Ivy bridge וכרטיס מסך 6870 או שעדיף להחליף את הספק? ואם כן אז למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתודה מראש לעונים. במידה ולא, על איזה ספק הייתם ממליצים במינימום מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם ספק HEC 500 וואט ואחשיו היסתכלתי מאחורי המחשב בתוך החריצים שיש במארז ויש שם על כמו דבר כזה כתום ניראה כמו סוללה ולידה כמו משהוא לבן ניראה כמו דבק מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כשמתקינים את ההרדסיק חייבים להשתמש בגומיות? הבנתי שיש עם זה בעיה כי אם אני נוסע עם המארז ברכב הן יכולות להקרע.. (נכון לעכשיו יש לי בהזמנה את הסונטה2, אבל אני שוקל להוסיף ולקחת את הP150) תודה בעלי P150 מה דעתכם על המארז? בעיקר מבחינת טמפ' ושקט.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בעליו של ENERMAX LIBERTY 400W - יש לי אפשרות לראות על כמה המאוורר מסתובב? או לשלוט עליו? הכוונה דרך הלוח אם או אמצעי חיצוני? ראיתי שיש כבל דו גידי שאמור עפ"H החוברת להתחבר איפה שהוא ללוח אם או לאיזה רכיב חיצוני(או שאני טועה?). מישהו מכיר/יודע? יש לי לוח GB 965P -S3...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך 5770 יתאים למארז אנטק 2480 עם הספק המקורי זה המפרט שאני רוצה: מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט. 350 ש"ח קירור חלופי למעבד: ThermalTake Golden Orb II 145 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H 455 ש"ח זכרון: 2x2GB OCZ DDR III 1333 MHz CL 9-9-9-20 400 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NP20 x22 Black 115 ש"ח כרטיס מסך ATI5770 1GB מארז+ספק: Antec NSK2480
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז כמה שיותר שקט ומאוורר איזה אלטרנטיבות יש לantec p150?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד.......שלום.. אז ככה. המפרט שברשותי הוא כזה : AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray Thermaltake Big typhoon 2 vx Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI HEC 500TE-2WX 500W ANTEC Three Hundred OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5 אני מעוניין להחליף ספק מכיוון שהנוכחי עושה לי בעיות של רעש \ריסטרטים אקראיים . צמצמתי את הבחירה שלי ל2 דגמים שלseasonic ודגם אחד של pcp&cooling . הסיסוניק-ים : 1 ) SeaSonic S12EP-550 550Watt לינק למוצר : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1143 מחיר 441 ש"ח והשני הוא :SEASONIC S12II 500W BRONZE לינק למוצר : http://www.iqpc.co.il…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-