עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by belldom,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם ספק כוח SEASONIC SS-400ET 400W ומארז Antec Two Hundred. הספק כוח יושב בתחתית המארז. ובחנות התקינו אותו כך שהאוורור שלו (מאוורר 12 ס"מ) פונה כלפי מטה. יש לציין שאין במארז חורים לאוויר אבל יש רווח של מספר מלמטרים בין הספק כוח לריצפת המארז רציתי לדעת: 1.האם זה בסדר שהספק מותקן ככה במארז (או אולי עדיף להפוך אותו) ? 2. (בהתאם לתשובה 1) האם זה ישפר את המצב (או אם יש טעם וכדאי) אם אעשה חורים במארז (מודינג) בשביל אוויר מבחוץ בשביל הספק כוח ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Idanp,

אני מתכוון לעשות כמה שידרוגים למחשב, בעיקר כרגע להחליף את הכרטיס מסך ל r290 ואני מאמין שהספק הנוכחי די יגביל אותי ( ss 520w s12ii ) לכן אני רוצה להחליף גם אותו. אשמח להמלצה לספק טוב ושקט שיתן לי מספיק מרווח ביטחון למערכת הבאה שעובדת בoc 24/7 השאיפה לחסוך כמה שאפשר אבל לא על חשבון המערכת i7 3770k @4.5ghz asus p8z77-v lx2 seagate 2tb 1200/1450 sapphire 7850 שיוחלף ל r290 crosair vengeance 4gbx2 1600mhz antec 300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות אל-פסק (UPS). כאן המקום לציין שאין אני מבין בנושא זה כמעט, ולכן אין לי מושג איזה חברות מומלצות, איזה מתח אני צריך וכו'. מה שכן, אני אנסה לפרט את דרישותיי, ואולי תוכלו לעזור לי למצוא UPS מתאים. לUPS אני רוצה לחבר (אני רושם את כל מה שיש לי שמתחבר בצורה זו או אחרת למחשב, כי אני מניח שאם הוא לא יהיה מחובר לאל פסק, הפגיעה יכולה להגיע מכיוונו, כלומר מהחיבור שלו לחשמל - תקנו אותי אם אני טועה...): 1. מחשב פנטיום 4 די סטנדרטי (כ.סמך 7600GS אני חושב, HD פנימי בודד). 2. מדפסת לייזר צבעונית LEXMARK C510 3. מכשיר משולב של BROTHER 4. ראוטר EDIMAX 5. מודם ADSL שקיבלת מבזק (חיבור לחשמל ולרשת) 6. רמקולים של מחשב 7. מסך LCD 17 אינץ' של LG. 8 הבנתי שי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זה המפרט : Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E לוח אם GIGABYTE 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיס מסך ZOTAC DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח Hitachi DVD±RW GH22NS x22 Black SATA צורב LG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by גיא גיא,

היי, הציעו לי בחנות מארז וספק ANTEC nsk6580 EARTHWATTS 430W במפרט המחשב- מעבד Q9550 וכרטיס מסך QUADRO FX570 אני יודע שANTEC נחשבת לחברה טובה, אבל לא מצאתי הרבה חומר על הדגמים האלו... יש למישהו מושג איך המארז והספק הזה? האם הם יחזיקו את הצריכה של המעבד והכרטיס מסך?

6. יש לי אל פסק של אדוויס, דגם של 650W. הסוללה נגמרה, והחלפתי לחדשה לבד. מצברים כאלה יש לי המון בעבודה שלי באיכות גבוהה (מצברים לציוד צילום). מה שהיה שם היה 7.2 אמפר. שמתי מצבר של 7.0 אמפר של חברה טובה ויקרה. הבעיה- בעבר האלפסק היה מחזיק את המחשב+מסך LCD ל 14 דקות. עכשיו בקושי דקה ונופל מייד. מדוע?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by segevgabay,

מחפש מארז גדול שלא יהיה צפוף בתוכו. חברה מוכרת ואמינה. אני מתכנן גם קירור מים שזה אני יבנה בנפרד אז שיהיה מקום למשאבה והכול..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arikbaron,

שלום לכולם ברצוני לבדוק ולנקות המאורר הקדמי בלי לחדור פנימה. האם ניתן ואיך? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bostero,

אני מחפש מארז כמה שיותר שקט ומאוורר איזה אלטרנטיבות יש לantec p150?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לוח : GA-‏MA78GM-S2H קירור: Glacialtech Igloo 7310 AM AM2 Cooler מעבד: ‏Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore זיכרון: OCZ DDR2 2x1G 800Mhz Cl 5-5-5-15 Sp Ops HD: WD1600JS 160GB SATA II LG ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארז: Hec 6A19B Black אחד משני כרטיסי המסך הבאים [אשמח לתשובה לגבי שנייהם כדי להיות בטוח] * ‏HD 3650 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI * ‏8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI כאמור הספק כוח : Hec 400TRT 400W בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mpro,

יש ברשותי מחשב כבר כ 4 שנים בנוסף לשידרוגים קלים עם מארז מיושן, קיבלתי לא מזמן מחבר מארז יותר חדיש וגדול הייתי רוצה להעביר את כל התוכן למארז החדש, ישנם דגשים כלשהם לביצוע מעבר שלא יהיו לי כל מיני בעיות לא נעימות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש מארז MIDI איכותי, שקט, עם מסננות נגד אבק. יצאות: firewire, usb, audio מחיר יעד 350 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KrustyTheKlown,

ברשותי המארז הנ"ל ועדיין לא הבנתי איך מקבעים את הכוננים האופטים.... המארז האחרון שהתעסקתי איתו היה מארז ג'נרי של מחשב שנקנה לפני 7 שנים ושם זה חובר מן הסתם עם בורג מהצד, מה שאני לא ממש מוצא במארז החדש אני מן הסתם מפספס משהו אז אם מישהו יוכר לעזור אני ישמח..אין לי בעיה גם להעלות תמונות אם זה יעזור תודה.

14. Started by danvis,

היי כולם, כמו שהכותרת אומרת, זו ההתלבטות שלי. אני מחפש מחשב שיהיה קר ושקט ל-I5 2500K עם OC ל-4.5 וכ.מסך של GTX570 (יכול מאד להיות דגם מומהר שזורק את האוויר ישירות לתוך המארז). מה הייתם אומרים על שני המארזים האלה ראש בראש? היתרון מבחינת ה-ANTEC זה שיש לו מארז "שונה" (נגדיר את זה ככה) ואני כן מחפש משהו כזה אחרי ש-3 שנים הייתי צריך להסתכל על מארז שמרני מאד של CM690. ה-K60 מציע איכות בנייה מעולה, מרווח יותר עם סידור כבלים טוב יותר ומערכת Tool-Less מעולה אבל החיסרון המרכזי שלו זה המראה המאד סולידי שלו (לפחות בעיניי). מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by uriby,

יש לי מחשב עם מעבד E6300, לוח אם GA-945p-S3 ומארז של Compucase. למחשב ספק 300W של HEC. אני מקבל כרטיס מסך 6600GT OC. http://www.bfgtech.com/6600GT_PCIX.html. בדרישות המערכת רשום שהספק חייב להיות לפחות 350W. האם למשהו יש ניסיון עם הכרטיס במערכת עם ספק של 300W? האם לדעתכם ניתן יהיה להפעיל את הכרטיס גם ללא OC, כלומר בתדר נמוך יותר כמו GT רגיל (כדי לחסוך הספק)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eranir,

אני מרכיב בקרוב מחשב (מחכה ל-core i5). כנראה שיורכבו בו HD4890/HD4850x2, ה-i5 ושני דיסקים קשיחים. אני מחפש ספק טוב שיחזיק את זה עם קצת מרווח, עדיפות למודולרי אבל לא הכרחי, והכי חשוב שקט. מצאתי את ה-Corsair HX620 ב-600 שקל, ואני מתלבט אם לקחת אותו לפני שהוא יאזל מהמלאי, או שיש משהו אחר עדיף.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pincher_95,

אז ככה אני חושב להתקין ATI X1950XTX 512Mb PCI-E CROSSFIRE EDITION במחשב שלי להלן המפרט שלי: GIGABYTE P35 DS3+E6750 OCZ DDR2 2x1024MB 800MHZ Platinum Rev 2 W.D 200Gb 8M buffer sata ASUS dvd-rw sata SONY dvd-rom ide 2 מאווררים במארז אני חושב לקנות את הספק כי הוא בתקן PLUS80 אבל אני חושש שהוא לא יחזיק את המערכת , אז כן צריך דעות/המלצות...... אאאא כן ותקן PLUS80 חשוב לי מאוד....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. והאם יש טעם לנקות אותו? כי הוא אחד הרכיכים הכי חמים שיש פה ובעיקר שיש לו שני מאווררים ענקיים אבל יש לי תחושה שאחד מהם כבר לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8503 אני שוקל לקנות את המארז,מס' שאלות: האם הספק כוח איכותי? מה הנצילות? יש 80+? יש מנגנון למהירות המאוורר בהתאם לחום? רמת רעש? מיועד ללוח אם 67h+i 5 2400

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם זה הסכום של 2 המסילות ( 29A ) או פחות? עריכה: שאלה נוספת: ביצוע OC למעבד, ללא שינוי מתחים, יגרום לו לצרוך הספק רב יותר מאשר בסטוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, כרגע אני עם מארז EZCOOL ,ללא מאוורר - מעונין להחליפו למארז ANTEC DF-35. מעונין לשמוע חוות דעת על מארז זה,מכל מי שמכיר/התנסה/מבין בנושא - בעיקר,למי שיש לו את מארז זה (האם כדאי לקנות אותו,האם הוא טוב,האם הוא מומלץ וכו'...).התקציב שלי הוא עד 860ש"ח - אשמח לשמוע המלצות לגבי מארזים אחרים בטווח המחירים:500-860. -אני רוצה לקנות אותו,כי שמעתי שהוא מארז בין הטובים,מבחינת נוחות,איוורור,אחזקה ושימוש - ומספק תמורה למחירו:515ש"ח,ובנוסף מתאים לתקציב שלי/מצד שני,נראה לי,שהוא לא שקט - ולכן אני מתלבט בין ANTEC P183 V3,לANTEC P193 - האם יש הבדלים משמעותיים בינהם מבחינת איכות,אמינות ושקט -אם כן,במה? - מה דעתכם/המלצתכם...? תודה רבה מאוד מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הי, אני בונה מחשב לפי המפרט הבא ומבקש המלצה לספק בטווח 400-450 ש"ח. מעבד Q9450 (ללא OC ייתכן OC קל בעתיד). לוח ASUS P5Q כ. מסך ATI 4850 (כמובן שייתכן שדרוג לכרטיס יותר מתקדם בהמשך) 2 דיסקים קשיחים 1 צורב אני מתלבט בין כמה ספקים וכמה הספקים. הבנתי שההספק לא אומר הכל ויש ספקים "חלשים" יותר , שווי ערך לספקים אחרים "חזקים" יותר. כיום אני משתמש בספק של HEC וחשבתי לרכוש ספק שלהם 600W-650W ראיתי גם דגם שנקרא ZEPHIR - 650W (יותר יקר אמנם) מה ההבדל בינו ל 650W הרגיל? מה הניצולת שלהם? יציבות ורושם כללי? שמעתי כאן לאחרונה על חברת PCPOWER&COOLING ויש להם ספק 500W ב 400 ש"ח, האם הוא יספיק או שהוא גבולי מדי? איך הוא בהשוואה ל HEC? אמינות, יציבות? חשוב לי גם הרעש של הספק. ספקים אחר…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by גיימרית,

ראיתי שיש מארזים שמגיעים עם..לא בדיוק תיק, אבל לא ידעתי איך לקרוא לזה, לנשיאה שלהם. יש אפשרות לרכוש משהו כזה בארץ? מישהו נתקל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oldskool,

שלום לכולם! יש לי עכשיו ספק כוח 500W של OZcool, עכשיו אמרו לי שהספק הזה גנרי ומוציא רק 250W בערך. רציתי לדעת אם זה נכון? מה הסכנה לחלקים בשימוש בספק גנרי? ואם צריך להחליף אותו לאיזה (חברה ודגם)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי מחשב לא מזמן והמארז הוא CM690 והקירור למעבד הוא Thermaltake Big Typhoon VX. אמורה להיות בעיית מקום עם שני הרכיבים האלו? הקירור אמור להיות מסודר בצורה מיוחדת כדי שיכנס למארז? (תמונות מצורפות) רואים גם שהחיישן של המאוורר מתחכך במארז, מה שעושה את פתיחת וסגירת המארז בעייתית קצת. השאלה הכללית היא, האם זה נורמלי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.