ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לקנות את הantec p182 בתור המארז שלו. הבעיה היא שהמארז הזה לפי אתר היצרן שוקל 15קילו (!!) עקרונית זה לא מפריע יותר מידי אבל הבעיה היא שאני הולך מידי פעם למסיבות רשת, האם מישהו שיש לו את המארז, או שמכיר אותו מקרוב יכול להגיד לי עד כמה זה אפשרי לקחת מחשב כ"כ כבד למסיבת רשת. ואם זה בלתי אפשרי, אז איזה מארז שקט וקל יותר אפשר לקנות? (בלי ספק כוח). בתקציב של בערך 700~ (המחיר של הP182)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדחיפות זה בגלל שיש לי מחשב שרת שמכיל 4 ארדיסקים ב RAID 0 וכולם מתואמים למקסימום מהירות כולל כל הגדרות ה Cache ואני לא רוצה שיהיה הפסקת חשמל שיכול להרוס לי משהו. מי שמבין באל פסק מבקש עזרה דחוף, ה Advice שיש לי SL1500 עשה לי בעיות ממש בהתחלה אחרי כמה חודשים, לקחתי אותו אליהם אחרי התעקשויות שיתקנו במקום או שיביאו לי מכשיר חלופי כי רק רכשתי אותו מהם ישירות מהחברה שגם עלה לי יותר אם הייתי קונה מחנות מחשבים, וגם מקבל טכנאי שלהם עד הבית במשך שנה ואחריות 3 שנים או שנתיים, בקיצור בלאגן. אז תיקנו לי אותו לקחתי ואחרי 3-4 שנים עשה בעיות שבקושי החזיק דקה ונכבה, ועכשיו לא נדלק בכלל. אני מחפש אל פסק מהחברות שהם לא Advice כי נשבר לי מהאל פסק שלהם שהם קקי אחד גדול. Eitan Engineering JP1…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל לילה טוב ושנה טובה =] כרגע יש לי מארז SUNBEAM SAMURAI ואני מרגיש שאני יושן באיזה בסיס של ח"א... והייתי רוצה לשנות את המצב, בנוסף לרעש הייתי רוצה לשנות גם את המראה אז כבר החלטתי לקנות מארז חדש, אבל ישנם כמה דגשים. 1. על המארז להיות מאוד שקט, הייתי מעדיף שני מאוררי 12 מאחורי ו1 מקדימה שלא יעשו הרבה רעש (כרגע יש לי מאורר של 8 מקדימה שממש מרעיש, מאורר של הBIG TYPHOON מאחורה שהוא שקט לגמרי ומאורר של קירור סטוק ממאבד של AMD [ממש מרעיש]) 2. מבחינת עיצוב א. המארז צריך להיות שחור. ב. גדול (יש מצב לכ.מסך גדול) ומאוורר, ועדיף שיהיו פילטרים שאפשר לנקות אותם בקלות (אם יש פילטרים נשלפים אז זה מצוין). ג. בשום פנים ואופן לא תהיה דלת קדמית למארז (אלא אם היא עשויה מאלומיניום וחזקה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני מצטער על ריבוי ההודעות פשוט לא ידעתי מה לעשות עכשיו אני סגור על עצמי. המערכת שלי: P4 521 2800MHZ PRESCOTT 1MB CACHE MB GIGABYTE 8I945PL-G 2XDDR 2 667 SAMSUNG 1GB SAPPHIRE HD 3850 256MB PSU NO NAME 250W HD SATA 160GB DVDWR צריך המלצה לספק שיחזיק את המערכת + OC קטן אם זה אפשרי. רצוי מאוד מאזור חיפה. מחר אני כבר לוקח את הכרטיס מסך מTMS את ה HD3850. בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף? אני יודע שה180B קצת יותר יקר. אבל לא הבנתי למה. האם יש אחד ששקט יותר משמעותית? מכירים באנצ'ים לשניהם? יש המלצות אחרות למארז במחיר הזה - 850-900 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והשארתי את הספק כח מהמחשב הקודם שלי (CORSAIR 450). התייעצתי עם חברה בפורום, לגבי האם הספק יחזיק את המערכת או לא, ולא הגענו להחלטה חד משמעית. עכשיו, בעומס מלא המחשב פשוט נתקע. האם זה יכול להיות בגלל הספק? מה קורה כשהספק לא מספיק חזק למערכת? האם זה פשוט נתקע? REBOOT? מסך כחול? מה אמור לקרות? תודה. נ.ב. כל פרטי המערכת רשומים בפרופיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לכרטיס מסך זה : Leadtek 8800 GTS 320 MB יספיק ספק של ATX 450W ? זה נראה לי ספק ז'נרי אבל יש לו 450 וואט. ומה נגיד הבדל בין כ. מסך של Leadtek לבין Asus ? כי הבדל ביניהם 200 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המארז הזה, אני משתמש בוא כרגע והוא באמת מקורר בצורה מדהימה ומארז אחד הטובים, הבעיה שהמאווררים לא עובדים בשיא הכוח שלהם. הרעש לא ממש מפריע לי, כי אני מפעיל את מאווררים על עוצמה גבוהה שאני משחק משחקים כבדים ואז אני כבר עם רמקולים או אוזניות ולא מפריע לי. האם יש תוכנה לשליטת המאווררים במארז הזה? מחובר במולקס. או רק לקנות כרטיס כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. אשמח לעזרה במציאת מארז ע"פ הדרישות הבאות: 1. שיהיה Full Tower 2. שיכלול הרכבה ללא כלים (כולל דרייבים, הארד דיסקים וכרטיסי הרחבה) רוב תודות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי מעבד q6600 וכ"מ geforce 8800 gt 512 עם ספק enermax liberty 400. המחשב כבר אצלי 3 שנים. לאחרונה הוספתי כרטיס קול asus zonar hdav 1.3 deluxe ועוד הארד דיסק של טרה וחצי. ועכשיו נראה לי שהמחשב לא מקבל מספיק חשמל למשל כשאני רוצה לגשת להארד דיסק הזה אז לפעמים המחשב חושב לשנייה ואז נותן לי גישה אליו הוא שיש לפעמים במחשב רעש של "טיק" ואז המחשב עושה את הפעולה שהוא נדרש לעשות. נראה לכם שזה בעיה של חוסר חשמל? יש תוכנה שבודקת את צריכת החשמל במחשב בצורה אוטומטית (מבלי שצריך להקיש בעצמך מה יש לך במחשב) ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה הסכום של 2 המסילות ( 29A ) או פחות? עריכה: שאלה נוספת: ביצוע OC למעבד, ללא שינוי מתחים, יגרום לו לצרוך הספק רב יותר מאשר בסטוק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה ? שמעתי שהוא מעולה . אז אני צריך ייעוץ ממי שיש לו. תודהה . נ.ב מה יותר טוב בין הספקים הבאים: ENERMAX LIBERTY - MODU - PRO ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך להוציא את הקליפסים השחורים האלה שתופסים את הכוננים (הקשיחים וה-CD וזה...) וגם את הפליסטקים האלה שתופסים את הכרטיס מסך . איך אני אמור להוציא אותם ואיך מחזירים אותם? (אני פשוט מפחד לשבור אותם.) תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום! לאחי יש את הספק הבא: http://www.hardwareheaven.com/reviews/554/pg2/huntkey-titan-650w-the-unit.html והמערכת שאמורה להיות (אנחנו משדרגים בעזרת השם): HD5850 PHENOM 2 955 OC 2X2 GB DDR2 800 MHZ האם כדאי להחליף אותו או שהוא מספיק איכותי וניתן בינתיים להשאר איתו? ומה עם במקום ה-5850 יהיה 9800 GTX+? האם כדאי להחליף ספק ליותר איכותי או שהספק הזה יסתדר ללא סיכון למערכת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מארז + ספק למחשב מבוסס I5-750 בלי OC (בינתיים...) וכמה שיותר שקט. לאחר הרבה קריאה הגעתי למארז כולל ספק ANTEC SONATA DESIGNER 500 ב 860 ש"ח. http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-DES-500~6~0.htm האם זה צירוף טוב או שניתן למצוא מארז + ספק אחרים שיחד נותנים (במחיר זהה או פחות) צירוף יותר טוב? האם אצטרך להוסיף מאווררים למארז או שמה שמגיע איתו מספיק (כל עוד איני עושה OC)? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתודה מראש לעונים. במידה ולא, על איזה ספק הייתם ממליצים במינימום מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המערכת שלי מורכבת מ: E6400 + Zalman 9500LED, זיכרון של 2GB, שני כונני DVD ושני כוננים קשיחים עם כרטיס מסך 7300GT. הספק שלי הוא Enermax Noisetaker 2 420W. אני חושב לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו חזק יותר (עדיין לא הוחלט אבל ככל הנראה זה יהיה X1950 Pro או 7900GS). לדעתי לא אמורה להיות בעיה בכלל, אבל רק כדי להיות בטוח רציתי לשאול האם לדעתכם הספק שלי יעמוד בשדרוג שכזה (לא מתוכנן OC)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המארז - Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 295 ש"ח ברשת KSP. איך הספק שנמצא בו ? האם הוא בסדר מבחינת קירור ? שקט ? למישהו יש ניסיון איתו אולי ? http://www.frontier.com.tw/index.asp?page=products&ID=case&It=21m&Type=DIVA&Ex=feature
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם ספק HEC 500 וואט ואחשיו היסתכלתי מאחורי המחשב בתוך החריצים שיש במארז ויש שם על כמו דבר כזה כתום ניראה כמו סוללה ולידה כמו משהוא לבן ניראה כמו דבק מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק לי את המערכת הבאה פלוס אוברקלוק? מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש לקנות עוד שעה מארז למחשב HTPC אנחנו לא קונים מארז שוכב כי הוא לא מתאים לסלון שלנו, אנחנו קונים מארז של מחשב רגיל ומחביאים אותו דרישות: 1. שיהיה שקט - במינימום משהו נגד ויברציות מהארדיסק 2. שיהיה יפה - עדיפות לדלת קידמת שמסתירה את הכל (כמו RS101 TT) עדיפות לגודל מארז שהוא לא FULL TOWER (קוראים לזה מיד-טאוור אני חושב) עדיפות למארז שלמכירה ב KSP תודה על כל עזרה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק כוח החדש של Seasonic ללא מאוורר, מודולרי, וגם איכותי קריאה מהנה... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2583
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי ב- I7-3930K, ואני מחפש לו חלקים משלימים. מה שאני הולך לשים בתוך המארז יהיה: - כרטיס גרפי יחיד, מסתמן radeon 6870 - לוח אם ATX, עוד לא סגור איזה, אבל אני חושק ב- Asus Sabertooth X79 או ב-Asus P9X79 Deluxe, לא סגור אבל זה הכיוון. - כונן SSD יחיד ועוד שלושה HDD (בתור התחלה, זה עשוי לגדול לחמישה בהמשך). - אני מעוניין לתקוע שם גם קירור למעבד: Zalman CNPS11X Extreme, אני עוד לא בטוח שהוא ממש מתאים למערכת. אני מקווה לאחד או שניים - חיבורי USB3 מקדימה ואולי גם איזה esata, אבל לא קריטי, מקסימום ניקנה פאנל בהמשך. שקט לא ממש קריטי משום שאני מתכוון לכבות אותו בלילה, אבל לא יזיק שיהיה שקט. אוברקלוקינג ככל הנראה יתבצע אבל לא יותר מבינוני, אני לא מתכוון לבדוק את הגבו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד.......שלום.. אז ככה. המפרט שברשותי הוא כזה : AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray Thermaltake Big typhoon 2 vx Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI HEC 500TE-2WX 500W ANTEC Three Hundred OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5 אני מעוניין להחליף ספק מכיוון שהנוכחי עושה לי בעיות של רעש \ריסטרטים אקראיים . צמצמתי את הבחירה שלי ל2 דגמים שלseasonic ודגם אחד של pcp&cooling . הסיסוניק-ים : 1 ) SeaSonic S12EP-550 550Watt לינק למוצר : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1143 מחיר 441 ש"ח והשני הוא :SEASONIC S12II 500W BRONZE לינק למוצר : http://www.iqpc.co.il…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-