עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. למי שיש את ה-ANTEC SONATA-III 500W עם הספק - ea 500 שלהם אני אשמח לקבל דעות ולגבי הספק הזה ואמינותו ואיפה אני יכול להשיג באזור ת"א תודה.. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15137#

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by arkadur,

אני מחפש מארז ללוח MATX, כאשר אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר וכמובן, אין בעיה עם ספק שמגיע יחד עם המארז.. המע' לא תהיה חזקה.. אשמח לקבל המלצות גם למארזים זולים יותר.. שבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psybrain,

1. CM 690 II Advanced 2. LIAN LI Lancool PC-K62 2. Nzxt Tempest Evo 3. Thermaltake Element S 4. Haf 922 מה אתם אומרים איזה מארז הכי איכותי והכי מקרר ושקט?!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omri09,

שמתי עין על הספק הזה: VANTEC ION2 520W 40A בסה"כ ב- 2 מסילות 12V. מאוורר גדול יחסית- 13.5MM הנצילות עדיין לא ברורה.. שקט ביותר עפ"י הביקורת הבאה על אחיו הקטן וזה בעיקר מה שמושך אותיהשאלה הנשאלת היא עד כמה הוא באמת איכותי בהשוואה ל- SEASONIC למיניהם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Alonsp,

שלום יש ברשותי מפרט המחשב הבא: לוח אם: Asus P5E Deluxe כרטיס מסך: Sapphire HD4850 (יש אפשרות שבעתיד יהיה CF של עוד אחד) זכרונות: OCZ 2X2GB 800Mhz מארז: CM690 מעבד: Intel Q9300 קשיח: Seagate 500GB sata2 32MB עכשיו, איזה ספק וכמה וואט צריך בכדי שהמערכת הנ"ל תעבוד כרצוי ללא בעיות. נ.ב. אם יש אפשרות שבמחיר של עד 750 יהיה גם ספק כח מתאים וגם מארז אחר רצוי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Salwaby,

אני מתכנן שדרוג מעבד ולוח אם מ Q6600 + Gigabyte P35-DS3L ל i5 3570 + Gigabyte H77-3DH בנוסף יש לי כרטיס מסך geforce 560 ti לא מתוכנן OC. השאלה שלי האם הספק HEC-500TD-TF הנוכחי שיש לי יחזיק את המערכת החדשה ? (500 וואט)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HeDesXs,

הוא סוחב 8600GTS?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. נראה לי מוזר ביותר - אפילו לא חשבתי לבדוק פרט כזה במפרט - ובכלל לא פרט כזה בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uvbs,

שלום לכולם, מפרט המחשב שאני הולך להרכיב הוא: ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3"EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B Intel Core i7-2600K Processor אני רוצה לרכוש ספק ומארז בסביבות ה 1000 ש"ח ביחד. בתור התחלה אני לא מתכנן לעשות המהרה, אבל מאוד ייתכן שבעתיד הקרוב אעשה זאת. הבעיה היא שיש לי כלבה מאוד מאוד שעירה, כך שהמארז יצטרך איזה שהם מסננים שיהי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LiorZi,

יש לי שאלה כללית, האם בשוק כיום יכול להיות שאני יקנה ספק מסוים והוא לא יתאים למארז שקניתי (מבחינת הגודל שלו, האם הוא יכנס או לא)? או שכל ספק בסופו של דבר יתאים לכל מארז (פשוט את הברגים יחברו בקוטר גדול יותר)? אני יודע שכיום יש כרטיסי מסך שלא יכולים להיכנס במארזים מסוימים... אז חשבתי שזה יכול להיות גם לגבי ספקים ככה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Super Talent http://ksp.co.il/allimg/sm3372.jpg Chieftech http://ksp.co.il/allimg/sm3330.jpg מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Iv0ry,

הספק שנמצא כאן (אל תתיחסו למארז): http://www.skypc.co.il/pl_product~CAC-T05-460~6~0.htm מוגן מפני ברקים במקרה של ירידות מתח? קוראים למונח הזה מודולרי לא? ואם כן לכמה דקות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 12131,

קודם כל המארז שקט ממש וביחד עם הקירור טוניק טאוור אי אפשר לשמוע אותו, ואם לא היה לא אור כחול מגניב כזה אי אפשר היה לדעת אם הוא דלוק או לא, באמת המארז מומלץ לכל מי שמחפש מארז בסכום הזה (450 ש"ח בערך) משלוש סיבות: הוא ממש שקט, ממש נוח (אפשר לפתוח אותו בלי ברגים) וממש יפה (לטעמי). ועכשיו לשאלה: האור הכחול שלו יפה והכל, אבל הוא קצת מפריע לי לישון בלילה... יש דרך לכבות אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. בחיפוש אחר מחשב חדש הוצע לי מפרט מצויין בפורום מפרטים ויחד איתו המארז של אנטק P180. נכון, הוא בליגה אחרת ואין מה להשוות, אבל לצערי אחרי שיקול נוסף אני נאלץ לקצץ עלויות. המועמד הקודם היה ה-Gigabyte Aurora, אבל לא אהבתי בו דבר אחד - מאוררים עם לדים כחולים. לא שזה שיא בשבילי אלא שהחלפה שלהם במידה וארצה באחרים תעלה בערך 200 ש"ח (אני לא מתכוון לקנות מאוררים פשוטים אלא שקטים וטובים) ואז אני מגיע לעלות של P180 שעדיף על פניו פי כמה. אז ככה: מה שחשוב לי הוא שהמארז יהיה גדול ומאוורר היטב. חשוב לי שיהיה בעל פנל קדמי סגור (שיקולי יופי וטעם אישי). חשוב לי שהמארז יהיה בנוי היטב ויחזיק לי לזמן רב (כלומר לעוד מפרט לפחות) חשוב לי שהמארז יהיה שקט כמה שאפשר ואני יודע ש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זה הלוח שלי [TABLE] [TR] [TD]H67M-S http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000514 זה המארז שאני רוצה לרכוש cosmos se http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/full-tower-cosmos-series/cosmos-se.html רציתי לדעת אם המארז יתאים ללוח פשוט בגלל שבביקורת שלכם רשום שהוא לא תומך EATX ואולי זה כמו MICRO ATX האמת היא שאני רוצה לעשות את ההעברה בין מארז אחד לשני לבד בעצמי וזה פעם ראשונה שאני עושה את זה התקנתי בעבר את הספק שלי והכרטיס לבד וגם מאוורר או שנים ואני רוצה לדעת אם זה קל בגלל הקטע של הPOWER ON OF SWITCH תודה ![/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Blabber,

ואם כן, אז מה התגובות לגביו, ממה שאני מצאתי הוא אמין, אבל לא משהו ל OC.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 104952,

אבא שלי לא מסכים לקנות את סאנבים טרנספורמר בטענה שהוא מכוער "ושלא צריך את כל האורות הללו"... הוא גם אומר שהחלון מיותר... אמרתי לו שהיום כמעט כל המארזים הם עם חלון. קיצר, אני מחפש מארז ברמה של הטרנספורמר ובאותו מחיר , כמה חבל שאבא שלי לא רוצה אותו , הוא מארז מצוין וממממששש יפה תודה לכל מי שיעזור ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, בימים הקרובים אני מתכונן לעבור למרכז תל-אביב; לאור מצוקת הדיור והמצב התקציבי, הדירה הולכת להיות איזה באוהאוס מימי מפא"י שלא הייתי סומך על תשתית החשמל שלו יותר מידי. עכשיו, אני מתכונן להעביר את המחשב + המסך הנוכחיים אל הדירה החדשה, והייתי רוצה לדעת איזה ציוד כדאי לי לקנות על-מנת להיות מוגן מכל מיני "נחשולי מתח", "מכות ברק", "קפיצות מתח" ושאר מושגים שלא ממש אומרים לי כלום, מלבד העובדה שהם יכולים לבצע טיגון עמוק של האלקטרוניקה ולדחות את המשחק ב- Crysis Warhead למועד בלתי-ידוע. כעקרון, מה שאני רוצה לקנות זו הגנה מתשתית החשמל הרעועה שיש בדירה הזו (נו... לפחות הדירה לא מפוצלת עם שקעים שהתקין הבן של הקבלן), בכל דרך בה אתם חושבים לנכון. המפרט הנוכחי (כ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by --- The King ---,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג והאמת שאין לי מושג בספקים.. אשמח אם אוכל לקבל כמה המלצות/הסברים איך לבחור את הספק. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: Gigabyte GA-H170-D3HP LGA1151 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB דיסקים קשיחים: מתכנן לחבר עוד שלושה הארד-דיסקים שיש אצלי כיום, בגדלים: 1 של 320GB ו-2 של 250GB. כרטיס רשת: Edimax EW7612PIN תודה רבה מראש לעוזרים!!

20. שלום . אני מעוניין לקנות מחשב השבוע המפרט די סגור חוץ ממארז,ספק,מאוורר למעבד. התקציב הכללי שלי הוא3200+. דרישות: מארז HTPC - *שקט כמה שיותר הדבר הכי חשוב לי-אם יש צורך להחליף מאווררים אין בעיה *יציאת USB 3.0 מקדימה (אם יש USB2 ואפשר לקנות חלק למרה לUSB 3.0 מEBAY אין לי בעיה) *אפשרות לשליטה על ידי שלט (הרמוני) (יש לי שלט אוניברסלי אינפרה אדום Harman Kardon TC 30 http://www.harmankardon.com/resources/Brands/harmankardon/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/OwnersManual/TC30%20OM%20rev4-7-06.pdf ) -גם פה אם יש צורך לקנות חלק כדי שזה יפעל על XBMC מאייביי למשל זה גם בסדר. עשיתי קצת חיפושים וantec NSK 2480 או Fusion Remote נורא לטעמי וגם silverstone GD06 .מה אתם אומרים…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RONG23,

שלום האם למישהו יש ניסיון בספקי 620w seasonic,antec,corsair מי הכי שקט והכי איכותי? כולם נראים טוב ומציגים כמעט אותם נתונים "יבשים" מי הכי שקט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by זאב אופיר,

ספק כח אנטק 700W העלה עשן והתקצר (NPXE מעגל בלוח החשמל נופל). האם כדאי לתקן או לקנות חדש? ידוע למישהו מי מתקן באשדוד? אפשר לתקן לבד? תודה על אינפורמציה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by david2k,

שלום לכולם! אני כרגע נמצא עם מארז antec nine hunderd two http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx מארז טוב סך הכל מקרר מאוד טוב אבל הבעיה הכי גדולה שלי איתו זה הדרך לנקות את שני המאווררים הקידמיים. חשבתי על אותו מארז גם של אנטק אותו סוג http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx לפי מה שהבנתי תמארז הזה יותר קל לנקות כי המאוררים מקדימה מתפרקים עם 3 ברגים. הצעות למארז עד 500 שקל עדיפות של אנטק רעש לא משנה לי כי אני מכבה אותו בלילה הדבר היחידי שמשנה לי זה שיהיה קל ומובן לנקות אותו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. השקט חשוב לי..וגם הקור, במיוחד על הכרטיס מסך וHDD שיהיו לו את הדברים החמודים האלה שלא צריך להבריג את ההארד-דיסק וכל מיני דברים כאלה חח חשבתי אולי על הTEMPEST המפורסם... אה ושיתאים לספק כוח שלי... המפרט שלי מפורט בצד אם מישהו יוכל להמליץ אני מאוד אודה לו תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. על המפרט שלי (בצד) + GTX 660 Ti נוסף: ספק:Antec TruePower Trio 550W יש לו 18 אמפר על 3 מסילות של 12V ועוד 24A על 5 ו-3 System Type: 1 physical CPU Motherboard: Regular - Desktop CPU Socket: Socket LGA 1155 CPU: Intel Core i7-3770K 3500 MHz Ivy Bridge Overclocked: 3900 MHz, 1.25 V CPU Utilization (TDP): 90% TDP RAM: 4 Sticks DDR3 SDRAM Video Card 1: NVIDIA GeForce GT 660 Ti Video Card 2: NVIDIA GeForce GT 660 Ti Video Type: SLI ATTENTION: FOR PERSONAL, NON-COMMERCIAL USE ONLY IDE HDD 7200 rpm: 4 HDDs Flash SSD: 2 Drives DVD-RW/DVD+RW Drive: 1 Drive USB: 3 Devices Fans Regular: 5 Fans 120mm; Keyboard and mouse: Yes System Load: 90 % Min…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים