ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. דבר ראשון אני מקווה שזה התת פורום הנכון לשאול על אל-פסק. יש לי בבית מפצל חשמל בעל 6 חיבורים רגילים של חשמל. שמחוברים אליו 4 מוצרי חשמל: 1) מחשב נייח. 2) טלוויזיה LCD 46 אינץ'. (משמשת כמסך מחשב). 3) רסיבר (שאליו מחוברים רמקולים). 4) מחשב נייד שלא תמיד מחובר ולא תמיד פועל. עכשיו השאלה שלי היא האם יש אל-פסק שאותו אני יכול לחבר לכל המפצל הזה? שבמקרה ויש הפסקת חשמל כל אלו לא ייכבו מייד? כי לפי מה שאני הבנתי בעיקרון לאל-פסק אני יכול לחבר רק מחשב... אם יש דבר כזה...אפשר לתת לי שם של דגם? תודה רבה לעוזרים וסליחה אם זה בתת פורום לא נכון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 של ati מעבד e8400 הארד דיסק 320 גי'גה וזהו ממה שאני זוכר.. לא ממש בקיא במחשבים והספק שלי כבר עושה רעשים של טרקטור! צריך ספק, עדיף מרשתות ksp או אייבורי שזה קרוב לי לבית.. תקציב לא ידוע, אין לי הרבה שימושים במחשב רק אינטרנט ככה שאני צריך משו שיחזיק תמערכת טוב. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למגן ברקים שכולל הגנה גם מנחשולי מתח משו איכותי שישמור לי על המחשב עד כמה שאפשר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהספק יוצא רק חשמל אחד של סאטא מה אפשר לעשות כדי שיהיה עוד חיבורי חשמל סאטא יש אולי מתאם? בעיה זו נפוצה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן מ-2002 פנטיום 4 1.4GHZ מארז ATX. שבוע שעבר נשרף לו הספק. ניסיתי להחליף את הספק בספק חדש גנרי, אך המחשב לא עובד: הוא כביכול נדלק, המאווררים עובדים וגם הנורה על הלוח אם עובדת, אך אין תמונה במסך. ניסיתי להחליף כרטיס מסך אך לא עזר. שכן שלי שהוא טכנאי אמר שהספק שהבאתי לא מתאים למחשב, והמתחים בספק שהבאתי גבוהים מידי. בחנות אמרו שאין דבר כזה וכל ספק אמור לעבוד עם המחשב, לא היה להם ספק עם מתחים דומים לזה שהיה לי. האם יכול להיות באמת שהספק לא מתאים למחשב? או שבוודאות הלך הלוח וצריך לקנות מחשב חדש?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למפרט הזה CPU:Intel Core 2 DUO E4300@3.01GHZ (Overclocked) Motherboard:Gigabyte 965p-DS3 GPU:NVIDIA 7900GS EXTREME RAM:G.Skill 2GB 4CL 800MHZ Hard Disk:WD 2500KS (250GB) seagate 500gb Samsung 1TB כנראה יוחלף כרטיס מסך ל4870 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר הוא כ60 יורו מקור:http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=30314&catid=2
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני משיג קצף בידוד ששומר על השקט במארז - יש לי מארז פשוט אבל FULL ATX ואני מעוניין להשתיק אותו עד כמה שניתן כי מרוב שהוא גדול ישנה תהודה בתוכו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, והשארתי את הספק כח מהמחשב הקודם שלי (CORSAIR 450). התייעצתי עם חברה בפורום, לגבי האם הספק יחזיק את המערכת או לא, ולא הגענו להחלטה חד משמעית. עכשיו, בעומס מלא המחשב פשוט נתקע. האם זה יכול להיות בגלל הספק? מה קורה כשהספק לא מספיק חזק למערכת? האם זה פשוט נתקע? REBOOT? מסך כחול? מה אמור לקרות? תודה. נ.ב. כל פרטי המערכת רשומים בפרופיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש כבר 2 נושאים בעמוד הראשון וגם עשיתי חיפוש.. אבל כל הספקים הם עם חיבור PCIe אחד. ו260 צריך 2 לפי האתר של nVidia. תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, התקציב שלי הוא 300 שקל מקסימום. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Cases that do not fit the 8800GTX ThermaltakeTsunami CoolerMaster Mystique Gigabyte 3D Aurora Antec P180 LianLi PC-65 (It will fit one card but not two in SLI) LianLIPC-3077 (It will fit one card but not two in SLI) Asus TA-210 (It's never going to fit in this case) Thermaltake Soprano Raidmax Sagitta (Is never going to fit the 8800GTX) Thermaltake Armor Jr. Thermaltake Aquila Thermaltake Matrix VX Cooler Master Ammo Cooler Master Centurion 534 iStarUSA Nitro AxS-10000 (The 8800GTX is never going to fit in this case) Silverstone LC18 NZXT Transformer Antec P160 Cases that do fit the 8800GTX Lian Li V2000-2100 series Silverstone TJ07 Silverstone TJ09 Apevia X-Pider Cooler…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי תמארז הזה באתר של חנות מסוימת ומהתמונות הוא ניראה יפה ורציתי לשאול מישהו ראה אותו במציאות? הוא באמת יפה במציאות? מה איכות הבניה שלו? איך המתחרים באותו תווך מחיר? הוא שקט? קל להתקין בו רכיבים? בקיצור אני רוצה לדעת כמה שיותר אליו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב בסלון. כתוצאה מכך עולה המחשבה על שדרוג המארז הקיים של סילברסטון שהוא כבר בן 13 בערך. המארז היחיד שמצאתי שעונה על הצרכים מבחינת מידות המארז גם הוא של סילברסטון. https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Grandia-Radiator-SST-GD11B/dp/B0B5GV42GH/ref=sr_1_1?crid=2I7IMAA83OHQ8&keywords=SST-GD11+case&qid=1659347884&sprefix=sst-gd11+cas%2Caps%2C524&sr=8-1 במארז הישן ניתן לחבר 4 מאווררי 80 מ"מ. המארז תקין, השאלה שלי היא האם הוא יוכל להתמודד עם החום שנוצר עם חומרה עדכנית ? נניח, מעבד I5, ללא כרטיס מסך חיצוני (כנראה שיתווסף בהמשך), שני דיסקים קשיחים. אשמח לחסוך הוצאה של 1,200 שקל (עבור מאר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS 2. Lian-Li PC-PC-P80B Aluminum Black מי יותר טוב???? אשמח אם תגיבו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה השוני בהם ? האם כולם נמכרים בארץ ? האם זה דגמים שונים או חדשים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מערכת חדשה: Q6600, Gigabyte GA-P35-DS3L, OCZ 2Gb RAM, Palit 8800GT Sonic כאשר המערכת במנוחה אני מודד עם מולטימטר מתח של 12.00 וולט יציב כשהכרטיס מסך בפעולה אני רואה את המתח יורד עד למינימום של 11.50 וולט, האם זה סביר ? יכול להיות שאני צריך להחליף ספק ? או שזה סטנדרטי שהמתח יורד בעומס ? (ירידה של חצי וולט) תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט בידיוק לחבר אבל אני אף פעם לא מצליח להתאים ספק ללוח אם ולדעת אם הוא מתאים או מספיק! אני בחרתי לו את המארז : A-top Armor Gaming Case 400W Black שזה בא עם ספק 400W שרשום עליו שהוא P4 READY עכשיו מה יעזור לי שזה מתאים לפנטיום 4.. אני רוצה לדעת אם הוא מתאים ללוח אם: ASUS M2N-E ואם כן איך אתם יודעים? אני רוצה גם לדעת. אם תתנו לי הסבר מקיף אני אהיה אסיר תודה. - מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 sAM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX 470 ¤ כונן קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C 383 ¤ לוח אם: ASUS M2N-E 502 ¤ זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800Mhz CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ 493 ¤ כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX85…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^ כותרת. תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה עבור ספק כוח שיסחוב את המפרט הבא: לוח - GA-X58A-UD7 - קונה חדש מעבד: CORE I7 950 - קונה חדש כ. מסך: ATI 4870 - קיים מע' קירור מים משולבת בהמלצת jclarkk נכון להיום יש לי 650W THOUGHPOWER השאלה היא - האם בכלל צריך להחליף ספק קיים בחדש חזק יותר? אם כן כמה W ממולץ ואיזה BRAND תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"פ מה שקראתי בסקירות הוא אמור לבא עם 4 מאווררים אבל בהרבה חנויות אני רואה שכתוב 3x120 מה זה הקטע הזה? איפה אני יכול למצוא בטוח עם 4 מאווררים? אני מחפש את הp182 se
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה מעבד E6600 לוח-965P-DS3 REV3.3 זיכרונות 2 ג'יגה 800 מגה הרץ של G.SKILL כמו שפה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 הארד דיסק250- ג'יגה- WD2500KS כרטיס מסך PALIT-7600GS DDR3 SONIC 256mb מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19 BLACK+300W הספק הוא של החברה hec הדגם 300AR-TF אני יודע שהספק הזה לא יענה על מבוקשי, חשבתי על הספק HEC 400TRT אבל יכול להיות שאין לחנות שקניתי ממנה את הספק הזה אז אולי אני בכלל יחזיר את הספק ויקנה מחנות אחרת אז על איזה ספק אתם ממליצים לצרכים שלי שיספיק לOC קטן/בינוני בעתיד (למרות שאני לא בטוח יעשה בכלל) ? הHEC 400TRT יספיק ל-OC ? כדאי לקנות אותו מחנות אחרת או משהו ספק אחר ? ה ENERMAX Noisetaker וה ENERMAX LIBERTY דיי יקרים לי …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: עד 300 שקל גג. עדיף כמה שפחות בסביבות ה-250.. מהי החריגה המותרת? אין.. האם תהיו מעוניינים לבצע OC? אולי אולי בעתיד... הרכישה תתבצע מהארץ או מחו"ל? מהארץ, מחו"ל לא משתלם עם כל המיסים. מפרט הנוכחי של המחשב:מעבד: Intel Core i5-4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 760 Windforce 3 מארז: לא רלוונטי, אני קונה את המארז בשביל המפרט שאני רושם.. ספק כוח: Raider 550W 80+silver / Seasonic S12II 520W מסך : DELL 2312HM זיכרון: 2X4GB DDR3 1600 קירור למעבד: Hyper 212 EVO / Shagon MUGEN 3 כונן אופטי: Samsung SHS-AABBBדיסק קשיח: Seagate 1TB baracuda 7200דברים חשובים במארז: שקט לא הכי חשוב בעולם אבל חשוב, נגיד 6 מתוך 10 קירור ואוורור הכי חשוב, בערך …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן (: אני מעוניין לקנות UPS ברמה סבירה, לא משהו מטורף, אך אין לי שמץ של מושג איזה בדיוק אני צריך. יש לציין כי אינני מעוניין ב-UPS שיאפשר לי להמשיך להשתמש במחשב לאורך זמן לאחר נפילה. אני זקוק ל-UPS שיחזיק את המחשב ואת המסך למשך 10 דקות בערך, לא יותר. עיקר העניין הוא שאוכל להספיק לכבות את המחשב ואת המסך בעצמי וכך למנוע נזק לרכיב כלשהו במחשב - והאמת שהדבר קריטי לקראת החורף... בנוסף, רצוי שיהיו בו 4 שקעים. אציין את המפרט שלי במלואו: מעבד: Core-i7 2600k ספק: Corsair 850TX כרטיס מסך: Asus GTX 570 CU II לוח אם: Asus P8P67-M Pro B3 דיסק קשיח: Western Digital 1TB Caviar Blue SSD: Crucial M4 128GB דיסק קשיח חיצוני: Western Digital 1TB (מחובר למחשב באופן כמעט קבוע). זיכרון: Kingst…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ספק של Antec EA-500D 500W בין 3 ורציתי לדעת האם הוא יהיה טוב למערכת חדשה מבוססת Ivy bridge וכרטיס מסך 6870 או שעדיף להחליף את הספק? ואם כן אז למה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים? ולמה ספקי אנרמקס לא מגיעים ב-BULK? האם הם עדיפים/טובים יותר מספקי סיסוניק (בהשוואת אותם ההספקים).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-