ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי אני מתלבט בין ה TruePower Trio 430W של ANTEC לבין ה ENERMAX LIBERTY 400 ידוע לי שכולם חובבים את האנרמקס אבל הייתי מעוניין לקבל המלצה לטוב ביותר מהם (לומרות היתרון שהאנרמקס מודלארי ) כי לאנטק יש 3 מסילות 12V . כמובן כול המלצה בסביבות המחיר הקוב תתקבל בברכה תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז וספק שיתאימו למפרט הבא: Core i7 Haswll 4770 Intel SSD 530 240GB Gigabyte Q87M-D2H 8GB RAM WD Green 1TB חשוב שהמארז לא יהיה מצועצע, לא מחפש לדים וכל מיני שטיקים אחרים. לא צריך הרבה BAYS של 5 אינץ' (אחד-שניים מספיקים). אם יש באנל של ספק\מארז זה מעולה, אם לא אז בנפרד. אני יודע שכל ספק כיום אמור להריץ את המערכת הזאת, פשוט לא מבין באיזה ספקים עדיפים על אחרים. לא רוצה לקנות משהו גנרי או באיכות גרועה. חשבתי על http://ksp.co.il/?uin=20369 מה אתם אומרים עליו? אם אין באנדל טוב, איזה ספק לקחת איתו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן מפרט המחשב שרכשתי (הרכיבים בדרך): לוח אם Asus P5B Deluxe עם FSB שיעבור אובקלוקינג מעבד Conroe E6400 שיעבור אוברקלוקינג (ל-3000 עד 3500 מה"צ) זיכרונות Dual Channel DDR2 800MHz שיעברו גם הם אוברקלוקינג כרטיס גרפי GeForce 7600GS 256MB עם קירור פאסיבי כ-2-3 מאווררי 120 מ"מ, פלוס Scythe Ninja Plus למעבד 2 דיסקים קשיחים 7200RPM ללא כונן DVD או Floppy אם אפשר, כמה שאלות ברשותכם: 1. מה ההספק (Watt) שלדעתכם דרוש לספק כוח במחשב כזה? 2. המלצה לספק כוח יציב ואיכותי. 3. המלצה למארז בתצורת ATX Mid-Tower/Tower עם איוורור מעולה ובניה איכותית, שיחזיק לאורך זמן. אני אוהב מראה סולידי ונקי, ובתכלס אני לא באמת צריך מארז גדול (אין לי אפילו כונן 5.25 אחד!) התקציב למארז+ספק = בין 1000 ל-150…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקודם סיים את חייו ואני רוצה לקנות חדש של 450W השאלה איזה חברה? מומלץ אם אפשר מKSP .. תודה..
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשנתיים וחצי קניתי מחשב מ- Skypc, עד עכשיו לא היו איתו בעיות כלל ורק לפני שבועיים התחיל לצאת רעש שהלך ומתגבר מהספק כוח (מין דפיקות שנשמעות בתדירות מאוד גבוהה) כרגע הרעש פשוט בלתי סביל והפסקתי להשתמש במחשב. כשניסיתי לממש את האחריות על הספק, נוגע לי שskypc פשטו את הרגל ולכן אין לי אפשרות לממש את האחריות דרכם. התקשרתי ל-RSM על מנת לברר אם יש אפשרות לממש את האחריות על הספק מאחד היבואנים בארץ ונאמר לי שהם יבאו את הספק הזה בצורה עצמאית ולכן לא ניתן לממש את האחריות על הספק. דגם הספק היה Hiper HPU-4M530-PU 530W. אשמח לדעת אם יש בכל זאת דרך לממש את האחריות על הספק שרשום בקבלה שיש לו אחריות לחמש שנים, גם אם לא אשמח לקבל המלצה לספק חדש ואיכותי בתקציב של 300 ש"ח. המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה לצערי הספק כוח מרעיש (רעשים כאלה של קליקים/טיקים) נרכש בספטמבר 2012 והסתיימה האחריות בספטמבר האחרון. מאז גם פתאום שהמחשב מחובר למסך טלוויזיה עם כבל HDMI החיבור קופץ ולא נשאר על המסך (יש קשר? בין הבעיה בספק כוח לכך?) אני צריך לקנות ספק כוח חדש. האם יש המלצה לספק כוח אחר יציב ואיכותי ברמה כזו ולא משהו סיני/גנרי? הטווח מחירים 300-400 ש"ח. אותו ספק עדיין נמכר ב - KSP, אבל אני מתלבט בגלל שהיה לי אותו והוא כבר שנים רץ לקישור לעמוד המכירה לחצו פה. ואם זה ממש חשוב מה השימושים: צפייה בסרטי HD דרך במחשב על מסך הטלוויזיה וצפייה באתר Youtube - לא שימושים מוגזמים, אבל עדיין אשמח לא לרדת מ - 620W כמו של הספק והחברה שהיה לי. …
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש ספק כוח חדש למחשב חדש שנקנה לפני שבועיים יש לי Seasonic 650W 80+ Gold X-650 והוא עושה הרבה בעיות קורס כעבור שתי דקות משחק בFAR CRY 4 וגם בCS GO הספק היה פעם אחת בבדיקת מעבדה אצל KSP אמרו שהוא תקין אבל מסתבר שהוא לא הוא עבד תקין יומיים וחזר לעשות בעיות כבר אין לי כוח לחזור לKSP שוב ואז הם יגידו שוב שהם יבדקו אותו במעבדה ויגידו שהוא תקין ועובד ואז יחזירו לי אותו לספק יש בעיה גם של רעשי זרם שהוא משמיע במנוחה ובמאמץ ובאמת חבל שאי אפשר להראות ולהוכיח להם שלספק כוח יש בעיה וגם אחד הקונטקורים שלו נהיה לבן ספק כוח 650W~750W חשבתי כרגע על הדגמים G650/G750 של סיסוניק הקטע שאני חושש שוב לקנות סיסוניק כדי לא להידפק עם ספק כוח מסדרה אחרת שלהם או FSP RAIDER וגם ראיתי סדרה אחת …
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב...ותודה רבה רבה על האתר הזה והקהילה האיכותית הזו(-: אז ככה הספק כוח שלי נישרף... הוא היה של Antec 300W והוא החזיק את המערכת הבאה לוח אם:Gigabyte MA78LMT-S2 מעבד:AMD Phenom ii x4 965 כרטיס מסך:ATI Radeon HD 5850 זכרונות : X2 X2 צריך ספק כוח זול וטוב שיחזיק את המערכת הזו בצורה מושלמת העדפות לאזור המרכז. איבורי KSP
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לפני מס' חודשים בקשתי כאן להמליץ לי על ספק כוח seasonic ss-550ht בשביל המפרט הבא. לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מעבד: intel q6600 זכרון: 4X kingston 4gb 800Mhz כרטיס מסך: kingston 4gb 800Mhz רכשתי את הספק הנ"ל ולאחר בדיקות אין סופיות של מה לא בסדר במע' כולל החלפת לוח, מעבד, זכרונות, מע' הפעלה לא היתה לי כלל תמונה אפילו לא BIOS, המאוורר עבד ל 100% כאילו לא מקבל מספיק מתח. לקחתי את הספק לחנות בה רכשתי את המוצר אך נאמר לי שהוא תקין. אני עובד עם הספק עם כרטיס מסך אחר ואין איתו בעיה, כנראה שהכרטיס צריך יותר ממה שהספק הנ"ל נותן לו. לפי דרישות המע' של הכרטיס 500W היה מספיק אך לא במקרה הזה. לקחתי את המחשב לחבר והיה לו ספק אחר עם 550W של חברת "שפיר" וזה עבד בלי בעיה אצלי. אני רוצ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש ספק כוח איכותי ויציב למחשב גיימינג שמתוכנן בזמן הקרוב להוסיף לו כרטיס מסך נוסף לSLI (כרטיס GTX 580). ההספק הדרוש הוא 1000W. אפשר לחרוג כמובן לכיוון ה1050W אם יש המלצה טובה. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מחשב עם מפרט: intel Quad Core I5 2500K Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI זה כל המפרט: http://tms.co.il/ preview/spec/xvz9lhwq תמחקו את הרווח זה בעקרון השילוש הקדוש... המחשבה היא לעשות OC למעבד ל4GHZ ובעתיד כאשר הGTX570 יהיה יחסית חלש (עוד שנה שנתיים אני מניח) להוסיף עוד אחד למערך של SLI אני מתלבט לגבי ספק: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail http://tms.co.il/product/10027 או Seasonic PSU 620W Active PFC http://tms.co.il/product/7943 או Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC http://tms.co.il/product/7980 תודה מראש יונתן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה אתמול פיתאום הייתי באינטרנט,פיתאום ניכבה המחשב,שניסיתי להדליק הוא ביכלל לא נידלק ממש כלום כאילו הוא מת!!,שניתקתי את כבל הספק מאחורה ל 20 שניות וחיברתי,המחשב אוטומטית נידלק ממש לחצי שנייה, וישר ניכבה,הנורה של ההארד דיסק נידלקת יש רעש המאווררים פועלים ממש לחצי שנייה וישר הכל ניכבה,לפי מה שהבנתי הבעיה היא בספק הכוח,ואני מכווה שזה מי זה,שאני לא אקנה סתם מיפרט: מעבד p4 זיכרון 256 ram הארד דיסק 80gb לוח אם משהוא עם msi כרטיס מסך מובנה בלוח אם nvidia mx440 תספק כוח לא זוכר תשם שלו אבל כימעט 100% גנרי מארז גם גנרי כמה שיהיה יותר זול כי אני לא רוצה ממש להשקיע כמה שיותר זול,ומחברה מוכרת,ושלא יהיה וואט יותר ממה שצריך
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ספק כוח חדש במקום ספק קיים למחשב מותג לנובו. זה המחשב: http://www.misco.ie/Product/194971/Lenovo-ThinkCentre-Edge-72-Tower-PC-Intel-Pentium-G640-2GB-250GB-Windows-7-Professional-1-Year-Warranty אני מעוניין להחליף לו ספק כוח (הנוכחי 280W) על מנת להתקין בו כרטיס מסך GTX460 איזה ספק אני צריך וכמה כוח? עדיף כמה שיותר זול אבל כמובן יציב, עם אחריות טובה. לי יצא להתנסות עם SEASONIC שמעולים ושקטים. אם תביאו המלצות אשמח לקבל לחנויות IVORY/KSP/RSM. הן החנויות הקרובות אלי. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המפרט של המחשב הוא: intel core 2 duo E7300 2.6GHz Samsung 1TB HD MB: intel (אעדכן עם הדגם המדויק) Ram: 2GB kingston GPU: GT9500 אם שכחתי משהו תגידו. תמליצו לי על ספק איכותי שיחזיק את המערכת. התקציב הוא באיזור ה-200-250 שקל. אם צריך לחרוג-אז נחרוג, אבל אני מאמין שהתקציב בסדר. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו הייתי סגור על הfsp 350gln שהיה חזק יותר מה400trt של hec אבל המערכת השתדרגה במקצת ולכן אני שוב תוהה איזה ספק אני צריך. המערכת המשודרגת היא: amd 4600 8800gts 320 2 ג'יגה זכרון של g.skill. WD 250GB (ks( asus m2n-e מארז 6a21 hec. השאלה היא האם 350gln יחזיק את המערכת בקלות.. במידה ולא, מה הספק הבא בתור שיחזיקה בקלות.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לפני יותר משנה מערכת מחשב עם מארז וספק כוח גנרי כלשהם. שמתי לב שכשאני משחק משחקי מחשב הספק כוח מתחמם מאוד עד שהמחשב נכבה פשוט בשלב מסויים. 1. האם בעיות כמו קפיאה של המחשב בפתאומיות שמלווה ברעש חזק וצורם מהאוזניות, יכולות לנבוע מהספק כוח. 2. אני אהיה מעוניין להחליף את הספק כמובן, דרישות: אמין, שקט יחסית, לא יקר . המערכת: Intel CPU i5 750 NVIDIA GeForce GTX 275 MB P55A-UD3
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למפרט הבא לוח p4i65g asrock P4 2.4GHZ NORTHWOOD HD 250 GB WD זיכרון 1.5 GHZ DDR 400 כרטיס מסך gecube x1550 מארז:bigfan-ג'נרי כזה שנראה משהו כזה -המאורר שלו גם צורך חשמל מהספק http://213.8.106.75/pics/6/0/1/1/20531106b.gif בנוסף יש לי עוד שני מאווררים במארז צריך המלצה לספק שלא עולה מעל 250 שקל, רק מחנות ולא מאיזה אתר וירטואלי, באזור המרכז בלבד (תל אביב ראשון וסביבתה...) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מעבד: Intel E8400 3.0Ghz Box לוח אם: Asus P5QL-E זיכרון: 2x1GB Kingston 800Mhz כרטיס מסך: MSI 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV PCI-E 2.0 HDD: Western Digital 320GB 7200RPM S.ATA 2 HDD: Western DIgital 80GB IDE 7200RPM DVD: LG MULTI Rewriter GSA-4167B תודה מראש לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שידרגתי את המחשב ובקרוב מאוד גם OC למעבד ברצוני לדעת איזה ספק ליקנות למחשב במחיר של 500 ש"ח בערך.. המפרט הוא: מעבד: INTEL E6750 בקרוב OC קירור למעבד: mugen 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 1GB VAPOR-X לוח אם: ASUS P-35, P5KR זיכון; 2GB KINGSTON לכן בגלל הכרטיס החדש והלוח קירור למעבד איני יודע איזה ספק ליקנות ואיזה הוא טוב במחיק כזה .. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
המפרט שלי: מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 RPM STA 2 כ.מסך:X1950 PRO 1.אני צריך ספק שיחזיק את המפרט בלי בעיות ויש לי בערך תקציב של 500 שח שצריך להספיק לי גם לספק איכותי וגם לקירור טוב למעבד המלצות בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי חברים אני צריך המלצה לספק קוח טוב ואיכותי לשני כרטיסי hd 6970 שעובדים ב cf. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לספק כוח מהחנות SKYPC הכי זול שאפשר שיעבוד עם מפרט של intel e6750 8800gt 2048mb kingston P31 - DS3L דיסק קשיח וצורב חשבתי על כמה ספקים : http://skypc.co.il/pl_product~W0061R~24~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~500TDT~24~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~RS-430-PMSR~24~0.htm
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הספק עקב החלפה של כרטיס מסך או 5770 או 5850. המערכת היא HTPC מחוברת לLCD 37 FHD בעתיד תעבור אוברקלוק E8400 P5QL-E OCZ REAPER HFP 1066 FREEZER 7 LP W.D 1T 32MB DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ההתלבטות היא בין שני הספקים האלו: MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan 500W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-500 (Retail אני יודע שהאנרמקס עדיף,אבל מה לגבי הסיסוניק? מה גם שאם יהיה אובקרקלוק יהיה עדיף ספק שיהיה לי בו קצת אוויר לתמרון והספק לא ייחנק. מה ההלמצות שלכם? כמו גם שהצריכת חשמל של C2D היא פחות מהמרובעים,השאלה היא אם 500 יספיק או שנעלה עוד קצת תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התייעצות בפורום מפרטים ושיטוט בפורום נסגרתי פחות או יותר על מערכת מחשב שתתאים לי, נשאר לי לבחור ספק. חשוב לי שהמערכת תתאים לO.C בינוני עתידי ושהיא תהיה שקטה מאוד (~9). בנוסף, אני מחפש ספק מודולרי כדי להימנע מחוטים מיותרים במארז. המערכת תורכב מ: core i5 2500k asrock z68 scyth yasya שני כוננים קשיחים ואולי גם SSD המארש שנבחר לשקט מירבי הוא ה fractal design. התקציב עבור הספק הוא באיזור ה 300 ש"ח אשמח לכמה המלצות לדגמים מתאימים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-