ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איזה ספק יתאים למערכת הזאת ויחזיק אותה בצורה טובה המפרט: AMD 4800X2 RADEON 1950XT 2GB RAM WD 250 GB כמעט כל מי שאני שואל אותו לגבי המלצה לספק ישר זורק את הLIBERTY 400. אני חושב שהספק הזה הוא מיותר במערכת שכזאת ולדעתי אפשר לחסוך איזה 100-150 ש"ח ולקחת ספק זול יותר שיחזיק את המערכת הזאת בצורה טובה. יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים חבר טוב שלי התחדש במחשב חדש. הלכתי לעזור לו להתקין וראיתי שנתנו לו ספק גרוע. 1)הוא ג'נרי 2)הכרטיס מסך שלו דורש שני חיבורי 6PIN ובספק הזה אין אפילו אחד. הבאנו מתאם לבינתיים אבל מן הסתם הכרטיס מסך לא עובד כמו שהוא אמור. אז, אני רוצה המלצה לכרטיס שיתאים, עם שני חיבורי 6PIN ושיחזיק כמו שצריך. המקום שהוא קנה ממנו יזכה אותו ויתן לו חדש בהפרש. אני יודע שהם עובדים שם עם טרמלטייק. אולי עוד חברות, אשמח לכל עצה ודעה. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני מצטער על ריבוי ההודעות פשוט לא ידעתי מה לעשות עכשיו אני סגור על עצמי. המערכת שלי: P4 521 2800MHZ PRESCOTT 1MB CACHE MB GIGABYTE 8I945PL-G 2XDDR 2 667 SAMSUNG 1GB SAPPHIRE HD 3850 256MB PSU NO NAME 250W HD SATA 160GB DVDWR צריך המלצה לספק שיחזיק את המערכת + OC קטן אם זה אפשרי. רצוי מאוד מאזור חיפה. מחר אני כבר לוקח את הכרטיס מסך מTMS את ה HD3850. בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הפסיק לעבוד היום. ובהפסיק לעבוד הכוונה היא שכשלוחצים על המפסק, הוא לא מגיב, שום כלום. המחשב מת לגמרי ולא נפתח. הספק בכותרת הוא זה שיש לי במחשב והוא מריח לא טוב ולכן הנחתי שאולי הבעיה בו. אז הלכתי לקנות ספק ולצערי קניתי את הספק fsp hd 420 שאינו מתאים למארז העתיק מאוד שלי. לא קיבלתי איתו ברגים מתאימים (זה retail) והברגים שיש לי מהספק הישן מתאימים לחורים שלא נמצאים באותו מיקום של הספק של fsp. (על פניו ניראה שהחורים הם גם קצת יותר דקים מאלו שנמצאים בספק הישן שלי) אז אם במקרה למישהו יש את הספק הזה ממש אשמח לקנות במחיר סמלי (מניח שהוא אינו חדש - אני מאזור חיפה). לחילופין, אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק אחר כלשהו עם חורים שנמצאים במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לקנות מארז איכותי ,רציתי לשאול האים משהוא מכיר אתר שמעדכן בנושא זה מה יצא וכו... מבחינת המארזים? ואשמח לרשימה בנושא המארזים האחרונים שיצאו? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה לדעתכם ? Thermaltake Element T (VK90001N2Z) eSPORTS CASE - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_reviews_info.php?products_id=10952&reviews_id=299 איך זה יחסית ל LC 56B
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי עין על הספק הזה: VANTEC ION2 520W 40A בסה"כ ב- 2 מסילות 12V. מאוורר גדול יחסית- 13.5MM הנצילות עדיין לא ברורה.. שקט ביותר עפ"י הביקורת הבאה על אחיו הקטן וזה בעיקר מה שמושך אותיהשאלה הנשאלת היא עד כמה הוא באמת איכותי בהשוואה ל- SEASONIC למיניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מעבד e8400 והחלפתי ל-q9550. עם ה-8400 הכל היה טוב. עכשיו החלפתי ל-q9550 והמחשב יותר איטי ולפעמים הוא קורס עם המסך הכחול... הספק שלי הוא enermax fma II 535W. איך אני יכול לדעת אם זה הספק או המעבד?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מארז טוב שיקרר מערכת עם כרטיס 4870 של CKUB3D ומעבד 6000 של AMD התקציב הוא 200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm יש בו שליטה על 3 מאוררים כאילו בעוצמה שלהם ושתי מאווררים אחד מקדימה 12 ס"מ ואחד בצד 25 ס"מ, הוא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל לילה טוב ושנה טובה =] כרגע יש לי מארז SUNBEAM SAMURAI ואני מרגיש שאני יושן באיזה בסיס של ח"א... והייתי רוצה לשנות את המצב, בנוסף לרעש הייתי רוצה לשנות גם את המראה אז כבר החלטתי לקנות מארז חדש, אבל ישנם כמה דגשים. 1. על המארז להיות מאוד שקט, הייתי מעדיף שני מאוררי 12 מאחורי ו1 מקדימה שלא יעשו הרבה רעש (כרגע יש לי מאורר של 8 מקדימה שממש מרעיש, מאורר של הBIG TYPHOON מאחורה שהוא שקט לגמרי ומאורר של קירור סטוק ממאבד של AMD [ממש מרעיש]) 2. מבחינת עיצוב א. המארז צריך להיות שחור. ב. גדול (יש מצב לכ.מסך גדול) ומאוורר, ועדיף שיהיו פילטרים שאפשר לנקות אותם בקלות (אם יש פילטרים נשלפים אז זה מצוין). ג. בשום פנים ואופן לא תהיה דלת קדמית למארז (אלא אם היא עשויה מאלומיניום וחזקה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הספק הכי טוב מהספקים http://tms.co.il/product/3825 http://tms.co.il/product/1509 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=701
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הספק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4693 יותר טוב מהליברטי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד AMD רגיל,<מעבד חד ליבה,לא הכפול>ולוח אם מובנה.המחשב ישמש לאינטרנט,אופיס,וצפייה בסרטים.<לא משחקים,ולא אוברקולק> על איזה מארז הייתם ממליצים לי מבין הבאים? 1-Compucase-HEC Mini Tower CI-6C28 Black/Silver Front USB 300W <עולה 280 ש"ח> 2-Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case <עולה 230 ש"ח> והאם יש טעם לקחת את המארז הזה: 1-Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W <שימו לב 2 מאווררים עולה 360 ש"ח> האם שווה לקחת את המארז הזה? אני רואה שכולם ממליצים עליו למרות שהוא נראה די מכוער ביחס לשתיים האחרים שהצגתי לעיל. האם שווה להוסיף את הכסף עבור המארז הזה? האמת שאין פה הפרש גדול,ההפרשים הכי גדול הוא 130 ש"ח,השא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי תשובות בארכיון, אבל לא מצאתי אף תשובה שתקפה למקרה שלי, והוא: אשמח לקבל תשובה ספציפית על חברת Seasonic. מעוניין לדעת אם ה-500W ECO יחזיק את הכרטיסים הספציפים האלה - אין באפשרותי להחליף לספק מתקדם יותר, ולכן רוצה לבדוק אם אני צריך לרדת בכרטיס מסך המבוקש. * רק צריך לציין שאם אני אבחר ב-7950, מדובר בגירסת הבוסט. אבקש התייחסות במקרה של OC משלי בעתיד ובלי OC משלי בעתיד. לא מתוכנן SLI וכיוצא בזה (אם זה רלונטי בכלל). מעבד I5 3470 3.2, מסך 1920X1200, מארז עם 2 מאווררים 120MM, גיימינג - הגדרות גבוהות ואולטרה. רוצה להיות בטוח שהמחשב לא ישרף כתוצאה מעומס על ספק סיסוניק אקו 500W (אם זה רלונטי - המחשב לא סוס עבודה שיעבוד עם הכרטיס 24/7). אין צורך להביא "הוכחות". אני סומך עליכם. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, בימים הקרובים אני מתכונן לעבור למרכז תל-אביב; לאור מצוקת הדיור והמצב התקציבי, הדירה הולכת להיות איזה באוהאוס מימי מפא"י שלא הייתי סומך על תשתית החשמל שלו יותר מידי. עכשיו, אני מתכונן להעביר את המחשב + המסך הנוכחיים אל הדירה החדשה, והייתי רוצה לדעת איזה ציוד כדאי לי לקנות על-מנת להיות מוגן מכל מיני "נחשולי מתח", "מכות ברק", "קפיצות מתח" ושאר מושגים שלא ממש אומרים לי כלום, מלבד העובדה שהם יכולים לבצע טיגון עמוק של האלקטרוניקה ולדחות את המשחק ב- Crysis Warhead למועד בלתי-ידוע. כעקרון, מה שאני רוצה לקנות זו הגנה מתשתית החשמל הרעועה שיש בדירה הזו (נו... לפחות הדירה לא מפוצלת עם שקעים שהתקין הבן של הקבלן), בכל דרך בה אתם חושבים לנכון. המפרט הנוכחי (כ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי ספק COUGAR A 760W , והיום הביאו לי מהמשפחה מחשב עם ספק ANTEC 450W , יש איזושהי בעיה להשתמש בו עם הכבל של הספק הראשון ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד לשימושים כלליים ולא למשחקים. גודל רצוי - מיקרו ATX (מידי גדול מידיי ) חנות מועדפת לקנייה KSP משהו בסיגנון של PS07 של סילברסטון בא בחשבון חיבורי הUSB עדיף שיהיו בחלק הימני או העליון. לא בצד שמאל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪457 מארז: Silverstone Redline 4 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪234 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת מערכת …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, לפני הבקשה שלי, אני חדש בתחום הזה ואני גם חדש בפורום אז אני מבקש שאם עברתי פה על חוק כלשהו (למרות שקראתי אותם) לרחם עלי קצת חחח בקיצר יש לי עכשיו ספק של 500W של איזו חברה סינית ממש לא מוכרת שאני אפילו לא יכול לקרוא את הדגם שלה כי השם של הדגם מוחבא שם איפשהו.. אני עומד לעשות שידרוג למחשב ולקנות כרטיס מסך חדש כניראה GTX 670 ואני מחפש לעצמי גם ספק חדש כי איך שהבנתי, ספק איכותי הוא דבר חיוני למחשב שמתפקד כמו שצריך. התקציב שלי הוא 300 שקל, אם יש פחות אז זה גם טוב ואם יש משהו ב350 תציעו גם את זה אבל אני מבקש לא להציע יותר מיזה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו... אני קונה מחשב חדש, והגורם האחרון שנתקעתי איתו זה מארז... אני רוצה מארז שהוא איכותי, מאוורר טוב וגם יפה... אם אתם יכולים לתת לי הצעות של גג 300 שקלים... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי הספק... המפרט: AMD 3000 1 גיג 9800 פרו הדילמה כזאת , אני גר קרוב לקיאספי , ובתקציב כזה לקיאספי יש רק את ה- JSP 400w האלו ... ברור לי שהוא לא הכי מומלץ אבל האם בכל זאת זה יספיק לדעתכם ? ראיתי כבר שכולם ממליצים פה על ה-FSP 350 הזה , אבל אין שום חנות בחיפה שמוכרת אותו (חוץ מנועה שהיא רחוקה קיצר מחוץ לתחום שלי) ולקנות דרך הזמנה אני לא רוצה .... אז מה אתם אומרים ? מה לעשות ... עריכה: תראה מה ראיתי בקיאספי יש ספק של Chieftec 400 W שהנתונים שלו טובים מזה של ה- FSP והוא עולה רק 30 ש"ח יותר. זה הנתונים של ה-FSP 350 60 gln http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=121 הוא מספק במסילה הראשונה של ה-V12 רק - 10 אמפר ובמסילה השניה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אל-פסק למחשב שלי, אשמח לשמוע על המלצות לאל-פסק איכותי וטוב (אגב לא חייבים למצות את כל התקציב...) המפרט של המחשב הינו כדלהלן: מעבד: E6600 לוח אם: Gigabyte 965p - ds3 זיכרון:Twinmos 2 gb כרטיס מסך: Bfg 8800 OC gts 320 mb ספק כוח: Liberty 500w דיסק קשיח: WD 250 gb מארז: Gigabyte Triton צורב די.וי.די: Lg H30n Sata כמו-כן מעבר להמלצה מה לקנות - אני אשמח לדעת גם מה חשוב לבדוק כשקונים אל-פסק. תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהם : -מקרר בצורה הטובה ביותר -השקט ביותר -עשוי מברזל \ פלדה (חומר עבה וקריר)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות על המארז NZXT ALPHA: 1. בגרסא בלי החלון יש מאוורר צד? 2. נכנס הרבה אבק למארז? יש דרך לשים פילטרים כדי למנוע זאת? בקשר לספק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3462 המחשב שלי בתקווה יהיה כזה: Q9300 GA-EP35-DS3 2GB DDR2 8800GTS 320GB HD כונן 5.25" אחד כונן 3.5" אחד האם הספק מתאים ומספיק בשבילו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתכוון לרכוש בקרוב את המפרט הבא; מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 כ. זכרון: Corsair TWIN2X4096-6400C4DHX DDR2 4096MB [2048MBx2] 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤620 Floppy Disk 1.44 Black 38 כ. מסך: Leadtek WinFast PX9800 GTX 512MB 1,480 ספק כח: Hec Cougar 750W 610 כוננים קשיחים: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 ¤660 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤485 צורב DVD: Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA 146 רמקולים: LOGITECH X-530 429 לוח-אם: Asus P5N-D ¤753 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI 1,499 עכשיו, ישנם כמה מארזים שהתלהבתי מן העיצוב(שזהו החלק הפחות חשוב בעיניין) והנוחות שלהם, אך אינני יודע אם הם יתאימו למפרט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-