ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז שקט ומאוורר היטב למערכת הבאה: INTEL CORE I5 2500 ZOTAC GTX 570 CORSAIR 520W עדיפות מהחנויות הבאות: WWW.KSP.CO.IL WWW.PANDAS.CO.IL תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מזמין מחשב חדש הכול כבר הוחלט הבעיה היחידה זה המארז אני רוצה מאז טוב שיהיה שקט עם אורור טוב וגם יפה חשוב מאוד.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מבקש המלצה למארז שקט ומאוורר עד 1000 ש"ח. מפרט המערכת: מעבד: Inter Corei7-860 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 לוח-אם: GA-P55A-UD3 ספק: Corsair HX1000W כרטיס מסך: 9800GX2 זכרונות: G.Skill DDR3 2045MBx2 1600Mhz CL 7-8-7-24Eeco דיסקים קשיחים פנימיים: 2 דיסקים 500GB של WD בתצורת RAID0 - דיסק 500GB ודיסק 1.5TB דיסקים USB 2.0 חיצוניים: Verbatim 1TB ו Seagate FreeAgent 2TB השקט והריווח של המארז הם החשובים ביותר, כמובן רצוי שיהיה גם מאוורר ככל האפשר. * אני חושב על Antec P193 שיש לו גם מסנני אבק. אשמח לקבל הצעות/רעיונות נוספים.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מארז חדש, במקום ה-CM690 שיש לי כיום. הדרישות: 1. מסנני אבק טובים - הכי חשוב. אני פשוט שונא שנכנס לי אבק למחשב ולכנפיים של המאווררים. 2. שקט - די חשוב לי שהמארז ישכך כמה שיותר מהרעש של כרטיס המסך בזמן שהוא במאמץ. 3. אוורור - אני מתכנן על OC קל עד בינוני, מה שאפשר מבלי להעלות מתחים. כרגע יש לי OC לכרטיס המסך (6950), אולי בעתיד אעשה גם קצת OC למעבד. בעיקרון התלבטתי בין שני מארזים: Define R4 ו-Nanoxia DS1. הייתי הולך על ה-DS1, אבל הבעיה היא שהוא גבוה יחסית ועלול להיות גבולי מבחינת מקום (יש בשולחן שלי מגירה שהקצה שלה נמצא מעל המארז, וזה יוצא מאוד גבולי). כך שלצערי נראה לי שאוותר עליו. האם ה-R4 נחות בהרבה מה-DS1? האם יש מארזים אחרים שעונים …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין בהמלצה למארז שקט יחסית כפי שרשום בכותרת.. בהתחלה חשבתי על הפרקטל R3, אותו אפשר לקנות רק ב - KSP. בנתיים ראיתי ששאר הרכיבים הכי ישתלמו אם אבצע רכישה ב - TMS, אולם שם אין את המארז הזה. הייתי שמח להמלצה למארז שיאפשר שקט יחסי (בכל זאת, CF) בתקציב של עד 500 שקלים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למארז שקט שעומד בחדר שמשמש לעיתים כחדר שינה. במארז יהיו 4 כוננים קשיחים. התקציב עומד על 250-300 ש"ח. חשבתי לבחור ב Antec One שעולה כ -240 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת לגביו וכמו כן כל המלצה אחרת. בתודה מראש אהוד
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז שקט, אבל לא אוהב את הדלת הקדמית שיש בכל המארזים השקטים של היום. מכיוון שצריך לפתוח את הדלת בכל פעם שרוצים להכניס דיסק לכונן או לחבר USB מקדימה. האם מישהו מכיר מארז כזה ( עדיף שיהיה מפח עבה = מארז כבד )
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שיהיה מוצב בחדר שינה. לכן אני צריך שיהיה כמה שיותר שקט. כמו כן המקום מועד לאבק, כך שאם אפשר שלא יתמלא באבק. אני לא יודע אם 400 ש"ח זה תקציב ריאלי לכזה מארז אבל הייתי מעדיף משהו באיזור.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני כרגע בשלבים אחרונים של גיבוש מפרט מחשב ואודה לכם אם תכולו להמליץלי על מארז מחשב שיענה על הצרכים. לוח atx ככל הנראה. מה שחשוב לי, שיהיה שקט בלי חלון, ובלי לדים או אורות למינהם או לפחות כזה שניתן לכבות בו את האורות. תקציב עד ה 500 -600
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז שיתאים למפרט הבא: ABIT IP35-E מעבד 6750 כרטיס מסך: hd 2900xt 250g hardrive 2g memory liberty 400w צורב DVD אני דואג בעיקר למקום, (שמעתי שיש מארזים שקצת קטנים לכרטיסי מסך מסויימים) שיהיה די מרווח לתוספות עתידיות, ושקט כמובן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מארז שיכיל לוח P67 עם שישה כוננים קשיחים, וכרטיס GTX580 חשוב שהמארז יהיה ללא תאורה שנראית החוצה (לחדר שינה), שקט, עם מסנני אבק וכמובן נראה טוב. התקציב הוא 1,000 שח והכיוון שראיתי עד עכשיו זה ANTEC P183 ANTEC P193 Coolermaster HAF X Full Tower או כל הצעה שנראית רלונטית תודה!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב שהרכבתי וכמעט נסגרתי עליו עשיתי סבב קטן לפני והבנתי שהמארז שלקחתי הוא קצת רועש.. אני מחפש מארז שקט בתקציב של 300 שקל בערך אם אפשר אפילו פחות אבל שלא יעבור את ה300 אולי עם חריגה של 10 שקלים לא יותר מדי.. וכמובן שיוכל להכיל את כל המוצרים שיהיה מרווח.. המפרט הוא זה.. AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪518 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 Scythe Katana 3 Rev 2 AMD AM2/AM3 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מארז מרווח עם זרימת אויר טובה, היום יש לי את המארז של קורסאייר אובסידיאן 800D אבל הוא שוקל בערך טונה וחצי ואני צריך מלגזה בערך כדי להזיז אותו ממקום למקום, אני מחפש מארז TOOLESS ללא כל השטיקים כמו חלונות ונורות לד וממטרות וודקה, מישהו מכיר מארז טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן המארז בשביל חבר שאני עוזר לו את המפרט ונשאר רק המארז. הרבה זה ענין של טעם אבל יש גם דברים שחשובים לו והם : 1.קרור טוב - עדיפות על מאווררים לפחות 120 מ"מ ולא 80 2.מארז עם מסילות לדיסקים וכוננים ללא צורך בהתעסקות עם ברגים. 3.חיבורי USB וסאונד מקדימה או בחלקו העליון של המארז. 4. 4 עד 5 תאים לכוננים אופטים וכדומה. 5.שיהיה גם יפה. 6.שיוכל לספק מספיק מקום לכרטיס 9800 GTX. 7.תקציב עד 450 ש"ח ,אם אפשר אפילו פחות מה טוב. אם יש משהו יחודי עם חריגה קלה בתקציב אז גם אפשרי. יש משהו מעניין בתקציב הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז יחסית קטן (לא FULL TOWER) ושיראה טוב. בנוסף חשוב שיהיה מאוורר טוב ושלא ירעיש. בלי ספק. תקציב: מקסימום 350 ש"ח תודה
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, בפעם הראשונה בחיי אני בונה מחשב לבדי, עד כה המפרט הוא: מעבד - intel i5 4690 לוח אם - Gigabyte GA-H97-HD3 זכרונות - G.SKILL Ripjaws Series 8GB F3-12800CL9D-8GBRL כונן קשיח - WD Blue 1 TB SSD - Samsung 840 evo 120gb למארז אני חייב USB 3.0 מקדימה, ואם יהיו מסנני אבק זה יהיה נחמד. בעיקר חשוב שהמארז יראה טוב, צבעים נורמלים (לא איזה ירוק, צהוב). מאוד לא חשוב בעייני לדים וחלונית צד, זה הדבר האחרון שמעניין אותי (עם לד אין לי בעיה, אבל המחשב יהיה צמוד לקיר כך שכל הקטע של החלונית ייעלם וזה סתם יהיה מיותר). בעקרון אני חושב על ה ZALMAN Z3 PLUS, אם יש המלצות למארז אחר אשמח לשמוע (או אולי מקום מומלץ לרכישה, הכי זול שראיתי בינתיים זה 265 מאייבורי) בנוגע לספק, על פי מחשבו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה על מארז וספק הכוונה שלי שהמארז ישמש אותי ב5-6 שנים הבאות, אני קונה ביחד עם זה גם לוח אם ומעבד (אני מתכוון להשתמש בהם כ3 שנים) השימושים שלי במחשב הם, משחקי מחשב-אבל לא ממש כבדים (פיפא, 2K12 NBA), תוכנות עריכה: After Effects, Potoshop חשוב לי שהמארז יהיה שקט, וומרווח (מבחינה פיזית...) עוד דבר שחשוב זה חיבורי USB מקדימה(עדיף למעלה) תקציב: אין לי באמת תקציב מוגדר, בגלל שאני קונה את המארז והספק ל5-6 שנים אז אפשר להשקיע כדי שגם שאני יקנה עוד שלוש שנים כרטיס מסך, מעבד, - הספק יוכל להזרים כוח בצורה טובה.. תודה רבה ומצטער על החפירה....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי שמעו... אני צריך ספק + מארז יפה ב-400 - 500 שקל... לא יותר... אני לא ממש רוצה להשקיע בזה... בכל מקרה, שיהיה יפה ואיכותי... חח
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק ומארז שיחזיקו את המפרט הבא: Dou core 6600 8800GTS 640mb Asus P5B G.Skill 1024*2 אני לא מתכוון לעשות OC אם זה משנה.. היופי לא חשוב..הקירור חשוב קצת..רעש לא מפריע כל כך.. עד 750 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
Q6700 מעבד זכרונות: dominator 2x1024 cl4 800mhz הארד דיסק: 7200.10 500GB BARACUDA לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8600GT EXTREME שקט ומרווח כמו שכולם מבקשים...גם אני רוצה :-* תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום מחפש מארז עם ספק שעדיפות הראשונה היא שהם יהיו שקטים!!! הבאסה המחשב ממוקם על הריצפה מצד ימיןכך שמצד אחד הוא צמוד למיטה ומצד שני צמוד לסיפרייה. המחיר הוא 800"ח לשניהם(אפשר להוסיף קצת),אבל אם ישנה אפשרות בפחות- העיקר שיהיה שקט. *חשוב קצת שיהיה יפה, אהבתי את ה -Lexa אבל עם שיילוב הליברטי 400 זה עובד את ה-1000. מה שגם לא ידוע לי האם הליברטי שקט ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש להלן המפרט: מעבד-E8400 לוח - GAP35DS3L כ.מסך - HD4850 2XHD זכרון - Kingston DDR2 2048MB אני לא מתכנן לעשות OC מה דעתכם על המארז Antec Sonata III ? נחשב טוב(בעיקר הספק) אן שעדיף לקחת CM 690? או שהמארז הזה http://ivory.co.il/product.asp?productid=1548&CatCode=408 ד.א מישהוא מכיר את ההספק הזה? (Topower 500W TruePower) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למארז+ספק למערכת חדשה: I5 760 HD 6870 4GB DDR3 חשבתי על: CM690 II advanced+SEASONIC M12II620 אני לא סגור על OC , מה דעתכם? אשמח לקבל דעות.עצות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש (Q9450 + HD4870) אני רוצה מארז שיהיה בעל סירקולציה כמה שיותר טובה (שקט לא הכי חשוב אבל שלא יהיה טרקטור) וספק כמובן שיחזיק את המערכת הזאת כמו שצריך ושיהיה קצת מרווח נשימה (לOC) התקציב המדובר הוא 1000 ש''ח לשתיהם ביחד. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-