ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מארז עד 400 שקל לא ל OC אבל מארז מאוד מאוורר שישמור על טמפרטורה תקינה כי החדר מאוד מאוד חם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי כולם. לאחר שהזמנתי את כל חלקי המחשב. ובינהם מארז אפולו שמיטב הבנתי אומרים שיגיע השבוע אבל מצד שני אמרו לי כבר למצוא מארז חליפי. אז כדאי לי להכין את האפשרויות שלי. צריך מארז שיכיל 8800GTS ויהיה מקורר בצורה בסיסית(1-2 מאווררים בתצורה רגילה) אם אפשר אבקש להציע מהמבחר שיש ל SKYPC כי משם הרכישה. תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב שלי, שדרגתי אותו בשנים האחרונות בכ.מ, בלוח אם, זיכרון ומעבד. קודם כל אני מחפש המלצה למארז למחשב, המפרט: i5-3550 radeon HD 6750 katana 3 asus p8h61-m lx antec basiq vp450p כל הרכיבים הנ"ל הם רכיבים שנקנו בשנתיים האחרונות כי שדרגתי את המחשב. אני מעוניין להחליף לו עכשיו את המארז הישן והמאובק, להוסיף לו SSD של 64GB למערכת הפעלה ולתכנות בנוסף ל500GB שיש לי כבר קשיח ישן ולהוסיף עוד סטיק של 4GB DRR3. בנוסף להמלצה על מארז מתאים עד 500 שקל יש לי מספר דברים להוסיף: 1.אני אשמח שתודיעו לי אם צריך לקנות מאווררים נוספים למארז ותמליצו לי במקרה הצורך. 2.לא חייב אבל אני אשמח למארז שקט למרות שהרעש לא כל כך מפריע לי. 3.האם הספק שלי 450W יחזיק את כל המ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המארז שלי דיי התפרק ואני חייב מארז חדש. -מספיק מקום בשביל noctua d14 -שקט לא כזה מעניין אותי אבל גם שלא יהייה מרעיש כמו טרקטור -מותאם לאוברקלוק, כלומר קירור טוב ומערכת סידור כבלים נורמלית -מעדיף שהלוח האחורי של הלוח אם יתפרק (לנוחות התקנת קירור וכו..), אך לא חובה. -פילטרים למאווררים (הכי חשוב!) כרגע אני דיי מתלבט בין כמה דגמים: cooler master 690 2 advance antec six hundred v2 (אך העיצוב האגרסיבי שלו דיי מרתיע אותי). lancool k9b
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז עד 600ש"ח שיכיל את המערכת הבאה : e6300 | x48-ds4 | 4850CF | chieftec650W | audigy4pro ... תכנון ל OC . לא חשוב לי היופי וכל זה ... העיקר שירד בפנים שלג .
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות מארז עד 650 מהחנות מפוקס פי סי פי סי אני רוצה שהמארז לא היה סתם קופסא שחורה אני רוצה שהוא היה יפה מארז רציני ומיקצועי רציתי את הNZXT LEXA איך הוא איזה מארז אתם ממליצים מומלץ שהיה יפה תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 700 שקל בערך, רצוי מאוד בפחות. שיהיה קריר ושקט , מאוד חשוב. יש כמה אופציות שחשבתי עליהן: COOLER MASTER CM690 ENERMAX UBER CHAKRA ECA5001-BS AEROCOOL EAROENGINE PLUS BLACK ANTEC P182-B אפשר מקסימום להוסיף להם מאווררים, צריך משהו חזק,קר ושקט. אולי MINEBEA ? או שאף אחד מהמארזים לא צריך מאוורר נוסף? המפרט הוא: E8400 HD 4850 SONIC GEIL 4 GB CORSAIR VX 450W תודה.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מארז שקט וקריר בסכום של עד 750 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה. המארז מתוכנן למערכת של i7+UD4P+275/260GTX, עם מקום לSLI אפשרי. אני לא מתכנן להתעסק איתו יותר מדי, אז אני מעדיף שלא יצבור אבק. תודה לכל המגיבים.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי אתגר. המחשב יושב בתא מתחת לשולחן ולא קל לשלוף אותו לחלוטין או ממש להפוך אותו. אני מחפש מארז לא יקר (עד 300 אולי, עדיף פחות) שבאידאל יהיה שקט, ככל שניתן במגבלות, ועם פילטרים יעילים שישלפו לניקוי בקלות יחסית ללא צורך לשלוף לגמרי את המחשב מתאו. הוא צריך להכיל לכל היותר ביום מן הימים כרטיס מסך בינוני, 2CD, 2HDD, אוברקלוק מתון... חיפשתי ודי קשה לגלות את צורת הפירוק של כולם. אשמח לשמוע הצעות לדגמים שיתאימו.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי על הסופרנו השחור ופה אמרו לי שהוא לא משהו. מדוע?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש, אני עובד היום עם מוצארט - ואפילו הוא קטן לי אם יש לכם המלצות למקררים חדשים - אשמח לשמוע
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למארז ענק למערכת עריכת וידאו. אין צורך בספק. חשוב מאוד שיהיה הרבה מקום ל HDD פנימיים (רייד וכו), קירור טוב למארז ולדיסקים ופילטרים. כרגע יש לי מארז בן 8 יקר וענק, אבל מיושן (עם מקום ל עד 9 HDD) תקציב לא משנה (הבנתי שהטובים עולים 1000+-) - חשוב שיהיה בלי דלת נפתחת מדקימה, ועדיף בלי צבעים זוהרים/לדים/ניאונים... קנייה תיהיה מ KSP כנראה... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]היי, אני זקוק למחשב נייח חדש לעבודה - תהיה תחנת עבודה די חזקה מבוסס מעבד מרובע ליבות (כנראה i5 2500K) וכרטיס גרפי חזק לצורך האצת CUDA (כנראה GTX 560Ti). אני עדיין מתלבט איזה מארז לבחור - צריך להיות קומפקטי במיוחד - אך עדיין לאפשר קירור סביר ומקום לכל הרכיבים - עד שני דיסקים, כרטיס גרפי חזק בגובה רגיל וקירור נורמאלי למעבד. רצוי שיאפשר שימוש בספק כוח בגודל סטנדרטי או שיגיע עם ספק 600וואט. לא חייב מקום לכונן חיצוני... אני אוהב מאד מארזים "מרובעים". ראיתי מספר אופציות - במיוחד המלצות על SUGO של SILVERSTONE אבל המחיר מרקיע שחקים בארץ... מערז אחר שנראה נחמד הוא הRAIDMAX ICE CUBE אך קצת מסורבל מידי לצרכי... יש למישהו המלצה אחרת? תודה, גל[/…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז קטן (micro/mini atx) שיהיה איכותי ושקט עד כמה שאפשר. התקציב הוא עד 300 ש"ח כולל ספק. למפרט שלי מספיק ספק 300W. אם יהיה יותר זה גם בסדר... אני מתלבט לגבי המארזים של compucase מהסדרה 6k - 6k31 או מהסדרה 6t - 6t10/6tj1 שמגיעים עם ספק של hec 300W. מישהו מכיר? יודע אם איכותי? שקט? תודה!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בצער רב וביגון קודר אני צריך להחליף את המארז הותיק שלי (Silverstone Kublai KL02). למעשה, בדיעבד הרכישה שלו לא הייתה רעיון מוצלח במיוחד כי הוא גדול מדי, אבל הוא שירת אותי היטב. על כל פנים, האילוצים שלי מבחינת מה יהיה בקופסה: לוח ATX אני צריך לתקוע שם כרטיס מסך באורך 10.5 אינטש, ורוצה להיות מסוגל להחליפו בעתיד אפילו באחד יותר ארוך. אין צורך באפשרות SLI, אפילו בעתיד. כרטיס רשת אלחוטי, ועוד כרטיס מודם/פקס רצוי שתהיה אפשרות לתקוע כרטיס מסך חלש שני (וקצר), אבל לא חובה. שני כונני HDD 3.5 אינטש, שני כונני SSD 2.5 אינטש, וכונן אופטי 5.25 אינטש (בו-זמנית). מוכן להתפשר תאורטית על אחד מכונני ה-3.5 אינטש או על הכונן האופטי, או להשיג "כנפ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה למארז קטן עבור הרכב ITX. שמתי לב שהמבחר בארץ יחסית מצומצם, ככה שאם יש המלצה למשהו מחו"ל עם מחיר משלוח סביר, זה יתקבל בברכה גם כן. עדיפות למארז שקט, אך מאוורר דיו על מנת שאף רכיב לא יתחמם יתר על המידה. כמו כן אעדיף מארז עם מסנני אבק בכדי למנוע הצטברות או נקיונות תכופים. תקציב: 500~ ש"ח מפרט: לוח אם ITX עם קירור נמוך (Shuriken Rev. B) זיכרון עם קירור נמוך גם כן כ.מסך GTX970 mini-ITX SSD 2.5" שני כונני HDD 3.5" ספק כוח SeaSonic 650X באורך 160מ"מ
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המצב הוא כזה כרגע יש לי מחשב שמכיל את הדבר הברים הבאים CM690 E8400+6 מאווררים P5Q DELUXE 4GB 2 *640 4870X2 + קירור AC (קניתי SSD של INTEL 80GBשעליו תהיה מערכת ההפעלה ואת 2 הכוננים אני מעביר למטה) עכשיו בניתי מחשב נוסף שאמור לשמש כשרת הורדות ואחזקת מידע שבנוי מ E5300 P35 של INTEL +ICH9R 2GB (שעליו מערכת ההפעלה)160GB 4*640GB RAID 5 SS 430 ועכשיו לבעיה למחשב השרת אומנם יש כרגע איזשהו מארז אבל זה פחות או יותר משהו שנלקח מהזבל ויש לי פה 2 אופציות או לקנות מארז זול בשבילו בסגנון CM ELITE (צריך משהו שיכול להכיל 5 כוננים )ולסגור את העניין או לתת לו את הCM690 ולקנות למחשב משחקים מארז אחר במידה ואתם חושבים שכדאי לשדרג את המארז של המשחקים צריך לצאת מנקודת הנחה שיש בתכנון 5970 ולכן צ…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש מארז קר מכיוון שאני מתכנן לעשות oc למחשב והמארז העכשוי שלי אינו מספיק קר עם בעייה קלה בחיבורים(Raidmaxcobra) המארז צריך לעמוד בתקציב של מתחת ל600 שח ולאפשר שדרוג למערכת ולא להגביל אותה במקום או בטמפרטורה. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, הולך להתקין מערכת HTPC בסלון עם לוח אם ומעבד Quad כולל כרטיס מסך 8800gt וכרטיס סאונד xi-fi אשמח לכל המלצה וטיפ על מארז שכולל שלט בתקציב של מקסימום 1200 שח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיחזיק sli של gtx בתקציב של עד 900 שקל,חשוב לי שהמארז יהיה מאוד מאוורר והכי חשוב שקט!!נמאס לי לשמוע טרקטור בחדר!! איך ה-P180?יש דברים יותר זולים שנותנים תוצאות טובות?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. הנה בקשה מוזרה: עבור אדם שגר באזור מאובק, ודווקא מעוניין שתהיה כמה שפחות תנועה של אוויר אל תוך המארז, איזה מארז מומלץ? כמובן, מכיוון שזרימת האוויר תהיה מוגבלת, אני מניח שצריך קירור-מעבד טוב (טוב יותר מהרגיל, לכל הפחות). אבל האם יש לכך השפעות על רכיבים אחרים גם כן? האם התשובה היחידה לדרישה כזאת היא ערכת קירור מים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מארז שיתאים לnas עם מקום ל4 כוננים או יותר, ושיתאים ללוח אם בגודל micro atx ולא רק Mini itx. מחפש מארז שקט, קטן במידת האפשר, ועדיף שיהיה מארז שוכב ולא מארז מחשב רגיל.(אין צורך שפיצ'רים מיוחדים כמו hot swap וכו'...) יש לי ספק ממחשב אחר אם צריך. תקציב לא גבוה במיוחד, מעדיף כמה שיותר נמוך (בסביבות ה-500 ש"ח) תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה ל-2 פריטים מחנות TMS בלבד. מארז ATX שקט איכותי וסולידי. יכנס בו מעבד I7 6800K משושה ליבות. אין דרישות מיוחדות פרט לזה. תקציב 600 ש"ח פלוס מינוס, אך עדיף לחסוך. בנוסף, ספק כוח אמין אך לא יקר. אך שיספיק לאוברקליקנג יפה למעבד. במחשב יהיה כרטיס מסך מאוד בסיסי + מספר כוננים, וזהו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעניין במארז מסוג Mid Tower שקט עבור מחשב שמיועד לשימוש משרדי בעיקר. השקט הוא פרמטר חשוב מכיוון שהמחשב יישב בחדר שינה ומתוכנן לפעול 24/7 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למארז שיהיה דבר ראשון שקט דבר שני חשוך - בלי כל מני אורות ולדים. בלי חלונות שקופים או צבעים מוזרים - רצוי פשוט שחור. המחיר גמיש. כרגע יש לי NZXT H230 Glossy Black אבל הכפתורי הדלקה שלו התקלקל מזמן - ועכשיו גם השני עושה בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-