עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הזמנתי את הספק סיסוניק S12II 520W. אבל עכשיו לאחר קצת קריאה באינטרנט אני מגלה שהוא לא מתאים ל haswell! בגלל שהוא לא מסוגל לתת 0.05W. מה אני עושה עכשיו?! האם זה באמת נכון?!?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, קיבלתי את ה-900 והחלטתי להעביר את החומרה הנוכחית שלי אליו(משמע להשתמש בו). הבעיה היא שאף פעם לא הרכבתי לוח וספק לתוך מארז, וגם הוא נראה לי מסובך משהו. לכן קודם כל אשמח ללינק או להסבר על התקנה של המארז הנ"ל בעברית(ה USER MANUEL לא הכי USER FRIENDLY בחלקים נרחבים). מעבר לזה יש לי כמה שאלות ספציפיות: 1: איך שולטים על מהירות המאווררים? הם באים(כל אחד מהם) עם מתג 3 רמות, ויש לי פאן באס, רק שהוא דורש חיבור מתח קטן והמאווררים באים עם חיבור מתח גדול(לבן סטנדרטי). איך זה מתחבר? מעבר לכך גם המאווררים נמצאים במקומות שונים ולכן נראה לי שהכבלים של המתח קצרים מלהגיע למקום אחד. 2: יש כבל אחד אפור שמתוכו יוצאים 7 כבלים קטנים בשלל צבעים. מה תפקידם ולאן מחברים אותם? 3: כרגע המ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ROYality,

כבר קראתי המון נושאים בנושא, אבל עדיין נשארתי מבולבל קצת לגבי מה שאני צריך, אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון.. לאחר קריסה של המחשב כמה פעמים, הבעיה אותרה-ספק כוח ג'נרי. המחשב בעל המפרט הבא: Intel Q8200 Nvidia 9500(1 GB Ram) 4GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח ראשון IDE 320GB הדיסק השני SATA 500GB ויש גם כונן DVD.. עובד עם 4-5 USB בממוצע ולפעמים יותר.. בנתיים אני לא יכול לעבוד עם יותר מ-3 בלי שההתקן יקרוס. לוח אם מבוסס צ'יפסט P31 ומתוכנן מעבר ל-P45. אני צריך ספק כוח שיחזיק את המערכת הזו ויוכל להספיק גם לקצת OC ומצד שני לא יהיה יקר מדי... מהן ההמלצות? בתודה, רוי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן! D: אני צריך רשימה/המלצות לגבי מארזים שקטים. ולא רק אחד למשל איזה 5 או יותר, בשביל לדעת.. ממש תודה על העזרה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TheReaper,

משכורת הגיעה אז החלטתי קצת לשדרג את החלקים וצריך להחליף את הקופסאת פח שאני קורא לו מארז אני מחפש מארז בלי ספק ושתהיה אפשרות למאוורר 120MM ומעלה על הצד התקנה ללא מברג זה בונוס נחמד וגם מגש MB נשלף יהיה חביב (אם אי אפשר להכניס מארז נורמלי עם 2 אלה אז אולי אני אוכל להכניס איזה חריגה... תלוי כמה) ושאלה-האם הברגים (ספייסרים לMB,כוננים קשיחים וPCIE SLOTS וכל אלה) באים עם המארז?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Aviad Cohen,

שלום לכולם, סיימתי לבנות את המפרט שלי והבנתי שההבדל בין שני המארזים הנ"ל הוא בכמה עשרות שקלים, אני מאוד מתלבט בין שניהם וצריך את עזרתכם. המפרט הוא מעבד i5 4690k קירור מעבד noctua nh-d15 לוח אם msi z97 gaming 5 כרטיס מסך r9 280x vapor-x הארד דיסק seagate barracuda 3tb זיכרון g.skill sniper 1600 2x4gb לציין שכמו שניתן לראות אין לי איזה מערך שאני צריך אליו אובר מקום, אבל עדיין אני רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kimi,

שלום, שאלה למי שמתמצא ראיתי בקטלוג חלקים באתר של KSP את שני הספקים הבאים: ‏450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin‎ במחיר 235 ש"ח של HEC ואת ‏Noisetaker EG425P-VE 420W‎ של ENERMAX במחיר 355 ש"ח השאלה שלי האם התוספת של 120 ש"ח על הספק של ENERMAX כדאית. האם יש הבדל גדול בין שני הספקים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בלי להתחשב במחיר הספק בכלל (כי הוא חלק ממפרט שלם, וגם ככה ההבדל הוא 20 שקל) ספק FSP 350W THN או ספק כח CompuCase PSU 385W Silent 385, 2xSATA, SLI, 2x80mm Fan, UL/TUV/N/FCC, ATX v2.0, Retail אפשר גם להגיד ששניהם יחסית שקולים זה לזה - בחירה שווה יש לקחת בחשבון את שאר המערכת.. Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם ו-2 גי'גה זיכרון WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. דחוף מאוד - צריך ספק אמין ושקט - חשוב שיהיה שקט - ורק מאייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=409&OrderBy=saleprice ספק כח Thermaltake 400W W0165I OEM שנה אחריות 205שח ספק כח Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail שנתיים אחריות 310 שח http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/w0146/w0146.asp ספק כח Enermax 450W ETK450AWT Retail שלוש שנות אחריות 340 שח http://www.rostec.co.il/download/Tomahawk.pdf יש להם גם HEC אבל מישהו אחד אומר לי שהם עושים רעש מטורף ומישהו אחר אומר לי שהם ממש שקטים ככה שאני ממש לא יודע צריך שיחזיק את המערכת - E6300 2.8GHZ 65W לוח G31 כרטיס מסך מובנה 2 X 2GB זכרון דיסק אחד של 500GB בעתיד יהיה כרטיס מסך חביב, אולי משהו כמו 4770 ס…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה אתם אומרים על המארז הזה מבחינת : ביצועים,שקט וגודל.. או שאתם יכולים להמליץ לי על מארז טוב יותר שבמחיר כמו זה. הנה פירוט מלא : http://skypc.co.il/pl_product~THREE-HUNDRED~6~0.htm הוא יתאים למפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe תודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RGod,

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר להבדלים בין שני הספקים ואיזה איכותי יותר לדעתכם ואיזה שקט יותר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ראיתי תמארז הזה באתר של חנות מסוימת ומהתמונות הוא ניראה יפה ורציתי לשאול מישהו ראה אותו במציאות? הוא באמת יפה במציאות? מה איכות הבניה שלו? איך המתחרים באותו תווך מחיר? הוא שקט? קל להתקין בו רכיבים? בקיצור אני רוצה לדעת כמה שיותר אליו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bushi,

שלום, אני קונה מחשב חדש. באופן כללי זו התצורה: E6420, 8800GTS OC 320MB, 2GB, WD 250GB בחרתי מארז HEC 6A21 ואני מתלבט לגבי הספק. חשבתי על HEC 450TDT בכ- 260ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~450TDT~24~0.htm העניין הוא שנראה לי שזה ספק ישן (יחסית) ולכן אין לו חיבור PCI-E לכרטיס מסך. האם אני צודק? אשמח לפתרונות נוספים (לפי היצרן, ה 8800GTS צריך מינ' 425W עם 28A על ה-12V)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rrroonnii,

יותם הבאת לי במפרט את ספק enermax liberty elt400awt 400w . במה הוא חזק אם הוא 400w .? הוא ספק יותר חזק מספקים אחרים שיש להם יותר מ400w ובכלל עולים פחות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by michmoch,

איך המארז הנ"ל מבחינת יכולות הקרור והשקט ביחס לאנטק סולו או לאנטק סונטה 3? איך גודלו למערך CF?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז COOLER MASTER II ADVENCE ומסך 20' של ASUS אני מעוניין לקנות אל פסק שייתן לי בין 10-ל15 דקות של נחת בעת הפסקת חשמל. 500 ש"ח זה פחות או יותר התקציב, ניתן לחרוג ב50 שקל, אשמח לקבל הצעות והסברים על אל פסק מומלצים ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שני מחשבים: ללא OC i5-760 P7H55-M/USB3 2X4GB 1.5V כ.מסך למחשב ראשון: HD5450 כ.מסך למחשב שני: GTX460_1GB או HD6850 -------------------------------------------------------- חשבתי על "Seasonic S12II 520 BRONZE".. 1. למחשב הראשון זה אולי יותר מדי אך נראה לי אין הרבה הפרש במחירים אם ארד בדגם.. לא? 2. אם אקח את דגם ה-M (במקום ה-S), שזה החצי מודולארי.. האם לצפות לאותה איכות או שהיא תרד בגלל החיבורים של הכבלים? ומה זה בכלל חצי מודולארי? ז"א איזה כבלים קבועים שם? 3. האם הבחירה בכלל נכונה או שממליצים על משהו אחר? תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by reyrey_200,

*כותרת* איזה מבין המארזים יותר טוב,ולמה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by a1a1a1a,

איזה מארז עדיף למפרט: E7400 GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H 2 gb wd 500Gb חשוב מאד השקט. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האנשים רצו, החברה הקשיבה וסיפקה מענה ועוד במחיר מפתיע ! Fractal Design’s new side panel features a large fully transparent window allowing you to display your setup in style. The acrylic window side panel features the same clean, Scandinavian design as the case itself, and has a completely flat outer surface without any plastic bezel or rivets. Installing the Fractal Design side panel could not be easier - simply remove and replace the standard panel! * Completely flat outer surface, no plastic bezel and no visible rivets * Clean, stylish Scandinavian design that matches the case * Easy installation -simply replace the standard panel, no modification necessary * …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by cyberX,

אהלן, בדקתי עם מחשבוני וואט על הרכיבים ויצא שהספק מספיק בשביל המפרט הנ"ל, But just for double check מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪890 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - במצע פסח,בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪240 מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪329 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש מבצע פ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ben Moselle,

היי יש לי sharkoon bw9000, הזכוכית החליטה להשבר היום מעצמה , המארז לא נמצא יותר במלאי של ksp אז אין אופציה לרכוש ורק להחליף את הזכוכית אני צריך המלצה למארז חדש יש לי כרגע שישה מאווררים שעוזרים לקרר את ה1080ti, אני צריך משהו זול גג 400 ש''ח עם אופציה למאווררים מלמעלה 120mm ומקדימה וחלון שקוף , מתלבט על זכוכית שוב תודה לעוזרים (עדיפות להזמין מksp , אייבורי ואני אאסוף בסניף , רק מהחשש שאם כן זכוכית אז שלא תשבר בשירות משלוחים)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. נשרף לי הספק היום או שאני לא יודע מה קרה לו הוא פשוט לא נדלק הוא מספק לי מתח אבל לא נדלק כאילו משהו נשרף במעגלים שם לא יודע אני רואה נוריות בלוח אם אבל הוא לא נדלק חשבתי לקנות חדש מפרט asus p6tdeluxe v2 intel i7 920 gigabit 7850 3 ארדדיסקים 5 מאווררים 2 מהם הם של 3000 rpm קירור של אנטק 920 הקירור מים כונן דיסקים אחד כרטיס פסיאי אקספרס של usb 3 וניראה לי שזהו מעדיף מי ksp

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Chura,

שלום, אני מחליף את מירב חלקי המחשב שברשותי למערכת חסכונית יותר. היום יש לי ספק Corsair TX750w, מהידע הקל שיש לי בחשמל אני יודע שה750w זה מה שהוא מסוגל לתת אבל במידה והמערכת לא תדרוש הוא פשוט לא יספק זאת. האם אני טועה ? אני מעדיף לא לקנות משהו חדש כי זה אחלה ספק למיטב זכרוני, ומצד שני אני רוצה שהוא יהיה חסכוני ויעיל. אני מרכיב מערכת פשוטה יחסית עם i5-4570s Gigabyte B75M-HD3 בלי כרטיס מסך חיצוני ו3 דיסקים קשיחים אני מחפש מארז יפה, נקי, מאורר טוב ושקט. קיבלתי המלצות על Fractal Design R4 או Mini, ואם אכן אלו המומלצים אשקיע את הכסף. אך אני חושש שהם מעט Overkill ואני אוכל לחסוך עוד 200 ש"ח. יש המלצות אחרות ? ראיתי ברשת קצת המלצות על Antec One. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shshmul,

לפי המפרט שיש לי כרגע+מדפסת+ סורק+מודם+נתב+רמקולי אלטק לנסינג+ כרטיס מסך עתידי dx10 שאין לי מושג כמה הוא יצרוך. העדפה לאדוויס האם התקציב יספיק לי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים