ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי, אני בונה מחשב שמיועד להיות בסלון וחשבתי לשים את הרכיבים בתוך תא במזנון, לחבר בינהם ולהצמיד אותם למדף. התא מרווח ויש בו כבר מאווררים (בגלל ציוד אלקטרוני שהיה נמצא בו). נשמע לכם תקין? מה לדעתכם החסרונות בלעשות דבר כזה? אני חשבתי למשל על כך שהוא יכול להתמלא ביותר אבק מאשר אם היה בתוך מארז
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם הוא כן מיובא אצל מי אפשר לקנות אותו ? כי בפנדה/נועה/זיגזאג אני לא רואה אותו.. עריכה: דיברתי עכשיו עם היבואן שלהם והם מביאים אותו בהזמנות מיוחדות. מחירים: 2080 שקל לגירסה ללא החלון . 2150 שקל לגירסה עם החלון. חשבתי על איזור ה 2000 שקל ודיי צדקתי.. חחח אני עוד זוכר שחשבתי שאפשר יהיה להביא אותו ב 1600 כש ferdy.g הביא אותו לארץ.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194119.0 לא בידיוק מהארז לשוק הביניים.. אם מישהו מחברי הפורום רשום בפרוזן CPU ויכול לברר את מחיר המשלוח אני אשמח מאוד.. תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק של לפחות 700W במחיר זול (בערך 400 שקל ) ברמה של CROSAIR TX750W
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר שנה שיש לי את המערכת הזאת והייתי רוצה לשנות את הקירור של המעבד ושל הכרטיס הגראפי [זה stock cooling] לזה: SCYTHE MUGEN II REVB כגוף קירור למעבד http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-rev-b.html ו Arctic Cooling Accelero Xtreme 5870 כגוף קירור לכרטיס הגראפי [אני שוקל להזמין מחו"ל] http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=546 השאלה שלי היא : האם הספק כוח יחזיק את כל המערכת? [לאחר הוספת גופי הקירור]. תודה מראש לכולם :]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. באופן כללי זו התצורה: E6420, 8800GTS OC 320MB, 2GB, WD 250GB בחרתי מארז HEC 6A21 ואני מתלבט לגבי הספק. חשבתי על HEC 450TDT בכ- 260ש"ח: http://www.skypc.co.il/pl_product~450TDT~24~0.htm העניין הוא שנראה לי שזה ספק ישן (יחסית) ולכן אין לו חיבור PCI-E לכרטיס מסך. האם אני צודק? אשמח לפתרונות נוספים (לפי היצרן, ה 8800GTS צריך מינ' 425W עם 28A על ה-12V)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בטוח עדיין על גבי המארז. חשבתי על המארז ANTEC 300 . התקציב שלי הוא 350 ש"ח. בתקציב הזה אני יכול לקנות את הANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה? ואם לא איזה מארז עדיף שבא כבר עם כמה מאווררים ומאוורר טוב את הבפנים? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המארז הנ"ל מבחינת יכולות הקרור והשקט ביחס לאנטק סולו או לאנטק סונטה 3? איך גודלו למערך CF?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז COOLER MASTER II ADVENCE ומסך 20' של ASUS אני מעוניין לקנות אל פסק שייתן לי בין 10-ל15 דקות של נחת בעת הפסקת חשמל. 500 ש"ח זה פחות או יותר התקציב, ניתן לחרוג ב50 שקל, אשמח לקבל הצעות והסברים על אל פסק מומלצים ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H ומארז Fractal Design R3. הגיוני שחיבור ה-USB3 הקדמי לא יעבוד לי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות i7 920 לוח אם ud5 או asus deluxe v2 או gigabyte extreme 6GB זיכרון HD 4890 ואני מתכנן לעשות CF בעתיד. 680W של HIPER יחזיק לי את כל זה? רשום באתר שלהם שהוא לSLI זה יחזיק גם CF? אני קונה מSKYPC אז אם הHIPER לא טוב אני צריך שתמליצו לי על ספק אחר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב חדש ואני עדיין מתלבט באיזה מארז לבחור מה חזק יותר מה עמיד יותר מה שקט יותר? (יש שם מחשב אחד עם מאוור 25 ס"מ בצד, זה אמור לעשות בעיות? ואם הוא מתקלקל יש סיפור להשיג חדש?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1921&products_id=16348 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862_2193&products_id=10010 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2487&products_id=17424 איזה כדאי? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב משחקים: I7-2600K OC 4.5 8 GB עם כרטיס 570GTX הספק שהיה ברשותי הוא ה ANTEC-HCG-620W הספק התקלקל וכיוון שליבואן אין את הדגם שהיה הוא מציע לי לבחור בין שתי חלופות: ANTEC EARTH WATS 650 או COUGAR 760W אשמח לשמוע דעתכם, וגם במה שונה ANTEC החדש מהישן במה הוא פחות\יותר טוב תודה לעונים !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז איכותי, שקט ומאוורר, שהחיבורים הקדמיים יהיו למעלה. מתלבט בין שני המארזים בכותרת ואשמח לשמוע מה ההבדלים המרכזיים ביניהם ולקבל המלצות על מארזים נוספים עד 500 שח ברמה דומה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יותם הבאת לי במפרט את ספק enermax liberty elt400awt 400w . במה הוא חזק אם הוא 400w .? הוא ספק יותר חזק מספקים אחרים שיש להם יותר מ400w ובכלל עולים פחות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי הפעלת ספק כוח. אך תצחקו, אין לי כל ידע בתחום. האם ספק כוח חדש למחשב טיפוסי שקונים בחנות מחשבים כמו http://ksp.co.il/?uin=19005 אמור בדרך כלל לעבוד כאשר מוציאים אותו מהאריזה מבלי לחבר בכלל למחשב ? כלומר, מחברים אותו רק לחשמל ולוחצים על הכפתור של ההפעלה שעליו ? האם אנו אמורים לשמוע שבמקרה כזה המאורר שלו מתחיל להסתובב ? בברכה דן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הספק הזה מלפני שנתיים השאלה שלי אם הוא יצליח להחזיק את המפרט הבא Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 ו GTX 260 שישאר מהמחשב הישן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*כותרת* איזה מבין המארזים יותר טוב,ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר להסתפק ב Advice PRPC 650?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי sharkoon bw9000, הזכוכית החליטה להשבר היום מעצמה , המארז לא נמצא יותר במלאי של ksp אז אין אופציה לרכוש ורק להחליף את הזכוכית אני צריך המלצה למארז חדש יש לי כרגע שישה מאווררים שעוזרים לקרר את ה1080ti, אני צריך משהו זול גג 400 ש''ח עם אופציה למאווררים מלמעלה 120mm ומקדימה וחלון שקוף , מתלבט על זכוכית שוב תודה לעוזרים (עדיפות להזמין מksp , אייבורי ואני אאסוף בסניף , רק מהחשש שאם כן זכוכית אז שלא תשבר בשירות משלוחים)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשרף לי הספק היום או שאני לא יודע מה קרה לו הוא פשוט לא נדלק הוא מספק לי מתח אבל לא נדלק כאילו משהו נשרף במעגלים שם לא יודע אני רואה נוריות בלוח אם אבל הוא לא נדלק חשבתי לקנות חדש מפרט asus p6tdeluxe v2 intel i7 920 gigabit 7850 3 ארדדיסקים 5 מאווררים 2 מהם הם של 3000 rpm קירור של אנטק 920 הקירור מים כונן דיסקים אחד כרטיס פסיאי אקספרס של usb 3 וניראה לי שזהו מעדיף מי ksp
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מת לי אתמול ספק הכוח (או לפחות אני חושד שהספק הוא שמת). בגלל שגם ככה תיכננתי להחליף את הספק בראש השנה, החלטתי להקדים קצת את הלו"ז המחשב שלי כרגע בן 4 שנים, עם Q6600, שלושה דיסקים קשיחים, GTX570 והמון ציוד USB שאוכל מתח (מסכים חיצוניים) וסחב עם enermax liberty 500W בכל מקרה, בעוד כחצי שנה אני מתכנן להחליף את הליבה של מחשב לI7 דור 3 (לכשיצא). ולשמור לי את האופציה לעבור לSLI (מה שכנראה לא יקרה לעולם) חשבתי לקנות את הסיסוניק X850 לצורך הרחבות עתידיות, אבל ירדתי מזה, כי זה אובר קיל היסטרי. ראיתי שהם הוציאו את ה760 החדש, אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום (ולהשאר שבוע בלי מחשב למשחקים זה לא לעניין מבחינתי) את הX660 יש במלאי. אני יודע בוודאות שהוא לתצורת המחשב הנוכחית. לא בטוח אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע לכם בשנים האחרונות ישנם פרסומים מבהילים על הסכנות למחשב מרשת החשמל כמו קפיצות מתח קטנות והפסקות פתאומיות, וממליצים לקנות אל-פסק... רציתי לשאול האם ספק טוב כמו ליברטי או antec truepower trio מגן מפני הסכנות האלה, וזה יותר מיועד להבהיל אנשים עם ספקים ג'נריים, או שבכל מקרה כדאי לקנות? ועוד שאלה: אני קונה את המפרט המצורף למטה (אחד מהם) מ-ksp. בהנחה שאני לא מצליח להזמין liberty 400w, לקחת antec truepower trio? האם HEC-500TD-TF שעולה 150 שקל פחות גם יסחוב או שאין בכלל מה להשוות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם... קיבלתי עכשיו את הכרטיס הנ"ל : ATI - GeCube Radeon X2900PRO 512MB DDR3 ובקיצור באתי לחבר אותו למחשב ואז גיליתי שאני צריך לחבר שני חוטים מספק ישירות אליו..וכאן מתחילה הבעיה , אין לי את הפאקינג חוטים האלה ~~~~!!!!! בכרטיס הקודם שלי X1950GT אני קיבלתי בקופסה של הכרטיס שני חוטים...ואז שמכרתי אותו מכרתי גם אותם . אני ציפיתי לקבל את החוטים האלה גם עם הכרטיס החדש...וכאילו שלא ראיתי את זה בא פשוט אין אותם . יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג את החוטים האלה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-