עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by elyaz,

התחדשתי ב 3600 + MSI b450 מחפש מארז איכותי בתקציב של 300 שח עם חריגה ל400 למשהו איכותי לא מעניין אותי לא RGB ולא חלון בצד. מתכנן אוברקלוק קל למעבד חשבתי בכיוון של antec p101 silent- נראה מארז די איכותי. ראיתי כאן המלצה על NZXT H510 אבל הוא עם חלון.. אשמח לעוד המלצות תודה

2. Started by skyfire,

שלום לכולם! אני מחפש מארז לחבר, שיהיה מצועצע כמה שיותר ועם מסך lcd. דוגמאות: http://www.extrememhz.com/mgeviper2-p1.shtml http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_dragon.php התקציב גמיש. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. למפרט ב"מפרט מחשב" בלי ספק כמו כן לא כל כך חשוב השקט אבל ברמה סבירה כמובן..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום חברים זקוק להמלצה טובה לגבי מארז יפה ,כלומר לא מכוער כן עד 800 תודה לעוזרים . מוד אפשרי בעתיד תודה. בעיקרון הכיוון הוא ל AGUILA של THERMALTEC.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  5. המארז הוא למחשב מבוסס Core 2 Duo, חשוב לי במארז שיהיה שקט (פח עבה יותר, חיבורים רכים להארד, תמיכה במאווררים 120mm וכדומה) וגם יפה (מארז שחור רצוי שיהיו לו כיסויים לכוננים למשל). אין צורך בספק, אשתמש ב FSP300-60PFN מהמחשב הישן. הנה רשימה של כמה דגמים שאני חושב עליהם - מה שהכי נראה לי זה ה- Frontier כי הכל בחזית "מוסתר", אם מישהו מכיר ויכול לספר על הנתונים התכניים שלו - נוחות הרכבה, רעשים, עובי פח.. Compucase/Hec 6C http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=14814&PHPSESSID=273768f4de26a9596561f00c88f030d6 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 Compucase/Hec 6A http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?i…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by מני123,

צריך מארז בסיסי ללוח אם atx אין צורך ב- rgb וכו’ רק שיהיה מאורר מספיק ולא מרעיש מדי, גובה הקירור מעבד הוא 160 ממ אשמח מאוד להמלצה תודה

7. Started by אאאאריאל,

שלום לכולם, החלפתי את כרטיס המסך שלי ל GTX 470. אני עורך וידאו והעומס על המערכת שלי הוא גבוה יחסית לכן חשוב לי אוורור טוב, חשוב לציין שאני גר בתל אביב ובקיץ הזה כרטיס המסך מגיע ל 80 מעלות ללא עומס. (המעבד-Q9550 הגיע ל60 ללא עומס לפני הוספת קירור מים של Coolit).אני מחפש מארז מרווח מאוורר וכמובן שקט בסביבות ה- 400 ש"ח. קראתי המלצות בפורום על ה CM 690II- החסרון שלו מבחינתי הוא הכניסות הקידמיות העיליות (וגם קצת המראה) אבל אם הוא באמת המומלץ ביותר בתחום זה אז ניחא. אין לי שום צורך בחלון או כל דבר דומה. יש למישהו המלצות מעניינות? תודה

8. Started by alexrta,

שלום לכולם! חבר שלי קונה HTPC והוא צריך המלצה למארז עד 800 ש"ח תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום לכולם ושבוע טוב ברצוני להתחיל פרויקט מודינג ואני רוצה לקנות מארז שעליו אני יעשה את הפרויקט. יש כמה דברים שחשובים לי : 1. שהמארז יהיה מאלומניום (ליאן לי או אנטק מסדרת הP או כל מארז שיש אבל שיהיה מאלומנים) 2. שהפנים של המארז יהיו חלקים בלי יותר מדי קישקושים ושהגודל פנים יהיה מעל 210MM 3.יש עדיפות שלא יהי חלון אבל גם אם יש אז לא נורא תביאו בכל מקרה 4. שמחיר המארז לא יהה מעל 700 שקל גג 750 שקל תודה רבה שקד נעים וראיתי שהביאו מארזים חדשים של ליאן לי בIQPC במחירים זולים אבל תראו אפ יש שם איז הדגם טוב כי אין לי כל כך ידע במארזים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  10. היי, יש לי בעיה, אני די אובד עצות כאן! יש לי כרגע מארז נחמד מאד, ANTEC P180 הבעיה איתו שהוא קטן(Mid) ויש לי הרבה מאד דיסקים קשיחים ו 8800GTX וכבר אין מקום שם. לקצר את הסיפור, אני צריך לחבר עוד 4x500GB ואין מקום פיזי! אני גם משדרג לוח ומעבד אז נראה לי הזדמנות מעולה לשדרג מארז. אני צריך מארז רק שיתאים לדרישות פשוטות: 1. זמין בארץ - פרט די עיקרי. 2. FULL TOWER 3. מקום ל 12+ דיסקים 3.5". 4. ללא חלונות, ללא אורות, פשוט מארז נקי ויפה. עד שמצאתי מארז מעולה, LIAN-LI PC201B, נראה מדהים, באמת. גדול כולל הרבה מקומות ל דיסקים 3.5" בכמות יפה, הבעיה איתו שהוא לא זמין וע"פ פנדה משלוחים מ LIAN מגיעים פעמיים בשנה ואין תאריך למשלוח הקרוב. לצערי, אני מבין שלא יהיה לי מארז PC201B הפעם, אז אנ…

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למארז עד 450 ש"ח. חשוב לי שיהיה כמה שיותר מרווח מבפנים. כי כרגע הCHAKRA שלי ממש לא מרווח וצפוף.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  12. אני מחפש מארז ATX שיתאים לדרישות הבאות. עדיפות לפי סדר יורד: 1. פאנל צידי עם מאוורר 20/22 ס"מ, או שיכול לקבל מאוורר 22ס"מ שכבר ברשותי (פאנל גריל, אם יש כזה). 2. רוחב/עומק מארז של 22 ס"מ (אחרת גוף הקירור שברשותי לא יכנס יחד עם המאוורר). 3. front IO panel עם לפחות חיבור USB3 אחד. 4. מחיר מינימלי, מה שיותר דרומית מ-400 ש"ח. 5. עיצוב לא מקושקש. הייתי מאוד מרוצה מהבילד האחרון שלי בו מארז IN WIN קורר ע"י מאוורר 22 ס"מ וקירור פאסיבי לחלוטין של המעבד באמצעות גוף הקירור של Arctic Freezer 7.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by aribrukman007,

אני קונה עוד כמה ימים מחשב חדש. לאחר בדיקה של כמה מארזים, המארז שהכי אהבתי הוא Raidmax Saggita 2 רציתי לדעת את דעתכם על המארז הזה, והמלצות למארזים אחרים באותו תקציב. המחשב שאני קונה הוא בעיקר ללימודים, אבל גם למשחקים קלים. דרך אגב, רציתי גם המלצה לספק כוח, מה שתיכננתי לקנות הוא ה HEC TRT400 ממה שקראתי זאת חברה טובה והספק טוב, אבל אם למישהו יש המלצה אחרת בתקציב הזה אז שיבורך (הספק עולה 210 שח) תודה רבה! ואם במקרה צריך, אז המפרט הוא: Intel E7200 msi g31 corsair 2x1024 GeForce 9500GT Seagate 16MB 320GB SATA II 7200RPM ושוב, תודה רבה!

14. Started by aracer,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - BLACK מחיר: ¤196 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤691 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤381 ספק כוח: HEC ACE 580 - 580W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK מחיר: ¤414 קרור למעבד: GIGABYTE NEON COOLER 775 PRO FOR INTEL S775 : ED-521MF מחיר: ¤145 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE F…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by acker16,

שלום, כרגע יש לי מארז NZXT phantom full tower בן למעלה מעשר שנים שמתחיל להתבלות, מניח שאפשר להחזיק איתו עוד כמה שנים אבל אולי זו הזדמנות להחליף. מה שאני אוהב במארז הוא שהוא גדול ונוח באופן שאף פעם לא הגביל אותי מבחינת רכיבים וקירורים. גם אהבתי את זה שהוא חלק ואלגנטי, למרות שהייתי מעדיף שהמארז הבא יהיה אפילו יותר מלבני. ממש אשמח להמלצות על מארז מומלץ הדרישות מהמארז : גדול (לא חייב להיות ענקי כמו הוכחי) שקט קריר שיראה אלגנטי, כמו רהיט רק עם חלון שקוף שיהיה קצת אור של הRGB מחיר 500-600ש"ח אני מבין שאני יכול לקנות את ה NZXT H710i שהוא המחליף של המארז שלי, אבל הוא קצת יקר. ראיתי שממליצים על ה …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by BarakCoder,

1.שלום,אני צריך המלצה למארז גיימינג (שאפשר להכניס לתוכו GTX760 2GB) שיהיה שקט(רמה 7 מתוך 10) ואמין מאוד. אשמח להמלצות? ( טווח מחיר למארז עצמו זה מ450 עד 550.כמובן שאם אפשר זול יותר,זה יותר טוב.) 2.ועוד שאלה האם הכרטיס GTX760 2GB יכנס למארז define mini?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Cupid Me,

היי עדיפות לגודל מיקרו ATX. צריך להכיל 2 דיסקים קשיחים - 1X3.5 ו-1X2.5 וכרטיס מסך ארוך בלי בעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by milgy,

שלום, ברשותי מחשב AMD X6 כ.מסך GTX470 קירור למעבד MUGEN2 אני מחפש מארז שיוכל להכיל את הרכיבים האלו ללא בעיה, וכמו כן שיהיה נוח להרכבה, לניקוי ,מאוורר, שאינו קולט הרבה אבק ונראה סביר כמובן שגם שקט חשוב לי.... אבל על בטוח שאי אפשר לקבל הכל בחבילה אחת, הייתי שמח לקבל המלצות למארזים, התקציב 400 שח עם סטייה של 150. היום אני עם מארז טרנספורמר ישן וה MUGEN 2 מרוחק משהו כמו סנטימטר מדלת הצד, כ.המסך נכנס וממש צמוד לאזור ה דיסקים הקשיחים, כמו כן לנקות אותו זה ממש סיפור בגלל הצפיפות בפנים והוא צובר לי ים של אבק.. בקיצור חייב להחליף לא איכפת לי לקנות מארז ולהוסיף לו פילטרים לאבק אבל השאלה היא אם קיימים כאלו איפה משיגים וכמה הם עולים תודה מראש שי

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by DORAZABI,

אז ככה אולי זה ישמע טיפשי אבל כרגע יש לי את הNZXT כימרה 410, הסיבה שאני רוצה להחליף אותו כי הוא גדול מדי, החומר שלו עשוי מפלסטיק זול ולא נוח, והוא לא הכי שקט, אני תמיד שומע את המאווררים מאומצים גם לאחר שאני מסיים לשחק ומוריד את העוצמה שלהם. אני רוצה מארז בתקציב של עד 500 שקלים ללא ספק כי כבר בא לי ספק עם הפנטום,רצוי שיהיה מתכתי ומחוזק היטב ולא מכוער מדי ושקט מאוד. נ.ב הכרטיס שלי GTX 770

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש מארז עם צד שקוף מארז מרווח עם מקום לפחות מ-4 דיסקים קשיחים ויותר ושיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי ולכרטיס מסף 9800gtz מהראשוניפ שיצאו יש לי כרטיס מסך עבה וארוך וגם שיהיה אורות אבל לא חייב וגם שיתאים ללוח אם של p55-usb 3 של גיגה בייט אשמח להצעות שלכם וגם תמונות מבחות ובפנים של המארזים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. הולך לבנות מחשב לגיימינג עם מפרט כזה: השאלה אם יש עוד מארזים מומלצים שאוכל להכניס 4 הארדיסקים הרגילים שיש לי כבר. מה דעתכם על המארז ואם יש עוד משהו מומלץ בתחום המארזים סך הכל יהיו במחשב 4 HDD רגילים וSSD אחד תודה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1300 קירור למעבדים: Cooler Master Hyper 212 LED Turbo (Black Top Cover) כמות: 1 - מחיר: ₪ 190 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 386 זכרונות RAM: DDR4 8G 2400Mhz Hynix - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 2 - מחיר: ₪ 700 מארזים: Ant…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  22. ראו את המפרט שלי ב"מפרט מחשב". בגדול, מחשב סטנדרטי. לוח ATX. לא מיקרו. 4 קשיחים ו 1 SSD. אני מעוניין לרכוש מארז ואני תוהה האם קיים מארז שקט וקומפקטי למפרט כמו שלי, אך שלא יהיה כבשן קטן. מינימום אוורור אפקטיבי שישמור על טמפרטורה סבירה (ללא OC). אין הגבלת תקציב והרכישה מהארץ.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. טוב, אז לגבי המארז! אני מרכיב מערכת חדשה על בסיס מעבד FX-8320 וכ.מסך GTX750ti/960 אשמח להמלצה בתקציב כמה שיותר נמוך עם הפרמטרים הבאים: שקט - כמה שיותר במסגרת התקציב. קירור - קירור שיאפשר OC למעבד לאזור ה4.5 ויוכל להסתדר במדינה החמה שלנו בקיץ. מימדים - כמה שיותר קטן, אבל עם מספיק מקום לשני כ.מסך,קירור כמו הMUGEN2 ואפשרות לסידור כבלים מאחורה. עיצוב - מומלץ חלון צד(אגב, האם חלון כזה משפיע על הבידוד מרעשים?) ובצבע שחור/לבן. חיבורים - USB 3 מומלץ. מארזים שחשבתי עליהם עד עכשיו: -Antec GX500 -Antec P100 -zalman z9, Zalman Z11 , Zalman Z1 שאלה נוספת היא לגבי ספק הכוח למערכת: הספק שלי עכשיו הוא S12II-430BRONZE האם הוא יספיק למערכת הנ''ל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by haim652,

שלום חברים, אני בגדול בניתי מברט או לפחות כיוון שאני רוצה לקנות מבחינת המחשב, ורציתי לקבל המלצה על מארז וספק למחשב. המחשב עצמו ביועד גם לOC ככה שיש חשיבות לסירקולציית האווירי במארז, ובנוסף לספק שיתאים מספיק בשביל לאפשר לבצע OC אני רוצה לקבל על המלצה מהחנות למוצרים מחנות PLONTER כיוון שמשם אני מתכוון לקנות את המחשב בעתיד. המארז שחשבתי עליו כרגע הוא הNZXT PHANTOM 410, אני יודע שהוא MID, רציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה עליו או על משהו אחד שעומד בסביבות המחיר שלו, אני מעוניין במארז עד 500 ש"ח, אפשר לחרוג כמה שקלים. בנוסף ספק חשבתי על ANTEC TP-750C כמובן חשוב להוסיף שהמחשב יכיל מעבד מסוג I7 4790K וR9 290, אם אתם זקוקים לעוד פרטים רק תגידו. הגוף קירור שיוסף למעבד יהיה Scythe Kot…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fireman_fpg,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב , זה בערך המפרט של המחשב כ.מסך כרגע אני לא רוכש - ממתין ל GTX1080 ככל הנראה (או ל GTX 1070 / GTX980 - הכל תלוי מחיר ) - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 (כמות: 4)- SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III LG DVD-RW X24 GH24SCO אחבר למחשב עוד כונן SSD 2.5 ועוד 3 דיסקים SATA3 מכנים אני מעוניין במארז שקט (לא דממת אלחוט אבל גם לא מטוס בואינג בהמראה) בדרך כלל אני קונה מארזי FULL אבל הפעם שקלתי אולי ללכת על MIDI מה דעתכם על השילוב של - Fractal Design Define R5 Black + FSP Hyper 700W 85 Plus - עם שדרוג לחלון צד - יש את הסט הזה …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.