ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המפרט הזה: מעבד INTEL core 2 duo e6750 לוח אם gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח western digital wd2500aaks 250GB 7200RPM כרטיס זיכרון PQI DDR2 1024X2MB 667MHZ CL5 כרטיס מסך BFG NVIDIA GEFORCE 8800GTA OC2 PCle מארז NZXT apollo שחור ספק כח HEC 400TRT 400W אמרו לי שהספק כח יהיה גבולי.. אז השאלה שלי היא אם אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כח יותר טוב ממה שיש לי... עדיף שלא יהיה גבולי והתקציב הוא 290-300 ש"ח תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז COOLER MASTER II ADVENCE ומסך 20' של ASUS אני מעוניין לקנות אל פסק שייתן לי בין 10-ל15 דקות של נחת בעת הפסקת חשמל. 500 ש"ח זה פחות או יותר התקציב, ניתן לחרוג ב50 שקל, אשמח לקבל הצעות והסברים על אל פסק מומלצים ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לו מחשב : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר וצורב די וי די אז ככה יש לו ספק 220WATT אני יודע חרא ספק הוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך 8800GTS 640MB והוא רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון הוא מוסיף גם 2 מאווררים וקתודות ועוד כול מיני אין מצב שהספק הזה ירזיק לו מערכת כזאת נכון? אפשר המלצות לספקים שכן יפעילו לי מערכת כזאת עד 200 250 שקל? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חישוב באתר של אנרמקס וזה מה שיצא: כמובן שהכללתי תוכניות עתידיות לכחצי שנה לאחר הקנייה של המחשב. עפ"י ההמלצה שלהם, אם מתכננים להשאיר את הספק כשנה אז צריך להוסיף כ20% הספק ממה שרשום. אני מתכנן להחזיק אותו בערך 10 חודשים. אז על איזה ספק אתם ממליצים ? מהחנות KSP בלבד! אל תתפלאו על מספר המאווררים זה בגלל שיהיה לי את המארז CM690II וקירור מים, אז אני רוצה שרוב האפשרויות יהיו פתוחות לפני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחסות החמסין נשרף לי הספק, ואם כבר אז אני אעשה הכנה לשידרוג המתקרב ל 4870 שאר המערכת מופיעה בצד (מחליף את ה X1950P), יש רק תוספת של עוד הארד דיסק של 500GB אין תוכניות לOC אבל כן למערכת קירור יותר טובה.. :'(
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני בונה מחשב שמיועד להיות בסלון וחשבתי לשים את הרכיבים בתוך תא במזנון, לחבר בינהם ולהצמיד אותם למדף. התא מרווח ויש בו כבר מאווררים (בגלל ציוד אלקטרוני שהיה נמצא בו). נשמע לכם תקין? מה לדעתכם החסרונות בלעשות דבר כזה? אני חשבתי למשל על כך שהוא יכול להתמלא ביותר אבק מאשר אם היה בתוך מארז
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך הוא ? הבנתי שהוא בן יונה !! אני כניראה לוקח אותו עם הליברטי 500 ))
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ספק אנרמקס דגם - EG425P-VE דגם 420W. מחובר ללוח אסוס P5WD2 PREMIUM. יש לי 2 בעיות: 1. יש לו פונטיומטר מאחורה, לשליטה על מהירות המאוורר. משום מה אני לא מצליח לשלוט בו ידנית, מדוע? 2. יש לו אופציה של SMART FAN- כשהמחשב נכבה, הוא אמור להשאויר את המאוורר דולק ל2 דקות לשם קירור, גם זה לא קורה. מה בעיה? אשמח תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CM690 - ANTEC 300 מה האבדלים בין המארזים האלו ? אני יודע שCM690 נחשב ליותר איכותי אבל אין תמארז הזה בחנות שאני רוצה לקנות. מה האבדל בין המארזים האלו מבחינת הכול -שקט -נוחות -איכות המארז -צפוי המארז מה האבדלים בין החומרים של המארז.... אני שואל את כול זה מי הסיבה שפשוט רציתי לקנות תCM690 ועכשיו בגלל שאין אותו אני רוצה לדעת עד כמה נחות הא ANTEC 300 עם בכלל ...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Bfg gs-550 550w זה צריך להחזיק 4890xxx black editiob E8400 4gb ocz 500gb תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האל-פסק הוא ישן מאד למרות שב 5 שנים האחרונות הוא לא היה מחובר כלל. לקחתי אותו הבעיה כמובן שידעתי שיש צורך להחליף בו את המצברים ( מכיל 2 של 12V 7AH) חיברתי אותו לחשמל והמנורה של ACLINE נדלקה. שזה כבר סימן טוב. חיברתי אליו מחשב והוא לא מספק מתח למחשב. גם הכפתורים לע הפנל כמו UPS ON ועוד' פשוט לא מגיבים. האם יכול להיות שהחלפת המצברים תפטור את הבעיה ? התייעצתי עם מישהו ונאמר לי כי בגלל שהאל=פסק הזה הוא מסוג online אז אם אין לו טעינה למצברים הוא לא יכול לתפקד גם כאשר הוא רק צריך להוציא חשמל לדברים אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מארז שיספק לי את הצרכים האלה: שיהיה שקט, לא חייב סופר שקט אבל אתם יודעים שקט.. שתהיה לו זרימת אוויר טובה והכי חשוב, וזה באמת חשוב שיהיה אלגנטי ויפה, אני שם אותו במקום אלגנטי ומסוגנן אני לא רוצה להכניס לשם איזה מארז שנראה כמו Coolermaster HAF 932 או משהו בסגנון.. אני חשבתי אולי על NZXT Tempest Evo, אבל חלק אמרו לי שהוא לא משהו תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי המפרט שיש לי כרגע+מדפסת+ סורק+מודם+נתב+רמקולי אלטק לנסינג+ כרטיס מסך עתידי dx10 שאין לי מושג כמה הוא יצרוך. העדפה לאדוויס האם התקציב יספיק לי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המארז CM690 של קולר מסטר וחוות דעת על הספק: Seasonic S12II 620W השימושים בעיקר למשחקים. המפרט: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 Samsung F3 500GB Sapphire ATI Radeon HD5850 1024mb LG GSA-GH24N X24 SATA DVD DELL U2311H תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ה UPS הזה יחזיק מערכת של מחשב +מסך 19 אינץ המערכת היא מעבד E6600 שילוב קרוס פייר של 1900XT 5 הרד דיסקים ו 9 מאוורירים של 120 וכמובן מסך 19 LG
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע לכם בשנים האחרונות ישנם פרסומים מבהילים על הסכנות למחשב מרשת החשמל כמו קפיצות מתח קטנות והפסקות פתאומיות, וממליצים לקנות אל-פסק... רציתי לשאול האם ספק טוב כמו ליברטי או antec truepower trio מגן מפני הסכנות האלה, וזה יותר מיועד להבהיל אנשים עם ספקים ג'נריים, או שבכל מקרה כדאי לקנות? ועוד שאלה: אני קונה את המפרט המצורף למטה (אחד מהם) מ-ksp. בהנחה שאני לא מצליח להזמין liberty 400w, לקחת antec truepower trio? האם HEC-500TD-TF שעולה 150 שקל פחות גם יסחוב או שאין בכלל מה להשוות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים כבר, ובקיץ הוא לא ממש פועל טוב, מתחמם רצח ונכבה מדי פעם. הקיץ הזה אני אשפר את הקירור שלו כדי שלא ימות לי ישר. המארז הוא מארז איכותי יחסית ללפני 6 שנים, של hec יחד עם ספק כוח של hec. ניראה לי שאני אקנה מksp כי אני גר בפתח תקווה, לtms אין לי איך להגיע, לrsm אפשרי אך מעדיף עדיין ksp בגלל הקרבה, במאווררים הם דיי שווים במחירים גם נדמה לי. בכל מקרה, הנה המותק: הפלסטיק שסוגר מקדימה נאבד לי בעבר, ומאז השארתי את זה ככה פשוט. ניראה לי כדי לי לחטוף איזה חתיכת קרטון ולסגור עם קצת סלוטייפ לא? הוא דיי מבולגן גם: הנה האחוריים: האוורור מאחורה הוא arctic f12, שרץ במהירות 1350. הכרטיס מסך שלי זה 3600, שיש לו קירור דיי גרוע ניראה לי: עכשיו אני שם לב שאי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התעסקתי לראשונה במחשב קטן (קופקטי לא נייד) מאחורה היה מתג אדום הוזזתי אותו ושמעתי פיצוץ מכיוון הספק. השאלה שלי אם הספק הלך סופית או עוד אפשר לתקן ואם לא איזה ספקים מתאימים לסוג המחשבים האלו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מפרט בימים אלה ואני זקוק לספק ומארז שייתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר. ספק-שיחזיק מערכת כבדה עם מערך SLI של 2X9800GTX או 2X8800 GTS, שני כוננים אופטים, 4GB DDR2. מארז-שיהיה שקט, שיתאים ל-SLI כמובן, מאוורר היטב. מארזים שחשבתי עליהם: chakra/ uber chakra /cm 690. אולי ייתכן OC. *האם מומלץ להוסיף מאווררים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה האבדל בין ספקיי BRONZE, SILVER או GOLD?? ראיתי שלשלושתם יש ניצולת של אנרגיה מעל ל80 אבל כמה בדיוק יש לכל אחד?? אם רשום על ספק שהוא 80+ אבל לא רשום שהוא BRONZE, SILVER או GOLD מה זה אומר שהוא??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האנשים רצו, החברה הקשיבה וסיפקה מענה ועוד במחיר מפתיע ! Fractal Design’s new side panel features a large fully transparent window allowing you to display your setup in style. The acrylic window side panel features the same clean, Scandinavian design as the case itself, and has a completely flat outer surface without any plastic bezel or rivets. Installing the Fractal Design side panel could not be easier - simply remove and replace the standard panel! * Completely flat outer surface, no plastic bezel and no visible rivets * Clean, stylish Scandinavian design that matches the case * Easy installation -simply replace the standard panel, no modification necessary * …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים. אשמח לקבל המלצה למארז. חשוב לי שיהיה יפה, מרווח, מאוורר ושיהיה לו גם USB3.0. אני חושב שMidi tower יעשה את העבודה ואין צורך ביותר גדול. בעיקרון המפרט יתבסס על core i5 haswell או משהו כזה. לוח אם ATX. כרטיס מסך GTX760-770. כנראה שיהיה גם SSD בנוסף לרגיל. *יש לציין שאני לא מתכוון לעשות oc בזמן הקרוב וגם אם כן זה רק לכרטיס מסך ממש בקטנה. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~12919~6~0.htm וגם על זה: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?Pid=931533&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0. וגם זה מאוד יפה לטעמי רק לא ראיתי אם יש לו usb3.0. וזה וואלה שיא היופי לדעתי: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?P…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה האנטק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=7276 והליברטי 400 (כולם מכירים ) יש לי אפשרות לקנות את האנטק ב 500 ש"ח האם כדאי לי ? או שהלברטי עדיף ? ודרך אגב מי מספק יותר אמפר ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(מקווה שהכל בהתאם לחוקי הפורום). פירסמתי מיפרט בפורום אחר באתר זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247087.0 , ובתור מארז הומלץ לי על 4U. אני מניח שמדובר בגודל. גלשתי באתר של חברה שמייצרת אותם, מ-1U ועד 8U, וגיליתי שיופי הוא לא הצד החזק שלהם. אני רוצה לדעת עד כמה הם יעילים בהשתקת הרעשים ופיזור החום, כמו כן מהו הגודל המתאים ביותר למיפרט? בברכה, גולדי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר שנה שיש לי את המערכת הזאת והייתי רוצה לשנות את הקירור של המעבד ושל הכרטיס הגראפי [זה stock cooling] לזה: SCYTHE MUGEN II REVB כגוף קירור למעבד http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-rev-b.html ו Arctic Cooling Accelero Xtreme 5870 כגוף קירור לכרטיס הגראפי [אני שוקל להזמין מחו"ל] http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=546 השאלה שלי היא : האם הספק כוח יחזיק את כל המערכת? [לאחר הוספת גופי הקירור]. תודה מראש לכולם :]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-