ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי במחשב כרגע כונן דיסקים וכונן קשיח. אני רוצה להוסיף כונן קשיח נוסף, אך מהספק כוח יוצאים רק 2 כבלים של חשמל, אחד מחובר לכונן הקשיח הנוכחי והשני לכונן הדיסקים. אני מדבר כמובן על החיבור חשמל השחור הדק (לא זוכר את שמו המקצועי) ולא ללבן השקוף עם ה 4 פינים. מה הדרך להוסיף חיבור כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CM690 - ANTEC 300 מה האבדלים בין המארזים האלו ? אני יודע שCM690 נחשב ליותר איכותי אבל אין תמארז הזה בחנות שאני רוצה לקנות. מה האבדל בין המארזים האלו מבחינת הכול -שקט -נוחות -איכות המארז -צפוי המארז מה האבדלים בין החומרים של המארז.... אני שואל את כול זה מי הסיבה שפשוט רציתי לקנות תCM690 ועכשיו בגלל שאין אותו אני רוצה לדעת עד כמה נחות הא ANTEC 300 עם בכלל ...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Bfg gs-550 550w זה צריך להחזיק 4890xxx black editiob E8400 4gb ocz 500gb תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האל-פסק הוא ישן מאד למרות שב 5 שנים האחרונות הוא לא היה מחובר כלל. לקחתי אותו הבעיה כמובן שידעתי שיש צורך להחליף בו את המצברים ( מכיל 2 של 12V 7AH) חיברתי אותו לחשמל והמנורה של ACLINE נדלקה. שזה כבר סימן טוב. חיברתי אליו מחשב והוא לא מספק מתח למחשב. גם הכפתורים לע הפנל כמו UPS ON ועוד' פשוט לא מגיבים. האם יכול להיות שהחלפת המצברים תפטור את הבעיה ? התייעצתי עם מישהו ונאמר לי כי בגלל שהאל=פסק הזה הוא מסוג online אז אם אין לו טעינה למצברים הוא לא יכול לתפקד גם כאשר הוא רק צריך להוציא חשמל לדברים אחרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מארז שיספק לי את הצרכים האלה: שיהיה שקט, לא חייב סופר שקט אבל אתם יודעים שקט.. שתהיה לו זרימת אוויר טובה והכי חשוב, וזה באמת חשוב שיהיה אלגנטי ויפה, אני שם אותו במקום אלגנטי ומסוגנן אני לא רוצה להכניס לשם איזה מארז שנראה כמו Coolermaster HAF 932 או משהו בסגנון.. אני חשבתי אולי על NZXT Tempest Evo, אבל חלק אמרו לי שהוא לא משהו תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז COOLER MASTER II ADVENCE ומסך 20' של ASUS אני מעוניין לקנות אל פסק שייתן לי בין 10-ל15 דקות של נחת בעת הפסקת חשמל. 500 ש"ח זה פחות או יותר התקציב, ניתן לחרוג ב50 שקל, אשמח לקבל הצעות והסברים על אל פסק מומלצים ... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המפרט שיש לי כרגע+מדפסת+ סורק+מודם+נתב+רמקולי אלטק לנסינג+ כרטיס מסך עתידי dx10 שאין לי מושג כמה הוא יצרוך. העדפה לאדוויס האם התקציב יספיק לי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע לכם בשנים האחרונות ישנם פרסומים מבהילים על הסכנות למחשב מרשת החשמל כמו קפיצות מתח קטנות והפסקות פתאומיות, וממליצים לקנות אל-פסק... רציתי לשאול האם ספק טוב כמו ליברטי או antec truepower trio מגן מפני הסכנות האלה, וזה יותר מיועד להבהיל אנשים עם ספקים ג'נריים, או שבכל מקרה כדאי לקנות? ועוד שאלה: אני קונה את המפרט המצורף למטה (אחד מהם) מ-ksp. בהנחה שאני לא מצליח להזמין liberty 400w, לקחת antec truepower trio? האם HEC-500TD-TF שעולה 150 שקל פחות גם יסחוב או שאין בכלל מה להשוות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה הספק המינימאלי שצריך להשקיע בו על מנת להחזיר כרטיס מסך כמו TI מסדרת 1080 של NVIDIA? דוגמאות מאתר TMS יעזרו לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המארז CM690 של קולר מסטר וחוות דעת על הספק: Seasonic S12II 620W השימושים בעיקר למשחקים. המפרט: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 Samsung F3 500GB Sapphire ATI Radeon HD5850 1024mb LG GSA-GH24N X24 SATA DVD DELL U2311H תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים. אשמח לקבל המלצה למארז. חשוב לי שיהיה יפה, מרווח, מאוורר ושיהיה לו גם USB3.0. אני חושב שMidi tower יעשה את העבודה ואין צורך ביותר גדול. בעיקרון המפרט יתבסס על core i5 haswell או משהו כזה. לוח אם ATX. כרטיס מסך GTX760-770. כנראה שיהיה גם SSD בנוסף לרגיל. *יש לציין שאני לא מתכוון לעשות oc בזמן הקרוב וגם אם כן זה רק לכרטיס מסך ממש בקטנה. שמתי עין על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~12919~6~0.htm וגם על זה: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?Pid=931533&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0. וגם זה מאוד יפה לטעמי רק לא ראיתי אם יש לו usb3.0. וזה וואלה שיא היופי לדעתי: http://www.skypc.co.il/mobile/Product.asp?P…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, משדרג את המחשב שבבית ומחפש תחליך ראוי (או גרסא חדשה של) ה sonata III של אנטק (שהבנתי שכבר לא מיוצר). מבחינת התכונות שמעניינות אותי: זקוק למארז סולידי במראה (בלי חלונות שקופים וכו), שקט יחסית אך מאורר טוב, והתקנה ללא כלים (הכל בקליקים ולא בברגים). אודה על המלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מת לי אתמול ספק הכוח (או לפחות אני חושד שהספק הוא שמת). בגלל שגם ככה תיכננתי להחליף את הספק בראש השנה, החלטתי להקדים קצת את הלו"ז המחשב שלי כרגע בן 4 שנים, עם Q6600, שלושה דיסקים קשיחים, GTX570 והמון ציוד USB שאוכל מתח (מסכים חיצוניים) וסחב עם enermax liberty 500W בכל מקרה, בעוד כחצי שנה אני מתכנן להחליף את הליבה של מחשב לI7 דור 3 (לכשיצא). ולשמור לי את האופציה לעבור לSLI (מה שכנראה לא יקרה לעולם) חשבתי לקנות את הסיסוניק X850 לצורך הרחבות עתידיות, אבל ירדתי מזה, כי זה אובר קיל היסטרי. ראיתי שהם הוציאו את ה760 החדש, אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום (ולהשאר שבוע בלי מחשב למשחקים זה לא לעניין מבחינתי) את הX660 יש במלאי. אני יודע בוודאות שהוא לתצורת המחשב הנוכחית. לא בטוח אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי ספק כוח seasonic s12ii-620, במשך כמה שנים טובות הוא עבד מעולה, היום הוא התחיל לעשות רעש מוזר, כאילו משהו נוגע במאוורר, אבל בפועל לא נראה ככה. הרעש דומה למה שמישהו תיאר פה https://www.techpowerup.com/forums/threads/psu-clicking-noise-its-not-the-fan-or-coil-whine.250088/ יש איזה פתרון להחליף משהו בספק עצמו, אבל אני לא רוצה להתעסק עם זה ברמה כזאת. אני מבין שאני לא יכול להישאר עם הספק הנוכחי, האם אני צודק? אם נגיד והרעש לא מפריע והמחשב עובד כרגיל.. בכל מקרה אשמח להמלצה לספק חדש, משהו באותו רמה בערך כמה שהיה לי (אין כרגע תכנון לשדרג את המחשב). המחשב שלי וותיק מאוד לוח DP55WB כרטיס מסך AMD 79…
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התעסקתי לראשונה במחשב קטן (קופקטי לא נייד) מאחורה היה מתג אדום הוזזתי אותו ושמעתי פיצוץ מכיוון הספק. השאלה שלי אם הספק הלך סופית או עוד אפשר לתקן ואם לא איזה ספקים מתאימים לסוג המחשבים האלו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה האבדל בין ספקיי BRONZE, SILVER או GOLD?? ראיתי שלשלושתם יש ניצולת של אנרגיה מעל ל80 אבל כמה בדיוק יש לכל אחד?? אם רשום על ספק שהוא 80+ אבל לא רשום שהוא BRONZE, SILVER או GOLD מה זה אומר שהוא??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע (צביקה מרוזטק בטוח יודע) האם ספקי אנרמקס שנמכרים באייבורי הם מהיבואן הרשמי או שמדובר ביבוא מקביל? האם מישהו אקנה אצלם ספקי אנרמקס ונתקל בבעיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האנשים רצו, החברה הקשיבה וסיפקה מענה ועוד במחיר מפתיע ! Fractal Design’s new side panel features a large fully transparent window allowing you to display your setup in style. The acrylic window side panel features the same clean, Scandinavian design as the case itself, and has a completely flat outer surface without any plastic bezel or rivets. Installing the Fractal Design side panel could not be easier - simply remove and replace the standard panel! * Completely flat outer surface, no plastic bezel and no visible rivets * Clean, stylish Scandinavian design that matches the case * Easy installation -simply replace the standard panel, no modification necessary * …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה: מעבד INTEL core 2 duo e6750 לוח אם gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח western digital wd2500aaks 250GB 7200RPM כרטיס זיכרון PQI DDR2 1024X2MB 667MHZ CL5 כרטיס מסך BFG NVIDIA GEFORCE 8800GTA OC2 PCle מארז NZXT apollo שחור ספק כח HEC 400TRT 400W אמרו לי שהספק כח יהיה גבולי.. אז השאלה שלי היא אם אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כח יותר טוב ממה שיש לי... עדיף שלא יהיה גבולי והתקציב הוא 290-300 ש"ח תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש עקרונית מארז שקט שקט עם עיצוב מינמלסטי. באותו טווח מחירים פחות או יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב מעבד אינטל E8500 לוח גיגהבייט P45 זיכרון 2 GB כ.מסך HD3650 חשוב לי: שקט, אמינות ואיכות. W=400-480 מחיר=250-400 חשבתי על הספקים הבאים: מחיר שנות אחריות ANTEC EARTHWATTS 430W 370 3 ANTEC TRUE POWER TRIO 430W 400 5 ANTEC NEO POWER 430W 430 5 HEC 450 TDT450W 254 1
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(מקווה שהכל בהתאם לחוקי הפורום). פירסמתי מיפרט בפורום אחר באתר זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247087.0 , ובתור מארז הומלץ לי על 4U. אני מניח שמדובר בגודל. גלשתי באתר של חברה שמייצרת אותם, מ-1U ועד 8U, וגיליתי שיופי הוא לא הצד החזק שלהם. אני רוצה לדעת עד כמה הם יעילים בהשתקת הרעשים ופיזור החום, כמו כן מהו הגודל המתאים ביותר למיפרט? בברכה, גולדי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן להזמין כ. מסך חדש (gtx 650 ti oc)ובעקבות זאת גם ספק כח חדש. (ספק כח למחשב SeaSonic S12II-520 Bronze Retail) ומארז (ZALMAN Z9 OR ANTEC NSK6582B ) ברשותי כרגע מעבד אינטל core 2 duo e7500 ולוח אם Intel® Desktop Board DG41RQ . האם הרכיבים החדשים שאני מתכוון לרכוש יתאימו לרכיבים הישנים? מבחינת חיבורי חשמל למעבד ולכרטיס. האם הייתם ממליצים על מארז/ספק/כ. מסך שונים (באותו תקציב)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט בימים אלה ואני זקוק לספק ומארז שייתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר. ספק-שיחזיק מערכת כבדה עם מערך SLI של 2X9800GTX או 2X8800 GTS, שני כוננים אופטים, 4GB DDR2. מארז-שיהיה שקט, שיתאים ל-SLI כמובן, מאוורר היטב. מארזים שחשבתי עליהם: chakra/ uber chakra /cm 690. אולי ייתכן OC. *האם מומלץ להוסיף מאווררים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-