ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום, אצטרך המלצה שלכם לספק כח שיחזיק לי את המערכת שלי. המפרט הינו: i5 3570 asrock u3s3 h61 GTX680 2GB ANTEC DF85 אשמח לעזרה בנושא, חלק אמרו לי לרכוש את ה Seasonic 620 וחלק אמרו לי ללכת על 750 לפחות. בנוגע לתקציב אפשר להשתגע אבל כל עוד אפשר משהו במחיר נורמלי אני ישמח. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לדעתכם המארז הזה יהיה שקט בשביל גיימינג? Corsair Crystal Series 460x RGB
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אל פסק לא צעיר, והוא עבד מצוין, עד שלאחרונה המחשב שלי אחת לכמה ימים מתכבה בפתאומיות. ספק הכח שלי חדש. היום הוא התכבה לפתע, ולא התעורר על אף נסיונות ההחייאה - בלחיצה על כפתור ההדלקה של המחשב. אין חשמל. חשבתי שמדובר בבעיה בספק, אך בכל אופן ניסיתי לכבות את האל-פסק ולהדליקו מחדש, וראה זה פלא, המחשב חזר לחיים והסכים להידלק. מישהו מכיר כזאת בעיה? האם זה מחייב להחליף את כל האל-פסק, או חלקים מתוכו? אשמח לשמוע ולהתעדכן. שם האל-פסק [אם זה אומר משהו...] TOROID INSIDE
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארזmini Tower שמתאים למפרט http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/7 חשוב לי שיהיה שקט ולא יקר (עד 400 ש"ח). תודה, שרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
(מקווה שהכל בהתאם לחוקי הפורום). פירסמתי מיפרט בפורום אחר באתר זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247087.0 , ובתור מארז הומלץ לי על 4U. אני מניח שמדובר בגודל. גלשתי באתר של חברה שמייצרת אותם, מ-1U ועד 8U, וגיליתי שיופי הוא לא הצד החזק שלהם. אני רוצה לדעת עד כמה הם יעילים בהשתקת הרעשים ופיזור החום, כמו כן מהו הגודל המתאים ביותר למיפרט? בברכה, גולדי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TMS אמרו בתגובה שאני אסע אליהם לנתניה (מעניין על חשבון מי) והם יבדקו את המארז, קיריל טוען שמה שרשמתי בדיון הקודם לא נכון. אם יש משהו שרשמתי בדיון הקודם שלא היה נכון אני מתנצל מראש, אבל כל מה שרשמתי שם (ממה שידוע לי) אמת. וגם אם המארז לא תקין אין סיכוי שאזכה לראות מארז חדש. ולא מבין מה הטעם בלנעול, הם מוזמנים לרשום פה בדיוק כמו שאני רושם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המארז חייב להיות בסדר גודל של FULL TOWER וספק איכותי עם עדיפות למודולריות... המפרט של המערכת שאמור להחזיק הספק הוא כזה... מעבד - 6600 לוח אם - P5W DH זיכרון - CELLSHOCK 800 * 2 HD - 4*WD250 RAID 0 כרטיס קול - X-FI FATALITY כרטיס מסך - 8800GTS 640 LG H30N * 2 זהו זה כל המפרט אל תגיבו עליו לא אני בניתי ואני מספיק התאמצתי להוריד את ההסחפות אני צריך רק מארז וספק שיהיו טובים ועדיף לא לנצל את כל הסכום... יש לבחור העדפה ל SHARK של TT מה אתם חושבים טוב מספיק? אני לא מכיר את המארז אישית אבל על פי הנתונים היבשים שלו הוא נראה טוב... לגבי ספק חשבתי לכיוון הליברטי... מה נראה לכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב המלצה חמה של פורום כרטיסי מסך להחליף את הג'נרי שלי לפני השידרוג אני מחפש הלצה לספק בתקציב של עד 350 ש"ח הספק צריך להחזיק מעבד: AMD Athlon 4200+ 64 x2 לוח אם: asus m2n-mx זכרון פנימי: 2X2gb ddr2 800mhz דיסק קשיח: Seagate 160gb 7200 rpm sata2 (עם הוספה עתידית של עוד דיסק קשיח 320-500 ג'יגה) כונן אופטי: SONY DVD RW AW-G170A מאווררים: 2 מאווררים של 8 אינצ' ומאוורר אחד של 4 אינצ' כרטיס מסך: GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink או Sapphire HD 4830 512MB תודה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותם הבאת לי במפרט את ספק enermax liberty elt400awt 400w . במה הוא חזק אם הוא 400w .? הוא ספק יותר חזק מספקים אחרים שיש להם יותר מ400w ובכלל עולים פחות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי UPS שמחובר אליו מודם בזק +ראוטר שלי לטובת הגנה ובמקרה נפילת חשמל המשך גלישה. חשבתי לחבר את הטלויזיה (כרגע מחוברת למגן ברקים) מסוג LED TV 55" לטובת הגנה יותר טובה ואספקת זרם סדירה ונכונה (והגנה במקרה של הפסקת חשמל). האם נכון לחבר אותה לUPS (דגם 800ADVISE) רק לטובת הגנה בעת הפסקת חשמל? האם מגן הברקים הייעודי שמגיע איתה מספיק לטובת הגנה בעת קפיצת חשמל (SPIKE) למינהם בחורף? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. מקווה שהשאלה נשאלה בפורום הנכון. מחזיק מחשב גיימרים יקר, עם ספק איכותי של CORSAIR 750, בשבוע האחרון יש אצלנו הפסקות חשמל מרובות והבעיה תסתדר רק בעוד כשבוע. השאלה היא האם באמת יכול להיגרם נזק במהלך השבוע וחייב לקנות אל-פסק או שאפשר להסתדר ככה שבוע+- (מדובר בבערך 2 הפסקות ביום בממוצע). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פעם באיזה חצי שנה קפיצת פקק בבית ואני כל פעם מודאג שאולי קרה משהו למחשב, רציתי לדעת אם במצב כזה יש טעם לרכוש אל פסק, זה המפרט [TABLE] [TR] [TD=class: field]מעבד:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כפי שציינתי בכותרת מחר אני קונה מארז והתקציב הוא עד 300 חריגה של 50 ש"ח בלבד! הפרט של המחשב בצד<<<<<<<< המארז שאני בחרתי הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4945&CatCode=637 הוא טוב? בעקרון אני מחפש עם כמה שיותר מאווררים וזה הכי הרבה שמצאתי מהחנות הנ"ל תודה רבה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! מחפש מארז שיתאים לכרטיס מסך GTX 260 של חברות NZXT ושל THERMALTAKE עד סכום של 370 ש"ח תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המחיר הכי זול בשוק לספק (עדיף ספק זעיר המתאים לHTPC) עם חיבור חשמל של SATA? נתונים על הספק השרוף: mega power switching power supply input(47Hz-63Hz): 90~264Vac/6.3A~3.15A model: SH250A8H+APEC+EMI האם ישנה דרך להשתמש בספר אחר שיש לי והוא בלי חיבור SATA ולהפעיל על ידו את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחליף את מירב חלקי המחשב שברשותי למערכת חסכונית יותר. היום יש לי ספק Corsair TX750w, מהידע הקל שיש לי בחשמל אני יודע שה750w זה מה שהוא מסוגל לתת אבל במידה והמערכת לא תדרוש הוא פשוט לא יספק זאת. האם אני טועה ? אני מעדיף לא לקנות משהו חדש כי זה אחלה ספק למיטב זכרוני, ומצד שני אני רוצה שהוא יהיה חסכוני ויעיל. אני מרכיב מערכת פשוטה יחסית עם i5-4570s Gigabyte B75M-HD3 בלי כרטיס מסך חיצוני ו3 דיסקים קשיחים אני מחפש מארז יפה, נקי, מאורר טוב ושקט. קיבלתי המלצות על Fractal Design R4 או Mini, ואם אכן אלו המומלצים אשקיע את הכסף. אך אני חושש שהם מעט Overkill ואני אוכל לחסוך עוד 200 ש"ח. יש המלצות אחרות ? ראיתי ברשת קצת המלצות על Antec One. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בגדול בניתי מברט או לפחות כיוון שאני רוצה לקנות מבחינת המחשב, ורציתי לקבל המלצה על מארז וספק למחשב. המחשב עצמו ביועד גם לOC ככה שיש חשיבות לסירקולציית האווירי במארז, ובנוסף לספק שיתאים מספיק בשביל לאפשר לבצע OC אני רוצה לקבל על המלצה מהחנות למוצרים מחנות PLONTER כיוון שמשם אני מתכוון לקנות את המחשב בעתיד. המארז שחשבתי עליו כרגע הוא הNZXT PHANTOM 410, אני יודע שהוא MID, רציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצה עליו או על משהו אחד שעומד בסביבות המחיר שלו, אני מעוניין במארז עד 500 ש"ח, אפשר לחרוג כמה שקלים. בנוסף ספק חשבתי על ANTEC TP-750C כמובן חשוב להוסיף שהמחשב יכיל מעבד מסוג I7 4790K וR9 290, אם אתם זקוקים לעוד פרטים רק תגידו. הגוף קירור שיוסף למעבד יהיה Scythe Kot…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מאוורר עם חיבור של 3 פינים, כרגע הוא מחובר לאיזה כבל מתח, הייתי רוצה לחבר אותו ישירות ללוח אם אבל החוט שלו קצר. האם יש חוט מאריך לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ראיתי את 2 המארזים Antec 900 וNZXT AirFlow King Tempest, איזה מהם יותר טוב?(ללא קשר למחיר) ומי יותר משתלם? ואיך הAIRFLOW KING ביחס לALPHA? תודה.....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שהלך לי הספק מחפש ספק חדש עד ככה 300 ש"ח המפרט שלי: i5 4460 8Gb DDR3 280x 2 כונני SSD וכונן HDD מארז coolermaster 690 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד e4300 או אולי e4400, יש סיכוי קטן שאני יילך על amd 4200/4600. לוח שיתאים (לוח לא משפיע על צריכת חשמל, נכון?) זיכרון 2GB כרטיס מסך 8800gts 320mb הארד דיסק 250gb (בעתיד אולי יתווסף עוד אחד) שמעתי המלצות חמות על liberty 400w ו-next apollo אבל הם גם לא נכנסים בתקציב שלי וגם אני קונה את המחשב ב-k.s.p ואין להם אותם... חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3829 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin ועל זה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3300 HEC Compucase CI-6A21 ששניהם ביחד יצאו 480. הם אמורים להיות חלופה טובה ל-COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN שאין ב-ksp? או שזה סתם יותר יקר והספק פחות טוב? ומה עם זה? http://ksp.co.il/hmain.ph…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מהם עדיף ? ??? המחשב הוא q6600 8gb ram 8800 gts 640 sli אם אף אחד מהם תמליצו משהוא עד 650 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק שייגן על המחשב מנפילות מתח כדי שלא ילכו רכיבים חשובים כמו לוח אם וכו' וגם שייתן לי מספיק זמן לסגוראת המחשב כמו שצריך עד שהחשמל יחזור. האם אל פסק APC BK500 מספיק טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, איך אני מגיע לנקודה אופטימלית במיקום כל כבל וכבל (כאלה שפנויים וכאלה שלא פנויים) בספק? יש לי מלא כבלים בספק וזה סתם מפריע לזרימת האוויר במארז. לצורך העניין יש לי מארז Rosewill Destroyer וספק Seasonic S12II 620W.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-