עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by tamir245,

שלום רב, לאחר מוות בשבוע האחרון של ספק הכוח עקב הפסקות חשמל(כנראה..)אני מחפש לרכוש UPS אמין וטוב שיגן עליו. כרגע שמתי עין על הPRD750 של ADVICE,אבל עד שלא אדע במדיוק את הVA של מערכת שלי לא אוכל לדעת האם זה מתאים. חשוב לי יותר שההספק של המערכת יתאים לUPS וכיבוי מסודר פחות מאשר כמה זמן הוא יחזיק את המע' דלוקה. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DSL כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לאל פסק זול ככל שניתן אבל עם זאת שיספק הגנה טובה למחשב כי בזמן האחרון יש המון הפסקות חשמל בזמנים לא ממש רצויים והמחשב נכבה באופן לא מסודר ובפתאומיות. זה קרה לי כבר כשלוש פעמים בשבועיים האחרונים ושלא נדבר על החודש האחרון. האם המחשב יכול להינזק מכמות הפעמים לפי התיאור הנ"ל?איך ניתן לבדוק אם המחשב נפגע כתוצאה מכך? המפרט שלי: I7 3770K לא מומהר כרגע. Gigabite Z77X UD3H. Crucial 8GB. Gigabite R9-280X. SSD Samsung EVO 120GB. Seagate 2TB. Dell u2312hm. Solo 6C. אני מאמין שרק המחשב יחובר לאל פסק אבל אם יהיה ניתן לחבר עוד דברים אז זה יהיה מעולה. התקציב הוא בערך עד 400 אבל עדיף פחות. אין הגבלה במקום הרכישה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by okarmi,

שלום, אני זקוק להמלצה. אני מחפש UPS חדש למערכת הביתית (שני מחשבים). המטרה של הUPS היא בעיקר להגן על המחשבים אין צורך בעבודה ארוכה ללא חשמל. מספיק כמה דקות בשביל שנוכל לסגור את המחשבים בצורה מסודרת. מחשבים: 1. מחשב גיימינג בינוני - מעבד i5 וכרטיס מסך Mid-Range - ספק של 500 או 550. מסך 23". 2. מחשב עריכה בינוני - אותו מפרט בערך - ספק של 700. מסך 23". ציוד היקפי כמו ראוטר מודם מדפסת לא חייב להיות מוגן (יהיה נחמד אבל לא חייב). כרגע, האופציות הן: 1. שני אל פסק Advice 800VA PRV850 UPS Line Interactive 2. אל פסק Advice 800VA PRV850 UPS Line Interactive למחשב העריכה והחלפת סוללות בGamatronic Smart Compact 650VA למחשב הגיימינג. שאלות: 1. האם לקחת אל פסק אחד שמתאים לשניהם או לקח…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. Started by sashaefi,

קראתי פידבקים טובים כאן על האל פסק שלהם בינתים חשבתי על 650 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=ADVICE+750 או 750.המפרט שלי צנוע (P4 אם כרטיס מסך חלש שלא צורך הרבה 9200 או משהו כזה.המסך CRT 17.עד היום היה לי 650 שמת לפני חודש אך יש לציין שמעולם לא החזיק כמו שצריך כלומר המחשב איתחל כל פעם בהפסקת חשמל או קפיצת מתך ואז עבד ללא בעיה מהמצבר!

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by Lyor,

מפני שכל הנושא הזה די חדש לי ולא מצאתי הרבה מידע אמין עליו ברשת, רציתי המלצה לUPS איכותי (הדגש הוא על אמינות). למיטב הבנתי, אני מניח שהסוג שהכי מתאים לדרישות שלי הוא on line מפני שהוא "תמיד עובד" כמו במחשב נייד. אבל אני לא מכיר כל כך איזה דגמים טובים יותר/פחות ואשמח להמלצה. הבנתי שגם מאוד חשוב שתהיה לו תאימות לactive PFC, אז אם אפשר, רק לוודא שזה גם קיים במפרט שלו. אני מחזיק מערכת שעומדת לפעול המון שעות (אומנם זה מחשב ביתי ולא שרת, אבל זה עומד להיות דיי דומה באופן הפעולה שלו) ואין לי תקציב להשקיע באל פסק שיחזיק לי את המחשב שעות על גבי שעות, אבל אני מעוניין שהוא יתן למחשב מספר דקות נוספות של עבודה על מנת למנוע הפרעות חשמליות ואולי גם להיכבות כראוי ועל הדרך. מפרט: Intel i5-…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Denton,

שלום לכולם אני רוצה לקנות אל פסק חדש שיתאים בול למחשב שלי (מפרט בצד) בנוסף רציתי לשאול אם אל פסק מספק את כלל ההגנה שהמחשב צריך מתלעות החורף או שיש צורך בדברים נוספים כמו מגן ברקים וכו'?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by DimaX,

היי! הספק שלי לא כ"כ איכותי ואני לא חושב שיש בו התקנים נגד קפיצות מתח. אני לא רוצה שיקרה משהו למחשב(אפילו אם הוא ישן), למסך_פיליפס מ1999 ) ולרקמולים שלי(ATP3 ). היום חזרתי הבייתה מהבצפר הלדתקי את המחשב, אחרי 10 דק' הייתה כזו קפיצה - כלה אורות בבית נכבו ל3/4 שניה והמחשב נכבה ונדלק לבד תוך שניה-שניה וחצי. אני מבקש מכם המלצה לאל-פסק שיבודד את המחשב, המסך והרמקולים שלי מרשת החשמל של הבית ושהחשמל יסופק למחשב דרכו. אם תהיה הפסקת חשמל, אני מעוניין שהUPS יחזיק מעמד לפחות 3 דקות... יש המלצות?(לא יקר בבקשה... אין לי הרבה כסף לבזבז על זה ) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לאל פסק למחשב שלי,בבניין שאני גר יש מידי פעם נפילות מתח... המפרט שלי: i7 6700k asus maximus-viii ranger 1151 hyperx 16g ddr4 samsung 850evo 500gb seagate 4tb asus rog 1070gtx 8gb antec vp650w dell 2515 2560x1440 תקציב עד 800 ש"ח אין צורך שיחזיק מעל 10 דקות את מחשב...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Linga,

היי,אני מעוניין באל פסק למחשב חדש.בעיקרון מה שיהיה מחובר לו זה המפרט הזה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Gigabyte GA-B75M-D3H ZALMAN CNPS5X SI EDITION Seasonic 520W 8Gb KINGSTON WD 1TB Sata 3 Caviar Blue Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM ועוד כל השטויות.. אני צריך את האל פסק רק על מנת לבצע כיבוי מסודר למחשב ושלא ייגרם נזק למערכת בעת הפסקות חשמל. תקציב-בהתאם לדרישות,המינמום שיענה לדרישה -דקה על מנת לכבות את המחשב באופן מסודר ושלא ייגרם נזק.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. Started by itsik1231995,

יש לי עומס יתר כנראה על החשמל בחדר וזה גורם לי לתקלות מוזרות לכול המחשבים במחוברים שם הלכו לי כבר שני כרטיסי מסך כנראה בגלל זה אל פסק יתור את הבעיה ? המחשב שצריך בשבילו את האל פסק הוא מחשב מספר 1 (המפרטים בצד) הספק הוא 750W למרות שהמחשב לא צוריך כמות כזרת - אך בעתיד אם אני ירצה להוסיף עוד כרטיס מסך ועוד חומרה אני לא רוצה לשדרג עוד דברים האם ניתן לחבר עוד מחשרים לאל פסק חוץ מהמחשב (ממיר YES , רסיבר וכו ..) האם ניתן לחבר שני מחשבים האם זה שווה את הכסף ? תודה

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by X-nOize,

שלום לכולם אני צריך המלצה לאל פסק למחשב שלי יש את המפרט בצד ימין לקחת בחשבון שאולי יבוא כרטיס מסך נוסף SLI התקציב = חופשי תודה רבה לעוזרים

12. Started by oronluko,

אני צריך להמלצה לאל פסק או אפילו מייצב מתח (מספיק לי רק שהציוד יהיה מוגן ולא יגבה את הקבצים). התקציב הוא 400 עם אפשרות חריגה. כעקרון אני רוצה לחבר את המחשב שהמפרט בצד(כרגע המחשב בתיקון בגלל קפיצת חשמל בבית אבל הוא יהיה פחות או יותר אותו הדבר) ואם אפשר את הטלוויזיה(sharp 32d44) במקום המסך שלי CRT mag 17' 770fs. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 (512 MB) Monitor Samsung SyncMaster 226BW/MagicSyncMaster CX226BW (Digital) [22" LCD] (HVCPA49287) זיכרון 2GB ספק כוח של ANTEC 500W כמה זמן שהאל פסק יחזיק? 5-10 דקות מינימום כמובן שרצוי שהמחיר יהיה המינימום אבל ללא פשרות על איכות ואמינות. תודה מראש !

14. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם, אני חושב על קניית אל-פסק למחשב שלי ואני לא רוצה לקנות את הדבר הראשון שייפול עלי באיזה sale אלא משהו שבאמת יכול להועיל. לפני כמה זמן היה דיון קנייה קבוצתית של אל פסק אבל זו לא יצאה לפועל ובכלל לא היה ברור שהדגמים שם התאימו למפרט שלי. אשמח לקבל המלצה או כמה המלצות על דגמים קונקרטיים. המפרט שלי הוא: SeaSonic X-560 560W Active PFC Fractal R3 + המאווררים שמגיעים יחד איתו. Scythe Mugen 3 2 סטיקים של 8Gb 1600Mhz Caviar Blue 1 7200rpm sata3 Intel SSD 520 180GB Gigabyte GTX670( WindForce OC) Intel I7 3770K על DZ77GA-70K בדרך כלל מחוברים אליו רק מקלדת, עכבר ואוזניות מדי פעם טעינה של מכשיר אקראי ב-USB (ז"א אין כוננים חיצוניים שמחוברים אליו באופן קבוע או דברים אחרים בסגנ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by slimshady21,

אני צריך המלצה לאל-פסק למערכת עם ספק כח של ~450W. תודה.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  16. ערב טוב, יש לי בעיות של חשמל בדירה, אני אדאג לדווח לבעל הדירה על זה. כמו כן בימים ממש חמים או קרים, כשכל המדינה עם מזגן, יש הפסקות חשמל. המחשב שלי יחד עם ציוד נלווה, עלה לי לא מאט כסף ולכן אני רוצה לשים UPS שיגן על המערכת. הספק שלי הוא SeaSonic S12II 380W Bronze Active PFC אני רוצה שעל ה UPS ישבו גם 2 מסכים 23" ומגבר אודיו של בערך 120W. הבנתי שספקי כוח A.PFC מצריכים גל סינוס טהור ולכן זה מצמם לי את הטווח. מצאתי שתי אל פסקים: Aviem Smart 750VA LI SW - הספק של 450W מוציא גם סינוס טהור Aviem Smart 1500VA LI SW - הספק של 900W מוציא גם סינוס טהור כמו שניתן להבין התקציב שלי הוא באזור ה 1200שח. מעדיף לקחת הספק יות…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by koraal,

שלום, אני צריך אל פסק חזק למחשב. ברגע שיש הפסקת חשמל שיתן לי לפחות עוד 10 דקות שימוש. יש למישהו המלצות למשהו טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  18. Started by Nadab,

שלום, אשמח לקבל המלצה לאל פסק איכותי לאולפן מוסיקה. הציוד שיחובר לאל פסק הוא: מחשב עם ספק של 750W 3 מסכי מחשב 27 כ-60W למסך 2 מוניטורים 100W האולפן סובל מנפילות חשמל, רעש סטטי שנכנס למוניטורים ופיקים. כבר איבדתי ציוד ועבודה שלא נשמרה בעבר עקב נפילות. אני מחפש אל פסק שקט וסופר איכותי שיתן מתח יציב, נקי מרעש והגנה מלאה גם בשיגרה (ולא רק עקב נפילת מתח). הציפיה היא לכ 10-30 דקות עבודה בזמן נפילה. תקציב: 3000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by michabb,

שלום, מבקש המלצה לאל פסק למערכת מצלמות הכוללת 16 מצלמות ו-DVR ,שיחזיק בזמן נפילה למשך כ-45 דקות עד שעה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RuslanM,

היי לכולם, חייב עזרה בבחירת אל פסק, נשרף לי כרטיס מסך 980 TI עקב הפסקת חשמל! מחשב שלי כרגע: Corsair 900d Rog extreme 5 Intel 5960x Noctua NH D15 1660 TI Corsair 1000 80+ Platinum Benq XL 2430T כרגע חושב על 3 אופציות אבל אני צריך משהו בלי מאורר (שקט), חיי סוללה טובים, כיבוי אוטומטי החשיבה שמחשב יתכבה אוטומטי או ידני שיש הפסקת חשמל או קפיצה בחשמל, לדעתי 10-15 דק יפסיקו. Advice AIN1200 Aviem Pro 1200VA - PLUS Eaton 5E 1100 לא בטוח אם יש להם מאוררים או לא אבל מעדיף שלא יהיה וגם יש מצב שבחרתי יותר מידי גדולים... אשמח אם יש הצעות, חייב את זה דחוף! תודה רבה! @About:blank …

21. זה מפרט המחשב כשהזיכרון הוא כפול 2. בנוסף גם יש כרטיס מסך GTX 10502G ומסך 27 אינץ' של דל מדגם Dell SE2717HR 27 Full HD. היה לי את האל פסק PRD 650 של אדוויס שבקושי סחב את המערכת הזאת ואחרי שנתיים כמובן שהסוללה התקלקלה ולא מצליחה לשמור על המחשב דולק כשיש הפסקת חשמל. אציין רק כשגם שעבד היה לעיתים לא מצליח לעמוד בעומס וכדי שהמחשב יידלק הייתי צריך לנתק את המסך מהאל פסק ולחבר אותו ישירות לחשמל. מחפש אל פסק חזק ואמין שידע לעמוד בעומס הזה. תקציב- עד 1000 ש"ח. אם רלוונטי, אז גם יש לא מעט גיימינג. תודה.

22. שלום לכולם, אני מחפש אל פסק (מייצב מתח, מגן ברקים?) עד 1000 שח, שאליו אחבר את הדברים הבאים: טלויזיה: pioneer kuro 508x מגבר: pioneer vsx1018 מחשב: HTPC עם המפרט הבא AMD Athlon 64 X2 4850e Box GIGABYTE GA-M78SM-S2H Western Digital WD7500AAKS 750GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ Antec NSK2480 380W תודה!

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  23. שלום, לקראת ההפסקות היזומות הצפויות נכנסתי ללחץ כשגיליתי שהאל פסק הותיק של ADVice שלי קרס. אני מחפש אל פסק טוב אבל אם אפשר מחיר שפוי למערכת שלפי eXtreme Power Supply Calculator Lite צורכת כ 500W. (ספק Seasonic s12i 620w) ראיתי את האלפסק הזה של KEBO ואת זה של ROSTEC ששניהם סביב ה 550 שח ולעומת זאת את ה APC הזה שמומלץ מכל כיוון ועולה בהתאם- כמעט 900 ש"ח. עד כמה כדאי להשקיע את ה 350 אקסטרא- למישהו יש ניסיון עם החברות האלה? יש למישהו המלצה אחרת באזור ה 600 שח בבקשה? כל עזרה תתקבל בברכה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bagetrek,

שלום אני מעוניין לשמוע המלצות לאל-פסק שיחזיק את המחשב שלי , בגלל כל הנפילות חשמל שיש לאחרונה אני לא רוצה שיקרה משהו למחשב ... מה מומלץ ומה טווח המחירים ?! תודה . תקציב עד 1K ש"ח . המפרט כרגע עם מסך 17" ( זמני ) המסך הקודם בתיקון ..

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by m.l,

אני מעוניין במכשיר שימשיך לספק חשמל/מתח למחשב כשיש פסקת חשמל פתאומית.....יש לנו כאן הפסקות חשמל כי יש אזור בנייה קרוב (דיי מרחק אבל קרוב) והוא מחובר לרשת החשמל של השכונה שלנו...ככה שהוסבר לנו מחברת החשמל שיש צפי לקפיצות בחשמל וזה קורה לי כבר כלפחות פעם בשבוע ולפעמים פעמיים ביום....אני לא מעוניין שייקרה למחשב שלי משהו...יש לי אל פסק כזה שמיתחבר לקיר כמו מפצל שקעים כזה אבל לא ניראה לי שהוא יעיל ממש..... האם המכשיר הנ"ל (בכותרת) יספיק לזה? אני מיתכוון שהוא יספיק להפסקות חשמל זריזות? המחשב מיתכבה ומיד שניה אחרי יש חשמל שוב...ככה שזה ניתוקים של כמה שניות כול הזמן... אשמח להסבר על המכשיר...כלומר ראיתי שרשום מייצב מתח אבל לא ממש הבנתי... זה "אל פסק" ? השאלה בכותרת...הדיון נערך

• 6 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים