ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה.. החלטתי להפיח חיים במחשב עתיק אצלי בבית לאחר התקנת וינדוס אקס.פי כל פעם שאני עושה הפעלה מחדש המחשב נתקע בבדיקת הזכרון. רק לאחר ניתוק הספק וחיבורו מחדש המחשב מצליח לעלות ולטעון את הוינדוס. המחשב הוא amd athlon64 3200+ 512 mb ddr400 והספק הוא גנרי..והוא נראה כחשוד העיקרי..אני טועה??
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי ב KSP ספק ב70 שקל עד למחשב החדש .. והמחשב התחיל לעשות ריסטים אחרי כמה הפסקות חשמל בבית . חשבתי שאני אוכל לחיות עם הספק חודש חודשיים אבל כנראה שלא , בכל מקרה השאלה שלי היא האם הספק הלך ואם כן איזה ספק אחר מומלץ למפרט שלי , אני מניח ש200 שקל יספיקו . בתודה אריק.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום רב: כאשר אני נוגע, בעיקר בקצה הקדמי של החלק העליון המתכתי השחור של מארז המחשב של אימא שלי, אני מרגיש מכות חשמל קלות. ממה יכולה להיות הבעייה? מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח חדש: Zeus PS520GW (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1.1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קילבתי המלצה חמה על ה470 וואט של חברת TT TR2 ויש לי להשיג אותו בערך ב320 ש"ח.. השאלה שלי היא: 1.האם אפשרי להשיג אותו ביותר זול. 2.האם יש ספק אחר שיענה לי על דרישות המערכת שלי(ראו חתימה לדרישות) 3.יש לי כרגע HEC 380W שאני לא ממש ממש מרוצה ממנו כי אני רוצה ספק עם חברה יותר טובה וכמובן יותר חזק.. תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מארז חדש... עד 600 ללא חריגה. הייתי רוצה שהמארז יהיה שקט. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בעוד מספר ימים אני קונה מחשב אני זקוק למארז איכותי שקט שיגיע גם עם ספק איכותי ושקט התקציב שלי הוא 1000 ש"ח לשניהם, אין לי בעיה לרכוש כל אחד לחוד- רק שלא יהיה יותר מדיי (ניתן לחרוג ב-200 ש"ח מקסימום מהתקציב) יהיה נחמד עם המארז יהיה גם יפה המחשב הולך לשמש למשחקים אופיס עריכה גראפית וכל מה שאפשר בעצם אם זה חשוב זה המפרט שלי : 1 9779 ASUS P5B/WiFi-AP Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1285.00 ¤ 1 1285 ¤ 2 8887 Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Ultra Memory 1837.00 ¤ 1 1837 ¤ 3 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1240.00 ¤ 1 1240 ¤ 4 9469 LG GSA-H22A/N 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 190.00 ¤ 1 190 ¤ 5 9696 Sapphire Radeon…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שימוש ביתי, 2 שרתים + מספר דיסקים 3.5 חיצוניים + UPS מחפש ארון עומד עם איוורור טוב בגודל 20U אצל מי מומלץ לקנות ואיזה דגם/יצרן?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box כרטיס מסך GeForce 7600GT GIGABYTE GA-965G-DS3 מארז THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan בינתיים חשבתי אל HEC ACE480 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2553
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז מרווח עם זרימת אוויר טובה וספק כוח חזק שיחזיק את המפרט ומעבר לזה. המפרט המיועד הוא: מעבד: I7 לוח אם: GIGABYTE UD5 זכרון: OCZ 6GB CL7 דיסק קשיח: WD 640GB כרטיס מסך: INNO3D GTX295 צורב: SAMSUNG SH-S223B מסך: SAMSUNG T260HD התקציב הוא כ-1000 שקל -/+ תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חישוב באתר של אנרמקס וזה מה שיצא: כמובן שהכללתי תוכניות עתידיות לכחצי שנה לאחר הקנייה של המחשב. עפ"י ההמלצה שלהם, אם מתכננים להשאיר את הספק כשנה אז צריך להוסיף כ20% הספק ממה שרשום. אני מתכנן להחזיק אותו בערך 10 חודשים. אז על איזה ספק אתם ממליצים ? מהחנות KSP בלבד! אל תתפלאו על מספר המאווררים זה בגלל שיהיה לי את המארז CM690II וקירור מים, אז אני רוצה שרוב האפשרויות יהיו פתוחות לפני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק כמו בכותרת... איזה ספק כוח הכי זול יחזיק את ה9600??? אם אפשר גם קישור לחנות אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחפש משהו כמה שיותר שקט ופונקציונלי שישרוד ויחזיק לאורך הרבה שנים. זה הספק שלי: S12II-Bronze-520W בעיקרון ראיתי את הדגם הזה: Antec P193 V3 אהבתי את הדגם הזה אך אני לא חושב שהוא שקט בכלל: Thermaltake Armor Revo White יש גם את זה: CoolerMaster CM Storm Trooper מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי בבקשה המלצה למארז שחור, שקט, מבריק, בלי ספק, ובלי חלון. רציתי לקנות סופרנו DX של TT, אבל אין בארץ ולא יהיה ניתן להשיג אותו בלי חלון, לכן אני מחפש משהו אחר אם מישהו יכול להמליץ, אודה לו מאוד. אני מחפש משהו שיהיה חזק, שיוכל להחזיק גם ספק כוח כבד כמו של קורסאייר ששוקל קילו וחצי, קניתי אותו מהמלצה פה בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג ב"ה. תודה שוב לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הבית שלי סובל מהפסקות חשמל תדירות.. כנראה שאחת הפאזות בעייתית ולמרות שגם חשמלאי היה וגם חברת החשמל - עוד לא הושג פתרון מלא. יש לי מחשב חדש שמחובר לפאזה הזו וכבר סבל לפחות 3 פעמים מהפסקות החשמל הללו - מה שהעלה לי הרעיון שאולי אני צריך אל פסק. אז דבר ראשון - האם זה באמת מוצר כדאי עבור מחשב ביתי (ספק corsair 750tx) ואם כן.. אז על איזה אל פסק הייתם ממליצים? דבר שני - האם מגן מתח / ברקים יכול גם לעשות עבודת הגנה ראויה?.. בסך הכל יש הבדל תקציבי עצום בינהם ואין לי חשש של אובדן מידע על המחשב - אלא רק לא רוצה נזק פיזי לחומרה. תודה..
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן בבית ואני דיי בטוח שספק הכוח שלו נהרס. המחשב לא ענתיקה לחלוטין, הוא שימש אותי כמחשב לטלוויזיה והצליח לעמוד יפה בשידורי HD 720P לפלזמה 50 אינצ' (בערך 3 שנים - לא שימוש יומיומי). שאלותיי, רציתי לדעת אם כאשר המחשב לא נדלק זו בוודאות בעיה בספק הכוח (כמובן שהחלפתי כבלים, שקעים וכד'). שנית, האם ספק כוח מתאים לכל מעבד/לוח אם ? ואם כן, מה תמליצו לקנות - מחפש ספק כוח שיריץ מהמחשב לטלוויזיה של 32 אינצ' (ולא 50) - זול ככל שניתן אבל שיהיה בעל איכות מספקת. הייתי מצרף את פרטי החומרה של המחשב אבל הוא לא נדלק ואני לא זוכר מהם תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לקניית מחשב חדש תיכננתי ללכת על מארז cooler master cm690III. אך זה ישן ולא נמכר כבר לפחות איפה שאני קונה באייבורי או ksp. כעת אני בבעיה עם המארז היות ורוב המארזים לא נראים לי כלל מבחינת המראה שלהם הרובוטי והעתידני. אני מחפשת אחד שנראה עדין ויפה כמו סוג המארז שציינתי של coolermaster 690 ועדיף גם שיהיה עשוי מפאנל של מין חורים כמוהו ולא אטום לגמרי במראה ובחומר שלו. כמובן שגם חשוב מאוד שיהיה מארז טוב מבחינת שקט, סוגי וכמות מאווררים, חיבורים וכמות וגודל איחסון הכוננים. אך יחד עם זאת מראה החיצוני שלהם גם כן וזה דבר שקשה למצוא היום במארזים של היום. האופצייה היחידה שנראית לי ומצאתי זה Thermaltake core v71. הוא מארז קצת יקר לי אבל אין לי ברירה אחרת…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אשמח לקבל המלצה חמה לספק שקט למחשב שבסלון... להזכיר המפרט: E4600 Gigabyte GA-P35-DS3L http://tms.co.il/product/4455 4GB 800 Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 HDMI Passive http://tms.co.il/product/5508 האתר של החברה לא עולה אז יש פה תמונה וסוג של המארז אם זה משנה!! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12349 תודה!!
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק של אנרמקס אם אני זוכר נכון אז הדגם הוא Modu 82+ 425W Active PFC מה שבטוח הוא שהספק הוא Active PFC רציתי לשאול 2 שאלות 1. האם אני יכול לשים בכלל UPS בגלל שהספק הוא Active PFC ? 2. אם כן איזה מומלץ ? תודה אמיר
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
מת לי אתמול הUPS הדיי חלש שהיה לי לא מעט שנים (optiups 480va) - לאחר לחיצה על בדיקה עם מחשב דולק ומחובר לחשמל, המון צפצופים ונפילה + ריח שרוף. מסתבר שהדגם הזה עובד מצוין עם ספקי מחשב מודרנים ומדמה גל סינוס בצורה טובה. המחשב שלי דיי ישן והספק מקסימלי שהוא דורש 350W , הספק Seasonic X560 80+ gold (קצת אוברקיל) ועוד מסך 19 אינץ. מחפש תחליף ראוי, כרגע נוטה לכיוון Rostec 1200D שלפי המפרט שלו מגיע עם 2 סוללות והמחיר שלו סביר לגמרי. למי יש נסיון עם הסדרה הזו בספקי APFC?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמריץ לינוקס. אני מעוניין לקנות UPS שנתמך בצורה טובה בלינוקס (הכרחי שהמערכת הפעלה תדע להבין שהיא צריכה להיכבות. עדיף שיהיה גם ממשק נחמד במידת הצורך.) מדובר במחשב סטנדרטי + מסך 24", ככה שאני מעריך שUPS של 750 אמור להספיק. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש UPS שייעודו הגנה על מחשב שמופעל ע"י ספק כוח של 650w (דגם: SeaSonic SS-650HT) ומסך LCD של 24 אינצ' - Dell 2408WFP. יש לקחת בחשבון: בתקופה הקרובה אשדרג את המחשב (למרות שקשה לי להאמין שאקנה ספק כוח עם הספק גבוה יותר מ- 650 וואט) ובעתיד היותר רחוק - גם את המסך (27 עד 30 אינצ'). בנוסף, יכול מאוד להיות שארכוש גם מערך חיצוני של כוננים קשיחים, שניים, ארבעה או אפילו יותר - בכל מקרה גם לזה אני רוצה להיות מוכן. דרישותיי מהאל-ספק: 1) מתן גיבוי בהפסקות חשמל טוטאליות כמובן, אבל גם הגנה שוטפת מנפילות, הפרעות, אי-סדירויות ושאר מרעין בישין שמקורם בקו מתח. 2) במקרה של הפסקת חשמל, אין צורך בגיבוי ארוך טווח, רק שיהיה מספיק זמן לשמור את העבודה ולכבות את המחשב בצ…
-
- 22 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה על UPS בשביל המחשב הזה. המארז שייתווסף לו הוא FRACTAL R4. לפני שאתם שולחים אותי לעשות חישוב באתר זה רציתי לציין שלא כך הבנתי את דרך החישוב, אז אם תוכלו לחשב עבורי אני אשמח.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה ל-UPS למחשב עם Q6600 , ספק 580W ומסך LCD 19. תודה עריכה: שכחתי להוסיף 8800 GTS
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים ה-UPS שלי, Advice Partner PC 700VA החליט להתפגר בגיל המופלג של 3 וחצי שנים בלי כל הודעה מוקדמת (דווקא בתוכנה שמותקנת במחשב הכל נראה תקין, אבל בהפסקת המתח, המחשב נופל מיידית) כנראה שהגיע הזמן ל-UPS חדש. מפרט הציוד המחובר אליו הוא: מסך CRT "17 AMD Athlon 64 3000 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Wat (ספק מקורי של HEK) 2 דיסקים WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM 2 דיסקים WD 640GB 7200RPM 16MB SATA2 צורב DVD 2 מאווררים 120 מ"מ. האם ה-UPS הבא יכול להתאים: ADVICE PRV 850 +USB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1737 האם מישהו יכול להמליץ על-UPS אמין בקיבולת מתאימה לציוד שלי ? תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-