עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Pentium4 3.0GHZ 64bit HT LGA775 Prescott Asus P5P800S Chipset i848P 512 MB Kingston DDR SDRAM 200 MHz x2 LG DVD Writer ExcelStore J880 80GB Hitachi 160GB CPU Cooling: Arctic Cooling Alpine 7 PRO Nvidia Geforece 6600 8xAGP 256MB כרטיס קול מובנה על הלוח. כרטיס רשת מובנה על הלוח של REALTEK, 6 יציאות USB. מאוור אחד של 90MM (או 80, הסטנדרטי), מנורות על המארז. אם חסר עו משהוא תגידו ואוסיף. את המערכת מחזיק כיום ספק של EZCOOL 450W ולדעתי הוא תקול. אשמח להמלצות לספק אחר שיחזיק את המערכת הזאת אם עדיפות ל"חלון" מסויין במקרה ואוסיף הארדיסק/מאוור/כרטיסי PCI כלשהם. עדיפות לאיבורי (הכי קרוב שאני ללכת אליהם לפני שהיום יגמר) ועד מחיר של 250ש"ח. ראיתי את…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dor444,

אני קונה מחשב ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לקנות למפרט הבא: Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET זכרון Kingston KVR1333D3N9/2G Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1000GB AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI המליצו לי על ספק של 500W אבלאני צריך להיות בטוח ב-100% במה שאני קונה, בשביל שלא יהיו בעיות וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר זול, אבל שלא יהיו בעיות (בסביבות ה-350 ש"ח) זה דחוף מאוד אני צריך לדעת להיום תודה רבה לעוזרים בנוסף, אני אשמח להמלצה למארז בסביבות 300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים. לאחר עזרה בפורום מפרטים ניסגר הבסיס של המחשב (מחשב גימינג בסיסי , סביב ה 3000 שקל). נישאר לבחור מארז , בדגש על מארז שקט , שלאחר ההתקנה בו לא היו יותר מידי התעסקיות בו (אם בכלל). נשאלת השאלה מה עדיף ? COOLERMASTER Sileo 500 VS COOLERMASTER (CM-690) 690 או שאולי בכלל לקחת משהוא זול יותר כמו ה Cooler Master Elite 310 (ואת ההפרש מבלי קשר לתקציב המחשב , להשקיע בציוד היקפי). אשמח לכל התיחסות , דרור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tomererez,

תקשיבו אני צריך מארז שיספק לי את הצרכים האלה: שיהיה שקט, לא חייב סופר שקט אבל אתם יודעים שקט.. שתהיה לו זרימת אוויר טובה והכי חשוב, וזה באמת חשוב שיהיה אלגנטי ויפה, אני שם אותו במקום אלגנטי ומסוגנן אני לא רוצה להכניס לשם איזה מארז שנראה כמו Coolermaster HAF 932 או משהו בסגנון.. אני חשבתי אולי על NZXT Tempest Evo, אבל חלק אמרו לי שהוא לא משהו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nadavshefer,

שלום ניסתי למצוא תוכנה שבודקת את המתחים של הספק האם קיימת תוכנה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by vourt,

הי, לא הצלחתי למצא בחנויות אז מנסה כאן אוליי מישהו נתקל / מכיר - מחפש מארז מדיה סנטר שוכב, שיהיה בסלון בשידה, ויוכל להכיל לוח ATX וכרטיס מסך גדול (2080). תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כידוע לכם בשנים האחרונות ישנם פרסומים מבהילים על הסכנות למחשב מרשת החשמל כמו קפיצות מתח קטנות והפסקות פתאומיות, וממליצים לקנות אל-פסק... רציתי לשאול האם ספק טוב כמו ליברטי או antec truepower trio מגן מפני הסכנות האלה, וזה יותר מיועד להבהיל אנשים עם ספקים ג'נריים, או שבכל מקרה כדאי לקנות? ועוד שאלה: אני קונה את המפרט המצורף למטה (אחד מהם) מ-ksp. בהנחה שאני לא מצליח להזמין liberty 400w, לקחת antec truepower trio? האם HEC-500TD-TF שעולה 150 שקל פחות גם יסחוב או שאין בכלל מה להשוות? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני צריך המלצה ל-UPS , בסביבות ה-400 ש"ח. יש לי ספק של 400 וואט - FSP400-60GLN (אם זה משנה משהו). http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=50&proid=123 מסך CRT 17" .. בקרוב Samsung LCD 226BW.. מפרט מחשב בצד , ובקרוב אני מוסיף עוד דיסקשיח WD2500YS 250GB המטרה בגדול זה למנוע Restart למחשב "וזבנגים" שיש קפיצות מתח , ואם אפשר אז להמשיך לעבוד קצת .. שיש הפסקת חשמל .. תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by udist,

לפני חודשיים קניתי מחשב חדש עם באנדל מארז NZXT וספק FSP Raider 650W https://www.tms.co.il/product/12960 ניקיתי היום קצת את המארז והצצתי לראות אם אבק הצטבר גם בתוך הספק, הארתי פנימה וראיתי שיש פלסטיק מותך בפנים. מקור הפלסטיק נראה כמו חתיכות פלסטיק שעוטפות כמעט את כל הרכיבים בתוך הספק (רק שהם בצורה נורמלית ולא מותכים). מצורפת תמונה שני דברים מוזרים בסיפור הזה: 1. אני לא מצליח לראות מאיזה רכיב הגיע הפלסטיק, לא נראה שיש רכיב שסביבו חסר אותו פלסטיק. (יכול להיות שאלה שאריות שהיו שם עוד משלב הייצור??) 2. כיוון ההתכה "הפוך", הוא נגד כוח המשיכה, כלומר לכיוון חלקו העליון של הספק. יש מושג איך זה יכול לקרות? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gavrielo,

שלום חברים, יש לי מארז מחשב THERMALTAKE V3, במארז אצלי מותקנים שני מאווררים,אחד קדמי(מכניס אוויר) ואחורי (מוציא אוויר), במארז קיימת אופציה לשני מאווררים גם בחלק העליון,אני לא הוספתי כי זה מיותר לדעתי. כרגע יש מצב שיש לי רשת אוורור עליונה ללא מאווררים שחושפת את המחשב לאבק בכל זמן נתון, שמתי לב שהאבק מצטבר מהר מאוד בתוך המארז בגלל הפתחים העליונים המיותרים. השאלה היא, אם אני יכול לאטום עם ניילון את הפתחים העליונים כדי למנוע כניסה של אבק? צרפתי קישור למארז... [h=1]http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001579[/h]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. איזה ספק הכי טוב כאן? אני יכול להשיג את הספקים באותו מחיר (מה שברשימה)! למיפרט: E6600 2.4 OC TO 3.6 P5B DELUXE HD3870X2 OC 4GB RAM CORSAIR 800MHZ CL4 2XHARD DISK 250 GB 7200RPM 8 מאווררים 2XFLOPPY DVD-+RW THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W W0103 יכול ליקנות ב-550 Corsair HX 520W יכול ליקנות ב-570 Corsair VX 550W

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום הזמנתי מחשב חדש ואני עדיין מתלבט באיזה מארז לבחור מה חזק יותר מה עמיד יותר מה שקט יותר? (יש שם מחשב אחד עם מאוור 25 ס"מ בצד, זה אמור לעשות בעיות? ואם הוא מתקלקל יש סיפור להשיג חדש?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1921&products_id=16348 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862_2193&products_id=10010 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2487&products_id=17424 איזה כדאי? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בניתי מערכת ונשארתי עם תקציב של 400 למארז וספק, אולי נגרד עוד קצת. מעבד: ATHLON II X4 630 לוח: Gigabyte 880GM-UD2H זכרון: G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3-1600 קירור מעבד: MUGEN II דיסק: Hitachi 1TB 7200/16 SATA II כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 5570 חשבתי על כל מיני שילובים למארז וספק, באתר של ANTEC המחשבון הראה שאחרי OC אני צריך בערך 550, אבל זה נראה לי מוגזם. בכל מקרה, ראיתי את השילוב הזה, שעומד בתקציב שלי. אמנם הספק קצת מיושן ובסיסי, אבל המחיר בהחלט לא רע. מה דעתכם? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1040 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by arkadur,

אני לא בקיא כ"כ בתחום הזה, ואשמח שהכרישים יעזרו לי אני צריך אל פסק לHX1000, למיטב ידיעתי הוא PFC והוא צריך אל פסק עם גל סינוס טהור, ולא גל ריבועי - משמע - יקר יותר מה דעתכם על : Advice Partner Digital PRD1050 , הכי יקר בקטגוריה שלו, אשמח לדעת אם הוא מתאים לי. לידע כללי - אשמח מאוד לדעת אילו בעיות אל פסק ריבועי יגרום לספקים שלי? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MT99,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומכיוון שחשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, החלטתי לעלות את התקציב מעט בשביל לרכוש מארז איכותי. מחיפושים שעשיתי בפורום ובאינטרנט הגעתי למסקנה ששני המאזרים של אנטק P182/3 אלה האפשרויות הכי טובות בתקציב של 700-800 שקל. אני מתכנן לקנות את המחשב בKSP ששם יש להם רק את הP183, אבל אני רוצה לדעת אם שווה לי להתאמץ ולסדר ממקום אחר את הP182 שמקבל ביקורות טובות מאוד. ההפרש בניהם הוא גם באיזור ה100 שקל שה182 יקר יותר. הדיעות על מה יותר טוב מאוד חלוקות ורציתי לדעת מה דעתכם. אני עוד לא סגור על המערכת שתהיה לי, אבל אם זה עוזר אז זה יהיה משהו בסגנון הזה: INTEL I5 750 HD 5850 4GB KINGSTON וגם קירור MUGEN 2 כנראה (הבנתי שהוא גדול פיזית וצריך לדעת אם יתאים) ח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by maxth,

שלום. ברצוני לברר האם לספק הנל Seasonic 750W Gold X-Series X-750 http://ksp.co.il/?uin=9818 ישנם את החיבורים הדרושים לחיבורי ה-6PIN וה-8PIN לכרטיס מסך R9 290X Tri-X לפי הביקורת באתר על R9 290X Tri-X http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/Sapphire_Radeon_R9_290X_TriX_4GB/2

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AmL1,

שלום לכולם, יש לי את המארז LEXA של NZXT כבר משהו כמו 3 שנים. לפני איזה שנה הלוח הקדמי שמציג את הטמפ' הפסיק להציג אותן ומראה רק אור כחול מאוד חלש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by smoothz,

קניתי מחשב גיממינג...והמחשב יישאר דלוק זמן רב.... עכשיו אני רוצה לדעת אם הספק כוח שלי טוב... : LED 12CMF400W REAL EZ COOL

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by איש מטורף,

שלום! אני מעוניין לרכוש קירור חדש למעבד ומארז שיהיה בית למחשב שלי. המערכת שלי היא: E6600 Intel BadAxe2 4GB Kingston Value DDR2 667 Leadtek 7800GTX WD3200AAKS Seagate 320GB Maxtor DiamodMax9 250GB (ועוד עומדים להגיע) Antec NeoPower 480W בכל מקרה, אני יכול לרכוש את הUber Chakra במחיר עלות של 571 שקלים בגלל שאני עובד כטכנאי מחשבים ואנחנו עובדים עם רוזטק היבואנים. אבל עדיין אני מתלבט בנוגע לרכישה. הקירור אותו חשבתי לרכוש הוא הZalman 9700 LED, שאותו אני יכול לקנות ב340 שקלים. השיקול הוא כזה: שלא כמו הscytheים למינהם או קירורים אחרים, הזלמן יכול "לקבל" אוויר מכל הכיוונים מכיון שהוא עגול, והמאוורר הענק של הuber chakra יספק הרבה ממנו. הוא לאחר מכן יצא למאוורר שאני אשים מאחורה בc…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pergola,

המארז 6A19 יהיה מספיק שקט ומספיק יקרר כרטיס מסך מהDX10 או שיהיה רעש והוא יחמם לי את החדר כי המארז לא מספיק טוב..?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לשאול האם ספק כוח של ezcool 450 w מתאים לי לכרטיסי מסך של geforce מסדרת 8800 הוא שהוא חלש ולא יחזיק לי את הכרטיס מסך תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מתכוון לקנות בקרוב את המערכת המבוססת (בגדול, כי יתכנו שינויים קטנים) על רכיבי הליבה הבאים: •AMD ATHLON II X3 425 • לוח אם GA-785GMT-USB(שימוש בכרטיס המסך המובנה) או GA-770TA-UD3 ואז אוסיף ככל הנראה כרטיס מסוג Radeon 4350 silent. • זיכרון: 4GB DDR3 • שניים או שלושה כוננים קשיחים. (כנראה מדגם F3 500GB). המערכת מיועדת בעקרון לעבודה, רובה משרדית, אם כי משלבת גם הצגת תכני ווידיאו מפעם לפעם (כולל HD) ועריכת תמונות די בסיסית. לא למשחקים. בעקרון לא מתוכנן OC, אם כי יתכן שאעשה OC למעבד עד לערך של 2.9-3.0MHz שהוא תדר השעון הגבוה ביותר של הדגמים הנמכרים. אני מניח שזה לא מעלה משמעותית את צריכת האנרגיה של המעבד. אני מחפש ספק שקט, אם אפשר גם מודולורי אז עוד יותר טוב - אבל זאת לא דר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Sepsis,

אהלן, אני מבקש המלצה לספק אשר יחזיק את המערכת הנ"ל: AMD Athlon 2 X4 645 3.1Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET LG GH22 SATA x 22 Black Gigabyte HD4850 512MB + Zalman cooling ועוד כ-3 כוננים קשיחים. אני קצת לחוץ בתקציב אז אשמח להמלצה לספק שיהיה זול ומשתלם. כמו כן, ייתכן ואשדרג עוד כמה חודשים את הכרטיס מסך לאחד מכרטיסי הדור החדש (hd6850/gtx460) אז יש לקחת את זה בחשבון. תודה מראש לעונים. עריכה: האם הספק הזה יחזיק (כולל שדרוג עתידי)? SeaSonic S12II 430Watt

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. מוצרים כנ"ל המבטיחים השהייה לכמה דקות: http://www.lev-hamisrad.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1208 יתאים גם למחשב (לתפקוד כאל פסק אמנם לזמן מאוד קצר)? ואם כן, מה עדיף לבחור- דגם תואם מקרר או מכונת כביסה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים