עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ja104co,

שלום רב לכולם. יש לי שאלה בנוגע לספק כוח. קניתי ספק כוח שעושה לי בעיות במחשב - מחשב נכבה שניות ספורות אחרי הדלקה. בדקתי את כל הרכיבים בנפרד - הכל עובד תקין: זיכרונות בעזרת memtest86, כרטיסים, דיסיקים (אותם בכלל ניתקתי). בעיה נשארה - מחשב נדלק, מאווררים מתחילים להסתובב והכל נכבה אחרי מספר שניות (לפעמים מגיע לטעינת BIOS ולפעמים לא). בדקתי מתחים של הספק בעזרת מד מתח - תקין. החלפתי את הספק - הכל עובד!!! החשד שלי שהספק לא מוציא את המתח הדרוש תחת עומס. איך אפשר לבדוק זאת בתנאים ביתיים? גם כשבאים למעבדה לבדוק, הם מחברים את הספק לאיזה יחידה עם נוריות ואם נוריות כולן נדלקות אז מסיקים שהכל תקין, משהו אומר לי שזה לא בדיקה מספקת. מה ניתן לעשות ע"מ לוודא את התקלה בספק. תודה מראש לכולם…

2. Started by Nasok,

TAGAN 530 WATT LIBERTY 500 WATT מה יותר טוב מבניהם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ben389,

איפה אפשר לקנות את הספק הזה? http://www.nexustechnologyusa.com/c/ntusa/NX-9003_box_of_6.html?id=icWxvKAu הוא נראה לי קומבינצית שקט לא רעה. סוף סוף יהיה אפשר לישון עם המחשב דולק בינתיים מכל החיפושים שלי מצאתי רק חנות אחת שמוכרת אותו והיא לא שולחת לישראל. מישהו מכיר חנות ששולחת?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rubi_la,

מה אתם אומרים על המארז הזה - מארז מחשב Jsp-Tech EzCool דגם T130-A כולל ספק כח 400W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4520&CatCode=408 למפרט הבא - מעבד: Intel® Core™ Processor i5-661 לוח אם: GA-H55M-USB3 זיכרון: KINGSTON DDR3 2GB דיסק קשיח: 40GB Intel® X25-V SATA Solid State Drive כרטיס רשת: Wireless 802.11B/G/N MIMO PCI Card כל רעיון למארז אחר עד 800 שקלים (המחיר כולל ספק) יתקבל תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת אם HEC WIN420 יספיק למפרט הבא: 6300 945p-s3 512mb 667mhz twinmos X2 leadtek 7900gs WD 160GB SATAII ואלה הדברים העיקריים. יספיק? תודה מראש. ובשביל לא לפתוח עוד ת'רד: איך המארז NXZT Lexa שמוצע פה בהגרלה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, חבר שלי בימים האלה מחפש לקנות מארז חדש, הוא רוצה שיהיה בו זרימת אוויר טובה, שהספק יהיה למטה שיקרר טוב ושיהיה שקט ולא מפלסטיק כאילו איכותי בסביבות 600-700. חשבנו על הNZXT Tempest שעולה 510 ש''ח, או האורורה 3d כמו שלי, (למרות שהספק למעלה ) בקיצור תמליצו לי עליהם , תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by danielhasan,

JSP-Tech Ezcool 1000W 120mm Retail הציעו לי אותו במחיר זול כדאי לקחת הוא שאי אפשר לדעת עם יחזיק CF וכודומה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by itaiitai,

אני צריך עצה בקשר למארז עד 650 שקל אפשר טיפה לחרוג [הכי חשוב שיהיה שקט חח] ואם אפשר משהו מKSP תודה (:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by לוח שנה,

תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לשאול האם ספק כוח של ezcool 450 w מתאים לי לכרטיסי מסך של geforce מסדרת 8800 הוא שהוא חלש ולא יחזיק לי את הכרטיס מסך תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by redead,

חשוב לי סידור החוטים במארז..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מעבד: [..] AMD PHENOM II X2 545 (3.0GHz) - BOX ₪500 לוח אם: [..] ASUS M4N78 ₪418 זיכרון: [..] CORSAIR XMS2 2048MB DDR2 800 (2048X1) CL5 : CM2X2048-6400C5 ₪197 כמות:2 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪549 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪111 מארז: [..] COMPUCASE 66RC-NPS w/o PSU ₪186 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 450W - RETAIL ₪225 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪269 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2652 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ואם לא איזה ספק יש שעדיף אם אחריות נורמלית עד 250?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by a1a1a1a,

איזה ספק לקחת, אני יכול לקבל אותם באותו המחיר בערך? phenom 2 x2 940 gtx 260

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shoshan01,

בדיפדוף באינטרנט ראיתי מישהו שפירסם את התמונה הבאה http://jpg.co.il/view/512e269e3abec.jpg/ התמונה ניתן לראות שהוא חיבר מאוורר 140 צמוד לכלוב של הכוננים הקשיחים ואחד לריצפת המארז, לא הצלחתי לחבר מכיוון שלא הצלחתי להבריג את הברגים לשום חור ואין שם חורים שניתן להבריג אליהם את המאוורר האם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד ניתן לבצע זאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RONG23,

שלום לכולם אשמח קצת לייעוץ ברצוני לקנות מארז עד 500 שח מאוד חשוב לי כמה דברים 1-שלא יכנס אבק או מינימום 2-כפתורי גישה מלמעלה 3-שקט מצא חן בעיני cm90 אבל יש עליו ביקורות כי מכניס הרבה אבק גם sniper אבל מחירו יקר ספק כוח חשבתי על 620W של seasonic או enermax אשמח להמלצות תודה מראש רון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איך הפסק שמגיע עם המארז CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU אמרו לי שהוא לא ספק טוב השאלה מזה לא טוב הוא ספק גנריי .....

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עכשיו עלה לי השאלה כי יש לי בראש תכנון לקראת יציאת קריסיס תמערכת שלי אתה רואים בצד בכל אופן הספק שלי יחזיק אותם? בעקרון יש תכנון לOC עד קצה היכולת ,אבל כמו שאתם רואים יש לי לוח מעפן (הזדמנות ראשונה כנראה אני יעיף אותו-יקח די הרבה זמן לצערי). אבל לבנתיים אתם יכולים להניח שאני לא עושה OC מה שכן אני לא רואה בתכנון לקנות איזה 7900GTX הכפול הזה (ברח לי השם) או X1950XTX אלה אם כן המחירים שלהם יצנחו ביותר מ50% בחודשים שלוש הקרובים (מן הסתם לא יקרא) אלה נראה לי יש מצב לאיזה X1900GT/XT 256 או 7900GS/T או בכלל כרטיס שיתמוך בDX10 אם יהיה זול וטוב..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SteelCat,

לא מצליח למצוא אותו בשום חנות. הבנתי שדווקא הדגם הזה אזל ויגיע שוב רק עוד כמה שבועות. יש אלטרנטיבה? איפשהו שאפשר לרכוש את המארז?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם ספקי הכוח של חברת NEON הם גנריים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ron707,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H ומארז Fractal Design R3. הגיוני שחיבור ה-USB3 הקדמי לא יעבוד לי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by portance,

אני לגמרי חסר ידע בנושא הזה של מארזי מחשב. לפני שאני פותח ת'רד בנושא המלצה למארז, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הם הצרכים שלי מהמארז?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז הבחירה היא בין אלה (לכולם אותו ספק ככה שמה שמשנה הוא המארז): CoolerMaster Centurion 6 + FSP Raider 650W Fractal Design Core 3000 USB3.0 + FSP Raider 650W IPPON Gaming Beast chassis USB3.0 Black + FSP Raider 650W Ippon B1010 + FSP Raider 650W NZXT H230 Glossy Black + FSP Raider 650W אני מבקש שגם תסבירו למה ושגם אם הגיבו את מה שאתם חושבים תחזקו כי אני ממש לא יודע מה לבחור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מחפש מארז מרווח עם זרימת אויר טובה, היום יש לי את המארז של קורסאייר אובסידיאן 800D אבל הוא שוקל בערך טונה וחצי ואני צריך מלגזה בערך כדי להזיז אותו ממקום למקום, אני מחפש מארז TOOLESS ללא כל השטיקים כמו חלונות ונורות לד וממטרות וודקה, מישהו מכיר מארז טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by danvis,

אהלן, אני מתכנן לקנות את המארז שבכותרת ויש לי שאלה על המארז מבחינת זרימת אוויר וקירור. הבנתי שהוא מגיע עם מאורר אחד של 140 מקדימה, ועוד אחד מאחורה, עם אפשרות להתקין 2 בצד (140/120) ועוד אחד מקדימה. מה שמדאיג אותי זה שיהיה יותר מדי זרימת אוויר פנימה ולא מספיק זרימת אוויר החוצה. בהנחה שאני מתכנן לקחת 2500K עם OC לאזור ה4.5, ו-GTX570 - מאורר של 140 מקדימה, עוד אחד של 140 בצד ועוד אחד של 120 מאחורה יספיקו כדי לתת קירור טוב? מבחינת זרימת אוויר זה יעבוד שייכנס הרבה אוויר מקדימה ומהצד וייצא רק מאחורה? כדאי להחליף את ה-120 בסיסי שהם מספקים מאחורה במאורר מעט איכותי יותר? דרך אגב, הדגם שמוצע ב-RSM למשל הוא PC-K57B - מה ההבדל בין ה-B לרגיל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by BENNYL66,

שמתי עין על h500m של קולר מסטר הבעיינ שלהביא אותו יעלה 1250 יש מארז יותר עדיף ממנו? מיועד למחשב גיימינג שכבר נקנה עם כרטיס מסך rtx 2070

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים