ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
2XRx460 FX8350 מומהר קירור מים (נניח ואני אחליט לקחת אחד שלוקח חשמל מהספק, אין לי מושג איך זה הולך בקטע הזה) אני תפרן אבל אני לא יכול יותר עם מה שיש לי ויהיה לי רק 3000 שקל לשים על מחשב ואני משחק הרבה PVP ככה שאני צריך FPS קבוע 75 אחרי Vsync. בהתחלה אני קונה רק Rx460 אחד וקירור אוויר בלי OC על המעבד אבל בסופו של דבר אני אביא קירור מים ועוד כרטיס 460. אני יודע שAMD זולל חשמל. אז כמה הספק אני אצטרך לדבר הזה בשילוב 4 מאווררי מארז אחד 22m"m ושלוש 12m"m. בסופו של דבר כיוונתי לעשות OC של 12.5% לפחות אז נניח המעבד יצרוך 118% כדי להיות בטוחים. חשבתי על 750watt אבל אני רוצה לדעת בוודאות כדי לא להיתקע אחר כך.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי היום על המארז הנ"ל, יחד עם ספק LITEPOWER 500W של אותה החברה. רציתי לקבל חוות דעת על שניהם, בעיקר על המארז. מן הסתם מה שאני מחפש זה מארז כמה שיותר שקט, ואשמח לשמוע אם יש המלצות למשהו יותר טוב בסביבת המחיר (שהוא גמיש, למעלה ולמטה). עד להמלצה זו התלבטתי בעיקר בין ה-Solo (או יותר נכון ה-Sonata 550 החדש) לבין עוד כמה שקלים על ה-P180 (בתקווה שימשיך איתי למחשב הבא) שעולה כ-100 שקל יותר מהאלמנט S. מוזר לי שמארז עם כ"כ הרבה פתחים שקט, על אף המאווררים הגדולים שלו. בעיקר מוזר לי שהוא שוקל רק כ-8.5 קילו, כאשר ה-Antec Solo שוקל בערך 12, ו-P180 יותר מ-14. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הפסיק לעבוד היום. ובהפסיק לעבוד הכוונה היא שכשלוחצים על המפסק, הוא לא מגיב, שום כלום. המחשב מת לגמרי ולא נפתח. הספק בכותרת הוא זה שיש לי במחשב והוא מריח לא טוב ולכן הנחתי שאולי הבעיה בו. אז הלכתי לקנות ספק ולצערי קניתי את הספק fsp hd 420 שאינו מתאים למארז העתיק מאוד שלי. לא קיבלתי איתו ברגים מתאימים (זה retail) והברגים שיש לי מהספק הישן מתאימים לחורים שלא נמצאים באותו מיקום של הספק של fsp. (על פניו ניראה שהחורים הם גם קצת יותר דקים מאלו שנמצאים בספק הישן שלי) אז אם במקרה למישהו יש את הספק הזה ממש אשמח לקנות במחיר סמלי (מניח שהוא אינו חדש - אני מאזור חיפה). לחילופין, אם תוכלו לעזור לי למצוא ספק אחר כלשהו עם חורים שנמצאים במקום …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול האם למישהו יש ניסיון עם הספק הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=5843 במבט ראשון הוא נראה לי כמו תמורה טובה לכסף, אבל אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות. אם למישהו יש הצעה אחרת מעניינת לספק 700-800 w אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שלוש בערך ועם מארז ג'נרי.. ובגלל זה בקיץ הכרטיס מסך לא מפסיק להתחמם יותר מדי ולעשות בעיות. (דבר שנפתר אם אני שם מאוורר ביתי לכיוון המחשב כשהוא פתוח).. לכן אני צריך מארז שלא חשוב אם ירעיש העיקר שיקרר דיו.. זה המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks התקציב הוא 200-250 ואם יש איזה חריג קטנה שתצדיק את התוספת אז אשמח אם תמליצו. גם כן בשנה הקרובה אני אחליף את המחשב לכן, חשוב שהוא יתאים למחשב הבא..מבחינת מאווררים..האם זה מגיע עם המארז? כי תכלס יש לי מאווררים של thermaltake שהם נחשים טובים. תודה לעוזרים:]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ששניהם יעלו בסביבות ה-400 ש"ח אולי קצת יותר. מ-TMS בבקשה. אני קונה מפרט חדש, צריך שיהיה מקום לכרטיסי מסך ארוכים. מסנני אבק רצוי מאוד ועם חלון שקוף.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817171014 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139004 תודה לעוזרים :-] gov
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט בצד....ומאז שהחלפתי את ה8800GTX ב4870x2 הכרטיס טלויזיה לא עובד כמו שצריך....החשד שלי זה הספק כי הכרטיס לוקח לו את כל המשאבים (יכול ליהיות שזה לוח אם או משו?)בכל מקרה אני צריך ספק כח חזק ושקט שיחזיק את המפרט שלי תקציב 800שקלים חדשים תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הפסקת חשמל המחשב פשוט לא עובד. מה שלא עשיתי הספק נותן מתח לשניה למחשב ולא מצליח להפעיל אותו. החלפתי ספק (משהו ממש מעפן שהיה לי בצד באיזור ה 200w סיני ופשוט המחשב עבד - כמובן אחרי ניתוק של כל דבר אפשרי...) לכן לדעתי זהו ספק. הספק הקודם שלי: Enermax 420W , model: EG425P-VE המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Quad 8400 2.6Ghz לוח אם: ג'יגהבייט מדגם: GA-EP35-DS3L זיכרונות: 4G DDR2 כ. מסך: ATI Readon HD 4650 HHDs: 1. WD 1TB Caviar Green 2. SUMSUNG 1TB 7200RPM , model: HD103SJ 3. WD 500GB Caviar , model : WD500AAKS 4. WD 160GB 7200RPM , model: HD161HJ לגבי מאוורירים, יש שניים: אחד 140 מ"מ, השני: 80 מ"מ (מתוכנן להכנס עוד אחד) הייתי מעוניין בספק עד 400-500 גג. עדיפות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוצרים כנ"ל המבטיחים השהייה לכמה דקות: http://www.lev-hamisrad.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1208 יתאים גם למחשב (לתפקוד כאל פסק אמנם לזמן מאוד קצר)? ואם כן, מה עדיף לבחור- דגם תואם מקרר או מכונת כביסה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק כח שלי מת ואני זקוק לחדש בתקציב של עד 350 שקל העדפה ל seasonic וחנות מ ivory או ksp. מפרט: מעבד core 2 duo e8400 כ.מסך hd5850 ראם 4gb ram ddr2 חשבתי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8932 כי אני צריך אופציה לשדרוג לעתיד או שה 520 מספיק ? מה דעתכם http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם נכון שאל-פסק מדגם prv-850 של חברת advice אינו מתאים למחשבים עם ספק ACTIVE PFC ?? יש ברשותי ספק שכזה של חברת CORSAIR, והמוכר בחנות טוען שהוא אינו מתאים לאל-פסק, אם מישהו שמבין בחשמל יכול לאשר/לשלולל לי את הסוגיה זה יהיה נפלא, תודה מראש. כמוכן מה דעתם על אל-פסק של חברת גאמטרוניק מדגם smart compact 750VA (אמין,לא מאין, כדאי לא כדאי ) ...תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מארז full tower עד 800 ש"ח, אפשרות חריגה 200 ש"ח, שיש לו סירקולציית אוויר מעולה, וקירור חזק. אם יש מאוורר על הדלת שמוציא אוויר החוצה עדיף, כל החום של הכרטיס מסך באזור ההוא.. יציאות קדמיות של usb 3.0 כל השאר לא חשוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=169
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב P4 עם כרטיס PCI למצלמות אבטחה DIMM אחד זכרון.512 כונן קשיח ו CD (שלא בשימוש) אין התקנים חיצוניים. בקיצור האם הספק הזה יספיק http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4911&CatCode=409 עדכון: אפשר לנעול את הנושא קניתי את הספק מחזיק בסדר (אפילו יותר חלש יכל לעשות את העבודה אני מניח אפילו שאני לא יודע איזה מעבד יש שם. אני הבנתי שהספקים של החברה הם זולים אבל יחסית איכותיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק של SS 550W (מפרט בצד) האם הוא יוכל להחזיק מערך של שני 4850? או שזה כבר יהיה ממש למתוח אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתכוונתי להזמין מ t.m.s והם אמרו שאין להם את האנטק ואמרו שלא ניתן להשיג בארץ זה נכון? והלכתי בסוף על ה nzxt lexa black line
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מארז מרווח עם זרימת אויר טובה, היום יש לי את המארז של קורסאייר אובסידיאן 800D אבל הוא שוקל בערך טונה וחצי ואני צריך מלגזה בערך כדי להזיז אותו ממקום למקום, אני מחפש מארז TOOLESS ללא כל השטיקים כמו חלונות ונורות לד וממטרות וודקה, מישהו מכיר מארז טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני שי, ואני חדש בעסקי המודינג, חיפשתי קצת במחסן שלי וגיליתי שם כמה רכיבים, אחד מהם היה לוח אם מאאאאוד ישן של ATI עם כרטיס מסך מובנה של 32M, מעבד AMD ATHLON 1.67Mhz וכו', כמו כן יש לי שני ספקים, וזו הבעיה; אחד מהם עם קונקטור לחיבור חשמל ללוח אם, לשני משום מה אין את החיבור לחשמל של הלוח אם אז איך אני מחבר את השני ללוח אם? דגם הספק:ULTRA PS-230W. תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב ואני לא יודע מה להתאים לחלקים שבחרתי תוכלו להגיד לי איזה ספק כוח טוב שיחזיק את המחשב בניתי אותו מאתר www.skypc.co.il תודה לכם. זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GTX 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה מארז מומלץ יותר, Fractal Design Arc Midi R2 או NZXT PHANTOM 410? העדיפות שלי היא למארז עם זרימת אוויר טובה יותר. תקציב 500 שח. אשמח לקבל המלצות למארזים טובים יותר בתקציב, אם יש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הזה מספיק יציב לאובר של E4300 לבאס 280-330 בערך שאר המערכת פשוטה- בלי כרטיס חזק ולא יהיה ריבויי HD תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב היה כבוי ומחובר ל ups של ADVICE ה ups היה דלוק (מחובר לשקע) והיה מחובר למחשב הכבוי לפתע היה בום גדול וכל הבית בחושך (מה שקוראים קפץ החשמל) ניתקתי את המחשב חידשתי את זרימת החמש לבית והתחלתי במלאכת הפרוק היה ריח שרוף מהספק (ספק גנרי) ואפילו שאני לא מבין כלום בספקים החלתי לפתוח את הספק ולהציץ בפנים טוב, לא ראיתי משהו מיוחד מלבד איזה משהו שנראה כפיוז (מבחנת זכוכית קטנה שמחוברת ללוח הספק בקצותיה) שנראה שרוף (שחור בפנים) לקחתי ספק אחר חברתי למחשב והנה התוצאות - המחשב נדלק (בכל אופן נורת ה power) והמאווררים אך מערכת ההפעלה לא עולה (מבחינת המסך המחשב כאילו לא נדלק) מגירות ה cdrom לא נפתחות אך כשניתקתי את כבל הדטה של ה cdrom הוא נפתח עוד דבר מעניין שהמחשב לא נכבה (מהכפתור שמ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה? בפנים בחוץ אם הוא נוח? ואיפה אני יכול למצוא את המארז הזה אם הספק הטוב שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-