עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by kimi,

שלום, שאלה למי שמתמצא ראיתי בקטלוג חלקים באתר של KSP את שני הספקים הבאים: ‏450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin‎ במחיר 235 ש"ח של HEC ואת ‏Noisetaker EG425P-VE 420W‎ של ENERMAX במחיר 355 ש"ח השאלה שלי האם התוספת של 120 ש"ח על הספק של ENERMAX כדאית. האם יש הבדל גדול בין שני הספקים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. העיקר שיהיה גדול לא משנה לי אם הוא ג'נרי למפרט לוח אם: ‏4CoreDual-SATA2 מעבד: Q6600 + Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסקים קשיחים: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT איך אלו ? http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=599 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=21003&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by apelt,

אני עתיד לרכוש כרטיס מסך HD6850 קיבלתי שתי הצעות מחיר לספק + מארז hermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES. מחיר 470 ש"ח [table][tr][td] ThermalTake Soprano RS 201 2X 120mm + Hec Cougar RS400 400Watt. מחיר 400 ש"ח מה דעתכם? [/t] [/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ilay22,

בחסות החמסין נשרף לי הספק, ואם כבר אז אני אעשה הכנה לשידרוג המתקרב ל 4870 שאר המערכת מופיעה בצד (מחליף את ה X1950P), יש רק תוספת של עוד הארד דיסק של 500GB אין תוכניות לOC אבל כן למערכת קירור יותר טובה.. :'(

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אוקיי אז הספק שלי התחיל להגזים עם הרעש שהוא עושה, ואני מתכוון לקנות חדש יחד עם מארז כדי להקטין את החור בראש. יש לי כמה שאלות, אודה למי שיוכל לעזור לי: קודם כל, כרגע יש לי מע' עם ATHLON 64 3000, לוח DFI עם 2 ג'יגה זיכרון ו RADEON 9800, יש גם 3 הארדיסקים שמסתובבים להם, ובכללי דיי רועש לי. כרגע יש 2 מאווררים במארז שפועלים אחד מקדימה על ההארדיסקים ואחד על המעבד, וזה מספיק כדי לשמור על טמפ' של 38 מעלות (עם אוברקלוק) מה שאני מחפש זה מארז שיהיה כמה שיותר גדול ומרווח (אפילו עד גודל TOWER), אבל כמה שיותר שקט. ממבט ראשון ה AC Silentium T5 Pro נראה לא רע ודיי בתקציב שלי, אבל אני הוא נראה לי דיי קטן. לא מצויין באתר שלהם בשום מקום הגובה שלו. אם למישהו יש אותו ויוכל לעלות תמונות של…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. קראתי בהודעות הקודמות שמומלץ ה6A19 עם FSP350 - לצערי אין אותם ב-IQPC היכן שאני מרכיב את המפרט האם מישהו יוכל לתת המלצה חלופית מIQPC ? הצרכים די מינימליים - E6300 + 945 + דיסק קשיח 250 + כרטיס מסך ישן 5200 שאם ישודרג - יהיה גג 7600GS. תודה מראש, ליאור.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Skipper,

שלום, אני שי, ואני חדש בעסקי המודינג, חיפשתי קצת במחסן שלי וגיליתי שם כמה רכיבים, אחד מהם היה לוח אם מאאאאוד ישן של ATI עם כרטיס מסך מובנה של 32M, מעבד AMD ATHLON 1.67Mhz וכו', כמו כן יש לי שני ספקים, וזו הבעיה; אחד מהם עם קונקטור לחיבור חשמל ללוח אם, לשני משום מה אין את החיבור לחשמל של הלוח אם אז איך אני מחבר את השני ללוח אם? דגם הספק:ULTRA PS-230W. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idos100,

נכון יש כאלה ריפודים בחלק החיצוני שלו נגיד אבק ? אז קיצר בטעות הוצאתי אחד מהם איך אני מחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רק צריך כבל או מתאם לכבל וזהו ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש מארז מרווח עם זרימת אויר טובה, היום יש לי את המארז של קורסאייר אובסידיאן 800D אבל הוא שוקל בערך טונה וחצי ואני צריך מלגזה בערך כדי להזיז אותו ממקום למקום, אני מחפש מארז TOOLESS ללא כל השטיקים כמו חלונות ונורות לד וממטרות וודקה, מישהו מכיר מארז טוב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אחרי שהספק שלי התחיל לעשות בעיות (קפיאות, כיבויים פתאומיים וקושי בהדלקה (הלוח מצפצף צפצוף ארוך ולא עולה). נשללו בעיות זיכרון עם 8 שעות Memotest86 ללא שגיאות, נשלל כ.מסך ע"י ניסוי אחד תקין שלא עלה גם הוא). נשללה בעיית טמפרטורה (36-50 בהתאמה). לבסוף ניסיתי עם Seasonic 350W ממחשב שני והמחשב עלה מצוין במספר נסיונות. הספק הקיים הוא Coolemaster 500W שהגיע בבאנדל עם ה - 690. הוא יכול להיות דלוק מספר ימים רצוף ללא בעיה, עד הריסטרט הפתאומי הבא. המערכת כרגע: Amd Athlon x4 640 Stock Gigabyte MA770T-UD3 G. skill 2X2GB DDR3 Nvidia GTX460 O.C editon ישנם גם כמה מאווררים, אבל זה זניח. חשוב לי שיהיה ספק אמין, אם יהיה מודולארי, מה טוב. השקט פחות חשוב, אבל לא רועש מדי. כמו כן חשוב לי שית…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by natgun0,

הספק Corsair VS650 650W לוח אם : Asus B85M-G LGA1150 זכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz מעבד : intel i5 4570 3.2Ghz כרטיס מסך :MSI Radeon R9 270X GAMING OC 2GB בנוסף לכך הארד דיסק 1 ,ו 4 מאווררים. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rank,

אני צריך המלצה לספק של לפחות 700W במחיר זול (בערך 400 שקל ) ברמה של CROSAIR TX750W

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחפש ספק 400 - 450 וואט איכותי שקט ולא יקר אם אפשר .... יש המלצות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש אותו בTMS עכשיו ב 170 ש"ח... בכל אופן רציתי עידכון אולי יש משהו שהוא עדיף אולי הסדרה החדשה של TT. מה שאני רוצה עכשיו זה מארז למערכת בת 3 שנים שהיה מאוורר טוב בנוי בצורה טובה לפחות כמו ה CM ושיהיה אפשרי לעשות סידר נורמאלי לכבלים. בעיקרון המארז אמור להכיל חומרה חדשה בעוד כשנה שנה וחצי. ואיך מבחינת הרשת סינון ב 335 שווה לקחת אותו או זה יחסום יותר את זרימת האוויר. המערכת שמיועדת להיכנס לשם זה המערכת במפרט הראשון. וכמובן בעוד שנה בערך מערכת חדשה לגמרי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מחפש לקנות כבלים לספק של TT האם יש דרך להשיג אותם וכמה בערך זה יעלה ? האם חובה לחפש כבלים של אותו הדגם או שמה גם כבלים של חברות אחרות יעבדו ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BuNKeR,

שלום רב לצערי הספק ENERMAX LIBERTY 400W אזל מהמלאי ולכן אני צריך למצוא חלופות מה אתם חושבים על הספק הבא ? ANTEC 480W NEOPOWER + A.PFC+PCI-E+24-pin+SATA+120MM(SILENT) המלצות אחרות יתקבלו בשמחה עדיפות לספקים של ANTEC ו ENERMAX או TT יש לי עליהם דיל טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Koby,

שלום למיטב הבנתי יש פה שנאה לא קטנה של תרמלטייק בקשר לספקים מביקורות שראיתי הספקים החדשים שלהם מסדרת ה Toughpower ממש טובים ואיכותיים מישהו מכם ממליץ עליהם או האם אתם חושבים שהם גרועים בדיוק כמו הספקים הישנים שלהם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה להזמין את האל פסק הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7323#details ורציתי לדעת האם הוא יכול להזחיק 88GT 512MB,AbitIB9,Intel E6300 1.86Ghz,Samsung 22",Corsair 450 וכו'... ואם כן לכמה זמן? כי כתוב באתר שלהם שהוא יכול להחזיק פנטיון 4 מחוזק+מסך 17" ל-12-18 דק'... *רק ממומחים או אנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם נחשנים.(אני מעדיף להזמין היום..) תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zaroor,

יש לוחות עם 20 פינים ויש 24 פינים גם בחדשים וגם ביישנים ,,,מה תפקיד ה 4 פינים הנוספים והאם דרוש לחבר אותם אם יש את זה בספק כח מצורף תמונה עם הדגשה באדום לדוגמה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

ששניהם יעלו בסביבות ה-400 ש"ח אולי קצת יותר. מ-TMS בבקשה. אני קונה מפרט חדש, צריך שיהיה מקום לכרטיסי מסך ארוכים. מסנני אבק רצוי מאוד ועם חלון שקוף.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by integral,

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=169

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by blizzard20,

אהלן. יש לי במחשב כרגע כונן דיסקים וכונן קשיח. אני רוצה להוסיף כונן קשיח נוסף, אך מהספק כוח יוצאים רק 2 כבלים של חשמל, אחד מחובר לכונן הקשיח הנוכחי והשני לכונן הדיסקים. אני מדבר כמובן על החיבור חשמל השחור הדק (לא זוכר את שמו המקצועי) ולא ללבן השקוף עם ה 4 פינים. מה הדרך להוסיף חיבור כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dom1no,

בהתחלה רציתי ללכת על CM690 עם המחשב החדש אבל מסיבות כאלו ואחרות החלטתי ללכת על מארז FT ועכשיו אני צריך המלצות לאחד טוב. חשבתי ללכת על האנטק 1200 שנראה נחמד מאוד אבל בגלל שהוא חדש ואין הרבה ביקורות עליו כרגע אני עדיין לא סוגר שום דבר ואשמח לשמוע הצעות מכם. שקט חשוב אבל לא חייב להיות חרישי ומצד שני לא רועש מדי. סטנדרטי כזה. עריכה: את המחשב אני קונה מTMS אז עדיף ששהמלצות יבואו משם. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב היה כבוי ומחובר ל ups של ADVICE ה ups היה דלוק (מחובר לשקע) והיה מחובר למחשב הכבוי לפתע היה בום גדול וכל הבית בחושך (מה שקוראים קפץ החשמל) ניתקתי את המחשב חידשתי את זרימת החמש לבית והתחלתי במלאכת הפרוק היה ריח שרוף מהספק (ספק גנרי) ואפילו שאני לא מבין כלום בספקים החלתי לפתוח את הספק ולהציץ בפנים טוב, לא ראיתי משהו מיוחד מלבד איזה משהו שנראה כפיוז (מבחנת זכוכית קטנה שמחוברת ללוח הספק בקצותיה) שנראה שרוף (שחור בפנים) לקחתי ספק אחר חברתי למחשב והנה התוצאות - המחשב נדלק (בכל אופן נורת ה power) והמאווררים אך מערכת ההפעלה לא עולה (מבחינת המסך המחשב כאילו לא נדלק) מגירות ה cdrom לא נפתחות אך כשניתקתי את כבל הדטה של ה cdrom הוא נפתח עוד דבר מעניין שהמחשב לא נכבה (מהכפתור שמ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים