עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לשאול האם ספק כוח של ezcool 450 w מתאים לי לכרטיסי מסך של geforce מסדרת 8800 הוא שהוא חלש ולא יחזיק לי את הכרטיס מסך תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by יניב קופר,

ברצוני לדעת האם הספק יחזיק את הכרטיס HD5850 .הבנתי שHD4870 צורך יותר חשמל בקצת

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

המארזים מאלומיניום ? ואיך הספק שמגיע איתם ? AX-500F של אותה החברה. נראה מרשים, השאלה איך זה בפועל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש מחירים של הספקים החדשים של PCP ו OCZ http://www.pcpower.com/products/viewproduct.php?show=S61EPS ספק 610W מחיר 850 שקל http://www.pcpower.com/products/viewproduct.php?show=S75QB ספק 750W מחיר 1100 שקל כמו שאתם רואים לא זול וזה בלשון המעטה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, קניתי מחשב חדש ,וקיבלתי אל פסק ישן ששייך לחבר , השאלה שלי היא אם כדאי לי להשתמש באל פסק?והאם זה הכרחי על מנת למנוע קצרים? או שמה חיבור האל פסק עצמו למחשב עלול לגרום לקצר? האם כל אל פסק מתאים לכל מחשב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rubi_la,

מה אתם אומרים על המארז הזה - מארז מחשב Jsp-Tech EzCool דגם T130-A כולל ספק כח 400W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4520&CatCode=408 למפרט הבא - מעבד: Intel® Core™ Processor i5-661 לוח אם: GA-H55M-USB3 זיכרון: KINGSTON DDR3 2GB דיסק קשיח: 40GB Intel® X25-V SATA Solid State Drive כרטיס רשת: Wireless 802.11B/G/N MIMO PCI Card כל רעיון למארז אחר עד 800 שקלים (המחיר כולל ספק) יתקבל תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. ראשית, הנה השירשור שלי בפורום מפרטים למי שרוצה ללמוד יותר על מה המפרט שביקשתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 והנה הטופס (לא סופי) : http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w (אני כנראה אחליף ל-GTX660 וקשיח 2TB, וכמובן שהמארז עדיין לא ידוע) ------------------ אני צריך מארז בגובה של עד 42 ס"מ (פה הבעיה) רוחב של עד 23 ס"מ (לא בעיה) כדי שהוא יכנס ל"חור" של הספרייה. אני מצרף תמונה של המארז הנוכחי שלי במיקום שלו בספרייה כדי שתבינו על מה מדובר. http://i49.tinypic.com/2v85m38.jpg לא משנה לי איך המארז נראה, העיקר שיתאים לגודל ושהוא מומלץ מבחינת האיכות שלו. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אחרי שהספק שלי התחיל לעשות בעיות (קפיאות, כיבויים פתאומיים וקושי בהדלקה (הלוח מצפצף צפצוף ארוך ולא עולה). נשללו בעיות זיכרון עם 8 שעות Memotest86 ללא שגיאות, נשלל כ.מסך ע"י ניסוי אחד תקין שלא עלה גם הוא). נשללה בעיית טמפרטורה (36-50 בהתאמה). לבסוף ניסיתי עם Seasonic 350W ממחשב שני והמחשב עלה מצוין במספר נסיונות. הספק הקיים הוא Coolemaster 500W שהגיע בבאנדל עם ה - 690. הוא יכול להיות דלוק מספר ימים רצוף ללא בעיה, עד הריסטרט הפתאומי הבא. המערכת כרגע: Amd Athlon x4 640 Stock Gigabyte MA770T-UD3 G. skill 2X2GB DDR3 Nvidia GTX460 O.C editon ישנם גם כמה מאווררים, אבל זה זניח. חשוב לי שיהיה ספק אמין, אם יהיה מודולארי, מה טוב. השקט פחות חשוב, אבל לא רועש מדי. כמו כן חשוב לי שית…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by meir1234,

שלום. במארז דגם MAG VAMPIRIC 100R יש לחצן ייעודי המאפשר שליטה על גוון הלדים קישור למארז: MESH CERTIFIED MAKES IT WORK (msi.com) השאלה שלי להיכן לחבר את המאוורר הקיים במארז בחוברת ההדרכה (עמוד 12 יש ציור שמסביר דרך מסוימת ( חיבור המאוורר הפנימי ללוח האם ) וגם ואזהרה לא לחבר. כיצד לחבר את המאוורר? אודה לעזרתכם הנה תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כבר כמה זמן, כל פעם שיש הפסקת חשמל מעל לכמה שניות האל פסק הוותיק שלי (APC) מפיל עצמו מיד ומודיע על עומס יתר. הסוללות עצמן - טריות, הוחלפו לא מזמן. סחבתי כמה זמן, אבל לקראת החורף הפנמתי שלכל דבר טוב יש סוף ורכשתי אל פסק חדש (armor line) ב KSP. הגעתי, חברתי אותו למחשב, הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. קורה. יש תקלות גם במוצרים חדשים. התקשרתי לבנדא שאשרו מיידית החלפה, שלחו אשור ל KSP ותוך יום/יומיים היה לי אל פסק חדש. הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. בשלב זה הבנתי שהבעייה לא באלפסק אלא בספק הכוח במחשב. הוזמן מאמזון, הוחלף. חובר לאל פסק החדש החשמל נותק - והאל פסק…

11. חוץ מהמחיר כמובן, מה ההבדלים ? ה 600W לא באמת מספק 600W ? מי מהם הכי שקט ? והאם כולם יחזיקו בלי בעיה מעכת של E8400 עם HD4870 ? Coolermaster Silent M Pro 600W Modular 40A @ 12V Corsair 550VX 41A @ 12V SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by WarBeast,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן. Core2Duo E6600 Abit AW9d-Max 975X nVidia Geforce 8800GTS G92 4 כוננים קשיחים, 2 מחוברים ב RAID, בקרוב ייתכן שדרוג לעוד 2 הארדיסקים. כל זה יושב עם גוף קירור למעבד, כרטיס מסך ועוד כ 5 מאוררים במארז. היה לי ספק של Enermax Liberty 500W ששרד אצלי 4 שנים. (זה קצת או הרבה?) אהבתי אותו מאוד, חשוב לי מאוד הסדר במארז והוא הביא את היכולת הזאת מבחינת הכבלים. חשוב לי שיהיה שקט, לפחות לא יותר רועש מהקודם האם אני צריך בכלל 500W? אולי אפשר/עדיף פחות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מערכת חדשה עם ספק Seasonic 500W 80+ Bronze Active או השמיעה שלי ממש טובה ואני שם לב לרעש הכי קטן או שזאת בעיה, אבל יוצא מהספק רעש אלקטרוני כזה, כאילו מצלצלת האוזן. מישהו נתקל בזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS, כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים. מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W. נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23". מחשב שני, I7, על ספק TX750 אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך. בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'. רוב תודות אלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vourt,

הי, לא הצלחתי למצא בחנויות אז מנסה כאן אוליי מישהו נתקל / מכיר - מחפש מארז מדיה סנטר שוכב, שיהיה בסלון בשידה, ויוכל להכיל לוח ATX וכרטיס מסך גדול (2080). תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Daniel_Mil,

קניתי כרטיס מסך MSI R9 270X והמפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel core i5 3470 לוח אם: Msi B75MA-E33 זיכרון: G.Skill ARES 2*4GB כונן SSD: סמסונג 840 128GB כונן קשיח: Seagate Barracuda 7000.14 1TB ספק כוח: SeaSonic ECO 500W אני לא הולך לבצע אוברקלוקינג האם הספק שלי מספיק לכרטיס מסך? (אני לא מעוניין לשדרג אותו, רק אם באמת אין ברירה) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. האם כשיש ספק באיכות טובה הוא יודע להתמודד עם כל שינויי המתחים/זרמים ואז התפקיד של האל פסק נשאר רק כשיש הפסקות חשמל?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש אותו בTMS עכשיו ב 170 ש"ח... בכל אופן רציתי עידכון אולי יש משהו שהוא עדיף אולי הסדרה החדשה של TT. מה שאני רוצה עכשיו זה מארז למערכת בת 3 שנים שהיה מאוורר טוב בנוי בצורה טובה לפחות כמו ה CM ושיהיה אפשרי לעשות סידר נורמאלי לכבלים. בעיקרון המארז אמור להכיל חומרה חדשה בעוד כשנה שנה וחצי. ואיך מבחינת הרשת סינון ב 335 שווה לקחת אותו או זה יחסום יותר את זרימת האוויר. המערכת שמיועדת להיכנס לשם זה המערכת במפרט הראשון. וכמובן בעוד שנה בערך מערכת חדשה לגמרי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Xaar,

האם כדאי את המארז+ספק הזה? או לקנות מארז - בנפרד, וספק - בנפרד? + מה יותר טוב - ANTEC SONATA III או NZXT Apollo No PSU Black (מכל הבחינות)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מתלבט בין שאני המארזים האלה NZXT Phantom 410 NZXT Phantom 530 חשוב לי הקירור וגם השקט של המארז ושבעתיד תהיה אפשרות לשים 2 כרטיסי מסך שיעבדו בSLI, כרגע יהיה רק כרטיס אחד זה המפרט של המחשב: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למארז:[/TD] [TD=width: 80%]Fractal Design 140MM[/TD] [/TR] [TR] …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RONG23,

שלום לכולם אשמח קצת לייעוץ ברצוני לקנות מארז עד 500 שח מאוד חשוב לי כמה דברים 1-שלא יכנס אבק או מינימום 2-כפתורי גישה מלמעלה 3-שקט מצא חן בעיני cm90 אבל יש עליו ביקורות כי מכניס הרבה אבק גם sniper אבל מחירו יקר ספק כוח חשבתי על 620W של seasonic או enermax אשמח להמלצות תודה מראש רון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן! D: אני צריך רשימה/המלצות לגבי מארזים שקטים. ולא רק אחד למשל איזה 5 או יותר, בשביל לדעת.. ממש תודה על העזרה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים, אני צריך ספק כוח למחשב הכולל כרטיס מסך 4850 של MSI, שאר המפרט יחסית בסיסי: AMD 4200 דיסק קשיח יחיד 160 Seagate לא מתוכן CF מה לדעתכם מומלץ מהשניים? אני ממש אשמח לתשובה מהירה, תודה, בן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mr. Durden,

אהלן אני מתלבט בין שני המארזים הללו ezcool n2-301 ikonik en1 הייתי רוצה לדעת איך הם מבחינת אוורור, מחיר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by parAzoid,

מה לדעתכם יותר טוב, הPC-A10 או הSTACKER 830? בלי להתייחס למחיר, ורק עם מאוררי סטוק [כלומר בלי להוסיף] אני אישית מעדיף את הPC-A10 בגלל כל הפיצ'רים שלו ואיך שהוא נראה. הכל נראה במארז מתוכנן כראוי. אז מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.