עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Daniel_Mil,

קניתי כרטיס מסך MSI R9 270X והמפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel core i5 3470 לוח אם: Msi B75MA-E33 זיכרון: G.Skill ARES 2*4GB כונן SSD: סמסונג 840 128GB כונן קשיח: Seagate Barracuda 7000.14 1TB ספק כוח: SeaSonic ECO 500W אני לא הולך לבצע אוברקלוקינג האם הספק שלי מספיק לכרטיס מסך? (אני לא מעוניין לשדרג אותו, רק אם באמת אין ברירה) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by erez1,

היי, אני בונה מחשב שמיועד להיות בסלון וחשבתי לשים את הרכיבים בתוך תא במזנון, לחבר בינהם ולהצמיד אותם למדף. התא מרווח ויש בו כבר מאווררים (בגלל ציוד אלקטרוני שהיה נמצא בו). נשמע לכם תקין? מה לדעתכם החסרונות בלעשות דבר כזה? אני חשבתי למשל על כך שהוא יכול להתמלא ביותר אבק מאשר אם היה בתוך מארז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by redersh,

האם הספק הזה מספיק יציב לאובר של E4300 לבאס 280-330 בערך שאר המערכת פשוטה- בלי כרטיס חזק ולא יהיה ריבויי HD תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by wraithLord,

2XRx460 FX8350 מומהר קירור מים (נניח ואני אחליט לקחת אחד שלוקח חשמל מהספק, אין לי מושג איך זה הולך בקטע הזה) אני תפרן אבל אני לא יכול יותר עם מה שיש לי ויהיה לי רק 3000 שקל לשים על מחשב ואני משחק הרבה PVP ככה שאני צריך FPS קבוע 75 אחרי Vsync. בהתחלה אני קונה רק Rx460 אחד וקירור אוויר בלי OC על המעבד אבל בסופו של דבר אני אביא קירור מים ועוד כרטיס 460. אני יודע שAMD זולל חשמל. אז כמה הספק אני אצטרך לדבר הזה בשילוב 4 מאווררי מארז אחד 22m"m ושלוש 12m"m. בסופו של דבר כיוונתי לעשות OC של 12.5% לפחות אז נניח המעבד יצרוך 118% כדי להיות בטוחים. חשבתי על 750watt אבל אני רוצה לדעת בוודאות כדי לא להיתקע אחר כך.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Exolite,

*מקווה שזה קשור, לא מצאתי פורום אחר שזה נראה בו יותר מתאים, במידה ולא קשור, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.* חברה שלי איבדה את הכבל הטענה של המחשב, מדובר על לנובו אינספיירון 5559, מצאתי אפשרות לקנות כבל תואם במחיר גבוה(300 שקל), האם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות בו כבל הטענה במחיר זול יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by forumate,

זה נראה מארז חדש, הוא עדיין לא מופיע באתר של ANTEC אז אין עליו יותר מידי פרטים.. מישהו מכיר ויודע אם יש לו פילטרים, או איך הזרימת אוויר ואם יחסית נוח לבנות איתו? תודה

7. היי לכולם במארז NZXT H510-ELITE: https://nzxt.com/product/h510-elite אני רוצה להגיע למצב שיש 2 מאוררים כמו בתמונה כאן + קירור של nzxt x53: https://prnt.sc/1jjwwlt אם הבנתי נכון המארז מגיע עם 2 המאוררים? משהוא לא מסתדר לי כי בתמונה רואים את הקירור למעבד והכבל שלו שהולך לקדמת המארז איפה ש 2 המאוררים. אם אני קונה את הקירור nzxt x53: https://nzxt.com/product/kraken-x53-rgb 2 המאוררים שלו אמורים להחליף את 2 המאוררים של קדמת המארז?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zombie,

היתכוונתי להזמין מ t.m.s והם אמרו שאין להם את האנטק ואמרו שלא ניתן להשיג בארץ זה נכון? והלכתי בסוף על ה nzxt lexa black line

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by parAzoid,

מה לדעתכם יותר טוב, הPC-A10 או הSTACKER 830? בלי להתייחס למחיר, ורק עם מאוררי סטוק [כלומר בלי להוסיף] אני אישית מעדיף את הPC-A10 בגלל כל הפיצ'רים שלו ואיך שהוא נראה. הכל נראה במארז מתוכנן כראוי. אז מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת מה אתם יודעים לגבי ספקי כוח של Gigabyte מכיוון שלא ראיתי בכלל ביקורות ורציתי לדעת אם הם נחשבים ספקים איכותיים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם כשיש ספק באיכות טובה הוא יודע להתמודד עם כל שינויי המתחים/זרמים ואז התפקיד של האל פסק נשאר רק כשיש הפסקות חשמל?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817171014 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139004 תודה לעוזרים :-] gov

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ** התסדרתי, אפשר לנעול או לסגור את הנושא ** שלום לכולם, רציתי לדעת איזה ספק אני יכל לקחת מהחנות KSP למערכת שלי: Core I5 2500K Asus P8P67-M Pro G.Skill 2x2GB 1600MHz Ripjaws X GIGABYTE GTX560TI OC 1GB Samsung 1TB SpinPoint F3 Cooler Master V6 CPU Cooler CM Storm Scout / Coolermaster CM690 II Plus אני רוצה שאני יוכל להכניס מינימום 8 מאווררים למארז (לייתר ביטחון) ועם לד. יהיה בעתיד גם בקר למאווררים עם מסך ובקר טמפ'. וקטודה אחת שתאיר את כל פנים המארז. חשבתי על 600 או 620 WAT אבל אני רוצה להיות בטוח שזה יהיה בסדר. עריכה: חישבתי כמה אני צריך באתר של Enermax וזה מה שיצא: אבל אני לא יודע אם זה נכון, אז אם תוכלו לתקן אותי זה יהיה מצויין ! אז איזה ספק לקחת ? (רק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RONG23,

שלום לכולם אשמח קצת לייעוץ ברצוני לקנות מארז עד 500 שח מאוד חשוב לי כמה דברים 1-שלא יכנס אבק או מינימום 2-כפתורי גישה מלמעלה 3-שקט מצא חן בעיני cm90 אבל יש עליו ביקורות כי מכניס הרבה אבק גם sniper אבל מחירו יקר ספק כוח חשבתי על 620W של seasonic או enermax אשמח להמלצות תודה מראש רון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by thedarkman,

nzxt tempest evo Antec 902 CM690II איזה מארז הכי טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים הכי טובים והכי איכותיים,מקרר הכי טוב,מרווח,סידור כבלים טוב ונוח,בקיצור איזה מארז עדיף מכל הבחינות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iamuser,

אני מעוניין לקנות מחשב וקצת הלכתי לאיבוד בנושא של מארז+ספק המפרט בו אני מעוניין כולל מעבד AMD triple core 440, כרטיס מסך משולב וכדו' (מפרט הדומה למפרט משרדי מינימלי) בהמלצות השונות מצאתי כי ספק של כ- 350W יספיק לצריכם שלי אני מעוניין במחשב שקט למדי (סולם 1-10 יהיה בערך 7) וכמובן שיהיה זול! האם קייםים מארז+ספק העונה על דרישות אלו, כלומר: ספק כ- 350W ושקט מארז שקט מחיר מינימלי האם ישנו מארז עם ספק משולב העונה על דרישות אלו (בד"כ המשולבים יותר זולים)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, אני צריך ספק כוח למחשב הכולל כרטיס מסך 4850 של MSI, שאר המפרט יחסית בסיסי: AMD 4200 דיסק קשיח יחיד 160 Seagate לא מתוכן CF מה לדעתכם מומלץ מהשניים? אני ממש אשמח לתשובה מהירה, תודה, בן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by stingeR-,

כן כן הטרמלטייק דיי ישן אבל, רציתי לדעת אם הוא יהיה עדיף על הFSP שלי.. יש לי אפשרות להחליף...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yarin153,

בקרוב אני הולך לקנות את המארז ואני רוצה להחליף את הקירור שיש לי כיום השאלה שלי האם הקירור CORSAIR H110 נכנס במארז הזה (מלמעלה) או הקירור Nepton 280L תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ה-TRITON עולה בערך 100 שקל יותר והוא נראה הרבה יותר טוב אך אין לו מסנן אבק כמו ל compucase האם הפיצ'ר הזה חשוב? מי מהם יותר שקט?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kimi,

שלום, שאלה למי שמתמצא ראיתי בקטלוג חלקים באתר של KSP את שני הספקים הבאים: ‏450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin‎ במחיר 235 ש"ח של HEC ואת ‏Noisetaker EG425P-VE 420W‎ של ENERMAX במחיר 355 ש"ח השאלה שלי האם התוספת של 120 ש"ח על הספק של ENERMAX כדאית. האם יש הבדל גדול בין שני הספקים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by apelt,

אני עתיד לרכוש כרטיס מסך HD6850 קיבלתי שתי הצעות מחיר לספק + מארז hermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES. מחיר 470 ש"ח [table][tr][td] ThermalTake Soprano RS 201 2X 120mm + Hec Cougar RS400 400Watt. מחיר 400 ש"ח מה דעתכם? [/t] [/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Leo101,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431918.0 ניתן לראות מעל את השירשור שפתחתי בפורום כרטיסי מסך. לאחר הרבה מחשבות אני ממש מכוון לכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 בסופו של דבר זה נהייה שאלה של ספק כוח, ולכן אני מעביר את השאלה לפה. האם LIBERTY 400 יחד עם המפרט שלי (מפורט בשרשור) יחזיק את הכרטיס הזה (GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB) בוודאות? תודה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ilay22,

בחסות החמסין נשרף לי הספק, ואם כבר אז אני אעשה הכנה לשידרוג המתקרב ל 4870 שאר המערכת מופיעה בצד (מחליף את ה X1950P), יש רק תוספת של עוד הארד דיסק של 500GB אין תוכניות לOC אבל כן למערכת קירור יותר טובה.. :'(

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by luiza,

האם ניתן להניח שעוצמת הרעש של ה-620 היא לא גדולה יותר מה-330, מאחר ושניהם מאותה סדרה, וכמובן מחוברים לאותו מחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים