עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני מחפש מארז HTPC למחשב שלי שיעבור לסלון. המפרט: Core i3 540 H55M-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3309#sp GeForce 9400 GT Series - SF-PX94GT512D3-HP Passive http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=87&sub_id=249 Kingston KVR1333D3N9/2G *2 SB Audigy ENERMAX LIBERTY 400W 2 הארדיסקים (אשמח גם למקום לעוד) לפי האתר של הלוח אם הוא מיקרו ATX. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות ולקבל כמה שיותר (מפתיע נכון?) השאיפה גג 400 שקל. חשבתי ללכת על קנייה ב-EBAY וזה מה שמצאתי: http://cgi.ebay.com/KRAFT-MJAV-BLACK-HTPC-Micro-ATX-TYPE-CASE-/250858577480?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a68561e48 הוא נראה לי עונה על הדרישות מבחינת מראה ומחיר, השאלה אם …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by parAzoid,

השאלה בכותרת. אני שואל את זה מכיוון שאבא שלי בקרוב טס לאמריקה ואני משדרג את החלקים ויש סיכוי טוב מאוד שאני אקנה אותו [ואולי R600 אם הוא יצא עד אז] תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום ושבת שלום.! אני הולך לקנות את המפרט הבא שבוע הבא: מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box כמות: 1 - מחיר: ₪311 לוח אם: MSI H61M-P20 HDMI VGA כמות: 1 - מחיר: ₪232 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪186 (או שאני אקח את הFSP 350W ב-136 שקל) זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 הסוגיה היחידה שאני לא סגור עליה היא סוגיית המארז: אני הולך לשים גג 200 שקל בנושא. המארזים שחשבתי עליהם: 1. ht…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה למארז FULL TOWER תקציב:300-400 ש"ח חשבתי על COMPUCASE 6919 יופי לא חשוב. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. האם ספקי הכוח של חברת NEON הם גנריים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by a1a1a1a,

איזה ספק לקחת, אני יכול לקבל אותם באותו המחיר בערך? phenom 2 x2 940 gtx 260

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Danman,

יש למישהו מידע על הספק הזה? הוא נמכר בנועה ב500 ש"ח. המפרט הטכני שלנו נראה מאוד מרשים יחסית למחיר (72A@12V ) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7794

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Arieh,

שלום חברים, לא בטוח שזה קשור בדיוק, אבל עם בוקר המחשב שלי החליט לשגע אותי שוב, הפעם נשרף הספק. הריח השרוף החזק שיצא ממנו לא הותיר בי שום ספק. אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק atx 24 פין ביום שבת באזור המרכז, אשמח לדעת. אני חייב את המחשב כמה שיותר מהר בחזרה בחיים בגלל עבודה שהכנתי. תודה, אריה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ben389,

איפה אפשר לקנות את הספק הזה? http://www.nexustechnologyusa.com/c/ntusa/NX-9003_box_of_6.html?id=icWxvKAu הוא נראה לי קומבינצית שקט לא רעה. סוף סוף יהיה אפשר לישון עם המחשב דולק בינתיים מכל החיפושים שלי מצאתי רק חנות אחת שמוכרת אותו והיא לא שולחת לישראל. מישהו מכיר חנות ששולחת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yoav1000,

אני רוצה לקנות מארז למחשב חדש עד 1300 ש"ח. אני רוצה שהיה שקט וקריר ושהיה full tower

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by לוח שנה,

תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by redead,

חשוב לי סידור החוטים במארז..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה יש לי מארז של thermaltake m9d איך אני מוציא את המאורר שיושב מול ה HD .. אני רוצה לשמן אותו ולנקות אותו..תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אוקיי אז הספק שלי התחיל להגזים עם הרעש שהוא עושה, ואני מתכוון לקנות חדש יחד עם מארז כדי להקטין את החור בראש. יש לי כמה שאלות, אודה למי שיוכל לעזור לי: קודם כל, כרגע יש לי מע' עם ATHLON 64 3000, לוח DFI עם 2 ג'יגה זיכרון ו RADEON 9800, יש גם 3 הארדיסקים שמסתובבים להם, ובכללי דיי רועש לי. כרגע יש 2 מאווררים במארז שפועלים אחד מקדימה על ההארדיסקים ואחד על המעבד, וזה מספיק כדי לשמור על טמפ' של 38 מעלות (עם אוברקלוק) מה שאני מחפש זה מארז שיהיה כמה שיותר גדול ומרווח (אפילו עד גודל TOWER), אבל כמה שיותר שקט. ממבט ראשון ה AC Silentium T5 Pro נראה לא רע ודיי בתקציב שלי, אבל אני הוא נראה לי דיי קטן. לא מצויין באתר שלהם בשום מקום הגובה שלו. אם למישהו יש אותו ויוכל לעלות תמונות של…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by יואב גולדהורן,

שלום אני מעוניין לרכוש מידע על אל-פסק, איך יודעים מה הכי כדאי לקנות, מה חשוב לבדוק ואילו חברות נחשבות הכי טובות בתחום. כל מה שצריך לדעת כדי לקנות אל-פסק בצורה חכמה, בקיצור. איפה אפשר לרכוש את המידע הזה בצורת טקסט בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by naord,

איזה אתם ממליצים, שניהם 5 שנות אחריות. האנטק מוציא טיפה יותר אמפר (הפרש של 4A בינהם) Antec TRUE POWER TRIO 550W http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202 ermax NAXN 550W http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Enermax-NAXN-550W&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=115&aff=Zap〈=he יש לכם הצעה לספק שנותן יותר בתקציב של 310-320 ללא חריגה ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי לכולם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש (עריכה גרפית, עריכת וידאו, וגם עריכת אודיו). המארז הנוכחי שלי כולל בחזיתו שני מפרצים לכונני combo אופטיים. כאשר סקרתי מארזים חדשים (KSP ו- zap) שמתי לב לכך שברובם אין כלל מפרצים כאלה, ובמקרה הטוב רק אחד. המפרצים לכוננים האופטיים הוחלפו ברוב המארזים במאווררים. תגידו לי אתם האם זו בעיה בראיה שלי ופספסתי משהו, או שיש כאן שינוי כיוון במפרט של המארזים החדשים. אם כבר באמת אין כאלה יותר, ככל הנראה אוותר על מארז חדש ואחליף רק את המאווררים במאווררים שקטים יותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Crapy,

המליצו לי פה על המארז של Silverstone Redline 04 אבל היה להם בעיה איתו מסתבר שהוא פגום אז הביאו לי במקום את זה http://www.tms.co.il/product/10907 רציתי לדעת האם הוא טוב או שאולי אני צריך לבקש מהם מארז אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sam1441,

רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק? כלומר, את הפלוס בכבל לפלוס בלוח? על הלוח רשום באמת פלוסים ומינוסים, על הכבל לא. איך אדע מה הפלוס-מינוס שם? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ciauai,

אך הChieftec Bravo ואך הSupertalent אך הקירור של הChieftec Bravo והוא שווה את המחיר 370 ש"ח או שעדיף את הSupertalent +יש בו חלון שקוף הם אותה רמה או שהציפטק יותר טוב? (יש לי עדיפות לחלון שקוף) ואל תציאו לי לעשות מודינג...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. ברשותי המפרט הבא: לוח אם: Asus P5B Delux מעבד: Core 2 Quad Q600 זכרון: 2x1GB DDR2 כרטיס מסך: EVGA 8800GTS איזה ספק צריך כדי להחזיק את המערכת הנ"ל (ללא אוברקלוק)? אשמח לקבל הצעות לספקים וכן לבאנדל ספק+מארז. עריכה: האם הספק HEC 450TD-TF יחזיק את המערכת הנ"ל? האם הספק כולל חיבור 6pin לכרטיס מסך וחיבורי SATA?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, חבר שלי בימים האלה מחפש לקנות מארז חדש, הוא רוצה שיהיה בו זרימת אוויר טובה, שהספק יהיה למטה שיקרר טוב ושיהיה שקט ולא מפלסטיק כאילו איכותי בסביבות 600-700. חשבנו על הNZXT Tempest שעולה 510 ש''ח, או האורורה 3d כמו שלי, (למרות שהספק למעלה ) בקיצור תמליצו לי עליהם , תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alons,

cooler master CENTURION 534 or CENTURION 532

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yarin153,

בקרוב אני הולך לקנות את המארז ואני רוצה להחליף את הקירור שיש לי כיום השאלה שלי האם הקירור CORSAIR H110 נכנס במארז הזה (מלמעלה) או הקירור Nepton 280L תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.