עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by bogdant,

E6400___שידרוד בעתיד ל E6800 GIGABTYE DS3 80G HD SATA2 1600X 256MB___שידרוד בעתיד 1GB Twinmos?___שידרוד ל 2 בעתיד ?400W 12cm Fan (24pin)? יספיק?? ZUMAX או שאולי יש לכם הצעות יותר טובות עם כן תגידו ותנו לינק .תקציב כמה שפחות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by adi518,

לצערי, הסיסוניק X שלי כרגע תפוס על מערכת שאני צריך אותה אונליין בזמן שאני רוצה לבדוק את הלוח-אם החדש שלי. הבעיה היא שכרגע אין לי פה ספק איכותי, אני סה"כ רוצה להדליק את הלוח, לראות שהוא עושה פוסט, לבדוק את הגרסה של הביוס ולעדכן במידת הצורך. עד כמה "נוראי" יהיה לחבר ספק כח ג'נרי (ומעפן) של EZCOOL בשביל לבצע את הבדיקה הזאת? :-\ אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל כרגע אין לי ספק אחר שהוא 80 פלוס איכותי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן , שמעתי הרבה המלצות על המארז NZXT 210 ELITE אבל אני חושב לקנות את המחשב ב TMS ואין להם את המארז הנ"ל ראיתי את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/11235 או זה http://www.tms.co.il/product/11236 אבל לא ברור לי האם מדובר במארז באיכות דומה. סה"כ חשוב לי שיהיה מארז שישמור על טמפ' סבירה ויהיה יחסית שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) במארז יהיה מעבד I5 וכרטיס מסך HD4850 (כפולטי חום מרכזיים). יהיו בו 2-3 HD וצורב אין צורך בספק (יש לי SEASONIC 500 שיכנס שם) די חשוב שלי שתהיה למארז גם יציאת USB3 קדמית במידת האפשר. מבחינת תקציב - סדר גודל של 250 ש"ח זה הכיוון, אפשר חריגה קטנה אם זה מצדיק את זה תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by vourt,

הי, לא הצלחתי למצא בחנויות אז מנסה כאן אוליי מישהו נתקל / מכיר - מחפש מארז מדיה סנטר שוכב, שיהיה בסלון בשידה, ויוכל להכיל לוח ATX וכרטיס מסך גדול (2080). תודה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני חושב להפוך את המחשב הנוכחי שלי ל-HTPC כאשר אני ישדרג אותו עכשיו שמעתי ממשהו שצריך לוח אם מתאים בשביל מארזי HTPC זה באמת נכון? ואם כן האם הלוח הזה יתאם GA-K8NF-9? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא יודע איך אבל הUSB מקדימה נשבר לי מה אני עושה? איך אני מחליף אותו? יש ביכלל מה לעשות לגבי זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מבחינתי, המארז המושלם יכלול פילטרים על כל כניסות האויר, כלומר, בכל מקום שיש מאוורר, או מקום למאורר. וגם שיהיה קל לשלוף אותם לניקוי, מבלי לפתוח את המארז. האם יש חיה כזאת בארצנו? אם כן, אשמח לשמוע על דגם שיהיה לא גדול מדי, ולא מכוער מדי, משהו שאפשר לשים בסלון מבלי שהאשה תתעצבן.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. רצתי לדעת אם לא תהייה לי בעיה להתקין כרטסי מסך חדשים הרוכים כמו GTX 680 HD 7970 וכרטסים כפולים בלי להוציא את הכלוב של הכוננים וקירורים גדולים גבוהים בלי שמאוורר בצד יחסום אותם ואיך המארז מבחינת אכות וסידור כבלים יש לי לוח של P6X58D Premium ASUS

9. שלום, קניתי אל פסק של גמאטרוניקס 750VA התקנתי אותו לפי ההוראות שימוש הכל טוב ויפה עד שעברתי לשלב של התקנת התכנה. התקנתי את הדרייבר ומחשב כתב לי שהדריבר נמצא ומוכן לשימוש והתקנתי את התכנה שמגיעה עם האל פסק upsilon 2000 היא כאמור אמורה לתת לי נתונים על האל פסק יש בה כל מני מדדים והכי חשבו לי שברגע של ניתוק הוא מכבה את החשב באופן מסודר. אז היא פשוט לא פועלת מראה לי שהיא לא מחוברת כלומר לא מזהה את האל פסק או לא ידוע מה למראת שהמחשב מזהה אתה דרייבר. אולי מישהו יוכל לעזור לי עם הפעלת התכנה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ash Binary,

מצאתי את הסמל הזה אל המעגל בתוך כמה ספקים גנריים שונים, ששייכים לחברות שונות : Topower, Zumax, L&C Technology, IPS Technology, Neo Tech הוא נמצא גם בספקים של EZcool אל המעגל סינון של המתח הגבוה (אבל לא אל המעגל הראשי) מה שאומר שכל המעגלים האלה מיוצרים אל ידיי אותה חברה למישהוא יש שמץ מה השם של החברה הזאת ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Inzagi,

קודם כל מצטער על הכותרת. המחשב כבר הוזמן ואני צריך תשובה כמה שיותר מהר. האם הכרטיס RADEON HD 4870 נכנס בסונטה 3 עם מאוורר מקדימה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ^Daemon^,

שלום לכם, בעקבות החלפת כרטיס מסך אני זקוק לספק חדש ל HD 6950. התקציב עד 300 ש"ח. נתקלתי ב: ACbel PCA010 Ipower 85H 650W - מה דעתכם? http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=60&&sd=31&&pid=255 מפרט מלא: מעבד Intel Core i5 2300 2.8GHz זכרון: 2x G.Skill RipJaw 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL9-9-9-24 לוח אם: ASUS P8P67-M הרד-דיסק: Seagate Barracuda 7200 1TB SATA3 32MB כרטיס טלוויזיה: Gigabyte GT-E8000 56k מודם: D-Link DFM-562IS PCI

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ranko,

ברשותי מחשב נייח,בערך שנתיים אין בעיות,המחשב עובד כמעט תמיד,לפני כמה ימים ראיתי שהמחשב כבוי,לדעתי הספק עומד לסיים את חייו. אשמח לדעת מהם התסמינים של ספק שמסיים את חייו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DarkLloth,

מוסיף עוד תמונות...[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:04:00 עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:05:48עוד קצת [br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:07:46זהו אלה האחרונות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by parAzoid,

השאלה בכותרת. אני שואל את זה מכיוון שאבא שלי בקרוב טס לאמריקה ואני משדרג את החלקים ויש סיכוי טוב מאוד שאני אקנה אותו [ואולי R600 אם הוא יצא עד אז] תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Intel Core i5 - 760 tray Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156 Gigabyte GA-H55UD3H OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM *2 DVD-RW - SATA Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB GDDR5 SEASONIC S12II 430W BRONZE creative audigy value DELL ULTRASHARP 2209WA 22 זה המפרט שלי. השאלה שלי היא האם אני צריך ספק יותר טוב או שזה מספיק ואיזה מארז הכי עדיף מבחינת שקט וביצועים מבין השלושה ומה ההבדל העיקרי בין המיני לבין ה183 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4190 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8306 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3918

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Crapy,

המליצו לי פה על המארז של Silverstone Redline 04 אבל היה להם בעיה איתו מסתבר שהוא פגום אז הביאו לי במקום את זה http://www.tms.co.il/product/10907 רציתי לדעת האם הוא טוב או שאולי אני צריך לבקש מהם מארז אחר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התקשרתי כבר למספר חנויות ובכולן אין את המארז הנ"ל. איזה מארז טוב יש באותו התקציב עם דגש על שקט ומראה סולידי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/elite-311-plus.html אני מנסה להמנע ממארז שהוא זבל .. אבל לא רוצה לשלם הרבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Coldmetal,

שלום לכולם, אני צריך אל פסק בשביל המחשב שלי כי יש אצלנו הפסקות חשמל כמעט כל יום ולפעמים אפילו כמה פעמים, ההפסקות נמשכות לשניה עד 10 דקות ובמקרים נדירים ליותר מזה. כבר נהרס לי ספק כוח אחד בגלל זה. אני לא מבין כלום באל ספק אז אולי הבקשה שלי תהיה לא הגיונית אבל מקסימום תתקנו אותי. אני צריך אל ספק שיחזיק מספיק זמן בהפסקות חשמל האלה, שישאיר את המחשב דלוק ואם הבטריה שלו הולכת להיגמר אז שיכבה את המחשב באופן חכם בעצמו (אם זה אפשרי בכלל). המחיר לא רלוונטי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בכל פעם שהמזגן נכנס לפעולה יש מן "קליק" מהלוח ולזמן ממש קצר הוא כאילו שואב את החשמל של כל הדירה הסימפטומים הם: הבהוב יחיד של הנורות (נכבה לאיזה כמה חלקיקי שניות). כנ"ל מיקרו אם עובד. דברים שנטענים מפסיקים לרגע וממשיכים. המחשב אגב *טפו טפו* מתעלם בינתיים מהתופעה באלגנטיות (זה לא גורר ריסט או תגובה אחרת כלשהי). מילא זה היה רק בהדלקה אבל זה בכל פעם שהמזגן חוזר לפעול (הוא מגיע לטמפ' מסויימת התרמוסטט אומר לו להפסיק ואז ברגע שהוא ממשיך זה קורה שוב). נאמר לי שזה לא אמור לגרום נזק אבל אני מעט סקפטי ורציתי לשאול האם זה באמת לא מזיק או שכדאי להגן איכשהו על המכשירים. הייתי מעוניין להגן על שני מכשירים עיקריים: מחשב עם הנתונים האלו מ-http://extreme.outervision.com וספק Seasonic…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני מחפש מארז וספק כוח חזק... בהתחלה חשבתי על ה sanbeam transformer black... אבל אחרי שביררתי פה עם כמה חבר'ה שיש להם אותו.. הבנתי מהם שצריך להחליף כמעט את כל המאוררים כדי להוריד ממנו את הרעש... ואז זה יוצא כבר יקר מדי ולא משתלם... אז עכשיו אני מחפש מארז אחר וספק.. אני צריך מארז שיהיה גדול ..ולא מארז קטן... שיהיה מקורר טוב.. ולא הרבה רעש כמו sanbeam transformer ... ושיראה טוב מבחינת עיצוב.. לא משהו מעפן כזה... אשמח לשמוע דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים..!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by portance,

אני לגמרי חסר ידע בנושא הזה של מארזי מחשב. לפני שאני פותח ת'רד בנושא המלצה למארז, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הם הצרכים שלי מהמארז?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by פבלו,

היי, רציתי לדעת אם המארז של Fractal Torrent בטוח לשימוש בארץ. במארז נשמה נפלא, אבל הבנתי שקיים סיכון לשרפה עם ה-fan hub. אני רואה שהחברה שולחת מארזים עם fan hub תקין, או שולחת fan hub חלופי עם המארז. אבל בכדי להסיר דאגות, רציתי לבדוק אם זאת תקלה שעדיין קיימת בסוף 2022. אני מתכנן לתת לחנות בה אני קונה את המחשב לבנות את המחשב, אז בכל מקרה הם צריכים לדעת לזהות את ה-fan hub המסוכן, נכון? תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.