עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם יש לי מחשב בן 6 שנים בערך, אני רוצה לשדרג אותו ואני מתלבט אם להחליף הכל או רק את הרכיבים שדרושים לשם כך. אין לי ספק שאני מחליף לוח אם מעבד וזכרונות, אני תוהה אם יש צורך להחליף ספק.. יש לי FSP RAIDER 650W ובחישובים שעשיתי בכל מיני אתרים המחשב שלי יצטרך 480 ככה ש 650 זה מעל ומעבר בשבילי.. השאלה היא אם 650 מלפני 6 שנים זה עדיין 650 כיום? יש דרך לדעת כמה בממוצע ספק כוח יורד עם השנים? יש דרך בפועל לבדוק כמה הוא נותן כיום? האם הוא ישבוק חיים תוך חצי שנה / שנה אז במילא רצוי להחליף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eins,

שלום, האם R4 עם חלון בצבע שחור נמכר בארץ ? בהסתכלות מהירה באתרים השונים לא ראיתי את המארז עם החלון אשמח לדעת אם יש ואיפה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lemongrass,

שלום יש לי כמה שאלות בנושא ספקים שלא כלכך ברורות... 1. למה לדוגמא בספק של TT 750W יש רישום של ארבעה מסילות 12V שבכל מסילה רשום הספק מירבי של 18A וההספק המוצהר הוא 60A למרות שבחישוב כלל המסילות אני מגיע להספק של 72A ? כלומר מה העניין של הצהרה מקסימלית נפרדת לכל מסילה שבה אני מקבל יותר אמפר ובהצהרה כוללת אני מקבל פחות אמפר? 2. במה עדיף ספק של קורסאייר עם 3 מסילות לעומת ספק TT עם ארבעה מסילות מבחינת יציבות מתחים? הרי הפרדת המסילות אמורה ליצור יציבות גובהה יותר לא? 3. ראיתי בבחינה של ספק 1000W של PC P&C שהוא ספק בעל מסילת 12V אחת בהספק אסטרונומי של 72A והוא היה יציב בצורה מדהימה לכל אורך המבחנים משהו שלא ראיתי בשום בחינה אחרת של ספק איך בספק כזה בעוצמה כזאת היציבות כז…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Clint Eastwood,

שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי מפרט עם המארז המצויין בכותרת. ההמלצות החמות עליו לא הותירו בי ספק שזהו מארז מצויין! התרשמות ראשונית- מבחינת חומרים,הוא עשוי טוב- הפח עבה ואיכות הפלסטיקה טובה הוא שקט. אבל זה בערבון מוגבל- המארז מגיע עם שתי מאווררים שלכל אחד יש מתג L,M,H. כל עוד אתה נשאר על מצב L המארז שקט להפליא. ברגע שאתה מעביר לM הם כבר לא שקטים במיוחד וברגע שאתה מעביר לH זה מרעיד את הרשת (הפתח של האוורר במארז שהוא חלק מהפח החיצוני) ועושה מללללא רעש ואין מה לעשות ממש בנושא- אלא אם כן, אני מקמבן משהו בעצמך. מבחינת מבנה- הוא ממש לא נוח לעבודה. הוא לא מתפרק ולא נגיש ותאחלס, העבודה עליו היא בדיוק כמו עבודה על מארז של 150 ש"ח. למחשב הקודם שבניתי קניתי CompuCase 6A19B Blac…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yossi555555,

אני מעונין לרכוש את הספק הזה מישהוא מכיר מה דעתכם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קראתי בהודעות הקודמות שמומלץ ה6A19 עם FSP350 - לצערי אין אותם ב-IQPC היכן שאני מרכיב את המפרט האם מישהו יוכל לתת המלצה חלופית מIQPC ? הצרכים די מינימליים - E6300 + 945 + דיסק קשיח 250 + כרטיס מסך ישן 5200 שאם ישודרג - יהיה גג 7600GS. תודה מראש, ליאור.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התקשרתי כבר למספר חנויות ובכולן אין את המארז הנ"ל. איזה מארז טוב יש באותו התקציב עם דגש על שקט ומראה סולידי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Wormy,

הרבה אנשים בפורום הזה הציעו את הספק הנ"ל בגוגל לא מופיע עליו כל כך הרבה מידע הוא ספק איכותי בכלל? לא מצויין אלו חיבורים יש לו אפילו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני חושב להפוך את המחשב הנוכחי שלי ל-HTPC כאשר אני ישדרג אותו עכשיו שמעתי ממשהו שצריך לוח אם מתאים בשביל מארזי HTPC זה באמת נכון? ואם כן האם הלוח הזה יתאם GA-K8NF-9? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by danvis,

אהלן, אני מתכנן לקנות את המארז שבכותרת ויש לי שאלה על המארז מבחינת זרימת אוויר וקירור. הבנתי שהוא מגיע עם מאורר אחד של 140 מקדימה, ועוד אחד מאחורה, עם אפשרות להתקין 2 בצד (140/120) ועוד אחד מקדימה. מה שמדאיג אותי זה שיהיה יותר מדי זרימת אוויר פנימה ולא מספיק זרימת אוויר החוצה. בהנחה שאני מתכנן לקחת 2500K עם OC לאזור ה4.5, ו-GTX570 - מאורר של 140 מקדימה, עוד אחד של 140 בצד ועוד אחד של 120 מאחורה יספיקו כדי לתת קירור טוב? מבחינת זרימת אוויר זה יעבוד שייכנס הרבה אוויר מקדימה ומהצד וייצא רק מאחורה? כדאי להחליף את ה-120 בסיסי שהם מספקים מאחורה במאורר מעט איכותי יותר? דרך אגב, הדגם שמוצע ב-RSM למשל הוא PC-K57B - מה ההבדל בין ה-B לרגיל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=20439&PHPSESSID=6a228fcc5a39d2a3bd71669e14386cba למפרט הבא: Core 2 Duo E8400 @3ghz GIGABYTE EP45-DS3 OCZ 4X1GB DDR2 800mhz cl4 nvidia edition Palit 8800GT Sonic G92 512MB DDR3 Seagate 1TB ומארז Acase Monolize עם 2 מאווררי 25 סנטימטר או שאולי עדיף את זה באותו המחיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=25335&PHPSESSID=6a228fcc5a39d2a3bd71669e14386cba רוצה להזמין עוד היום או מחר...צריך תשובה בבקשה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shay820,

שלום לכולם נשרף לי הספק כוח , מסוג EZCOOL REAL EZ COOL 450W 12 CMF למזלי יש עדיין אחריות לספק כוח הבעיה שלאייבורי לא היה בדיוק את הדגם הזה ,אז החליפו לי לדגם ספק כוח EZCool PS-1000 500W האם ספק זה שווה לספק הישן ? תודה שי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by jambo7,

שלום אחרי החג אני הולך לקנות מחשב כנראה ב SKYPC ואני רוצה המלצה לספק מהמבחר שהם מציעים תודה וחג שמח חברו את הסוכה לאיטרנט ותקיימו 2 מצוות.

14. איך הפסק שמגיע עם המארז CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU אמרו לי שהוא לא ספק טוב השאלה מזה לא טוב הוא ספק גנריי .....

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by דניאל3124,

שלום לכולם, ברצוני לקנות ספק כוח חדש ואני שוקל לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=17067 הכ.מסך שלי הוא GEFORCE 9800GT והשאלה שלי היא האם יש לו חיבור מתח מתאים לכ.מסך (6 פינים) וחיבור למעבד (4פינים), מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by forumate,

זה נראה מארז חדש, הוא עדיין לא מופיע באתר של ANTEC אז אין עליו יותר מידי פרטים.. מישהו מכיר ויודע אם יש לו פילטרים, או איך הזרימת אוויר ואם יחסית נוח לבנות איתו? תודה

17. Started by ziko,

שלום לכולם, בשלבים לבחירת מחשב במקומו של קודמו "שהלך" המחשב החדש מיועד ליישומים משרדים כללים ,גלישה ,צפייה וכו אני מחפש מארז SFF בדומה למותגים DELL, ASUS . אצלנו בחברה משתמשים הרבה ב (DELL 3070 (SFF הבעייה זה מחירו היקר. ניסיתי לחפש מארז SFF ב T.M.S אך אין מבחר כלל תמוה??? מעוניין במארז שקט בתצורת SFF לאלו מיגבלות לצפות ?? תודה רבה אשמח להענותכם המהירה תודה רבה

18. כרגע עומד אצלי ספק כוח גינרי. אני מעוניין לשדרג ל : SeaSonic 750W SS-750JC בעלות של 300 שקל. האם זה שווה ? יש הצעות אחרות אולי ששוות יותר ? בעקרון הספק כח אמור להחזיק לי 2 דיסקים קשיחים , כרטיס מסך שגם אותו משדרג לMSI R6850 OC 1GB. ומעבד Q8200. בתדר 2.33GHz.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DarkLloth,

מוסיף עוד תמונות...[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:04:00 עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:05:48עוד קצת [br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:07:46זהו אלה האחרונות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nazgull,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=80513 במפרט הבא יש מארז ספק וקירור שאני לא כל כך מכיר, השאלה אם הם טובים? אני מכיר את ה crosair carbide והמארזים הדומים, כנל לגבי הספק לא כל כך מכיר.. מה אתם אומרים?\ממליצים להחליף

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jetman,

חשבתי על FSP, המפרט : 4GB DDR2 E4600 GT430 הספק הקיים הוא של mustiff של 450W, יש בו 2 קבלים שהתנפחו וקורה שהמחשב סתם כך כבה ולא נדלק, או יש מסכים כחולים, אני ניקיתי אבק, מחר יקפוץ לקנות משחה טרמית, עולי בעיה של התחממות, להחליף לוח אם זה יקר כי צריך גם להחליף RAM ו CPU, אז ישבתי לקנות רק ספק בינתיים, במחשב הוא שלך חבר בעצם, מה תמליצו? Golden Tiger? FSP? משהוא אחר?

22. Started by aviv5g,

מפרט: E8400 מעבד לוח אם ASUS P5QC DDR2:2X2OCZ 1666MHZ HDD:2X500 DW 7200RPM GEFORCE GTX260 DDR3 896MB אני לא יודע איזה ספק לקנות החנות המליצו לי על Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 ואני שמעתי ש PCPOWER&COOLING גם טובים מדובר בהפרש סכום קטן ולא משמעותי אני פשוט רוצה לקנות את הטוב מבין שתייהם אפשר בבקשה עזרה תודה ואם מישהו יכול להמצליץ על ספק אחר אז בבקשה מהחנות ZIGZAG2000 זה החנות הכי קרובה לבית שלי תודה לעוזירם עד 500 ש"ח מנהלים לא באתי לפרסם את החנות. נ.ב אני צריך שלספק יהיה שני חיבורים PCI E

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם מישהו כאן יודע אם אפשר להשיג את המארז TAGAN Diablo advance בארץ http://www.tagan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=169 לשים לב ולא להתבלבל עם EL DIABLO שמאוד דומה לו (ונמכר באזור ה750 פלוס מינוס). ההבדל העיקרי הוא תוספת קטנה מעל המארז שמכילה שני מאווררי 18, ובמקום מאורר ה-36 ס"מ יש שם 33 ס"מ שאמור להיות שקט יותר. בינתיים לא מצאתי באף חנות בארץ.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד. מחכה שתקופת ה-DX10 תשקע קצת. ואני רוצה להתפנק באיזה מארז טוב ויפה.... מה אתם אומרים?! מה אתם הייתם בוחרים? Thermaltake VA8000SWA Armor X6ND Antec P180 Coolermaster RC-830 Stacker Antec Nine Hundred Thermaltake VA9000SWA X62 Kandalf Thermaltake MOZART TX- (אני בספק אם זה לגיימרים. אבל משום מה זה נראה כמו דור העתיד!? אני טועה?)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dr.combina,

אהלן חבר'ה, דרושה עזרה לבחירת ספק כוח בתקציב כמה שיותר נמוך!! (מקסימום 290 שקל חריגה עד 300 גג). המפרט שלי הוא : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41M4-L Western Digital 320GB SATA2 16MB 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz צורב LG SATA DVD X22 מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי כ.רשת 1G LAN מאוורר למעבד 775 QUAD CORE COLD BIT כ.קול מובנה 7.1 בלוח אם כרטיס מסך HD 5670 עדיין לא מותקן, מחכה לספק מתאים. כרגע הספק שיש לי הוא: FSP 300W FAN 12CM 60HCN אגב פתחתי את המחשב וראיתי את כל החיבורים ושמתי לב שיש חיבור ללוח אם של 24 פינים הרגיל הגדול + חיבור 4 פינים.. לפי מה ששמתי לב בהרבה מפרטים של ספקי כוח גם של חברות גדולות ( HEC או CORSAIR) אין את האופציה של ה4 פינים שהוא כמ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.