עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום ספק הכח הנוכחי: Champion, switching PS lp4 ATX 350WPS CE v2.2 output(max): | +3.3v 12A | +5v 14A | +12v1 8A | +12v2 10A | -12v 0.5A | +5v :B 2.0A | +5v & +3.3v combined LOAD 160w +5v & +3.3v & +12v combined LOAD 320W Total output is 350W MAX מפרט: המחשב של צ'מפיון מעבד: Q6600 GO זכרון: A-DATA 800Mhz 2GB 5-5-5-18 ל.אם: DG31PR Intel Pearl Creek דיסק קשיח ראשון: 160GB דיסק קשיח שני (עוד לא מותקן) 250GB WD CAVIAR תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Xilver,

המארז הזה שכולם ממליצים עליו, רועש? הספק של HEC 400W TRT נחשב ספק איכותי? ומדוע המארז הזה זול כ"כ (260 ש"ח)?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מחפש ספק כח שיסחוב ATI HD4870 בתקציב עד 350 ש"ח יש המלצות? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by carock,

1)מי יותר טוב בקירור 2)מי יותר שקט? 3)אם אני רוצה לעשות OC איזה מארז עדיף לי..?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zombie,

מאז שקניתי את ה4870x2 והורדתי את הכרטיס טלויזיה(pvr-150)סלוט אחד למטה בpci אז התצוגה מהכרטיס טלויזיה קופצת ונמרחת....נראה לי שזה בגלל שהמערכת לוקחת את כל הכח מהספק ולא נשאר לכרטיס טלויזיה....בחרתי לפתוח תנושא כאן כי אני חושב שהספק הוא הבעיה...אני צודק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by danielhr99,

שלום האם הספק seasonic 520W יספיק בשביל המיפרט הבא: מעבד: E7400 לוח אם: Asus P5KPL-CM כרטיס מסך: GTS 250 1G ועוד שאלה: האם הספק הוא איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המחיר של הספקים האלו הוא זהה לחלוטין. 236 ש"ח + מע"מ. ZALMAN מקבל 3 שנים אחריות לעומת Tt שמקבל שנתיים בלבד. אבל אם להתעלם מהאחריות... איזה ספק טוב ואמין יותר ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eins,

שלום, האם R4 עם חלון בצבע שחור נמכר בארץ ? בהסתכלות מהירה באתרים השונים לא ראיתי את המארז עם החלון אשמח לדעת אם יש ואיפה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sabosal,

לפי ההיגיון שלי, ככל שהספק יותר חזק, הוא פחות מתחמם (לאותה רמת הספק), ולכן המאוורר צריך לעבוד פחות חזק, וזה הופך אותו לשקט יותר. האם יש אמת בהיגיון הזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המפרט בצד....ומאז שהחלפתי את ה8800GTX ב4870x2 הכרטיס טלויזיה לא עובד כמו שצריך....החשד שלי זה הספק כי הכרטיס לוקח לו את כל המשאבים (יכול ליהיות שזה לוח אם או משו?)בכל מקרה אני צריך ספק כח חזק ושקט שיחזיק את המפרט שלי תקציב 800שקלים חדשים תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) + AC Freezer 64 pro Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP דרישות נוספות מהספק: מעל 80% נצילות (תקן 80plus) שקט חשבתי על CORSAIR 450 ועל ה-PCP&COOLING SILENCER 500W שמשבחים אותו הרבה לאחרונה. אשמח לדירוג קצר של ספקים אלו(ועוד מומלצים במידה ויש) עם ציון יתרונות וחסרונות של כל ספק. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מארז ללא ספק NZXT Hush Silver ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HUSH-S ספק כח Cooler Master eXtreme Power 650W ¤538 כמות:1 אמור לסחוב בקלות וללא רעש משחקים עם 4870 ו/או תוכנות מוסיקה עם הרבה פלאגנים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mano4now,

שלום לכולם, האם אתם מכירים את המארז הבא HTPC ZALMAN HD160XT Plus ? מה דעתכם עליו ? האם מסכי המגע בגודל 7 אינטש עושים את העבודה ושוים את הכסף ? http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=193 אנא, חוו את דעתכם. מנו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב אז היום בשעה טובה נשרף לי הספק החדשדש שלי ואני מחפש ספק חדש. אני מחפש ספק שיריץ את המערכת הזאת: AMD5200+ כרטיס מסך:HD4850 חשוב מאוד שהספק יהיה איכותי ובלי בעיות ושאני אוכל לבצע אוברקלוק רציני למעבד שלי משום שהספק שהיה לי ממש לא היה 450W אמיתי אני מחפש ספק של 450W אמיתי שיחזיק את המערכת טוב ובלי נפילות. סכום הכסף שאני מוכן להשקיע הוא 300 לכל היותר. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, כאמור בכותרת, מחפש מארז HTPC FANLESS למיפרט מחשב קליל בלי הארד דסקים.. תקציב כ700 ש"ח בערך.. אפשר לחרוג קצת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shai82,

שלום חברים אני מתלבט בין מספר מארזים, יש המלצות איזה עדיף? לא יעשה שימוש בקירור מים, חשוב שיהיה שקט. https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18220 https://www.tms.co.il/bg021 https://www.tms.co.il/defsbk תודה רבה!

17. אין לי צורך בהרבה חיבורים- לוח אם, הארד דיסק ואולי גם כונן אופטי. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז איך המארז? הבנתי שהוא כמו הפוסידון רק עם פאנל קדמי שונה.. דבר שבעייני לא מצדיק את הפרש המחירים.. שמעתי בפורום אחר שהוא לא משהו.. שהעובי פח שלו רק 7 מילימטר, אין לי מושג מזה אומר.. עוד משהו.. האם ה8800 נכנס בו? אפשרי בכלל? או שיהיה צפוף נורא? אם הוא לא טוב, איזה מארזים יש בטווח מחירים שלו?, הספק שיבוא איתו הוא הליברטי 400.. אולי תוכלו להציע לי מארז כלשהו שבא עם ספק במחיר של שניהם ביחד.. המארז יכיל את המערכת הבאה : E6400 Asus P5B DLX 2GB ram צורב, כונן קשיח, וR1950pro ואני רוצה שיהיה בו מקום לשידרוג עתידי לכרטיס מסך DX10. תודה!.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. פשוט הזמנתי מחשב מ-KSP ואמרו לי שנגמרו להם הTHERM... אז אפשר לקבל במקום באותו מחיר את ה-HEC שנחשב יקר יותר וטוב יותר... דעתכם?... המחשב הוא מחשב HIGE END עצבני שבניתי לי.... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיהיה בעל כרטיס מסך 4870 ובעוד מספר חודשים כשהמחירים קצת ירדו אני אקנה עוד אחד כזה (ב- crossfire). בחנות שבה רציתי לקנות את המחשב אמרו לי שאני חייב ספק כוח 750W ואפילו די כדאי 1000W. הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני לא באמת יודע אם סתם ניסו לדחוף לי משהו, צריך באמת ספק כזה או 550W או 500W יספיקו? דרך אגב, גם אמרו לי בחנות שבלוחות אם מסוימים יש אופציה ל- 3 כרטיסי מסך במקביל, אם הייתי קונה שניים במקום כרטיס אחד בעוד מספר חודשים מה היה הכוח הדרוש?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Baruchg,

לכל המעוניינים הזדרזו להזמין לפניי שיבצעו תיקון באתר אייבורי עשתה טעות ותמחרה באתר שלה את המארז ANTEC P280 ב 390 שקל ! אתמול שמתי לב לטעות וניגשתי לסניף שלהם כדי לרכוש. בעת הרכישה הוא אמר לי שהמחיר 550 שקל, הפנתי אותו לאתר ואכן הוא ראה את הטעות והיה חייב למכור לי במחיר הנמוך. מדובר בהנחה של 160 שקל למארז המעולה הזה ! מהרו להזמין לפניי שהם יתקנו את המחיר מצורף קישור http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7014 ותמונה למקרה שכבר יעדכנו את המחיר... תתחדשו 8) נ.ב. מקווה שלא עברתי פה על איזה חוק בפורום, אבל הייתי חייב לשתף את הידיעה כדי שעוד אנשים יוכלו להנות מהמארז המדהים הזה במחיר הזה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. התחדשתי בכמה רכיבים והחלטתי להרכיב מחשב. הבעיה היא שאני חושש שהספק (נראה ג'נרי) ישבית לי את השמחה. כ.מסך:‏HD 4850 512MB Zalman Fansink מעבד: E2200 @ 2.9GHz -קירור MUGEN II זיכרון:‏2x1GB Patriot Extreme 5-5-5-15 @ 1066Mhz לוח אם: Gigabyte ‏P31-ES3G (את המעבד קיבלתי במתנה) וכל זה במארז של Cooler Master ‏Elite 341 בינתיים המערכת רצה בסדר גמור, אבל אני מניח שאם ארצה לשדרג בעתיד אהיה מוגבל עם ספק שכזה. חוץ מזה, אני גם חושש ליציבות ולעתיד שאר החלקים במערכת. גם הקירור המפלצתי (MUGEN) גובה מחיר, ומשאיר רווח של חצי ס"מ מנתיב האוויר של הספק (מאוורר 12CM). אבל נראה לי שאם אני אשים אותו במאוזן ולא במאונך כמו שהוא עכשיו, יהיה שם קצת יותר מקום. מה אתם הייתם מציעים לעשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, יש לי את המארז CM690 (הישן לא החדש) ואני רוצה להחליף את המאוורר שלו בחזית ובשביל זה אני צריך להסיר את הפאנל. הבאתי צבט וניסיתי ללחוץ על החיבורים של הפאנל, אבל יא מקומות שאני לא מצליח להגיע אליהם ואני לא מצליח להסיר את הפאנל, יש איזו אפשרות יותר נוחה שאני אוכל להסיר את הפאנל הקידמי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by arnon,

האם יש ספק כזה ברמה של הליברטי 500 ובערך באותו מחיר ? האם זה חשוב במערכת המיועדת לOC ? למערכת: ,P5B-D,6600,2GB,X1950PRO

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.