עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Kukishin,

לפני שעה נסעתי לקנות אותו בKSP, שאלו אותי מה המפרט, אמרתי: קונרו 6600, 8800GTS, 2GB 800MHZ, כמו כן אמרתי שאני מתכנן OC, הם אמרו שאין מצב וזה לא יחזיק את המערכת ואני צריך לפחות 550W, מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tamar,

שלום לכם. מישהו הציע לי ספק של SEASONIC. השאלה אם זו חברה טובה ומוכרת? בארץ לא מצאתי אותה למכירה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by GZA3,

לאחרונה התעניינתי לקנות מחשב ITX וראיתי שאלטרנטיבות לא משהו... אז התחלתי לבדוק על טיפה יותר גדול ומצאתי שברשותי לוח ATX במידות קטנות במיוחד: 24 ס"מ על 19 ס"מ. אני מחפש את המארז הכי קטן שאוכל להרכיב איתו מחשב כמה שיותר מינימאלי אפילו בדקתי והגובה של המאורר של המעבד עם הלוח עצמו הוא 6 ס"מ (אפילו טיפה פחות) רצוי גם שיהיה שקט ומאורר היטב אבל קודם כל חשוב הגודל.... תקציב? כמה שנדרש בגבול הטעם הטוב. כמובן שלא אשלם 1000 שקל למארז...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by leahd3,

מקווה שתיהנו מהסקירה חבריה https://www.youtube.com/watch?v=48Yb0g3hjNA

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאלה הזאת, אבל נראה לי שיש פה אנשים שמספיק בקיאים בנושא קירור בשביל לעזור לי. הבעיה שלי היא כזאת: אני ממש ממש אוהב שהמחשב שקט במיוחד. רוב המחשבים החדשים שאנשים קונים מרעישים לי מאוד. נכון אמנם שהרשת מלאה במדריכים לקניית מחשב שקט, אבל איכשהו לא הצלחתי להגיע למסקנה ברורה מה צריך בדיוק בשביל שלא יהיה רעש. אסביר את כוונתי: אני לא משתמש בכרטיס מסך רציני (לא מפעיל משחקים, רק ישומים משרדיים), ולכן עיקר הבעייה ברעש היא ממאוורר הספק. את מאוורר המעבד החלפתי במאוורר של זלמן ששקט מספיק לטעמי, ומאוורר המארז שלי לא מרעיש למרות שהוא כבר בן 6 שנים. הספק שלי הוא ThermalTec (או משהו כזה), אם אני לא טועה של 420 וואט, שקניתי לפני שנתיים או שלוש. בקו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by J S Bach,

מה אתם אומרים על אלה? כדאי לקנות את אלה מEBAY? http://cgi.ebay.com/Alienware-Full-Tower-Blue-PC-Case-2-0B-Chassis_W0QQitemZ250286660757QQihZ015QQcategoryZ80166QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Alienware-Full-Tower-Black-PC-Case-2-0B-Chassis_W0QQitemZ380058780082QQihZ025QQcategoryZ80166QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Alienware-Full-Tower-Silver-PC-Case-2-0-Chassis_W0QQitemZ250286290553QQihZ015QQcategoryZ80166QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Alienware-Full-Tower-Silver-PC-Case-2-0B-Chassis_W0QQitemZ270268434025QQihZ017QQcategoryZ80166QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אני רוצה לקנות אחד מאלה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Deron,

קניתי מחשב עם מארז lancool k62. במארז יש שני מאוררים עליונים, אחד קדמי ואחד אחורי. אחד מהמאווררים העליוניים בכלל לא פעל והשני פעל רק על חצי מהמהירות שבה הוא אמור לפעול (הוא פעל על 500RPM). פתחתי את המארז וראיתי שלא היה עוד מקום על הלוח אם לחיבור המאורר אז קניתי ב- ksp חיבור מ- 3 פינים למולקס (http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=2). כשחיברתי את המאורר העליון שלא פעל לספק הלד על המאורר דלק אך הוא לא הסתובב. נתתי לו דחיפה קטנה עם היד ואז הוא החל להסתובב אבל על מהירות ממש נמוכה. ניסיתי לחבר גם את המאוררים האחרים לספק בעזרת החיבור שרכשתי וגם הם לא הסתובבו ישר אלא נאלצתי לתת להם דחיפה קטנה עם היד ואז הם הסתובבו אבל על מהירות נמוכה ביותר (רק המאוורר האחורי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tomerzz,

מת לי אתמול הUPS הדיי חלש שהיה לי לא מעט שנים (optiups 480va) - לאחר לחיצה על בדיקה עם מחשב דולק ומחובר לחשמל, המון צפצופים ונפילה + ריח שרוף. מסתבר שהדגם הזה עובד מצוין עם ספקי מחשב מודרנים ומדמה גל סינוס בצורה טובה. המחשב שלי דיי ישן והספק מקסימלי שהוא דורש 350W , הספק Seasonic X560 80+ gold (קצת אוברקיל) ועוד מסך 19 אינץ. מחפש תחליף ראוי, כרגע נוטה לכיוון Rostec 1200D שלפי המפרט שלו מגיע עם 2 סוללות והמחיר שלו סביר לגמרי. למי יש נסיון עם הסדרה הזו בספקי APFC?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Leo101,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431918.0 ניתן לראות מעל את השירשור שפתחתי בפורום כרטיסי מסך. לאחר הרבה מחשבות אני ממש מכוון לכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 בסופו של דבר זה נהייה שאלה של ספק כוח, ולכן אני מעביר את השאלה לפה. האם LIBERTY 400 יחד עם המפרט שלי (מפורט בשרשור) יחזיק את הכרטיס הזה (GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB) בוודאות? תודה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני בונה מפרט HTPC - משהו בסיסי שלא צריך לעבוד קשה מידי, אבל צריך להיות שקט. כמובן שאחרי קצת קריאה הגעתי למארז NSK2480 של ANTEC, שמומלץ בחום בכל מקום שבו בדקתי. מצאתי אותו בחנויות באזור ה- 520-550 ש"ח. בפורום מפרטים הציעו לי לחסוך קצת במארז וללכת על CompuCase CI-7328, שעולה כ- 350 ש"ח. מי שהמליץ לי עליו טען שהוא טוב ושקט. לא מצאתי ביקורות רציניות על ה- 7328, ומהתמונות שמצאתי ראיתי שאין לו את החלוקה הפנימית של ה- 2480 ואין לו את חלקי הגומי או את העזרים לסידור כבלים. בנוסף, לא ברור לי אם הספק שבא איתו שווה משהו. מישהו מכיר את המארז ויכול להשוות בינו לבין ה- 2480?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - TRAY ₪1135 לוח אם: [..] ASUS Z87 C ₪768 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB KIT (4GBX2) DDR3 1600 - זמין במלאי ₪390 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX770 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL - מבצע עד גמר המלאי ! ₪2014 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 8 - 64 BIT - ENG - OEM - זמין במלאי ₪434 ספק כוח: [..] SEASONIC ECO 600W : SS-600BT ₪388 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪223 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 7200.14 2TB SATA3 7200RPM - שלוש שנות אחריות! - זמין במלאי ₪470 דיסק קשיח 2: SAMSUNG SSD 840 120GB 2.5" SATA 3 - זמין במלאי ₪527 הרכבת מחשב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by uncommon,

האם מחשב כשאינו פעיל צורך פחות חשמל? הרבה אנשים מעדיפים שלא לכבות את המחשב ע"מ לשמור עליו מנזקי הדלקה וכיבוי, האם מבחינה כלכלית יש הגיון להוציא כ"כ על חשמל בחודש? (400W לשעה זה לא מעט) הרי המחשב שלנו ממילא הולך ונעשה שווה פחות עם הזמן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rikus,

היו לי כמה פעמים שניסיתי להדליק והוא לא נדלק, אבל אחרי שניתקתי את הכבל פיזית והחזרתי-זה עבד. היום אחרי כמה שעות של חיפוש הפיוז ב HEC הבנתי שגם את הפיוז אין. חיברתי את ATX הג'נרי המעפן הקודם שהיה לי והמחשב נדלק. מישהו יודע איפה הפיוז, או שזה עם הנתב הזה שעובד על חימום?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי שאלה בקשר לספק הזה - האם הוא יחזיק את המערכת הנ"ל? E4300 @ 3.6 P5N-E SLI 88GTS + OC דיסק קשיח וכונן אופטי אחד. אנשים מסויימים אמרו לי שיחזיק, ואנשים אחרים אמרו לי שיהיו לי נפילות ... אשמח לשמוע דעות של כמה שיותר אנשים לגבי זה... כי אני רוצה לקנות P150 שבא עם ספק כזה, ואני לא יודע אם יחזיק את המערכת... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני לפני קנייה.. הספק FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN שעולה 200 שקל הוא הכי טוב בתקציב הזה לקנות או שיש משהו שעדיף עליו..? (הכרטיס 7300GS או 7600GS) את הספק הזה אני יוכל בעתיד לשים במארז של המשחב הישן שלי..? המארז ג'נרי (המחשב מלפני 3 וחצי שנים פנטיום 4) אז האם אני יוכל לפרק את הספק הזה מהמחשב שאני יקנה ולהרכיב אותו בעתיד במחשב שעכשיו יש לי..?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by דניאל3124,

שלום לכולם, לפני חצי שנה רכשתי את המארז Coolermaster Centurion 6 יחד איתו הגיעו 2 מסילות עגינה להארדיסקים של 3.5 באותה תקופה זה לא הפריע לי כי היה לי הארדיסק אחד אבל לא מזמן רכשתי עוד הארדיסק והמחסה שלי התמלאה למרות שיש עוד הרבה מקום להארדיסקים, בגלל המחסור במסילות. לאחר חיפוש באינטרנט הסתבר לי שזו בעיה עם הדגם הזה שCOOLERMASTER בחרו לשים רק 2 מסילות (כמו שרשום בסקירה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/psu/CoolerMaster_Centurion6_Review ) זה הדבר הכי קרוב פתרון שמצאתי: http://www.coolermaster.com/case/case-accessories/4-in-3-device-module/ ולא ראיתי את זה בארץ... למישהו יש עצה או פתרון לבעיה המוזרה שלי? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by aviel2kk,

שלום לכולם מחפש המלצות לספק 1500w והמלצות לחברות של ספקים ומארז לגיימרים עד 1400 שח תודה רבה,ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by barry,

היי רציתי לדעת מה הצריכת חשמל של ה 8800GTS הספק שלי הוא ANTEC 400W זה הפרטים שלו http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html כמו שאתם רואים ב V12 הוא נותן 216W A*V=W השאלה עם זה מספיק ל 8800GTS חיפשתי אבל לא מצאתי את צריכת החשמל שלו תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב וכניראה שאני יסגור על המארז NZXT APOLLO מIQPC. רציתי לדעת איך הקירור של המארז? הוא שקט? המאווררים כלולים? [עם כן אז כמה מאווררים?] אני יודע שאפשר לשים בו 3 מאווררים של 120מ"מ 1 בדלת 1 מקדימה 1 מאחורה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by YARONGT,

יש לי ספק ג'נרי של מוסטיף אני רוצה לדעת אם הוא יספיק למחשב של אחי כי אני רוצה לשים לו את הכרטיס מסך HD4850 512MB מעבדe5400 סטיק אחד של 2giga ספק ג'נרי480 וואט לוח אם g41 דרך אגב יש לו חיבור 6pin

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by phantomII,

אני כרגע לפני קניית מחשב חדש המפרט כנראה יכלול את הרכיבים הבאים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪983 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪453 סה"כ: ₪3469 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by איש מטורף,

שלום! אני מעוניין לרכוש קירור חדש למעבד ומארז שיהיה בית למחשב שלי. המערכת שלי היא: E6600 Intel BadAxe2 4GB Kingston Value DDR2 667 Leadtek 7800GTX WD3200AAKS Seagate 320GB Maxtor DiamodMax9 250GB (ועוד עומדים להגיע) Antec NeoPower 480W בכל מקרה, אני יכול לרכוש את הUber Chakra במחיר עלות של 571 שקלים בגלל שאני עובד כטכנאי מחשבים ואנחנו עובדים עם רוזטק היבואנים. אבל עדיין אני מתלבט בנוגע לרכישה. הקירור אותו חשבתי לרכוש הוא הZalman 9700 LED, שאותו אני יכול לקנות ב340 שקלים. השיקול הוא כזה: שלא כמו הscytheים למינהם או קירורים אחרים, הזלמן יכול "לקבל" אוויר מכל הכיוונים מכיון שהוא עגול, והמאוורר הענק של הuber chakra יספק הרבה ממנו. הוא לאחר מכן יצא למאוורר שאני אשים מאחורה בc…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני אישית אהבתי את העציוב שלו עם הקונסולה למעלה אבל רציתי לשמעו את דעתכם עליו מכיוון שאף פעם לא המלציו עליו בפורום בטח ישנה סיבה רצינית לכך.. רמת האוורור שלו =? רמת השקט שלו שווה ל? המפרט שלי דר"כ הוא : q6660 g0 8800320mb big typ/v1 250g p35-ds3

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Crapy,

קניתי לאח שלי כרטיס מסך 7870 עכשיו בקרוב נשדרג לו גם תמעבד ותספק כוח אבל רציתי לדעת לבנתיים. יש לו מעבד מהסדרה E5000 שלINTEL לא זוכר איזה במדוייק(אם זה חשוב תגידו לי אני יבדוק) וFSP300 הספק כוח שלו. אני צריך לדעת אם הכרטיס מסך 7870 יעבוד עליו קניתי לו תזה שהיה בהנחה בTMS הOC.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב כמו ששאלתי בכותרת, מה תיהיה צריכת החשמל האמיתית במאמץ מקסימלי במערכת הבאה: pentium G3220 msi h81m-e31 4GB ddr3 120GB ssd 2TB 2.5 external HDD - usb 3.0 ברצוני להפוך את המחשב לhtpc + שרת קבצים/plex , וכחלק ממעבר למארז מינימלי שקלתי לחבר את המחשב לpico psu + שנאי 90W של מחשב נייד אגב מה דעתכם על המטען\שנאי הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7146

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.