עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by lev-27,

מישהו יודע אם אפשר לרכוש את המארז הזה בארץ? https://www.amazon.com/Silverstone-Micro-ATX-Mini-DTX-Mini-ITX-Computer/dp/B005DDCDH2

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yarin153,

לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד I5 3470 הכרטיס מסך שלי די ישן(HD 5670) ובקרוב אני מתכנן לקנות משהו טוב אולי ב700 שקל או שאולי אני אלך על משהו חזק באיזה 1700 אבל נראה כבר.. בכל מקרה לאחרונה יש לי קריסות מוזרות במחשב (פשוט נכבה בלי שגיאה בלי כלום וזה נראה כמו שהספק התעייף) בנוסף יום אחד כשהמחשב עלה הלוח אם רשם לי אזהרה על משהו שקשור לספק כוח שלי (לא זוכר כבר מה) יש לי COOLER MASTER 470W ונראה לי שגם למה שיש לי עכשיו זה לא מספיק השאלה איזה ספק אני יוכל לקנות שיעמוד בסטנדרטים גבוהים ושישאר זול (מודולרי כנראה לא בקטגוריה) חשבתי אולי על זה http://ksp.co.il/?uin=16399 אבל אני מעדיף שבעלי נסיון יעזרו לי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כרגע יש לי שני רפטורים 36 ו 74 200 אחד ומתכנן להוסיף עוד 2 של 320 וכרטיס מסך 8800GT במקום לפתוח דיון חדש אני עורך מחדש את זה ZALMAN 500W מול PC Power and COOLING 610W האם מודולריות חשובה מול אחריות ואיכות? מהיא פונקצית ה EPS שבא יחד עם ה PCP and cooling תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by leebanami,

אני לא יודע מה לקחת.. ואם יש מארז יותר טוב במחיר של ה cosmos אז תביאו [ המחיר של ה cosmos הוא 825 ש"ח ] אני לא יודע מה לקחת ביגלל שאני לא יודע מה מקרר יותר טוב מה יותר איכותי ומה הכי שקט [ שזה חשוב מאוד ]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ספק כוח Thermaltake 420W PFC DUAL 12V RAILS יספק עבודה טובה למפרט זה אני לא בחרתי משהו חזק כי אין לי תקציב והעיקר שהספק הזה יעשה תעבודה והכי חשוב שיפעיל תמחשב הינה המפרט: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire לוח אם WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II PowerColor X1900 GT TwinMOS? 667 1GB שתיי סטיקים Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache?? Microsoft OEM Multimedia Keyboard צורב LG H10N מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver רמקולים Logitech OEM 2.1 S200

6. רצתי לדעת אם לא תהייה לי בעיה להתקין כרטסי מסך חדשים הרוכים כמו GTX 680 HD 7970 וכרטסים כפולים בלי להוציא את הכלוב של הכוננים וקירורים גדולים גבוהים בלי שמאוורר בצד יחסום אותם ואיך המארז מבחינת אכות וסידור כבלים יש לי לוח של P6X58D Premium ASUS

7. Started by BraNco,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת מארז. הלוח הוא לוח Micro ATX, ואני רוצה מארז יחסית קטן. חשובה לי מאוד איכות הבניה וגם שיהיה מאוד שקט. אני אוהב את המראה הקלאסי של מארזים, לא צריך שום חלונות, לדים וצורות של חייזרים, מבחינתי קופסא שחורה, שקטה שבנויה היטב זה מצויין. חיפשתי קצת בKSP ולא מצאתי משהו, באייבורי מופיע הדגם הבא - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12148 מה אתם חושבים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, יש לי את המארז CM690 (הישן לא החדש) ואני רוצה להחליף את המאוורר שלו בחזית ובשביל זה אני צריך להסיר את הפאנל. הבאתי צבט וניסיתי ללחוץ על החיבורים של הפאנל, אבל יא מקומות שאני לא מצליח להגיע אליהם ואני לא מצליח להסיר את הפאנל, יש איזו אפשרות יותר נוחה שאני אוכל להסיר את הפאנל הקידמי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, קניתי אל פסק של גמאטרוניקס 750VA התקנתי אותו לפי ההוראות שימוש הכל טוב ויפה עד שעברתי לשלב של התקנת התכנה. התקנתי את הדרייבר ומחשב כתב לי שהדריבר נמצא ומוכן לשימוש והתקנתי את התכנה שמגיעה עם האל פסק upsilon 2000 היא כאמור אמורה לתת לי נתונים על האל פסק יש בה כל מני מדדים והכי חשבו לי שברגע של ניתוק הוא מכבה את החשב באופן מסודר. אז היא פשוט לא פועלת מראה לי שהיא לא מחוברת כלומר לא מזהה את האל פסק או לא ידוע מה למראת שהמחשב מזהה אתה דרייבר. אולי מישהו יוכל לעזור לי עם הפעלת התכנה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by cOiNfLiPeR,

אני מחפש מארז בטווח מחירים של הכותרת. חשוב לי שיהיה אפשרות לסידור כבלים לסירקולציה נוחה ושמירת טמפרטורה מינימלית עד כמה שאפשר. מפרט המחשב: ספק: Seasonic 620W active PFC לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel Quad Core i5 2320 קירור מעבד: Zalman 7000V AI SI edition fan control זיכרון (2 יחידות): Crucial 4GB DDR3 - 1333 כ.מסך (2 יחידות): Sapphire ATI 6850 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP כמו שרשמתי למעלה, חשוב לי מאוד שמירה על טפר' נמוכה וסידור כבלים. חשבתי על המארז Gigabyte luxo x10: Gigabyte LUXO X10 Black Aluminium+Metal ,Tool-free, no PSU, 3X 120mm, USB3.0, Audio & speaker | GIGABYTE | מארזים למישהו יש ניסיון עם המארז הזה? אשמח לתגובות וחוות דעת על המארז שציינת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן שוב, האם הספק הנ"ל הוא ספק ברמה יחסית טובה שיוכל להחזיק מערכת עם E8400,8800GTS? http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2640 תודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yakir4u,

אני מחפש ספק שקט ואיכותי בערך 500-550W מודולרי המפרט המתכונן הוא I5 3570K HD7950 או HD7850 עם CF עתידי OC בינוני לשניהם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הספק מסוג enermax 425w 80+ לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 זכרונות: Crucial Ballistix Tactical 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 240-Pin UDIMM Memory, Model BLT4G3D1608DT1TX0 מעבד: Intel® Core™ i5-4670K Processor כרטיס מסך: Radeon HD 6850 בנוסף יש לי 2 מאווררים ו3 הארדיסקים. תודה רבה לכולם, אחלה פורום!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן , שמעתי הרבה המלצות על המארז NZXT 210 ELITE אבל אני חושב לקנות את המחשב ב TMS ואין להם את המארז הנ"ל ראיתי את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/11235 או זה http://www.tms.co.il/product/11236 אבל לא ברור לי האם מדובר במארז באיכות דומה. סה"כ חשוב לי שיהיה מארז שישמור על טמפ' סבירה ויהיה יחסית שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) במארז יהיה מעבד I5 וכרטיס מסך HD4850 (כפולטי חום מרכזיים). יהיו בו 2-3 HD וצורב אין צורך בספק (יש לי SEASONIC 500 שיכנס שם) די חשוב שלי שתהיה למארז גם יציאת USB3 קדמית במידת האפשר. מבחינת תקציב - סדר גודל של 250 ש"ח זה הכיוון, אפשר חריגה קטנה אם זה מצדיק את זה תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TGA,

בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש וזה המפרט: Core i7 920, s1366, 8MB Box מעבד לוח אם:EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E קופסא: CM 690 Black ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan דיסק קשיח:‏1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel קירור: Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce GTX 285 OC 2GB PCIe 2.0 המאוור Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler האם הספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מספיק לGTX 285

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by barry,

היי רציתי לדעת מה הצריכת חשמל של ה 8800GTS הספק שלי הוא ANTEC 400W זה הפרטים שלו http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html כמו שאתם רואים ב V12 הוא נותן 216W A*V=W השאלה עם זה מספיק ל 8800GTS חיפשתי אבל לא מצאתי את צריכת החשמל שלו תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ScreameR,

אז ככה, אני מחפש מארז בעל מראה אלגנטי, חשבתי על מארזים של Lian Li, או דומיהם מאלומיניום שנראים יוקרתיים, אבל החדשים שלהם נראים טיפה מצועצעים, התקציב למארז הוא גג 500 ש"ח, חשוב שיהיו לו יציאות חיוניות מקדימה, אוזניות/מיקרופון USB ו FireWire. כמו כן, רצוי שיהיה שקט ובעל קונקטורים ותושבות לחיבורים מגומי וכל השטיקים.. לגבי הספק ראיתי שכדי להחזיק HD5770 אפשר להשתמש בספק 500W, השאלה היא אם סיסוניק הם האפשרות הבטוחה והעדיפה והאם בתצורת ה 500W שלו מגיע הספק עם כבלים בתוך רשת שעוזרת לארגון הכבלים במארז. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ash Binary,

מצאתי את הסמל הזה אל המעגל בתוך כמה ספקים גנריים שונים, ששייכים לחברות שונות : Topower, Zumax, L&C Technology, IPS Technology, Neo Tech הוא נמצא גם בספקים של EZcool אל המעגל סינון של המתח הגבוה (אבל לא אל המעגל הראשי) מה שאומר שכל המעגלים האלה מיוצרים אל ידיי אותה חברה למישהוא יש שמץ מה השם של החברה הזאת ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zeev1,

מה ההבדל בין הספקים ספק כח FSP 400W ATX400-PNR ספק כח FSP 400 60HCN לא הצלחתי גם למצוא את הקטלוג שלהם באתר FSP .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tomerzz,

מת לי אתמול הUPS הדיי חלש שהיה לי לא מעט שנים (optiups 480va) - לאחר לחיצה על בדיקה עם מחשב דולק ומחובר לחשמל, המון צפצופים ונפילה + ריח שרוף. מסתבר שהדגם הזה עובד מצוין עם ספקי מחשב מודרנים ומדמה גל סינוס בצורה טובה. המחשב שלי דיי ישן והספק מקסימלי שהוא דורש 350W , הספק Seasonic X560 80+ gold (קצת אוברקיל) ועוד מסך 19 אינץ. מחפש תחליף ראוי, כרגע נוטה לכיוון Rostec 1200D שלפי המפרט שלו מגיע עם 2 סוללות והמחיר שלו סביר לגמרי. למי יש נסיון עם הסדרה הזו בספקי APFC?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני צריך המלצה לספק טוב שיכול להחזיק את 2 הכרטיסים האלו עם אוברקלוק ומעבד 4770K I7 שגם מתוכנן לו אוברקלוק בעתיד לוח אם GA-Z87X-UD3H כרגע ייש לי כרטיס אחד ואני רוצה להוסיף עוד אחד הספק שיש לי עכשו זה SS500ET משהו כזה 2HDD+1SSD 7 מאווררים כולל על המאבד חשבתי על לקנות מTMS א הספק שעולה 549 שח SS850HT והתקשתי אליהם ושאלתי למה יש גם אחדב597 אז הוא הציע לי ספק FSP AURUM 700W 90+GOLD ואמר לי שזה מריץ אפילו שתיי280X מה אתם אומרים, הספק הזה יריץ 2 של 270X?(FSP) והאם כדאי לקנות אותו? או שיש המלצה לספק אחר? לא חייב מודולרי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shmini8,

שלום , הספק כוח במחשב שלי התקלקל והוא היה 300W אז רציתי לדעת איזה ספק כוח אני צריך לקנות כאילו כמה וואט הוא צריך להיות ומאיזה חנות אני יכול לקנות בראשון לציון תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. החליפו לי ספק כי הקודם נידפק רק שהכרטיס מסך הקודם (6600GT ) עוד לא פה (הוא בהחלפה של האחריות כי הוא גם נידפק) בכל מיקרה לא ראיתי אף מאוורר על הספק והמחשב מאוד שקט מה שכן יש זה הרבה חורי איוורור בחלק האחורי של הספק יכול להיות מצב שהוא בלי איוורור פיזי בכלל? ויכול להיות שהוא יחזיק תמיפרט בצד? גנרי גנרי אבל אולי יהיה טוב הפעם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by alergic,

יש הבדל משמעותי בין שני המארזים האלה חוץ מהגודל? [h=3]Fractal Design Define XL R2[/h] [h=3]Fractal Design Define R4[/h]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shop1,

היי, האם ספק FSP RAIDER 550 יכול לתמוך במערכת של: Intel Core i7 4770K GA-Z87-HD3 Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 לא מתוכנן OC. האם יש צורך לשפר ספק או שהנוכחי יעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.