ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספק שקט ואיכותי בערך 500-550W מודולרי המפרט המתכונן הוא I5 3570K HD7950 או HD7850 עם CF עתידי OC בינוני לשניהם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע עומד אצלי ספק כוח גינרי. אני מעוניין לשדרג ל : SeaSonic 750W SS-750JC בעלות של 300 שקל. האם זה שווה ? יש הצעות אחרות אולי ששוות יותר ? בעקרון הספק כח אמור להחזיק לי 2 דיסקים קשיחים , כרטיס מסך שגם אותו משדרג לMSI R6850 OC 1GB. ומעבד Q8200. בתדר 2.33GHz.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיהיה בעל כרטיס מסך 4870 ובעוד מספר חודשים כשהמחירים קצת ירדו אני אקנה עוד אחד כזה (ב- crossfire). בחנות שבה רציתי לקנות את המחשב אמרו לי שאני חייב ספק כוח 750W ואפילו די כדאי 1000W. הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני לא באמת יודע אם סתם ניסו לדחוף לי משהו, צריך באמת ספק כזה או 550W או 500W יספיקו? דרך אגב, גם אמרו לי בחנות שבלוחות אם מסוימים יש אופציה ל- 3 כרטיסי מסך במקביל, אם הייתי קונה שניים במקום כרטיס אחד בעוד מספר חודשים מה היה הכוח הדרוש?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב להפוך את המחשב הנוכחי שלי ל-HTPC כאשר אני ישדרג אותו עכשיו שמעתי ממשהו שצריך לוח אם מתאים בשביל מארזי HTPC זה באמת נכון? ואם כן האם הלוח הזה יתאם GA-K8NF-9? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי מפרט עם המארז המצויין בכותרת. ההמלצות החמות עליו לא הותירו בי ספק שזהו מארז מצויין! התרשמות ראשונית- מבחינת חומרים,הוא עשוי טוב- הפח עבה ואיכות הפלסטיקה טובה הוא שקט. אבל זה בערבון מוגבל- המארז מגיע עם שתי מאווררים שלכל אחד יש מתג L,M,H. כל עוד אתה נשאר על מצב L המארז שקט להפליא. ברגע שאתה מעביר לM הם כבר לא שקטים במיוחד וברגע שאתה מעביר לH זה מרעיד את הרשת (הפתח של האוורר במארז שהוא חלק מהפח החיצוני) ועושה מללללא רעש ואין מה לעשות ממש בנושא- אלא אם כן, אני מקמבן משהו בעצמך. מבחינת מבנה- הוא ממש לא נוח לעבודה. הוא לא מתפרק ולא נגיש ותאחלס, העבודה עליו היא בדיוק כמו עבודה על מארז של 150 ש"ח. למחשב הקודם שבניתי קניתי CompuCase 6A19B Blac…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מארז בעל מראה אלגנטי, חשבתי על מארזים של Lian Li, או דומיהם מאלומיניום שנראים יוקרתיים, אבל החדשים שלהם נראים טיפה מצועצעים, התקציב למארז הוא גג 500 ש"ח, חשוב שיהיו לו יציאות חיוניות מקדימה, אוזניות/מיקרופון USB ו FireWire. כמו כן, רצוי שיהיה שקט ובעל קונקטורים ותושבות לחיבורים מגומי וכל השטיקים.. לגבי הספק ראיתי שכדי להחזיק HD5770 אפשר להשתמש בספק 500W, השאלה היא אם סיסוניק הם האפשרות הבטוחה והעדיפה והאם בתצורת ה 500W שלו מגיע הספק עם כבלים בתוך רשת שעוזרת לארגון הכבלים במארז. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לגמרי חסר ידע בנושא הזה של מארזי מחשב. לפני שאני פותח ת'רד בנושא המלצה למארז, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הם הצרכים שלי מהמארז?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן שוב, האם הספק הנ"ל הוא ספק ברמה יחסית טובה שיוכל להחזיק מערכת עם E8400,8800GTS? http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2640 תודה אורי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני לקראת רכישה של המארז הזה יגיע עם מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר משחקים ותכונות זוללות זיכרון כמו פוטושופ ו-visual studio מסרטונים שאני רואה ביוטיוב אני רואה שיש במארז מאווררים אבל כולם מכוסים בחומר שחוסם רעשים מאיפה נכנס ויוצא האויר אם כל המאוורים מכוסים ? זה קצת מלחיץ אותי בקנייה שלו הסיבה שאני קונה אותו היא בגלל העיצוב הנקי והשקט שאלה שנייה, אם אני מניח את המארז על הריצפה בפינה מתחת לשולחן איפה שדי חם, זה תקין ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מת לי אתמול הUPS הדיי חלש שהיה לי לא מעט שנים (optiups 480va) - לאחר לחיצה על בדיקה עם מחשב דולק ומחובר לחשמל, המון צפצופים ונפילה + ריח שרוף. מסתבר שהדגם הזה עובד מצוין עם ספקי מחשב מודרנים ומדמה גל סינוס בצורה טובה. המחשב שלי דיי ישן והספק מקסימלי שהוא דורש 350W , הספק Seasonic X560 80+ gold (קצת אוברקיל) ועוד מסך 19 אינץ. מחפש תחליף ראוי, כרגע נוטה לכיוון Rostec 1200D שלפי המפרט שלו מגיע עם 2 סוללות והמחיר שלו סביר לגמרי. למי יש נסיון עם הסדרה הזו בספקי APFC?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בפורום מפרטים עזרו לי להרכיב מפרט מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464456.10 הספק המומלץ שם הוא SEASONIC S12II 430W / 520W שיורכב בתוך Antec 300. בחנות שממנה אני כנראה אקנה (זיגזג - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=138_400&newitem=true ) לא מחזיקים ספקים של SeaSonic. יש המלצות לספק בעל אופי דומה (מבחינת איכות ושקט) מתוך המבחר שלהם במחיר של עד 400 ש"ח ? אפשר להסתפק ב-400W לדעתי. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני קנייה.. הספק FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm THN שעולה 200 שקל הוא הכי טוב בתקציב הזה לקנות או שיש משהו שעדיף עליו..? (הכרטיס 7300GS או 7600GS) את הספק הזה אני יוכל בעתיד לשים במארז של המשחב הישן שלי..? המארז ג'נרי (המחשב מלפני 3 וחצי שנים פנטיום 4) אז האם אני יוכל לפרק את הספק הזה מהמחשב שאני יקנה ולהרכיב אותו בעתיד במחשב שעכשיו יש לי..?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למישהו כאן יצא לחבר את הלוח אם הזה למארז הזה ולהגיד לי האם הוא מתאים או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על FSP, המפרט : 4GB DDR2 E4600 GT430 הספק הקיים הוא של mustiff של 450W, יש בו 2 קבלים שהתנפחו וקורה שהמחשב סתם כך כבה ולא נדלק, או יש מסכים כחולים, אני ניקיתי אבק, מחר יקפוץ לקנות משחה טרמית, עולי בעיה של התחממות, להחליף לוח אם זה יקר כי צריך גם להחליף RAM ו CPU, אז ישבתי לקנות רק ספק בינתיים, במחשב הוא שלך חבר בעצם, מה תמליצו? Golden Tiger? FSP? משהוא אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי, הסיסוניק X שלי כרגע תפוס על מערכת שאני צריך אותה אונליין בזמן שאני רוצה לבדוק את הלוח-אם החדש שלי. הבעיה היא שכרגע אין לי פה ספק איכותי, אני סה"כ רוצה להדליק את הלוח, לראות שהוא עושה פוסט, לבדוק את הגרסה של הביוס ולעדכן במידת הצורך. עד כמה "נוראי" יהיה לחבר ספק כח ג'נרי (ומעפן) של EZCOOL בשביל לבצע את הבדיקה הזאת? :-\ אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל כרגע אין לי ספק אחר שהוא 80 פלוס איכותי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כול כך מבין בספקים,אבל יש שני ספקים שאני מתלבט בניהם עבור המחשב החדש שלי(עם GTX760 2GB) 1. 500W Seasonic ECO 2. Seasonic 550W RT 80+GOLD מי עדיף ? ומי אמין יותר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קודם רוצה לתת ביקורת למארז שחשבתי שאני לוקח Cooler Master Stacker 830 זה מארז שעולה 1300 שקל והוא מצויין בשבילי אבל מה כן אם אני משלם 1300 שקל אני מצפה לקבל איתו קצת דברים למשל: יש לו תא ל 4 ארדיסקים שמחובר אילו מאוורר של 120 מקבלים רק אחד כזה! אני צריך לשים 3 ארדיסקים אבל אני לא מאמין שמישהו באמת ישים שם 4 ארדיסקים זה יהיה לחוץ הכמות הנכונה לדבר כזה הוא 2 בנוח ולא 3 או 4 בלחץ והם יתחממו הרבה יותר אם הם יהיו ככה צמודים הדבר השני זה שמקבלים עם המארז הזה רק עוד מאוורר נוסף (בנוסף למה שיש על ההרדיסקים) המאוורר נמצא מאחור אז ממארז שמשלמים עליו 1300 שקל מקבלים רק 2 מאוורירים שזה עלוב אני הקיצר מחפש מארז עד 1300 שקל שיהיה עשוי מאלומניום שיהיה מאוד פרקטי ונוח שהUSB שלו י…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לרכוש את המארז הזה בארץ? https://www.amazon.com/Silverstone-Micro-ATX-Mini-DTX-Mini-ITX-Computer/dp/B005DDCDH2
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מארז חדש בדגם Antec NX800 Pink קניתי מחשב נייח חדש. ויש לי מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 וגם קניתי קירור למעבד Corsair - iCUE H115i RGB PRO XT לפני שאני מרכיב קירור מעבד. רציתי לדעת ולישאול על קירור מעבד מצורף 2 מאווררים 12 ס"מ. מה צריך להיות זרימה אוויר צריך להיות אוויר ניכנס בתוך מארז ויוצא מאחורה אוויר או צריך להיות אוויר יציאה מקדימה מחוץ למארז קדימה ? וגם במארז קדימה יש 2 מאוורים גדולים מאוד. צריך להיות זרימה אוויר החוצה מקדימה או זרימה אוויר בתוך מארז יוצא אוויר מאחורה ? הנה תמונה מארז חדש שקניתי. וגם תמונה קניתי קירור למעבד.... בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT לוח אם GIGABYTE 965P DS-3 מחפש מארזשיהיה מקום להכניס עליו כרטיס כמו 8800 GTX או או קירור למעבד כמו ה TUNIQ וספק שיתאים לדרישות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות את המארז שבכותרת ויש לי שאלה על המארז מבחינת זרימת אוויר וקירור. הבנתי שהוא מגיע עם מאורר אחד של 140 מקדימה, ועוד אחד מאחורה, עם אפשרות להתקין 2 בצד (140/120) ועוד אחד מקדימה. מה שמדאיג אותי זה שיהיה יותר מדי זרימת אוויר פנימה ולא מספיק זרימת אוויר החוצה. בהנחה שאני מתכנן לקחת 2500K עם OC לאזור ה4.5, ו-GTX570 - מאורר של 140 מקדימה, עוד אחד של 140 בצד ועוד אחד של 120 מאחורה יספיקו כדי לתת קירור טוב? מבחינת זרימת אוויר זה יעבוד שייכנס הרבה אוויר מקדימה ומהצד וייצא רק מאחורה? כדאי להחליף את ה-120 בסיסי שהם מספקים מאחורה במאורר מעט איכותי יותר? דרך אגב, הדגם שמוצע ב-RSM למשל הוא PC-K57B - מה ההבדל בין ה-B לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי מארז של thermaltake m9d איך אני מוציא את המאורר שיושב מול ה HD .. אני רוצה לשמן אותו ולנקות אותו..תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש וזה המפרט: Core i7 920, s1366, 8MB Box מעבד לוח אם:EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E קופסא: CM 690 Black ספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan דיסק קשיח:1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel קירור: Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce GTX 285 OC 2GB PCIe 2.0 המאוור Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler האם הספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מספיק לGTX 285
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=20439&PHPSESSID=6a228fcc5a39d2a3bd71669e14386cba למפרט הבא: Core 2 Duo E8400 @3ghz GIGABYTE EP45-DS3 OCZ 4X1GB DDR2 800mhz cl4 nvidia edition Palit 8800GT Sonic G92 512MB DDR3 Seagate 1TB ומארז Acase Monolize עם 2 מאווררי 25 סנטימטר או שאולי עדיף את זה באותו המחיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=25335&PHPSESSID=6a228fcc5a39d2a3bd71669e14386cba רוצה להזמין עוד היום או מחר...צריך תשובה בבקשה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישה של חלקים לאט לאט כדי לבנות מחשב חדש. אני מעוניין ללכת על הסונטה 3 plus, דיי סגור על זה כבר הרבה זמן. בנוגע לכרטיס או לכרטיסי המסך, רציתי לוודא שאין בעיה להכניס 2 כרטיסים ב-CF למארז הזה, וגם ידוע על כל מיני בעיות אורך... רציתי לשאול האם יש פה במקרה מישהו עם אחד מהכרטיסים והמארז הנ"ל. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-