ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
טוב אז היום בשעה טובה נשרף לי הספק החדשדש שלי ואני מחפש ספק חדש. אני מחפש ספק שיריץ את המערכת הזאת: AMD5200+ כרטיס מסך:HD4850 חשוב מאוד שהספק יהיה איכותי ובלי בעיות ושאני אוכל לבצע אוברקלוק רציני למעבד שלי משום שהספק שהיה לי ממש לא היה 450W אמיתי אני מחפש ספק של 450W אמיתי שיחזיק את המערכת טוב ובלי נפילות. סכום הכסף שאני מוכן להשקיע הוא 300 לכל היותר. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני מס' חודשים בקשתי כאן להמליץ לי על ספק כוח seasonic ss-550ht בשביל המפרט הבא. לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מעבד: intel q6600 זכרון: 4X kingston 4gb 800Mhz כרטיס מסך: kingston 4gb 800Mhz רכשתי את הספק הנ"ל ולאחר בדיקות אין סופיות של מה לא בסדר במע' כולל החלפת לוח, מעבד, זכרונות, מע' הפעלה לא היתה לי כלל תמונה אפילו לא BIOS, המאוורר עבד ל 100% כאילו לא מקבל מספיק מתח. לקחתי את הספק לחנות בה רכשתי את המוצר אך נאמר לי שהוא תקין. אני עובד עם הספק עם כרטיס מסך אחר ואין איתו בעיה, כנראה שהכרטיס צריך יותר ממה שהספק הנ"ל נותן לו. לפי דרישות המע' של הכרטיס 500W היה מספיק אך לא במקרה הזה. לקחתי את המחשב לחבר והיה לו ספק אחר עם 550W של חברת "שפיר" וזה עבד בלי בעיה אצלי. אני רוצ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המערכת שלי מורכבת מ HD6850 8GB DDR3 AMD Phenom 2 X4 955 כל זה בתוך ANTEC SOLO. אני מחפש ספק כח חדש, כשהדגש הוא על השקט. מה מומלץ שיתאים לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המארז והספק הנ"ל והבעייה היא שבמארז הזה הספק ממוקם למטה והזנת החשמל ללוח אם ממוקמת למעלה. בהתחלה קניתי את המחשב בלי כרטיס מסך וכשניסיתי להוסיף את ה-8800GTS הכבל חשמל (4 פינים) מהספק פשוט לא הגיע. אז... 1. כל הרוכשים העתידיים - שימו לב והיזהרו. 2. במידה ואאלץ להחליף ספק. יש ספק מומלץ אחר באותם מחירים (כ-450 ש"ח) עם כבלי הזנה ארוכים יותר? החנות כנראה תמליץ לי על NEC.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הספק הכי יעיל מבחינת עלות/ביצועים בטווח של 400 שח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חצי שנה רכשתי את המארז Coolermaster Centurion 6 יחד איתו הגיעו 2 מסילות עגינה להארדיסקים של 3.5 באותה תקופה זה לא הפריע לי כי היה לי הארדיסק אחד אבל לא מזמן רכשתי עוד הארדיסק והמחסה שלי התמלאה למרות שיש עוד הרבה מקום להארדיסקים, בגלל המחסור במסילות. לאחר חיפוש באינטרנט הסתבר לי שזו בעיה עם הדגם הזה שCOOLERMASTER בחרו לשים רק 2 מסילות (כמו שרשום בסקירה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/psu/CoolerMaster_Centurion6_Review ) זה הדבר הכי קרוב פתרון שמצאתי: http://www.coolermaster.com/case/case-accessories/4-in-3-device-module/ ולא ראיתי את זה בארץ... למישהו יש עצה או פתרון לבעיה המוזרה שלי? תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או מה הספק הכי זול שיחזיק לי זוג של 4850 ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש איזה הבדל נסתר בין השניים? שכן דגם ה-PAF נראה יותר חזק מבחינת מסילת ה12V. הוא מסוגל לתת 18A בכל מסילת 12V. במקסימום הוא יכול לספק 29A משתי המסילות בו זמנית. לGLN יש רק 29A בסה"כ ובכלל לא מצויין כמה הוא מסוגל לספק יחדיו(ייתכן שאת הכל). היעילות של דגם הGLN גדולה בהרבה, את זה אני יודע. אבל האם מעבר לכך יש עוד הבדל משמעותי בין השניים? שכן דגם ה-PAF מאוד זול - 225 ש"ח בלבד, בעוד השני עולה 380 ועל פניו עדיף את הליברטי בערך באותו המחיר. עריכה: קישור לדגם הPAF באתר FSP. http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=191
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לשרשור שפתחתי בפורום מפרטים החלטתי להקשיב לעצת חברי הפורום הוותיקים ולרכוש את המחשב שהוצא לי דרך TMS. מפרט המחשב שנרכש הינו: SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 Hynix Original 4GB DDR3 1600 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עם הגעת משלוח המחשב לבית התקנתי כמובן מערכת הפעלה וכמו כןתוכנות בסיסיות וזמן קצר לאחר מכן המחשב קפא בפעם הראשונה. סמן העכבר זז אך מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין עם הופעת הודעת שגיאה וקריסה של אחד התהליכים ומאותו רגע ואילך מה שנש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת, מחפש מארז HTPC FANLESS למיפרט מחשב קליל בלי הארד דסקים.. תקציב כ700 ש"ח בערך.. אפשר לחרוג קצת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי ההיגיון שלי, ככל שהספק יותר חזק, הוא פחות מתחמם (לאותה רמת הספק), ולכן המאוורר צריך לעבוד פחות חזק, וזה הופך אותו לשקט יותר. האם יש אמת בהיגיון הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מת לי אתמול הUPS הדיי חלש שהיה לי לא מעט שנים (optiups 480va) - לאחר לחיצה על בדיקה עם מחשב דולק ומחובר לחשמל, המון צפצופים ונפילה + ריח שרוף. מסתבר שהדגם הזה עובד מצוין עם ספקי מחשב מודרנים ומדמה גל סינוס בצורה טובה. המחשב שלי דיי ישן והספק מקסימלי שהוא דורש 350W , הספק Seasonic X560 80+ gold (קצת אוברקיל) ועוד מסך 19 אינץ. מחפש תחליף ראוי, כרגע נוטה לכיוון Rostec 1200D שלפי המפרט שלו מגיע עם 2 סוללות והמחיר שלו סביר לגמרי. למי יש נסיון עם הסדרה הזו בספקי APFC?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה מפרט HTPC - משהו בסיסי שלא צריך לעבוד קשה מידי, אבל צריך להיות שקט. כמובן שאחרי קצת קריאה הגעתי למארז NSK2480 של ANTEC, שמומלץ בחום בכל מקום שבו בדקתי. מצאתי אותו בחנויות באזור ה- 520-550 ש"ח. בפורום מפרטים הציעו לי לחסוך קצת במארז וללכת על CompuCase CI-7328, שעולה כ- 350 ש"ח. מי שהמליץ לי עליו טען שהוא טוב ושקט. לא מצאתי ביקורות רציניות על ה- 7328, ומהתמונות שמצאתי ראיתי שאין לו את החלוקה הפנימית של ה- 2480 ואין לו את חלקי הגומי או את העזרים לסידור כבלים. בנוסף, לא ברור לי אם הספק שבא איתו שווה משהו. מישהו מכיר את המארז ויכול להשוות בינו לבין ה- 2480?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז שכרטיס מסך gtx580 נכנס אליו Coolermaster 690cm יכיל את הכרטיס ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספק כח שיסחוב ATI HD4870 בתקציב עד 350 ש"ח יש המלצות? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שקניתי את ה4870x2 והורדתי את הכרטיס טלויזיה(pvr-150)סלוט אחד למטה בpci אז התצוגה מהכרטיס טלויזיה קופצת ונמרחת....נראה לי שזה בגלל שהמערכת לוקחת את כל הכח מהספק ולא נשאר לכרטיס טלויזיה....בחרתי לפתוח תנושא כאן כי אני חושב שהספק הוא הבעיה...אני צודק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל המעוניינים הזדרזו להזמין לפניי שיבצעו תיקון באתר אייבורי עשתה טעות ותמחרה באתר שלה את המארז ANTEC P280 ב 390 שקל ! אתמול שמתי לב לטעות וניגשתי לסניף שלהם כדי לרכוש. בעת הרכישה הוא אמר לי שהמחיר 550 שקל, הפנתי אותו לאתר ואכן הוא ראה את הטעות והיה חייב למכור לי במחיר הנמוך. מדובר בהנחה של 160 שקל למארז המעולה הזה ! מהרו להזמין לפניי שהם יתקנו את המחיר מצורף קישור http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7014 ותמונה למקרה שכבר יעדכנו את המחיר... תתחדשו 8) נ.ב. מקווה שלא עברתי פה על איזה חוק בפורום, אבל הייתי חייב לשתף את הידיעה כדי שעוד אנשים יוכלו להנות מהמארז המדהים הזה במחיר הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר של הספקים האלו הוא זהה לחלוטין. 236 ש"ח + מע"מ. ZALMAN מקבל 3 שנים אחריות לעומת Tt שמקבל שנתיים בלבד. אבל אם להתעלם מהאחריות... איזה ספק טוב ואמין יותר ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/content/view/13380/103/
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שעה נסעתי לקנות אותו בKSP, שאלו אותי מה המפרט, אמרתי: קונרו 6600, 8800GTS, 2GB 800MHZ, כמו כן אמרתי שאני מתכנן OC, הם אמרו שאין מצב וזה לא יחזיק את המערכת ואני צריך לפחות 550W, מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה הצריכת חשמל של ה 8800GTS הספק שלי הוא ANTEC 400W זה הפרטים שלו http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html כמו שאתם רואים ב V12 הוא נותן 216W A*V=W השאלה עם זה מספיק ל 8800GTS חיפשתי אבל לא מצאתי את צריכת החשמל שלו תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב וכניראה שאני יסגור על המארז NZXT APOLLO מIQPC. רציתי לדעת איך הקירור של המארז? הוא שקט? המאווררים כלולים? [עם כן אז כמה מאווררים?] אני יודע שאפשר לשים בו 3 מאווררים של 120מ"מ 1 בדלת 1 מקדימה 1 מאחורה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תוך כדיי עבודה (לא בהכרח משחק, יכול להיות סתם שיטוט באינטרנט) המחשב שלי נכבה בפתאומיות, ונדלק אוטומטית רק לאחר 10-15 דקות. הספק שלי הוא CORSAIR CX430, ייתכן שהוא לא מספיק בשביל להחזיר את המערכת שלי? המערכת היא: 6850HD I5 2500K WD 1TB Black לא נראה לי שזה התחממות, כבר בדקתי טמפרטורות והכל נראה סטנדרטי, הקירור של המעבר הוא ninja (לא זוכר אם 2 או 3) המארז הוא FD R3 תודה מראש! עדכון: ראיתי שהכ. מסך דורש 500W. זאת כנראה הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם המארז של Fractal Torrent בטוח לשימוש בארץ. במארז נשמה נפלא, אבל הבנתי שקיים סיכון לשרפה עם ה-fan hub. אני רואה שהחברה שולחת מארזים עם fan hub תקין, או שולחת fan hub חלופי עם המארז. אבל בכדי להסיר דאגות, רציתי לבדוק אם זאת תקלה שעדיין קיימת בסוף 2022. אני מתכנן לתת לחנות בה אני קונה את המחשב לבנות את המחשב, אז בכל מקרה הם צריכים לדעת לזהות את ה-fan hub המסוכן, נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התעניינתי לקנות מחשב ITX וראיתי שאלטרנטיבות לא משהו... אז התחלתי לבדוק על טיפה יותר גדול ומצאתי שברשותי לוח ATX במידות קטנות במיוחד: 24 ס"מ על 19 ס"מ. אני מחפש את המארז הכי קטן שאוכל להרכיב איתו מחשב כמה שיותר מינימאלי אפילו בדקתי והגובה של המאורר של המעבד עם הלוח עצמו הוא 6 ס"מ (אפילו טיפה פחות) רצוי גם שיהיה שקט ומאורר היטב אבל קודם כל חשוב הגודל.... תקציב? כמה שנדרש בגבול הטעם הטוב. כמובן שלא אשלם 1000 שקל למארז...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-