ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מארז גדול ללוח atx ללא ספק שיודע לקרר טוב כרטיס מסך gtx 285 ומעבד i7 920 עד 600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE שתיים WD 1TERA HD צורב LG תקציב עד 500 ש"ח אם אפשרי לא לנצל אותו עד הסוף אז יהיה מעולה. או אם אפשרי לנצל אותו למארז שקט מאוד + ספק למפרט שיש לי אז עוד יותר מצויין.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב, ובאחת היציאות של ההכנה לקירור נוזלי במארז יוצא כבל USB כחול. יש למישהו מושג מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב IQPC ומתברר שאין להשיג מארזים של LANCOOL K60/62 בארץ הומלץ לי במקום ANTEC 300 ANTEC SONATA 3או CM 590 אני רוצה מארז שקט (השקט חשוב אני עובד עם המחשב הרבה שעות ולעיתים אף ישן כשהוא עובד די קרוב משהו כמו מטר וחצי), חובה פילטרים למאווררים (אני נמצא במקום שצובר אבק בכמויות מסחריות, קירור טוב ומראה סולידי לא צריך חלונות, לדים ומיליון מאווררים אשמח להמלצות מה עדיף מבין השלושה או לקבל המלצה למארז אחר תודה חזי כרגע המליצולי גם על SILVERSTONE PRECISION זה והמפרט שישב במארז מעבד CORE I5 750 קירור SCYTHE MUGEN 2 לוח אם ASUS P&7P55D E PRO שני כרטיסי מסך 5750 שני קשיחים ספק SEASONIC S12 520
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה דיסק קשיח 80GB 7200 כרטיס קול SBLIVE צורב DVD + כונן DVD יש לי כרגע ספק 500W פשוט +מארז פשוט. ושאלה, האם יש בכלל טעם לשדרג את הספק והמארז?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החליפו לי ספק כי הקודם נידפק רק שהכרטיס מסך הקודם (6600GT ) עוד לא פה (הוא בהחלפה של האחריות כי הוא גם נידפק) בכל מיקרה לא ראיתי אף מאוורר על הספק והמחשב מאוד שקט מה שכן יש זה הרבה חורי איוורור בחלק האחורי של הספק יכול להיות מצב שהוא בלי איוורור פיזי בכלל? ויכול להיות שהוא יחזיק תמיפרט בצד? גנרי גנרי אבל אולי יהיה טוב הפעם ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת. במידה ואני קונה ספק כוח בחו"ל של חברה איכותית [קורסייר לדוגמה], תהיה בעיה לחבר אותו כאן בארץ למחשב שלי? מבחינת וולטאג' או מתח או משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, האם הספק הזה יצליח להזיק e6320 @ 2.45ghz, 6/4gb ddr 800mhz hd5770 תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לשדרג את הSEASONIC S12II 520W שלי(שיעבור למחשב אחר בבית),אני מחפש ספק מודולרי ושקט. רצוי שלא יחרוג יותר מידי מהמחיר. המארז יוחלף לDEFINE R4. שאר המפרט בצד. אשמח להמלצה ועוד שאלה על הדרך,כאשר אני מעביר את הלוח אם למארז החדש,יש צורך לפרק לגמרי את מה שעליו?(זכרונות,מעבד,קירור..)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קשור לOC גם יש לי מעבד E6750 כרטיס מסך 9800GT OC 3 כרטיסי 1 ג'גיה דיסק קשיח 320GB מאוורר אחד על המעבד ואחד 120MN הספק שלי זה TR2430 של טרמלטייק המערכת שהיא על 3.2GHZ מאוד לא יציבה וקורסת תחת עומס במשחקי כמו CRYSIS אבל הדבר המוזר שגם שהמעבד על STOCK יש קריסות אומנם לא בתדירות גבוהה כמו עם OC אבל יש. כרגע החשדות שלי זה בספק האם יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חדש במתנה מחו"ל - דגם HD4850 x2 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=265&grp=3 הכרטיס הזה הוא ארוך יחסית לכרטיסים רגילים והוא לא נכנס במארז הקיים שלי. לכן אני מעוניין להחליף מארז למשהו שכן מתאים, וכנראה אני גם צריך ספק חדש - יש לי ספק של 450 וואט. אם כבר אני קונה מארז חדש אני רוצה שהוא יהיה משהו איכותי - חזק, מאוורר, יציאות קדמיות וכו' ולגבי הספק - כמה אתם חושבים שמספיק בשביל לתמוך בכרטיס מסך? ובכלל מאיזו חברה אמינה כדאי לקנות? חשבתי על מארזים של TT או Antec אבל אני לא ממש מבין בזה... מאוד אודה על עזרתכם, אורי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי שידרוג למחשב הישן שלי, חוץ מהדיסק הקשיח הכל חדש. המפרט החדש שלו בערך זה מעבד i74770 לוח אם asus z 87 Gigabaite gtx770 4gb 16gb ram ספק כח 750w wd500gb * 2 המארז הישן שלי נשאר, וכל החומרה נכנסה, אבל אני רוצה להחליף למארז full tower חדש שיתאים לחומרה שלי, שיהיה קירור טוב מראה לא חשוב, במחיר סביר. אשמח לרעיונות לדגמים ואיפה לקנות אם אפשר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש 18 ספקי כוח למעבדת מחשבים בבי"ס יסודי. המחשבים הם ברמה בסיסית ביותר. חשוב לי שיהיה ספק שקט במחיר עד 150 ש"ח עם כמה שפחות נטייה לרעשים מהמאווררים וקבלים מתנפחים. ההתלבטות של בין FSP FSP 300-60HCN 300W - מגיע עם מאוורר 80mm לבין EZCOOL 400w JSP PS-400 - מגיע עם מאוורר 120mm המחירים כמעט זהים הבדל של 20 ש"ח שניהם 3 שנים אחריות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הזה האם ספק הכוח המופיע בכותרת חזק מספיק להחזיק את המערכת או שצריך חזק יותר?אם צריך חזק יותר אשמח לקבל המלצה לספק הזול ביותר שיכול להחזיק את המפרט מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX לוחות אם [¤url=http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=3208]Gigabyte GA-MA780G-UD3H זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CD-LOG יביאו אותו רק עוד חודשיים , מישהו מכיר מקום או "חבר" שמביא ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן כרגע ספק למערכת הבאה Q6600 GTS 640 2GB זיכרון 800MHZ לוח אם לא סגור.. כמה וואט צריך למערכת הזאת? ואיזה ספק מומלץ בטווח של 400-500 משהו כזה? דרך אגב המארז אנטק P182 כל כך טוב שהוא עולה איזה 1000 שקל האם הוא שווה קניה או שמארז LEXA או APOLLO יספיקו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש (עריכה גרפית, עריכת וידאו, וגם עריכת אודיו). המארז הנוכחי שלי כולל בחזיתו שני מפרצים לכונני combo אופטיים. כאשר סקרתי מארזים חדשים (KSP ו- zap) שמתי לב לכך שברובם אין כלל מפרצים כאלה, ובמקרה הטוב רק אחד. המפרצים לכוננים האופטיים הוחלפו ברוב המארזים במאווררים. תגידו לי אתם האם זו בעיה בראיה שלי ופספסתי משהו, או שיש כאן שינוי כיוון במפרט של המארזים החדשים. אם כבר באמת אין כאלה יותר, ככל הנראה אוותר על מארז חדש ואחליף רק את המאווררים במאווררים שקטים יותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט הזמנתי מחשב מ-KSP ואמרו לי שנגמרו להם הTHERM... אז אפשר לקבל במקום באותו מחיר את ה-HEC שנחשב יקר יותר וטוב יותר... דעתכם?... המחשב הוא מחשב HIGE END עצבני שבניתי לי.... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=4253 איך הוא? ביחס ל HEC 6A19 הוא טוב יותר/פחות טוב? דגש על מרווח,איכות בנייה וזרימת אוויר והאם יש משהו טוב יותר עד 200 ש"ח? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מומחים יקרים, כדי להגן על מחשבי היקר מפני נחשולי מתח המאיימים להשמידו החלטתי לקנות UPS. מכיוון שאני בור בעיניינים שכאלו - עברתי בעיון על תגובות קודמות בפורום וגיליתי שחביב הקהל הוא ה-Advice PRPC. הציוד שברשותי כולל מחשב (ספק 500w, מעבד Quad Q6600, זיכרון 4gb), מסך dell22, הארד-דיסק חיצוני, נתב אלחוטי, מודם (ואולי עוד במחשבה עתידית). האם ה-PRPC1050 יספיק לי? האם עדיף לי לקנות שני PRPC750, ולחבר את המחשב לאחד ואת הנלווים לאחר? תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מארז אם ספק בסביבות 350 ש"ח או מחנות נועה מחשבים או מפנדה המפרט שלי הולך להיות כזה E2140 הארדיסק 250G שני סטיקים זכרונות כרטיס מסך 2600XT לוח P31 DSL זה אני לא חושב שאתם צריכים עוד מידע בעיקרון המעבד יהיה באוברקלוק ל 3 גיגה וגם הזיכרונות והכרטיס מסך יהיו באוברקלוק מה אתם אומרים על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7246 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המפרט הנל: Core 2 Quad Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP31-DS3L 2x1GB 1066Mhz 8400GS 256MB Seagate 1.5 TB, 7200 RPM, SATA-II 8 דיקים קשיחים וברצוני להוסיף אולי עוד בהמשך Samsung S223B DVD±RW x22 Black 777 ATX Super Tower Black & Titanium Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 19" Chi Mei LCD DVI היתי רוצה לדעת ספק של כמה אני צריך בשביל שיחזיק את המערכת הנל לשנים רבות של שקט! בנוסף שמעתי על SeaSonic ושהם מאוד ממולצים בספקים..אך אשמח לקבל הצעות אחרות..(כמובן במחירים סבירים) תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לפני יומיים נהרס לי הספק והפסיק לעבוד לגמרי,הייתי רוצה לדעת איזה ספק עדיף לקנות מבין השתיים או שאם יש למישהו עצה אחרת יותר טובה אני אשמח לשמוע ויותר אשמח לשמוע למה . אני חשבתי בנתיים על Corsair GS600W או על Seasonice 620W המעבד שלי הוא I7 2600 כרטיס מסך GTX460 תודה מראש לכל התגובות ודבר נוסף בנתיים הכסף שיש לי להוציא על זה הוא 520 +\-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה קניתי מחשב חדש עכשו קניתי תספק הבא JTC 500W בה 80 שקל השאלה אם הוא מספק תסחורה הוא כדאי להשתדרג למה אני מרגיש שהמשחקים לא רצים כל כך מהר הוא שזה בדמיוני הנה לינק לספק http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=295&prodid=2847 האם כדאי להשתדרג לה ENERMAX 550 W תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
E6400___שידרוד בעתיד ל E6800 GIGABTYE DS3 80G HD SATA2 1600X 256MB___שידרוד בעתיד 1GB Twinmos?___שידרוד ל 2 בעתיד ?400W 12cm Fan (24pin)? יספיק?? ZUMAX או שאולי יש לכם הצעות יותר טובות עם כן תגידו ותנו לינק .תקציב כמה שפחות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-