ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בהמשך לשרשור הבא, בעייה ביציאה ממצב שינה - המחשב נדלק ונכבה שוב ושוב החלטתי להריץ בדיקה מקיפה באמצעות התוכנה OCCT. הבדיקה הסתיימה בהצלחה אך ע"פ נתוני הבדיקה והידע הדל שלי בעניין מתחים עושה רושם שיש קפיצות גדולות במתחים בתחום 12V+ מפרט המחשב הרלוונטי הינו: HEC 400TR-TF 400W Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 33 °C Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L (Socket 775) 4.00 GB Dual-Channel DDR2 512MB GeForce 8800 GTS 512 (nVidia) 75GB Western Digital WDC WD800JD-00MSA1 ATA Device (SATA) 1863GB Western Digital WDC WD2002FAEX-007BA0 ATA Device (SATA) CDDVDW SH-S223F ATA Device אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין, מצ"ב תוצאות הבדיקה הרלוונטיות בתחתית העמוד לצורך …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך מארז אם ספק בסביבות 350 ש"ח או מחנות נועה מחשבים או מפנדה המפרט שלי הולך להיות כזה E2140 הארדיסק 250G שני סטיקים זכרונות כרטיס מסך 2600XT לוח P31 DSL זה אני לא חושב שאתם צריכים עוד מידע בעיקרון המעבד יהיה באוברקלוק ל 3 גיגה וגם הזיכרונות והכרטיס מסך יהיו באוברקלוק מה אתם אומרים על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7246 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 G0 8MB Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI Gigabyte GT-PTV-AF-RH ציוד היקפי Logitech X-530 Logitech MX510 Mouse Logitech Media Keyboard בהתחלה צויין הספק כוח.. עכשיו האם הספק מספיק? כי אני לא יודע.. לא שיש לי בעיות כלשהן או משהו, פשוט נכון לעכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב של 1TB, כי לא מספיק לי מה שיש לי עכשיו. אבל השאלה אם זה יעמיס עליו יותר מדי, כי ממש שידוע לי גם ככה הספק שיש לי עכשיו למפרט הנ"ל מאוד מאוד גבולי, רציתי לדעת אם קיימת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב בקרוב מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק שקטים. לאחר הפעם הקודמת שהעליתי את הבקשה הזו בפורום קניתי את ה-P150 (עם Neo430). אין ספק שלעומת המחשב הקודם (P4 בתוך מארז גנרי) זה היה שינוי של שמיים וארץ, אבל אני לא יודע אם זו עדיין האופציה המומלצת כאן. לכן רציתי לבקש המלצות נוספות באיזור התקציב הזה, כאשר חריגות אפשריות במידה והן מצדיקות את עצמן (התקציב אינו קשיח, פשוט נראה הגיוני...) תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז מידי טאוור , ללא ספק כוח.. ללא חלון צדדי או מודינג כלשהו.. משהו פשוט ונוח, שיהיה קריר, המאווררים שיהיו בפנים איתו לא יהיו רועשים רצוי צבע שחור.. ל4 הארדיסקים ומעלה(שיהיה אפשר להוסיף עוד אחד/שתיים או לדחוף בכוננים של הCD) ובעיקרון המחשב שהולך להיות שם זה משהו כמו לוח אם ASUS PQ5C, מעבד Q9550, כרטיס מסך GT9800, צורב אחד, וקירור של ביגטייפון למעבד..(אז שלא יהיה צפוף מדיי במארז) בתקציב של 300 עד 400 שקל גג בSKYPC בלבד.. (שם המחשב הולך להירכש וגם הרכבתו) שתיהיה לו אפשרות להכניס קירור בהתאם בחזית של המארז כי הולכים להיות הרבה כוננים קשיחים ולא סתם שיתחממו. ראיתי כל מיני מארזים אבל לא ממש אהבתי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה להרכיב מפרט למחשב לעיבוד גרפי עבור קרוב משפחה צריך המלצה למארז + ספק כוח שקטים יחסית ומאווררים עבור המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - [URL]www.TMS.co.il[/URL] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/17069]Intel Core i7 7700 / 1151 Tray[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪1325 [b]קירור למעבד:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/12975]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪110 [b]לוח אם:[/b] [URL=http://www.tms.co.il/product/17162]Gigabyte GA-H270M-D3H[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪493 [b]זיכרון:[/b] [URL=http:…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רק צריך כבל או מתאם לכבל וזהו ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי מארז של thermaltake m9d איך אני מוציא את המאורר שיושב מול ה HD .. אני רוצה לשמן אותו ולנקות אותו..תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מפרט חדש ומחפש מארז וספק. מבחינת צריכת חשמל: המפרט יהיה מבוסס כנראה על E8400 עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך שעדיין לא ברור איזה, אבל כנראה משהו מהסביבה של 4830 HD (מסך קטן וישן). מבחינת דרישות מהמארז: שחור, בלי חלונות\לדים\תאורה ורצוי עם פאנל עליון. אני לא חובב דלתות גדול (הדלת של המארז הקודם נשברה אחרי שלושה ימים) אז רצוי שבלי. ברור שהוא צריך להיות עם סרקולציה טובה ככל האפשר (לטובת OC) ושקט יחסית למרות שהמחשב נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. התקציב גמיש - משהו כמו 700-750 שקל. למישהו יש הצעות וכיוונים למחשבה? ד"א, שאלה נוספת: בפעם האחרונה שקניתי מארז, הוא הגיע בלי מאווררים בכלל (והיה צריך להוסיף). איך זה כיום? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
E6400___שידרוד בעתיד ל E6800 GIGABTYE DS3 80G HD SATA2 1600X 256MB___שידרוד בעתיד 1GB Twinmos?___שידרוד ל 2 בעתיד ?400W 12cm Fan (24pin)? יספיק?? ZUMAX או שאולי יש לכם הצעות יותר טובות עם כן תגידו ותנו לינק .תקציב כמה שפחות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי שידרוג למחשב הישן שלי, חוץ מהדיסק הקשיח הכל חדש. המפרט החדש שלו בערך זה מעבד i74770 לוח אם asus z 87 Gigabaite gtx770 4gb 16gb ram ספק כח 750w wd500gb * 2 המארז הישן שלי נשאר, וכל החומרה נכנסה, אבל אני רוצה להחליף למארז full tower חדש שיתאים לחומרה שלי, שיהיה קירור טוב מראה לא חשוב, במחיר סביר. אשמח לרעיונות לדגמים ואיפה לקנות אם אפשר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי בשנה האחרונה כמה מחשבים לצורכי אינטרנט ואופיס עבור לקוחות שלי עם מארזים של GIGABYTE דגם LUXO140 המארז שקט מאוד מגיע עם שני מאווררים אמינים 120mm .אחד בחלק הקדמי ואחד בחלק האחורי. לי נראה שהמאוורר הקדמי בקושי מכניס אוויר למארז כי הפנל הקדמי הרי מפריד בינו ובין האוויר. אני גם לא יודע אם המאוורר האחורי מצליח באמת להוציא אויר חם מהמארז ואיזה נפח אויר באמת מקבל סירקולצייה טובה על ידי שני המאווררים. איך אני יכול לדעת שהמאווררים האלה אפקטיבייים? אולי עדיף לקנות את המארז הזה בגרסה הזולה יותר של מאוורר בודד 120mm בחלק האחורי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנון אולי לשדרג את המארז לאחד מהאופציות שאציין, ויש לי התלבטות קשה כ"כ שאני יכול להתאבד (כמעט, עובדה שאני פה). אני ממליץ בחום קודם לראות את הסירטונים שאתן (לא אתן, אלא שאני "יתן") לפני שתגיעו למסקנה חד-משמעית. - Antec P193 - Coolermaster Cosmos S Lian Li PC-A71 - Coolermaster ATCS 840דברים שחשובים לי: שיהיה כמה שיותר קר. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד, ואני צריך שתהיה זרימת אוויר טובה ביותר וטמפרטורות נמוכות מאוד. אני רוצה שהמארז יהיה כמה שיותר שקט. כמובן שאם תהיה הקרבה מצד הביצועים, היא לא תתקבל על הדעת (אלא אם כן זו הקרבה של מעלה-שתיים). יופי: לדעתי A71 הכי יפה, אחריו Cosmos S, אחרי זה ATCS 840 ואז P193, למרות שזה פרט שולי יותר. *אשמח לעוד הצעות למא…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות עליו 1 עם כמה מאוררים הוא מגיע? והאם אחד המאוררים שהוא מגיע איתם הוא עם לאד(אור) 2 האם יש בארץ חנות שמוכרת את המארז הזה בצבע כסף?(ראיתי שיש והוא נראה סוף הדרך ככה אבל השאלה אם מוכרים בארץ? תמונה של הכסוף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכן לרכוש את המפרט הבא: I5 2500 BOX GIGABYTE GA-GA-H61M-S2V-B3 GIGABYTE GZ-G1 PLUS + SEASONIC 430W HYNIX 4GB 1333MHZ X2 = 8GB SEAGATE 3.5'' 1TB SAMSUNG F3 MODEL DVDRW SONY/NEC SATA X24 MODEL SAPPHIRE HD 6950 2GB DUAL BIOS כמו שאפשר לראות, מדובר בבאנדל של ספק כוח ומארז, הבעיה היא ש-AMD ממליצה על ספק כוח של 500W ומעלה. הביקורות אומרות ש-430W יספיקו, כלומר שהצריכה נמוכה יותר מ-430W באופן מעשי, ואותן הבדיקות בביקורות היו על מערכות אינטנסיביות יותר. מה דעתכם בנושא? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה לשדרוג המארז שבמפרט (מאייבורי) בפורום מפרטים נאמר לי שהמארז פשוט וביקשתי המלצה ועדיין לא נעניתי להלן המפרט: מארז מותג מתוצרת INWIN דגם EC021 ספק כח מותג Corasir 450W דגם VS450 Intel® Core™ i3-4130 3.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח Asus דגם H81M-A דיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1600MHz צורב LG SATA DVD בתודה ומקווה שזה לא נחשב לדאבל פוסט
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש (עריכה גרפית, עריכת וידאו, וגם עריכת אודיו). המארז הנוכחי שלי כולל בחזיתו שני מפרצים לכונני combo אופטיים. כאשר סקרתי מארזים חדשים (KSP ו- zap) שמתי לב לכך שברובם אין כלל מפרצים כאלה, ובמקרה הטוב רק אחד. המפרצים לכוננים האופטיים הוחלפו ברוב המארזים במאווררים. תגידו לי אתם האם זו בעיה בראיה שלי ופספסתי משהו, או שיש כאן שינוי כיוון במפרט של המארזים החדשים. אם כבר באמת אין כאלה יותר, ככל הנראה אוותר על מארז חדש ואחליף רק את המאווררים במאווררים שקטים יותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה החיבור הבא במארז: יש לי אותו אבל הוא לא מחובר למארז. האם כדאי לחבר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מארז עד 1000 ש"ח אבל ממש לא מחייב להגיע לשם אם יש משהו שמספק את הסחורה באזור ה600 700 חשוב לי שיהיה מהחנות זיג זאג עם העדפה קטנה למוצרים של CoolerMaster מה שאני צריך מהמארז שיקרר טוב כי אני עם 2500k ועושה OC וכמה שיותר טוב מסנן אבק אה ושקט!!! הגודל צריך להיות XL כי אני עם 4 הארדיסקים וכרטיס GTX570 שישתנה בקרוב ל 780 (כרטיס גדול) תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לרכוש את המארז הזה בארץ? https://www.amazon.com/Silverstone-Micro-ATX-Mini-DTX-Mini-ITX-Computer/dp/B005DDCDH2
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
??. שתהים מי iqpc
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברו 8 חודשים והמארז משעמם ונראה לא טוב בעין במיוחד שהחדר עבר שיפוץ ועיצוב מלא ,מחפש מארז ללוח ATX שלא יהיה יקר מדי אך יהיה מצויין בזרימת אוויר ,חובה חלון צד כי על הדרך עושה סליבינג קצת בשביל העין ומוסיף קצת לדים ומאווררים ,המפרט שיש לי: I5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro Msi GTX 970 Gaming Samsung 850 EVO וכרגע עם ה GX300 שהוא נחמד אבל מגושם ,חשבתי ללכת על 340 לבן ,מה אומרים ? [התקציב עומד על גג 400 למארז בלבד].
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המפרט הנל: Core 2 Quad Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP31-DS3L 2x1GB 1066Mhz 8400GS 256MB Seagate 1.5 TB, 7200 RPM, SATA-II 8 דיקים קשיחים וברצוני להוסיף אולי עוד בהמשך Samsung S223B DVD±RW x22 Black 777 ATX Super Tower Black & Titanium Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 19" Chi Mei LCD DVI היתי רוצה לדעת ספק של כמה אני צריך בשביל שיחזיק את המערכת הנל לשנים רבות של שקט! בנוסף שמעתי על SeaSonic ושהם מאוד ממולצים בספקים..אך אשמח לקבל הצעות אחרות..(כמובן במחירים סבירים) תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-