ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
Thermaltake Armor+MX VH8000BWS או P182 תעשו לי הושוואה מה בדיוק האבדלים בין המארזים האלו .. חומר של המארז רעש נוחות קירור וכול מי שצריך תעשו לי השוואה ...... היתרון 1 לThermaltake Armor+MX VH8000BWS זה המחיר .. תדוה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לפני יומיים נהרס לי הספק והפסיק לעבוד לגמרי,הייתי רוצה לדעת איזה ספק עדיף לקנות מבין השתיים או שאם יש למישהו עצה אחרת יותר טובה אני אשמח לשמוע ויותר אשמח לשמוע למה . אני חשבתי בנתיים על Corsair GS600W או על Seasonice 620W המעבד שלי הוא I7 2600 כרטיס מסך GTX460 תודה מראש לכל התגובות ודבר נוסף בנתיים הכסף שיש לי להוציא על זה הוא 520 +\-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הקיט הזה" Akasa Paxmate PLUS noise reduction AK-PAX-2 ואת זה: A2384 Thermaltake מי מבינהם יותר טוב ויותר עדיף.... זה באמת עוזר או סתם גימיק? האם יתאים למארז עם חלון? אם אני קונה את האפולו (מחכה שיגיע למלאי) וישתמש באחד מהקיטים האלו-המחשב יהיה ממש שקט? האם הם בכלל יתיאמו לאפולו מבחינת גודל? (אם צריך לקצץ אין בעיה לחתוך את זה עם סכין יפנית?) ושאלה באמת אחרונה..-זה פוגע בקירור במשהו? בפליטת חום? תודה מראש על התשובות..אני יודע שיש הרבה שאלות אבל אני מודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מתח לא יציב של ספק גורם למתח לא יציב של המעבד (לדוגמה), כלומר מייצבי המתח לא "מתמודדים" עם המתח הלא יציב ונותנים מתח לא יציב למעבד, או שמייצבי המתח מצליחים להתמודד עם המתח ולספק מתח יציב לרכיבים? והמתח הלא יציב פוגע במייצבים, נכון? (אם המתח עולה כמובן). שימו לב שאני מדבר על לוח עם מייצבי מתח איכותיים ביותר (Sabertooth Z77). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הזה האם ספק הכוח המופיע בכותרת חזק מספיק להחזיק את המערכת או שצריך חזק יותר?אם צריך חזק יותר אשמח לקבל המלצה לספק הזול ביותר שיכול להחזיק את המפרט מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX לוחות אם [¤url=http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=3208]Gigabyte GA-MA780G-UD3H זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המפרט של המחשב הוא: intel core 2 duo E7300 2.6GHz Samsung 1TB HD MB: intel (אעדכן עם הדגם המדויק) Ram: 2GB kingston GPU: GT9500 אם שכחתי משהו תגידו. תמליצו לי על ספק איכותי שיחזיק את המערכת. התקציב הוא באיזור ה-200-250 שקל. אם צריך לחרוג-אז נחרוג, אבל אני מאמין שהתקציב בסדר. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מארז עד 300 שקל שיהיה שקט יחסית, זרימת אוויר טובה וזול ;D שיהיה בו מקום לשים את הדברים הבאים: ושיהיה מאתר TMS.CO.IL לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail אני עושה OC למעבד ולכרטיס אז צריך קירור טוב לדעתי אגב, מה זה אומר MID TOWER, FULL TOWER וכו'? וכמה מאוורים מומלץ שיהיה במארז כדי שלא ייתחמם? תודה מראש לעוזרים, גיל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז חלופי למארז Antec VSK4000B-U3 Case . מארז ללא ספק בגודל ATX TOWER. למרות שכתוב שהמארז הנ"ל מגיע עם פילטרים נשלפים, בפועל אין לו פילטרים בצדדים ומאחורה, ואני גם לא רואה מקום יעודי לפילטרים. המחשב עובד בסביבה מלוכלכת עם הרבה אבק (משרד ברפת) ולכן צריך שניתן יהיה לשלוף ולנקות, ושהמארז יהיה יחסית אטום. אין חובה שיהיו פתחים להתקנת כונן דיסקים כמו במארז הנ"ל. המחשב עובד 24/7 ומשמש לעיבוד נתונים. הגיע עם מעבד I7-12700 32GB. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.eagle-techusa.com/Eagle_Tech_Dragon_500W_ATX_Gaming_Chasis_Black/ET-CADG-BK.htm מאוד אהבתי את הצורה ואת כל מה שמסביב... השאלה שלי זה איך הביצועים שלו לפי האתר שהבאתי...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, גר בקריות, במרחק של 200 מטר מים ובקיץ יש לחות גבוהה. האם יש כמה דברים שאני צריך לדעת לפני שאקנה מארז? אני גם מודאג בדברים כמו קורוזיה, חלודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעיונכם! : http://www.guru3d.com/article/cooler-master-690-ii-advanced-review/1 אין לי ספק שמדובר באחד המארזים הטובים ביותר שייצאו בתקופה האחרונה, הם לקחו את כל מה שהיה טוב ב690 המקורי ושיפרו אותו, גימור יותר + שחור בפנים, סידור כבלים הרבה יותר נוח ומתאים, SCREWLESS משופר, מקום ל6 הארדיסקים ולא 5 כמו בקודם. בכל מקרה, תקראו את הביקורת.. המארז הושק בחו'ל במחיר של 100 ש"ח, זה אומר שבארץ הוא יעלה איזור ה450 שקל בהתחלה שלדעתי זה מחיר מצויין לכזה מארז... הגיע לעיר מתחרה ראוי ביותר לLANCOOL K60/K62.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע מדובר על שני כרטיסים: RX5700 וכרטיס 1080TI בעתיד אם נצליח להשיג 3060TI אולי נוסיף 2 כאלו. או אולי נחליף בזוג 3080 אם אלו יחזרו למלאי בחו"ל. ספק אחד יכול להחזיק 4 כרטיסים (לא ה-3080) או שבכל מקרה נצטרך לשרשר ועדיף ללכת על ספק 750W ולהוסיף עוד בעתיד? שאר הקונפיגרציה פשוטה. מעבד i5, כונן SSD, לוח ישן. יש העדפה מבחינת הבאים: Antec Signature 1000 platinum Seasonic SSR-1000GD Corsair HX1000
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז מידי טאוור , ללא ספק כוח.. ללא חלון צדדי או מודינג כלשהו.. משהו פשוט ונוח, שיהיה קריר, המאווררים שיהיו בפנים איתו לא יהיו רועשים רצוי צבע שחור.. ל4 הארדיסקים ומעלה(שיהיה אפשר להוסיף עוד אחד/שתיים או לדחוף בכוננים של הCD) ובעיקרון המחשב שהולך להיות שם זה משהו כמו לוח אם ASUS PQ5C, מעבד Q9550, כרטיס מסך GT9800, צורב אחד, וקירור של ביגטייפון למעבד..(אז שלא יהיה צפוף מדיי במארז) בתקציב של 300 עד 400 שקל גג בSKYPC בלבד.. (שם המחשב הולך להירכש וגם הרכבתו) שתיהיה לו אפשרות להכניס קירור בהתאם בחזית של המארז כי הולכים להיות הרבה כוננים קשיחים ולא סתם שיתחממו. ראיתי כל מיני מארזים אבל לא ממש אהבתי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5999 על פניו נראה לא רע, הספק גבוהה, 80+, APFC למה המחיר האובר-נמוך?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מפרט חדש ומחפש מארז וספק. מבחינת צריכת חשמל: המפרט יהיה מבוסס כנראה על E8400 עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך שעדיין לא ברור איזה, אבל כנראה משהו מהסביבה של 4830 HD (מסך קטן וישן). מבחינת דרישות מהמארז: שחור, בלי חלונות\לדים\תאורה ורצוי עם פאנל עליון. אני לא חובב דלתות גדול (הדלת של המארז הקודם נשברה אחרי שלושה ימים) אז רצוי שבלי. ברור שהוא צריך להיות עם סרקולציה טובה ככל האפשר (לטובת OC) ושקט יחסית למרות שהמחשב נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. התקציב גמיש - משהו כמו 700-750 שקל. למישהו יש הצעות וכיוונים למחשבה? ד"א, שאלה נוספת: בפעם האחרונה שקניתי מארז, הוא הגיע בלי מאווררים בכלל (והיה צריך להוסיף). איך זה כיום? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב ספק 450W עם Active PFC. אני מעוניין לחבר UPS למחשב ולמסך בלבד, בשביל לאפשר הורדה מסודרת של המחשב במקרה של הפסקת חשמל. קניתי UPS של אדוויס מדגם PRV650 (עוד לא הוצאתי מהאריזה כדי שאוכל להחזיר/להחליף אותו. אני יודע שזה טיפשי לקנות קודם ורק אח"כ לעשות את המחקר כדי לוודא שה-UPS מתאים... ) בעמוד הראשון בחוברת ההוראות של הUPS רשום בבירור אם יש ספק כוח עם ACTIVE PFC אז צריך UPS עם 1000VA לפחות. מצד אחד ה-PRV650 אמור להתאים כי הספק צורך 450*0.8=607W וקראתי שאם יש ספק עם ACTIVE PFC אז W=VA, ויש לי עוד מסך שצורך 45W (מסך 22"). זאת אומרת שבאופן גבולי ה-PRV650 אמור להספיק. צריך לזכור גם שרק כאשר המחשב מריץ משהו כבד הספק פועל בהספק מקסימאלי, ואצלי זה לא קורה לע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי בשנה האחרונה כמה מחשבים לצורכי אינטרנט ואופיס עבור לקוחות שלי עם מארזים של GIGABYTE דגם LUXO140 המארז שקט מאוד מגיע עם שני מאווררים אמינים 120mm .אחד בחלק הקדמי ואחד בחלק האחורי. לי נראה שהמאוורר הקדמי בקושי מכניס אוויר למארז כי הפנל הקדמי הרי מפריד בינו ובין האוויר. אני גם לא יודע אם המאוורר האחורי מצליח באמת להוציא אויר חם מהמארז ואיזה נפח אויר באמת מקבל סירקולצייה טובה על ידי שני המאווררים. איך אני יכול לדעת שהמאווררים האלה אפקטיבייים? אולי עדיף לקנות את המארז הזה בגרסה הזולה יותר של מאוורר בודד 120mm בחלק האחורי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,קיבלתי הרגע מחשב אבל ללא הכבל שמעביר חשמל לספק.. השאלה שלי היא כזאת,אני יכול לקנות בחנות כל כבל? אין דבר כזה "מתאים" "ולא מתאים"?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כיום את המפרט הבא: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ Seagate ST2000DM001 2TB HDD Seagate ST3000DM001 3TB HDD LG GH24NS70 DVD כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX (קראתי באחת הביקורות שצורך 18-108 Watts) הספק שלי זה מה שבא עם המארז, EarthWatts 380W - קישור כרגע הכל עובד בסדר גמור. קניתי SSD ואני מתכוון להחליף "שילוש" (+קירור) ככה שיהיה לי: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM מעבד Intel C…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. שבוע הבא מגיע אליי מארהב כרטיס מסך מסוג XFX ATI Radeon HD6870 1 GB. הוא הולך להחליף את הHD3870 הישן והטוב ולהיכנס למחשב בעל המפרט הבא: Core2 Q9450 2.66GHz 4GB ddr Antec True Power Trio 650 watt output האם הספק הזה מספיק חזק בשביל הHD6870? במידה והתשובה היא לא, איזה ספק מומלץ בתמורה הכי טובה לכסף? והאם יש בספק הזה מספיק כבלים (ה6870 צריך שניים)? במידה והתשובה היא לא האם יש מתאם שיכול לעזור? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש מארז קריר בתקציב עד 350 שהכרטיס מסך 280X יתאים אליו תודה מראש! כמוב ללא ספק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה האל פסק הקודם שלי (Advice 750a) שווק חיים, וברגע שקופץ החשמל הוא נכבה בעצמו. הבנתי שיש אפשרות להחליף את הבטריות, אבל מכיוון שקניתי מסך חדש אני חושב שכדאי אלפסק חזק יותר. האל פסק צריך להחזיק את המחשב שבמפרט בצד ימין + מסך 32 (lcd samsung לא זוכר דגם מדוייק) + ראוטר, מודם ומודם של טלפון (HOT). חשבתי על Advice 1000V מ ksp, עולה כ785. מה דעתכם? זה טוב? יחזיק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב יגיע אלי החלקים האלו: Core i3 540 Gigabyte GA-H55M-USB3 WD 15EARS 2*2GB DDR3 1600 אני כנראה יקח את ה- Antec Fusion Remote Black בתור מארז ואני רוצה ספק למערכת. אני יודע שעכשיו אין דרישות כל כך גבוהות מהמערכת ולכן הספק לא צריך להיות חזק מידי אבל הייתי רוצה בנוסף גם המלצה לספק שיחזיק הכל במידה ואני אוסיף כרטיס למשחקים. דרך אגב, אני לא מתכנן כרגע OC
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, הייתי מעוניין לדעת איך הספק הנ"ל איך הוא והחברה בספקים, האם הוא מתאים לארץ מבחינת טמפרטורה, האם יחזיק GTX280 ובכלל כל מה שאתם חושבים. למעשה הספק נקנה כבר ע"י אחי אבל אם איננו ספק סביר אעביר אותו למחשב אחר שגם צריך ספק וארכוש חדש. בכל אופן אשמח לתגובות Goldtop: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20594#details Thermaltake Official: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000899&id=C_00000973&name=Toughpower+600W&ov=n&ovid=n
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-