עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הזמנתי את המחשב הזה ורצית לדעת אם הספק של HEC -400TRT יחזיק את המערכת ובמיוחד את הכרטיס מסך בלי לעשות בעיות ואני לא עושה OC. מעבד: E6300 לוח אם: ASROCK ConRoeXFire 945P כרטיס מסך: POWERCOLOR X1900GT 256MB PCI-E זיכרון: TWINMOS 1GBX2 667MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. המערכת היא מעבד CORE I7 920 זכרונות DDR3 TRIPLE CHANNEL PLATINUM 3X1GB של OCZ לוח אם ASUS P6T DELUXE הרדיסק SEAGATE 1TB 32MB מארז ANTEC 900 כרטיס מסך SEPPHIRE HD4870X2 + SEPPHIRE HD4870 ב CROSSFIRE כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 4 האם הספק הנ"ל יספיק, גם ל OC למעבד וכרטיס מסך? באם לא, ספק של כמה צריך? נ.ב - אני קונה רק קורסייר ספקים אז אם צריך ספק חזק יותר רק בבקשה תגידו לי כמה צריך מהספקים של קורסייר. שאלה נוספת - האם ה ANTEC 900 מספיק גדול בשביל ה 4870X2? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי מחשב ישן עם ספק כוח רועש ואני מחפש ספק שקט לוח האם הינו GA-K8VT890-9, הספק המערכת הוא מינימלי (400-300 וואט יספיק בהחלט). מה הספק השקט ביותר שיתאים לי וזמין בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by CyberBot,

חשוב שיהיה חלון בצד ומספיק רחב לקירור MUGEN 3 REV B(מתוכנן OC) מתכוון ללכת על הCOOLER MASTER n300 אבל אולי יש משהו יותר עדיף עד 250 שקל מקסימום 270

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by xDa,

שלום,קיבלתי הרגע מחשב אבל ללא הכבל שמעביר חשמל לספק.. השאלה שלי היא כזאת,אני יכול לקנות בחנות כל כבל? אין דבר כזה "מתאים" "ולא מתאים"?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gggil,

אני צריך מארז עד 300 שקל שיהיה שקט יחסית, זרימת אוויר טובה וזול ;D שיהיה בו מקום לשים את הדברים הבאים: ושיהיה מאתר TMS.CO.IL לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail אני עושה OC למעבד ולכרטיס אז צריך קירור טוב לדעתי אגב, מה זה אומר MID TOWER, FULL TOWER וכו'? וכמה מאוורים מומלץ שיהיה במארז כדי שלא ייתחמם? תודה מראש לעוזרים, גיל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אמיר ט,

מספיק או לא ? אני לא מתכוון לעשות איזשהו OC.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. טוב הבנתי כבר לבד שהמארז הזה (SunBeam Samurai Silver case ) הוא המארז הכי יפה וכנראה טוב במחיר הזה (200+) עכשיו רציתי לדעת אם כדי להחליף מאווררים במארז איפשהוא? ואם כן איך מבצעים את זה? אני לבד לא יודע להחליף אז בכל חנות שאני קונה ממנה יוכלו להחליף לי? תדוה מראש, רועי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים עם המפרט הזה: מעבד: intel pentium E6600 לוח אם: intel DG41WV זיכרון: Kingston 2*2GB (הכי פשוט, בלי צלעת קירור וכדו') כונן קשיח: Western digital 500GB 7200 RPM מאוורר פשוט למעבד ועוד אחד למארז. כרטיס מסך- אין, מובנה בלוח - אם. צורב DVD פשוט של סוני. את דגם הספק אני לא יודע אז צילמתי אותו: אני רוצה לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/5-25-HUB-USB...item519f32c796 הספק אמור להתאים? אם לא, איזה ספק כדאי? חוץ מזה יש לי עוד מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel core i5 לוח אם: Msi B75MA-E33 כונן קשיח: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כונן קשיח 2: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series זיכרון: G.skill 2*4GB 1600 Mhz Ares …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום קניתי ספק (גנרי ) כדי להשתמש בו בתור ספק שלא מותקן במחשב, אלא כאלמנט חיצוני לרכיבים שונים (משאבות מנועים וכולי) הלכתי לכיוון של ספק של מחשב כי הוא מסוגל לתת זרמים יחסית גבוהים ,וגם אמור להיות לו מתח יציב פחות או יותר באופן עקרוני כל ספק שנופל בקריטריון הזה היה עונה לי על הדרישות לא רציתי לשלם 400+ ש"ח על ספק מחברה מוכרת הלכתי על הכי פשוט -הנחתי שהם צריכים להיות בטווח השגיאה המותר למתח 12 וולט עלה לי ספק גנרי כ 150 ש"ח בהספק אמיתי של 350 וואט (480 רשום על הקופסה). הבעיה שלי היא שהוא לא נותן מתח בצורה אמינה אלא עובד במתח נמוך של 11 ואפילו 10.5 וולט ? האם זה תקין (אפילו שמדובר בספק גנרי) אם לא אז למה אני יכול לצפות מספק כזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by EroSenin,

אני מעוניין לקנות מארז חדש ואני די סגור על זה. אני מעוניין לדעת את יכולת הקירור שלו, אני אשמח אם יביאו לי טמפרטורות שהוא מספק לגבי השקט שמעתי אותו והוא שקט בטרוף לפי טעמי. עוד דבר אני רוצה לדעת כמה פילטרים יש לו? יש אפשרות להוסיף פילטרים למאוררים שאין? אשמח לתגובות יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gib494,

שלום יש לי במחשב ספק 450W עם Active PFC. אני מעוניין לחבר UPS למחשב ולמסך בלבד, בשביל לאפשר הורדה מסודרת של המחשב במקרה של הפסקת חשמל. קניתי UPS של אדוויס מדגם PRV650 (עוד לא הוצאתי מהאריזה כדי שאוכל להחזיר/להחליף אותו. אני יודע שזה טיפשי לקנות קודם ורק אח"כ לעשות את המחקר כדי לוודא שה-UPS מתאים... ) בעמוד הראשון בחוברת ההוראות של הUPS רשום בבירור אם יש ספק כוח עם ACTIVE PFC אז צריך UPS עם 1000VA לפחות. מצד אחד ה-PRV650 אמור להתאים כי הספק צורך 450*0.8=607W וקראתי שאם יש ספק עם ACTIVE PFC אז W=VA, ויש לי עוד מסך שצורך 45W (מסך 22"). זאת אומרת שבאופן גבולי ה-PRV650 אמור להספיק. צריך לזכור גם שרק כאשר המחשב מריץ משהו כבד הספק פועל בהספק מקסימאלי, ואצלי זה לא קורה לע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. בפורום מפרטים הציעו לי להתייעץ כאן, האם ה UPS הנבחר והספק הנבחר מתאימים למערכת? [ATTACH=CONFIG]6066[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by benyben,

שלום. AsRock Fatal1ty PRO 2600K שיומהר ל 4.6GHZ GTX480 Corsair Vengeance 16GB SSD 2TB WD Sound Card Corsair 800D Noctuah CPU Cooler DVD BLU RAY אין צפי למערך SLI האם אפשר להיות בראש שקט לגבי בחירת ה Corsair AX 850? [וכדרך אגב, וכשאלה מהצד, לא ברור לי מה ההבדל בין סדרת ה AX לבין סדרת ה HX של Corsair] תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, יש למישהו דרייברים שמתאימים לחיבור מתאם בין USB ל RS232 לתקשורת של אל פסק ? אני ניסיתי מספר דרייברים של prolific וגם מאתר wch.cn שהגעתי אליו איכשהו אבל עדיין התוכנה של ה UPS מודיעה שאין תקשורת איתו. ד"א - התוכנה היא UPSilon. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות!!! כל רעיון יתקבל בברכה :-) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by פבלו,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב עם ספק כוח של 1000W. עד כה היה לי AIN1500 של Advice, הוא אמור להיות 1500VA אבל הוא לא מחזיק מעמד בזמן הפסקות חשמל. מה שכן במחשב הקודם היה ספק של 650W. רכשתי מאדוויס AON2000 שהוא 2000W, אבל המכשיר רועש כמו משאית. יש לו 2 מאווררים שעובדים ללא הפסקה. והרעש הזה הופך את העבודה שלי לבלתי אפשרית. הספק של המחשב עצמו יש לו ילתת סליל (coil whine), שזה בעיה בפני עצמה, אבל זה נראה שהרעש של הספק נהיה חזק יותר כשהוא מחובר לאל פסק. למרות שUPS יש יללת סליל משלו בזמן מאמץ של המחשב. החברה מוכנה לתת לי זיכוי, והם מציעים לי מכשיר דומה בשם TOP 2K LONG שיש לו מאוורר אחד. רציתי לשאות אם מישהו מכיר את המכשיר ומה רמת האימונות והרעש שלו. והא…

17. תהנו חבל שלא הוסיפו את הקורסאייר 850 להשוואה.

18. Started by עוד מישהו,

היי, כרגע מה שיש לי זה UPS של אדוויס PRD650 לפי מה שהבנתי לפי המפרט החדש שזה לא יתאים לי. אשמח לדעת איזה UPS יתאים. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yonir,

יש לי כיום את המפרט הבא: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ Seagate ST2000DM001 2TB HDD Seagate ST3000DM001 3TB HDD LG GH24NS70 DVD כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX (קראתי באחת הביקורות שצורך 18-108 Watts) הספק שלי זה מה שבא עם המארז, EarthWatts 380W - קישור כרגע הכל עובד בסדר גמור. קניתי SSD ואני מתכוון להחליף "שילוש" (+קירור) ככה שיהיה לי: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM מעבד Intel C…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

בחודשים האחרונים אני מנסה לבנות מפרט אבל מתקשה להגיע למשהו סופי וכרגע לא ברור מתי הקניה תתבצע (זה אמור להיות בקרוב כי קשה להיות בבית עם מחשב אחד). ראיתי ש SKYPC מתחילים להביא מוצרים של HIPER (הם הביאו את 2 מארזי ה MID שלהם והיום הוסיפו לאתר גם ספק מסידרת ה S הזולה). כרגע יש להם רק את דגם ה 425W במחיר מצחיק של 200 שקל http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=23&pid=7&action=Feature http://www.skypc.co.il/pl_product~HPU-4S425-PU~24~0.htm איך הוא ביחס למחיר? הספק אמין או עושה בעיות כמו ספקי ה TYPE S הישנים יותר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gilgil2,

הי, אני לקראת רכישה של המארז הזה יגיע עם מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר משחקים ותכונות זוללות זיכרון כמו פוטושופ ו-visual studio מסרטונים שאני רואה ביוטיוב אני רואה שיש במארז מאווררים אבל כולם מכוסים בחומר שחוסם רעשים מאיפה נכנס ויוצא האויר אם כל המאוורים מכוסים ? זה קצת מלחיץ אותי בקנייה שלו הסיבה שאני קונה אותו היא בגלל העיצוב הנקי והשקט שאלה שנייה, אם אני מניח את המארז על הריצפה בפינה מתחת לשולחן איפה שדי חם, זה תקין ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חדש במתנה מחו"ל - דגם HD4850 x2 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=265&grp=3 הכרטיס הזה הוא ארוך יחסית לכרטיסים רגילים והוא לא נכנס במארז הקיים שלי. לכן אני מעוניין להחליף מארז למשהו שכן מתאים, וכנראה אני גם צריך ספק חדש - יש לי ספק של 450 וואט. אם כבר אני קונה מארז חדש אני רוצה שהוא יהיה משהו איכותי - חזק, מאוורר, יציאות קדמיות וכו' ולגבי הספק - כמה אתם חושבים שמספיק בשביל לתמוך בכרטיס מסך? ובכלל מאיזו חברה אמינה כדאי לקנות? חשבתי על מארזים של TT או Antec אבל אני לא ממש מבין בזה... מאוד אודה על עזרתכם, אורי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מעוניין לשמור על מערכת שלי, וההתלבטות שלי היא בין 2 היצרניות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by koby100,

שלום חברים משיטוט בפורום עולה כי המארז Antec NSK4480 המגיע עם ספק EarthWatts 380W הוא הבחירה המומלצת למערכת בסיסית. (~450 ש"ח) http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=94002 היתרונות שהוזכרו הם שקט ואיכות. אגב: ממש השבוע יצא הדגם המחליף: Antec NSK4480 II http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=94486# אני מתעניין באפשרות חלופית עם ספק חזק יותר (~450) שתיתן גם כן תמורה טובה בפרמטרים של שקט ואיכות. אני מעלה את רף המחיר ל 550 ¤. עדיפות לקניה ב SKYPC או IQPC הצעה ראשונה שקיבלתי: Cooler Master Elite 334 or 335 http://skypc.co.il/pl_product~RC-335~6~0.htm 225 ¤ + Hiper HPU-4S425 http://skypc.co.il/pl_product~HPU-4S425-PU~24~0.htm 228 ¤ האם זו …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kapyuval,

אני בונה מחשב חדש. המפרט שלו: לוח אם: gigabyte z77x-u5h מעבד: i7 3770k קירור למעבד: Corsair Hydro H100 זיכרון: 2X4GB 1600MHz Patriot כרטיס מסך: Sapphire HD7970 Ghz Vapor-X edition מארז: Sharkoon Tauron עם 5 מאווררים. כוננים קשיחים: שני דיסקים ישנים WD 500GB ו SAMSUNG 500B יש לי ספק כוח ישן Thermaltake 550W בן 4 שנים. השאלה שלי האם אני צריך לקנות ספק כוח חדש או שבינתיים הוא יספיק? (ולחכות עם OC)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.