עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המערכת היא מעבד CORE I7 920 זכרונות DDR3 TRIPLE CHANNEL PLATINUM 3X1GB של OCZ לוח אם ASUS P6T DELUXE הרדיסק SEAGATE 1TB 32MB מארז ANTEC 900 כרטיס מסך SEPPHIRE HD4870X2 + SEPPHIRE HD4870 ב CROSSFIRE כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 4 האם הספק הנ"ל יספיק, גם ל OC למעבד וכרטיס מסך? באם לא, ספק של כמה צריך? נ.ב - אני קונה רק קורסייר ספקים אז אם צריך ספק חזק יותר רק בבקשה תגידו לי כמה צריך מהספקים של קורסייר. שאלה נוספת - האם ה ANTEC 900 מספיק גדול בשביל ה 4870X2? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rofben,

מי משלושתם עדיף?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by thedarkman,

מה קורה אחי? ANTEC 1200 VS CM HAF 932 איזה מארז יותר טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים יותר טובים ויותר איכותיים,יש לו מאווררים יותר טובים ואיכותיים,סירקולציה יותר טובה,סידור כבלים יותר טוב,הוא יותר גדול,מרווח ומקורר יותר טוב,שווה את מחירו,עדיף מכל הבחינות האם ANTEC 1200 הוא מארז צפוף? האם כל הכרטיסים כיום נכנסים בו בקלות? אני לא יודע איזה מארז לקנות אני מתלבט כבר הרבה זמן,חלק אומרים לי לקנות ANTEC 1200,חלק אומרים לי לקנות CM HAF 932 אתם מציעים לי לקנות את המארז שלדעתי הכי יפה בהתבלטות כזאת? תקשיב דקה איזה אחד אמר לי מפורום אחר של ANTEC 1200 יש מאווררים לא טובים ולא איכותיים ולרוב המארזים של חברת ANTEC שיש להם מאווררים עם לדים אז הם לא טובים ולא איכותיים ולCM HAF 932 יש מאווררי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מחשב הולך להחזיק Q9550 וכרטיס מסך פשוט, לפחות 3 דיסקים קשיחים, לא מעט חיבורי USB ו-FW. הצרכים: חיבור FW קידמי, איוורור טוב לקשיחים שיעמדו בעומס גדול מהרגיל ושקט במידת האפשר. רוצה לקנות מTMS או SKY. ראיתי מארז נחמד של LIAN-LI ב340. עוד אחד של ג'יגהבייט שיכול להתאים. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

מה הולך? המודו 87 כבר לא חדש במיוחד בעולם אבל בישראל אין שום זכר לקיום שלו... יש למישהו מושג מתי הוא מגיע לארץ הקודש?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zam,

יש לי ADVICE 2KVA דגם מדוייק אני לא יודע. בכל מקרה הוא החליט לא לעבוד. בהפעלה כאשר הוא מחובר לחשמל הוא מעביר אבל אם אני מוציא אותו מהמתח הוא נכבה בציפצופים איומים כאילו מישהו רוצח אותו. 1. איך אני מתחיל לבדוק מה הבעיה 2. אם זו בעיה של מצברים האם משתלם לקנות אחרים או להשקיע בחדש 1KVA (כ- 3000 ש"ח) 3. האם אפשר לחבר מצברים אחרים בהתאמה במידה ויש לי או שאני חייב את אותו הדגם כרגע יש לי 6 קטנים כאלו כמו של אופנוע האם אני יכול לחבר למשל 2 גדולים של אוטו 4. אם זו בעיה מורכבת יותר האם יש איזו מעבדה מומלצת שאתם מכירים אני אשמח לעזרה כי אני קצת מדוכא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by EroSenin,

אני מעוניין לקנות מארז חדש ואני די סגור על זה. אני מעוניין לדעת את יכולת הקירור שלו, אני אשמח אם יביאו לי טמפרטורות שהוא מספק לגבי השקט שמעתי אותו והוא שקט בטרוף לפי טעמי. עוד דבר אני רוצה לדעת כמה פילטרים יש לו? יש אפשרות להוסיף פילטרים למאוררים שאין? אשמח לתגובות יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gib494,

שלום יש לי במחשב ספק 450W עם Active PFC. אני מעוניין לחבר UPS למחשב ולמסך בלבד, בשביל לאפשר הורדה מסודרת של המחשב במקרה של הפסקת חשמל. קניתי UPS של אדוויס מדגם PRV650 (עוד לא הוצאתי מהאריזה כדי שאוכל להחזיר/להחליף אותו. אני יודע שזה טיפשי לקנות קודם ורק אח"כ לעשות את המחקר כדי לוודא שה-UPS מתאים... ) בעמוד הראשון בחוברת ההוראות של הUPS רשום בבירור אם יש ספק כוח עם ACTIVE PFC אז צריך UPS עם 1000VA לפחות. מצד אחד ה-PRV650 אמור להתאים כי הספק צורך 450*0.8=607W וקראתי שאם יש ספק עם ACTIVE PFC אז W=VA, ויש לי עוד מסך שצורך 45W (מסך 22"). זאת אומרת שבאופן גבולי ה-PRV650 אמור להספיק. צריך לזכור גם שרק כאשר המחשב מריץ משהו כבד הספק פועל בהספק מקסימאלי, ואצלי זה לא קורה לע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. בפורום מפרטים הציעו לי להתייעץ כאן, האם ה UPS הנבחר והספק הנבחר מתאימים למערכת? [ATTACH=CONFIG]6066[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Yaniv_sosner,

תמונות מהמארז החדש ..!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין בהמלצה לאל פסק בתקציב של 500-600 ש"ח זה המפרט שלי: Intel Core I5 2500K Asus P8Z68-V 2X4G samsung 1333mhz SSD CRUCIAL M4 128GB SAMSUNG F3 1TB EXTERNAL HARD DRIVE SEAGATE 1.5TB Power Color Radeon HD5850 1GB CoolerMaster HAF 932 Seasonic M12II-620 Bronze 620W MicroLab SOLO6C Razer BlackWidow Razer DeathAdder Dell U2311H LCD יש אולי אל פסק טוב בתקציב הזה? חוץ מזה, בחברה שאני עובד קונים בכמויות אל פסקים של חברת AVIEM http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-ups&db178108=2770249 אני מאמין במחיר זול יותר ממה שמוצג בזאפ אז אם יש להם אל פסקים טובים בשביל המערכת שלי אני יברר בעבודה בכמה אני יוכל לרכוש אותו תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. I5 2500K Z68 UD3 G.SKILL 1600 4GBX2 1TB SEAGATE HD7970 3 מאווררים 120 לפי החישוב היבש המערכת צורכת 450W , אבל בכל זאת למי שיש ניסיון, האם זה יכול להביא לבעיה עם הזמן ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kolsad,

שלום לכולם. די נסגרתי על מפרט ואני רוצה את עזרתכם במציאת הספק והמארז . מפרט: מעבד Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box או הפנום 955 לא החלטתי עדיין אבל כולם אומרים לי לקחת את האת'לון אז כנראה שאקשיב להם. מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 או מאוררים למעבדים Arctic Freezer 64 Pro (גם לא סגור עדיין) לוחות אם למעבדי ‏AMDGIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio זכרונותDDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחיםSamsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסךSapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E (כנראה) יש סיכוי קטן ל5870 ב1150 שקל צורבי DVDLG DVD±RW GH22NS x22 Black …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by adiomri,

מקווה שזה הפורום הנכון. רכשתי אל פסק אדוויס E_COM 600. הבנתי שצריך להוריד תוכנה מתאימה לגיבוי מהאתר שלהם בכתובת http://www.alpesek.com/sitepage.aspx?pageID=55. יש לי חלונות XP. איזו תוכנה מתאימה להורדה. לא כתוב שם חלונות XP אלא חלונות 2003? מה מתאים? גם התוכנות למטה יותר לא נראות לי מתאימות כי פתחת את הוראות ההפעלה ובכלל לא מוזכר שם חלונות XP. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by HingedEmu2,

הספק שלי נקנה לפני בערך שנתיים. לפני בערך שנה הוא התחיל לעשות רעש חזק מדי לטעמי. אתמול עשיתי צעד ופתחתי אותו, שימנתי את המאוורר וניקיתי עם אלכוהול 70%. הרעש ממשיך אין לי ממש רעיונות מה לעשות... הרעש נשמע כמו דפיקות קטנות של המאוורר על משהו אבל בדקתי והוא לא נוגע בכלום. עצות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מחשב ישן עם ספק כוח רועש ואני מחפש ספק שקט לוח האם הינו GA-K8VT890-9, הספק המערכת הוא מינימלי (400-300 וואט יספיק בהחלט). מה הספק השקט ביותר שיתאים לי וזמין בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מחפש מארז למחשב גיימינג המבוסס על AMD Phenom II X4 965 BE 3.4GHz ו-NVIDIA GTX470. הדרישות הן שיהיה מאוורר בצורה מעולה, מהונדס בצורה איכותית ובנוי מחומרים טובים ומעוצב יפה. חשוב שיהיו פילטרים על המאווררים (הבניין שלי מוקף בבניינים בתהליך בנייה) ויהיה נחמד אם לא יהיה רועש מדי, אם כי זה רק בונוס, והדרישות האחרות חשובות יותר. התקציב הוא עד 850+- ש"ח, אפשרות מסויימת לחריגה אם זה שווה את זה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by saphisto,

שלום לכולם, שמתי לב שבזמן מאמץ, או משחק כבד, מהספק שלי מתחיל להיות רעש של פיצפוצים קטנים, סוג של crackling, וכמו כן הרעש עובר לשקע החשמלי. ניסיתי להחליף שקע וזה עשה אותו דבר.. אני לא יודע מה הגורם הבעייתי פה. הספק שלי זה antec neo eco 520

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כבר כמה זמן, כל פעם שיש הפסקת חשמל מעל לכמה שניות האל פסק הוותיק שלי (APC) מפיל עצמו מיד ומודיע על עומס יתר. הסוללות עצמן - טריות, הוחלפו לא מזמן. סחבתי כמה זמן, אבל לקראת החורף הפנמתי שלכל דבר טוב יש סוף ורכשתי אל פסק חדש (armor line) ב KSP. הגעתי, חברתי אותו למחשב, הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. קורה. יש תקלות גם במוצרים חדשים. התקשרתי לבנדא שאשרו מיידית החלפה, שלחו אשור ל KSP ותוך יום/יומיים היה לי אל פסק חדש. הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. בשלב זה הבנתי שהבעייה לא באלפסק אלא בספק הכוח במחשב. הוזמן מאמזון, הוחלף. חובר לאל פסק החדש החשמל נותק - והאל פסק…

20. Started by shlompis,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת ספק ומארז של חברת ThermalTake. המארזים אפשריים לפי סדר עדיפות: 1. M9-VI1000BNS http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/m9/vI1000bns.asp# 2. Armor Jr VC3000BNS http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bns.asp# 3. VI4000BNS http://www.thermaltake.com/product/chassis/midtower/m9d/vI4000bns.asp# אני לא יודע כל כך מה הקריטריונים לבחירה נכונה, חשוב לי שהוא יוכל לקרר ע"י 2 מאווררים של 120, שיהיה נוח לשימוש. אני לא מתכנן להרכיב קרור עבור המעבד על גבי המארז, בחרתי קרור למעבד ThermalTake V1 כך שהוא ידחוף את האוויר החוצה יש ל 120 האחורי. http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp לגבי ספקים…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש הרבה מארזים שניתן לראות שיש להם מקדימה חיבור IEEE לדוגמא. עכשיו בשביל שיהיה לי אופציה שזה יעבוד אני חייב כרטיס FIREWIRE נוסף במחשב? או שאולי יש מארזים שמביאים לך את האופציה הזאת BUILT-IN ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המפרט בצד....ומאז שהחלפתי את ה8800GTX ב4870x2 הכרטיס טלויזיה לא עובד כמו שצריך....החשד שלי זה הספק כי הכרטיס לוקח לו את כל המשאבים (יכול ליהיות שזה לוח אם או משו?)בכל מקרה אני צריך ספק כח חזק ושקט שיחזיק את המפרט שלי תקציב 800שקלים חדשים תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל תשובה ממישהו שמכיר את המארז HAF 935 Stacker של Cooler Master. האם ניתן להרכיב בחלק הקטן (915R) רדיאטור 280 מ"מ ובנוסף לשים בו את הכלוב ל-3 כוננים? או שבעצם זה שאני מרכיב את הרדיאטור זה תופס את כל המקום ואין אפשרות לשים גם את הכלוב? תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הגיע הזמן לשדרג את המחשב וכדי לצמצם עלוית אני בודק אילו רכיבים אפשר להשאיר. יש לי מארז של אנטק 4482B שנקנה לפני 5 שנים יחד עם הספק הנ"ל. אני מחליף מעבד, לוח אם, זכרון ואולי גם HD. האם כדאי להישאר עם הספק הזה או ש-5 שנים זה כבר יותר מדי זמן ועלול לגרום נזק לחומרה החדשה במקרה של תקלה?

25. Started by wrecker,

התחדשתי במארז (סוף סוף) אחרי הרבה חיפושים ותהיות בסוף קניתי lancool k60wb שהוא לעצמו מצויין.. הבעיה שלי היא שהתחלתי לתכנן את כל המערך של החוטים ואז ראיתי שיש בעיה לא קטנה.. בגלל שהספק עכשיו למטה החיבור 24 פינים בקושי הגיע! אבל הוא הסתדר לי בסוף.. הקטע שהחיבור המרובע הזה שהולך ללוח הוא אפילו יותר רחוק ולשם זה לא מגיע בכלל :-\ כרגע חיברתי בקושי את כל המערכת רק שתעבוד, הספק "זרוק" בתוך המארז.. השאלה שלי אם יש אפשרות לקנות מאריכים כאלה שאפשר לקנות? ואיפה? לא באלי ממש לקנות ספק כח עם זאת שהספק שלי לא כזה אדיר.. (EZCOOL 400W) אבל להוציא עכשיו 400-500 שקל על חדש באסה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים