עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by leahd3,

שלום למנהלי הפורום. אני קיבלתי הזדמנות מ CABLE MOD לבצע רכישה של SLEEVING EXTANSION לספקים. אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי כי אני לא רוצה לעבור על חוקי הפורום. בגדול מדובר פה על קבוצת רכישה ואני יודע שהחברה באתר מחפשים את זה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by XpHunTeR,

לאחר שבפורום אחד אמרו לי X ובפורום אחר אמרו Y, אני מגיע לכאן ושואל את אותה השאלה. אשמח להוכחות וגם לדעת איך זה חושב כדי שאולי אני אגיע לפיתרון. כמה Watts המערכת הזו צריכה לדעתכם? E8400 with OC to 4.0 4GB ram 800MHZ Asus Maximus Formula (או משהו תואם של GIGABYTE שתומך CF HD 4870 *2 in Crossfire HDD 500GB, DVD-RW, Monitor 22" on windows vista (וכל שאר הדברים הקיימים במערכת מחשב וצורכים ממנה WATTS..) תודה

3. הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הצעה לספק כוח בסביבות 400-500 ש"ח כמו כן הצעה למארז באותו סכום. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Yoni_Maist,

אהלן, אני קונה מחשב ביולי (מתכנן לקנות GTX1070 ו I5 6600K) ורציתי לבקש המלצה לספק ולמארז. קודם כל חשוב לי לציין שאני קונה רק מKSP או Ivory תקשיב למארז: 450 ש"ח - חריגה ל 500 ש"ח תקציב לספק כוח: 400 ש"ח - חריגה ל500 ש"ח חשוב שלספק יהיה Active PFC ואם אפשר שיהיה מודולרי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Gico,

מישהו יודע מתי יגיע לארץ מארז ה- II 690 על שתי גירסאותיו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by xDa,

שלום,קיבלתי הרגע מחשב אבל ללא הכבל שמעביר חשמל לספק.. השאלה שלי היא כזאת,אני יכול לקנות בחנות כל כבל? אין דבר כזה "מתאים" "ולא מתאים"?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yarin153,

קניתי ספק כוח למחשב ישן שלי כי תכננתי לקנות עוד מעט כ' מסך בכל מקרה קניתי COOLER MASTER 460W מKSP (זה החלק היחידי שהחלפתי) ומאז שהחלפתי המחשב לא נכבה לי אני מבצע כיבוי מהWINDOWS או לחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי והמחשב נדלק חזרה כדי לכבות צריך ללחוץ על הכפתור של הספק כוח מה עושים ? זה משגע אותי תודה על העזרה :-)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by hakoki,

אני מתלבט אם לקחת את ה hec 6a19b שבא עם ה 400trt ששניהם בחבילה יוצאים 160 ש"ח או לקחת את ה triton של ג'יגהבייט ואת ה 400 trt שיוצא לי בערך 360 שקל שניהם שווה להוסיף את הכסף בשביל המארז של ג'יגהבייט?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Turbine,

שלום, איזה ספק מומלץ למפרט הבא: CORE I7 EXTREME GIGABYTE X58 EXTREME WD 74GB X 3 RAPTOR WD 1TB X 3 GTX260 X 2 SLI DVDRW X 2 WATER COOLING האם ספק 750 של CORSAIR יספיק ? בעלות של 800 שקל... יש לי באותה עלות להביא את הספק : של ZALMAN 850-HP המלצות ? הסתייגויות ? תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ori ZEE7,

הרכבתי אתמול מחשב לתוך הR4 של FRACTAL. למארז יש נורית חיווי אחת שיכולה לשמש או כpower led או כחיווי לHD מה מומלץ..? ו speaker לא הגיע, לא עם הלוח ולא עם המארז? כמה חשוב הרמקול הזעיר הזה??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by boss,

יש לי מארז CM HAF X לוח אם אסוס ASUS P8P67 Delux עם פאנל קדמי USB 3.0 גודל 2.5 בעיה אין לי מתאם פאנל 3.5 קדמי של מארז HAF X. אני צריך פאנל האחורי של USB 3.0 עם מחובר ללוח אם דומגא תמונה אני מנסה לחפש אתר אייבי יש פרטים מיליונים לא ברור, אם יש מתאם פאנל קדמי 3.5 ל5.25 של HAF X אשמח בבקשה תמצאו זה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפי המפרט הנוכחי שלי, אם אני אשדרג ל-GTX260, האם יהיה צורך לקנות גם ס.כוח יותר חזק מהנוכחי שלי? כמו כן, מתוכננת קניה של מעבד Q8200-Q8400 (אשר צורך 95W)... תודה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Amit BL,

לאחר שחשבתי לקנות את מארז ה-Haf X והתברר שהוא פשוט מפלצתי מדי לספרייה שלי. ראיתי שיש מהומה רצינית עליו בפורום ושקלתי לקנות אותו למערכת שלי, מחשב טוב, אבל כבר אפשר להגיד ממוצע 6GB 1888MHZ Crosair Dominator GT AMD Athlon II box 635 3.9GHZ 4X GTX 460 1GB Gigabyte אממ זהו בערך, עוד כונן 3.5 ג'יגה קיצר אני שוקל לקנות מארז חדש עכשיו, כי אני עובר לספרייה חדשה שאין בה מקום ל-Haf X, ורציתי לדעת מה המהומה סביב המארז? בנוסף, מה ההבדל בין השחור/לבן לטיטניום?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by רומן גרוס,

המארזים של אייבורי מגיעים עם EZCOOL 300W REAL זה גנריק ? איך הספק כח הזה ? MSI זה סוג של ECS ? CEON מישהו מכיר את החברה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום , אני קונה מערכת מחשב חזקה מאד של גיימינג שאני הולך להריץ עליה OC של 30% למעבד I5 . רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז LANCOOL PC-K56B ₪400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6344 ועל ספק הכח HEC WIN+700 700w. ₪500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5526 תודה רבה התקציב הוא בערך אותו מחיר כמוהם או פחות . תדה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by עוד מישהו,

היי, כרגע מה שיש לי זה UPS של אדוויס PRD650 לפי מה שהבנתי לפי המפרט החדש שזה לא יתאים לי. אשמח לדעת איזה UPS יתאים. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1) קודם כל אני חייב לדעת מה רע בספק ג'נרי שממליצים לקנות ספק עם חברה ?אני כבר שנים מתעסק עם המחשב ואף פעם ספק ג'נרי לא עשה לי בעיות המחשב הבא שאני הולך לקנות זה המחשב הראשון בחיים שלי שהוא לא ספק ג'נרי .אבל בכל זאת אני לא מבין למה צריך להשקיע על ספק ואני חייב תשובה ממשהו מקצועי את השאלה הזאת היה לי לרגע על המארז אבל מיד חשבתי על התשובה ש א מקרר יותר טוב את החומרה מבפנים ב} שקט ונוח וגם מארז לא צריך להחליף כל שנה או שנתיים 2)בכל מקרה זה המפרט שלי ואני רוצה את המארז המינמום שיחזיק לי את המפרט כי גם ככה בעתיד אני יצתרך לקנות כרטיס מסך אז אני יצתרך להחליף ספק מה אתם אומרים על המארז עם הספק הזה ? -> http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2146&Pname=COMPUCASE וה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ברשותי מחשב לעריכת אודיו עם 6 דיסקים קשיחים, לוח אם Gigabyte GA-H67A-UD3H עם i7 2600 וכרטיס מסך Gigabyte GeForce 210. רציתי בבקשה לדעת האם הספק SeaSonic S12 II 430W יספיק למערכת הזו או שיש צורך בספק חזק יותר. במידה וצריך ספק חזק יותר חשבתי לבחור ב- SeaSonic SS-500ET רציתי לדעת האם הוא שקט כמו ה-430, שאיתו יש לי נסיון והוא חרישי דבר שמאוד נחוץ לנו במחשב לעריכת אודיו. בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by White Eagle,

שלום, ראיתי הרבה אנשים שאומרים שצריך ספק כוח "איכותי", מזאת אומרת איכותי ואיך אפשר לדעת איזה ספק הוא איכותי? נ.ב: האם הספק כוח שלי נחשב טוב ואיכותי (כי הבנתי שהרבה לא אוהבים אותו) Thermaltake litepower 600W

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by oron_s,

מי יותר טוב מבחנית קירור? האם ה- gigabyte שווה 100 ש"ח יותר מה blackline?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by איש מטורף,

שלום! אני מעוניין לרכוש קירור חדש למעבד ומארז שיהיה בית למחשב שלי. המערכת שלי היא: E6600 Intel BadAxe2 4GB Kingston Value DDR2 667 Leadtek 7800GTX WD3200AAKS Seagate 320GB Maxtor DiamodMax9 250GB (ועוד עומדים להגיע) Antec NeoPower 480W בכל מקרה, אני יכול לרכוש את הUber Chakra במחיר עלות של 571 שקלים בגלל שאני עובד כטכנאי מחשבים ואנחנו עובדים עם רוזטק היבואנים. אבל עדיין אני מתלבט בנוגע לרכישה. הקירור אותו חשבתי לרכוש הוא הZalman 9700 LED, שאותו אני יכול לקנות ב340 שקלים. השיקול הוא כזה: שלא כמו הscytheים למינהם או קירורים אחרים, הזלמן יכול "לקבל" אוויר מכל הכיוונים מכיון שהוא עגול, והמאוורר הענק של הuber chakra יספק הרבה ממנו. הוא לאחר מכן יצא למאוורר שאני אשים מאחורה בc…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by arkadur,

אהלן, החורף קרב ובא, ואני מעוניין להגן על המחשב, ועל הקשיחים בפרט מפני תחלואי החורף, אני לא בקיא בגלים השונים (ריבועי, סינוס), אני פשוט מעוניין באל פסק באזור ה1KV, שיתאים ספציפית לספק הזה (עם הPFC המובנה שלו) המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. http://ufu.co.il/files/iosf0if0pbp706phcxj0.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מתלבט אם לקנות מארז ב250 שקל של אייבורי המיוחד.. הוא ניראה סבבה ויש לו מאוורר קידמי של 120 ואחורי של 80 או לקנות את המארז אורורה החדש שעולה שם 750 שקל שניראה ממש פצצה לדעתי ויש לו מאוורר קידמי 120 ו2 אחוריים 120 אני מתכנן לקנות כרטיס DX10 וספק אנמרקס 500W ומעבד E6600 אני מפחד אז שבמארז המיוחד של אייבורי ישרף לי הכרטיס מסך אחרי כמה זמן או משהו כי המארז לא יהיה מספיק קר.. ואני משאיר את המשחב כל השבוע פתוח כי אני מוריד דברים בלילה ורק בשבת מכבה.. רעש פחות מפריע לי העיקר שהמחשב יעבוד סבבה ולא יכבה לי פתאום במשך השבוע או ישרף לי דברים במחשב אז האם המארז המיוחד של אייבורי יספיק או שכדאי לקנות את המארז של אורורה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים