עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המערכת היא מעבד CORE I7 920 זכרונות DDR3 TRIPLE CHANNEL PLATINUM 3X1GB של OCZ לוח אם ASUS P6T DELUXE הרדיסק SEAGATE 1TB 32MB מארז ANTEC 900 כרטיס מסך SEPPHIRE HD4870X2 + SEPPHIRE HD4870 ב CROSSFIRE כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 4 האם הספק הנ"ל יספיק, גם ל OC למעבד וכרטיס מסך? באם לא, ספק של כמה צריך? נ.ב - אני קונה רק קורסייר ספקים אז אם צריך ספק חזק יותר רק בבקשה תגידו לי כמה צריך מהספקים של קורסייר. שאלה נוספת - האם ה ANTEC 900 מספיק גדול בשביל ה 4870X2? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם. הנה המפרט של המחשב שלי: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 2GB Kingston Value HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II DVD±RW GH22NS x22 Black SATA TEMPEST (No PSU) W2284F 22'' LCD 2ms 1:30,000 DVI WideScreen במפרט הזה היה כלול ספק: Corsair VX 550W Series Active PFC 12cm Fan PSU היום יצר איתי קשר נציג חברת המחשבים (KSP) והודיע לי שאין ברשותם את הספק הנ"ל וכל זה לאחר שעברו 9 ימי עבודה (כשהם מתחייבים על 7), ושהם מוכנים להחליף לי אותו לספק זהה של חברת HEC שכן ספק Corsair כמו שהזמנתי יהיה זמין רק בעוד שבועיים... הייתי מעוניין להתייעץ איתכם לגביי מספר דבר…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Gico,

מישהו יודע מתי יגיע לארץ מארז ה- II 690 על שתי גירסאותיו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by momi2004,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by CyberBot,

חשוב שיהיה חלון בצד ומספיק רחב לקירור MUGEN 3 REV B(מתוכנן OC) מתכוון ללכת על הCOOLER MASTER n300 אבל אולי יש משהו יותר עדיף עד 250 שקל מקסימום 270

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הגיע הזמן לשדרג את המחשב וכדי לצמצם עלוית אני בודק אילו רכיבים אפשר להשאיר. יש לי מארז של אנטק 4482B שנקנה לפני 5 שנים יחד עם הספק הנ"ל. אני מחליף מעבד, לוח אם, זכרון ואולי גם HD. האם כדאי להישאר עם הספק הזה או ש-5 שנים זה כבר יותר מדי זמן ועלול לגרום נזק לחומרה החדשה במקרה של תקלה?

7. Started by ranran,

שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב? ומאיפה אני יכול להשיג ספק TFX 300W (הבנתי שזה הכי גבוה ) תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני קונה את המפרט הזה האם ספק הכוח המופיע בכותרת חזק מספיק להחזיק את המערכת או שצריך חזק יותר?אם צריך חזק יותר אשמח לקבל המלצה לספק הזול ביותר שיכול להחזיק את המפרט מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX לוחות אם [¤url=http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=3208]Gigabyte GA-MA780G-UD3H זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gib494,

שלום יש לי במחשב ספק 450W עם Active PFC. אני מעוניין לחבר UPS למחשב ולמסך בלבד, בשביל לאפשר הורדה מסודרת של המחשב במקרה של הפסקת חשמל. קניתי UPS של אדוויס מדגם PRV650 (עוד לא הוצאתי מהאריזה כדי שאוכל להחזיר/להחליף אותו. אני יודע שזה טיפשי לקנות קודם ורק אח"כ לעשות את המחקר כדי לוודא שה-UPS מתאים... ) בעמוד הראשון בחוברת ההוראות של הUPS רשום בבירור אם יש ספק כוח עם ACTIVE PFC אז צריך UPS עם 1000VA לפחות. מצד אחד ה-PRV650 אמור להתאים כי הספק צורך 450*0.8=607W וקראתי שאם יש ספק עם ACTIVE PFC אז W=VA, ויש לי עוד מסך שצורך 45W (מסך 22"). זאת אומרת שבאופן גבולי ה-PRV650 אמור להספיק. צריך לזכור גם שרק כאשר המחשב מריץ משהו כבד הספק פועל בהספק מקסימאלי, ואצלי זה לא קורה לע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kalimero1234,

מה זה החיבור הבא במארז: יש לי אותו אבל הוא לא מחובר למארז. האם כדאי לחבר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי מחפש מארז גדול שמתאים ללוחeatx שיהיה עם יכולות קרור גבוהה ועם מסנני אוויר. המחשב ישמש לגיימינג ו oc תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by zam,

היי. קניתי אתמול את ה- Antec Snata Elite אבל אני מרגיש שאני עדיין מתלבט וחושב ש- Antec One ישרת אותי יותר טוב. הזמנתי באינטרנט ואני אמור לקחת אותו שבוע הבא מהחנות ולכן יכול להתחרט. התקציב שלי הוא 280 ש"ח. אני מחפש מארז שקט ופרקטי עם מחיר נוח, ומאחר ואשים אותו בסלון (לתקופה הקרובה - שנתיים בערך) אני רוצה שיראה סביר פלוס עד טוב. האם עשיתי קנייה טובה או להחליף ל Antec One. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, המפרט של המחשב הוא: intel core 2 duo E7300 2.6GHz Samsung 1TB HD MB: intel (אעדכן עם הדגם המדויק) Ram: 2GB kingston GPU: GT9500 אם שכחתי משהו תגידו. תמליצו לי על ספק איכותי שיחזיק את המערכת. התקציב הוא באיזור ה-200-250 שקל. אם צריך לחרוג-אז נחרוג, אבל אני מאמין שהתקציב בסדר. תודה על העזרה.

15. Started by Cupid Me,

^

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אתמול קניתי כרטיס מסך חדש: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 עכשיו אני צריך ספק כוח חדש עד 220 שקל בערך שיחזיק אותו ושיהיה עם 6 פינים כדי שאני אוכל לחבר את הכרטיס...תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by RevBlue,

אני מנסה לגלות פרטים על ספק הכח שלי, (חברת ייצרן, דגם מחיר כרגע בשוק....) ואני לא מצליח יותר מידי ניסיתי לחפש לפי המספר דגם שמופיע עליו- DSA550S-G ולא מצאתי כלום, תהיתי אם יש איזשהו אינדקס שאפשר לחפש ספק כח לפי מס' דגם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בניתי בשנה האחרונה כמה מחשבים לצורכי אינטרנט ואופיס עבור לקוחות שלי עם מארזים של GIGABYTE דגם LUXO140 המארז שקט מאוד מגיע עם שני מאווררים אמינים 120mm .אחד בחלק הקדמי ואחד בחלק האחורי. לי נראה שהמאוורר הקדמי בקושי מכניס אוויר למארז כי הפנל הקדמי הרי מפריד בינו ובין האוויר. אני גם לא יודע אם המאוורר האחורי מצליח באמת להוציא אויר חם מהמארז ואיזה נפח אויר באמת מקבל סירקולצייה טובה על ידי שני המאווררים. איך אני יכול לדעת שהמאווררים האלה אפקטיבייים? אולי עדיף לקנות את המארז הזה בגרסה הזולה יותר של מאוורר בודד 120mm בחלק האחורי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by oreinis,

שלום אני רוצה לקנות מארז גדול ללוח atx ללא ספק שיודע לקרר טוב כרטיס מסך gtx 285 ומעבד i7 920 עד 600 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10885 גם כולל ספק 300W גם 2 מאווררי 12 ס"מ וגם מעוצב הרבה יותר יפה מה6A19 האם מארז זה גם מומלץ מבחינת איוורור ושקט כמו ה6A19?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by msa90,

יש לי 2 שאלות עליו 1 עם כמה מאוררים הוא מגיע? והאם אחד המאוררים שהוא מגיע איתם הוא עם לאד(אור) 2 האם יש בארץ חנות שמוכרת את המארז הזה בצבע כסף?(ראיתי שיש והוא נראה סוף הדרך ככה אבל השאלה אם מוכרים בארץ? תמונה של הכסוף

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עד עכשיו משך אותי ה-Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 Black Blue Led Gaming Case אם יש לכם עוד הצעו אני ישמח לשמוע במחיר הזה אם ביותר נמוך עדיף ובקשה אחרונה ... אם רק תוכלו להביא לי קישורים למה שאתם מציעים אני ישמח מאוד אם לא אז תודה בכל מקרה עריכה: יש לי טוניק 120 מעבד E6750 כ.מ 8800 GTS עם 640 מגה ולוח של אסוס P5K-E

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Boris_yo,

היי, גר בקריות, במרחק של 200 מטר מים ובקיץ יש לחות גבוהה. האם יש כמה דברים שאני צריך לדעת לפני שאקנה מארז? אני גם מודאג בדברים כמו קורוזיה, חלודה...

24. המחשב שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה דיסק קשיח 80GB 7200 כרטיס קול SBLIVE צורב DVD + כונן DVD יש לי כרגע ספק 500W פשוט +מארז פשוט. ושאלה, האם יש בכלל טעם לשדרג את הספק והמארז?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Rhinoc,

אני צריך מארז , (ללא ספק) , ראיתי שהרבה ממליצים על הR4 אבל אני לא צריך שהמארז יהיה שקט בכלל מצידי שיעשה רעש של טרקטור סדר העדיפויות שלי הם: 1.פיצ'רים כמו תא נשלף לHDD , סידור כבלים ונוחות (אני אוהב לפתוח את המארז ולשחק איתו) וקירור. 2.חלון בצד ועיצוב 3.רעש אפשר לחרוג בכ-100 שקל אם הכרחי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים