עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום . אני קונה מחשב חדש עם E6400 וX1950XT עכשיו חשבתי על ספק שיתאים למיפרט כזה ... אז רציתי לישאול מה אתם אומרים על Enermax ELT400AWT אני מוכן להשקיע בסביבות 450 ש"ח אז אם יש לכם ספק שאתם ממליצים בסביבות המחיר הזה אז אני ישמח אם תשתפו אותי ועוד משהו בנוגע למארג אני צריך מארז טוב עד 300 ש"ח חשבתי על http://zap.co.il/model.asp?model_id=421955 הוא חמוד אבל אם יש לכם המלצות אז בבקשה שתפו אותי ואני לא מחפש יופי שיהיה קצת חמוד והעיקר טוב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hezi508,

שלום לכולם הזמנתי מחשב IQPC ומתברר שאין להשיג מארזים של LANCOOL K60/62 בארץ הומלץ לי במקום ANTEC 300 ANTEC SONATA 3או CM 590 אני רוצה מארז שקט (השקט חשוב אני עובד עם המחשב הרבה שעות ולעיתים אף ישן כשהוא עובד די קרוב משהו כמו מטר וחצי), חובה פילטרים למאווררים (אני נמצא במקום שצובר אבק בכמויות מסחריות, קירור טוב ומראה סולידי לא צריך חלונות, לדים ומיליון מאווררים אשמח להמלצות מה עדיף מבין השלושה או לקבל המלצה למארז אחר תודה חזי כרגע המליצולי גם על SILVERSTONE PRECISION זה והמפרט שישב במארז מעבד CORE I5 750 קירור SCYTHE MUGEN 2 לוח אם ASUS P&7P55D E PRO שני כרטיסי מסך 5750 שני קשיחים ספק SEASONIC S12 520

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Gico,

מישהו יודע מתי יגיע לארץ מארז ה- II 690 על שתי גירסאותיו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RevBlue,

אני מנסה לגלות פרטים על ספק הכח שלי, (חברת ייצרן, דגם מחיר כרגע בשוק....) ואני לא מצליח יותר מידי ניסיתי לחפש לפי המספר דגם שמופיע עליו- DSA550S-G ולא מצאתי כלום, תהיתי אם יש איזשהו אינדקס שאפשר לחפש ספק כח לפי מס' דגם? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות מחשב הכולל את הרכיבים הבאים: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 2x2GB Patriot Signature Dual Channel 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Elite 335 Black (No PSU) השאלה שלי היא האם הספק הבא יחזיק את המערכת Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) או שמה כדאי לקחת ספק של 500\550. יש לציין כי המחשב לא ישודרג בעתיד, זהו מחשב עבור אבא שלי שמבצע עריכת וידאו קלילה והקלטות של מוזיקה, כך שלא יהיה צורך לשדרג את כרטיס המסך. מעבד מרובע ליבות הוא מעל ומעבר בשבילו ונלקח בחשבון כי לא הרבה יישומים מנצלים אותו. בין כל הפותרים נכונה תוגרל סירת מנוע מגומי עם מדבקת ברווז, ת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. I5 2500K Z68 UD3 G.SKILL 1600 4GBX2 1TB SEAGATE HD7970 3 מאווררים 120 לפי החישוב היבש המערכת צורכת 450W , אבל בכל זאת למי שיש ניסיון, האם זה יכול להביא לבעיה עם הזמן ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lazy-bones,

היי חבר'ה, אני לקראת קניית מחשב חדש, ואני רוצה לקנות בנוסף אל פסק לקראת החורף הקרב. רציתי להתייעץ איזה אל פסק לקנות, איזה יצרן, איזה הספק וכו'... מפרט המחשב שאני הולך לקנות כמעט זהה למפרט הבא המומלץ פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137604&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני משתמש במסך 226BW של סמסונג טווח המחירים נע בין 500 - 800 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by beni123,

איך הספק 450W שלהם? נחשב לג'נרי? וא"כ לפי מה קובעים את זה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הליברטי שלי הלך, ואני זקוק לספק חלופי. אין לי צורך בספק איכותי במיוחד (כמו שהליברטי התיימר להיות), או יעיל במיוחד. כלומר, HEC או FSP 400W אמין (שעומד בעומס מסלול ה-12V) יעשה את העבודה. ראיתי סיסוניק שהם עדיפים ב-300 ש"ח, אך הייתי מעדיף להשקיע פחות, יותר לכיוון ה200 ש"ח. אני זקוק שהחנות תהיה בתל אביב או רמת גן (גם אייבורי וKSP הולכים ). תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אני רוצה לרכוש מארז עד 300 שקלים בלי חריגה,איך המארז הנ"ל מקרר ומרווח היטב?http://ksp.co.il./?select=.1041..130...e=0&maxprice=0ואני לא יודע אם הלוח יכנס לי ..הלוח הוא gigabyte h67ma-usbb3-b3בתמונות לא הצלחתי להבין,במידה ואני רוצה להתקין פאנל קדמי נוסף למארז זה אפשרי?כי בתמונה יש רק פאנל אחד וכדי לשים תכונן ,ו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by andrei21,

היי עשיתי אוסף של מארזים מומלצים אודה לעזרתכם בבחירה https://ksp.co.il/?uin=47690 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27669 https://ksp.co.il/?uin=51151 https://ksp.co.il/?uin=43691

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by newyork3,

שלום הלך לי הספק במחשב 300W של HEC.החלפתי לספק חדש של HEC שקצת שונה מהספק הישן . החיבורי SATA בספק הישן היו כבל כתום ,צהוב,אדום ו2 שחור בחדש החיבורי SATA אדום,צהוב ו2 שחור (ללא כתום). חיברתי רגיל את הסאטה להרדיסקים ולצורב. רציתי לשאול מהו משמעות הכבל החסר והאם יש בעיה עם זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10885 גם כולל ספק 300W גם 2 מאווררי 12 ס"מ וגם מעוצב הרבה יותר יפה מה6A19 האם מארז זה גם מומלץ מבחינת איוורור ושקט כמו ה6A19?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kapyuval,

אני בונה מחשב חדש. המפרט שלו: לוח אם: gigabyte z77x-u5h מעבד: i7 3770k קירור למעבד: Corsair Hydro H100 זיכרון: 2X4GB 1600MHz Patriot כרטיס מסך: Sapphire HD7970 Ghz Vapor-X edition מארז: Sharkoon Tauron עם 5 מאווררים. כוננים קשיחים: שני דיסקים ישנים WD 500GB ו SAMSUNG 500B יש לי ספק כוח ישן Thermaltake 550W בן 4 שנים. השאלה שלי האם אני צריך לקנות ספק כוח חדש או שבינתיים הוא יספיק? (ולחכות עם OC)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום קניתי ספק (גנרי ) כדי להשתמש בו בתור ספק שלא מותקן במחשב, אלא כאלמנט חיצוני לרכיבים שונים (משאבות מנועים וכולי) הלכתי לכיוון של ספק של מחשב כי הוא מסוגל לתת זרמים יחסית גבוהים ,וגם אמור להיות לו מתח יציב פחות או יותר באופן עקרוני כל ספק שנופל בקריטריון הזה היה עונה לי על הדרישות לא רציתי לשלם 400+ ש"ח על ספק מחברה מוכרת הלכתי על הכי פשוט -הנחתי שהם צריכים להיות בטווח השגיאה המותר למתח 12 וולט עלה לי ספק גנרי כ 150 ש"ח בהספק אמיתי של 350 וואט (480 רשום על הקופסה). הבעיה שלי היא שהוא לא נותן מתח בצורה אמינה אלא עובד במתח נמוך של 11 ואפילו 10.5 וולט ? האם זה תקין (אפילו שמדובר בספק גנרי) אם לא אז למה אני יכול לצפות מספק כזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Liran Cohen,

אהלן, צריך עזרה לגבי מציאת מארז מתאים למפרט הבא: i7-9700k gigabyte auros pro corsair dominator platinum 32gb (8gbx4) with dominator rgb airflow MSI Sea Hawk 1080gtx water cooled with a single radiator Corsair H115i OR NZXT Kraken x62 (עדיין לא קניתי) Adata XPG SX8200 PRO 1TB Corsair MP300 480GB SAMSUNG 860 EVO SSD Crucial MX500 240GB SSD Seagate 2TB HDD Seasonic m12 ll Evo 850W מחפש מארז עם זרימת אוויר טובה, שקט, מפרט טוב ושנראה טוב (אני יודע שזה טעם אישי אבל עדיין ) בהתחלה חשבתי על PHANTEKS P600S או FRACTAL R6 אבל אני מפחד שמארז MID לא יתן לי פתרון טוב בגלל שיש לי ראדיאטור כפול לקירור המעבד וראדיאטור יחיד לכרטיס מסך, ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eranir,

אני מרכיב בקרוב מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק שקטים. לאחר הפעם הקודמת שהעליתי את הבקשה הזו בפורום קניתי את ה-P150 (עם Neo430). אין ספק שלעומת המחשב הקודם (P4 בתוך מארז גנרי) זה היה שינוי של שמיים וארץ, אבל אני לא יודע אם זו עדיין האופציה המומלצת כאן. לכן רציתי לבקש המלצות נוספות באיזור התקציב הזה, כאשר חריגות אפשריות במידה והן מצדיקות את עצמן (התקציב אינו קשיח, פשוט נראה הגיוני...) תודה, ערן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amd@ati,

איך המארז הנ"ל? (קירור, שקט ואיכות בנייה) האם המחיר הגיוני? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1313

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ben-zone,

לפני 10 שנים, במסגרת בניית הNAS שלי (הספור המלא כאן) רכשתי מארז של Fractal Design. בתחלת החודש הייתי צריך להחליף שם את אחד מדיסקי הparity, ולצערי גם גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לתפקד. אלתרתי פתרון זמני (כפתור סטנדרטי מאיביי שבולט מחוץ למארז). ופניתי אל היצרן בבקשה לרכוש את הרכיב. המארז עצמו כבר לא זמין. הפניה ליצרן היתה ב 7 לחודש, ובאותו יום התבקשתי לשלוח להם את המספר הסידורי של המארז ואמרו שינסו לאתר את החלק במחסנים. עניתי להם באותו יום. ב 8 לחודש הודיעו לי שהחלק אותר ונשלח (משבדיה). היום, ה 24 לחודש, החלק הגיע. זה שרות לקוחות כמו שצריך להיות. ולהבהיר - לא התבקשתי לשלם לא עבור החלק ולא עבור המשלוח.

20. Started by ranran,

שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב? ומאיפה אני יכול להשיג ספק TFX 300W (הבנתי שזה הכי גבוה ) תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אני קונה את הדגם connect3d x1950xt המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Pentium D920 775 2.8G 2*2M BOX לוח אם: Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 זכרונות: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz כ. מסך: Gigabyte 6800gs ספק: Enermax Liberty 400W פשוט באתר היצרן הם ממליצים 450 ואט אבל רציתי לדעת אם גם ה-400 שלי יספיק

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zam,

יש לי ADVICE 2KVA דגם מדוייק אני לא יודע. בכל מקרה הוא החליט לא לעבוד. בהפעלה כאשר הוא מחובר לחשמל הוא מעביר אבל אם אני מוציא אותו מהמתח הוא נכבה בציפצופים איומים כאילו מישהו רוצח אותו. 1. איך אני מתחיל לבדוק מה הבעיה 2. אם זו בעיה של מצברים האם משתלם לקנות אחרים או להשקיע בחדש 1KVA (כ- 3000 ש"ח) 3. האם אפשר לחבר מצברים אחרים בהתאמה במידה ויש לי או שאני חייב את אותו הדגם כרגע יש לי 6 קטנים כאלו כמו של אופנוע האם אני יכול לחבר למשל 2 גדולים של אוטו 4. אם זו בעיה מורכבת יותר האם יש איזו מעבדה מומלצת שאתם מכירים אני אשמח לעזרה כי אני קצת מדוכא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שאלה כללית בלי קשר למיפרט ספציפי ? , שיהיה טוב גם לשידרוגים בעתיד ! חברים שלי כבר נפלו כמה פעמים בפח עם המלצות שקנו ספק לפי מיפרט הנוכחי שלהם ואחרי שידרוג היו חייבים להחליף שוב !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by לוח שנה,

אם למישהו יש אותא אז איך הוא מבחינת המקום בפנים - יש מספיק? וגם אם כבר אז איך הוא בכלל, אני אישית אהבתי את הרעיון של האפשרות להחליט כמה כוננים יהיו של 5.25 ו 3.5 וגם המאורר למעלה והמאווררים החזיתובכלל המראה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1216&products_id=10559 איך הספק הזה לעומת ה ENERMAX noisetaker 420W? המפרט המדובר: E6600 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 GTS8600 NVIDIA WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 ENERMAX LIBERTY 400W האם כדאי לקחת את ה 6a19? (שלטעמי נורא מכוער) או להוסיף 100 ש"ח ולקחת את ה GIGABYTE TRITON?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.