ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם רואים במפרט שלי יש לי 3 הרדדיסקים כרטיס 8800GT מעבד INTEL E6750 2.66 ו 4 GIGA RAM הספק נדפק ככול הנראה איזה כוח דורשת המערכת מינימום ומקסימום מאמץ . ואם אפשר תוכנה שאומרת כמה וואט נקי יש לי בספק? אם זה אוורסט יש לי רק אני לא יודע איך לקרא את מה שרשום (כמה כל דבר לוקח).
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב ברצוני להתחיל פרויקט מודינג ואני רוצה לקנות מארז שעליו אני יעשה את הפרויקט. יש כמה דברים שחשובים לי : 1. שהמארז יהיה מאלומניום (ליאן לי או אנטק מסדרת הP או כל מארז שיש אבל שיהיה מאלומנים) 2. שהפנים של המארז יהיו חלקים בלי יותר מדי קישקושים ושהגודל פנים יהיה מעל 210MM 3.יש עדיפות שלא יהי חלון אבל גם אם יש אז לא נורא תביאו בכל מקרה 4. שמחיר המארז לא יהה מעל 700 שקל גג 750 שקל תודה רבה שקד נעים וראיתי שהביאו מארזים חדשים של ליאן לי בIQPC במחירים זולים אבל תראו אפ יש שם איז הדגם טוב כי אין לי כל כך ידע במארזים
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חברה יש לי את המארז הבא: http://img.zap.co.il/pics/6/6/5/5/27715566c.gif אני רוצה לפתוח אותו מקדימה כדי לנקות את המאורר שיושב מול הדיסק קשיח אשמח אם תעזרו לי כי אני לא רוצה לשבור את המארז.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היום הרכבתי את המחשב החדש ויש לי בעיה שהכבל 4 פינים של הספק אנטק באסיק לא מתאים ללוח האם שיש שם 8 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את ה4 פינים של הספק ואת ה4 פינים המשלימים מ20 ל24 שלמיטב הבנתי הם גם למתח (או שלא)יחד לחריץ המתח של ה8 פינים בלוח אם? או שכדי לקנות מפצל מ4 פינים ל8 ולחבר כך? תודה לעוזרים העניין קצת דחוף כי כרגע הילדים ללא מחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אל פסק של חברת gamatronic מדגם smartcompact 650 קניתי לו מצבר חדש אחרי שהישן לא מחזיק מספיק זמן במקרה של הפסקת חשמל (המצבר הקיים הוא המקורי והוא עובד כבר 4 שנים עם לא מעט עבודה) בכל אופן, רציתי לדעת אם יש דרך לשרשר את המצברים בצורה כלשהי כך ששניהם יתנו לי זמן עבודה ארוך יותר ? כמובן בצורה כזאת שלא תסכן לי את האל-פסק עצמו או את המערכת כולה... גוסטב
-
- 18 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
לגבי הספק חשוב שיתן תמורה לעתיד כלומר לשדרוגים ולSLI , שיהיה שקט וגם modular עדיפות למעל 800 וואט. מעדיף את חברת corsair לא חובה . לגבי המארז חשוב שיהיה שקט בעל יכולת קירור טובה מבחינת גודל שיהיה mid tower עדיפות לחברת collermaster לא חובה . עם תחשבו שהתקציב נמוך למרות שלא נראה לי , יש אפשרות לחרוג בכ500 ש"ח תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה קורה אחי? ANTEC 1200 VS CM HAF 932 איזה מארז יותר טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים יותר טובים ויותר איכותיים,יש לו מאווררים יותר טובים ואיכותיים,סירקולציה יותר טובה,סידור כבלים יותר טוב,הוא יותר גדול,מרווח ומקורר יותר טוב,שווה את מחירו,עדיף מכל הבחינות האם ANTEC 1200 הוא מארז צפוף? האם כל הכרטיסים כיום נכנסים בו בקלות? אני לא יודע איזה מארז לקנות אני מתלבט כבר הרבה זמן,חלק אומרים לי לקנות ANTEC 1200,חלק אומרים לי לקנות CM HAF 932 אתם מציעים לי לקנות את המארז שלדעתי הכי יפה בהתבלטות כזאת? תקשיב דקה איזה אחד אמר לי מפורום אחר של ANTEC 1200 יש מאווררים לא טובים ולא איכותיים ולרוב המארזים של חברת ANTEC שיש להם מאווררים עם לדים אז הם לא טובים ולא איכותיים ולCM HAF 932 יש מאווררי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לדוגמא, כאן: http://www.hardwaresecrets.com/article/975/10 הם אומרים שבניצול כל ההספק, ה"רעש" הגיע לגבול המותר. האם זה משמעותי, בעיקר כשלא משתמשים במלוא ההספק (אלא רק בחצי ממנו, למשל)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני רוצה לקנות מארז שיסנן בצורה הכי טובה אבק התקציב הוא עד 500 שח אבל בכל מקרה אשמח גם לחוות דעת על מארזים יקרים יותר
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמין ויציב ובטוח להשתמש בו במחשב ביתי . האם יש לו הגנות כרצוי.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום! מחפש מארז שיתאים לכרטיס מסך GTX 260 של חברות NZXT ושל THERMALTAKE עד סכום של 370 ש"ח תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לספק כאשר הדרישה העיקרית היא שיהיה שקט הוא לא צריך להיות בלתי נשמע לחלוטין, אבל הסיבה להחלפת הספק הנוכחי (ג'נרי כלשהו) זה הרעש הנוראי והבלתי נסבל שיוצא ממנו. בכל אופן, אני לא לחלוטין זוכר מה המפרט של המחשב, אבל זה איזה פנטיום 4 ישן למדי עם הארד דיסק אחד וכרטיס מסך פשוט למדי (איזה Geforce 4 mx אם אני זוכר נכון) ולכן מבחינת הספק (wattage) אני לא חושב שתהיה בעיה גם עם ספק של 300W, אבל שוב, אני מעוניין שיהיה שקט, אך אינו חייב להיות חרישי לחלוטין. התקציב עומד על לא יותר מ-300 ש"ח, כמובן עם עדיפות להוציא כמה שפחות. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מארז שהדבר הכי חשוב לי בו הוא יכולות קירור וזרימת אוויר טובה. בתקציה הזה אני רוצה FULL TOWER שמן הסתם זרימת האויר בו יותר טובה, וגם יותר נוח לעבוד איתו. השקט חשוב, אבל פחות. מראה לא חשוב לי בכלל חשבתי על ANTEC 900 ב550 שקל עם 4 מאווררים. קונה מפנדה מחשבים. תודה מראש על ההמלצות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כנראה אקנה ספק כוח יד שנייה ורציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אותו לפני שאני קונה? פיזית וגם באמצעות תוכנה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה משהו אמר לי את זה: שלמארז ANTEC 1200 יש מאווררים לא טובים ולא איכותיים בגלל הלדים שלו,לרוב המארזים של חברת ANTEC שיש להם מאווררים עם לדים אז המאווררים שלהם לא טובים ולא איכותיים. ולCM HAF 932 יש מאווררים איכותיים וטובים האם זה נכון? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה ממקום מסוים ולכן יש לי מגבלה של כמה דגמים. התקציב הוא 300-400 ש"ח והדגמים שאראה נכנסים בתקציב. אני מתלבט בין: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=166 enermax laguna thermaltake SD200 http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001368&id=C_00001372&name=SD200&ovid= לגבי שני הדגמים האלו, הם מגיעים עם ספקים ג'נרים? מה הקטע של המחיר הזול עם ספק? ויש גם שני דגמים מעט יותר זולים שנחשבים ג'נרים אבל הם של חברות ג'נריות "מוכרות": Trendsonic http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3483 EZCOOLT-280D http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3389 אני ריאלי ויודע שבתקציב שלי המארז לא יהיה מעולה אב…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המארז Antec NSK4480B-II מגיע עם ספק Antec Earthwatts 380W מה רמת השקט של הספק הזה בהשוואה לספק Antec BP500U 500W (שקט/רועש מעט/הרבה)?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, איזה ספק עדיף מבחינת איכות, אמינות ושקט (מיועד למחשב משרדי): FSP 350W 60HCN RAIDMAX 400W הספק כאמור מיועד למפרט תקציבי (לשימושים משרדיים). כיוון שה- FSP לא במלאי כרגע הומלץ לי ע"י החנות לקחת את הריידמקס באותו המחיר. האם השדרוג שווה או שעדיף לחכות ל- FSP?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים, אודה להמלצתכם על מארז שקט במיוחד שרוב השימושים יהיו ל- HTPC (לכן חשוב לי שיהיה שקט). חשוב לי להדגיש שאני מחפש מארז "עומד" ולא "שוכב" למרות שעדיף שוכב לשימושים של HTPC. (פשוט יש לי בעיה של מקום). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי זה המפרט שלי: (לא ניראה לי שאני יעשה SLI או CROSSFIRE כרגע או בעתיד....) אשמח לדעת האם הספק יחזיק את המערכת בצורה טובה ושקטה? האם כדאי לקחת ספק יותר חזק ליתר ביטחון? האם הדגם עצמו הוא טוב או שעדיף דגם של חברה אחרת? אשמח לביקורת רצינית וכמה שיותר מעמיקה על מנת שאני אוכל להבין (בניגוד לסתם לפרסם ספק אחר יותר חזק) התקציב הוא +- אותו תקציב של הספק הנ"ל... בכל מקרה תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קיבלתי מסך CHIMEI T39D לא עובד, (לקחתי אותו בגלל ששלי שבק חיים ואכשיו אני בתקופה של בגרויות ומובטל ככה שאין תקווה למסך חדש עד לסוף הקיץ בינתיים אני יושב בלי מחשב כבר חודש). פירקתי את המסך ומיד קפצו לי בעיניים שלושה קבלים קטנים שהיו נפוכים. השגתי קבלים זהים (25V 220MF), מסרתי את הספק הפנימי והקבלים לתכנאי המקומי שמתעסק דיי הרבה בהלחמה של רכיבים אלקטרוניים ויש לו את הציוד. לבסוף זה לא עבד: יכול להיות שזאת פאשלה שלו כי ההלחמות מאחורה נוגעות בפסים אחרים ולא זכור לי שהם היו מחוברים, מצד שני התכנאי אומר שזה זבל של לוח והוא פשוט נשרף בגלל קפיצת המתח קיצר סיפור. אכשיו אני מחפש דרכים לפטרון הבעיה כי מסך חדש אני לא יכול לקנות (תקציב 100 ש"ח) את הלוח אין לי מושג איך לתקן (אני ממש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10179 במחיר התחלתי סביר, 445 ש"ח. למי שרוצה לדעת ההבדל בינו לבין ה- Advanced הוא של- Advanced יש מאוורר עליון של 140mm ול- PLUS יש 120mm. *יש עוד כמה הבדלים בודדים אבל הם רק אם רוצים לשדרג את המארז.*
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח JEWEL SPIRE ATX-550WTN-PFC הוא מחובר למערכת I7 920 לוח אם: P6T זיכרונות: OCZ&PATRIOT DDR3 1333 9GB דיסק קשיח: WD 1TB כרטיס מסך: ATI 5830 כשאני מחבר אותו למערכת הכפתורי LED של הלוח אם נדלקים אבל שאנילוחץ על כפתור ההדלקה כלום לא קורה (המחשב לא נידלק, המאוור בספ לא מגיב כלום) בדקתי עם ספק אחר פחות טוב המערכת נדלקת ומגיבה(EZCOOL 500W) ישרעיונות לפתרון מעבר לתיקון של הספק או החלפה שלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום רב!!!!!! בקיצור: ------------ מה ההבדלים באיכות רכיבים (ומבחינת רעש) - בין 2 סדרות מאותה חברה : 260 ש"ח = Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem 320 ש"ח = 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem למידע נוסף מפרט PDF. מחנות פנדה. מול סדרה יקרה יותר: 300 ש"ח = 30W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ה SS בא כספק בלבד OEM וה S12II בא בקופסה. ה S12II מכיל שרוולים העוטפים את החוטים. מה העטיפה הזאת נותנת? פרטים נוספים: ---------------- קיבלתי המלצה חמה על ספק איכותי ושקט של Seasonic דגם של 430W מסדרה S12II (נחשב גם איכותי ברכיבים וגם שקט מאוד) הפסק בא בקופסה retail, יש לו מראה יפה (מתכת בצבע שחור) והחוטים שיוצאים ממנו עטופ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מארז ג'נרי כבר כמה שנים והוא מאוד רועש (לפחות אחרי שמתרגלים למחשב חדש עם מארז איכותי). יש לי באותו החדר עוד מחשב (חדש) והישן הרבה יותר רועש מהחדש ואני מעוניין להחליף לו מארז + לרכוש קירור למעבד (לא רלוונטי לדיון זה). אני גלשתי לא מעט לגבי מארזים בטווח מחירים סביר (300-350) למארז בינוני שיתאים ללוח אם שיש לי (MICRO ATX). הגעתי להתלבטות בין המארז Cooler Master CM 690 למארז Antec 300. היתרונות של ה690 די ברורים שזה סידור כבלים נוח, עד 7 מאווררים (עד 2 למעלה, אחד מאחורי לוח אם) וגם שקט. ל300 יש חסרון עד 4 מאווררים אבל 2 מהם מקדימה שזה טוב אבל לא הכרחי עבורי כרגע. הוא כמובן גם שקט. מה שחשוב לי הוא שקט וקירור. שניהם גם יפים ונראים די פשוטים מבחוץ. המ…
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-