עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by R0112,

1) האם הספק הזה איכותי וטוב? 2) האם הספק הזה יתאים למערכת: מעבד: E6300 לוח אם: abit IB9 965 כרטיס מסך: geforce 7600 GS שני כוננים קשיחים, 2 מאווררים במארז +1 על כרטיס המסך, 1 על המעבד (accelero L2 Pro ו Freezer 7 Pro). 3) עד כמה הספק הזה יהיה אקטואלי גם לשדרוג של המעבד וכרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by beni123,

איך הספק 450W שלהם? נחשב לג'נרי? וא"כ לפי מה קובעים את זה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by vipnisim,

השאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by winner,

שלום חברים אני צריך המלצה למארז + ספק כח עבור המפרט הבא: מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כמות 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כמות 2 צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) אני צריך מארז עם מקום ל-5 דיסקים קשיחים לפחות - עם מאוורר לדיסקים, ושיהיה סולידי ושקט למדיי בנוסף, הספק צ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני צריך להחליף את הספק במערכת שלי, אני שומר את ה1KW שלי לטובת המערכת הבאה שאני בונה מדובר בQ6600, 2 משאבות לקירור מים 6 קשיחים 4850 בCF ועוד כל מיני שטויות שיקחו עוד אמפרים בודדים יש לי נטייה לקורסאייר, השאלה איזה הספק אני צריך עבור מערכת שכזו? 600? 650? ללכת על בטוח לכיוון ה700? אני לא רוצה להתפרע יותר מידי, ומחינתי HX620 מתאים, השאלה אם הוא יחזיק את המערכת? כמובן שהמערכת בOC עריכה: אני מעדיף שהספק יהיה מודולרי, ולכן אני לא לוקח את ה650W

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by רומן גרוס,

המארזים של אייבורי מגיעים עם EZCOOL 300W REAL זה גנריק ? איך הספק כח הזה ? MSI זה סוג של ECS ? CEON מישהו מכיר את החברה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ביקורות (הראשונה ווידאו) http://www.3dgameman.com/content/view/15225/103/ http://www.overclockersclub.com/reviews/cooler_master_haf_922/ http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/HAF_922/6.html http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2009/06/03/cooler-master-haf-922-review/5

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מתלבט אם לקנות מארז ב250 שקל של אייבורי המיוחד.. הוא ניראה סבבה ויש לו מאוורר קידמי של 120 ואחורי של 80 או לקנות את המארז אורורה החדש שעולה שם 750 שקל שניראה ממש פצצה לדעתי ויש לו מאוורר קידמי 120 ו2 אחוריים 120 אני מתכנן לקנות כרטיס DX10 וספק אנמרקס 500W ומעבד E6600 אני מפחד אז שבמארז המיוחד של אייבורי ישרף לי הכרטיס מסך אחרי כמה זמן או משהו כי המארז לא יהיה מספיק קר.. ואני משאיר את המשחב כל השבוע פתוח כי אני מוריד דברים בלילה ורק בשבת מכבה.. רעש פחות מפריע לי העיקר שהמחשב יעבוד סבבה ולא יכבה לי פתאום במשך השבוע או ישרף לי דברים במחשב אז האם המארז המיוחד של אייבורי יספיק או שכדאי לקנות את המארז של אורורה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by itamarsol,

מה אתם אומרים על המארז הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3371 איך הוא? מתאים לגיימינג? שקט? איף הסידור כבלים? יש למישהו הצעה יותר טובה? זה המעבד והלוח: I5 2310GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 וכרטיס מסך: hd 6850 או 6870 (עדיין לא קניתי ואני מתלבט)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לדוגמא, כאן: http://www.hardwaresecrets.com/article/975/10 הם אומרים שבניצול כל ההספק, ה"רעש" הגיע לגבול המותר. האם זה משמעותי, בעיקר כשלא משתמשים במלוא ההספק (אלא רק בחצי ממנו, למשל)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ellell,

מהו המושג מארז שקט - האם רוקד או אולי שר וצועק או מתנונע כמו מכונת כביסה. או אולי מתכוונים אתם על רחש של זרימת האויר של המאווררים שלפעמים נוטים להרעיש. מי יודע.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by skr,

לאיזה ספק ב500-600 שח יש שני חיבורי 8פין ויחזיק את הHD2900Xא?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nir1471,

אהלן, אני מחפש מארז עד 300 ש"ח שאפשר להכניס לתוכו לוח אם בגודל uATX ושיהיה כמה שיותר שקט, התקציב הוא עד 300 ש"ח, מחשב שהולך להיות בעיקר מחשב מדיה, אך לא חובה שהמארז יהיה מארז שוכב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי מערכת E8400 4GB RAM 9500GT 2 HDD's אני בקרוב מתכנן לקנות GTX 460 כרגע יש לי ספק כוח EZCOOL 450W והבנתי שהוא נחשב לנחות אז אני מחפש ספק כוח איכותי וטוב שיחזיק את הכרטיס מסך החדש בכיף וגם חשוב לי שיהיה מודולארי (התלהבתי מהרעיון הזה) לבינתיים ב 400 ש"ח בול זו נראית לי האופציה הכי טובה שיש 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) תודה מראש [= ד.א מאוד מאוד חשוב לי השקט ! [=

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by אבי222,

היי הזדמן לידיי כרטיס אם של hpz420 איך אני מוצא מארז מתאים ? רק מארז של HP יתאים< תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mirileh,

איזה אל-פסק מתאים למחשב Dell OptiPlex 7080 SFF? אני באזור שסובל מהפסקות חשמל וגם שינויים במתח החשמל. רוצה אל-פסק שבהפסקות חשמל ישמור קבצים פתוחים ויצא באופן מסודר מחלונות. ויגן על המחשב (והמסך) בעליות מתח. איזה אל-פסק מתאים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by spitzi,

שלום, העברתי את רכיבי המחשב שלי למארז HEC Cougar Solution. כמה שאלות: בהמשך השבוע אתקין ספק כוח Seasonic S12II 620W וכרטיס מסך Gigabyte 560Ti OC. רציתי לוודא לפני שאני פותח את האריזה: הספק הזה יחזיק את כרטיס המסך + מעבד i5 2500K מומהר ב-40% + 8 ג"ב זכרון ראשי + 3 הארד דיסקים, נכון ? יש במארז כרגע רק מאוורר אחד, 12 ס"מ אחורי שמסופק עם המארז. אני חושב שכדאי לי להוסיף לו מאוורר 12 ס"מ נוסף למעלה. אודה על המלצה על מאוורר 12 ס"מ אמין וקל להתקנה, בלי לדים, עד 50 ש"ח. ההארד דיסקים כרגע עומדים על 34-38 צלזיוס. האם חשוב להתקין מולם מאוורר ? אני מעדיף שלא, כי אז הפאנל הקדמי שואב אליו הכי הרבה אבק. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Turbine,

שלום, איזה ספק מומלץ למפרט הבא: CORE I7 EXTREME GIGABYTE X58 EXTREME WD 74GB X 3 RAPTOR WD 1TB X 3 GTX260 X 2 SLI DVDRW X 2 WATER COOLING האם ספק 750 של CORSAIR יספיק ? בעלות של 800 שקל... יש לי באותה עלות להביא את הספק : של ZALMAN 850-HP המלצות ? הסתייגויות ? תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by iLoveElectrO,

------ לא חשוב, הגעתי כבר להחלטה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by captaincaveman,

2-3 כרטיסי מסך (כנראה 290X). מעבד, כרגע 2600K, כשיצא HASWELL-E אחליף מעבד לוח וזיכרון (הכיוון הוא 32GB DDR4, אבל אולי אתפרע וזה יהיה 64GB) חוץ מזה, 30 + מאווררים, שתי משאבות, AQUAERO 6 ולפחות בינתיים רק SSD ו-HD מכני אחד.

21. 1. האם הספק מספיק? 2. יש לי דיסק קשיח נוסף שאני מעוניין להוסיף בעצמי לאחר הרכישה, האם יש מקום במארז להוספה? האם יש מספיק כבלים לחיבור? [ATTACH=CONFIG]6092[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הצעה לספק כוח בסביבות 400-500 ש"ח כמו כן הצעה למארז באותו סכום. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by blueman1,

מישהו יכול לתת לי ביקורת על המארזים של גיגה בייט דגם aurora?? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yortem,

קניתי מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.tms.co.il/product/12156 עם כל הכבוד לעיצוב היפה, כשאני הולך לישון אני מרגיש שאני ישן עם איירון מן בחדר עם כל האורות הכחולים האלה. יש דרך פשוטה ומכובדת לכבות את האורות במארז? (עדיף מבלי לפתוח את המארז)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lonyd18,

http://www.eagle-techusa.com/Eagle_Tech_Dragon_500W_ATX_Gaming_Chasis_Black/ET-CADG-BK.htm מאוד אהבתי את הצורה ואת כל מה שמסביב... השאלה שלי זה איך הביצועים שלו לפי האתר שהבאתי...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.