עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by vipnisim,

השאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tzilber,

הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע ביקורות לרעה/טובה על הספק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12100

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by BENNY-L,

אם אני משתמש בספק גבוהה 900 WAT אז הצריכה של החשמל שלי תעלה באופן דרסתי גם אם אני לא מעמיס על המחשב אני ינסה להסביר יותר פשוט אותו מחשב עם ספק 500 וספק 900 יקחו אותו חשמל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לטובת המחשב הבא שלי, מחפש מארז+ספק עד 900 ש"ח מארז HTPC שוכב לסלון, שקט עד כמה שאפשר, קל משקל עד כמה שאפשר (יש לי סיוטים מלסחוב את האנטק המפלצתי שלי בקיץ לאוטו כשאני לוקח אותו לעבודה לניקוי) מודולרי עד כמה שאפשר (אני מת לכזה שמאפשר להוציא את הלוח בשליפה, ללא ברגים) ספק- לא מבין בזה מספיק, אבל איכותי ושיחזיק מערכת I7-2600K עם 5-6 דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9600GT (ישודרג בעתיד) אפשר לחרוג בכמה מאות מהתקציב אם יש צורך וזה ממש שווה את זה (אני מעדיף לחסוך) אשמח להצעות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by NaorYfrach,

המליצו לי כאן על FSP 350GLN אבל בכל החנויות שבדקתי אמרו לי שאין אותו יותר . אז מה אתם ממליצים לי ? אני צריך שיחזיק לי מעבד E2140 וכרטיס מסך 8600GT עם קירור של זלמן . אולי ה400W של הTRT בבקשה עזרה אני כבר שבועיים במחשב ישן בגלל הספק הזה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sos!!!!!,

הספק ocz 500W כרטיס מסך hd 4850 לוח g31 4 זיכרון ראם מעבד q6600 כשמחבים את המחשב כול המאוורים ניכבאים (גם הספק ) אבל שומאים כמו שריקה קזותי מהספק זה נישמה כמו מאוורר קטן שעושה טיפה רעש אבל לפי משאני יודעה יש לספק רק מאוורר 12 סמ אחד מה זה הרעש המוזר הזה (עם אני יקח למעבדה הם לא ישמעו כלום כי אני שומעה אותו רק בליליה כי הוא בחדר שלי )

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בס"ד שלום אך המארז הזה והספק הוא יספיק ל E6300 + OC ו איזה 4570/50 ואם הוא גבולי אפשר המלצה למארז וספק במחיר דומה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ziv0798,

...מבחינת קירור, שקט, שימושי/לא, מחיר?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amilo,

יש לי את הספק כח הנ"ל האם הוא מספיק טוב להחזיק כרטיס כמו HD 6950 או HD 6870 ? הסיבה שאני שואל כי בכל ביקורות כרטיסי המסך הם מראים על מערכות חזקות בהרבה משלי שצריכת המתח של כל המערכת היא לא יותר מ ~290 W והספק שלי ספציפית רשום עליו שהוא מאושר CROSSFIRE אז יחזיק או לא?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המצלמה למארז שבו אוכל לשים שני כרטיסי מסך רציניים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המפרט כרגע הוא כמו שמופיע בצד, הולך לשדרג את הכרטיס מסך לGTX 560 TI, ובעתיד את שאר הרכיבים למבוסס SB. האם הספק כרגע Enermax Liberty 400W,יכול להחזיק את המערכת הנוחכית ללא OC, או שצריך לשדרג את הספק? אם כן, איזה מומלץ, עם מחשבה שיחזיק בקלות שידרוגים לעתיד התקציב עומד על 600 לספק

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by חובב,

איך הספק כח Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU ?? אשמח לחוות דעת על הספק \חברה. תודה מראש

13. Started by optimizeR,

שלום, אני רוצה להזמין את הספק http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1579 ראיתי הרבה המלצות על הספק הזה בפורום, וקראתי באיזה שרשום משהו לגבי PCI EXPRESS שיש רק 4 פינים ולא 6, הסתכלתי על הכבל שמתחבר לכ.מסך שלי עכשיו, ויש לו 6 חורים, האם הבנתי נכון ובעצם הכבל של הספק החדש לא יתאים לכרטיס מסך ? כ.מסך - NVidia GeForce 9600GT 512mb ועוד דבר, איזה אתר אתם ממליצים להזמין ? אצל מי המשלוח מגיע הכי מהר ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by simonsix,

זה הספק http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=7 זה הכרטיס http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=969

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by firebug,

אוקי אז ממש לפני יומיים קניתי כרטיס מסך חדש gts 450 במקום ati 4850 שפשוט הלך לעולמו. אז בנתיים אני משחק והכל טוב ויפה אבל מה אני מרגיש ריח כזה של אוויר חם (כמו שיוצא ממזגן) אבל חום לא. זאת אומרת שכשאני משחק הספק מוציא אוויר פושר אבל עם ריח קל של "שרוף". עכשיו השאלה היא האם אני צריך לקנות ספק כוח יותר חזק בשביל הכרטיס? האם כבר עכשיו זה מספיק? האם אני סתם מדמיין ולכל הספקים זה ככה? האם זאת המטרה של הספק? תודה ומקווה שזאת הפעם האחורה שאני ישגע אנשים בפורום בפסח.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by crazyfunk,

אני עוזר למורה שלי לסאונד להרכיב מחשב לא חזק. הדגש מבחינתו הוא השקט! יש דגם מומלץ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי לא מזמן את הספק SPIRE 550 אחרי שהספק הוקדם נשרף ושרף את הלוח אם, יש לי מארז של HEC שהוא די גדול. הבעיה היא שבמנוחה כשרק BITTORENT או תוכנה להורדה אחרכת פועלת הוא מתחמם מאוד? האם יש משהו שאפשר לעשות עם זה? הספק ממוקם כך שהמאוור הוא כלפי מעטה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by spitzi,

היי, אני מתכוון לקנות אחד משני ספקים של Antec 520W, שניהם באותו מחיר: Antec Neo Eco 520W Antec HCG 520W 80Plus Bronze יש עדיפות לאחד מהם ? (לא משנה לי מודולוריות של כבלים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Anti-magi,

חשוב לי מאוד שיהיה מאוורר שיראה טוב עדיפות לחלון - לא חובה אבל ,לא מת על מארזים שנראים סתם קובייה שחורה יותר אוהב מארזי גיימרים קונה בימים הקרובים את לוח האם Z77A-G45 מפלונטר - זה לוח ATX ככה שעדיף שיהיה גם המארז יהיה מפלונטר אם יש לינק בכלל טוב הכוונה היא ללכת עם המארז 5-7 שנים ולהחליף בו כל הזמן חומרה ככה שצריך אחד השמח לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחשב חדש ואיתו גם המארז. הדרישות: קריר, הרבה אוורור. יופי. שקט. תאורה יכול להיות בונוס נהדר....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by liel3,

יש לי מארז HEC 6A21 וספק ENERMAX 400W LIBERTY בהתחלה לא הצלחתי להבין איך להתאים את החורים של הספק לחורים של המארז, בסופו של דבר הצלחתי להרכיב אותו, ואני לא יודע אם הרכבתי נכון, האם המאוורר של הספק אמור להיות כלפי הלוח או כלפי מעלה (לדופן של המארז) בהרכבה שלי, המאוורר של הספק הוא כלפי הלוח, האם זה בסדר???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by haims84,

שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז XBLADE בן 3 וחצי שנים. ומסך 20' של ASUS כאשר אני חש מזה זמן מה שהמאוורר הקדמי במארז שלי מקרטע לו (אחרי שהחלפתי אותו לפני חצי שנה) ובכלל שהמחשב חם מהרגיל ומכאן אף אני חש בירידה בביצועים של המשחקים . אשמח לקבל המלצה למארז איכותי, שקט, קר, מרווח, ואינפורמטיבי (אני יודע שיש כאלה שמופיע מקדימה דיגיטלית כל מיני מספרים ונתונים על טמפרטורת המחשב וכו', יכול להיות נחמד אם תהיה בו את האופציה הזו, אבל לא חובה) ואם אפשר יפה חיצונית בסגנון הXBLADE העתיק שלי ... התקציב כמו שמוזכר בכותרת, אין לי מ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ziko,

שלום לכולם, בשלבים לבחירת מחשב במקומו של קודמו "שהלך" המחשב החדש מיועד ליישומים משרדים כללים ,גלישה ,צפייה וכו אני מחפש מארז SFF בדומה למותגים DELL, ASUS . אצלנו בחברה משתמשים הרבה ב (DELL 3070 (SFF הבעייה זה מחירו היקר. ניסיתי לחפש מארז SFF ב T.M.S אך אין מבחר כלל תמוה??? מעוניין במארז שקט בתצורת SFF לאלו מיגבלות לצפות ?? תודה רבה אשמח להענותכם המהירה תודה רבה

24. Started by postup,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המארז NZXT APOLLO ולאלו מכם שיש את המארז יודעים שיש בו אורות כחולים כאלה מהמאוורר הצדדי (ואולי מעוד מקום או שתיים), שאלתי היא האם ניתן לכבות את האורות כי כשאני הולך לישון למשל האור הזה די מפריע (וגם סתם מבזבז חשמל). תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בלינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3400 לדעתכם עדיף לרכוש אותו מאשר את Enermax Liberty 500W שעולה 700 ש"ח ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים