עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום. מדובר בספק כוח חדש, אבל עלוב למדי. יש בו יציאת SATA אחת בלבד (למי זה מיועד בדיוק?) ואני זקוק לאחת נוספת (כונן DVD וכונן HD כמובן). מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ואני רוצה שאפשר יהיה לחבר לו את הצמות של החוטים הפנימים כדי למנוע הרבה חוטים ובלאגן בתוך המחשב! קיים ספק כזה במחיר כזה? ואם בכל זאת אין דבר כזה עדיף שהספק יהיה בצבע שחור! תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי מפרט מוכן כבר, הNZXT HUSH ענה על הדרישות שלי מצוין ... שקט, איכותי, מקורר היטב(RIVIEW FROM TOM HARDWARE) ... ואם זה נכון (אני מתכנן לקנות את המחשב אם הגעת ירידת המחירים ) יש לכם רעיון מארז חלופי ל שיענה על דרישות אלו ? תודה רבה לכולם רז

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני צריך להחליף את הספק במערכת שלי, אני שומר את ה1KW שלי לטובת המערכת הבאה שאני בונה מדובר בQ6600, 2 משאבות לקירור מים 6 קשיחים 4850 בCF ועוד כל מיני שטויות שיקחו עוד אמפרים בודדים יש לי נטייה לקורסאייר, השאלה איזה הספק אני צריך עבור מערכת שכזו? 600? 650? ללכת על בטוח לכיוון ה700? אני לא רוצה להתפרע יותר מידי, ומחינתי HX620 מתאים, השאלה אם הוא יחזיק את המערכת? כמובן שהמערכת בOC עריכה: אני מעדיף שהספק יהיה מודולרי, ולכן אני לא לוקח את ה650W

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחשב הולך להחזיק Q9550 וכרטיס מסך פשוט, לפחות 3 דיסקים קשיחים, לא מעט חיבורי USB ו-FW. הצרכים: חיבור FW קידמי, איוורור טוב לקשיחים שיעמדו בעומס גדול מהרגיל ושקט במידת האפשר. רוצה לקנות מTMS או SKY. ראיתי מארז נחמד של LIAN-LI ב340. עוד אחד של ג'יגהבייט שיכול להתאים. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Avi Levin,

יש לאחותי מחשב ישן שמשום מה ההארד-דיסק נדפק, אז חיברתי אותו למחשב ה-2 (שניהם IDE) והוא לא רצה לעשות POST בגלל ה-HD של אחותי, אחרי שחיברתי אותו כ-SLAVE. אוקיי, הדלקתי את המחשב בלי ה-HD, הוא נכנס ל-WINDOWS ואז חיברתי אותו, המחשב זיהה אותו והכל טוב. אחרי זה, המחשב נכנס ל-Hibernation, וכשניסיתי להדליק אותו, הוא לא עשה POST...עוד פעם התרחיש מהפעם הראשונה. נכנסתי ל-WINDOWS, באתי להכניס את הכונן, והמחשב התכבה בעצמו. ניסיתי להדליק אותו, אבל הוא לא נדלק. החלטתי לקצר לו את המעגלים לכל מקרה (זה תמיד עובד), הוצאתי את חיבור החשמל מהספק, כיסיתי עם האצבעות את שלושת החיבורים והדלקתי, כנראה שבאותו רגע לא שמתי לב ולחצתי על 120V. הדלקתי את המחשב ו....בום! יצא עשן מהספק...FUCK! נו טוב, הוצאת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by none77,

הזמנתי את המכשיר הנ"ל http://www.dealextreme.com/p/1-7-lcd-saving-energy-monitoring-outlet-220v-6a-eu-plug-42568 כנראה שזה עובד קצת הפחיד אותי הבחור אעדכן כשאקבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Director,

שלום לכולם . אחרי שהתרשמתי מהמארז של CM 690 , אבל בכ"ז אני רוצה משהוא עם חלון בצד ומואר . משהוא יכול להציע לי מארז במחיר של 400~450 ש"ח? (שיהיה בסביבות של ה-CM 690). אני מחפש שיהיה שקט , וסירקולציה טובה ! תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shvsh33,

שלום, אלו החלקים שקניתי: מעבד - Intel Core i5-4690k דיסק קשיח - Intel SSD 730 Series 240GB לוח אם - GIGABYTE Z97X-Gaming G1 כרטיס מסך - ASUS GeForce GTX 760 DirectCU II זיכרון - Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 1600 אני אחבר לו עוד שניים או שלושה דיסקים קשיחים מהמחשב הישן (סה"כ 2.5TB) איזה מארז וספק אתם ממליצים לי לקנות? + לא אכפת לי מרעש + תקציב של: 700-900 ש"ח + אני מחולון אז מעדיף מהאיזור (חולון, ראשון) תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by spider272,

שלוםלכולם מחפש מארז איכותי 300-400 ש''ח..למפרט בצד.והאם הכבלים של הספק שלי יהיו ארוכים מספיק כדי להעביר תכבלים מאחורי המארז?..ושיהיה אפשר להכניס קירור גדול למעבד עם מרווח.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הצעה לספק כוח בסביבות 400-500 ש"ח כמו כן הצעה למארז באותו סכום. תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כאשר יש גם 6600 CORE 2 DUO, 2 צורבי DVD, ואיזה 3 הרדיסקים..?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by blueman1,

מישהו יכול לתת לי ביקורת על המארזים של גיגה בייט דגם aurora?? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום , קניתי לפני שבוע את הליברטי 500 מ-נוע מחשבים ושחזרתי הביתה הקופסה של הספק היתה עטופה בכזה נילון [יאנו סגור] אז פתחתי אותו סתם לראות מה קיבלתי , אני בא למחשב אני רואה בפורמים שהקורסאיר הרבה יותר טוב ורק ב80 שקל יותר , אז השאלה שלי אם יש מצב שיחליפו לי אותו לקורסאיר ? כאילו להוסיף את ה80 שקל ? מחר אני הולך אליהם להביא את הזכרונות והטוניק טאוור שהזמנתי ובדרך להביא גם את הדברים שלי מאיבורי. e6400 p5b delux gskill 800 pk inno3d 7950gt ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gal505,

האם הספק כוח הזה בבאנדל מספיק למפרט הבא? http://www.tms.co.il/preview/spec/48kvchsq תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by thedarkman,

מה קורה אחי? ANTEC 1200 VS CM HAF 932 איזה מארז יותר טוב,איכותי,שקט,עשוי מחומרים יותר טובים ויותר איכותיים,יש לו מאווררים יותר טובים ואיכותיים,סירקולציה יותר טובה,סידור כבלים יותר טוב,הוא יותר גדול,מרווח ומקורר יותר טוב,שווה את מחירו,עדיף מכל הבחינות האם ANTEC 1200 הוא מארז צפוף? האם כל הכרטיסים כיום נכנסים בו בקלות? אני לא יודע איזה מארז לקנות אני מתלבט כבר הרבה זמן,חלק אומרים לי לקנות ANTEC 1200,חלק אומרים לי לקנות CM HAF 932 אתם מציעים לי לקנות את המארז שלדעתי הכי יפה בהתבלטות כזאת? תקשיב דקה איזה אחד אמר לי מפורום אחר של ANTEC 1200 יש מאווררים לא טובים ולא איכותיים ולרוב המארזים של חברת ANTEC שיש להם מאווררים עם לדים אז הם לא טובים ולא איכותיים ולCM HAF 932 יש מאווררי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי מערכת E8400 4GB RAM 9500GT 2 HDD's אני בקרוב מתכנן לקנות GTX 460 כרגע יש לי ספק כוח EZCOOL 450W והבנתי שהוא נחשב לנחות אז אני מחפש ספק כוח איכותי וטוב שיחזיק את הכרטיס מסך החדש בכיף וגם חשוב לי שיהיה מודולארי (התלהבתי מהרעיון הזה) לבינתיים ב 400 ש"ח בול זו נראית לי האופציה הכי טובה שיש 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) תודה מראש [= ד.א מאוד מאוד חשוב לי השקט ! [=

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ziv0798,

...מבחינת קירור, שקט, שימושי/לא, מחיר?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by R0112,

1) האם הספק הזה איכותי וטוב? 2) האם הספק הזה יתאים למערכת: מעבד: E6300 לוח אם: abit IB9 965 כרטיס מסך: geforce 7600 GS שני כוננים קשיחים, 2 מאווררים במארז +1 על כרטיס המסך, 1 על המעבד (accelero L2 Pro ו Freezer 7 Pro). 3) עד כמה הספק הזה יהיה אקטואלי גם לשדרוג של המעבד וכרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by spitzi,

היי, אני מתכוון לקנות אחד משני ספקים של Antec 520W, שניהם באותו מחיר: Antec Neo Eco 520W Antec HCG 520W 80Plus Bronze יש עדיפות לאחד מהם ? (לא משנה לי מודולוריות של כבלים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Aviv Shemesh,

איך הספק הזה(GIGABYTE Superb 720W ) במחיר של 300 ש''ח למערכת הכוללת I5 -2500 ללא OC לוח: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך : sapphire 6950 2gb למטרות גיימינג .. מישהו עזרה בבקשה ..

22. בס"ד אשמח לקבל המלצה טובה . תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by רומן גרוס,

המארזים של אייבורי מגיעים עם EZCOOL 300W REAL זה גנריק ? איך הספק כח הזה ? MSI זה סוג של ECS ? CEON מישהו מכיר את החברה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by --Shadow--,

שלום חברים קניתי אל פסק של ADVICE PRPC750W למחשב חדש בעל מסך נק 20.1 (תסתכלו בתפריט החומרה של המחשב שלי) הבנתי שהוא מצוין והתעייצתי עם היבואן בשביל שיספיק למסך וזה הדגם שהוא המליץ לי עליו למישהו יש המלצות \ ביקורות על UPS אחרים? אשמח לתשובות תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. באתר היצרן http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 רשום שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים מקדימה ומאחורה. אז למה ברוב המקומות (כולל זיגזג) מוכרים אותו עם מאורר אחדבלבד ואת השני מציעים להוסים בתוספת תשלום? האם הם פשוט מוציאים את המאורר הקידמי כדי להרוויח עוד כמה שקלים? רק בחנות "חידוש במחשבים" ברחובות אמרו לי שהמארז הזה מגיע עם 2 מאוררים... למישהו יש הסבר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים