ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הערה: הודעה זו נכתבה בפורום כ. מסך אך המקום המתאים יותר הוא כאן ולכן הכפילות. שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני מתכוון להרכיב מחשב שיכלול את השילוש הבא: i3-3220T + DQ77KB + 180GB SSD 520 series לבחור זיכרון, מסך, ומערכת הפעלה זאת לא משימה קשה, אך אין לי מושג ירוק בנוגע למארז וספק מתאימים למערכת הנ"ל. הדרישות מהספק הן שיהיה שקט ואיכותי. הדרישות מהמארז הן שיהיה לא רחב,שקט, יכלול מקום לצורב פנימי ורצוי שיכלול יציאות USB3. התקציב: 800 ש"ח אשמח לקבל הצעות לדגמים שיכולים להתאים תודה מראש למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ממש לפני יומיים קניתי כרטיס מסך חדש gts 450 במקום ati 4850 שפשוט הלך לעולמו. אז בנתיים אני משחק והכל טוב ויפה אבל מה אני מרגיש ריח כזה של אוויר חם (כמו שיוצא ממזגן) אבל חום לא. זאת אומרת שכשאני משחק הספק מוציא אוויר פושר אבל עם ריח קל של "שרוף". עכשיו השאלה היא האם אני צריך לקנות ספק כוח יותר חזק בשביל הכרטיס? האם כבר עכשיו זה מספיק? האם אני סתם מדמיין ולכל הספקים זה ככה? האם זאת המטרה של הספק? תודה ומקווה שזאת הפעם האחורה שאני ישגע אנשים בפורום בפסח.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עוזר למורה שלי לסאונד להרכיב מחשב לא חזק. הדגש מבחינתו הוא השקט! יש דגם מומלץ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מישהו שמע ביקורות לרעה/טובה על הספק? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12100
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי עדיפות לגודל מיקרו ATX. צריך להכיל 2 דיסקים קשיחים - 1X3.5 ו-1X2.5 וכרטיס מסך ארוך בלי בעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האים כרטיס מסך ATI-4850 יתאים למארז? והאים ספק-הכח שלי מידגם- TT TR-2 430W יחזיק את כרטיס-המסך (רק אחרי שרכשתי אותו הבנתי כמה הוא לא טוב אבל מה לעשות על חוסר ידע משלמים פעמיים חחח)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני קונה מחשב חדש עם E6400 וX1950XT עכשיו חשבתי על ספק שיתאים למיפרט כזה ... אז רציתי לישאול מה אתם אומרים על Enermax ELT400AWT אני מוכן להשקיע בסביבות 450 ש"ח אז אם יש לכם ספק שאתם ממליצים בסביבות המחיר הזה אז אני ישמח אם תשתפו אותי ועוד משהו בנוגע למארג אני צריך מארז טוב עד 300 ש"ח חשבתי על http://zap.co.il/model.asp?model_id=421955 הוא חמוד אבל אם יש לכם המלצות אז בבקשה שתפו אותי ואני לא מחפש יופי שיהיה קצת חמוד והעיקר טוב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, המארז אצלי כבר חודש, עם המחשב החדש, ולכן מגיע לכם סיקור. אז בואו נתחיל. מראה חיצוני - המארז מאוד יפה, מסוגנן, אין פינות חדות, נוח. בנייה פנימית - חומרים די פשוטים, הספק למטה - אהבתי, סידור כבלים ממוצע. קירור - קירור מצוין, המארז עצמו קר וה6 מאווררים באמת עובדים מעולה, אוויר חם לא ישאר שם. שקט - המארז טיפה אקוסטי ולא בנוי מחומרים מבודדים, הוא לא מרעיש, אבל לא הייתי יושן איתו. אבק - פתרונות האנטי אבק לא עובדים כל כך טוב, ויש לו נטייה לאבק אבל על המארז בלבד, בפנים עוד לא ראיתי באמת אבק. מקצועיות - המארז לא ברמה עולמית, אבל תועלת VS מחיר, אחלה של דבר. אשמח לתת עוד תגובות ותשובות לשואלים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני רוצה שאפשר יהיה לחבר לו את הצמות של החוטים הפנימים כדי למנוע הרבה חוטים ובלאגן בתוך המחשב! קיים ספק כזה במחיר כזה? ואם בכל זאת אין דבר כזה עדיף שהספק יהיה בצבע שחור! תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3338 מה ההבדלים בינו לבין הלקסה הרגיל? הוא עולה 100 ש"ח פחות.. :-\
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז שיכיל מחשב המורכב ממעבד זה ולוח גיגה בית ושיהיה מאוורר, שקט ונראה סביר, אני מעוניין להשקיע על המארז עד 300-350 שח כמו כן מעוניין בהמלצה לקירור שקט למעבד... תודה רבה, שי מילגי[br]פורסם בתאריך: 18.09.2010 בשעה 09:19:16 שכחתי לציין...העסק יושב כרגע במארד TRANSFORMER ישן.... שהוא אמרו להיות דיי ויותר אולם המאווררים של המארז רועשים מאד אם נשמע לכם שזה מספק אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים : למארז יש 2 של 12 סמ (קדימה ואחורה) ועוד 3 של 8 סמ (למעלה ועל הדלת בצד) כמו כן המאוורר של המעבד מעט רועש לכן אשמח לקבל המלצה לגוף קירור למעבד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לטובת המחשב הבא שלי, מחפש מארז+ספק עד 900 ש"ח מארז HTPC שוכב לסלון, שקט עד כמה שאפשר, קל משקל עד כמה שאפשר (יש לי סיוטים מלסחוב את האנטק המפלצתי שלי בקיץ לאוטו כשאני לוקח אותו לעבודה לניקוי) מודולרי עד כמה שאפשר (אני מת לכזה שמאפשר להוציא את הלוח בשליפה, ללא ברגים) ספק- לא מבין בזה מספיק, אבל איכותי ושיחזיק מערכת I7-2600K עם 5-6 דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9600GT (ישודרג בעתיד) אפשר לחרוג בכמה מאות מהתקציב אם יש צורך וזה ממש שווה את זה (אני מעדיף לחסוך) אשמח להצעות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT לוח אם GIGABYTE 965P DS-3 מחפש מארזשיהיה מקום להכניס עליו כרטיס כמו 8800 GTX או או קירור למעבד כמו ה TUNIQ וספק שיתאים לדרישות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה עם האל-פסק שלי מסוג ADVICE PRPC650 הייתה לי הפסקת חשמל בבית והמחשב פשוט נכבה בלי שום התראה או כיבוי מסודר! וגם האל פסק נכבה ביחד עם המחשב. האם יש תקלה באל-פסק או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איזה ספק כח רצוי לקנות ללו אם ASUS P5QC היה לי ספק לפני אבל הוא לא מתאים הוא חלש מידי. איזה ספק רציני אני יכול לקנות ב 400~450 שקל בערך. יש לציין ללוח אם יש חיבור של 8 PIN ולא של 4 PIN ואני לא מתכוון ל 24 PIN שגם אותו אני צריך. תודה לעוזרים פשוט אני לא יודע איזה ספק נחשב לטוב לפיע הביקורות. מפרט מעבד: E8400 ספק:אין מארז :COSMOS 1000 לוח אם: ASUS P5QC כרטיס מסך:260GTX GAINWARD RAM:2X2DDR OCZ 1333MHZ HDD:2X160 WD
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והמוכר הציע לי את אחד מהמארזים הבאים: 1. מארז של CODEGEN M401 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ 2. מארז של FRONTIER HR09 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ. מה דעתכם? הם טובים? מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שפורום הרכבת מחשב ממליצים על Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W רציתי לדעת אם זה מתאים למחשב שמיועד לגיימר, אבל לא יבוצע בו OC. והאם יש בו חיבור USB3?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לאחי נשבר המארז והוא צריך חדש... אשמח אם תמליצו לי על מארז פשוט שיעשה את העבודה. ראיתי את ההמלצות של המפרטים למשרד/בית שיש באתר, יש שם שמות של חברות אבל לא דגם מסויים שלהן. צירפתי תמונות של המארז אם זה יכול לעזור.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הספק NZXT PP400W PSU הוא יחזיק את המערכת: P4 3GHZ 2GB 800MHZ CL4 HD 3850 256MB 160GB SATA LG DVD 3 FANS התקציב שלי הוא בערך 200-220 שקל, אבל אין בFOXPC ספקים אחרים ואני חייב לקנות שם. מה דעתכם על הספק הזה? קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=426
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום אך המארז הזה והספק הוא יספיק ל E6300 + OC ו איזה 4570/50 ואם הוא גבולי אפשר המלצה למארז וספק במחיר דומה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
...מבחינת קירור, שקט, שימושי/לא, מחיר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב מיני, ואני רוצה לוודא כאן איתכם לפני שאני קונה. איזה הספק אני צריך לחפש עבור המערכת הבאה: Asus h81-t i3 4350t samsung 840evo msata ssd [h=1]Sodimm Corsair 8GB Low Voltage 1600Mhz [/h]קירור למעבד - [h=1]Silverstone Nitrogon NT07-115X[/h] מדובר בלוח אם עם חיבור לספק חיצוני (כמו מטען של מחשב נייד). האם ספק של 120W יחזיק לי את המערכת בלי בעיה? ומה לגבי ספק של 90W? איפה ואיזה ספק מומלץ לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-