עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by yosi299,

אני רוצה לקנות מחשב והמוכר הציע לי את אחד מהמארזים הבאים: 1. מארז של CODEGEN M401 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ 2. מארז של FRONTIER HR09 + ספק כוח 400W + מאוורר 12 ס"מ. מה דעתכם? הם טובים? מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי לא מזמן את הספק SPIRE 550 אחרי שהספק הוקדם נשרף ושרף את הלוח אם, יש לי מארז של HEC שהוא די גדול. הבעיה היא שבמנוחה כשרק BITTORENT או תוכנה להורדה אחרכת פועלת הוא מתחמם מאוד? האם יש משהו שאפשר לעשות עם זה? הספק ממוקם כך שהמאוור הוא כלפי מעטה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kip,

שניהם של GIGABYTE GZ-X6 + PSU 370W TRITON 180 + PSU 420W המחירים שאני יכול להשיג עליהם הם 280 לראשון ו 400 לשני. הראשון מיועד למערכת חלשה ללא כרטיס מסך או מקסימום עם ה 6600U שלי ואילו השניה צריכה לתמוך כנראה ב 4850 ללא OC. ואולי אני בכלל יכול להשתמש בזול יותר לשתי המערכות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BENNY-L,

אם אני משתמש בספק גבוהה 900 WAT אז הצריכה של החשמל שלי תעלה באופן דרסתי גם אם אני לא מעמיס על המחשב אני ינסה להסביר יותר פשוט אותו מחשב עם ספק 500 וספק 900 יקחו אותו חשמל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Da-Funk,

שלום, אני צריך מארז קטן שלא תופס מקום וספק אמין למחשב בסיסי שאני מזמין , מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=16105#complist צריך שהמחיר ישאר על 1500 ש"ח תודה לעוזרים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3220 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום רב רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של המארזים C590 ו ANTEC 300 כאילו מה עדיף מביניהם ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by crik,

אהלן, מתכנן לקנות מארז חדש אני מתלבט בין ANTEC 300 ל CM690 מה שחשוב לי זה זה ללא רעש וטמפרטורה נמוכה (אני גר בדרום - חם חם חם).... אין לי בעיה לעבור את התקציב בישביל מאוורים איכותיים. תודה, משה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, כבר הרכבתי מחשב שאני רוצה לקנות (תודה לפורום), עכשיו מה שנשאר לי זה המארז, עד לפני כמה ימים לא ידעתי שזה יעשה לי כזה כאב ראש :s05: השאלה שלי היא כזאת, ב- Ninja שח Raidmax יש 2 מאווררים, הוא נראה מעולה, Tooless (מאוד אהבתי את הדרך של Raidmax לקיבוע החלקים). יש גם את ה- Sagitta, גם הוא - מדהים בעיצוב.. אותה שיטה של tooless, מגיע עם 2 מאווררים.... הבעיה איתו זה שיש לו אחסון רק ל-3 HD's. ויש את ה- A-top. מגיע עם 3 מאווררים, 4 או חמש כניסות של Hd's, עיצוב נחמד.. לא התלהבתי, אבל דיי פונקציונלי מגיע בתצורת tooless, יש לו אפילו תופסן לכבלים.. כולם מגיעים עם ספק. זה כי כרגע יש חור תקציבי וקצת בעיה להוסיף ספק liberty, אז הוא יתעכב בעוד חודש חודשיים :]... בכל מקרה, מה א…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1155&ID=1704 איפה אני יכול לקנות כזאת? בKSP יהיה להם כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בוקר טוב, אבקש המלצה לספק כח איכותי המתאים למפרט הבא: AMD Phenom II x4 965 be Arctic Cooling Freezer PRO 7 Rev2.0 4GB DDR3 1333Mhz ATI Radeon 6970 2GB GDDR5 1TB HDD Samsung DVDRW Antec 300 הזמנתי את המפרט מפנדה מחשבים (pandas.co.il) ומכיוון שלא היה במלאי ספקים מתאימים של SeaSonic התפשרתי לעצת המוכר על CoolerMaster GX 650W ולאחר מכן קראתי באינטרנט והתאכזבתי מביקורות של אנשים. - איזה הספק הספק אמור לספק בכדי להרים את המערכת הזו בשחרור? - על איזה ספק כח אתם ממליצים מבין החברות הבאות: HEC, Thermaltake, FSP, JSP, Cooler Master, Antec, Zalman? תקציב של כ400-450 ש"ח. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GRiM,

יש לי אפשרות לקנות את ה-FSP400-60THA ב-215 ש"ח, כאן תמיד ממליצים (ליאור) על FSP400-60THN. ביקרתי באתר של FSP, ההבדלים בין ה-THN ל-THA הם: - מאוורר 8 ס"מ ב-THA, לעומת 12 ס"מ ב-THN. - תקן RU שחסר ב-THA, נמצא ב-THN. - Input current: 10 amps maximum / 115Vrms, 60 Hz ב-THA, לעומת 8 amps ב-THN. ספק הכוח אמור להחזיק את המפרט הבא ב-OC: 1 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC8000 1000Mhz 5-5-5-15 1 DFI Infinity nF UltraII M2 1 LEADTEK WinFast PX7900GS 256MB 1 AMD Sempron 3000 AM2 1.6GHz @ 2.4GHz

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Swed,

עד כמה הוא רועש ? אני מזמין אותו בגלל שאין ליצרן/יבואן את הטמפסט במלאי והוא יכול להגיע עוד חצי שנה גם... כל המחשב שלי מוכן אחרי שהחליפו את החלקים שנשרפו מחכה רק למארז.. האם הוא רועש ? או שאפשר לסבול ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחשב חדש ואיתו גם המארז. הדרישות: קריר, הרבה אוורור. יופי. שקט. תאורה יכול להיות בונוס נהדר....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by moshel7,

האים כרטיס מסך ATI-4850 יתאים למארז? והאים ספק-הכח שלי מידגם- TT TR-2 430W יחזיק את כרטיס-המסך (רק אחרי שרכשתי אותו הבנתי כמה הוא לא טוב אבל מה לעשות על חוסר ידע משלמים פעמיים חחח)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zerocool15,

היי! אני מחפש ספק זול אבל טוב, אני יודע שאין כזה אבל בכל זאת מההכי ג'נרים שיש שמעתי שיש גם טובים... הסיבה שאני מחליף זה תקלה בספק .. יש צפצופים כשהמחשב נדלק 99% זה הספק נראה לי אז יש FSP ו האק, בזאפ עד 150 שקל.... יש איזה 3 סה"כ שמה מה יותר טוב ? תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון X800SE

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by avi2006,

אני רוצה לקנות מחשב חדש כנראה מחברת KSP ששם המארזים והספקים מפוצלים. אני כנראה אלך על התצורה השניה לפני ההמלצה של http://hwzone.co.il/specslist/view/94/ ראיתי בKSP שני דגמים של enermax שיתאימו לצרכיי: ?Noisetaker EG425P-VE 420W? ב 420 ש"ח ?Liberty ELT400AWT 400W? ב 490 ש"ח כיצד זה שהספק של ה 420 זול יותר מזה של ה 400? האם אני מפספס כאן משהו? האם יש ספק כח אחר מומלץ מKSP (אני לא רוצה לפצל את הקנייה של המחשב) מעט זול יותר שיתאים לצרכיי לפי דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ואני רוצה שאפשר יהיה לחבר לו את הצמות של החוטים הפנימים כדי למנוע הרבה חוטים ובלאגן בתוך המחשב! קיים ספק כזה במחיר כזה? ואם בכל זאת אין דבר כזה עדיף שהספק יהיה בצבע שחור! תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by גד :),

כרגע אני מתכוון לקחת GTX260 ובעתיד הרחוק כרטיס חזק יותר שאולי יקח יותר חשמל.. אני מודע לשאלה הבעייתית, כי בעצם מי יודע כמה יצרוך הכרטיס הבא, הרי ידוע שכרטיס המסך הוא החלק הכי זולל חשמל במחשב :alcoholic: אבל בכל זאת, אם מסתכלים על השנים האחרונות, איזה ספק כח כדאי לקחת שיריץ מצויין את הכרטיס הנוכחי והבא (אולי בעוד 3 שנים...) חשבתי על ספקים שלא עוברים את ה-500 ש"ח . Corsair VX 450W Corsair VX 550W Enermax MODU82+ 425W תנסו כמובן לחשוב גם על ספקים אחרים עם נצילות גבוהה, ואם הם יותר זולים, זה יהיה נחמד... ;D (בשאלה הזאת יש יותר קשר לפורום כרטיסי מסך מאשר ספקים, לכן זה בפורום הזה).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by none77,

הזמנתי את המכשיר הנ"ל http://www.dealextreme.com/p/1-7-lcd-saving-energy-monitoring-outlet-220v-6a-eu-plug-42568 כנראה שזה עובד קצת הפחיד אותי הבחור אעדכן כשאקבל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lior408,

שלום לכולם. אני לפני קניה של מחשב לשימושים ביתיים בסיסיים, רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין מארז silverstone ps08B לבין מארז antec 302 - האם זה רק הגודל? הסילברסטון קורץ לי בגלל הקומפקטיות שלו, ורציתי לוודא שאין משהו אחר שאני מפספס. הספק יהיה 400W ודיסק קשיח אחד של 1T, ללא כרטיס מסך. תודה מראש. ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. בס"ד אשמח לקבל המלצה טובה . תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by emperor,

שלום, היום נשרף ספק הכח במחשב. הספק בן פחות משנה ולכן יש עליו אחריות, הבעיה היא שרכשתי אותו אצל נעה מחשבים שכידוע פשטה את הרגל. האם מישהו יכול להמליץ לי איך ניתן לממש את האחריות על הספק, אם בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LiorZi,

למישהו יש מושג אם לספק הזה יש חיבור 8PIN למעבד? או אם יש לו חיבורי PCI-E לכרטיס מסך, איזה (8/6) וכמה? אם למישהו יש את הספק ויוכל לספר לי אני אשמח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by card,

שלום מישהו יכול להמליץ על ספק 400W שיהיה שקט לגמרי? ובמחיר סביר.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Clash,

כמו שרשום בכותרת, הייתי מעוניין לדעת איך הספק הנ"ל איך הוא והחברה בספקים, האם הוא מתאים לארץ מבחינת טמפרטורה, האם יחזיק GTX280 ובכלל כל מה שאתם חושבים. למעשה הספק נקנה כבר ע"י אחי אבל אם איננו ספק סביר אעביר אותו למחשב אחר שגם צריך ספק וארכוש חדש. בכל אופן אשמח לתגובות Goldtop: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20594#details Thermaltake Official: http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000899&id=C_00000973&name=Toughpower+600W&ov=n&ovid=n

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.