עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היי האם הספק כח Antec סדרת VP-450P הספק 450W יכול להחזיק את המחשב הבא: לוח - GA-EP43-UD3L מעבד - Q9550 זכרון - 4 ג'יגה כרטיס מסך - 9600GT 1 GIGA צורב ודיסק קשיח 1T

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. השאלה בכותרת. אני בונה מפרט לשדרוג הנוכחי, והחלטתי לרכוש מארז משתיק (המחשב יוצב בחדר שינה). מלבד המארזים של ANTEC לא מצאתי עוד משהו שעונה על הדרישה, מישהו אוליי מכיר? המחיר כרגע לא רלוונטי, תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רציתי לשאול איפה מוכרים את הכבל הבא בארץ http://www.moddiy.com/products/Antec-Modular-PSU-Single-Sleeved-PCIe-8%252dPin-to-6%252dPin-Cable-%252d-All-Red.html שאלה שניה האם ספק antec neo eco 620w יספיק לכרטיס מסך gigabyte 390x רב תודות , ניר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מפרט: q6600 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler - קירור מעבד ASUS P5QL G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E CM690 - המאווררים שבפנים ואולי גם אוסיף. חשוב לי שיהיה שקט שיוכל להחזיק OC ושיהיה משהו בעל ביקורות טובות. אני מעדיף לא להוסיף כסף אבל אם זה שווה את זה אז סבבה. תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by edenn,

אני לא מתכנן לקנות אף אחד, פשוט ראיתי קצת מידע על שני המארזים ולא ראיתי אף הבדל חוץ משב-62 יש לדים כחולים במאווררים, והבפנים צבוע בשחור. יש עוד הבדלים שמצדיקים את הכ-100 שקלים הבדל שיש ביניהם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by פבלו,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב עם ספק כוח של 1000W. עד כה היה לי AIN1500 של Advice, הוא אמור להיות 1500VA אבל הוא לא מחזיק מעמד בזמן הפסקות חשמל. מה שכן במחשב הקודם היה ספק של 650W. רכשתי מאדוויס AON2000 שהוא 2000W, אבל המכשיר רועש כמו משאית. יש לו 2 מאווררים שעובדים ללא הפסקה. והרעש הזה הופך את העבודה שלי לבלתי אפשרית. הספק של המחשב עצמו יש לו ילתת סליל (coil whine), שזה בעיה בפני עצמה, אבל זה נראה שהרעש של הספק נהיה חזק יותר כשהוא מחובר לאל פסק. למרות שUPS יש יללת סליל משלו בזמן מאמץ של המחשב. החברה מוכנה לתת לי זיכוי, והם מציעים לי מכשיר דומה בשם TOP 2K LONG שיש לו מאוורר אחד. רציתי לשאות אם מישהו מכיר את המכשיר ומה רמת האימונות והרעש שלו. והא…

7. Started by Ido.G,

היי בקרוב אני מבצע שדרוג למחשב. לרגל השדרוג, אני מעוניין להחליף גם מארז - גם בשביל ההרגשה ה"חדשה" וגם כי המארז שלי דיי ענתיקה. המארז יכיל לוח Full ATX. המארז הנוכחי שלי הוא ה Foxconn TH-230. הוא מארז מאוד איכותי (פח עבה, יציב, שקט מאוד) ואני מקווה לרדת באיכות כמה שפחות. להגיע לאיכות שלו בתקציב שלי, אני מבין שאי אפשר. אני מעוניין לבצע את הרכישה ב TMS או KSP או אייבורי. מ TMS אני מזמין לוח ושאר החנויות נמצאות ליד העבודה. אין לי כוח להתחיל להסתבך. דרישות: 1) עדיפה תמיכה בכרטיסים גדולים (אך לא קריטי). 2) אפשרות לסידור כבלים איכותי. 3) חשיבות לשקט: 3 מתוך 5 4) לא קריטי, אך הייתי מאוד שמח אם שבמארז יהיו כמה שפחות לדים. זה משגע אותי. 5) חשיבות לקירור: 3 מתוך 5. 6) חשיב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iliahrom123,

מארז נוח לסידור כבלים, מאוורר היטב, תקציב עד 600 שקל, בעתיד יכול להיות יהיה קירור מים חשבתי על כמה מארזים r400,r500,c70,cm690III,haf912 בינתיים שמתי עין עם הr500הלבן שעד כמה שידוע לי מגיע עם פילטק נוסף למעלה בשונה מהגירסא השחורה הרגילה ובעל אופציה להוציא כלובים למרות שהcm690III עם יותר אופציות למאוורים ורוב המאוורים עם פילטר אבק והC70 יותר מרווח וגם בעל אופציה לשלוף כלובים, קיצור אני קצת בתסביך אני אשמח להמלצות והסברים על המארזים שתציעו(יהיה מדובר במערכת האסוול עם מוגן על המעבד, לוח ATX סטנדרטי וספק סיסוניק לא מודולארי כניראה בעתיד מע' מים 90% מהמוכנות של קרוסאייר או אנטק, אז צרוך מקום לרדיאטור 240 על כלמקרה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניינת לקנות אל פסק ואני מנסה להבין האם קניתי ספק כוח מפונק שמבקש אל פסק מסויים שמספק גל סינוס או גל ריבועי, ומתי יש צורך באל פסק און-ליין? תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by anthonyparker,

המפרט: מעבד - AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX קירור - SCYTHE BIG SHURIKEN לוח אם - MA785GM-US2H AM2+ זיכרונות - 4GB דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיס מסך - INNO3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם הספק הבא יחזיק את המפרט? CHIEFTEC 550W PSU 14CM FAN 24PIN ACTIVE PFC APS 550S בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ על מארז סביר מKSP במחיר של 250 שקלים אני אודה לו מאוד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gilad121,

איזה ספק עדיף מבין שני אלו מבחינת שקט ? שניהם מספקים אותו כח בפועל ? שניהם אותו מחיר בערך . האנרמקס 645 שח בTRG . הקורסייר 670 בKSP.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום. סליחה מראש על השאלה, אבל היכן אפשר לרכוש את אורות ה LED (אני מדבר על השפורפרות, או "צילינדרים", שממוקמים בתוך המארז ואין להם שום תפקיד אלא לייפות את המערכת). חשוב - אני גר בארה"ב! אז אנא - לא חנויות מישראל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שמעו אחיי, נשרף הספק הישן ואני צריך ספק חדש, יש לי לוח dfi nforce4 כרטיס מסך 7800gt וamd3000 939.... מה אתם אומרים על Enermax Liberty 400W Active PFC או על Thermaltake TR2 Power 470W ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amobi,

שלום, זה המחשב שאני עומד לרכוש. Intel Core i5-4690 Zalman CNPS10X Optima Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX Corsair Carbide Series 300R Corsair 8GB DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9B SATA LG DVDX24 DL GA-H97-HD3 בדיוק כשאני עומד ללכת מחר לקנות את המחשב, אייבורי הורידו מהמלאי את הפסק שרציתי לקנות "Seasonic S12II-620". כי יש לי במחשב אחר את הספק הזה והוא לא בעייתי. האם הגרסה הנמוכה יותר של Seasonic S12II-520 טובה מספיק ? דרישות הכרטיס מסך אומרות ספק של 500W מינימום. הנה קישור לבחירת ספק מתאים. https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=5347&orderBy=priceLow&filters%5B1598%5D%5B%5D=1600&filters%5B1598%5D%5B%5…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. כרגע מדובר על שני כרטיסים: RX5700 וכרטיס 1080TI בעתיד אם נצליח להשיג 3060TI אולי נוסיף 2 כאלו. או אולי נחליף בזוג 3080 אם אלו יחזרו למלאי בחו"ל. ספק אחד יכול להחזיק 4 כרטיסים (לא ה-3080) או שבכל מקרה נצטרך לשרשר ועדיף ללכת על ספק 750W ולהוסיף עוד בעתיד? שאר הקונפיגרציה פשוטה. מעבד i5, כונן SSD, לוח ישן. יש העדפה מבחינת הבאים: Antec Signature 1000 platinum Seasonic SSR-1000GD Corsair HX1000

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי. יש לי ספק כוח FSP Everest 700W שעושה לא מעט בעיות בשימוש במערך כרטיסים, כגון רעשים וקפיצות מתח. פתחתי על זה אשכול בעבר ואמרו לי שהספק לא איכותי וכדאי להחליף. החלטתי, בתור פתרון זמני עד שאני משיג ספק אחר במחיר טוב ביד 2, לנסות Dual PSU עם ספק אחר שיש לי Hiper 425W כדי להוריד מהעומס על ה FSP. עשיתי ככה: ניתקתי את כרטיס המסך השני מהספק, וחיברתי אותו לHiper באמצעות חיבור PCIE 6 אחד ומתאם מולקס בשביל החיבור השני. קיצרתי בין הפין הירוק לשחור במחבר 24 פין, ואז חיברתי לחשמל. הHiper התחיל לעבוד והלדים הירוקים נדלקו על הכרטיס מה שאומר שהוא מקבל זרם תקין. ואז כשהפעלתי את המחשב (והFSP התחיל לעבוד), המחשב פעל לכמה שניות ואז נכבה. לא הדלקתי אותו שוב כי הבנתי שלא חיברתי משהו טוב, א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by wwwqqrr,

היי איזה ספק כוח יותר יציב במסילות v12 ויותר טוב ? FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm או HEC 400TRT 400W תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה, אני מחפש מארז למחשב במחיר של עד 450 ש"ח. כאשר אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר וכן יקרר כמו שצריך במקור חשבתי על ה-690 שהומלץ כאן רבות. אך לפי מה שהבנתי, הוא דיי רועש.. לכן אשמח לדעת אם יש אלטרנטיבות אחרות בתודה, דור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום המערכת שלי מורכבת מלוח אם GIGABYTE מעבג PHENOM X6 כ.מסך 6870 ATI ספק כח SEASONIC 620W MUGEN 2 אני מחפש מארז חדש שקט ומרווח שאוכל להכניס את הציוד הזה בקלות אני מתכוון בעיקר ל MUGEN 2 שלא נכנס לכל מארז עדיפות למארז FULL TOWER ... אה כן והתקציב עד 500 שח עם סטיה של 50 שח... אשמח לקבל המלצות תודה שי מילגי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. מכרה שלי הזמינה מפרט מסקיי. לעריכה - לא לגיימינג. המפרט כולל: I5-750, שני כוננים, צורב, 9600GT וכרטיס PCI FIREWIRE. שני מודולים של זיכרון. מארז אנטק three hundred. בעתיד ייתכן שתשדרג כרטיס מסך - נגיד ל GTX260 או QUADROFX1800 - ותוסיף כרטיס קול ו\או כונן או שניים. אולי עוד זכרונות. חשוב שיהיה שקט (אבל לא קריטי אם זה דציבל אחד לפה או לשם...). צריך שיתאפשר OC צנוע ויציב בשעת לחץ\רינדורים (3200-3400Hz?). לא צפוייה המהרת כרטיס מסך\זכרונות. הכסף לא מהעץ והיא כבר חרגה מהתקציב, אבל יש דברים שלא מתפשרים עליהם. על מודולריות אפשר... בהתחלה הוזמן seasonic 330W , אז הוחלט שכדאי שתהיה אופציה לOC וסקיי המליצו לשדרג ל550 seasonic energy plus אני לא מבין בזה, וחשבתי על S12II-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הספק גלקסי 1000W של אנרמקס שנקנה לפני שנה וחצי לפני שיצא חבור החשמל PCI E 2.0. הספק מגיע עם שני חבורי PCIE של 6 פינים מחוברים ועוד שנים מודולריים. שאלתי היא אם ניתן לחבר לו כבל מודולרי של 8 פינים ואם זה בכלל חשוב אם אני אחבר כזה כבל או שאפשר לחבר את ה6 פינים שיש לי כעת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eliko78,

CPU INTEL CI5 760 2.80G/8M L1156/1333 BOX.2 MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3 VGA GAINWARD GTX465 1GB DDR5 HDMI DP PCIEx16.4 HDD 3.5" SATA/3G SAMSUNG 1TB 7200/32M F3.6 DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB.7 CASE PC CM ELITE 310 WO/PSU SILVER.8 155 שח PSU HUNTKEY (V-POWER)550W TRUE 14CM BOX.9 170 שח חוות דעת על הספק והמארז אני כנראה הולך על ה GTX 470 במקום 465

23. Started by Danman,

היי, אני צריך מארז לOC. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח לכל היותר. המפרט המתוכנן: E2180, Tuniq Tower, Geforce 8800GT חשוב שהמארז יהיה קריר ומרווח, יופי ממש לא משנה. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, במסגרת מאמצי השיווק של רוזטק, וכאות לרצון טוב מצד היצרן, לאחר מסע שכנוע מאחרי הקלעים ובאפן יוצא מהכלל, אנרמקס נעתרה לבקשתנו, למתן אחריות מורחבת לספקי הכח החדשים מסדרות PRO ו- MODU למשך 5 שנים. מכיוון שהאחריות הינה למוצרים אותם משווקת חברת רוזטק, אשוב אדגיש ואציין שכל מוצר שלא יובא דרכנו לא יזכה לאחריות מורחבת זו, וככלל, לא יזכה לכל מתן שירות. הקפידו לוודא על קיום מדבקת האחריות של רוזטק על גוף הספק. מצ"ב מכתב היצרן. Dear Zvika, We have decided not announce 5-year warranty worldwide as you can refer our reasons as attached. However, as your suggestion, we think it is feasible to execute this policy by region/country. Therefore, we agree you to announce 5-year warran…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sufgi123,

אני מעוניין במארז מרווח,נוח להחלפת חלקים,יפה,וחשוב שיהיה שקט. אני מתכוון לשים בו לוח אם P35 (מתלבט בין asus ל gigabyte) מעבד Q6600 עם מאוורר Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך יחסית פשוט (אני לא גיימר) 4 דיסקים קשיחים 3 כונני תקליטורים רוב הזמן המעבד יהיה במקסימום ניצול (תוכנות אישיות שצורכות הרבה CPU ועריכת וידאו) . (לא נורא אם תהיה חריגה קטנה עבור מארז טוב) אגב .. אפשר המלצה לספק כח איכותי שיתאים למערכת (ולא על גבול ההספק) במחיר של כ 400 ש"ח . תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים