ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
יש ספקים רבים לדוגמא FSP Aurum 700W Gold 90 שהם multi rails של ה 12V השאלה, האם ספק כזה שמסוגל לספק רק 18A לכל RAIL יחזיק נניח כרטיס מסך שרוצה 40A כמו TITAN וכאלו? האם בעצם יש הבדל משמעותי או עדיפות ל SINGLE RAIL מול MULTI RAIL ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היה פה איזה סטיקי של "מארזים מבפנים".. נראה לי שזה נעלם אי-שם בנבכי הפורום. בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם על המערכת החדשה שלי (מפרט בצד). איך נראה הסידור מבפנים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכרה שלי הזמינה מפרט מסקיי. לעריכה - לא לגיימינג. המפרט כולל: I5-750, שני כוננים, צורב, 9600GT וכרטיס PCI FIREWIRE. שני מודולים של זיכרון. מארז אנטק three hundred. בעתיד ייתכן שתשדרג כרטיס מסך - נגיד ל GTX260 או QUADROFX1800 - ותוסיף כרטיס קול ו\או כונן או שניים. אולי עוד זכרונות. חשוב שיהיה שקט (אבל לא קריטי אם זה דציבל אחד לפה או לשם...). צריך שיתאפשר OC צנוע ויציב בשעת לחץ\רינדורים (3200-3400Hz?). לא צפוייה המהרת כרטיס מסך\זכרונות. הכסף לא מהעץ והיא כבר חרגה מהתקציב, אבל יש דברים שלא מתפשרים עליהם. על מודולריות אפשר... בהתחלה הוזמן seasonic 330W , אז הוחלט שכדאי שתהיה אופציה לOC וסקיי המליצו לשדרג ל550 seasonic energy plus אני לא מבין בזה, וחשבתי על S12II-…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הייתה לי הפסקת חשמל ראשונה ויש לי מחשב דיי חדש, אז אמרתי שאני חייב פיתרון. אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא אל-פסק, אבל ממש אין לי מושג איזה סוג להביא ואפילו אין לי מושג איזה סוגים יש שמתאימים לי. המפרט שלי בצד אם זה חשוב לנושא, אני לא יודע אם תצטרכו אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הפרטים על המערכת: לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H מעבד: Intel Core i5-4670K מאוורר למעבד Thermaltake SlimX3 דיסק קשיח: Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 כונן SSD: Kingston V300 120GB SV300S37A/120G או SSD Samsung 840 Series MZ-7TD120B 120GB 2.5" Sata 3 זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600MHz כנראה ארחיב בעתיד לכיוון ה-16 אולי גם 32. כונן אופטי: Sony AD-7280S DVDx24 OEM כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או Sapphire AMD Radeon FleX HD 6450 1GB DDR3 בנוסף חיבור של מסך, רמקולים, מקלדת אלחוטית, מדפסת אולי בעתיד, פלאפון מתחבר בUSB להטענה. אני באמת שלא יודע בדיוק כמה WATT אני צריך, האם אפשר הכוונה? אפילו אם אוכל לקבל דגם אשמח מאוד מאוד. (עדיפות לIVORY או KSP שכנראה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן, התפשרתי. אז מארז שמתאים לאותו כ.מסך (שמעתי שלחלק מהמארזים יש בעיית מקום), שקט, מאוורר, עדיף עם "חלון" בצד. כרגע יש לי את הTRANSFORMER ואני שוקל "להיפטר" ממנו... אז למישהו יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם . כמו שהכותרת אומרת - יש לי CM690 ויש למחשב 2 חיבורי ל AUDIO האחד מאחורי המחשב - שעובד מעולה השני על הפנל הקדמי למעלה - איפה שיש 2 יציאות USB עובדות - והשאר הדברים לא בדקתי הבעיה היא כשאני מחשב בפנל הקדמי זה עושה בעיות ולא עובד (הירוק) - רק אם אני מקמט את החוט 890 מעלות אז איך שהוא הוא תופס - זה דפוק - מאחורה - על הלוח אם אין בעיה אני רוצה לחבר קבוע את המערת מאחורה ומדיי פעם את האוזניות כשאני רוצה מקדימה ( זה מזהה אוטומטי את הקדימה ומבטל את האחורה ) , משהו נתקל בדבר כזה? וכן, מאחורה גם המערכת וגם האוזניות עובודת ללא בעיה - וזה רק הקדימה עזרה פליז? כבר כואב לי הגב כל פעם לרדת למטה - להתכופף - לקבל מכה בראש -> להוציא חוט -> לחבר את השני - …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע וחצי הזמנתי מ-KSP מחשב חדש ונחמד בעקבות המלצות שקיבלתי כאן. היום התקשר אליי נציג ושאל אם יש אישור ממני להחליף את ה-Enermax Liberty 500W שביקשתי בספק של אנרמקס "אבל לא מסדרת ליברטי" שהוא 530W ואמר שזה יעלה לי אותו דבר. אז אני שואל רק שאלה אחת - איפה הקאץ'? יכול להיות שבאמת נגמר והם מוכנים לבזבז כמה שקלים כדי שאני אהיה מבסוט או שזה שהוא לא ליברטי אומר שהוא מאיזו סדרה זולה יותר ופחות טובה? תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבקש חוות דעת אלא כמה שאלות בודדות קטנות...! תקשיבו, אני רוצה לקנות את המארז הזה CM 690 II PLUS מהחנות KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=5973 האם שווה לי ? הוא יתאים לי למפרט ? (המפרט בחתימה). האם הוא יקרר מצויין ? והאם שווה לי במחיר הזה 430 ש"ח לקנות אותו ??? כאילו לא כדאי לחסוך למשהו יותר טוב ? לחכות אולי ? לשדרג משהו אחר ?? אמרו לי שיש לו סידור כבלים מצויין,ובעתיד אולי אני אשדרג חלקים טובים ואולי יותר גדולים אז אולי שווה לי לשמור אותו ולקנות אותו עכשיו לפני העלת מחיר ? ומה עם לדים ? יש לי רק מקדימה ? יש לי מקום להוספה ? ותבינו שיש לי עוד 250 ש"ח לבנייה מהמארז שלי למארז החדש...ועוד דבר זה עלול לפרמט לי את המחשב עם מעבירים דיסק קשי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני בונה מפרט לשדרוג הנוכחי, והחלטתי לרכוש מארז משתיק (המחשב יוצב בחדר שינה). מלבד המארזים של ANTEC לא מצאתי עוד משהו שעונה על הדרישה, מישהו אוליי מכיר? המחיר כרגע לא רלוונטי, תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז למערכת עריכת וידאו חדשה שארכיב. דרישות: מארז גדול, מאוורר טוב (חשוב), רצוי עם רשתות לאבק, לא יותר מ 60-65 ס"מ גובה. חשוב- מקום ל 6 דיסקים קשיחים לפחות (רצוי יותר). מראה אלגנטי ולא מצועצע, ושלא תיהיה לו דלת. חשבתי על - Corsair 750D - משום מה אין אותו יותר. 730/760 Corsair מחליף שלו? איך הוא? - http://ksp.co.il/?uin=24779 Fractal Design Arc XL עומד בצפיות? ב KSP לא מוכרים אותו. (למרות שלא אהבתי את המראה שלו) אשמח לתשובה מהירה כדי להזמין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל שבעקבותיה ככל הנראה נדפק לי הספק. בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה – אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... בנתיים ניסיתי ספק אחר (ישן שיש לי ממ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסביבות ה500W, איזה סדרות ואיזה דגמים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת היא I7 920 2.66@4.0 שני כרטיסים 4850 rampage 3 לשים לב שהמעבד באובר קלוק ל4.0 וגם הכרטיסים יהיו האם הספק הזה יחזיק את המערכת http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000989&id=C_00000990&name=ToughPower+650W&ov=n&ovid=
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ספק טוב, לא משמעותי בשבילי שיהיה שקט, ושיידע להתמודד עם בעיות של הפסקות חשמל, כי החורף הקרב טומן בחובו לא מעט כאלה. תודה מראש, יואב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי איזה ספק כוח יותר יציב במסילות v12 ויותר טוב ? FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm או HEC 400TRT 400W תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אז לאור העובדה ששידרגתי את המחשב שלי ואני מתכוון לקנות GTX 670OC וכרגע יש לי ספק של HEC 450 והבנתי שהוא לא יספיק אז יש לי שתי התלבטויות בין שני ספקים האחד הוא be quiet! Straight Power E9 580 Gold certificate] השני הוא Antec EarthWatts 650W Platinum certificate] הראשון הוא עם CABLE MNG והשני בלי עניין המחיר הוא זניח הבדל של 15 שקל השאלה היא עם עדיף את ה 650W בשביל שידרגו עתידי או שה 580W יספיק וגם הוא שקט יותר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות מארז חדש בעד 1200 ש"ח. [לא בשבילי - וצריך FULLTOWER] על מי מהבאים אתם הכי ממליצים? :: COOLERMASTER: -COSMOS - 1000/1010/1100 יש ביניהם איזה בדל משמעותי שכדאי לשים לב אליו - אחד עליו אתם ממליצים יותר? -STACKER -HAF 932 במידה וניתן להשיג בארץ - אני לא יודע מה המחיר עדיין. THERMALTAKE: -EUREKA ANTEC: -P182 אני צריך מהמארז כמה דברים: -קודם כל שיהיה קר. -אחרי זה שיהיה בעל איכות בנייה גבוהה מאוד. -שיהיה שקט. -שיהיה יפה!!!! -שיהיה נוח להכניס אליו את כל החומרה למיניה , ושתשב בבטיחות ללא סיכונים מיותרים. -אם אפשר שתהיה דרך בה הוא יראה נקי ואסטתי מבפנים , כלומר לא תהיה תסבוכת של כבלים שתפריעה לאיוורור. נראה לי שזהו לבנתיים, אני אשמח לקבל המלצות למארזים נוס…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר 6 מאוורים בצמת MOLEX אחת ?? עם מפצלים כמובן.. זה לא יכול ליצור עומס? הספק שלי זה SEASONIC M12 620' BRONZE חצי מודולרי תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת.. תודה לעונים !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או לפחות איך אפשר להתקרב למטרה שהוצגה בנושא ? האם שימוש בספק שאין לו מאוורר לא תחייב תיגבור האיוורור במארז ? ( ואז האם זה יהיה יותר שקט משימוש בספק רגיל עם מאוורר ) האם יש למישהו נסיון עם ספק FANLESS
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב, הדרישה היא לספק איכותי (שקט ואמין) אבקש המלצה במה לבחור / מה ההבדלים בין הספקים הבאים: 1. SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk http://www.tms.co.il/product/5117 2. Seasonic SS-450RT 450W 37A@12V 80+GOLD bulk http://www.tms.co.il/product/12649 3. SeaSonic X-400FL 400W Active PFC PASSIVE Cooling Modular BULK 0db http://www.tms.co.il/product/11542 נ"ב: המעבד הוא Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB. תודה חצרוני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש ספק כוח מומלץ בסביבות 700 שקל למערכת i7 כולל OC HD6950 unlock to 6970 (קרוספייר לשדרוג עתידי) עדיפות לספק מודלורי עם כמה שיותר שנות אחריות. ומה אתם אומרים על הספקים האלה http://tms.co.il/product/8573 http://tms.co.il/product/4581
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז למחשב שיראה יפה, שיהיה שקט, ושיהיה לו קירור טוב. המחשב שלי יהיה בעיקר למשחקים ואולי קצת OC. אני מוכן לשים 800 שקל (גמיש) בשביל זה. נ.ב. מעדיף שיהיה מארז שחור
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-