ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי מארז זול ונתקלתי בו הבעיה היא שהמחיר שלו קצת חשוד בשביל מארז עם שני מאוררי 120: http://tms.co.il/product/4449 למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף ספק סיסוניק 650w או smart 630w thermalteke ? הפרש 60 שח לסיסוניק אך הוא בא עם מאוורר 12 סמ בעוד הטרמלטק מגיע עם מאוורר 14 ס״מ . שניהם חצי מודולריים . כרטיס המסך gtx770 . תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מרוצה מעוצמת הרעש של המאווררים שמגיעים עם המארז: http://www.nzxt.com/product/detail/95-phantom-410-mid-tower-case אשמח לקבל הצעות להחלפת המאווררים בשקטים יותר, המארז מגיע עם שלושה: FRONT, 2x120mm or 1 X 140mm (1x120mm included) REAR, 1 X 120mm (included) SIDE, 1 x 120mm or 1 x 140mm TOP, 2 X 120/140mm (1 x 140mm included) אין לי בעיה להחליף את שלושתם, אלא אם כן יש משמעות מיוחדת להוסיף עוד. תודה מראש אלעד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי את הספק הזה ביום חמישי מKSP ב471 שקל לאחר המלצה של הבחור שם, רציתי לדעת האם הוא מומלץ? ראיתי שבעוד 20 שקל יכלתי לקחת דגם מודולורי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series , האם כדאי להחליף במידה ואפשר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית שני ספקים, 1. OCZ GAMEXSTREME 700W - 4 X 18A 2. HEC COUGAR 750W - 4 X 19A על הנייר ה HEC עדיף, השאלה אם בתכלס יש לו באמת עדיפות על ה OCZ... אני פשוט רוצה את ספק החזק יותר למפרט היותר כבד שלי... תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיהיה מאוזן - גם מאוורר וגם שקט (עד כמה שאפשר) תקציב: 300 ש"ח למארז (ללא ספק) - יתמוך ב ATX, mATX - שיראה טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחי יש את המפרט הבא (שימו לב שהמעבד באוברקלוק): Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb @ 3.2GHz (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) Gigabyte GA-965P-DS3 Sapphire ATi x1950 Pro 512mb OCZ 2x1GB Kit DDR2 800 CL4 2x1GB Corsair DHX TwinX CL4 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Maxtor 40 GB Enermax Liberty 400W Active PFC לפי האתר http://antec.outervision.com/PSUEngine הספק (Enermax Liberty 400W Active PFC) לא אמור להחזיק את המערכת וכתוב שלמערכת כזאת צריך ספק מעל 430 וואט והספק שלי מספק בכלל 400 וואט .. עם הכרטיס מסך HD 4870 כתוב שצריך ספק שמספק 487 וואט לפחות .. למרות שזה לא הגיוני שספק של 400 וואט יספק 487 וואט אבל מצד שני…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בהמשך להודעה הזו וההודעות שלפניה, צילמתי תמונות להמחשה: אלו הפיוזים המדוברים, לצידם גופי קירור, תכף אכתוב מדוע ציינתי זאת: להלן תקריב על הפיוז הראשון: להלן תקריב על הפיוז השני (היה קשה לגשת אליו, מקווה שרואים משהו): בחלק האחורי ניתן לראות שהפיוזים מולחמים בצורה כזו שאי אפשר פשוט למשוך ולהחליף : לצד הפיוזים (צד ימין למעלה בתמונה) זיהיתי קצת צבע חום שמעיד אולי על התחממות של גופי הקירור: והנה קצת יותר מקרוב: כאמור, ניסיתי לקצר עם מברג את הפיוז השרוף ויצאו קצת ניצוצות ועשן אז הפסקתי. השאלה אם יש מה להציל פה, או ישר לפח? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בספק כוח למפרט הבא: מעבד:E8400 לוח אם: EP45/43 כ.סמך: ZOTAC GTX260 קיבלתי המלצה לספק הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3828 (בחרו סניף לכניסה) מעונין לדעת האם הספק הנ''ל טוב ובמידה ואיננו טוב אבקש המלצה לספק אחר. בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות כ.מסך 8800.. אני יודע שיש חיבור בספק שנקרא PCIE.. ולי אין אותו כרגע.. שאלתי מישהו והוא אמר לי שחייב לחבר את הכבל PCIE לכ.מסך. שאלתי היא: אם יש מתאם ואם לא אז איזה ספק יתאים לי עד 250 ש"ח אל תמליצו לי יקרים כמו ליברטי וכאלה... תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה בכותרת, המערכת היא C2D עם 1GB RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז סולידי לא מצועצע בלי אורות וכו שיהיה שקט. כמו כן מארז שיאפשר הוצאה והכנסה נוחה של דיסקים קשיחים וגישה נוחה אליהם כמו כן יציאות USB 3 בקדמת המחשב כמו כן לא חובה אבל חיבור אוזניות ומיקרופון מקדימה. לגבי הספק אשמח לספק הכי חזק גם אם זה יהיה אוברקיל בתקציב שישאר מה 1000 ש"ח פחות המארז. כרגע זה המפרט שלי: AMD ATHLON 2 X3 435 GA-770TA-UD3 4GB פטריוט זיכרון 2 דיסקים קשיחים של סיגייט בגודל 1TB כל אחד. כרטיס מסך 4850 מתכנן לשדרג ל 6850 כרטיס RAID של VIA צורב של LG אשמח לספק שיאפשר שידרוג למפרט שלי מבלי שיהיה צורך להחליף ספ' לכן אשמח לקבל המלצה לספק החזק והטוב ביותר לאחר בחירה של המארז.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז למפרט הבא.... E6300 1GB RAM 1900XT 256MB 400W ליברטי כל השאר אני משאר שלא משנים.... בכל מקרה אני מחפש מארז בתקציב בין 200 ל 300 חשוב לי שהוא יראה יפה מבחוץ ויהיה מאוורר, בקיצור שיהיה מארז טוב ויפה ואם אפשר אז בחנות באזור רעננה או עם אספקה מהירה.... (אני קונה את המחשב מKSP, והמארז HEC ב240 די מכוער :\) תוה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם! צירפתי תמונה,ורציתי לדעת האם המתחים האלו תקינים. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את הספק החדש Corsair Professional Series Gold ax 850w עכשיו אין אותו כרגע בארץ אז יש לרשותי 2 אפשרויות אשמח אם תיתנו לי תשובה על כל אחת מהן. 1. לרכוש אותו בחו"ל מהאתר amazon הנה קישור http://www.amazon.com/Corsair-Professional-Performance-850-Watt-CMPSU-850AX/dp/B003PJ6QW4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1278953772&sr=8-1 אבל אין בגלל שהם לא עושים משלוחים לישראל אז אין לי מושג איך לרכוש אותו משם(אשמח לקבל תשובה אם יש דרך נוספת אולי חברת משלוחים שתעשה את זה ) 2.ליצור קשר עם היבואן ולברר עם דרכו אפשר לקבל את המוצר אבל אין לי מושג מי היבואן של corsair.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת פשוט די נדפקת בגלל שיש לי מארז די מעפן שמסתבר שלא עושה ת'עבודה שלו..(אני מפחדת לעבוד עם התוכנות שלי כי אתמול עשיתי עבודה קטנה יחסית (רינדרנתי משהו קל, למבינים בתחום) והמעבד שלי קפץ לי לשישים ותשע, ואז הכל נדפק... המחשב נתקע.. בלאגנים.. ולא יכולתי לעבוד. כלום לא נשרף אבל אני לא רוצה שזה יקרה כמובן ) בכל מקרה, התלוננתי פה מספיק אז אני אנסה להיות יותר רשמית: הנה המערכת שלי: [MotherBoard Asus P6T Deluxe . Intel Intel X58/ICH10R Chipset. 6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1333/1066 (1600 O.C.). Triple channel memory architecture (up to 6400 MT/s) . Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP). 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode), SLI and CrosFireX on Demand. …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי הרב נשרף הספק SEASONIC SS500ET עשה את עבודתו נאמנה במשך 5 שנים שלשום נפח את נשמתו. האור על העכבר RAZER ABYSSUS מהבהב קלות מרמז על מעבר זרם המחשב איננו נדלק. גם על הלוח יש LED שמהבהב כנראה שהספק אכן מת. מהו הספק הטוב ביותר שניתן לרכוש עד 340שח?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז לגיימינג כלומר קירור טוב (יחזיק 570 במשחקים ) אבל שקט יחסית מתי שאינני משחק.. צריך שיהיה toll less design ועדיפות ל USB3 מקדימה חפרתי בכל האינטרנט יומיים ולא מצאתי את האולטימטיבי.. כמובן שהמחיר רלוונטי - מעדיף עד מחיר של 700
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בימים אלו אני שוקל לרכוש מחשב מדיה סנטר חדש. לצורך כך אני מחפש מארז HTPC שוכב, ללא ספק כוח, עם פורטים USB3.0 כמו כן חשוב מאוד שהמידות לא יעלו על אלו של המארז הנוכחי SilverStone Lascala LC17S Silver : http://www.scan.co.uk/products/silverstone-lascala-lc17s-silver-desktop-htpc-aluminium-front-and-secc-body-desktop-case-(w-o-psu) בחיפוש עצמאי שעשיתי, כי המארזים שמצאתי אינם מתאימים. או שלא קיים בהם USB3, או שהם רחבים מדי ולא יכנסו אצלי בארונית שעמוסה בציוד קולנוע ביתי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... עכשיו כשרוב החלקים בדרך: Q6600 GA-P35C DS3R Corsair HX520 W tuniq tower 120 8800GTS 640mb ו נשאר לי רק לבחור מארז מתאים... אין לי שום צורך במשהו מוגזם מצועצע ומתוחכם אבל כדאי שיהיה שקט (חדר שינה), מאוורר (Q6600 ואולי קצת OC) המארז שנראה לי הכי מתאים בנתיים זה ה HUSH ורציתי לשאול... 1) יש כבר להשיג אותו ואם כן, איפה? 2) אם לא, אז מתי הוא אמור להגיע (ראיתי ב skypc סוף אוגוסט שזה יותר מדי רחוק 3) מה עוד מומלץ לפי העדיפויות האלה במחיר דומה? תודה O
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אז הפרטים על המערכת: לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H מעבד: Intel Core i5-4670K מאוורר למעבד Thermaltake SlimX3 דיסק קשיח: Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 כונן SSD: Kingston V300 120GB SV300S37A/120G או SSD Samsung 840 Series MZ-7TD120B 120GB 2.5" Sata 3 זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600MHz כנראה ארחיב בעתיד לכיוון ה-16 אולי גם 32. כונן אופטי: Sony AD-7280S DVDx24 OEM כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או Sapphire AMD Radeon FleX HD 6450 1GB DDR3 בנוסף חיבור של מסך, רמקולים, מקלדת אלחוטית, מדפסת אולי בעתיד, פלאפון מתחבר בUSB להטענה. אני באמת שלא יודע בדיוק כמה WATT אני צריך, האם אפשר הכוונה? אפילו אם אוכל לקבל דגם אשמח מאוד מאוד. (עדיפות לIVORY או KSP שכנראה …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה 450 עולה 370 ש"ח ב KSP , ה 550 עולה 414. השאלה היא העם שווה להוסיף את ה 44 ש"ח האלה? (המפרט בצד ימין) , אני יודע שגם ה 450 יחזיק את המערכת בלי להזיע אבל ההפרש במחיר הוא גם לא גדול.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פרקטל R4 כמארז, ולאחרונה האודיו מקדימה נשמע מעוות עד כאב, אי אפשר לשמוע דיבור של אנשים ומוזיקה נשמעת מעוותת. קרה פעם במחשב של סבתא והתברר שבדריבר של האודיו היה מוגדר מצב קריוקי, אבל כאן אין כלום. איך אני יודע אם הבעיה היא בחיבור על הלוח או בשקע במארז? אם הבעיה היא במארז, פרקטל דיזיין יעשו משהו? ד"א, היום פתחתי את המחשב והחיבור ללוח נראה בסדר, אין לכלוך או פינים עקומים והכל היה מחובר כראוי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ספק טוב, לא משמעותי בשבילי שיהיה שקט, ושיידע להתמודד עם בעיות של הפסקות חשמל, כי החורף הקרב טומן בחובו לא מעט כאלה. תודה מראש, יואב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-