עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום. סליחה מראש על השאלה, אבל היכן אפשר לרכוש את אורות ה LED (אני מדבר על השפורפרות, או "צילינדרים", שממוקמים בתוך המארז ואין להם שום תפקיד אלא לייפות את המערכת). חשוב - אני גר בארה"ב! אז אנא - לא חנויות מישראל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hwmenot,

עד250 -300,עדיף פחות. למעבד E8400 עם OC3.6 זכרונות 4 G DDR II 800 כ.מסך4850 או 4870. 2 HD SATA 500 ג'יגה בייט צורב DVD

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by wintert,

שלום לכולם, אחי קנה לפני כמה ימים בחנות מחשבים כלשהי, מחשב עם לוח אם של ASUS P5G41C-M LX וספק כוח של Zumax 500W. כאשר המחשב עלה ראיתי הודעת שגיאה: Anti-surge says unstable power supply בדקתי ב-BIOS של המחשב וראיתי שיש אפשרות לבטל אופציה בשם Anti Power Surge. כאשר ביטלתי אותה, ההודעה לא הופיעה והתקנתי Windows והגדרתי מה שצריך והחזרתי את האופציה של ה-Anti Surge. זהו מחשב חדש שיצא מהקופסה, אז הלכנו לחנות שתבדוק את הבעיה. הטכנאי שבדק אמר: כן, הדיסק הקשיח לא היה מוגדר (שקר) אז הגדרתי ועכשיו זה תקין. מה שבפועל הוא עשה (אחרי שבדקתי בבית), הוא בעצם ביטל שוב את האופציה של ה-Anti Power Surge. האם מישהו מכיר את האופציה הנ"ל? האם ידוע למישהו בעיות כלשהם בביטול האופציה? (אני מאמין שהי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PSdesign,

אני צריך מארז למפרט הבא.... E6300 1GB RAM 1900XT 256MB 400W ליברטי כל השאר אני משאר שלא משנים.... בכל מקרה אני מחפש מארז בתקציב בין 200 ל 300 חשוב לי שהוא יראה יפה מבחוץ ויהיה מאוורר, בקיצור שיהיה מארז טוב ויפה ואם אפשר אז בחנות באזור רעננה או עם אספקה מהירה.... (אני קונה את המחשב מKSP, והמארז HEC ב240 די מכוער :\) תוה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by iveco,

שאלת היגיון אם המחשב LOW-MED END כזה שרוב הזמן לעבודה יומיומית ומדי פעם משחקים המעבד 65W והכרטיס מסך עד 75W למשל עד 1650GTX סה"כ 140W אז יש שפע מרווח W ב 12V למה צריך ספקי כח מותג ?? לא חבל על הכסף ?? , מתוך ה 500W הג'נרי יש 230 W אמיתי לספק יש מאוורר 12 לא מרעיש הבעיה היחידה זה כמות הפינים 6 / 8 וה SATA שאין בספק מתקדם אז אפשר במקרה הכי גרוע לשים מתאמים זה לא יקר . זה כל כך נורא להשתמש בספק כח כזה ? אני לא מדבר על כרטיסים ומעבדים חזקים ל OC וכו'

6. Started by FlyHigh,

אני מחפש מארז שיהיה מאוזן - גם מאוורר וגם שקט (עד כמה שאפשר) תקציב: 300 ש"ח למארז (ללא ספק) - יתמוך ב ATX, mATX - שיראה טוב..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה, אני מחפש מארז למחשב במחיר של עד 450 ש"ח. כאשר אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר וכן יקרר כמו שצריך במקור חשבתי על ה-690 שהומלץ כאן רבות. אך לפי מה שהבנתי, הוא דיי רועש.. לכן אשמח לדעת אם יש אלטרנטיבות אחרות בתודה, דור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ShuBy,

שלום לכולם, אני מעוניין במארז עם חלון צד, מודולרי, ועדיפות גבוהה למסנני אבק עד 800 שקל המפרט שלי : Z170 gaming Pro Aura / MAXIMUS HERO עדיין לא סגור על זה Noctua NH-D15 Strix 1080 EVGA SuperNova G3 650W אם צריך את השאר אני יוסיף בנתיים שמתי עין על ה - Cougar PANZER Max הוא עונה על הרבה צרכים שהעלתי וגם יחסית זול, רציתי את דעתכם וגם הצעות אחרות שיכולות להתאים פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tamir245,

שלום רב, לאחר מוות בשבוע האחרון של ספק הכוח עקב הפסקות חשמל(כנראה..)אני מחפש לרכוש UPS אמין וטוב שיגן עליו. כרגע שמתי עין על הPRD750 של ADVICE,אבל עד שלא אדע במדיוק את הVA של מערכת שלי לא אוכל לדעת האם זה מתאים. חשוב לי יותר שההספק של המערכת יתאים לUPS וכיבוי מסודר פחות מאשר כמה זמן הוא יחזיק את המע' דלוקה. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DSL כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון. כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה). מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט. בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הסיפור הוא כזה: הזמנתי אל-פסק של חברת Advice מדגם CF825 שנועד להחזיק מחשב + משאבת מים. היום הוא הגיע ומסתבר שיש לו רק שקעי קומקום (מאותו סוג שקיים בספקי כוח) והם לא מתאימים לתקע 220V הרגיל של המשאבה. רגע לפני שאני אורז את העסק ומחזיר הכל לחנות, האם קיים כבל שהוא תקע קומקום מצד אחד ושקע 220V מצד שני? ואם כן, איפה אפשר למצוא אחד? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eladrevach,

קניתי אותו לא מיזמן יחד עם המארז הסופרנו... עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים ובלה בלה hd5850 corei7 וכאלה.. הספק יחזיק לי את המערכת? או שאני אצטרך לשדרג?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by none77,

שלום איך הספק enermax 450w enp450ast? לא מצאתי ביקורות ברשת תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yanivos,

חיפשתי מארז זול ונתקלתי בו הבעיה היא שהמחיר שלו קצת חשוד בשביל מארז עם שני מאוררי 120: http://tms.co.il/product/4449 למישהו יש ניסיון איתו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניינת לקנות אל פסק ואני מנסה להבין האם קניתי ספק כוח מפונק שמבקש אל פסק מסויים שמספק גל סינוס או גל ריבועי, ומתי יש צורך באל פסק און-ליין? תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by habarbash,

שלום. לאחרונה קניתי מעבד 645 של AMD, וגם לוח נחמד עם כ. מסך מובנה, ו 8G של זכרון. עכשיו הגיע התור של הספק והמארז, חשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC, ואין לי איזה שהיא כוונה לביצועים מטורפים. מה שכן אני מחפש ספק של חברה אמינה שיחזיק מעמד. עד 600 ש"ח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק כוח בתקציב של 1000 ש"ח גג. חשוב שהמחשב יהיה שקט במיוחד. זהו המפרט שאמור לפעול בתוך המארז: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤ 625 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 2 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1550 1 חשבתי על Sonata III של Antec, אשר מגיע עם ספק כוח של 500W. אתם חושבים שאפשר להתעלות עליו? תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by anthonyparker,

המפרט: מעבד - AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX קירור - SCYTHE BIG SHURIKEN לוח אם - MA785GM-US2H AM2+ זיכרונות - 4GB דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיס מסך - INNO3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם הספק הבא יחזיק את המפרט? CHIEFTEC 550W PSU 14CM FAN 24PIN ACTIVE PFC APS 550S בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ על מארז סביר מKSP במחיר של 250 שקלים אני אודה לו מאוד.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dudu26,

לאור 5 הפסקות חשמל ב-3 ימים (...) החלטתי להגן על המחשב החדש בעזרת אל פסק (מה גם שההארדיסק במחשב הקודם נדפק - לדעתי בגלל רשת החשמל המקרטעת שבאזור שלי). אין לי תקציב ברור, אך אני בהחלט לא מתכוון לעבור את הסכום הבינוני פלוס (מה שזה לא יהיה...). חשוב לי שהמערכת תוכל לכבות את המחשב אוטומטית כי אני לא נמצא מול המחשב בכל זמן שהוא דולק... לפי המאמר ב-YNET אני מניח שקו המוצרים הוא Interactive Line וגם: "השקעים: מוצר אל-פסק טוב יכלול מספר שקעים, חלקם עם הגנה בלבד וחלקם עם הגנה וחיבור לסוללה. בזמן הפסקת חשמל לא ממש חשוב אם הרמקולים יפעלו או לא אבל תרצו, מן הסתם, להגן גם עליהם. לכן, רצוי לא להתפשר ולקנות מוצר הכולל גם שקעים לטלפון ולחיבור רשת, כדי לתווך בינם לבין חיבור האינטרנט של…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מחפש מארז לגיימינג כלומר קירור טוב (יחזיק 570 במשחקים ) אבל שקט יחסית מתי שאינני משחק.. צריך שיהיה toll less design ועדיפות ל USB3 מקדימה חפרתי בכל האינטרנט יומיים ולא מצאתי את האולטימטיבי.. כמובן שהמחיר רלוונטי - מעדיף עד מחיר של 700

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bariko,

שלום רב, בימים אלו אני שוקל לרכוש מחשב מדיה סנטר חדש. לצורך כך אני מחפש מארז HTPC שוכב, ללא ספק כוח, עם פורטים USB3.0 כמו כן חשוב מאוד שהמידות לא יעלו על אלו של המארז הנוכחי SilverStone Lascala LC17S Silver : http://www.scan.co.uk/products/silverstone-lascala-lc17s-silver-desktop-htpc-aluminium-front-and-secc-body-desktop-case-(w-o-psu) בחיפוש עצמאי שעשיתי, כי המארזים שמצאתי אינם מתאימים. או שלא קיים בהם USB3, או שהם רחבים מדי ולא יכנסו אצלי בארונית שעמוסה בציוד קולנוע ביתי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by none77,

http://hwzone.co.il/community/threads/555370-%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%97#.VHN0Gsn_iYQ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ancient1,

הספק 380W ANTEC נשרף - פיצוץ עם להבה והפיוז הדירתי קפץ האם ניתן לתקן בעיקרון ? איזה מעבדה בדיוק ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מעבדי אינטל Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte S3 945P זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מקלדות Logitech Internet Pro Black עכברים TEAC Optical 800dpi רמקולים ATP3 מסך LG 1750 T ספק יהיה אחד טוב אני לא ידוע בדיוק... כל זה ב5300 עידכון: תנו לי שלוש הצעות מכל חברה שונה, בגלל שזה שאני קונה ממנו הוא לא עובד עם כל החברות. זיכרון אחד של 1G כי אם ארצה לשפר אני אצטרך להוציא את ה512 ולא יהיה בו כל שמוש לאחר מכן. אני צר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Zeev86,

היי. הרכיבו לי את המפרט הבא: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=155646&fbclid=IwAR1LB1OOLY5BhgaOYbQ68mdtVdf0y-eJvtuoChW8jym1UthGCp3eP3JpFe0 אני מתלבט בין המארז שמופיע במפרט: Antec P110-Silent-NPS לבין: Define R6 black חשוב לי מאוד השקט. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.