ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך המלצה לספק + מארז. במחשב יהיה מעבד i5 4690k קירור מעבד כנראה Noctua NH-D15 כרטיס מסך R9 280X VAPOR-X לוח אם Z97 כלשהו הבנתי שאני צריך ספק משהו כמו 600W (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון בבקשה) בגדול הסתכלתי קצת יש למשל בSTARTPC מבצעים של באנדלים ועד עכשיו מה שראיתי ונראה לי מעניין זה ZALMAN Z1 + SEASONIC 600W ZALMAN Z3 PLUS + SEASONIC 600W Antec GX500 + SEASONIC 600W (שבינתיים אזל במלאי) מעוניין בהמלצות שלכם, תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוב הרכיבים למחשב החדש הגיעו ואלה שדרושים להשקטת ה-HEC 400LD-T הישן עדיין לא, ולכן החלטתי לדחות את הפרוייקט הזה בינתיים (אני עדיין מתכוון להשתמש בספק הזה למחשב אחר שאני מתכנן להשמיש). מקריאה של דיונים אחרים בפורום נראה שהספקים של Seasonic מצטיינים בשקט ובתמורה טובה לכסף, ולכן כנראה שאקנה ספק שלהם. השאלה היא איזה דגם בדיוק? הנה כמה שנכנסים לתקציב (האחרון בדוחק רב): Seasonic S12 Energy Plus 550W - 354 ש"ח Seasonic S12II 520W - 357 ש"ח Seasonic S12II 620W - 375 ש"ח Seasonic M12II 620W - 458 ש"ח (ספק מודולרי) צרכני החשמל במחשב יהיו (בשלב ראשון) הרכיבים הבאים: - מעבד i5 750 - כרטיס מסך עם קירור פסיבי (HD4550 או 7600GT, עדיין לא החלטתי) - זכרון DDR3 2GB, שני דיסקים קשיחים S…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, כמה שאלות בקשר ל- אל פסק: 1. האם זה חובה בכל קנייה של מחשב חדש? אני מדבר מהבחינה של שמירה על החומרה עצמה, האם במקרה של הפסקת חשמל ללא אל פסק החומרה נפגעת (אני מדבר על הרכיבים החדישים ביותר ולא של פעם)? 2. ה- אל פסק מתחבר דרך USB ומוריד מה- "כח" של הספק הראשי, נכון? 3. בהתאם לתשובה על השאלה ראשונה, בעיקרון הזמנתי מחשב ועדיין לא קיבלתי אותו (ולא לקחתי אל פסק), האם לדעתכם זה חובה? כי את האמת אין לי שקל נוסף לבזבז כרגע. המפרט שלקחתי הוא: ASUS M201U 22" LCD 2MS (משהו כזה, אני לא בבית כרגע אז אני מוציא ת'דגמים מהראש) INTEL C2D E6600 ASUS GTS 8800 GYGABYTE 965 2 GB TWINMOS DDR 667 MHZ וספק כח של אנרמקס 500 וולט (ליברטי!) זהו בסך הכל...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Lancool Dragonlord PC-K60 מה אתם אומרים על המארץ הנ"ל? האם הוא מבצע את העבודה כמו שמארז צריך לבצע? (מבחינת מקום, קירור, שקט, אי-אבק וכו) הינה הסרטון של המארז: תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז יפה, שקט ומאוורר, ומצאתי כמה כאלו (מחשב לתוכנות, לכידה ועריכה של וידאו מדי פעם, ומשחקים לא כבדים גם לפעמים): 1. Thermaltake Swing+ חלון http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/sws/sws.htm 2. AEROCOOL SAGITA Silver http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6808 3. GIGABYTE Triton http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2153 4. THERMALTAKE SOPRANO SILVER + חלון http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/sws/sws.htm מה אתם אומרים? מי הכי מומלץ? מי הכי שקט ומאוורר? הבנתי מהסתכלות בפורום שהג'יגבייט יותר מומלץ, מצד שני הוא פחות יפה, השאלה היא האם אני צריך להתייחס פחות לעיצוב ויותר לאיכות גם במחיר של מארז לא כ"כ יפה, א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלחטתי כבר שאני רוצה את ה-NEO אבל הוא לא במלאי עד סוף החודש. ישנו דגם יותר חזק בהפרש מחירים נמוך, אבל הוא אינו מודולרי האם כדאי לי ללכת עליו או לחכות עד סוף החודש ולקנות את ה-NEO!? שניהם תומכים ב SLI http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=224680179&sog=c-powersupply http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=224268668&sog=c-powersupply תודה מראש לכולם! ביי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מארז לטובת HTPC שהוא גם מחשב ה ALL IN ONE שלי (מיועד גם להריץ משחקים, וכל צרכי מחשוב אחרים, לא רק קולנוע ביתי) שקט חשוב מאוד (בתקווה יהיו בפנים רק קירורים פסיביים) בלתי חדיר לאבק עד כמה שאפשר תקציב 1.5K אבל לצורך העניין לא מוגבל ממש. מישהו מכיר חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז בסביבות 400 ש"ח 120 מלפנים ומאחור עוד מאוור מהצד וגם אחד מלמעלה עם חלון שקוף 1. האם המאוורור העליון כזה משפיע על קרור המארז (חום עולה למעלה) ??? 2. במידה ולא אמצא את מה שחיפשתי.. מה יותר קריטי שאין מאוורר למעלה או בצד ??? מה האפשרויות שלי ? עדיף לא מפלסטיק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה אומר המושג dba במאווררים? אני מבין שזה קשור לעוצמת הרעש אך האם ככל שהמספר גדול יותר אז הרעש גדול יותר או שזה הפוך קטן יותר? לדוגמה מאוורר שעוצמתו 17dba זה נחשב לרועש או שקט? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המארז ANTEC SONATA III והוא מעולה!! ממש שקט ויציב. אני בונה עכשיו לחברה שלי מפרט ואני קונה מספק מסויים ולא יצא לי לראות את הגירסא הקודמת שלו ה ANTEC SONATA II הבנתי שהוא מגיע עם ספק לא של ANTEC אלא ספק של רדימקס 430 W אני לא מכיר את הספק האם הספק טוב ? ומה בכלליות ההבדלים בין המארזים ? אני אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי: I5 4590 מעבד H97 HD3 לוח אם 8GB 1600 זכרון R9 280X Dual x כרטיס מסך SSD 128GB 1TB HDD +500 COOLERMMASTER 590 מארז יש לי כרגע ספק של Hunt key APFC 700W אבל אני לא סגור עליו (אשמח לדעות) ובכל מקרה אשמח להמלצה על ספק איכותי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך כבר כאן (7900GS) ועדיין לא התארגנתי על ספק. תכננתי על ה- Liberty 400W אבל הוא לא נמצא כרגע במלאי ויהיה רק בסוף אוקטובר. התקציב באזור 500 שקל, אני צריך המלצות דחופות לספק אחר, עם A.PFC רצוי מודולרי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CORSAIR עוברת ל CHICOMYPOWER-HIPRO http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page447.htm לאט לאט הם מעבירים דגמים מ SESONIC ו CWT ל CHICOMYPOWER ו Flextronics כניראה שסוף סוף הפלטפורמות יהיו יחודיות גם ה PCB יחודי לפי התמונות: http://www.techpowerup.com/img/12-10-30/265e.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לבנות שרת NAS שיתן לי RAID 5 עם ארבעה דיסקים (כנראה יבוסס על OpenFiler). הדיסקים צריכים להיות נשלפים (hot swap), אבל אני לא מצליח לאתר מארז מתאים בארץ. ראיתי ששאלו כאן שאלה דומה ובמקום מארז ייחודי, המליצו על מגירות לדיסקים שאפשר להתקין בתושבת לכונן 5.25. מאחר שאני מתכנן להרכיב במארז ארבעה דיסקים, אני צריך מארז עם ארבעה תושבות 5.25 וזהו - לא יהיו דיסקים פנימיים, פלופי או כונן אופטי בשרת. הבעיה היא שכל המארזים שראיתי שמתאימים לדרישה הנ"ל גדולים מאוד, לפחות Midi ATX. מאחר שלוח האם המתוכנן הוא מיקרו ATX, זה משאיר המון מקום מבוזבז. אז על איזה מארז אתם יכולים להמליץ שמתאים לדרישות הנ"ל ובנוסף שקט ככל האפשר, קטן ככל האפשר ולא יזיק אם יראה טוב ( 8)), למרות שזה פחות חשוב. ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז איכותי מאוד עם מערכת קירור מקסימלית! ושקטה! עד 1000 ש"ח. מאוד חשוב לי שהקירור בוא יהיה מאוד טוב. ושיהיה דלת למארז! ושיתאים למערכת הזאת: מעבד Intel Core i7-920 Box גוף קירור למעבד Thermalright IFX-14 775 + Silent 120mm fan לוח אם Gigabyte GA-EX58-Extreme זיכרון פנימי Mushkin DDR3 8192MB (2048MBx4) 1600Mhz CL 7-8-7-20 XP דיסק קשיח (Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB) X2 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD כרטיס מסך GTX 295 קירור לכרטיס מסך Thermalright HR-03 GT כרטיס קול Creative X-Fi XtremeAudio 7.1 PCI-E כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם ספק כח Corsa…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק 380W ANTEC נשרף - פיצוץ עם להבה והפיוז הדירתי קפץ האם ניתן לתקן בעיקרון ? איזה מעבדה בדיוק ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במארז מרווח,נוח להחלפת חלקים,יפה,וחשוב שיהיה שקט. אני מתכוון לשים בו לוח אם P35 (מתלבט בין asus ל gigabyte) מעבד Q6600 עם מאוורר Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך יחסית פשוט (אני לא גיימר) 4 דיסקים קשיחים 3 כונני תקליטורים רוב הזמן המעבד יהיה במקסימום ניצול (תוכנות אישיות שצורכות הרבה CPU ועריכת וידאו) . (לא נורא אם תהיה חריגה קטנה עבור מארז טוב) אגב .. אפשר המלצה לספק כח איכותי שיתאים למערכת (ולא על גבול ההספק) במחיר של כ 400 ש"ח . תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מחשב נייח עם ספק HEC WIN+ 550 550W RETAIL ובנוע מחשבים אמרו לי שהספקים של HEC הם על הפנים, תמיד חשבתי ההפך, האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת פשוט די נדפקת בגלל שיש לי מארז די מעפן שמסתבר שלא עושה ת'עבודה שלו..(אני מפחדת לעבוד עם התוכנות שלי כי אתמול עשיתי עבודה קטנה יחסית (רינדרנתי משהו קל, למבינים בתחום) והמעבד שלי קפץ לי לשישים ותשע, ואז הכל נדפק... המחשב נתקע.. בלאגנים.. ולא יכולתי לעבוד. כלום לא נשרף אבל אני לא רוצה שזה יקרה כמובן ) בכל מקרה, התלוננתי פה מספיק אז אני אנסה להיות יותר רשמית: הנה המערכת שלי: [MotherBoard Asus P6T Deluxe . Intel Intel X58/ICH10R Chipset. 6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1333/1066 (1600 O.C.). Triple channel memory architecture (up to 6400 MT/s) . Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP). 3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode), SLI and CrosFireX on Demand. …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי הרב נשרף הספק SEASONIC SS500ET עשה את עבודתו נאמנה במשך 5 שנים שלשום נפח את נשמתו. האור על העכבר RAZER ABYSSUS מהבהב קלות מרמז על מעבר זרם המחשב איננו נדלק. גם על הלוח יש LED שמהבהב כנראה שהספק אכן מת. מהו הספק הטוב ביותר שניתן לרכוש עד 340שח?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יתאים ללוח אם ATX ולכרטיס מסך גדול יחסית? החסרון שלו שיש לו מקום רק לשני הארדיסקים. איך הוא חוץ מזה? מבחינת זרימת אוויר וOC?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
+3.3V 28A +5V 30A +12V1 14A +12V2 23A +12V3 15A -12Vsb 0.5A +5Vsb 2.5A 80 Plus Bronze הספק כוח הוא 600W אלה התדרים והפרטים שמצאתי עליו (זה הספק הנוכחי) עכשיו השאלה שלי אם הוא נחשב גנרי חזק וכמה בערך ואט הוא נחשב לספק כוח אמיתי ומישהוא יכול להביא לי ספק כוח זול וטוב 600W?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הוא ביחס למארזים אחרים בטווח מחירים זהה עד 500 ש''ח? כמו כן אשמח לקבל המלצה למארז שקט - בדגש על מאוד. שלא יהיה מצועצע ושלא יהיה גדול מידי מבחוץ, אך שיהיה בו מקום בפנים ושלא יהיה צפוף מידי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למארז חדש כיום יש לי TT EUREKA והוא פשוט ענק ופחות מתאים לי בחדר עדיף שיהיה כמה שיותר קטן, מאוורר שקט המידות של הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P67A-D3-B3 ATX Form Factor; 30.5cm x 21.5cm חשוב לי שיהיה מקום שמחזיק SSD, שיתמוך בכרטיס מסך עם 2 סלוטים - 6850HD של ATI, ועדיף שיישאר עוד מקום אחד לPCI אני שוקל לוותר על המקום לקורא דיסקים... גם ככה לא עשיתי בו שימוש עדיף עד 200 ופחות אבל ראיתי פה המלצה על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P50-NPS השאלה היא מה הגודל שלו ואיך הוא - קצת מצא חן בעיני
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire Dual-X R9 280X 3GB GDDR5 קישור לאתר היצרן: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2022&lid=1 הדרישות של הכרטיס מסך הם 750 WATT אני רוצה להריץ את הכרטיס מסך על ספק כוח של 500 WATT דגם SS-500ET. השאלה שלי האם צריך להחליף את הספק? או שהספקת WATT שרשומה באתר היצרן היא "ליתר ביטחון" ולכן זה גבוהה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-