עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום עלה בידי להשיג ספק כוח OCZ Fatality 550W Power Supply OCZ-FTY550W בכמאה שקלים איך הוא אמין? יחזיק מערכות עם 1070 GTX?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחפש לעצמי מארז שקט ובגלל שאני קצת OCD יצרתי טבלת השוואה (בקובץ המצורף) בין המארזים הבאים: Antec P280 Fractal Design R3 NZXT H2 Corsair Osbidian 550D - שאמנם אין בארץ אבל הוא הסגנון שאהבתי אז אני משווה מולו. המחירים רלוונטיים ל-25.5 (המחיר הזול בזאפ) אם ציינתי טמפרטורות אז הן מתייחסות לאותו מבחן השוואה (רק כרפרנס, זה כמובן תלוי מפרט) הנתונים שריכזתי רלוונטיים יותר למה שאני מחפש וכמובן ההתייחסות לחסרונות/יתרונות היא אישית אבל אני מקווה שזה יועיל למישהו שמחפש היום משהו דומה. (יש תמונות כלולות!) ייתכן שאוסיף עוד מתמודדים לטבלה בהמשך אם יהיו כאלה שיסתמנו כראויים. מקווה שתמצאו את ההשוואה שימושית.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני שוקל להחליף מארז כי המארז שלי נראה מבפנים כמו דירת שותפים ישראלים בניכר, והבלאגן רב. יש לי gtx 1070 שמצויין בכותרת. האם הוא מגביל אותי באיזשהו אופן בבחירת מארז ? לדוגמא האם הdefine mini c הזה יכול להתאים? לא מתוכננים כוננים רבים למעשה רק ssd אחד ומכאני אחד ולכן אני מעדיף מארז קטן יותר. קראתי כמה ביקורות מארזים באתר אבל בכל מקרה אשמח לקבל המלצות נוספות למארז או כללי אצבע לבחירה שלו. זו הרכבה ראשונה של מארז עבורי.

4. אני מחפש מארז עד 380 ש"ח מFOXPC והתקשרתי אליהם והבעיה היא שיש להם חוסר במארזים וממה שבדקתי אין להם את המארזים הבאים: CM 534, Sagitta II עכשיו השאלה היא איזה עוד מארזים יש בתקציב הזה של 380 שקל מקסימום חריגה ל 385 ^.^ וזה צריך להתאים ל8800GT וTUNIQ TOWER תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Razor,

שלום, אני מחפש ספק שיחליף את הספק הקיים שלי שלא מפסיק לתקתק ולהרעיש. מאוד חשוב לי שהספק יהיה אמין ובמחיר סביר וכמובן שיסחוב את המערכת. ניסיתי לקרוא על ספקים באינטרנט ולא ממש הצלחתי למצוא אחד שאין תלונות לגביו חשבתי על G series של seasonic , שמעתי שיש דגמים שיש איתם בעיות ושהם חלק מהמוצרים שהם מספקים תקולים. האם כדאי לנסות להביא את ה FPS Hydro 650w מארה"ב ולוותר על אחריות? בנוסף אני מתכנן להרכיב את הספק בעצמי ע"מ לחסוך בעלויות וזו הפעם הראשונה שאני אתנסה בזה. ( אשמח לשמוע על המלצות - מודולרי / לא מודולרי ) וכו' המחשב : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-US…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, אני בשלבי בניית שרת קבצים ביתי. כרגע אני עם מארז סטנדרטי שהיה לי. אני מעוניין להוסיף בעתיד מספר כוננים קשיחים נוספים והייתי מעוניין לקבל איזו המלצה למארז טוב שנוח להוספה של מספר כוננים קשיחים רב (נניח 10, בגודל 3.5 כמובן). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by FoxMaster,

tempest או cm690 ? או שבכלל cs590 ? האם חשוב לך השקט?לא האם חשוב לך היופי?לא האם אתה עושה OC?לא

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Leeor Halpern,

אני מרכיב מחשב חדש וממש מתלבט בין הCoolermaster Haf x לCorsair Graphite 760t. מישהו יכול להמליץ על אחד מהם ? או על עוד אופציות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321&catid=611 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12142&catid=611 חוץ מזה שהראשון הוא בולק ומגיע בלי האריזה.

10. פשוט יש לי ספק hec 500 וואט הוא לא עושה הרבה רעש אבל אני רוצה שקט שקט בלי רעש בכלל אני לא רוצה לשמוע את המחשב בכלל תנו לי גם שם של דגם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Slash87,

טוב, המערכת שלי בגדול היא : I5 2500K 2X 6850HD 1 WD BLACK HDD התכנון שלי הוא להוסיף עוד הארדיסק (אולי שניים) בעתיד. אני צריך ספק שייתמוך בהכל, לא חייב להיות מודולרי, אמנם כתבתי שהתקציב הוא עד 600, אבל לא הייתי רוצה להשתמש בהכל, לעומת זאת אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר, אין לי בעיה להוסיף. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות ספק-כוח איכותי חזק ושם טוב . ראו מפרט : אני גם רוצה בעתיד שהספק יחזיק לי את המערכת מחשב שלי כולל כרטיס מסך ( שאני ירכוש בעתיד ) סידרת 7900Nvidia או סידרת X1950 ATI החדשה וגם OC למחשב וגם לכרטיס סכום , אני לא יודע עד כמה כעט .. וגם לא רוצה להיסחף עם מחירים , אני חושב אבל עדיין לא סגור , על מחירים של עד 500 שקל ! לספק-כוח איכותי וחזק ! תודה רבה למגיבים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Crown,

המחיר 800 שקל. בבקשה אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. אני הולך להזמין עכשיו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. רוב הרכיבים למחשב החדש הגיעו ואלה שדרושים להשקטת ה-HEC 400LD-T הישן עדיין לא, ולכן החלטתי לדחות את הפרוייקט הזה בינתיים (אני עדיין מתכוון להשתמש בספק הזה למחשב אחר שאני מתכנן להשמיש). מקריאה של דיונים אחרים בפורום נראה שהספקים של Seasonic מצטיינים בשקט ובתמורה טובה לכסף, ולכן כנראה שאקנה ספק שלהם. השאלה היא איזה דגם בדיוק? הנה כמה שנכנסים לתקציב (האחרון בדוחק רב): Seasonic S12 Energy Plus 550W -‏ 354 ש"ח Seasonic S12II 520W -‏ 357 ש"ח Seasonic S12II 620W -‏ 375 ש"ח Seasonic M12II 620W -‏ 458 ש"ח (ספק מודולרי) צרכני החשמל במחשב יהיו (בשלב ראשון) הרכיבים הבאים: - מעבד i5 750 - כרטיס מסך עם קירור פסיבי (HD4550 או 7600GT, עדיין לא החלטתי) - זכרון DDR3 2GB, שני דיסקים קשיחים S…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום,אני מתלבט בין שני מארזים.... הראשון Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue 3052BL השני NZXT Lexa BlackLine No PSU מה יותר כדאי לי לקנות? מי לדעתכם יותר יפה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. כאשר הכסף לא משחק תפקיד, איזה ספק כוח הוא המומלץ ביותר, כאשר הוא חייב להיות לכל הפחות 1200 וואט? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by itakz,

אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים והנה המפרט של המחשב : [16:28:56] itakz: מעבדי אינטל: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9502 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Tomshay,

אני קונה ממקום שאין הרבה מבחר אבל הם יחסית זולים אז זה משתלם. אני צריך מהמארז שיראה סביר בלבד לא צריך שום דבר מפוצץ ושלא יהיה ממש רועש זהו. יהיה במארז 2500k וכרטיס מסך 570gtx ויהיה OC בינוני אז צריך שיקרר טוב. אז אלה הדגמים שיש: Zalman z9 black2x120 fan Zalman z9 plus black 2x120 fan +window Thermaltake: Soprano rs 101 + window XASER VI-mx black&red A60 triple fan

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי. הרכיבו לי את המפרט הבא: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=155646&fbclid=IwAR1LB1OOLY5BhgaOYbQ68mdtVdf0y-eJvtuoChW8jym1UthGCp3eP3JpFe0 אני מתלבט בין המארז שמופיע במפרט: Antec P110-Silent-NPS לבין: Define R6 black חשוב לי מאוד השקט. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ItsMy§tyle,

אני קונה מארז שבאפשרותו להכינס לוח אם בגודל ATX 12X 9.6 האם אפשר להכינס אליו וח אם שגודלו 12X 8.6 אם כן בבקשה הסבר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הסיפור הוא כזה: הזמנתי אל-פסק של חברת Advice מדגם CF825 שנועד להחזיק מחשב + משאבת מים. היום הוא הגיע ומסתבר שיש לו רק שקעי קומקום (מאותו סוג שקיים בספקי כוח) והם לא מתאימים לתקע 220V הרגיל של המשאבה. רגע לפני שאני אורז את העסק ומחזיר הכל לחנות, האם קיים כבל שהוא תקע קומקום מצד אחד ושקע 220V מצד שני? ואם כן, איפה אפשר למצוא אחד? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי מחשב ושני מסכים שרשומים במפרט ופועלים במקביל. חשבתי שאולי שווה להגן עליהם עם אל פסק ורציתי לדעת כמה קיבולת VA הם צורכים אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש לפחות ברמה של ה- 8800GT בקרוב אז צריך להתחשב גם בזה. לא הגדרתי תקציב משום שאין לי מושג כמה אמור לעלות. קודם הייתי רוצה לדעת איזו קיבולת אני צריך ואז לראות אם זה בכלל מצדיק קניה... תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by nadaviz,

הכרטיס מסך כבר כאן (7900GS) ועדיין לא התארגנתי על ספק. תכננתי על ה- Liberty 400W אבל הוא לא נמצא כרגע במלאי ויהיה רק בסוף אוקטובר. התקציב באזור 500 שקל, אני צריך המלצות דחופות לספק אחר, עם A.PFC רצוי מודולרי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by QttP,

אני מחפש מארז mid-tower למחשב החדש שאני מתכוון לבנות. המטרה היא שיהיה גם נוח, גם מקורר היטב וגם יפה. תקציב עד 1000 שקל, אבל לא יותר. בינתיים צד את עיני ה-Gigabyte Aurora 570. כל הביקורות שקראתי עליו היו מחמיאות מאוד, אבל ארצה לקבל גם את דעת חברי הפורום. המארז במחשב הישן הוא ה-Thermaltake Lanmoto. נראה שה-570 מביא איתו כל מה שאהבתי ב-Lanmoto כגון: * פאנל צד עם חלון * הכנסה נוחה של כוננים אופטיים ללא הברגה * רגליות מסתובבות ליציבות * מאווררים גדולים (120MM), שקטים וטובים * קל מאוד (ה-Aurora לא כזה קל, אבל גם לא נורא) ובנוסף מוסיף ומשפר כמה דברים: * דלת נפתחת ימינה ולא שמאלה (יותר נוח לימניים) * גם דיסקים קשיחים אפשר להכניס בלי הברגה * תופסנים לכרטיסי הרחבה שבאמת עובדים (לפח…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן כולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך המלצה לספק + מארז. במחשב יהיה מעבד i5 4690k קירור מעבד כנראה Noctua NH-D15 כרטיס מסך R9 280X VAPOR-X לוח אם Z97 כלשהו הבנתי שאני צריך ספק משהו כמו 600W (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון בבקשה) בגדול הסתכלתי קצת יש למשל בSTARTPC מבצעים של באנדלים ועד עכשיו מה שראיתי ונראה לי מעניין זה ZALMAN Z1 + SEASONIC 600W ZALMAN Z3 PLUS + SEASONIC 600W Antec GX500 + SEASONIC 600W (שבינתיים אזל במלאי) מעוניין בהמלצות שלכם, תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.