עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. רצוי שהספק יהיה יחסית זול ושקט, אך כמובן שגם אמין ושיחזיק את המערכת בצורה טובה. זה המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives Graphics Card: SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 אם יש הבדל גדול במחיר בין ספק שיתאים לכרטיס המסך הנ"ל ובין אחד שיספיק עבור SAPPHIRE HD 6670 512MB GDDR5 HM אז אולי אסתפק בכרטיס המסך ובספק החלשים יותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחפש מארז חזק וטוב, חשבתי על המארז Armor של Thermaltake. מה דעתכם עליו? אם יש מארז עדיף ממנו תיעצו לי. תקציב יכול להגיע עד 1200 שח אולי טיפה יותר.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mosherbl66,

שלום חברים, מנסה לבנות מפרט למחשב חדש מבחינת לוח אם סגור על ה [h=1]Asus RAMPAGE V EXTREME LGA2011-3[/h] אני מבין שהוא דורש מארז גדול. אבקש המלצות למארז איכותי, עם חלון ואפשרויות קירור (או אויר או מים) תודה מראש על הסיוע

4. מחפש מארז לגיימינג כלומר קירור טוב (יחזיק 570 במשחקים ) אבל שקט יחסית מתי שאינני משחק.. צריך שיהיה toll less design ועדיפות ל USB3 מקדימה חפרתי בכל האינטרנט יומיים ולא מצאתי את האולטימטיבי.. כמובן שהמחיר רלוונטי - מעדיף עד מחיר של 700

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by falxori,

שלום... עכשיו כשרוב החלקים בדרך: Q6600 GA-P35C DS3R Corsair HX520 W tuniq tower 120 8800GTS 640mb ו נשאר לי רק לבחור מארז מתאים... אין לי שום צורך במשהו מוגזם מצועצע ומתוחכם אבל כדאי שיהיה שקט (חדר שינה), מאוורר (Q6600 ואולי קצת OC) המארז שנראה לי הכי מתאים בנתיים זה ה HUSH ורציתי לשאול... 1) יש כבר להשיג אותו ואם כן, איפה? 2) אם לא, אז מתי הוא אמור להגיע (ראיתי ב skypc סוף אוגוסט שזה יותר מדי רחוק 3) מה עוד מומלץ לפי העדיפויות האלה במחיר דומה? תודה O

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ori111,

אהלן, רציתי את דעתכם האם ספק ג'נרי של 300W יחזק את המפרט הבא: מעבד - intel E5300. לוח-אם - intel DG41RQ זכרון - סטיק אחד של Kingstone, 2GB. הארד דיסק - WD 320GB 16MB buffer Cavier Blue צורב של LG נראה לכם מספיק 300W או שצריך לשדרג למשהו יותר חזק? אם כן, מהי ההמלצה שלכם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by none77,

אינטל הוציאו לא מזמן תקן חדש לספקי כח ATX 12V v3.0, השינוי העיקרי בו זה מחבר חדש עם הספק של כ600W שיודע גם להגביל את ההספק שלו לכרטיס, עד עכשיו ההספק של הכרטיס נקבע ע"י הכרטיס, בנוסף שיפור בהספק רגעי, יש עוד שינויים מעניינים, לפרוט. במטרה למנוע את הבעיות שהיו לרבים עם כרטיסי מסך 'רעבים ועצבניים' של הדורות האחרונים. https://www.tomshardware.com/news/intel-atx-v3-psu-standard https://secureservercdn.net/160.153.137.170/f32.322.myftpupload.com/wp-content/uploads/2022/03/ATX_Version_3.0-1.pdf

8. Started by shlomo1441,

מחפש משהו יפה ושקט. מתלבט בין https://www.tms.co.il/product/12928 NZXT H230 Glossy Black לבין CoolerMaster Silencio 550 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7470 **הולך להכניס בוא RADEON 5870 **לא הולך לקנות ספק. אז לא רוצה משהו משולב. אם יש משהו אחר במחיר הזה אשמח להמלצה. תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - סורי.. גם ספק חדש יכול לבוא בחשבון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה המצב חבר׳ה ?.. האם הספק Enermax EG365AX-VE 350 watt יחזיק את המפרט הבא (ללא oc): Gigabyte GA-MA785GM-US2H AMD 785G SB710 AM3+ mATX Model 950755 AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 OCZ (שני זכרונות של 512 כל אחד) ועוד זכרון אחד של GEIL גם של 512 הארד דיסק 40GB (המחשב בשביל אבא שלי הוא לא צריך תוכנות\משחקים ...) תודה מראש, משה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, אני בשלבי בניית שרת קבצים ביתי. כרגע אני עם מארז סטנדרטי שהיה לי. אני מעוניין להוסיף בעתיד מספר כוננים קשיחים נוספים והייתי מעוניין לקבל איזו המלצה למארז טוב שנוח להוספה של מספר כוננים קשיחים רב (נניח 10, בגודל 3.5 כמובן). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by radra,

http://www.1pc.co.il/product-4907-%D7%A1%D7%A4%D7%A7_%D7%9B%D7%97_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_SeaSonic_SS_500ET_Retail.aspx בקישור שנתתי פה למעלה, לא מצויין לא 80+ ולא Active PFC, אבל באתר הרשמי כן? מה יש כמה סוגי ספקים מאותו הדגם, או שגם הספק בקישור הוא 80+ ו- Active PFC, רק שפשוט לא מצויין את זה שם? מחשב - מפרט טכני: מארז מחשב 802B זכרון:2GB DDR3 1333MHZ SAMSUNG 3 כוננים קשיחים SATA 7200 RPM לוח אם INTEL DG43RK G43 RETAIL 775 DDR3 מעבד INTEL 775 E7400 מאוורר למעבד ALTA9 מתכנן להוסיף 8 GB זיכרון ואולי עוד כמה שידרוגים עתידיים, מחשב פשוט אני יודע שיגידו שלא שווה …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש מאוורר טוב בין 100- 120 שקל אני לא מתכנן לעשות OC למעבד בכלל! האם אני צריך בכל זאת להשקיע במאוורר או שהסטוק מספיק לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

שלומות (מת על המילה הזו) - לאחר שהתמהמתי יותר מדי ברכישת המארז חלומות שלי(במחיר חלומות) - ה-Lian Li PC-7FW, נותרתי עם שתי ברירות קצת פחות טובות וקצת יותר יקרות - אבל לא נורא. לא בוכים על מארז שאזל מהמלאי אני מתלבט עכשיו בין הקולרמאסטרים: 590 או 690. ההבדל מחירים ביניהם זניח(25 ש"ח) ולפי הביקורות בTechPowerUp ה690 כביכול יותר טוב - למרות שה590 נראה משום מה יותר מרווח. בביקורת ה690 קיבל 9.5 וה590 קיבל 9.1 ... לא יודע כמה זה באמת מדד. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Leeor Halpern,

אני מרכיב מחשב חדש וממש מתלבט בין הCoolermaster Haf x לCorsair Graphite 760t. מישהו יכול להמליץ על אחד מהם ? או על עוד אופציות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by moog,

מעבד E6300 לוח AW9D-MAX 2 גיגה 2 הרד דיסקים רייד טוניק טאוור פשוט נגמר לי הכסףףף אז אני מתחיל לחשוב עליו :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Satlan,

אהלן, יש לי התלבטות בין שני המארזים, על מה אתם ממליצים? ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by iMeash,

אהלן, יש לי מארז Antec p101 silent ואני מחפש את המגירות האלה של הכוננים. למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא?

18. Started by Razor,

שלום, אני מחפש ספק שיחליף את הספק הקיים שלי שלא מפסיק לתקתק ולהרעיש. מאוד חשוב לי שהספק יהיה אמין ובמחיר סביר וכמובן שיסחוב את המערכת. ניסיתי לקרוא על ספקים באינטרנט ולא ממש הצלחתי למצוא אחד שאין תלונות לגביו חשבתי על G series של seasonic , שמעתי שיש דגמים שיש איתם בעיות ושהם חלק מהמוצרים שהם מספקים תקולים. האם כדאי לנסות להביא את ה FPS Hydro 650w מארה"ב ולוותר על אחריות? בנוסף אני מתכנן להרכיב את הספק בעצמי ע"מ לחסוך בעלויות וזו הפעם הראשונה שאני אתנסה בזה. ( אשמח לשמוע על המלצות - מודולרי / לא מודולרי ) וכו' המחשב : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-US…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by djdodo,

שלום ראיתי את המארז הקטן הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8073 ואני רוצה לקנות כזה למחשב החדש שלי השאלה שלי איך ניתן להכניס כרטיס מסך לדבר הקטן הזה? זה בעובי 10 ס"מ ובכללי מה אתם אומרים על המארז הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by FoxMaster,

tempest או cm690 ? או שבכלל cs590 ? האם חשוב לך השקט?לא האם חשוב לך היופי?לא האם אתה עושה OC?לא

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם.החלטתי לקנות כרטיס מסך 4870 HD אבל הספק שיש לי כרגע לא מתאים(ג'נרי,ATX 500W). לכן,אני צריך לקנות ספק חדש.הבעיה היא שאין לי הרבה כסף והספק SS 400W די מתאים לי מבחינה פיננסית. עכשיו,השאלה היא האם הוא יתמוך בכרטיס?התקשרתי לחנות והמוכר אמר שהספק מתאים כי יש לו נצילות גבוהה והוא איכותי,אבל בכל מיני פורומים ששאלתי אמרו לי שהוא לא מספיק בכלל. האם הספק הזה יתאים לי?תודה וחג שמח. נ.ב:לא עשיתי פעם OC על המערכת וכנראה שאני גם לא יעשה.מעבד:E5300.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אוקיי, אז בהמשך לאשכול שלי בפורום קירור, אני מניח שרובכם לא יקרא אותו (גם כי זה מיותר ולא כל כך רלוונטי, אבל אם בכל זאת מישהו קרא ויש לו הערות שלאו דוקא קשורות לנושא מארזים או ספקי כוח - אשמח לשמוע ) אז הנה התמצית של איך המחשב שלי כנראה יבנה: Fractal Design Midi R2 Window i5 4760k GA Z87 GTX760 OC Edition Corsair h100i 8GB DDR3 1600 2T HDD 120G SSD אוקיי אז דבר ראשון , כמו שרשמתי באחת התגובות האחרונות באשכול בקירור - אני ממש לא יודע איך לבחור את הספק; תכננתי על Corsair TX650, אבל שמתי לב שזה לא מודולר, וגם המחיר שלו בסביבות ה-520 ש"ח. יש גם את Seasonic M12II-620 620W Modular בכ-390 ש"ח, אבל כמו שאמרתי - אין לי מושג על מה להסתכל ומה לבחור. אני לא מוגבל לשני …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by CocainHore,

טוב נגמרו הדיונים שלי לגבי מארזים, החלטתי סופית ללכת על ה Cosmos S . אני מביא אותו במחיר טוב של 780 שקל למזומן, רציתי לשאול שאלה אחת קטנה : הוא יספיק באורכו לכרטיס מסך גדול למשל כמו 5870X2 ? אני לא מכיר את המארז מעבר לביקורות שמהללות אותו בכל אתר אפשרי שראיתי. אני מבין שהוא גדול, מקורר, ואישית אני אהבתי את המראה - אז אשמח לשמוע תשובה לשאלה הזו מעבר לזה מבחינתי זו קנייה סגורה. תודה רבה על כל העזרה, בכל הדיונים שהצקתי לכם לגבי מארזים ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני לפני רכישה של מחשב חדש למשחקים, המפרט הוא E8400 AC F7P GA-EP43-DS3 / P5QL Pro ATI HD4850/4870 g.skill 4GB ddr2 800mhz CL5 WD 500GB 32MB 7200RPM ונשאר לי רק מארז וספק לבחירה, התקציב הוא לא גדול ושמתי עין על כמה מארזים ואני רוצה שתעזרו לי החליט. המארז לא צריך להיות יפה במיוחד כי התכונה הזאת לא ממש חשובה לי, הוא גם הולך להיות בתוך כוננית כזאת אז חלון שקוף בצד יהיה סתם בזבוז, מה שכן חשוב לי זה חיבור USB מקדימה, מתוכנן OC למעבד וכניראה גם לכרטיס מסך אז איוורור וסירקולציה מאוד חשוב לי. ו Tool Free לא כל כך חשוב אבל נחמד שיהיה חשבתי על: Raidmax Apex CoolerMaster 334 NZXT Alpha NZXT Apollo מה היתרונות וחסרונות של כל אחד מהם? מה הכי מומלץ למערכת שלי? ובקשר לספק, אני צריך 500 ו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zeev1,

האם ניתן לסמוך על ספק כוח שהמוכר מצהיר שהוא של יצרן מאושר אינטל 500 ואט.(האם יש הגדרה כזאת יצרן מאושר אינטל?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים