עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מה המצב חבר׳ה ?.. האם הספק Enermax EG365AX-VE 350 watt יחזיק את המפרט הבא (ללא oc): Gigabyte GA-MA785GM-US2H AMD 785G SB710 AM3+ mATX Model 950755 AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 OCZ (שני זכרונות של 512 כל אחד) ועוד זכרון אחד של GEIL גם של 512 הארד דיסק 40GB (המחשב בשביל אבא שלי הוא לא צריך תוכנות\משחקים ...) תודה מראש, משה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by hadar1981,

שלום לכולם. אני צריכה עזרה אני עוזבת את הארץ ומתכוונת לקחת איתי את המחשב שלי + מסך דק. אני מעוניינת לדעת אם יש אפשרות להכניס את כל החומרה (לוח אם , ספק , זיכרונות, כרטיס מסך וכו' ) בתוך מארז קטן וקומפקטי שיכול לעלות איתי למטוס בלי בעיה ושלא יהיה כבד....., אני לא מוכנה לקחת מחשב נייד ואני לא מוותרת על המחשב שלי.. דרך אגב בפעם הקודמת שטסתי עם המחשב כמעט התעלפתי בטרמינל כשסחבתי אותו עלי..... המארז מאוד כבד וגדול ולא יכול להיכנס למיזוודה קטנה אז הייתי מעוניינת בפיתרון טוב. אשמח מאוד לקבל עזרה.... תודה רבה לכם.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני הולך לקנות את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Box Gigabyte GA-945P-S3 Twinmos 512Mb 667Mhz Sapphire Radeon X1900XT 256MB Sunbeam Transformer Western Digital WD1600JS תיכננתי על ה 400THN של FSP אבל אין אותו בפנדה, ומשם אני קונה את כל החלקים. איפשר לקבל המלצה על ספק שיחזיק את המפרט ונמכר בפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) ב400 ש"ח מקסימום. (עדיפות כמובן לכמה שפחות). תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זה המארז: http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=836 האם הוא יתאים לי לחומרה הנ"ל? כמו כן בעתיד אני מתכוון להכניס כרטיס מסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yaniv526,

מבקש המלצה למארז עבור HTPC, המארז יישב במזנון (בשכיבה) לכן הגובה שלו צריך להיות באיזור ה10 ס"מ. יש את Antec VSK2000-U3 שכרגע לא נמצא במלאי בארץ. מחפש משהו דומה.

6. Started by sky1sky10,

בקשר למארזים CM 690 II BASIC לעומתCM 690 II ADVANCED 1. האם יש הבדל מהותי בין שני המארזים מבחינת דרגת שקט וגודל פנימי? 2. האם המארזים הנ"ל נחשבים לשקטים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אני מתלבט בין שלושתיהם,אני קונה עכשיו מחשב עם HD5850 ויכול להיות שאני גם אעשה בעתיד CF,מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by clapper,

מישהו יודע אם HEC 500TDT 20/24 PIN כדאי לקנות במקום HEC 400W TRT

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני לפני רכישה של מחשב חדש למשחקים, המפרט הוא E8400 AC F7P GA-EP43-DS3 / P5QL Pro ATI HD4850/4870 g.skill 4GB ddr2 800mhz CL5 WD 500GB 32MB 7200RPM ונשאר לי רק מארז וספק לבחירה, התקציב הוא לא גדול ושמתי עין על כמה מארזים ואני רוצה שתעזרו לי החליט. המארז לא צריך להיות יפה במיוחד כי התכונה הזאת לא ממש חשובה לי, הוא גם הולך להיות בתוך כוננית כזאת אז חלון שקוף בצד יהיה סתם בזבוז, מה שכן חשוב לי זה חיבור USB מקדימה, מתוכנן OC למעבד וכניראה גם לכרטיס מסך אז איוורור וסירקולציה מאוד חשוב לי. ו Tool Free לא כל כך חשוב אבל נחמד שיהיה חשבתי על: Raidmax Apex CoolerMaster 334 NZXT Alpha NZXT Apollo מה היתרונות וחסרונות של כל אחד מהם? מה הכי מומלץ למערכת שלי? ובקשר לספק, אני צריך 500 ו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי, היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לשמוע רעשים מוזרים. פתחתי את המארז וגיליתי שהרעשים מגיעים מספק הכוח. הספק שלי Seasonic S12II מה הבעיה ? צריך לממש אחריות ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Or4more,

מתלבט מאוד בין 2 המארזים הנחמדים האלה.. שניהם נראים טוב, שניהם באים עם פילטרים, שניהם צבועים שחור יפה מבפנים... ל CM 3 מאווררים ול TEMPEST 6...אני לא יודע מי מהם יותר רועש, אני מנחש שה TEMPEST אם מישהו התנסה באחד מהמארזים או אפילו בשניהם - אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הספק של הסטרימר שלי הלך (Popcorn C200) ומסתבר שאפשר להפעיל אותו עם כל ספק כח שהוא. אלו הם הנתונים שלו: [table][tr][td]Input Voltage: 100 - 240V AC [/td][/tr] [tr][td]Input Frequency Range: 50/60Hz[/td][/tr] [tr][td]2.5A MAX[/td][/tr] [tr][td]Maximum 70W[/td][/tr] [tr][td]Weight - 400g[/td][/tr][/table] מבירור ברשת, ממליצים על הספק הזה כספק חלופי: PICO-PSU picoPSU-http://www.amazon.com/picoPSU-150-XT-102W-Adapter-Cyncronix-Rating/dp/B00316TM22/ref=pd_cp_e_1 האם ניתן להשיג אותו בארץ, או לחלופין להשיג ולקנות ספק כח אחר שמתאים למארזים קטנים? תודה. עריכה: הזמנתי כבר את ה- PicoPSU. תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lompy,

באופן עקרוני אני יודע שה P50 לא תומך בלוחות ATX אבל ניתקלתי בסרטון ביקורת ביוטיוב (https://www.youtube.com/watch?v=Fyafxl_6_6I) בערך מדקה 6:10 , אני רואה שהוא דחף שם מה שנראה כמו לוח ATX רגיל. למשהו יש ניסיון עם המארז הזה ויודע אם באמת אפשר להכניס לתוכו לוח ATX?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by leoleo,

יש למישהו מושג איפה קונים FSP-350 עךמ במרכז ולא דרך האינטרנט?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by arik100,

אהלן כיום יש ברשותי את המארז THERMALTAKE EUREKA שהוא FULL TOWER אני מעוניין במארז יותר קטן - MIDI יש לי לוח אם סטנדרטי קשיח SSDכונן דיסקים , כרטיס מסך 2 סלוטים - ATI HD6850 חשוב מחיר עד 200 ושקט, לא מעניין אותי עיצוב או פיצ'רים מיוחדים (חוץ מUSB חיצוני שזה סטנדרטי) משלוח חינם עד הבית תודה אגב אם מישהו מעוניין לקנות את הEUREKA...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Demagh,

אהלן, אתמול נשרף לי ספק Seasonic Gold 1050W. אכן מוזר. במחשב אמנם יש זוג כרטיסי מסך, אבל עדיין מוזר, אמור להיות ספק לא רע בכלל. בכל מקרה, אני גר ביחידת דיוק ואני חושב שהחשמל שם מחובר באיזה קומבינה לא כ"כ מוצלחת (לפעמים יש ניצוצות כשאני מחבר מכשירי חשמל עם הספק גבוה - כגון תנור חימום. לא יודע בדיוק על מה זה מצביע). חשבתי לרכוש UPS למחשב, אבל עם הספק כזה אני לא יודע איזה UPS יצליח להתמודד איתו - ואם כן אז הוא יהיה יקר, כנראה. האם יש צורך לשים מגן ברקים? זה יכול להועיל? מה ההבדל בין מגן ברקים (שהוא בעצם מגן מפני נחשולי מתח, לפי מה שהבנתי, ולא באמת ברקים) לבין מייצב מתח? אגב, המחשב מחובר למפצל, יחד עם טלויזיה, רמקולים ונתב. קראתי שמחשבים עם הספק גבוה עדיף לחבר ישירות לתוך הקי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by sky1sky10,

שלום , האם ספק כח שרשום עליו למשל 520 WATT הוא צורך חשמל בדיוק 520 וואט לשעה? כי זה נשמע המון - כמו צריכה של חצי מזגן של אחד כח סוס.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אם לא, הוא אמור להגיע מתישהו? פשוט איזה אחד בפורום בנה מפרט מחו"ל וראיתי אותו שם את המארז הזה... הוא נראה ממש איכותי, וגם קירור מצוין! יש לו 2 מאווררים של 90, ועוד 2 של 120... לא רע בכלל תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zeev1,

האם ניתן לסמוך על ספק כוח שהמוכר מצהיר שהוא של יצרן מאושר אינטל 500 ואט.(האם יש הגדרה כזאת יצרן מאושר אינטל?)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bigdedi,

שלום מה דעתכם על הספק CORSAIR VX 450W ? האם הוא ספק טוב או שניתן להשיג משהו יותר טוב ממנו רק אל תציעו לי את הליברטי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mosherbl66,

שלום חברים, מנסה לבנות מפרט למחשב חדש מבחינת לוח אם סגור על ה [h=1]Asus RAMPAGE V EXTREME LGA2011-3[/h] אני מבין שהוא דורש מארז גדול. אבקש המלצות למארז איכותי, עם חלון ואפשרויות קירור (או אויר או מים) תודה מראש על הסיוע

22. Started by eranir,

מחפש מארז שקט במיוחד. עד עכשיו ההתלבטות הייתה בעיקר בין האופציות מבית Antec. היום קראתי קצת ביקורות על ה-P183, ובזו שב-spcr נתקלתי במארז נוסף, שבאותן רמות רעש הציג יכולת קירור מעט יותר טובה. מדובר ב-silverstone raven, נמכר בארץ בסביבות 900 שקל. השגות בנוגע למארז הזה ואיך הוא בהשוואה ל-Antec-ים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש מאוורר טוב בין 100- 120 שקל אני לא מתכנן לעשות OC למעבד בכלל! האם אני צריך בכל זאת להשקיע במאוורר או שהסטוק מספיק לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

שלומות (מת על המילה הזו) - לאחר שהתמהמתי יותר מדי ברכישת המארז חלומות שלי(במחיר חלומות) - ה-Lian Li PC-7FW, נותרתי עם שתי ברירות קצת פחות טובות וקצת יותר יקרות - אבל לא נורא. לא בוכים על מארז שאזל מהמלאי אני מתלבט עכשיו בין הקולרמאסטרים: 590 או 690. ההבדל מחירים ביניהם זניח(25 ש"ח) ולפי הביקורות בTechPowerUp ה690 כביכול יותר טוב - למרות שה590 נראה משום מה יותר מרווח. בביקורת ה690 קיבל 9.5 וה590 קיבל 9.1 ... לא יודע כמה זה באמת מדד. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by topcat115,

ספק 500W מתאים למחשב עם 3 מאווררים, 4 דיסקים קשיחים, 2 כונני DVD, כרטיס מסך GeForce 8600GT?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.