עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by דנידני,

בנוסף לדיון זה http://hwzone.co.il/community/threads/544778-%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%9E%D7%A4-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%9B-%D7%9E-%D7%A9%D7%9C-ATI-%D7%A2%D7%9D-MSI-AFTER-BURNER#.U1t28Y95OPI הייתי רוצה להוסיף מאוור חיצוני שיוחבר לUSB שיתן עוד אוויר למחשב יש לי את המארז הזה NSK 2480 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= בצד שמאל ושמאל מאחור פתחי כניסה/יציאה של אוויר מהספק באמצע למעלה ומאחור פתחי כניסה/יציאה של אוויר מהכ"מ בצד ימין יציאת אוויר מהמאווררים בצד ימין מאחור פתח כניסת/יציאת אוויר מהמעבד כמה אופציות שחשבתי עליהם 1. מאוורר שוכב על הפתח העליון 2. בתוך המארז, אבל אני לא יודע איך לעגן אותו ולאיפה להפנות א…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arik100,

אהלן כיום יש ברשותי את המארז THERMALTAKE EUREKA שהוא FULL TOWER אני מעוניין במארז יותר קטן - MIDI יש לי לוח אם סטנדרטי קשיח SSDכונן דיסקים , כרטיס מסך 2 סלוטים - ATI HD6850 חשוב מחיר עד 200 ושקט, לא מעניין אותי עיצוב או פיצ'רים מיוחדים (חוץ מUSB חיצוני שזה סטנדרטי) משלוח חינם עד הבית תודה אגב אם מישהו מעוניין לקנות את הEUREKA...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by reviZor,

חברה אני קניתי את הספק הזה והוא רועש מאוד אז השאלה היא מה אפשר לעשות בנידון? מבלי לפגוע באחריות כמובן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Kirma,

צריך המלצה לספק כוח לבן דוד שלי המפרט זה מעבד E6600 + קירור סטוק לוח אם של MSI כרטיס מסך 8600GT זכרונות 2 סלוטים x אחד גיגה DDR2 800Mhz כמה מאווררים 120 קשיח של WD 320 גיגה כונן DVD+RW בעבר היה לו ספק של 450 של EZCOOL שהפסיק לעבוד

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by CocainHore,

טוב נגמרו הדיונים שלי לגבי מארזים, החלטתי סופית ללכת על ה Cosmos S . אני מביא אותו במחיר טוב של 780 שקל למזומן, רציתי לשאול שאלה אחת קטנה : הוא יספיק באורכו לכרטיס מסך גדול למשל כמו 5870X2 ? אני לא מכיר את המארז מעבר לביקורות שמהללות אותו בכל אתר אפשרי שראיתי. אני מבין שהוא גדול, מקורר, ואישית אני אהבתי את המראה - אז אשמח לשמוע תשובה לשאלה הזו מעבר לזה מבחינתי זו קנייה סגורה. תודה רבה על כל העזרה, בכל הדיונים שהצקתי לכם לגבי מארזים ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום בעקבות תקלה שהיתה לי אתמול במחשב בזמן העבודה. רכשתי והתקנתי את ספק הכוח של : FSP EPSILON 80Plus 500W תוכלו לומר לי בבקשה אם רכשתי ספק כוח טוב ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי יש לי מארז RAIDMAX SAGGITA ודיסק קשיח WD3200AAKS. הבעיה היא שבמיקום הנוכחי של הדיסק החלון של המארז לוחץ על הכבל SATA ובכך נגרם רעש מהדיסק כשהוא קורא או כותב נתונים. מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו במארזים קודמים שהיו לי בגלל מיקום הדיסק. השאלה שלי היא אם ישנה אפשרות למקם את הדיסק במקום אחר במארז שהכבל יהיה בכיוון פנים המארז ולא בכיוון החלון. אני יודע שאפשר לקנות מגירה מיוחדת לדיסק וזה יכול לפתור את הבעיה אבל האם יש פתרון אחר במארז? כרגע הוצאתי את החלון והדיסק שקט. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן. יש לי מארז CM690 הדגם מלפני 3 שנים. אם אני עכשיו קונה לוח אם עם חיובורי USB 3, אני צריך גם מארז שתומך בחיבורים של הפאנל הקדמי/עליון ב-USB 3? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by the crazy boy,

הספק יחזיק Q6600 עם 8800GT? הוא יחזיק עם OC? כמה A הוא מספק למסילת ה12 V?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני שוקל להחליף מארז כי המארז שלי נראה מבפנים כמו דירת שותפים ישראלים בניכר, והבלאגן רב. יש לי gtx 1070 שמצויין בכותרת. האם הוא מגביל אותי באיזשהו אופן בבחירת מארז ? לדוגמא האם הdefine mini c הזה יכול להתאים? לא מתוכננים כוננים רבים למעשה רק ssd אחד ומכאני אחד ולכן אני מעדיף מארז קטן יותר. קראתי כמה ביקורות מארזים באתר אבל בכל מקרה אשמח לקבל המלצות נוספות למארז או כללי אצבע לבחירה שלו. זו הרכבה ראשונה של מארז עבורי.

12. Started by ofir_16,

שלום חברים, אודה להמלצתכם על מארז שקט במיוחד שרוב השימושים יהיו ל- HTPC (לכן חשוב לי שיהיה שקט). חשוב לי להדגיש שאני מחפש מארז "עומד" ולא "שוכב" למרות שעדיף שוכב לשימושים של HTPC. (פשוט יש לי בעיה של מקום). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם.החלטתי לקנות כרטיס מסך 4870 HD אבל הספק שיש לי כרגע לא מתאים(ג'נרי,ATX 500W). לכן,אני צריך לקנות ספק חדש.הבעיה היא שאין לי הרבה כסף והספק SS 400W די מתאים לי מבחינה פיננסית. עכשיו,השאלה היא האם הוא יתמוך בכרטיס?התקשרתי לחנות והמוכר אמר שהספק מתאים כי יש לו נצילות גבוהה והוא איכותי,אבל בכל מיני פורומים ששאלתי אמרו לי שהוא לא מספיק בכלל. האם הספק הזה יתאים לי?תודה וחג שמח. נ.ב:לא עשיתי פעם OC על המערכת וכנראה שאני גם לא יעשה.מעבד:E5300.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lompy,

באופן עקרוני אני יודע שה P50 לא תומך בלוחות ATX אבל ניתקלתי בסרטון ביקורת ביוטיוב (https://www.youtube.com/watch?v=Fyafxl_6_6I) בערך מדקה 6:10 , אני רואה שהוא דחף שם מה שנראה כמו לוח ATX רגיל. למשהו יש ניסיון עם המארז הזה ויודע אם באמת אפשר להכניס לתוכו לוח ATX?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dennis14,

מהו הספק הטוב ביותר עד 250 ש"ח ? 1) FSP 350W GLN שעולה 195 ש"ח, לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2973 2) ENERMAX 350W EG365AX ACTIVE PFC שעולה 243 ש"ח, לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14321 3) CoolerMaster 430W RS-430-PMAR (זאת סדרת PMAR/P ולא סדרת PMSR/P הלא טובה) שעולה 250 ש"ח, לינק - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=RS-430-PMAR&affiliate=zap

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by clapper,

מישהו יודע אם HEC 500TDT 20/24 PIN כדאי לקנות במקום HEC 400W TRT

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי, היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לשמוע רעשים מוזרים. פתחתי את המארז וגיליתי שהרעשים מגיעים מספק הכוח. הספק שלי Seasonic S12II מה הבעיה ? צריך לממש אחריות ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by hadar1981,

שלום לכולם. אני צריכה עזרה אני עוזבת את הארץ ומתכוונת לקחת איתי את המחשב שלי + מסך דק. אני מעוניינת לדעת אם יש אפשרות להכניס את כל החומרה (לוח אם , ספק , זיכרונות, כרטיס מסך וכו' ) בתוך מארז קטן וקומפקטי שיכול לעלות איתי למטוס בלי בעיה ושלא יהיה כבד....., אני לא מוכנה לקחת מחשב נייד ואני לא מוותרת על המחשב שלי.. דרך אגב בפעם הקודמת שטסתי עם המחשב כמעט התעלפתי בטרמינל כשסחבתי אותו עלי..... המארז מאוד כבד וגדול ולא יכול להיכנס למיזוודה קטנה אז הייתי מעוניינת בפיתרון טוב. אשמח מאוד לקבל עזרה.... תודה רבה לכם.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. זה המארז: http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=836 האם הוא יתאים לי לחומרה הנ"ל? כמו כן בעתיד אני מתכוון להכניס כרטיס מסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ran07,

שלום יש לי מחשב נייד של ASUS והספק כוח שלו פתאום הפסיק לפעול אז קניתי ספק כוח מקורי חדש. אבל לא קניתי את הקבל שמתחבר לחשמל שנראה חיבור של מיקי מאוס כזה. ישר שחברתי שמעתי מין זימזום כזה עכשיו שאני מרים אותו ממש שומעים מין רעש כזה של במיוחד אם מזיזים אותו בכל מקרה יכול להיות שזה הכבל שלי או שזה הספק

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bigdedi,

שלום מה דעתכם על הספק CORSAIR VX 450W ? האם הוא ספק טוב או שניתן להשיג משהו יותר טוב ממנו רק אל תציעו לי את הליברטי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shlomo1441,

מחפש משהו יפה ושקט. מתלבט בין https://www.tms.co.il/product/12928 NZXT H230 Glossy Black לבין CoolerMaster Silencio 550 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7470 **הולך להכניס בוא RADEON 5870 **לא הולך לקנות ספק. אז לא רוצה משהו משולב. אם יש משהו אחר במחיר הזה אשמח להמלצה. תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - סורי.. גם ספק חדש יכול לבוא בחשבון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מה המצב חבר׳ה ?.. האם הספק Enermax EG365AX-VE 350 watt יחזיק את המפרט הבא (ללא oc): Gigabyte GA-MA785GM-US2H AMD 785G SB710 AM3+ mATX Model 950755 AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 OCZ (שני זכרונות של 512 כל אחד) ועוד זכרון אחד של GEIL גם של 512 הארד דיסק 40GB (המחשב בשביל אבא שלי הוא לא צריך תוכנות\משחקים ...) תודה מראש, משה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Or4more,

מתלבט מאוד בין 2 המארזים הנחמדים האלה.. שניהם נראים טוב, שניהם באים עם פילטרים, שניהם צבועים שחור יפה מבפנים... ל CM 3 מאווררים ול TEMPEST 6...אני לא יודע מי מהם יותר רועש, אני מנחש שה TEMPEST אם מישהו התנסה באחד מהמארזים או אפילו בשניהם - אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by RomaDee,

Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB Cache s1150 - tray Arctic Freezer i30 ASUS Z-87 A Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E X2 G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 Seagate 2TB Barracuda Sata III Samsung 840 EVO Series 250GB SSD זה המפרט שלי מבקש לבדוק עם יספיק לי הספק FSP RAIDER 750W למפרט הנ"ל מתוכנן ביצוע של OC למעבד תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים