עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by avivlevy,

יש לי את הטרנספומטור והא יותר מידי גדול בישבילי! ויש לי גם את המטריק והוא יותר מידי קטן בישבילי! אז חשבתי לקנות איזה מארז MIDI TOWER! תקציב מינימום(מארז M-T במחיר הכי נמוך שיכל להיות (אבל שיהיה איכותי יחסית)) +מומלץ (עד 600 שקל משהו מומלץ (גם מארז M-T)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כותרת. אה... ובלי פתח את המארז וכל זה. אני פשוט רוצה לדעת אם המתח שהספק שלי מייצר יציב ומוכן ל OC.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אני מחפש ספק כוח עד 500 שקלים -אפשרי לחסוך למערכת הבאה שבתמונה: http://imageshack.us/f/832/imageeknw.jpg הדבר הכי חשוב לי בספק כוח הוא שקט! יותר מהכל ... הדבר השני הוא יהיה לו 2 יציאות pci e לכרטיסי מסך ה(בעתיד שימאס לי מהפלייסטיישן אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך ברמה סבירה להרצת משחקים לא הכי מטורפים באטלפיילד וכו) אז שלא יהיה צורך לשדרג גם את זה כמו כן המפרט הקיים עכשיו הוא חלקי ישל לי 2 הרדיסקים רגילים וכרטיס רשת pcie שקיימים אצלי כבר שימו לב את הגודל של המארז. לפי הבנתי הוא לא מגביל ממש אבל אני לא בטוח תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by redead,

איך ניתן לעשות בדיקה לדעת עם הספק כוח עובד בסדר או שיש ורך בהחלפה שלו למשהו יותר רציני?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by constantine16,

eh amaaraz aze hu tov? kol sapak yatiim lo?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מרכיב מפרט ואני מחפש עכשיו ספק בשבילו, ורציתי לדעת איזה ספק מומלץ לי בשבילו. המחשב יהיה Q9450 לוח Asus P5E3 Premium Wifi זכרונות DDR3 1600Mhz 2X2048 לפחות 4 דיסקים 2X1 TB 2X320 GB כרטיסי מסך - CF של 4870X2 (עוד לא קונה אבל אני מתכוון לקנות אחד ובהמשך להוסיף בלי לקנות ספק שוב) יהיו בו איזה 3 מאווררים, המחשב מתוכנן לעבור OC לא קיצוני מהו הספק המוצלץ בשבילי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Demagh,

אהלן, אתמול נשרף לי ספק Seasonic Gold 1050W. אכן מוזר. במחשב אמנם יש זוג כרטיסי מסך, אבל עדיין מוזר, אמור להיות ספק לא רע בכלל. בכל מקרה, אני גר ביחידת דיוק ואני חושב שהחשמל שם מחובר באיזה קומבינה לא כ"כ מוצלחת (לפעמים יש ניצוצות כשאני מחבר מכשירי חשמל עם הספק גבוה - כגון תנור חימום. לא יודע בדיוק על מה זה מצביע). חשבתי לרכוש UPS למחשב, אבל עם הספק כזה אני לא יודע איזה UPS יצליח להתמודד איתו - ואם כן אז הוא יהיה יקר, כנראה. האם יש צורך לשים מגן ברקים? זה יכול להועיל? מה ההבדל בין מגן ברקים (שהוא בעצם מגן מפני נחשולי מתח, לפי מה שהבנתי, ולא באמת ברקים) לבין מייצב מתח? אגב, המחשב מחובר למפצל, יחד עם טלויזיה, רמקולים ונתב. קראתי שמחשבים עם הספק גבוה עדיף לחבר ישירות לתוך הקי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום יש לי סכום של כ- 500 ש''ח אני מעוניין לקנות מכשיר שייגן על המחשב שלי מהפסקות חשמל.. והייתי רוצה לדעת מה יותר עדיף לקנות: אל פסק או מייצב מתח ואם אפשר,המלצות.... אני לא יודע אם צריך לומר זאת: יש לי ספק 500W בתודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חברה בשם Calyos מציגה עמדת עבודה מתקדמת עם מעבד משושה ליבות וכרטיס מסך מדגם GeForce GTX Titan X – שלא זקוקה למאווררים כלל המרדף אחר שקט וחרישיות מלווה את עולם המחשבים כבר הרבה שנים. במסגרתו ראינו עלייה משמעותית בפופולריות של פתרונות קירור נוזלי במעגל סגור, כרטיסי מסך וספקי כח שמפסיקים את פעולת המאווררים שלהם כשהעומס נמוך מספיק ומאפשר זאת, ואפילו מחשבים ניידים ממגוון סוגים שמוותרים על הרכיבים המסתובבים לטובת קירור פאסיבי לדממה מוחלטת. האתגר הגדול שנותר הוא לספק דרך לקרר בצורה פאסיבית גם רכיבים עתירי עוצמה ועתירי הספק, שפולטים כמויות גדולות במיוחד של חום שממנו נדרש להיפטר – ועתה יתכן שאנחנו רואים התחלה של מהפכה גם בתחום הזה, תודות לחברה בלגית בשם Calyos אשר עוסקת …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by קרמריקה,

שלום לכולם, מחפש ספק כח בתקציב הנ"ל ובאמת בלי לחרוג ממנו בכלל. כרגע ברירת המחדל שלי הוא הליברטי 500. היתרונות שלו מבחינתי הם: 22A לכל מסילת 12V ומודולריות אם יש המלצה לספק טוב יותר בסכום זהה או נמוך יותר אשמח לשמוע. לא חייב להיות מודולרי אך כמובן שזה יתרון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. צריך ספק כוח שיחזיק לי CF HD4870 Q9550 ועוד חלקים חזקים??? 700 ש"ח בערך...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני רוצה לקנות מארז חדש ו-UPS. זאת המערכת : Core 2 Quad Q6600 B3 ASUS P5K-E/WiFi-AP Edition (P35) Tuniq Tower 120 WD 250GB 16MB SATA2 WD2500KS WD 250GB 16MB SATA2 WD2500YS Gigabyte Geforce 6800GS 256MB OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel 2x1gb OCZ2P800R22GK 4-4-4-15 LG DVD-ROM GDR-8161B NEC DVD-RW ND-3520AW FSP 400W (Version 2.0) אני צריך מארז שיהיה מאוורר ונוח , יש לי Tuniq 120 והמארז שלי כרגע לא נסגר בנוסף אני רוצה גם UPS שיחזיק את המערכת שלמעלה עם Samsung 226BW LCD 22" Switch Edimax 8ports Modem Aztech תודה רבה !!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן, אני עובד על איזה פרוייקט ואני צריך מארז כמה שיותר גדול שאתם לא צריכים ובמילא תזרקו כדי לעשות בו שימוש מחדש. חיפשתי בכל העיר, צלצלתי לעשרות חנויות מחשבים, הלכתי במשך שעות וכל מה שהצלחתי להשיג בסוף זה חצי שעה הליכה ממני מחשב ישן כבד וקטן, שזה לא אידאלי. אם למישהו יש ברמת גן מארז fulltower, ultra tower, משהו גדול וטוב שיוכל לעשות לי את העבודה אני יותר מאשמח!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. דגם ה-Carbide 110Q מציע עיצוב שחור אטום שמיועד להפחית את עוצמת הרעש שנשמעת מהמערכת - במחיר מפתיע עד מאוד לכתבה

15. אני אשמח אם תמליצו לי על אל פסק או מייצב מתח שיתאים למפרט הבא... או לסירוגין איך עלי לבחור אחד. אני לא יודעת איך המחירים הולכים בתחום הזה אבל אני אשמח לצאת עם נזק שהוא מתחת ל500 שקלים. המפרט: Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) 2*1GB TwinMos DDR II - 667 ASUS RADEON X1950 PRO HTDP 256MB DDR WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II ASUS DVD-RW 1608P x16 (BLACK) DUAL LAYER ANTEC P150 High Efficiency 430w

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני בונה מפרט לחבר שלי שקונה מחשב חדש עם E6600 (הולך לעשות OC למעבד) + לוח 8800GTS 320MN + ASUS P5B וגם TUNIQ TOWER (אם יהיה במלאי..) עכשיו אני מתלבט איזה ספק לשים לו: ENERMAX LIIBRTY 400W ב410 ש"ח או Antec TruePower Trio 430W ב395 ש"ח איזה ספק יותר טוב מבין השניים? ובכלל איזה חברה נחשבת ליותר טובה ANTEC או ENERMAX? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dudu26,

לאור 5 הפסקות חשמל ב-3 ימים (...) החלטתי להגן על המחשב החדש בעזרת אל פסק (מה גם שההארדיסק במחשב הקודם נדפק - לדעתי בגלל רשת החשמל המקרטעת שבאזור שלי). אין לי תקציב ברור, אך אני בהחלט לא מתכוון לעבור את הסכום הבינוני פלוס (מה שזה לא יהיה...). חשוב לי שהמערכת תוכל לכבות את המחשב אוטומטית כי אני לא נמצא מול המחשב בכל זמן שהוא דולק... לפי המאמר ב-YNET אני מניח שקו המוצרים הוא Interactive Line וגם: "השקעים: מוצר אל-פסק טוב יכלול מספר שקעים, חלקם עם הגנה בלבד וחלקם עם הגנה וחיבור לסוללה. בזמן הפסקת חשמל לא ממש חשוב אם הרמקולים יפעלו או לא אבל תרצו, מן הסתם, להגן גם עליהם. לכן, רצוי לא להתפשר ולקנות מוצר הכולל גם שקעים לטלפון ולחיבור רשת, כדי לתווך בינם לבין חיבור האינטרנט של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת אם אני צריך לקחת את ה FSP 400THN או שאני יכול להסתפק גם ב 350THN למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 Sunbeam Transformer Black CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB Western Digital WD1600JS, 160GB S-ATA II תודה רבה למי שיענה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קניתי לפני שבועיים Seasonic 750w gold ב785 שקל מKSP.. היום הספק פשוט קיצור הכל והתסכלתי דרך המאוורר וראיתי שנמס שם משהו כחול ממש בהתחלה.. איך יתכן? הוא מחזיק I5 750 עם לוח אינטל DP55KG וGTX470 יחיד מוזר העניין - הטמפרטורות המארז ממש בסדר.. (פחות מ40) לא תהיה בעיה להחילף נכון? הם מתקנים או נותנים חדש?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ben-zone,

לפני 10 שנים, במסגרת בניית הNAS שלי (הספור המלא כאן) רכשתי מארז של Fractal Design. בתחלת החודש הייתי צריך להחליף שם את אחד מדיסקי הparity, ולצערי גם גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לתפקד. אלתרתי פתרון זמני (כפתור סטנדרטי מאיביי שבולט מחוץ למארז). ופניתי אל היצרן בבקשה לרכוש את הרכיב. המארז עצמו כבר לא זמין. הפניה ליצרן היתה ב 7 לחודש, ובאותו יום התבקשתי לשלוח להם את המספר הסידורי של המארז ואמרו שינסו לאתר את החלק במחסנים. עניתי להם באותו יום. ב 8 לחודש הודיעו לי שהחלק אותר ונשלח (משבדיה). היום, ה 24 לחודש, החלק הגיע. זה שרות לקוחות כמו שצריך להיות. ולהבהיר - לא התבקשתי לשלם לא עבור החלק ולא עבור המשלוח.

21. Started by oren666666,

ערב טוב, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך(מפרט בצד) עם מארז P183 משתיק וקצת רועש(רועש זה יחסי, אחרים לא שומעים אותו) כשהמאווררים בעוצמה הכי נמוכה. מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yoav1000,

חבר שלי רוצה לקנות מארז חדש וספק הוא חשב על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=4088 ו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5612 מה דעתכם? יש לו 1500 ש"ח אז אם יש לכם רעיון אחר אז תגידו ואם נשאר תקציב אפשר להכניס אולי זיכרון טוב ואולי לאוברקלוקינג נ.ב. יש לו את המפרט : AMD Athlon 64 3000+ (939)pin Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI 784 DDRAM Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM אז אם אתם חושבים שצריך ספק יותר חלש אז גם תגידו נ.ב. יש לו עכשיו 300W גנרי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, לצערי אני צריך להחליף ספק במחשב הבא: E8400 2X2GB DDR2 800MHZ GEFORCE 210 512MB 2 כונני דיסקים (CD+DVD) 2 הארדיסקים ב-7200RPM האם ספק 400W של HEC או COOLER-MASTER יספיק למערכת הזו? אני רוצה לצאת במינימום נזק כספי :-\

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

זה המארז המדובר http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/matrix/vd2000.asp Review http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2evtr%2dhardware%2ecom%2farticles%2fa7803%5f0%2ehtml חדש עולה 380 הבחור מוכר ב250 ספק אני קונה של ENERMAX 350W גם יד שניה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Parallel,

שלום אני מחליף חלק נרחב מהמחשב שלי , כרגע יש לי ספק כוח HEC 475W , יש לי אותו כבר חמש שנים. המפרט החדש הינו: GIGABYTE P55A-UD3 I5750 או I7 RADEON 5770 1GB GDDR5 4GB RAM האם הספק הנוכחי שלי יעשה את העבודה? חשבתי על הספק הבא , בעיקר בגלל שהוא מודולרי , וככה אני אמנע מבלאגן בתוך המחשב: 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) מה אתם אומרים על הספק הזה? יש משהו אחר מומלץ בטווח המחירים של הספק הנ"ל? - בערך 400 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים