ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.החלטתי לקנות כרטיס מסך 4870 HD אבל הספק שיש לי כרגע לא מתאים(ג'נרי,ATX 500W). לכן,אני צריך לקנות ספק חדש.הבעיה היא שאין לי הרבה כסף והספק SS 400W די מתאים לי מבחינה פיננסית. עכשיו,השאלה היא האם הוא יתמוך בכרטיס?התקשרתי לחנות והמוכר אמר שהספק מתאים כי יש לו נצילות גבוהה והוא איכותי,אבל בכל מיני פורומים ששאלתי אמרו לי שהוא לא מספיק בכלל. האם הספק הזה יתאים לי?תודה וחג שמח. נ.ב:לא עשיתי פעם OC על המערכת וכנראה שאני גם לא יעשה.מעבד:E5300.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הקדמה קצרה: מדובר על המחשב שלי, כיום מורכב בו ספק ג'נרי של 450W, שמתפעל את ה-7600GS הזקן. כל זה בתוך ה-CoolerMaster 690. דווקא יציב, בפעולה מלאה של הכרטיס מסך והמעבד, לא יצא לי לעשות לי בדיקות עומס וכו'. הצרכים הם כדלכמן: - הספק אינו צריך להיות שקט במיוחד, הוא מתחבר ל-690, בערך אותה רמת שקט תספיק. - חייב להחזיק את המפרט הנ"ל ביציבות מיירבית. המפרט: E6320 - בתרד בסיסי של 1.86, אך צריך להגיע לאזור ה-2.6Ghz לפחות. 7600GS שמאד בקרוב יוחלף ל 8800GT\9600GT או אפילו HD4850. לוח אם P35-DS3. לאחרונה שמתי לב שמסתובב הרבה בפורום הספקים של COOLER MASTER במיוחד אחד בהספק 500W, שגם אני שמתי עליו עין. נכנס לתקציב. מישהו שמע אי פעם על הספקים של Chiftec? גם עליהם אשמח לשמוע ב…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה שווה הספק הזה ? לעומת CORSAIR 700W לצורך העניין ? המחיר שלו נורא זול לעומת השאר..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב נגמרו הדיונים שלי לגבי מארזים, החלטתי סופית ללכת על ה Cosmos S . אני מביא אותו במחיר טוב של 780 שקל למזומן, רציתי לשאול שאלה אחת קטנה : הוא יספיק באורכו לכרטיס מסך גדול למשל כמו 5870X2 ? אני לא מכיר את המארז מעבר לביקורות שמהללות אותו בכל אתר אפשרי שראיתי. אני מבין שהוא גדול, מקורר, ואישית אני אהבתי את המראה - אז אשמח לשמוע תשובה לשאלה הזו מעבר לזה מבחינתי זו קנייה סגורה. תודה רבה על כל העזרה, בכל הדיונים שהצקתי לכם לגבי מארזים ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק יחזיק Q6600 עם 8800GT? הוא יחזיק עם OC? כמה A הוא מספק למסילת ה12 V?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט לחבר שלי שקונה מחשב חדש עם E6600 (הולך לעשות OC למעבד) + לוח 8800GTS 320MN + ASUS P5B וגם TUNIQ TOWER (אם יהיה במלאי..) עכשיו אני מתלבט איזה ספק לשים לו: ENERMAX LIIBRTY 400W ב410 ש"ח או Antec TruePower Trio 430W ב395 ש"ח איזה ספק יותר טוב מבין השניים? ובכלל איזה חברה נחשבת ליותר טובה ANTEC או ENERMAX? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים העברתי את המחשב שלי חדר ולרוע המזל התנגשתי בטעות באחד הקירות עם המחשב. מה שקרה למחשב זה שהכניסות USB הקידמיות פשוט נבלעים לתוך המארז ברגע שאני מנסה לחבר אליהם USB. אני חושב שמשהו בפנים נשבר, ניסיתי לראות אבל המארז שלי לא מאפשר זאת מכיוון שהוא קטן ועמוס בכבלים. אז רציתי לשאול אותכם אם אפשר לקנות לוח קדמי חדש ואיפה. שכחתי לציין שגם הכניסה לאוזניות והמיקרופון נבלעים, יש לי מקדימה שתי חיבורי USB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אודה להמלצתכם על מארז שקט במיוחד שרוב השימושים יהיו ל- HTPC (לכן חשוב לי שיהיה שקט). חשוב לי להדגיש שאני מחפש מארז "עומד" ולא "שוכב" למרות שעדיף שוכב לשימושים של HTPC. (פשוט יש לי בעיה של מקום). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז atx ללוח atx אבל שיהיה קטן מימדים,מקום ל-7 הרדיסקים + צורב ...יותר מידי הא? יש דבר כזה מיועד ל-NAS/server
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי שהספק יהיה יחסית זול ושקט, אך כמובן שגם אמין ושיחזיק את המערכת בצורה טובה. זה המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives Graphics Card: SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 אם יש הבדל גדול במחיר בין ספק שיתאים לכרטיס המסך הנ"ל ובין אחד שיספיק עבור SAPPHIRE HD 6670 512MB GDDR5 HM אז אולי אסתפק בכרטיס המסך ובספק החלשים יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חבר׳ה ?.. האם הספק Enermax EG365AX-VE 350 watt יחזיק את המפרט הבא (ללא oc): Gigabyte GA-MA785GM-US2H AMD 785G SB710 AM3+ mATX Model 950755 AMD Athlon II X2 250 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 OCZ (שני זכרונות של 512 כל אחד) ועוד זכרון אחד של GEIL גם של 512 הארד דיסק 40GB (המחשב בשביל אבא שלי הוא לא צריך תוכנות\משחקים ...) תודה מראש, משה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני קניתי את הספק הזה והוא רועש מאוד אז השאלה היא מה אפשר לעשות בנידון? מבלי לפגוע באחריות כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדיוק כמו שם הנושא השאלה שלי - האם קוגר 450W יכול להחזיר HD 4870 1GB? ואם לא, האם הקוגר הנ"ל יכול להחזיק כרטיסים כמו ה HD 6790 1GB? (שאר מפרט המחשב המדובר: PHENOM II X4 955 ASUS M5A78L G.SKILL 4GB צורב סמסונג רגיל X22 כונן קשיח 500GB) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על איכותו של הספק הזה: SEASONIC ECO 500W? הוא איכותי ושקט? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני רכישה של מחשב חדש למשחקים, המפרט הוא E8400 AC F7P GA-EP43-DS3 / P5QL Pro ATI HD4850/4870 g.skill 4GB ddr2 800mhz CL5 WD 500GB 32MB 7200RPM ונשאר לי רק מארז וספק לבחירה, התקציב הוא לא גדול ושמתי עין על כמה מארזים ואני רוצה שתעזרו לי החליט. המארז לא צריך להיות יפה במיוחד כי התכונה הזאת לא ממש חשובה לי, הוא גם הולך להיות בתוך כוננית כזאת אז חלון שקוף בצד יהיה סתם בזבוז, מה שכן חשוב לי זה חיבור USB מקדימה, מתוכנן OC למעבד וכניראה גם לכרטיס מסך אז איוורור וסירקולציה מאוד חשוב לי. ו Tool Free לא כל כך חשוב אבל נחמד שיהיה חשבתי על: Raidmax Apex CoolerMaster 334 NZXT Alpha NZXT Apollo מה היתרונות וחסרונות של כל אחד מהם? מה הכי מומלץ למערכת שלי? ובקשר לספק, אני צריך 500 ו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות הכרטיס מהאתר של ATI הם: 450W אבל עם כל הספקים שיש היום לא הבנתי כ"כ מה אמיתי ומה לא האמת שגם מארז עדיין לא בחרתי ואם יש שילוב משתלם זה גם יעזור לי. בינתיים מצא חן בעיניי הNSK6500 או NSK4400 מארזים בסביבות ה200 ש"ח ולא הבנתי את ההבדלים בינהם חוץ ממה שנראה מקדימה. אם המחיר שלי בדיוני אשמח אם תתקנו אותי תודה רבה יניב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם הספק הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~CTP-500-12G~24~0.htm יחזיק את כרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm אנא עזרתכם, בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לדעת אם הספק 420W של TT יוכל לדעתכם להחזיק: מעבד E6400 מומהר ל3GHz במקום 2.13 בנוסף לכרטיס המסך HD4850. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שנים טובות את המארז 650d של corsair לאחרונה שווק חיים המאוורר המובנה העליון ואתמול גם הקדמי מדובר על הדגם a2020m12s 200mm בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת גדלים כאלה חוץ מזיגזאג 2000 ובחול בכלל אין את הדגם המקורי יותר.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=22042 האם הדגם הזה יתאים לי? למישהו יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז שקט במיוחד. עד עכשיו ההתלבטות הייתה בעיקר בין האופציות מבית Antec. היום קראתי קצת ביקורות על ה-P183, ובזו שב-spcr נתקלתי במארז נוסף, שבאותן רמות רעש הציג יכולת קירור מעט יותר טובה. מדובר ב-silverstone raven, נמכר בארץ בסביבות 900 שקל. השגות בנוגע למארז הזה ואיך הוא בהשוואה ל-Antec-ים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק כוח לבן דוד שלי המפרט זה מעבד E6600 + קירור סטוק לוח אם של MSI כרטיס מסך 8600GT זכרונות 2 סלוטים x אחד גיגה DDR2 800Mhz כמה מאווררים 120 קשיח של WD 320 גיגה כונן DVD+RW בעבר היה לו ספק של 450 של EZCOOL שהפסיק לעבוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט בעזרת תת-הפורום מפרטי מחשב, ונשארתי עם סימן שאלה לגבי המארז. הדברים החשובים לי כפי שרשום בכותרת הם: שיהיה שקט עד כמה שאפשר. סולידי ולא מצועצע. שלא יעבור את ה-500 ש"ח. אני חשבתי על ה-CM 534, שעונה על הדרישות השניה והשלישית שלי, למרות שלגבי עניין השקט אין לי מושג עד כמה הוא שקט. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לסמוך על ספק כוח שהמוכר מצהיר שהוא של יצרן מאושר אינטל 500 ואט.(האם יש הגדרה כזאת יצרן מאושר אינטל?)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הרכבתי מחשב חדש עם X2900XT של SAPPHIRE ו-QUAD CORE 6600, קניתי THERMALTAKE 550W TP2, היום היתה הקריסה הראשונה עכשיו גם המאוורר של המארז לא עובד, אני שומע נפילות בסיבובים של המאווררים כל כמה שניות.. בכל אופן אני חייב להחליף ספק דחוף אני מצטרף לשרשור הזה כי הוא דומה לבעיה שלי, רק שאני צריך ספק חזק שיחזיק את 2 הרכיבים הזוללים האלה ולא יהיה יקר. תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-